Reken maar dat u verbaasd zal staan van de nieuwe serie DVD-Camcorders van Hitachi, het bedrijf dat als eerste ter wereld met een DVD-Camera kwam.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reken maar dat u verbaasd zal staan van de nieuwe serie DVD-Camcorders van Hitachi, het bedrijf dat als eerste ter wereld met een DVD-Camera kwam."

Transcriptie

1 VOLMAAKTE PARTNERS Volmaakte partners De DVD-Camera s van Hitachi zijn slechts een deel van het hele pakket aan oplossingen dat u het leven kan veraangenamen. Binnen de DVD-familie van Hitachi zijn de dvd-speler DV-P335E, de DVD-VCR combinatiespeler DV-PF3E en de home cinema kit HTD-K160 de ideale partners voor de DVD-Camera. DV-P335E DV-PF3E HTD-K160 Dealerstempel DIGITAL MEDIA GROUP Hitachi Europe Ltd Bergensesteenweg 421, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Tel : +32/ Fax : +32/

2 Die eerste DVD-CAM van Hitachi, nu drie jaar geleden, was een revolutionaire vinding, en als Hitachi het voorbeeld geeft, moeten anderen wel volgen. Met de nieuwe generatie DVD-Camera s loopt Hitachi opnieuw voorop, nu met de kleinste DVD-Camera ter wereld. Slechts 57 mm klein, en toch boordevol met alle functies en gebruiksgemak die u van zo n elegant product verwacht. Dus waarom zou u zich met zo n mooie camera nog met cassettes behelpen? Ga voor DVD. Reken maar dat u verbaasd zal staan van de nieuwe serie DVD-Camcorders van Hitachi, het bedrijf dat als eerste ter wereld met een DVD-Camera kwam. Gebruiksgemak Het is de kleinste DVD-Camcorder ter wereld maar het formaat is niet het enige indrukwekkende aan deze camera. Een lichtgewicht camera die niet alleen in uw zak past, maar waarmee u bovendien foto s en films met de voortreffelijke kwaliteit van het dvd-formaat maakt. Een camera die overweg kan met DVD-RAM, DVD-R en SD-kaarten, zodat u uw foto s of films op het compacte lcd-schermpje kan bekijken, of gewoon de cd uit de camera kan nemen en rechtstreeks op uw DVD-speler kan weergeven. We hebben hem bovendien op tal van punten verbeterd - met functies en mogelijkheden die u de garantie geven dat uw films perfect zijn, dat u ze vlot en gemakkelijk kunt bekijken en op alle mogelijke manieren kunt editen. Kortom, de Hitachi DVD-CAM is een echt hebbeding.

3 FILMEN U wilt dus wel eens weten waarom dit zo n fantastische camera is? We zijn allemaal gewend geraakt aan die fantastische DVD-kwaliteit, zeker vergeleken met producten die nog met cassette werken, zoals VHS, dus is het beslist zinvol een camcorder te hebben die op een DVD-schijfje kan opnemen. U kunt uw eigen foto s of films direct in DVD-formaat vastleggen, met de lange levensduur waar een cassette niet aan kan tippen. Voordat u met opnemen begint, bepaalt u eerst of u gaat filmen of fotograferen en kiest u vervolgens het gewenste formaat DVD-R (film), DVD-RAM (film of foto) of SD-Kaart (alleen foto). Onderstaande tabel geeft een overzicht van alle verschillen tussen deze formaten. En dan merkt u pas hoe mooi filmen of fotograferen op DVD is. U houdt een intelligente camera in uw handen en met de simpele Multi-Mode-functie bepaalt u eenvoudig wat u wilt - digitaal fotograferen of digitaal filmen. De camera zoekt automatisch de beschikbare ruimte op de schijf. Geen tijdrovend zoeken naar het punt waar u kunt opnemen, of het risico dat eerder gemaakte opnamen per ongeluk worden gewist. De DVD-CAM maakt gebruik van de hoogwaardige en efficiënte MPEG2- technologie zodat u steeds de keuze hebt tussen langer opnemen of een betere opnamekwaliteit. De DZ-MV380E met Megapixel kan bovendien 1998 foto s in JPEG-formaat met een resolutie van 1280 x 960 opnemen. MEDIA DVD-R DVD-RAM SD SKAART VIDEO * - FOTO S - De belangrijkste verschillen zijn dat u met DVD-R de schijf slechts éénmalig voor bewegende beelden kan gebruiken, terwijl u met DVD-RAM bewegende én stilstaande beelden kan opnemen, en dezelfde schijf steeds opnieuw kan gebruiken. MET DVD-RAM kan u ook gebruik maken van de handige faciliteiten voor het bewerken van videobeelden. Met DVD-R kan u de schijf finalizeren (dit duurt enkele minuten) en deze vervolgens in uw DVD-Speler stoppen en weergeven. De DVD-CAM biedt alle mogelijkheden om als een echte professional te filmen een 10x optische zoomlens (240x digitale zoom) om de actie dichtbij te halen, een elektronische beeldstabilisator om ook al bewegend het beeld goed vast te houden en een lcd-scherm van 2,5 inch zodat u uw opnamen al filmend kan componeren en beoordelen. Het topmodel in de serie heeft bovendien een hot shoe voor een flitser. Als u alleen maar foto s maakt, hebt u verder nog de mogelijkheid om deze met hoge, normale of lage compressie op de SD-geheugenkaart op te slaan. Dus waar wacht u nog op filmen maar.

