VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE"

Transcriptie

1 VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE Eigen publicaties van Divario Communicatie Weblog Daniëlle de Jonge: Boekrecensies Managementboek.nl: Artikelen voor magazine Tips & Advies Verkoop en diverse salesblogs Websiteteksten Brabant Water (deel website Lopen op water Overal waar u loopt, loopt u op water. Grondwater wel te verstaan, dat diep in de bodem zit en de bron is van ons drinkwater. Op bijna 40 plaatsen in Brabant pompen wij het water op om er drinkwater van te maken. Deze gebieden heten waterwingebieden en bevinden zich vaak midden in de prachtige natuur. Rondom de gebieden liggen grondwaterbeschermingsgebieden, u herkent ze aan de blauwe bordjes langs de weg. Brabant Water levert topkwaliteit drinkwater tegen een zo laag mogelijke prijs en dat willen we graag zo houden. We bewaken de kwaliteit van het grondwater zorgvuldig. Zo voorkomen we dat we achteraf hoge kosten maken voor zuivering. Ook uw hulp is hierbij nodig! Duurzaam ondernemen volgens Brabant Water Brabant Water gaat zorgvuldig om met haar leefomgeving, zodat wij nu én in de toekomst kraanwater van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Hoewel de milieubelasting van drinkwaterbedrijven gering is, hebben wij de ambitie om een zo goed mogelijk evenwicht te creëren tussen de natuur, de economie en de mens. Dat vraagt om concrete acties! Brabant Water is al actief levert al vele duurzaamheidinspanningen en dat willen we verder uitbreiden. Succes in duurzaamheid gaat bij Brabant Water hand in hand met externe partijen. Van gemeenten en Provincie tot de landbouwsector, het bedrijfsleven en de bijna 2,5 miljoen inwoners van Noord-Brabant.

2 Laater (deel website Laater Pensioen is steeds vaker in het nieuws. Vergrijzing, medezeggenschap, financierbaarheid, vertrouwenscrisis. Allemaal termen uit het nieuws die van invloed zijn op pensioen. Ook op uw pensioen! Het is een logische stap om de hulp van een echte pensioenexpert in te schakelen. Iemand die de ontwikkelingen nauwgezet volgt en uw pensioenwensen daar op afstemt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pensioen altijd goed geregeld is. Laater is de pensioenexpert die u hierbij helpt. In feite nemen wij de pensioenafdeling van u over en regelen alle zaken omtrent uw pensioen beter, sneller en goedkoper. U bespaart tijd en geld en kunt zich weer richten op uw eigen core business. Onze kwalitatief hoogwaardige adviesorganisatie richt zich op pensioenadvies, pensioenbeheer, het berekenen van pensioenen en de communicatie over pensioen richting medewerkers. Laater richt zich vanuit deze filosofie op werkgevers, ondernemingsraden en accountants & belastingadviseurs. Pensioen is echt iets voor Laater! HVMP Event Marketing (deel website Ondersteuning voor, tijdens en na uw event Eenvoudige en snelle registratie is extra uitnodigend voor uw gasten. Een digitale uitnodiging, online registratie, e-ticketing of on-site registratie: het is een greep uit de mogelijkheden om te komen tot professionele bezoekersregistratie. Kies voor een specifiek onderdeel of combineer de mogelijkheden tot een op maat gemaakte totaaloplossing. En we gaan een stap verder, want ook na afloop van het event bieden we u diverse opties. Bijvoorbeeld een uitgebreide bezoekersregistratie, evaluatiemogelijkheden of het verzorgen van een bedankje. Een compleet aanbod geschikt voor congressen, beurzen en tal van (relatie)evenementen.

