Objectinformatie. Hoge der A 12 te Groningen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Objectinformatie. Hoge der A 12 te Groningen"

Transcriptie

1 Objectinformatie

2 Informatie Dit fraaie grachtenpand aan het Hoge der A biedt de mogelijkheid kantoor te houden op een centrumlocatie in de stad Groningen. In het karakteristieke pand wordt kantoorruimte van in totaal circa 258 m² te huur aangeboden. De ruimtes zijn verdeeld over de eerste en de tweede verdieping, hebben een eigen entreepartij aan de voorzijde, en bieden een prachtig uitzicht over de grachten van de stad. Object Hoge der A 12 (9712 AC) Groningen Soort kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping met eigen entreepartij. Locatie het kantoorgebouw is gesitueerd aan de diepenring van Groningen, op één van de historische plaatsen in de binnenstad. De ruimte is gelegen nabij Westerhaven, de Vismarkt en de Grote Markt. In dit gebied zijn o.a. gevestigd: De Zwarte Hond, Libau en Hotel Miss Blanche. Bereikbaarheid via het Westerhavengebied is de Ringweg van Groningen goed bereikbaar per auto. Via de Ringweg zijn de aansluitingen op de A7(Groningen Joure) en de A28 (Assen Groningen) binnen enkele autominuten bereikbaar. Ten slotte is vanwege het nabijgelegen Hoofdstation van Groningen de locatie per openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren mogelijkheid tot (betaald) parkeren op straat. Tevens is onder het Westerhavengebied, het Westerhaven Shopping Centre, een parkeergarage gelegen met ruimte voor circa 800 auto s.

3 Informatie Oppervlakte Het totaal beschikbare verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 258 m² en is als volgt verdeeld: Begane grond: circa 31 m² v.v.o. eerste verdieping: circa 160 m² v.v.o. tweede verdieping: circa 67 m² v.v.o. + totaal : circa 258 m² v.v.o. Opleveringsniveau de kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen: eigen entree met marmeren vloer; deels houtenvloer en deels marmer; toilet met wastafel; pantry voorzien van inbouwapparatuur (eerste verdieping); pantry (tweede verdieping); verlichting (inclusief hanglampen); patchkast; cv-installatie met radiatoren; alarminstallatie; brandinstallatie inclusief -haspels; intercom; airco (daar waar aanwezig); te openen ramen.

4 Informatie Aanvaarding in overleg Huurvoorwaarden huurovereenkomst conform model ROZ huurperiode: 5 jaar verlenging: met telkens 5 jaar opzegtermijn: één jaar huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100) zekerheidsstelling: bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W. Huurprijs ,- per jaar, te vermeerderen met de B.T.W. Servicekosten 7.500,- per jaar, te vermeerderen met de B.T.W.

5 Foto s

6 Foto s

7 Foto s

8 Foto s

9 Plattegrond Begane grond (eigen entree)

10 Plattegrond Eerste verdieping

11 Plattegrond Tweede verdieping

12 Ligging

13 Contactgegevens Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met: Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars Ubbo Emmiussingel 37 Postbus BH Groningen T: E: info@kooistrafeenstra.nl Derk Wolters d.wolters@kooistrafeenstra.nl Disclaimer Deze informatie is vertrouwelijk en wordt te goeder trouw aan u beschikbaar gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is met zorg samengesteld. Opdrachtgever en/of adviseurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de (on)juistheid van deze gegevens. Deze informatie mag niet als grondslag voor een overeenkomst worden beschouwd. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor de verhuurprocedure ter zake dit gebouw naar eigen goeddunken, zonder kennisgeving, te veranderen. Opdrachtgever behoudt het recht voor te allen tijde met één of meer gegadigden te onderhandelen en/of zonder opgaaf van reden zich terug te trekken, welke niet zal leiden tot enige aanspraak en/of vergoeding. Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars handelt exclusief als adviseur van haar opdrachtgever.