DRAAIBOEK EN PROGRAMMERING ACTIVITEITEN BOUW- EN BEWEEGDORP 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DRAAIBOEK EN PROGRAMMERING ACTIVITEITEN BOUW- EN BEWEEGDORP 2011"

Transcriptie

1 DRAAIBOEK EN PROGRAMMERING ACTIVITEITEN BOUW EN BEWEEGDORP 2011

2 Dinsdag Tijd: Wat: Wie: Vrijwilligers: Briefing en start en Allen bouwdorp sportbedrijf Voorbereiding knutsel en workshops en Goochelaar Naam bordjes maken voor iedere hut Workshop Goochelen en Hay Bongaerts Hay Bongaerts en 1 vrijwilliger Oefenen acts voordracht Senna Nabs en Lonneke, Sven Hendrickx Paarden Happy Horse Na opruimen en klaarzetten voor de volgende dag Eventueel nog een evaluatie. De algehele verantwoording en aanspreekpunt tijdens de activiteiten en workshops ligt bij José de Kunder. Tijdens de briefing krijgt iedereen uitleg over wat de bedoeling is van die dag en wat zijn haar taak is. De dinsdagmorgen gaan alle kinderen aan de slag om hun hut op te zetten en beginnen met bouwen. Deze morgen zorgen we allen voor de aanvoer van hout en ander materiaal en zorgen dat alles soepel verloopt. Verder wordt er in de tent nog het een en ander klaargezet waar op maandag geen tijd voor is geweest. De middagen zijn voor het maken van een naambordje voor op de hut. Voor iedere hut is er een bordje en daar mogen alle kinderen aan meewerken. Ze kunnen ook twee of meerdere mensen vertegenwoordigen die het bordje komen maken. Materiaal: Verf Plastic borden Kwasten Papier voor op de tafels Plastic voor onder de tafels Bekers met water voor het schoonmaken van de kwasten. Stiften en kleurpotloden kleurplaten Goochelaar: zie apart draaiboek

3 Voordracht; Ieder kind dat iets wil doen kan in de gegeven tijd komen oefenen en er zal dan ook een schema worden gemaakt wie hoe laat optreedt op de feestmiddag. Ook hier komt een apart draaiboek voor. Tijdens alle dagen kunnen de kinderen tijdens het knutselen ook kleurplaten kleuren. Woensdag Tijd: Wat: Wie: Vrijwilligers: Briefing en allen Sportbedrijf Bouwen Roofvogelshow Dhr. Brouns Toverboekjes maken Opruimen knutselen en klaarzetten middagknutselen Heksenhoeden en spinnen maken Springchallence Sportbedrijf Scopias Paarden Happy Horse Goochelworkshop Hay Bongaerts Oefenen acts en voordrachts Senna Nabs en Lonneke, Sven Hendrickx Na Opruimen en klaarzetten voor de volgende dag/ Evalueren Allen Bij de roofvogelshow zal er telkens vanaf een show zijn van 30 minuten. Deze shows worden verdeeld over de gehele dag. Het is de bedoeling dat er iedere keer een andere wijk gaat kijken zodat iedereen ook alles goed heeft kunnen zien. Voor het maken van de heksen hoeden zijn er mallen. Van hieruit kunnen de kinderen ieder een hoed maken. De rand van de hoed heeft dezelfde kleur als de wijk waarin ze bouwen. Materialen Heksenhoeden: Witte papieren driehoeken. Paars, Geel, Oranje en groen steviger papier. Lijm

4 Scharen Glitters Crêpepapier Stiften en kleurpotloden kleurplaten Materialen Spinnen: Zwart plastic in de vorm van vuilniszakken Vulling Zwarte tape Pijpenragers of chenilledraad Schaar Draad,touw of wol.