3 Een greep uit de mogelijkheden van HVMP Event Registratie Uitnodiging digitaal of op papier Uitnodigingscode toevoegen Online registratieformulieren Online event registratie eventueel met betalingsmodule E-ticketing Beheerportal voor realtime beheer aanmeldingen On-site registratie (HVMP Scanoplossing) Statistieken direct beschikbaar op locatie Complete event website in uw eigen stijl Bekijk alle diensten en functionaliteiten van HVMP Event Marketing Autobedrijf Peter Mink (deel website Voor iedere trotse Saab bezitter Van een kleine reparatie tot een uitgebreide onderhoudsbeurt met gratis APKkeuring: u kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat uw auto weer helemaal in orde is na een bezoek aan Autobedrijf Peter Mink. Expert als het gaat om Saab en ook andere merken zijn hier in goede handen. Met de nieuwste apparatuur, gebruik van originele onderdelen en een scherpe prijs voor topkwaliteit. En dat al bijna 40 jaar. Kom langs voor een kop koffie en maak kennis met de directe en no-nonsense aanpak van ons deskundige team. U bent van harte welkom! Aircoservice: vullen kan iedereen, repareren is een vak Een airco is een gevoelig onderdeel van uw auto. Werkt deze niet goed, dan kan er onbewust flinke schade optreden. De jaarlijkse Airco Check voorkomt problemen. Wij staan aan de wieg van inbouwairco s en kennen de kneepjes van het vak. Hierdoor mogen wij ons met trots dé aircospecialist in Breda en de ruime regio noemen.

4 BROCHURETEKSTEN HiCare Company (deel werkgeversbrochure) HiCare Company Health Services De andere kijk op verzuimmanagement Innovatie aanpak van ziekteverzuim Een actieve en sterk resultaatgerichte verzuim- en re-integratiebegeleiding zorgt voor een gezonde bedrijfs- en verzuimcultuur. Door een efficiënte aanpak maakt u de verzuimdrempel voor uw medewerkers hoog en verlaagt u de hersteldrempel. HiCare neemt tegen een voordelig tarief alle activiteiten voor u uit handen en vervangt uw reguliere Arbodienst. Op de voorgrond als centraal aanspreekpunt uw verzuimmanager, deze geeft antwoord op al uw vragen. Op de achtergrond staat ons team samen met een bedrijfsarts klaar voor het borgen van uw verzuimbeleid. Effectief verzuimmanagement De verzuimmanagers van HiCare maken binnen 24 uur een verzuimanalyse na de ziekmelding van een medewerker. Waar nodig zoeken wij direct ondersteuning van een fysiotherapeut, psycholoog, of andere specialist. De verzuimmanager brengt advies uit en vertaalt dit direct naar de werkvloer, bijvoorbeeld door het zoeken naar alternatieve werkzaamheden op de werkplek. Op deze manier beperkt u de bedrijfsrisico s die verzuim met zich mee brengen. Het begeleidingsproces verloopt conform de Wet Verbetering Poortwachter en is onderdeel van een compleet pakket aan Arbodienstverlening. BRight Advocaten De frisse kijk op juridische zaken Sparringpartner, adviseur én uw vertegenwoordiger in de rechtszaal. BRight Advocaten biedt u in elke situatie juridische ondersteuning als het gaat om: Intellectueel eigendom ICT Privacy Commerciële contracten Mededingingsrecht Onze focus ligt op Innovatie & Duurzaamheid en Fashion & Lifestyle.

