VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE"

Transcriptie

1 VOORBEELDEN DIVERSE TEKSTEN EN CORRESPONDENTIE Eigen publicaties van Divario Communicatie Weblog Daniëlle de Jonge: Boekrecensies Managementboek.nl: Artikelen voor magazine Tips & Advies Verkoop en diverse salesblogs Websiteteksten Brabant Water (deel website Lopen op water Overal waar u loopt, loopt u op water. Grondwater wel te verstaan, dat diep in de bodem zit en de bron is van ons drinkwater. Op bijna 40 plaatsen in Brabant pompen wij het water op om er drinkwater van te maken. Deze gebieden heten waterwingebieden en bevinden zich vaak midden in de prachtige natuur. Rondom de gebieden liggen grondwaterbeschermingsgebieden, u herkent ze aan de blauwe bordjes langs de weg. Brabant Water levert topkwaliteit drinkwater tegen een zo laag mogelijke prijs en dat willen we graag zo houden. We bewaken de kwaliteit van het grondwater zorgvuldig. Zo voorkomen we dat we achteraf hoge kosten maken voor zuivering. Ook uw hulp is hierbij nodig! Duurzaam ondernemen volgens Brabant Water Brabant Water gaat zorgvuldig om met haar leefomgeving, zodat wij nu én in de toekomst kraanwater van uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Hoewel de milieubelasting van drinkwaterbedrijven gering is, hebben wij de ambitie om een zo goed mogelijk evenwicht te creëren tussen de natuur, de economie en de mens. Dat vraagt om concrete acties! Brabant Water is al actief levert al vele duurzaamheidinspanningen en dat willen we verder uitbreiden. Succes in duurzaamheid gaat bij Brabant Water hand in hand met externe partijen. Van gemeenten en Provincie tot de landbouwsector, het bedrijfsleven en de bijna 2,5 miljoen inwoners van Noord-Brabant.

2 Laater (deel website Laater Pensioen is steeds vaker in het nieuws. Vergrijzing, medezeggenschap, financierbaarheid, vertrouwenscrisis. Allemaal termen uit het nieuws die van invloed zijn op pensioen. Ook op uw pensioen! Het is een logische stap om de hulp van een echte pensioenexpert in te schakelen. Iemand die de ontwikkelingen nauwgezet volgt en uw pensioenwensen daar op afstemt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pensioen altijd goed geregeld is. Laater is de pensioenexpert die u hierbij helpt. In feite nemen wij de pensioenafdeling van u over en regelen alle zaken omtrent uw pensioen beter, sneller en goedkoper. U bespaart tijd en geld en kunt zich weer richten op uw eigen core business. Onze kwalitatief hoogwaardige adviesorganisatie richt zich op pensioenadvies, pensioenbeheer, het berekenen van pensioenen en de communicatie over pensioen richting medewerkers. Laater richt zich vanuit deze filosofie op werkgevers, ondernemingsraden en accountants & belastingadviseurs. Pensioen is echt iets voor Laater! HVMP Event Marketing (deel website Ondersteuning voor, tijdens en na uw event Eenvoudige en snelle registratie is extra uitnodigend voor uw gasten. Een digitale uitnodiging, online registratie, e-ticketing of on-site registratie: het is een greep uit de mogelijkheden om te komen tot professionele bezoekersregistratie. Kies voor een specifiek onderdeel of combineer de mogelijkheden tot een op maat gemaakte totaaloplossing. En we gaan een stap verder, want ook na afloop van het event bieden we u diverse opties. Bijvoorbeeld een uitgebreide bezoekersregistratie, evaluatiemogelijkheden of het verzorgen van een bedankje. Een compleet aanbod geschikt voor congressen, beurzen en tal van (relatie)evenementen.