4 WEERGEVEN Het is evident dat DVD overal, thuis en op kantoor, de standaard voor opnemen en weergeven gaat worden vanwege de uitstekende geluids- en beeldkwaliteit en het grote gebruiksgemak. SD-Kaart Een belangrijke noviteit in deze generatie DVD-CAM s is de SD-geheugenkaart (Secure Digital) voor de opslag van foto s. Foto s kunnen van de DVD-RAM worden gekopieerd, of bij het maken van de opname meteen op de SD-geheugenkaart worden opgeslagen, met hoge, normale of lage compressie. Het mooie van de kaart zit hem in het gebruiksgemak Foto s worden opgeslagen als DPOF (Digital Print Order Format). Dat betekent dat u de kaart zo uit de camera naar een fotowinkel kunt brengen die digitale foto s kan afdrukken, of dat u hem gewoon in uw printer* 5 kunt steken en uw favoriete foto s meteen zelf kunt afdrukken. Let de komende tijd maar eens op nieuwe producten die op de markt verschijnen; daar zullen ook dvd-spelers en tv s met een sleuf voor SD-Kaarten bij zijn. DVD-Speler Plasma-tv PC Computer Printer Met de nieuwe generatie Hitachi DVD-Camera s is weergeven een fluitje van een cent, op de camera zelf, via uw DVD-Speler* 1 op de tv of via uw PC. Weergeven is zo simpel Met DVD-R kunt u de schijf finalizeren (dit duurt enkele minuten) en deze vervolgens in uw DVD-Speler stoppen en weergeven* 2. Werkt u liever met DVD-RAM dan steekt u de schijf in een drive die daarmee overweg kan, en downloadt u de informatie rechtstreeks naar uw PC* 3. Eenvudiger kan het niet! Weergave gemak U begint met de functie Disc Navigation op de camera. U ziet dan een postzegel van de eerste seconden van elke scène die u hebt opgenomen. Vervolgens geeft u precies aan wat u allemaal wilt zien en dan... weergeven maar. Niet meer eindeloos vooruit- en terugspoelen van de cassette gewoon rechtstreeks naar de scène die u wilt zien. En omdat de DVD-Camera geen cassette, maar een schijf gebruikt, kunt u steeds opnieuw op dezelfde schijf opnemen en deze weergeven* 4, zowel foto s als films, en zonder kwaliteitsverlies. En uw opnames zijn onbeperkt houdbaar. U wilt vast nooit meer naar cassette terug. * 1 Schijf kan op de meeste DVD-Spelers worden weergegeven. * 2 Alleen weergeven op een hiervoor geschikte DVD-Speler. * 3 Alleen weergeven op een hiervoor geschikte DVD-RAM of DVD-R-Speler (4,7 GB). * 4 Alleen DVD-RAM-formaat. * 5 Mits voorzien van een sleuf voor SD-mediakaarten.