5 BRight Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor: we gaan verder! Wij ondernemen met u mee en zijn betrokken bij u, uw zaak én uw bedrijf. Deze verfrissende en daadkrachtige aanpak vindt u terug in elke vorm van onze dienstverlening, van een objectief advies tot een praktische aanpak in conflictsituaties. Een heldere en toegankelijke communicatie kenmerkt onze stijl. Met een breed scala aantrekkelijke en innovatieve diensten, krijgt u altijd een passende oplossing. Een compleet pakket voor hoogwaardige, betaalbare en duurzame juridische ondersteuning. Dat is BRight! Interviews Avance Breda (deel interview) Goeie mensen, ze bestaan echt Aanleg, passie, drijfveren en kansen. De vier essentiële kenmerken om te komen tot een goede match tussen bedrijf en werknemer. Kenmerken die ook terug te zien zijn bij Aad van Endhoven, Managing Partner van Avance Breda. Hij is al ruim 15 jaar specialist als het gaat om werving en selectie van personeel op HBO en academisch niveau. Mijn doel is het vinden van de ideale kandidaat voor een vacature. Niet een aantal CV s doorsturen naar een klant, wel een zorgvuldig en grondig onderzoek naar de beste persoon voor de betreffende functie. Daarvoor bewandel ik graag creatieve wegen, vertelt hij. Zijn aanpak blijkt succesvol, want vanaf 2012 groeit zijn bedrijf met 3 nieuwe consultants. Avance bestaat zo n 20 jaar en is een ambitieuze, snelgroeiende organisatie. De klanten bevinden zich in alle mogelijke branches. Landelijke dekking zorgt er voor dat klanten met meerdere vestigingen snel en goed geholpen worden. De werkwijze binnen Avance is heel gestructureerd. We kiezen voor een gerichte benadering en verdiepen ons op verschillende manieren in de kandidaten. Onder andere door het gebruik van een persoonlijkheidstest. Het gedrag telt, niet alleen de opleiding en werkervaring, aldus Van Endhoven.

6 Aelberts Consulting (deel interview) Succesvoller ondernemen voor iedereen binnen handbereik Verbeteringen doorvoeren in uw onderneming werpt altijd zijn vruchten af. Ongeacht of uw bedrijf floreert of wanneer u juist een duwtje in de rug kunt gebruiken. Het enige wat telt is dat u de juiste keuze maakt in wat u gaat veranderen, vertelt Marc Aelberts. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Hij heeft een doelgerichte aanpak ontwikkeld die meteen effect laat zien op de doelstellingen van uw onderneming. En dan ook nog eens: no cure, no pay! Aelberts timmert flink aan de weg met zijn bedrijf Aelberts Consulting BV. Meer en meer bedrijven van techniek en industrie tot zakelijke dienstverlening maken naar volle tevredenheid gebruik van zijn dienstverlening. Zoveel zelfs, dat hij in de komende maanden nieuwe consultants wil aannemen. Het succes zit in de duidelijke en gestructureerde aanpak die zij hanteren. Daarbij blijft constant het primaire doel van uw onderneming voor ogen: het genereren van geld, vandaag en in de toekomst. Iedereen weet dat een onderneming winst moet maken. Daarnaast is het van belang om na te gaan hoeveel kapitaal er in een onderneming is geïnvesteerd om deze winst te kunnen behalen, het rendement op geïnvesteerd vermogen (ROI). Als je 1 miljoen euro verdient met 2 miljoen geïnvesteerd kapitaal, is dat een betere prestatie dan met een geïnvesteerd kapitaal van 20 miljoen. En er is nog een overlevingscriterium: liquiditeit. Als dit onvoldoende is, is de rest niet belangrijk meer.

7 Persberichten Habets Advocaten & Bemiddelaars (deel persbericht) Specialist (internationale) kinderontvoering nieuwe aanwinst Habets Advocaten Na haar werkzaamheden bij de rechtbank in Den Bosch en de Rijksoverheid, heeft Mr. Ilse Derks er voor gekozen om het team van Habets Advocaten & Bemiddelaars te versterken. Haar specialisatie in (internationale) kinderontvoering is een waardevolle aanvulling binnen het dienstenpakket van personen- en familierecht voor particulieren en ondernemers. Habets kiest hiermee gericht voor een verbreding van haar expertise, een aanpak die de groei van het kantoor verder doorvoert. Bij echtscheidingssituaties of andere conflicten binnen relaties bevinden kinderen zich in een kwetsbare positie. Door direct zorgvuldig te handelen bijvoorbeeld met een ouderschapsplan kunnen veel problemen voorkomen worden. In het verlengde daarvan ligt ook de preventie van of in ernstiger gevallen procedure rondom kinderontvoering., stelt Derks. De kracht van het kantoor schuilt in de combinatie van een juridische en persoonlijke benadering van de cliënten. Iets waar Derks zich uitstekend in kan vinden: Mijn focus is de mens achter het conflict. Ik vind het belangrijk om de wensen en behoeften van een cliënt boven tafel te krijgen. Met als reden om met een oplossing die niet alleen haalbaar is, maar die ook past bij de persoonlijkheid van de cliënt. Deze insteek past bij mijn werkwijze en ons kantoor. B&V Partners in Veiligheid (deel persbericht) Nog meer veiligheid onder één dak Het Zevenbergse bedrijf B&V Partners in Veiligheid is al ruim 10 jaar expert als het gaat om (fysieke) veiligheid bij bedrijven. Van een kantoorgebouw in het MKB tot een toonaangevende speler in logistiek of industrie: veiligheid is voor iedere onderneming cruciaal. En dat gaat veel verder dan het volgen van de jaarlijkse BHV-opleiding en het op orde hebben van de EHBO-doos. Bedrijven zijn in toenemende mate zelf verantwoordelijk voor het regelen van veiligheid op de werkplek. We bieden een compleet pakket aan diensten en sinds kort hebben we een mooie aanvulling gevonden met onze tak security, vertelt de trotse directeur Geraar Voesenek.