3 Een greep uit de mogelijkheden van HVMP Event Registratie Uitnodiging digitaal of op papier Uitnodigingscode toevoegen Online registratieformulieren Online event registratie eventueel met betalingsmodule E-ticketing Beheerportal voor realtime beheer aanmeldingen On-site registratie (HVMP Scanoplossing) Statistieken direct beschikbaar op locatie Complete event website in uw eigen stijl Bekijk alle diensten en functionaliteiten van HVMP Event Marketing Autobedrijf Peter Mink (deel website Voor iedere trotse Saab bezitter Van een kleine reparatie tot een uitgebreide onderhoudsbeurt met gratis APKkeuring: u kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat uw auto weer helemaal in orde is na een bezoek aan Autobedrijf Peter Mink. Expert als het gaat om Saab en ook andere merken zijn hier in goede handen. Met de nieuwste apparatuur, gebruik van originele onderdelen en een scherpe prijs voor topkwaliteit. En dat al bijna 40 jaar. Kom langs voor een kop koffie en maak kennis met de directe en no-nonsense aanpak van ons deskundige team. U bent van harte welkom! Aircoservice: vullen kan iedereen, repareren is een vak Een airco is een gevoelig onderdeel van uw auto. Werkt deze niet goed, dan kan er onbewust flinke schade optreden. De jaarlijkse Airco Check voorkomt problemen. Wij staan aan de wieg van inbouwairco s en kennen de kneepjes van het vak. Hierdoor mogen wij ons met trots dé aircospecialist in Breda en de ruime regio noemen.

4 BROCHURETEKSTEN HiCare Company (deel werkgeversbrochure) HiCare Company Health Services De andere kijk op verzuimmanagement Innovatie aanpak van ziekteverzuim Een actieve en sterk resultaatgerichte verzuim- en re-integratiebegeleiding zorgt voor een gezonde bedrijfs- en verzuimcultuur. Door een efficiënte aanpak maakt u de verzuimdrempel voor uw medewerkers hoog en verlaagt u de hersteldrempel. HiCare neemt tegen een voordelig tarief alle activiteiten voor u uit handen en vervangt uw reguliere Arbodienst. Op de voorgrond als centraal aanspreekpunt uw verzuimmanager, deze geeft antwoord op al uw vragen. Op de achtergrond staat ons team samen met een bedrijfsarts klaar voor het borgen van uw verzuimbeleid. Effectief verzuimmanagement De verzuimmanagers van HiCare maken binnen 24 uur een verzuimanalyse na de ziekmelding van een medewerker. Waar nodig zoeken wij direct ondersteuning van een fysiotherapeut, psycholoog, of andere specialist. De verzuimmanager brengt advies uit en vertaalt dit direct naar de werkvloer, bijvoorbeeld door het zoeken naar alternatieve werkzaamheden op de werkplek. Op deze manier beperkt u de bedrijfsrisico s die verzuim met zich mee brengen. Het begeleidingsproces verloopt conform de Wet Verbetering Poortwachter en is onderdeel van een compleet pakket aan Arbodienstverlening. BRight Advocaten De frisse kijk op juridische zaken Sparringpartner, adviseur én uw vertegenwoordiger in de rechtszaal. BRight Advocaten biedt u in elke situatie juridische ondersteuning als het gaat om: Intellectueel eigendom ICT Privacy Commerciële contracten Mededingingsrecht Onze focus ligt op Innovatie & Duurzaamheid en Fashion & Lifestyle.

5 BRight Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor: we gaan verder! Wij ondernemen met u mee en zijn betrokken bij u, uw zaak én uw bedrijf. Deze verfrissende en daadkrachtige aanpak vindt u terug in elke vorm van onze dienstverlening, van een objectief advies tot een praktische aanpak in conflictsituaties. Een heldere en toegankelijke communicatie kenmerkt onze stijl. Met een breed scala aantrekkelijke en innovatieve diensten, krijgt u altijd een passende oplossing. Een compleet pakket voor hoogwaardige, betaalbare en duurzame juridische ondersteuning. Dat is BRight! Interviews Avance Breda (deel interview) Goeie mensen, ze bestaan echt Aanleg, passie, drijfveren en kansen. De vier essentiële kenmerken om te komen tot een goede match tussen bedrijf en werknemer. Kenmerken die ook terug te zien zijn bij Aad van Endhoven, Managing Partner van Avance Breda. Hij is al ruim 15 jaar specialist als het gaat om werving en selectie van personeel op HBO en academisch niveau. Mijn doel is het vinden van de ideale kandidaat voor een vacature. Niet een aantal CV s doorsturen naar een klant, wel een zorgvuldig en grondig onderzoek naar de beste persoon voor de betreffende functie. Daarvoor bewandel ik graag creatieve wegen, vertelt hij. Zijn aanpak blijkt succesvol, want vanaf 2012 groeit zijn bedrijf met 3 nieuwe consultants. Avance bestaat zo n 20 jaar en is een ambitieuze, snelgroeiende organisatie. De klanten bevinden zich in alle mogelijke branches. Landelijke dekking zorgt er voor dat klanten met meerdere vestigingen snel en goed geholpen worden. De werkwijze binnen Avance is heel gestructureerd. We kiezen voor een gerichte benadering en verdiepen ons op verschillende manieren in de kandidaten. Onder andere door het gebruik van een persoonlijkheidstest. Het gedrag telt, niet alleen de opleiding en werkervaring, aldus Van Endhoven.