5 MODELLEN DZ-MV350E De Hitachi DZ-MV350E is een ultracompacte, fraaie DVD-Camera die opnames opslaat op DVD-Schijven en SD-geheugenkaarten. Het is een state-of-the-art, uiterst veelzijdige camera met alle technologie die nodig is voor het maken van fantastische video-opnames en de allerbeste digitale foto s. DZ-MV380E De revolutionaire, nieuwe, ultrakleine en elegante DVD-Camera van Hitachi. De DZ-MV380E is een camcorder die niet alleen opneemt op dvd-schijf, maar ook nog een sleuf heeft voor een SD-geheugenkaart voor het eenvoudig downloaden van digitale foto s. Gemaakte opnames weergeven is nog simpeler: u steekt de DVD-R schijf in uw dvd-speler, drukt op de weergavetoets en bekijkt wat u zojuist hebt opgenomen. 56,6mm 133,6mm 147mm 89mm 93mm Ware grootte Ware grootte Ware grootte Bijgeleverde toebehoren Oplaadbare batterij 1 x DZBP14SW voor ca. 145 min. continu opnemen* 5 1 x DVD-R schijf met caddy Netadapter/batterijlader met netsnoer Afstandbediening Batterij AAA Schouderriem Lensdop Software voor pc USB-stuurprogramma, UDF-stuurprogramma, pc-kabel, Authoring-software, CD-ROM Optionele Toebehoren Oplaadbare batterij 1 x DZBP14SW voor ca. 145 min. continu opnemen* 5 DVD-RAM schijf (dubbelzijdig VIDEO 60, Maxell DVD-RAM schijf (enkelzijdig VIDEO 30, Maxell Filmlamp voor batterij DZ-LD9 DVD-RAM en DVD-R formaat Werkt met 8 cm DVD-RAM/DVD-R Schijven met Ronde DVD-Houder Video-Opnames in MPEG2-Kwaliteit Sleuf voor SD-Geheugenkaarten Digitaal Stereogeluid Opnameduur: 36 min. (extra hoge kwaliteit) 60 min. (hoge kwaliteit) 120 min. (normale kwaliteit) 2,5 TFT LCD-Kleurenscherm Fotomodus: Ruimte Voor 1998 Digitale Foto s Opnamemodus: Film (MPEG2) / Foto (JPEG)/ Audio (Digitale Stereo) Schijf kan op de meeste DVD-Spelers en DVD-ROM-stations worden weergegeven Bijgeleverde toebehoren Oplaadbare batterij 1 x DZBP14SW voor ca. 145 min. continu opnemen* 5 1 x DVD-R schijf met caddy Netadapter/batterijlader met netsnoer Afstandbediening Batterij AAA Schouderriem Lensdop Software voor pc USB-stuurprogramma, UDF-stuurprogramma, pc-kabel, Authoring-software, CD-ROM Optionele Toebehoren Oplaadbare batterij 1 x DZBP14SW voor ca. 145 min. continu opnemen* 5 DVD-RAM schijf (dubbelzijdig VIDEO 60, Maxell DVD-RAM schijf (enkelzijdig VIDEO 30, Maxell Flash DZ-FLH3 Filmlamp voor batterij DZ-LD9 Werkt met 8 cm DVD-RAM/DVD-R schijven met ronde DVD-Houder MegaPixel-CCD Video-opnamen in MPEG2-kwaliteit Sleuf voor SD-multimediakaarten Digitaal stereogeluid Opnameduur: 36 min. (extra hoge kwaliteit) 60 min. (hoge kwaliteit) 120 min. (normale kwaliteit) 2,5 TFT LCD-Kleurenscherm Fotomodus: ruimte voor 1998 digitale foto s Opnamemodus: Film (MPEG2) / Foto (JPEG)/ Audio (Digitale Stereo) Schijf kan op de meeste DVD-Spelers en DVD-ROM-stations worden weergegeven Afmetingen en gewicht zonder batterij.