8 Alle maatregelen voor bedrijfsveiligheid onder één dak is uniek in de branche. De arbeidsomstandighedenwet vraagt om structurele aanpak bij bedrijven. Zo helpen we beleidsmatig met het opstellen van BHV-plannen en daaropvolgend het uitvoeren van de op maat gemaakte trainingen. Daarin gaan we zo ver dat we de werkplek van onze klanten bijna één-op-één nabootsen, of we trainen op de locatie zelf om de praktijkgerichtheid maximaal te maken. Tot slot leveren we alle nodige materialen voor bijvoorbeeld security, brandbestrijding en eerste hulp, aldus Voesenek.

9 ZAKELIJKE CORRESPONDENTIE Blue Legal advocaten (deel uitnodiging seminar relaties) Een goed contract is geld waard! Beste relatie, Wederom staat een inspirerend seminar van Blue Legal Advocaten staat voor de deur. Boordevol praktijktips en achtergrondinformatie, precies zoals velen al eerder hebben ervaren. Het onderwerp van deze keer is contracteren. Ieder bedrijf sluit contracten af met klanten. Wat moet er écht in? Waar let u op? Hoe zorgt u er voor dat alles goed is vastgelegd? Als u goederen of diensten levert aan uw klanten, dan gebeurt dat met een overeenkomst. Dat kan mondeling of schriftelijk. Dat laatste biedt meer zekerheid: u legt de gemaakte afspraken immers vast. Voor beiden is het dan helder welke rechten en plichten er zijn en wat u van elkaar mag verwachten. Om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk alles goed op orde heeft, is de juiste invulling - zowel juridisch als feitelijk - heel belangrijk. In dit seminar krijgt u meer inzicht in: Met wie sluit u het contract? Wie mag er überhaupt tekenen? Wat legt u vast over duur, verlenging en beëindiging van het contract? Wanneer kunt u een opdracht tijdelijk stoppen als betaling uitblijft? Wie is op welke wijze aansprakelijk? Een goed contract is een slimme investering. Met als belangrijkste aandachtspunt: duidelijk en concreet formuleren. Afspraak is afspraak, zonder verrassingen. Dat is de beste basis voor uw zakelijke relaties. Salarisjobs (deel mailing W&S en detachering) Geachte, Vind nu gegarandeerd uw ideale salarisadministrateur! Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek dat we. met elkaar hebben gevoerd over uw vacature voor een.. De persoon die uw team kan versterken vindt u zeker via Salarisjobs.