6 Aelberts Consulting (deel interview) Succesvoller ondernemen voor iedereen binnen handbereik Verbeteringen doorvoeren in uw onderneming werpt altijd zijn vruchten af. Ongeacht of uw bedrijf floreert of wanneer u juist een duwtje in de rug kunt gebruiken. Het enige wat telt is dat u de juiste keuze maakt in wat u gaat veranderen, vertelt Marc Aelberts. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. Hij heeft een doelgerichte aanpak ontwikkeld die meteen effect laat zien op de doelstellingen van uw onderneming. En dan ook nog eens: no cure, no pay! Aelberts timmert flink aan de weg met zijn bedrijf Aelberts Consulting BV. Meer en meer bedrijven van techniek en industrie tot zakelijke dienstverlening maken naar volle tevredenheid gebruik van zijn dienstverlening. Zoveel zelfs, dat hij in de komende maanden nieuwe consultants wil aannemen. Het succes zit in de duidelijke en gestructureerde aanpak die zij hanteren. Daarbij blijft constant het primaire doel van uw onderneming voor ogen: het genereren van geld, vandaag en in de toekomst. Iedereen weet dat een onderneming winst moet maken. Daarnaast is het van belang om na te gaan hoeveel kapitaal er in een onderneming is geïnvesteerd om deze winst te kunnen behalen, het rendement op geïnvesteerd vermogen (ROI). Als je 1 miljoen euro verdient met 2 miljoen geïnvesteerd kapitaal, is dat een betere prestatie dan met een geïnvesteerd kapitaal van 20 miljoen. En er is nog een overlevingscriterium: liquiditeit. Als dit onvoldoende is, is de rest niet belangrijk meer.

7 Persberichten Habets Advocaten & Bemiddelaars (deel persbericht) Specialist (internationale) kinderontvoering nieuwe aanwinst Habets Advocaten Na haar werkzaamheden bij de rechtbank in Den Bosch en de Rijksoverheid, heeft Mr. Ilse Derks er voor gekozen om het team van Habets Advocaten & Bemiddelaars te versterken. Haar specialisatie in (internationale) kinderontvoering is een waardevolle aanvulling binnen het dienstenpakket van personen- en familierecht voor particulieren en ondernemers. Habets kiest hiermee gericht voor een verbreding van haar expertise, een aanpak die de groei van het kantoor verder doorvoert. Bij echtscheidingssituaties of andere conflicten binnen relaties bevinden kinderen zich in een kwetsbare positie. Door direct zorgvuldig te handelen bijvoorbeeld met een ouderschapsplan kunnen veel problemen voorkomen worden. In het verlengde daarvan ligt ook de preventie van of in ernstiger gevallen procedure rondom kinderontvoering., stelt Derks. De kracht van het kantoor schuilt in de combinatie van een juridische en persoonlijke benadering van de cliënten. Iets waar Derks zich uitstekend in kan vinden: Mijn focus is de mens achter het conflict. Ik vind het belangrijk om de wensen en behoeften van een cliënt boven tafel te krijgen. Met als reden om met een oplossing die niet alleen haalbaar is, maar die ook past bij de persoonlijkheid van de cliënt. Deze insteek past bij mijn werkwijze en ons kantoor. B&V Partners in Veiligheid (deel persbericht) Nog meer veiligheid onder één dak Het Zevenbergse bedrijf B&V Partners in Veiligheid is al ruim 10 jaar expert als het gaat om (fysieke) veiligheid bij bedrijven. Van een kantoorgebouw in het MKB tot een toonaangevende speler in logistiek of industrie: veiligheid is voor iedere onderneming cruciaal. En dat gaat veel verder dan het volgen van de jaarlijkse BHV-opleiding en het op orde hebben van de EHBO-doos. Bedrijven zijn in toenemende mate zelf verantwoordelijk voor het regelen van veiligheid op de werkplek. We bieden een compleet pakket aan diensten en sinds kort hebben we een mooie aanvulling gevonden met onze tak security, vertelt de trotse directeur Geraar Voesenek.