6 FILMS EDITEN Eenvoudig editen Als u gewoon lekker wilt filmen en meteen wilt zien wat u gefilmd hebt, is de DVD-CAM hét product voor u. U hoeft zich niet langer het hoofd te breken over de volgorde waarin u opneemt, want dat kunt met deze camera naar wens veranderen. Dat kan allemaal met het Disc Navigation-systeem op de camera zelf, dat werkt als een ingebouwde editor. U kiest gewoon een miniatuurplaatje, waarna u uw opname kunt splitsen, met andere combineren, verwijderen of verplaatsen. Ook kunt u zo weergavelijstjes met opnames in een zelfgekozen volgorde samenstellen. Geef uw home movies een professioneel tintje met speciale effecten, zoals uitvloeiers en overvloeiers. Het mooie van dvd is dat u alles terug kan veranderen, want de oorspronkelijke opnames blijven gewoon op de schijf bewaard. Professioneel editen Voor de serieuzere editor zijn de mogelijkheden helemaal onbeperkt. Via de snelle USB 2,0-verbinding en de meegeleverde stuurprogramma s voor USB en UDF kunt u video-opnames en foto s met vier maal de normale weergavesnelheid naar een pc met Windows uploaden*. Voeg daarbij de fantastische authoring-software die u bij uw DVD Cam krijgt, zoals Sonic MyDVD 4,0 en DVD-Movie Album SE3, de ideale gereedschappen om alles uit de digitale video- en fototechnologie van Hitachi te halen wat erin zit. Bent u tevreden met het eindresultaat, dan kopieert u de bewerkte versie weer naar een DVD-R schijf in de DVD-Camera en u hebt een schijfje met uw favoriete home movies dat u altijd en overal kan laten zien. DVD-R schijven zijn compact, gemakkelijk te verspreiden, en dus ook gemakkelijker naar familie en vrienden te sturen. En de oorspronkelijke kwaliteit van uw opnames blijft behouden. U zal onder de indruk zijn, neem dat van ons aan. * Standaard opnamemodus, kopieersnelheden afhankelijk van de mogelijkheden van de PC. DZ-MV350E en DZ-MV380E Specificaties MODELLEN DZ-MV350E DZ-MV380E ALGEMEEN Werkt met DVD-RAM en DVD-R Schijven met Ronde DVD-Houder Video-Opnamen in MPEG2-Kwaliteit Sleuf voor SD-MultiMediaKaarten Digitaal Stereogeluid Flexibele Video-Opnamemodus: (Extra Hoge, Hoge en Normale Kwaliteit) Disc Navigation-Systeem in Meerdere Talen PC-Aansluiting USB 2,0 or 1,1 USB 2,0 or 1,1 2,5 TFT LCD-Kleurenscherm Opnemen op 8 cm DVD-RAM en DVD-R Video-Opnamen met MPEG2-Kwaliteit (Opnamestandaard voor DVD-Video) OPNEMEN OP DVD-RAM Weergeven op DVD-RAM-Recorder Opnemen met Variabele Bitsnelheid (VBR) Opnemen met Constante Bitsnelheid (CBR) OPNEMEN OP DVD-R Weergeven op de Meeste DVD-Spelers en DVD-ROM-Stations 4 Opnemen met Constante Bitsnelheid (CBR) OPNAMECAPACITEIT FILM DVD-R (Op één zijde van een schijf) Extra Hoge Kwaliteit (VBR) 1,2 - - Hoge Kwaliteit (CBR) 2 Opnameduur/Resolutie 30 min/704 x min/704 x 576 Normale Kwaliteit (CBR) 2 Opnameduur/Resolutie 60 min/352 x min/352 x 576 DVD-RAM (Op beide zijde van een schijf) Extra Hoge Kwaliteit (VBR) 1,2 Opnameduur/Resolutie 36 min/705 x min/705 x 576 Hoge Kwaliteit (CBR) 2 Opnameduur/Resolutie 60 min/705 x min/705 x 576 Normale Kwaliteit (CBR) 2 Opnameduur/Resolutie 120 min/352 x min/352 x 576 FOTOS 3 DVD-RAM (Op beide zijde van een schijf) Aantal Foto s Formaat 640 x x 960 SD-KAART Aantal Foto s Afhankelijk van de capaciteit van de kaart Afhankelijk van de capaciteit van de kaart Formaat 640 x x 960 Fotokwaliteit Hoog/Normaal/Zuinig Hoog/Normaal/Zuinig DPO/DCF (alleen ingesteld aantal prints) / (alleen ingesteld aantal prints) / JPEG van Schijf naar Kaart Kopiëren (alleen JPEG) (alleen JPEG) CAMERA Asferische Lens met Multicoating Groothoeklens 1/4" CCD-Beeldsensor (Pixels) Totaal ,02M 1/4" CCD-Beeldsensor (Pixels) Film /4"CCD-Beeldsensor (Pixels) Foto Optische/Digitale Zoom 10X / 240X 10X / 240X Zoom Omgerekend naar 35 mm 40,5mm mm 44,5mm mm Beeldstabilsator (EIS) - Advanced Stable Pix Advanced Stable Pix Advanced Stable Pix Minimale Verlichting (Schaars-Lichtmodus) 0,3 Lux 0,3 Lux F-getal Lens 1,8-2,5 1,8-2,4 Diameter Lensring 30,5 mm 37,0 mm Scherpstelling (Auto & Manual, Auto Macro) Witbalans - Auto & Hold Auto/White Set/Binnen/Buiten/Kunstlicht Auto/White Set/Binnen/Buiten/Kunstlicht Iris Auto Auto Autom. Belichting (Auto, Sport, Portret, Spotlight, Zand & Sneeuw en Weinig Licht) BEDIENING 2,5 TFT LCD-Kleurenscherm met Actief-Schermfunctie ( Pixels) Kleurenzoeker ( pixels) Joystick-Controller Zelfontspanner voor Fotomodus (Alleen DVD-RAM) Weergave Resterende Opnametijd Ingebouwde Luidspreker met Volumeregeling DISC NAVIGATION Direct Toegang tot uw Opnames Niet Langer Zoeken Zoals bij een Camcorder met Tape DVD-RAM Weergave van Miniaturen Direct Weergeven van Opnamen (Selecteren, Opnieuw & Geselecteerde Scène) Edit-Functie (Verwijderen, Verplaatsen, Splitsen, Overslaan, Uitvloeier naar wit, Overvloeier en Z&W-Overvloeier) Weergavevolgorde Veranderen Media Utility-Functie Formaat Formaat DVD-R Weergave van Miniaturen Direct Weergeven van Opnamen (Selecteren, Opnieuw & Geselecteerde Scène) Weergavevolgorde Veranderen - - Media Utility-Functie Afsluiten Afsluiten VERBINDING S-Video UIT UIT Composietvideo en Audio UIT UIT Aansluiting voor Microfoon Accessoireschoentje Cold Shoe Hot Shoe FYSIEK Afmetingen (B x B x D) mm/gewicht 6 56,6 x 89 x 133,6 mm/530g 60 x 93 x 147 mm/560g Alle bovenvermelde specificaties en foto s dienen slechts ter informatie en kunnen te allen tijde worden gewijzigd 1 Opnametijd afhankelijk van beweging van het onderwerp. 2 Een 8 cm DVD-RAM schijf is dubbelzijdig. Om aan de andere kant te kunnen opnemen, moet de schijf met de hand worden omgedraaid. 3 JPEG-Foto s en DVD-Video worden op dezelfde schijf opgenomen. 4 DVD-R schijven die met deze camera zijn opgenomen en afgesloten kunnen mogelijk niet worden weergegeven op bepaalde DVD-Spelers en DVD-ROM-Stations. Dit is afhankelijk van de speler, de schijf en de kwaliteit van de opname. 5 Opname in normale modus met uitgeschakeld LCD-Scherm. 6 Afmetingen en gewicht zonder batterij. Alle specificaties, gewichten en afmetingen kunnen zonder kennisgeving vooraf worden gewijzigd. Windows 98, ME, 2000, XP is een handelsmerk van Microsoft Corporation. Pentium, Celeron s een handelsmerk van Intel Corporation. De USB - IF Logo s zijn handelsmerken van Universal Serial Bus Implementers Forum, Inc. SD-logo is een handelsmerk. Alle overige bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de respectieve ondernemingen.

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Onderdelen van de camcorder 1: Preview-knop 2: Menuknop 3: LCD-scherm 4: HDMI-aansluiting 5: Moduswiel 6: Vermogen LED 7: Sluiterknop 8: Opladen LED 9: Omhoog/Belichtingsknop 10:

Nadere informatie

Gebruik van DVD-RAM discs

Gebruik van DVD-RAM discs Deze handleiding bevat de minimale informatie die nodig is voor het gebruik van DVD-RAM discs met de DVD MULTI Drive onder Windows XP. Windows, Windows NT en MS-DOS zijn gedeponeerde handelsmerken van

Nadere informatie

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids DVD. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids DVD Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Hoe kiest u HET juiste DVD-toestel? De dvd heeft de plaats van video ingenomen

Nadere informatie

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding ii INHOUD DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING... 2 Batterijen laden... 2 De SD/MMC-kaart

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

Multifunctionele Digitale camera

Multifunctionele Digitale camera Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding INHOUD DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING... 2 Batterijen laden... 2 De SD/MMC-kaart plaatsen...

Nadere informatie

Digitale Video. Gebruikershandleiding

Digitale Video. Gebruikershandleiding Digitale Video Gebruikershandleiding Nl 2 Inhoud Aan de slag Kennismaken met uw digitale video... 3 Het paneel gebruiken... 4 Aan-/uitzetten... 5 Modi... 6 Modusschakelaar... 7 Modus Movie Films opnemen...

Nadere informatie

Multifunctionele Digitale camera

Multifunctionele Digitale camera Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding ii Nederlands Gebruikershandleiding voor digitale camera Inhoud DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Nederlandse versie 2

sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Nederlandse versie 2 sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Index 2 1 sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 2 Bovenkant van de Digitale Camera 1. Power Druk gedurende één seconde op de Power-knop om de digitale

Nadere informatie

Nederlands. Multifunctionele. Zoom Digitale Camera. Gebruikershandleiding

Nederlands. Multifunctionele. Zoom Digitale Camera. Gebruikershandleiding Nederlands Multifunctionele Zoom Digitale Camera Gebruikershandleiding ii INHOUD De onderdelen identificeren... 1 Pictogrammen op het LCD-scherm... 2 Voorbereiding... 2 Batterijen plaatsen... 2 De SD/MMC-kaart

Nadere informatie

I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie

I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie 1 Weergaveknop 2 LED de knop Aan/Uit 3 Modusknop (DV / DSC) 4 Ontspanknop 5 Bovenknop 6 OK-knop 7 AV / USB- aansluiting 8 Rechterknop 9 Menuknop

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf.

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf. 1 Aangepaste paragraaf 3.7 Video importeren met Windows Movie Maker 2.6 Bij Windows Vista wordt een zeer gebruiksvriendelijk programma meegeleverd waarmee u video s kunt bewerken: Windows Movie Maker versie

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig een

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013

Digitale opslag. Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Wat als er geen tape meer bestaat? 20 maart 2013 Digitale opslag Het einde van de tape Kostprijs Betrouwbaarheid Compressie De ideale oplossing Gratis kan ook Het einde van de tape Sinds

Nadere informatie

Geen tape. Geen disc. Maar een harde schijf!