10 Salarisjobs is specialist in werving & selectie en detachering van kwalitatief hoogstaand salarisadministratief personeel. Door deze expertise en meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied, bent u er van verzekerd dat wij de meest geschikte professional vinden voor uw vacature. Dat kan door onze vijf stappen naar succes: Grondige profielschets van uw ideale salarisadministrateur. Database onderzoek voor geschikte kandidaten. Inschakelen van ons uitgebreide netwerk of inzet wervingsacties. Referenties worden altijd gecheckt. De invulling van uw vacature is een feit na deze gedegen procedure. Moderne salarisadministrateur met een + De moderne salarisadministrateur is een kei in het vakgebied. En meer dan dat, hij of zij is communicatief en sociaal vaardig en heeft een eigen specialisme, brancheervaring of specifieke kennis van salarispakketten. Salarisjobs helpt u met het vinden van de ideale persoon, van junior tot senior of management. Zowel op tijdelijke basis als voor vast.

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Gericht op de vitaliteit en het welzijn van uw werknemers

Gericht op de vitaliteit en het welzijn van uw werknemers Gericht op de vitaliteit en het welzijn van uw werknemers wat bieden wij? wat kunt u als klant van ons verwachten? Stelt u zich eens voor. De regie voeren over uw eigen Arbodienstverlening. Met de beschikking

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

WerkAttent. Voor een heldere aanpak van verzuim

WerkAttent. Voor een heldere aanpak van verzuim WerkAttent Voor een heldere aanpak van verzuim Wat is het? 1 Wij zijn Interpolis Wij denken met u mee. Over uw toekomst, uw pensioen, uw gezondheid. Over uw woning, uw bedrijf, uw medewerkers. Over brand,

Nadere informatie

EXPERTS MET KARAKTER

EXPERTS MET KARAKTER EXPERTS MET KARAKTER KANSEN BENUTTEN? EERST ZIEN, DAN SCHAKELEN Tempo-Team is specialist in flexibele arbeid. Door onze koppeling van commercieel denken en een sterke betrokkenheid, zijn we al 35 jaar

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg

Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Derks & Derks Adviseurs in human talent voor de gezondheidszorg Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR Research Derks & Derks adviseurs in human talent Werving

Nadere informatie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie LexPartners: uw full service juridische sparringpartner en huisadviseur Door het sterk gestegen belang voor ondernemingen

Nadere informatie

Verzuimoplossing Apotheken

Verzuimoplossing Apotheken Verzuimoplossing Apotheken Informatie voor de werkgever Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing tegen een aantrekkelijk tarief Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing

Nadere informatie

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Inhoud 1. Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket 2. Verzuimverzekering Uitgebreid 3. Arbodienstverlening 4. DGA/ondernemer meeverzekeren 5. WIA-Bodemverzekering 6.

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie

Xcellent. in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xcellent in performance ontwikkeling van mens en organisatie Xpertise Xpert Xact Xcellent + Xpertise Een geslaagd opleidingstraject begint met kennis. Onze kennis, maar ook die van u. P3transfer heeft

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor intermediairs

Nieuwe kansen voor intermediairs 1 Bemiddeling van werkzoekenden met een arbeidsbeperking Nieuwe kansen voor intermediairs De komende jaren is het aan werk helpen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking een groot thema. In 2026 moet

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie.

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie. en goed heeft u het nog nooit geregeld Eén adres voor al uw oplossingen op het gebied van Arbo, verzuim en reïntegratie ó eenvoudig W e r k! P o o r t w a c h t e r c e n t r u m : uw steunpunt voor vele

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Eversheds Faasen Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Wat verlangt u van Of u nu een sterke partner zoekt op uw eigen thuismarkt of als buitenlandse onderneming

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Ziek zijn overkomt je, hoe je hiermee omgaat, is gedrag. Gedrag is grotendeels beïnvloedbaar. Er is altijd een keuzemoment om met klachten (beperkingen) te

Nadere informatie

Grip op Verzuim voor werkgevers. Daar wordt uw bedrijf beter van

Grip op Verzuim voor werkgevers. Daar wordt uw bedrijf beter van Grip op Verzuim voor werkgevers Daar wordt uw bedrijf beter van Grip op Verzuim voor werkgevers Met Grip op Verzuim verzekert u de risico s van verzuim Wanneer uw werknemers ziek worden, heeft u een aantal