5 Donderdag Tijd: Wat: Wie: Vrijwilligers: Briefing en Allen Sportbedrijf Bouwen Generale repetitie alle acts incl. goochelen Hay Bongaets en Senna Nabs, lonneke en Sven Hendrickx Spook en andere slingers maken Smaaklessen Sportbedrijf Anne Bijlmakers en Milou Boonen Opruimen en klaarzetten middagknutselen Kikkers maken en trekpoppen maken Paarden Happy Horse Schminken en klaarmaken acts Senna Nabs, Lonneke en Sven Hendrickx Hapjes maken Sportbedrijf Anne Bijlmakers en Milou Boonen Opruimen Vanaf een apart programma en draaiboek Voor de smaaklessen is het volgende gedacht: Er worden 4 spellen gedaan die ieder een kwartier duren. Bij ieder spel kunnen 12 kinderen meedoen. Dus 4 keer 12 kinderen dat zijn in totaal 48 kinderen die meedoen aan deze spelletjes. De spellen zijn als volgt: Proeven: Kinderen moeten groenten en fruit proeven met een blinddoek om en er kunnen nog eventueel sauzen worden toegevoegd. Voeldozen: Kinderen moeten voelen wat voor soorten fruit er in de dozen zitten. Kennis: Kinderen moeten de goede naambordjes bij de groenten zetten. Rad van Fortuin: Kinderen krijgen vragen over de schijf van vijf.

6 Materialen knutselen slingers: Allerlei voorgeprinte vormen voor slingers van te maken op papier. Papieren repen Crêpepapier Scharen Lijm Nietjes Kleurpotloden en stiften kleurplaten Materialen knutselen trekpoppen en knijpkikkers; Voorgeprinte kikkers en heksen en tovenaars Kleurpotloden en stiften Knutselkarton Lijm Scharen Crêpepapier Splitpennen Voor de voorbereidingen van de acts en het schminken is er schmink en makeup aanwezig. De kinderen moeten zelf de benodigde kleding en attributen meenemen. Het hapjes maken wordt ook in groepjes gedaan. Er zullen van t/m een half lang met iedere keer 12 kinderen verschillende hapjes gemaakt worden. Om ; Smoothie banarama. Om ; Smoothie strawbery Om ; Sandwiches maken. Om ; Groentespiesjes maken. Bij deze activiteit zullen 48 kinderen in totaal betrokken zijn. Donderdag Aanvangstijd; Wat; Waar; Wie; t/m Opening bouw en beweegdorp Terrein Jan Kessels en? van Antares en Woonwenz.. Tussen en t/m t/m t/m t/m Demonstratie politiehonden van de politie Venlo Rondleiding ouders en barbecue Ballonnen act/ optredens Terrein Terrein en feesttent Terrein Hondengeleider en pakwerker politie Venlo Kinderen en vrijwilligers Josje Wolters en Sjuul Bogaerts? Uitvoering acts Feesttent Kinderen Bouwdorp Draaien d.j Feesttent Mike Diddens.

7 Het is de bedoeling dat Jan Kessels van Antares en iemand van Woonwenz het bouwdorp opent door middel van het onthullen van een kunstwerk dat door de kinderen is gemaakt voor het bouw en beweegdorp. Daarna zal de directeur een rondleiding over het terrein krijgen door een of meerdere kinderen die mee hebben gedaan aan het bouwdorp. Ook voor sponsoren is er een mogelijkheid om een rondleiding te krijgen. Er kan vanaf en gestart worden met barbecueën. Er kan door iedereen gelijktijdig gegeten worden. ( mensen van de karbinder die het vlees braden + vrijwilligers voor het verdelen van slalades en derg.) Tussen en zullen een hondengeleider en een pakwerker van de politie Venlo een demonstratie geven van hun kunnen. Er is een eventuele mogelijkheid voor k9inderen om de jas van de pakwerker aan te trekken en te voelen hoe dat is om gebeten te worden!( Microfoon nodig voor toelichting) De ballonnen artiesten lopen over het terrein en zullen SAMEN met de kinderen ballonnen beesten maken. Die ze dan mogen houden. ( ondersteuning; Vrijw.) De uitvoering van de divers goochelacts en voordrachten van diverse kinderen zullen op het podium plaatsvinden. Er zullen ook kinderen zijn die hun goochelact laten zien op het terrein en rondlopen als wandelende goochelaar. ( ondersteuning; Senna Nabs +?) Vanaf zal de diskjockey gaan draaien en de gehele allerlei soorten muziek laten horen. ( ondersteuning; Sven Hendrix) Programma einde;