Geen tape. Geen disc. Maar een harde schijf! GZ-MG77/MG67 GZ-MG37/MG27 GZ-MG26/MG21 HARD DISK CAMCORDERS Geen tape. Geen disc. Maar een harde schijf! INTERNE HARDE SCHIJF Je blijft gewoon opnemen! Niets om in de camera te laden, te verwijderen, of

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer. De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten. Beelden bekijken. Beelden naar een computer kopiëren Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden naar een computer kopiëren Gekopieerde beelden bewerken Overbodige gedeelten van films

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer

Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Handleiding van de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer Welkom bij de Picture Package DVD Viewer De Picture Package DVD Viewer starten en afsluiten Beelden bekijken Beelden

Nadere informatie

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak

Elke dag efficiënt en gebruiksgemak Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > E Serie > VPCEB1J1E/WI NIEUW! VPCEB1J1E/WI

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE ONDERDELEN & ACCESSOIRES... 2 ORIENTATIE... 3 OPLADEN... 4 VIDEO OPNEMEN... 5 DOWNLOADEN... 6 SPECIFICATIE... 8 1 ONDERDELEN & ACCESSOIRES Actie camcorder CD Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Handleiding EasyCap Video adapter:

Handleiding EasyCap Video adapter: Handleiding EasyCap Video adapter: Gefeliciteerd met uw aankoop! U kunt nu al uw oude video banden digitaal opslaan en bewerken. De EasyCAP Video adapter kan hoge kwaliteit video beelden en audio geluid

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Inhoud. Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3

Inhoud. Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3 NL De onderdelen identificeren Inhoud Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3 Camera-instellingen Opnamemodus... 4 knop Resolutie... 4 knop Flitser...

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding. 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig

Nadere informatie

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center

LaCinema Black PLAY. High Definition Media Center LaCinema Black PLAY High Definition Media Center 500GB * 710 films of 165.000 muzieknummers of 500.000 foto s ** Bekijk en beluister films, foto s en muziek op HDTV Geef uw foto s een nieuwe dimensie Maak

Nadere informatie

EnVivo Magnetische 2.0MP Webcam

EnVivo Magnetische 2.0MP Webcam Gebruiksaanwijzing EnVivo Magnetische 2.0MP Webcam Elektrische en elektronische apparatuur (EEE) bevat materialen, delen en inhoud die gevaarlijk kunnen zijn voor het milieu en schadelijk voor de menselijke

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Perfecte beeldkwaliteit en verbeterde creatieve mogelijkheden Canon introduceert de nieuwe LEGRIA HF S serie LEGRIA HF S21 LEGRIA HF S20 LEGRIA HF S200 Amstelveen,

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE

HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE Ref. INOGRB01 HANDLEIDING VOOR SNELLE INSTALLATIE 1.INLEIDING Uw GRABBINO is een apparaat dat speciaal is ontwikkeld om uw video's te converteren naar het MPEG-formaat en daarna HDD-beelden door te sturen

Nadere informatie

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879

+ + Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen. (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749. Aanbieding 2-2879 Casablanca S-6000 - Speciale aanbiedingen (geldig van 5 september - 4 oktober 2012) Aanbieding 1-2749 De combinatie van een Casablanca S-6000 en de RenderBooster kost normaal 3168. Bij deze aanbieding

Nadere informatie

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL HANDLEIDING SI-707138 NEDERLANDS -INHOUD VAN DE VERPAKKING -TECHNISCHE SPECIFICATIE -HARDWARE INSTALLATIE -GARANTIE MULTIMEDIA PLAYER

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

Geheugenkaartjes. 19 december 2014

Geheugenkaartjes. 19 december 2014 Geheugenkaartjes 19 december 2014 Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong

Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong Persbericht Geavanceerde zoom geeft Canons nieuwe DVD camcorder modellen duidelijke voorsprong U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Canon introduceert de LEGRIA HF M serie zakformaat Full HD camcorders met touchcontrol LEGRIA HF M31 LEGRIA HF M36 LEGRIA HF M306 Amstelveen, 5 januari 2010

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Thermografische camera / i5 / i7 Thermografische camera voor verschillende toepassingen (elektrische toepassingen / gebouw diagnostiek) / extreem gebruiksgemak / beeldopslag op mini-sd-kaart / Software

Nadere informatie

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s

AdobE Photoshop. De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s AdobE Photoshop ELEMENTS 9 De totaaloplossing voor uitzonderlijke foto s WINDOWS MAC OS Organiseer alles vanaf één handige locatie Breng al uw foto s en videofragmenten samen in de krachtige, gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Inleiding

Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 1: Inleiding 1.1 Inhoud van de verpakking Controleer bij ontvangst van uw TVGo A03 of de volgende items werden meegeleverd met uw USB TV Super Mini-pakket. TVGo A03 Cd met stuurprogramma Afstandsbediening

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing

DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing DC C30/C40 Digitale camera Gebruiksaanwijzing Welkom Copyright Copyright (c) 2003 BenQ Corporation. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze uitgave mag worden gereproduceerd, verzonden, overgezet,

Nadere informatie

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING 1. Bedieningsknop 2. Camera 3. Microfoon 4. Reset schakelaar 5. Statusindicator 6. Balpen 7. Wisselen van Foto A naar Video V 8. USB Dit is de eerste balpen voorzien van

Nadere informatie

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 0 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 1 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening.

Nadere informatie

VERASSEND. NOG KLEINER. DE NIEUWE TOSHIBA GIGASHOT

VERASSEND. NOG KLEINER. DE NIEUWE TOSHIBA GIGASHOT VERASSEND. NOG KLEINER. DE NIEUWE TOSHIBA GIGASHOT FOCUS OP INNOVATIE BEELD U EENS IN Kleiner is nu nog kleiner. Licht is nu nog lichter en helder is nu nog helderder. Stel dit alles nu voor in hd-beeld,

Nadere informatie

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRG-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRG-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C De 3D-functies die door deze firmware-update worden geleverd, worden in dit boekje beschreven. Raadpleeg de "Gebruiksaanwijzing" en het "α-handboek" die op de bijgeleverde CD-ROM staan.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes

21 oktober 2015. Geheugenkaartjes 21 oktober 2015 Geheugenkaartjes Inhoud Inleiding Geheugenkaartjes bij opname Geheugenkaartjes bij montage Geheugenkaartjes voor opslag en transport 2 Inleiding Video-opslag is technologie die nog steeds

Nadere informatie

Inhoud. Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3

Inhoud. Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3 NL De onderdelen identificeren Inhoud Voorbereiding... 2 Batterijen laden... 2 De draagriem vastmaken... 3 De SD/MMC-kaart plaatsen... 3 Camera-instellingen Opnamemodus... 4 knop Resolutie... 4 knop Flitser...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Digitale camera Voorwoord Ik doe mijn werkstuk over de digitale camera, omdat mij dat wel interessant lijkt. Verder leek het mij een onderwerp wat niemand zou kiezen en waar de meeste kinderen niet veel

Nadere informatie

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden.

Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging en verspreiding alsook de vertaling, blijven voorbehouden. MAGIX Foto Manager 1 MAGIX Foto Manager Copyright MAGIX is een gedeponeerd handelsmerk van MAGIX AG. Deze documentatie is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten, in het bijzonder het recht op vermenigvuldiging

Nadere informatie

Cadeau-cd maken via Picasa

Cadeau-cd maken via Picasa Cadeau-cd maken via Picasa De veranderingen in Picasa 3.6 en 3.8 spelen voor dit onderwerp geen rol - hoogstens zijn er kleine verschillen in de schermafbeeldingen. Zie Intro Picasa 3.6NL en Intro Picasa

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Opdrachten. Druk dit document af en maak hierop aantekeningen tijdens uw fotosessies

Opdrachten. Druk dit document af en maak hierop aantekeningen tijdens uw fotosessies 1 Opdrachten In Hoofdstuk 1 De digitale camera en Hoofdstuk 2 Digitaal fotograferen van het Handboek Digitale fotografie en fotobewerking staan opdrachten die u zelf kunt uitvoeren. Als u alle opdrachten

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Installatiehandboek (Nederlands)

Installatiehandboek (Nederlands) Installatiehandboek (Nederlands) Stand: 10.07.03 2 phono PreAmp Studio USB (Nederlands) Installatiehandleiding voor Windows 98 SE De phono PreAmp Studio USB vereist geen speciale stuurprogramma's om te

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid

Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid Düsseldorf, 28. Augustus 2007 Persbericht Digitale cameras Nieuw: RICOH Caplio R7 Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid Tokio, Japan 28 augustus, 2007

Nadere informatie

Archive Player Divar Series. Bedieningshandleiding

Archive Player Divar Series. Bedieningshandleiding Archive Player Divar Series nl Bedieningshandleiding Archive Player Inhoudsopgave nl 3 Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Bediening 5 2.1 Het programma starten 5 2.2 Inleiding tot het hoofdvenster 6 2.3 Knop

Nadere informatie

Creatief met digitale foto's

Creatief met digitale foto's juli 2009 1 Creatief met digitale foto's Les 4 Deel 1: Webalbum maken met Picasa Deel 2: Diapresentatie maken met Photo Story 3 voor Windows 2 Deel 2: Photo Story 3 voor Windows 1. Photo Story is een gratis

Nadere informatie

Photohands. Retouche-/Afdruksoftware voor Windows. Handleiding. Versie 1.0 K862PSM8DMX

Photohands. Retouche-/Afdruksoftware voor Windows. Handleiding. Versie 1.0 K862PSM8DMX D Photohands Versie 1.0 Retouche-/Afdruksoftware voor Windows Handleiding K862PSM8DMX Windows is een handelsmerk van Microsoft Corporation. Andere namen van bedrijven en producten zijn in voorkomende gevallen

Nadere informatie

Videobanden op Dvd Benodigheden: opnemen.

Videobanden op Dvd Benodigheden: opnemen. Videobanden op Dvd Hoe gaat u te werk om videobanden op Dvd te zetten. Ervan uitgaande dat u met Pinnacle Studio 10-11 of 12 werkt gaat het als volgt: Benodigheden: Een computer met TV kaart Een videorecorder

Nadere informatie

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar!

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar! WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar! 1 Systeemvereisten Microsoft Windows ME/2000/XP/Vista/7, Mac OS10.4 of hoger, Pentium III 800MHz of hoger, 128MB aan systeemgeheugen

Nadere informatie

DASH CAM, HD Handleiding

DASH CAM, HD Handleiding DASH CAM, HD Handleiding 87231 Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u alle functies van deze Auto-DVR optimaal weet te gebruiken. Opgelet 1. Steek de geheugenkaart a.u.b.

Nadere informatie

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01 Uiterlijk 3 2 1 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets NED 01 13 4.MicroUSB-poort 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Schakelaar voor batterijvoeding 6.Toets pagina omhoog 7.Inschakeltoets 8.OK-toets 9.Toets pagina

Nadere informatie

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU)

Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Toshiba C70D-A-117 (PSCENE-01G00QDU) Specificaties: Design Soort apparaat Kleur van het product Formaat Notebook Zwart Clamshell Processor Kloksnelheid processor Processorfamilie 1 GHz AMD E Processormodel

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Wat uw camera bevat Digitale Camera PhoTags Express-software installatie-cd Gebruiksaanwijziging Riem

Wat uw camera bevat Digitale Camera PhoTags Express-software installatie-cd Gebruiksaanwijziging Riem Introductie Bedankt voor de aanschaf van deze digitale camera. U kunt niet alleen van goede kwaliteit digitale foto s maken, maar u kunt ook kan gebruiken als een verwisselbare schijf. Voor meer kwaliteit

Nadere informatie

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking 81 Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding Deze nieuwe Genius TVGo A31 is het ideale medium om tv of video of naar uw TFT/LCD/CRT te kijken in tot 1280 x 1024 pixels. Met deze TV/Video-box kunt u om het even

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

Datadragers. USB Sticks. USB Stick Store n Go. USB Stick Executive Secure. USB stick Store n Go Hi-speed. USB Stick Store n Go Executive

Datadragers. USB Sticks. USB Stick Store n Go. USB Stick Executive Secure. USB stick Store n Go Hi-speed. USB Stick Store n Go Executive Datadragers USB Sticks USB Stick Store n Go Met gratis beveiligingssoftware, een blauwe LED. Tot 9 MB/sec. schrijven en tot 18 MB/sec. lezen. 47331 capaciteit: 2 GB verp/1 47332 capaciteit: 4 GB verp/1

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen.

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen. Garantie & ondersteuning Dit product wordt geleverd met een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen bij normaal gebruik. Het verkeerd omgaan met de Easi-Speak of het openen van het apparaat

Nadere informatie

PCTV Hybrid Pro Stick hardware

PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware NL februari 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Alle rechten voorbehouden Niets uit dit Handboek mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming

Nadere informatie

TTS is er trots op deel uit te maken van

TTS is er trots op deel uit te maken van Garantie & ondersteuning Dit product wordt geleverd met een garantie van één jaar voor problemen die optreden bij normaal gebruik. Verkeerd gebruik van de ddigital Camera of het openen ervan zal de garantie

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera Type: S1 digitale camera Effectieve pixels: 5,1 miljoen CCD 1/2,5-inch (5,36 miljoen pixels in totaal) Beeldgrootte: Hoog (2592*), Normaal (2592), Normaal

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen NV-2040-EU NV-4080-EU NV-2040-EU 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU 8 kanalen NAS - NVR Eigenschappen Linux Embedded Vrij van PC instabiliteit en virus aanvallen Server Cliënt architectuur Web gebaseerd Netwerk

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

Foto's op de computer

Foto's op de computer Foto's op de computer 1. hardware het fototoestel is het belangrijkste hardwareapparaat. Waar let je op bij de aankoop: de resolutie (aantal pixels): hoe hoger de resolutie, hoe beter de foto's. Vooral

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera.

Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera. Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera. Prijs, vorm, kleur en koopmoment. Digitale fotocamera's met verwisselbare lens t.o.v. camera's met vaste lens. Minimum aantal pixels. Lengte breedte

Nadere informatie

Easi-Speak gebruiksaanwijzing

Easi-Speak gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Speak bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen. Vermijd dat de Easi-Speak

Nadere informatie

www.uitleendienstmalle.be

www.uitleendienstmalle.be HD videocamera www.uitleendienstmalle.be Handleiding Lang Product-code: Merk en type: Video-uitgangen: Audio-ingangen: Aanzetten v/h Toestel: Uitzetten v/h Toestel: Extra verlichting LCD: Opname/weergeven

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Gebruiksaanwijzing NW- E55/75 2004 Sony Corporation "WALKMAN" is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation om producten aan te duiden waarvoor een stereohoofdtelefoon

Nadere informatie

Persoonlijk borduurontwerp software systeem

Persoonlijk borduurontwerp software systeem Persoonlijk borduurontwerp software systeem Inspireer uw creativiteit met een e wereld van borduren Print en borduur functie - Ontwerp combinaties van borduurwerk en geprinte afbeeldingen Meer dan 500

Nadere informatie