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers Sach-, ARAG Incasso Haftpflicht, Verzekering Kfz etc. Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat of niet betalen. En

Nadere informatie

Beleidsadviseur Sociaal Domein

Beleidsadviseur Sociaal Domein Kennis van de Overheid Beleidsadviseur Sociaal Domein Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Junior Wmo-professionals met open blik

Junior Wmo-professionals met open blik Kennis van de Overheid Junior Wmo-professionals met open blik Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen. Gemak, Eenvoud en Zekerheid

Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen. Gemak, Eenvoud en Zekerheid Wie kiest voor continuïteit, kiest voor Gezondernemen Gemak, Eenvoud en Zekerheid Het Gezondernemingsplan is een combinatie van verzuimverzekeringen en verzuimmanagement van SFS Verzekeringen en het ArboFlexiPlan

Nadere informatie

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname EEN BEDRIJF KOPEN? EEN BEDRIJF KOPEN Management Buy Out Het overnemen van een bedrijf is zeker geen eenvoudig proces. Een bedrijfsovername kan op verschillende manieren worden ingezet. De meeste bedrijfsovernames

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Risk Solutions Health & Benefits Corporate Wellness Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE

WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE ARBODIENSTVERLENING WE VANGEN DE KRACHT WE PAKKEN DE ENERGIE zorgt voor arbeidskracht WE ZIEN HET DOEL WE ZORGEN VOOR RESULTAAT Ik ben trots op mijn mensen. En zuinig op mijn tijd. Ik wil een arbodienst

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft.

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie, het

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast

Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast Voluit ondernemen is stappen zetten zonder ballast Ontzorgen, ontlasten, ontplooien Personal payrolling van Stafflease Als ondernemer of manager wordt u dagelijks geconfronteerd met een volle agenda. Met

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

Krijg grip op verzuim

Krijg grip op verzuim Aon Hewitt Krijg grip op verzuim Aon verzuimadvies Risk. Reinsurance. Human Resources. Krijg grip op verzuim Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is dat u uw verzuimproces goed heeft ingericht.

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

Present! Gemak in gezondheidsmanagement

Present! Gemak in gezondheidsmanagement Present! Gemak in gezondheidsmanagement Present Met Present! krijgt u toegang tot een ruime keuze aan gezondheidsdiensten en vitaliteitsproducten. Via één tool kunt u alles regelen: van inzicht, advies

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Exclusief voor uw mensen

Exclusief voor uw mensen Exclusief voor uw mensen Uw mensen zijn exclusief En wij zijn er exclusief voor uw mensen Mensen zijn uniek. In hun doen en laten, maar ook in hun werk. Ieder mens heeft andere prikkels nodig om te kunnen

Nadere informatie

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing!

Zorgeloos communiceren. Ook voor uw totaaloplossing! Zorgeloos communiceren Ook voor uw totaaloplossing! Aangenaam Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van communicatie. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Dit doen we met een

Nadere informatie

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig?

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Fijn dat onze specialisten direct voor u klaarstaan DAS voor ZZP: rechtsbijstandverzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Junior medewerker Bezwaar en Beroep

Junior medewerker Bezwaar en Beroep Kennis van de Overheid Junior medewerker Bezwaar en Beroep Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

CompleetVerzekerd Mijn personeel

CompleetVerzekerd Mijn personeel CompleetVerzekerd Mijn personeel CompleetVerzekerd Mijn personeel Hét verzekeringspakket voor bedrijven met personeel Financiële zekerheid voor u en uw werknemers Dienstverlening om verzuim te voorkomen

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekeringen voor bedrijven 2014. via uw tussenpersoon. Voor een. gezond. en vitaal bedrijf

Collectieve zorgverzekeringen voor bedrijven 2014. via uw tussenpersoon. Voor een. gezond. en vitaal bedrijf Voor een gezond en vitaal bedrijf Collectieve zorgverzekeringen voor bedrijven 2014 via uw tussenpersoon 1 2 Mensen zijn de energiebron van elk bedrijf Houd uw bedrijf gezond en vitaal En laat ons u daarbij