8 Vrijdag Tijd: Wat: Wie: Vrijwilligers: Briefing Sportbedrijf en Allen Opruimen hutten en andere dingen en sportbedrijf. Allen Vanaf Apart programma en draaiboek Vrijdag Programma; t/m t/m t/m t/m t/m t/m Programma; t/m Programma na Wat; Waar; Wie; Vogels maken In de grote tent Vrijwilligers en team. Glittertatoos? In de grote tent of buitenterrein (weer?) Josje Wolters en? Hennatatoos In de grote tent of Senna ( dochter Zahia) buitenterein (weer?) Springkussens en Buiten Vrijwilligers en evt. voetbalboarding Sportbedrijf? Canida demonstratie Buiten op gras! Kynologenvereniging Power party discoshow In de grote tent Puk en Tom met de girlz en boyz show. Prijsuitreiking In de grote tent??????????????? Einde bouwdorp.

9 Tussen en kunnen de kinderen ook een frietje halen bij de frietwagen en deze nuttigen in de tent of buiten daarna kan men een keuze maken uit het programma zoals het hierboven staat vermeld. Voor ieder wat wils. De knutselactiviteit is vogels maken van piepschuim ballen. Materialenlijst vogels maken; Piepschuimballen van 5 en 6 cm doorsnee Lijm Crêpepapier Knutselkarton Veren Scharen Stiften en kleurpotloden Chenille draad/ pijpenragers Prikpennen of cacktailprikkers Kleurplaten De kynologen vereniging laat nog weten of de leden bereid zijn een demonstratie te verzorgen. De glittertatoos spreekt voor zich maar is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Offerte is nog niet binnen. De hennatatoos worden door een vrijwilligster van verzorgd. Zal nog contact opnemen om te kijken of ze ondersteuning nodig heeft. Bij de springkussens en voetbal boarding is het verstandig om toezicht te plaatsen en de kinderen niet allemaal tegelijk erop te laten. ( twee tot vier vrijwilligers vereist) De demonstratie zetten we met lint af en kinderen kunnen gaan kijken als ze dit leuk vinden. Bij deze discoshow zullen alle kinderen aanwezig zijn en deelnemen. We hebben nog alleen vrijwilligers nodig om toezicht te houden. De prijsuitreiking. De bedoeling is om vier categorieën te maken in drie leeftijdsgroepen. Schoonste kavel Origineelste hut ( op thema) Mooiste hut Fair Play ( Wie het beste heeft samengewerkt ) De leefstijdsgroepen zijn: 4 t/m 6 jaar 7 t/m 9 jaar 10 t/m 12/13 jaar Voor iedere categorie en leeftijdgroep is er een eerste, tweede en derde plaats.

10 Er zullen per hut 10 prijsjes zijn voor alle kinderen een prijsje. De prijsjes bestaan uit goochelattributen op het thema. De kinderen die niet in de prijzen vallen krijgen allemaal een ster en een foto van hun hut. Om is het de bedoeling dat de kinderen naar huis gaan. Om dit meer struct te geven is het de bedoeling om de kinderen per kavel te laten gaan en hun bij de uitgang op kavelnummer de ster en foto te geven. Dit om het minder chaotisch te laten verlopen. Dit programma is nog niet helemaal definitief in de vorm dat er altijd nog opties en eventuele tips bij kunnen. Laat maar weten.

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5

3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5 3. Pedagogisch beleid.1.2b Draaiboek jaarfeest BSO 1 van 5 Het BSO- feest is ieder jaar anders. De ene keer is het een playbackshow, een talentenjacht en weer een andere keer een optreden. Afgelopen jaren

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag. Merkelbeek/Jabeek Inhoudsopgave 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.4 2. Thema: Campinglife pag.6 2.1 Inleiding pag.6 2.2

Nadere informatie

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL

PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL PROGRAMMA VAKANTIESPEKTAKEL ZATERDAGOCHTEND Om 8 uur komt de tent en die moet worden opgezet. Natuurlijk zijn er 2 professionele mensen die weten hoe het moet, maar we hebben vooral veel mensen nodig die

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

1. Het feest van de koning. Slingers maken. Nodig gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar

1. Het feest van de koning. Slingers maken. Nodig gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar 1. Het feest van de koning Slingers maken gekleurde strookjes papier touw gekleurde A4 tjes witte A4 tjes kleurpotloden of stiften schaar Op onderstaande site staan verschillende mogelijkheden om een feestelijke

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

JUNGLEDORP. Informatieboekje

JUNGLEDORP. Informatieboekje JUNGLEDORP GROTE BEER Informatieboekje Huttendorp De Meent 07 t/m 11 juli 2014 Nieuwe situatie Door het verdwijnen van Cardanus is er ook bij ons het een en ander veranderd. Ella Korzelius, die ons vanuit

Nadere informatie

Pak de jas! Werkvorm: Spel. Materiaal: Dobbelsteen Zes gekleurde jasjes. Verloop:

Pak de jas! Werkvorm: Spel. Materiaal: Dobbelsteen Zes gekleurde jasjes. Verloop: Pak de jas! Spel Dobbelsteen Zes gekleurde jasjes De leerkracht gooit met de dobbelsteen. De leerlingen nemen om ter snelste dezelfde kleur jas als de kleur van de dobbelsteen. De leerlingen verwoorden

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen?

Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen? Zaterdag 30 juni Gaat u er vanavond vandoor met de prijzen? Deelname en toegang vanaf 12 jaar! Dinsdag 10 juli 14.00 uur Simon s spellenmiddag Wie wordt er de spelletjes kampioen? Woensdag 4 juli Er zijn

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel:

Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: Programma Jevak 2017 24 28 juli Thema Western (Cowboys en Indianen) Coördinatieteam Jevak 2017 Buurthuis de Overzet Kemphaanstraat 24B Tel: 636650 www.deoverzet.nl Maandag 24 juli 2017 Programmaoverzicht:

Nadere informatie

Programma ZOMERvakantie JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema 6+: De kunstenaars

Programma ZOMERvakantie JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema 6+: De kunstenaars Programma ZOMERvakantie 2017 - JULI - Week 1 Thema kleuters: Land, zee & lucht Thema : De kunstenaars maandag 03/07 dinsdag 04/07 woensdag 05/07 donderdag 06/07 vrijdag 07/07 Diep in de zee ontdekken Aquarium

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

12-12-2014 Extra Editie 7a

12-12-2014 Extra Editie 7a 12-12-2014 Extra Editie 7a Inhoud: Kerst 2014 Continurooster Kerstmis 2014 Beste ouders / verzorgers, Ook dit jaar organiseert de ouderraad in samenwerking met het team een kerstviering voor alle kinderen

Nadere informatie

De sloot BSO bovenbouw

De sloot BSO bovenbouw De sloot BSO bovenbouw Inhoud Opening thema:... 3 Aankleding lokaal... 4 Knutselideeën... 5 1. Visballon... 5 2. Vis op ijsstokje... 6 3. Onderwatertekening... 7 4. Vissen van bordjes... 8 5. Aquarium...

Nadere informatie

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september

Trouwen op een historische buitenlocatie. Half april half september Trouwen op een historische buitenlocatie Half april half september Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit,

Nadere informatie

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering:

Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2. Onderwaterwereld tekenen. Over de lessuggesties. Nodig: Voorbereiding: Uitvoering: Lessuggesties creatieve lessen groep 1-2 Over de lessuggesties Bij het werken binnen het thema vissen in de zee is het leuk om van de klas een kleurrijke zee te maken. U organiseert uw creatieve lessen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

BSO programma Meivakantie

BSO programma Meivakantie BSO programma Meivakantie Maandag 24 april Pompoenhangers maken. Garen en karton. Eieren zakloop tour. Waar: gymzaal of buiten. Hoe: er staan 2 mandjes tegenover elkaar op een afstand van ongeveer 7 meter.

Nadere informatie

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen

BSO Kaktus en BSO de Leeuw. alle dagen BSO Kaktus en BSO de Leeuw in de meivakantie alle dagen In de mei vakantie valt er weer van alles te beleven op de BSO! We bouwen indianen-tenten, we gaan naar het speelbos, we maken een indianen-tuin

Nadere informatie

Draaiboek Jaarfeest 20... Eindverantwoording:. en. Taken Door wie Waar vandaan Aandachtspunten Gedaan

Draaiboek Jaarfeest 20... Eindverantwoording:. en. Taken Door wie Waar vandaan Aandachtspunten Gedaan 3. Pedagogisch beleid.1.2c Draaiboek jaarfeest KDV 1 van 10 Draaiboek Jaarfeest 20... Eindverantwoording:. en. Taken Door wie Waar vandaan Aandachtspunten Gedaan Thema verzinnen: Feestcom. - Indeling maken

Nadere informatie

Activiteiten Kalender Woelhonk. Voorjaar 2008 (Januari t/m Juli)

Activiteiten Kalender Woelhonk. Voorjaar 2008 (Januari t/m Juli) Activiteiten Kalender Woelhonk Voorjaar 2008 (Januari t/m Juli) Week 1 Kerstvakantie! Maandag 31 Dec. BSO Gesloten! Dinsdag 1 Jan. BSO Gesloten! Woensdag 2 Jan. Nieuwjaarsborrel voor kinderen en ouders

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Hoe nu verder met De Hobbel?

Hoe nu verder met De Hobbel? Hoe nu verder met De Hobbel? Het antwoord is aan. jou,. jullie? De Hobbel blijft bestaan en daar bedoelen we mee dat de uitleen van buitenspeelgoed gewoon doorgaat. We hebben daar voldoende mensen voor,

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht

Vakantieprogramma BSO de Toverburcht Maandag 24 april 2017 Aanwezig vóór: 09:30 uur Ophalen vanaf: 17:00 uur Trek maar kleren en schoenen aan die vies mogen worden, want vandaag gaan wij naar: Stadsboerderij De Korenmaat in Rijkerswoerd!

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen

Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen Overblijfreglement St.Jozefschool Rietmolen 2015-2016 Op onze school is het mogelijk voor leerlingen om over te blijven. De overblijfcoördinatoren hebben de uitvoering hiervan op zich genomen. Zij bepalen

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

Protocol continurooster

Protocol continurooster Protocol continurooster Obs Mathenesse Augustus 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 3 4. Uitwerking continurooster... 4 4.1 Regels en afspraken voor het eten en drinken... 4 4.2 De lunch... 4 4.2.1 Afspraken voor

Nadere informatie

Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30:

Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30: Programma voor ouders wat gaan onze kinderen doen op BSO Bombarie Week 30: Maandag 20 juli Dinsdag 21 juli Woensdag 22 juli Donderdag 23 juli Vrijdag 24 juli Welkoms activiteit Knutselactiviteit Waterspellen

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren

BOUW- EN BEWEEGDORP Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Van 12 t/m 15 juli Thema: Toveren BOUW- EN BEWEEGDORP 2011 Beste deelnemers, Zoals jullie weten organiseert het jeugdwerk van Stichting Wel.kom - Venlo/Beesel in samenwerking met

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun We horen al van verschillende kinderen dat ze druk bezig zijn met het zoeken van sponsoren, Super!

Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun We horen al van verschillende kinderen dat ze druk bezig zijn met het zoeken van sponsoren, Super! 12 april 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Reminder sponsoren zoeken voor de Koningsrun... 1 Hulpouders gezocht... 2 Talentenworkshops... 3 Gezocht grote dozen... 3 Avond4daagse... 3 Gezamenlijke

Nadere informatie

ma 14 t/m vr 18 augustus

ma 14 t/m vr 18 augustus www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 14 t/m vr 18 augustus Coördinatieteam Jevak 2017 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 14 augustus 2017 Programma-overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus

Programmaboekje voor het. Huttendorp Polsbroek 2014. circus. 23 en 26 t/m 29 augustus Programmaboekje voor het Huttendorp Polsbroek 2014 circus 23 en 26 t/m 29 augustus Entree / deelname voor de hele week: Leden: 10,00, niet leden: 15,00 Het is ook mogelijk om een dagdeel bij te wonen:

Nadere informatie

BS@ Kalender Voorjaar 2014* Thema 1: Hoe gastvrij ben jij?

BS@ Kalender Voorjaar 2014* Thema 1: Hoe gastvrij ben jij? BS@ Kalender Voorjaar 2014* Thema 1: Hoe gastvrij ben jij? KDV Akkrum BSO Akkrum Ouderavond: Een winterbuffet voor de ouders, zodat iedereen met elkaar kennis kan maken. De centrale hal zal ingericht worden

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018!

DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! DRAAIBOEK SPELWEEK 2018! Hallo allemaal! Voor je ligt het draaiboek van de spelweek 2018. We zijn erg blij dat je mee doet als vrijwilliger deze week! Zoals je weet is de spelweek dit jaar van maandag

Nadere informatie

DE WEK Programma Site De olympische spelen. De Olympische Spelen. http://www.wek-site.com Pagina 1 van 1

DE WEK Programma Site De olympische spelen. De Olympische Spelen. http://www.wek-site.com Pagina 1 van 1 De Olympische Spelen http://www.wek-site.com Pagina 1 van 1 leeftijd: 6-12 jaar terrein: buiten Het Spel De kinderen worden opgedeeld in kleine groepjes met elk een vaste begeleider, of bij elk spel wordt

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

Cultuurontmoeting : Schilder in de klas

Cultuurontmoeting : Schilder in de klas Cultuurontmoeting : Schilder in de klas Wat: Tekenles met als thema : de jaren 50-60; kleuren, emoties Wie: Wijk Zuid groepen 1/2 DEEL 1: Uitleg in de kring Wie ben ik? Ik ben Gertie van Nuenen. Ik ben

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in.

Maandagmorgen 18 augustus a.s. om 9.00 uur in het gemeenschapshuis. De kinderen kunnen vanaf 8.50 uur de zaal in. Beste kinderen en ouders/verzorgers, Hier volgt de laatste informatie over de 37 e jaargang van Kindervakantiewerk Neerbeek Durp Thema: Deze week is het thema: Circus. Het zou leuk zijn als de kinderen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016

Activiteitenboekje mei-juni-juli 2016 Workshop kunst met ijzerdraad Nadat je een zelfverzonnen figuur op papier hebt getekend, ga je hem na-buigen met ijzerdraad. Als dit goed gelukt is kun je er met draad omheen gaan, zodat het een echt kunstwerk

Nadere informatie

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Schooljaar 2015-2016 Datum: 11-03-2016 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Dinsdag 22 maart Vrijdag 25 maart Maandag

Nadere informatie

Maandag 12 augustus

Maandag 12 augustus Dagindeling Kindervakantieweek Mariahout 2019 Maandag 12 augustus Let op! Dit jaar hebben we een nieuw terrein, namelijk het voetbal veldje aan de Koperwiek in Mariahout! 08.30 Binnenkomst bij het voetbal

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum

Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum Verspreiden van flyers. - Scholen - Sportscholen - Sportclubs - Winkelcentrum Scholen: Scholen uit de deelgemeenten Kralingen, Crooswijk en De Esch willen wij als eerste gaan bezoeken. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Wilt u van dezelfde picto s verschillende uitvoeringen? Vul dan per uitvoering een nieuwe bestellijst in. opletten weektaak regenboogles tafelwerk

Wilt u van dezelfde picto s verschillende uitvoeringen? Vul dan per uitvoering een nieuwe bestellijst in. opletten weektaak regenboogles tafelwerk Bestellijst Picto s Naam van uw school: Contactpersoon: Telefoonnummer: e-mailadres: De picto s worden standaard op een houten plankje gedrukt van 11cm x 11 cm. Wilt u ze in 15x15cm afgedrukt hebben dan

Nadere informatie