8 Alle maatregelen voor bedrijfsveiligheid onder één dak is uniek in de branche. De arbeidsomstandighedenwet vraagt om structurele aanpak bij bedrijven. Zo helpen we beleidsmatig met het opstellen van BHV-plannen en daaropvolgend het uitvoeren van de op maat gemaakte trainingen. Daarin gaan we zo ver dat we de werkplek van onze klanten bijna één-op-één nabootsen, of we trainen op de locatie zelf om de praktijkgerichtheid maximaal te maken. Tot slot leveren we alle nodige materialen voor bijvoorbeeld security, brandbestrijding en eerste hulp, aldus Voesenek.

9 ZAKELIJKE CORRESPONDENTIE Blue Legal advocaten (deel uitnodiging seminar relaties) Een goed contract is geld waard! Beste relatie, Wederom staat een inspirerend seminar van Blue Legal Advocaten staat voor de deur. Boordevol praktijktips en achtergrondinformatie, precies zoals velen al eerder hebben ervaren. Het onderwerp van deze keer is contracteren. Ieder bedrijf sluit contracten af met klanten. Wat moet er écht in? Waar let u op? Hoe zorgt u er voor dat alles goed is vastgelegd? Als u goederen of diensten levert aan uw klanten, dan gebeurt dat met een overeenkomst. Dat kan mondeling of schriftelijk. Dat laatste biedt meer zekerheid: u legt de gemaakte afspraken immers vast. Voor beiden is het dan helder welke rechten en plichten er zijn en wat u van elkaar mag verwachten. Om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk alles goed op orde heeft, is de juiste invulling - zowel juridisch als feitelijk - heel belangrijk. In dit seminar krijgt u meer inzicht in: Met wie sluit u het contract? Wie mag er überhaupt tekenen? Wat legt u vast over duur, verlenging en beëindiging van het contract? Wanneer kunt u een opdracht tijdelijk stoppen als betaling uitblijft? Wie is op welke wijze aansprakelijk? Een goed contract is een slimme investering. Met als belangrijkste aandachtspunt: duidelijk en concreet formuleren. Afspraak is afspraak, zonder verrassingen. Dat is de beste basis voor uw zakelijke relaties. Salarisjobs (deel mailing W&S en detachering) Geachte, Vind nu gegarandeerd uw ideale salarisadministrateur! Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek dat we. met elkaar hebben gevoerd over uw vacature voor een.. De persoon die uw team kan versterken vindt u zeker via Salarisjobs.

10 Salarisjobs is specialist in werving & selectie en detachering van kwalitatief hoogstaand salarisadministratief personeel. Door deze expertise en meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied, bent u er van verzekerd dat wij de meest geschikte professional vinden voor uw vacature. Dat kan door onze vijf stappen naar succes: Grondige profielschets van uw ideale salarisadministrateur. Database onderzoek voor geschikte kandidaten. Inschakelen van ons uitgebreide netwerk of inzet wervingsacties. Referenties worden altijd gecheckt. De invulling van uw vacature is een feit na deze gedegen procedure. Moderne salarisadministrateur met een + De moderne salarisadministrateur is een kei in het vakgebied. En meer dan dat, hij of zij is communicatief en sociaal vaardig en heeft een eigen specialisme, brancheervaring of specifieke kennis van salarispakketten. Salarisjobs helpt u met het vinden van de ideale persoon, van junior tot senior of management. Zowel op tijdelijke basis als voor vast.

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19 2 Mensen terugbrengen naar de arbeidsmarkt of ze begeleiden naar een ander beroep. Dat is de missie van WerkCompleet. We beschikken over alle competenties en kwaliteiten die voor dit inspirerende werk

Nadere informatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Netto-plus 2013 Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Welkom bij Netto-plus! Netto-plus helpt, adviseert en begeleidt het individu in zijn persoonlijke ontwikkeling en heeft

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

MARCOM Magazine.NL. komt eraan!

MARCOM Magazine.NL. komt eraan! MARCOM Magazine.NL komt eraan! H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S - & M A R K E T I N G P R O F E S S I O N A L S! J U L I 2 0 0 9 4 In gesprek met Judith Koekenbier, Managing Director

Nadere informatie

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast de Van X-eQUo WerVing & selectie detachering detavast payrolling interim management Grondige inventarisatie van opdrachtgever en kandidaten. Duidelijke informatieoverdracht. Persoonlijk en discreet. Open

Nadere informatie

dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Franchise

dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Franchise dit is een bijlage bij dagblad de telegraaf. de inhoud van deze bijlage valt niet onder de redactionele verantwoordelijkheid Samen sterk staan Profiteren van knowhow, eenvoudig financieren en gezamenlijke

Nadere informatie

verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Zet het verzuim op uw agenda Aanpak op maat Uw gesprekspartner Kostenbesparing Financieel flexibel

verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Zet het verzuim op uw agenda Aanpak op maat Uw gesprekspartner Kostenbesparing Financieel flexibel de verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Zet het verzuim op uw agenda Aanpak op maat Uw gesprekspartner Kostenbesparing Financieel flexibel Zet het verzuim op uw agenda Gezond en gemotiveerd

Nadere informatie

Personal Finance. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Personal Finance. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Personal Finance Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer

Start je eigen Ergosun vestiging. als franchisenemer Start je eigen Ergosun vestiging als franchisenemer Je hebt een droom: je eigen zaak opstarten en uitbouwen tot een succesverhaal in je eigen buurt. Waarom dan geen zonnebankcenter? Een zonnebankcenter

Nadere informatie

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Utrecht, juni 2014 IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Zicht op wat snel en duurzaam groeiende kantoren succesvol maakt en hoe zij te herkennen zijn IG&H Consulting & Interim Management

Nadere informatie

TOP. Medestanders heb ik genoeg, actieve medestanders te weinig NOORD-BRABANT. het ONDERNEMERS. Een chronisch tekort aan vakmensen

TOP. Medestanders heb ik genoeg, actieve medestanders te weinig NOORD-BRABANT. het ONDERNEMERS. Een chronisch tekort aan vakmensen NOORD-BRABANT 100 TOP 2012 Speciale uitgave van het ONDERNEMERS B E L A N G Medestanders heb ik genoeg, actieve medestanders te weinig Een chronisch tekort aan vakmensen Producten vóór en mét de klant

Nadere informatie

verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Aanpak op maat Kostenreductie Financieel flexibel Uw gesprekspartner Zet het verzuim op uw agenda

verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Aanpak op maat Kostenreductie Financieel flexibel Uw gesprekspartner Zet het verzuim op uw agenda de verzuimadviseur.nl Omdat verzuimaanpak topsport is Aanpak op maat Kostenreductie Financieel flexibel Uw gesprekspartner Zet het verzuim op uw agenda Zet het verzuim op uw agenda Gezond en gemotiveerd

Nadere informatie

FACET online! Questies 16

FACET online! Questies 16 FACET online! Questies 16 Najaar 2013 Inhoud Pagina 4: Wim de Jong en Guido Lenstra (FACET): 99% van de ondernemers laat veel onnodige steken vallen Pagina 7: Anne Marie Hazenberg (New Media Brains) over

Nadere informatie

NO. 4. Salland Zakelijk geeft Sallandse ondernemers een gezicht. Hét promotiemagazine voor het Sallandse bedrijfsleven

NO. 4. Salland Zakelijk geeft Sallandse ondernemers een gezicht. Hét promotiemagazine voor het Sallandse bedrijfsleven NO. 4 DECEMBER 2014 JAARGANG 10 Salland Zakelijk geeft Sallandse ondernemers een gezicht Kijk voor de namen op www.sallandzakelijk.nl Hét promotiemagazine voor het Sallandse bedrijfsleven Autobelettering

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Compaen Groep 17-06-2015 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Compaen Groep vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek) vanuit

Nadere informatie

CZ zorgverzekeringen en bedrijfszorg 2015. Zorgen voor is vooruit kijken

CZ zorgverzekeringen en bedrijfszorg 2015. Zorgen voor is vooruit kijken CZ zorgverzekeringen en bedrijfszorg 2015 Zorgen voor is vooruit kijken 1 Mensen zijn de energiebron van elk bedrijf Houd uw medewerkers gezond en inzetbaar En laat ons u daarbij helpen Een goede collectieve

Nadere informatie

If the price is right

If the price is right If the price is right H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S P R O F E S S I O N A L S! N O V E M B E R 2 0 0 9 6 In gesprek met Jordy Kool & Marjolijn van Berkel, Infotheek ICT Diensten

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

s-gravendijckseweg 11 2201 CZ Noordwijk T (071) 401 81 41 www.arboconcern.nl info@arboconcern.nl F (071) 401 81 42 Arbo Concern 2015

s-gravendijckseweg 11 2201 CZ Noordwijk T (071) 401 81 41 www.arboconcern.nl info@arboconcern.nl F (071) 401 81 42 Arbo Concern 2015 sgravendijckseweg 11 2201 CZ Noordwijk T (071) 401 81 41 www.arboconcern.nl info@arboconcern.nl F (071) 401 81 42 Arbo Concern 2015 Wij zijn Arbo Concern! Arbo Concern maakt uw bedrijf beter: een fullservice

Nadere informatie

Vakwerk in verbinding

Vakwerk in verbinding Vakwerk in verbinding De medewerkers van AB zijn gemotiveerd en weten wat er van ze verwacht wordt. Inhoudsopgave Colofon Voorwoord 2 Interview econoom Wim Davidse 4 Sturen op bevlogenheid levert meer

Nadere informatie

Theorie en Taxeren op alle niveaus:

Theorie en Taxeren op alle niveaus: opleidingen met Zin! Makelaardij en Vastgoed Voor iedereen die aan het werk wil als veelzijdig vastgoedspecialist Theorie en Taxeren op alle niveaus: Assistent-makelaar Makelaardij (Basistheorie Taxateur

Nadere informatie

zetten. waar wil jij naar toe als ondernemer?. Samen met een ervaren We maken niet alleen gebruik van de

zetten. waar wil jij naar toe als ondernemer?. Samen met een ervaren We maken niet alleen gebruik van de Samen verder AccountAnders Jasper Visser Directeur & Marketingadviseur 06 86 86 6000 avissser@accountanders.nl De Accountancy is is enorm enorm in beweging. ervaren businessfacilitator Ondernemers zijn

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Minder praten, meer doen WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 2 2011 T GOOI. Een charmant-brutale aanpak

Minder praten, meer doen WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 2 2011 T GOOI. Een charmant-brutale aanpak NR. 2 2011 T GOOI Minder praten, meer doen Een charmant-brutale aanpak Onderscheidend in kennis en kwaliteit Celebration Benelux Zonder vrije concurrentie creëer je een economie van gemiste kansen WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL

Nadere informatie

Marketingplan. ABC K2B, groep 1 22-12-2011

Marketingplan. ABC K2B, groep 1 22-12-2011 Marketingplan Klas Datum ABC K2B, groep 1 22-12-2011 Auteurs en Studentennummers Ilse van den Bighelaar 2042201 Serge Don 2042523 Jos Kleinloog 2042020 Lieke Koolen 2043341 Sam Renders 2041872 Begeleider

Nadere informatie

Waar sta je en waar wil je heen?

Waar sta je en waar wil je heen? Hoofdstuk 1 Waar sta je en waar wil je heen? Over jouw plaats in de organisatie en hoe je jezelf kan laten gelden Uit de praktijk Ondertussen, op de werkvloer Linda werkt sinds een maand als managementassistent

Nadere informatie

Mensen verbinden de bank. De HR-visie van de Rabobank

Mensen verbinden de bank. De HR-visie van de Rabobank Mensen verbinden de bank De HR-visie van de Rabobank Mensen Verbinden de Bank De HR-visie van de Rabobank 2 Woord vooraf Samen bereik je meer dan alleen. Dat was het credo van Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Nadere informatie

{Meer grip. Magazine. Strome. een rondje langs de velden Aanbesteding van telefonie

{Meer grip. Magazine. Strome. een rondje langs de velden Aanbesteding van telefonie TRICT. Magazine December 2014 een rondje langs de velden Aanbesteding van telefonie Waar moet het heen met mijn datacenter? Outsourcen, zelf doen, cloud...? {Meer grip op ICT met Strome Inhoud 5 Voorwoord

Nadere informatie