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor

Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor INTRODUCTIE Uw bedrijf verkopen? U staat er niet alleen voor U hebt een mooi bedrijf opgebouwd. Maar er komt een moment dat u de teugels uit handen wilt

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

10 Tips bij een reorganisatie

10 Tips bij een reorganisatie Marianne Eisma advocaat legal 10 Tips bij In het Arbeidsrecht gaat het erom het juiste proces te volgen om het uiteindelijke doel te bereiken. U moet daarvoor de tijd nemen, te snelle en niet goed voorbereide

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Headline Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers ARAG Incasso Verzekering Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat

Nadere informatie

PersoneelsImpulz. Hét verzekeringspakket voor bedrijven met personeel. PersoneelsImpulz biedt u. Informatie voor de werkgever

PersoneelsImpulz. Hét verzekeringspakket voor bedrijven met personeel. PersoneelsImpulz biedt u. Informatie voor de werkgever PersoneelsImpulz PersoneelsImpulz Hét verzekeringspakket voor bedrijven met personeel PersoneelsImpulz biedt u Financiële zekerheid voor u en uw werknemers Dienstverlening om verzuim te voorkomen en beperken

Nadere informatie

ondernemen is de reis van je leven

ondernemen is de reis van je leven ondernemen is de reis van je leven Accountancy Belastingadvies Corporate finance HR services Juridisch advies Ondernemen is de reis van je leven Onze diensten Met CROP staat u er niet alleen voor CROP.NL

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

Door Deloitte en de Kamer van Koophandel zijn wij gekozen tot één van de 50 Best Managed Companies. Ook zijn wij NEN 4400 gecertificeerd.

Door Deloitte en de Kamer van Koophandel zijn wij gekozen tot één van de 50 Best Managed Companies. Ook zijn wij NEN 4400 gecertificeerd. Ready for the job Profiel PEAK PEAK Financials is dé specialist voor personele maatwerk oplossingen op het gebied van financiële vraagstukken, op elk niveau binnen uw organisatie. Wij zijn onderdeel van

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Derks & Derks adviseurs in human talent

Derks & Derks adviseurs in human talent Derks & Derks adviseurs in human talent Werving Selectie Assessment Loopbaanbegeleiding Coaching Detachering Interim HR onderzoek Gedegen Derks & Derks hanteert een gedegen aanpak met een zorgvuldig voortraject.

Nadere informatie

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden.

financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. financiële risico s afdekken Sazas helpt u verder met verzekeringen en verzuimoplossingen om uw bedrijf gezond te houden. Verzuimspecialist Wij helpen risico s te beheersen en helpen uw bedrijf gezond

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

INKOMENSZEKERHEID VOOR NU EN LATER

INKOMENSZEKERHEID VOOR NU EN LATER INKOMENSZEKERHEID VOOR NU EN LATER Wij zijn pas tevreden als u het bent! WIJ ZIJN PAS TEVREDEN ALS U HET BENT Als jong en dynamisch kantoor is QBENEFITS gespecialiseerd in het geven van inkomensadviezen

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt

Inhoud. In het kort. Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht. Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen. Uw wens is ons startpunt VERMOGENS PLANNING Inhoud In het kort Het vermogensplanningsproces in vogelvlucht Persoonlijke planning en begeleiding van uw vermogen Uw wens is ons startpunt Adequate vermogensplanning voor directeuren/grootaandeelhouders

Nadere informatie

Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport.

Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport. Hou de vaart erin. Met verzuimspecialist Gezond Transport. Gezond Transport: dé verzuimspecialist voor transport en logistiek. Uw bedrijf werkt op het gebied van transport en logistiek en u bent op zoek

Nadere informatie

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten.

LET S TALK ZAKENSHOP CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. CONNECTING YOUR CUSTOMERS. U beschikt over een b-to-b verkoopkanaal voor producten of diensten. U heeft geen trek in technische, logistieke of administratieve investeringen. U wilt uw klanten verwennen

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie