Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf"

Transcriptie

1 cursus 2011

2 Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf 99,- per persoon excl. btw Dagarrangement compleet met: Busreis (diverse opstapplaatsen) Winkelen in Düsseldorf Diner inclusief drankjes én twee uur durende inspiratieshow van Aanmelden graag per mail naar Thorsten Hussfeld Creative Director GLYNT Aantal plaatsen is beperkt!

3 Introductie World of Happiness is officieel begonnen in 2007 met de import van het Spaanse merk Lendan voor de Nederlanse markt. Augustus 2008 kwam het Franse kappersmerk Hairgum daarbij en sinds juni 2009 vertegenwoordigt World of Happiness ook het Duits/Zwitserse merk Glynt. Inmiddels levert World of Happiness een zeer compleet assortiment voor elke salon in de Benelux. In deze brochure vind je het meest recente overzicht van onze cursussen. Leren, inspireren en creëren Onze filosofie is kort en simpel. Alles staat in dienst van de kapper en is ook bedacht vanuit die gedachte (en soms zelfs door onze klanten dé kapper zelf). Zo zijn ook onze trainingen opgezet. Bedoeld om te leren, inspireren en creëren voor elke kapper. Je kunt vele kanten op in ons vak en met onze praktijkgerichte educatie helpen wij je op weg in jouw carrière. Onze studio vormt een inspirerende leeromgeving waar je nieuwe vaardigheden opdoet en je collegae ontmoet. In deze cursusbrochure lees je alles over de mogelijkheden van een cursus voor jezelf of je medewerk(st)ers. Praktijkcursusen en inschrijven Bij de cursussen staat vermeld of je eigen werkmateriaal (zoals bijvoorbeeld je schaar) dient mee te brengen. Hetzelfde geldt voor eventuele modellen. Aanmelden voor een cursus kan telefonisch of per naar Het kan gebeuren dat een cursus volgeboekt is, wij laten je dat natuurlijk direct weten. Je ontvangt altijd vooraf een bevestiging van je deelname, de indeling van het programma en een routebeschrijving naar de studio in Woerden. Wij wensen je in elk geval veel creatief leerplezier en mocht je vragen hebben bel gerust! Monique Ruijgrok Technician In 2006 verkocht zij haar eigen kapperszaak InHair en ging werken voor L Oreal als Commercieel Technisch Adviseuse. Nu is Monique Ruijgrok Technician bij World of Happiness. Zij geeft training en ondersteuning bij het gebuik en creatieve toepassingen van alle kleur- en haarproducten. Na ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak weet zij haar vakkkennis gedreven en enthousiast over te brengen zodat zij onze kappers de unieke mogelijkheden leert, inspireert en nieuwe mogelijkheden laat creëren.

4 Kleurcursus Lendan Color Starter Lendan kleuren uur Woerden (of Breda) 29,- incl. lunch incl. model Een training waarin alle kleurproducten van Lendan uitgebreid aan bod komen. Lendan staat bekend om de grijsdekking die al met 2,7% gerealiseerd wordt. Tevens heeft Lendan een uitgebreid gamma van kleuringen voor diverse doelgroepen (zoals bijvoorbeeld de Diamond-serie voor de rijper wordende vrouw en de geheel ammoniavrije kleuring So Unic). Tijdens de training starten we back to basic met de kleurentheorie zoals we die ooit eens leerden. En passen we deze theorie toe met de kleuren van Lendan. Na een uitgebreide lunch gaan we groepsgewijs een aantal modellen kleuren. Aan het einde van de middag ben je geheel op de hoogte wat je zoal voor spectaculaire resultaten kunt bereiken met de Lendan kleurproducten. Color Experienced uur Woerden (of Breda) 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de color starter training, gedurende deze training worden veel cases behandeld. Tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod; van donker naar lichter kleuren, van licht naar donker kleuren. Tevens worden er veel cases in de training behandeld, zodat je na afloop van de training vol overtuiging elke situatie aan kunt. In de middag krijgen we het praktijkgedeelte waarvoor wij een aantal modellen verzorgen. Color Expert uur Woerden (of Breda) 69,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de color experienced, deze training is voor kappers die het uiterste op kleurgebied willen bereiken en met nog meer inspiratie aan de slag willen gaan. In de ochtend gaan we wat diep in op de theorie d.m.v. cases. Vervolgens worden er een aantal kleurtechnieken besproken zodat je geïnspireerd wordt en in de middag kun je de kleurtechnieken in praktijk brengen. Wij verzorgen de modellen. Color Traject training uur Woerden 199,- incl. lunch incl. model Dit is een speciale training bedoeld voor het opleiden en begeleiden van leerlingen. De leerlingen maken kennis met de Lendan kleurproducten zodat zij na afloop van het traject goed uit de verf zullen komen! Deze driedaagse training is alleen op aanvraag (3 dagen achterelkaar). De kosten bedragen 199,- inclusief lunch. Simply Red uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin de Lendan koper en rood tinten centraal staan. Hoe kun je rood/kopertinten een langere houdbaarheid geven? En hoe bereik je een intens rood eindresultaat? Aan het eind van deze avond zijn al deze vragen behandeld en gaan we dit in de praktijk brengen op zelfmeegebrachte modellen. Just Blond uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin de Lendan blondvarianten en -tinten centraal staan. Hoe bereik je een mooi blondresultaat, hoe maak je een koele blonde kleur, etc.? Deze avond bestaat uit een deel theorie en vervolgens gaan we de meegebrachte modellen kleuren.

5 Kleurcursus GLYNT GLYNT Color Start-up uur Woerden 29,- incl. lunch incl. model Een startertraining waarin alle GLYNT Shadows kleuringen en het werken hiermee worden behandeld. De GLYNT Shadows bestaat uit één innovatieve kleurenkaart waarin zowel de semi-permanente kleuringen als alle oxydatieve haarkleuringen worden gepresenteerd. Op deze wijze geeft Glynt een duidelijk overzicht van het totale gamma aan kleuren. De Shadows soft kleuringen zijn semi-permanente kleuringen waarmee men op een milde wijze met slechts 2% developer donkerder of op dezelfde kleurhoogte kan kleuren. De shadows plus kleuringen zijn oxydatieve kleuringen waarmee men een perfecte 100% grijsdekking kan garanderen. Met behulp van de mixtinten kan men een ongekend gamma aan kleuren creëren. The sky is the limit! En dat wordt u in deze starter training gepresenteerd. GLYNT Color knowledge uur Woerden 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de GLYNT Color start-uptraining, tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod in praktische cases; van donker naar licht kleuren, van licht naar donker kleuren. Na afloop van de training kun je vol overtuiging elke situatie aan kunt. In de middag krijgen we het praktijkgedeelte waarvoor wij een aantal modellen verzorgen.

6 Workshops GLYNT GLYNT Presentatie: Minimal Romance uur Dusseldorf 99,- incl. reis, diner en entree Een dag vol inspiratie en gezelligheid. Het verwachte programma zal er als volgt uitzien; vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland vertrekken we gezamenlijk naar Düsseldorf om daar te shoppen. De volle tassen laten we vervolgens in de bus in en we dineren. Na het het diner gaan we met de bus naar de lokatie van de show van GLYNT Creative Director Thorsten Hussfeld. In deze twee uur durende inspiratie zullen diverse coupes voor mannen en vrouwen worden geknipt en gekleurd. In de onderstaande prijs zijn de volgende onderdelen inbegrepen: busreis, diner/drankjes tijdens diner en de entreekaart voor de show. De verwachte duur: uur. De kosten bedragen 99,- per persoon, het aantal kaarten is beperkt. GLYNT knipcollectie: Minimal Romance uur Woerden 49,- excl. model Tijdens deze presentatie worden alle kniptechnieken in detail uitgelegd en kun je deze in de praktijk toepassen op een zelfmeegebracht model. Eventueel kun je tegen een meerprijs een oefenkop kopen. GLYNT kleurcollectie: Minimal Romance uur Woerden 49,- excl. model Tijdens deze presentatie worden alle kleurtechnieken in detail uitgelegd en kun je deze in de praktijk toepassen op een zelfmeegebracht model. Eventueel kun je tegen een meerprijs een oefenkop kopen. GLYNT productadvies uur Woerden 39,- / gratis voor ambassadeurs incl. lunch Deze producttraining van GLYNT staat in het teken om het advies van dit Zwitserse merk op een hoger niveau te brengen. De training is opgedeeld in een deel theorie, wasmassage training en verkoopadvies. De duur van de training is uur incl. lunch. Voor Ambassadeur salons is deze training geheel gratis. De kosten voor overige salons bedragen 39,-.

7 Opsteken Party Looks uur Woerden 49,- excl. model Een training waarin allerlei opsteektechnieken worden behandeld en op de zelf meegebrachte modellen worden uitgevoerd. Feestjes genoeg en dus ook reden wat extra aandacht aan het uiterlijk van je klanten te besteden. Een prachtig kapsel vormt dan natuurlijk de basis. Tijdens deze cursus leer je bijzondere feestkapsels te creëren. We leren je opsteken door middel van verschillende technieken, het maken van stijlvolle krullen en lokken en het opsteken van het haar op talloze manieren. Let s party... Visagie Basis Visagie uur Woerden 49,- excl. model Een leuke en interessante cursus voor ieder die zijn/haar kennis over make-up, kleuren en stijlen wil verbreden. Geschikt voor iedereen die meer over make-up wil weten en beter hiermee wil gaan werken op klanten in je salon. Tijdens deze avondtraining worden diverse basistechnieken besproken en getraind op een zelf meegebracht model. De overige werkmaterialen zijn bij ons aanwezig in de studio. Fotoshoot Fotoshoot uur Woerden 99,- excl. model Veel kappers lopen rond met het plan om foto s te maken van hun eigen creaties. Vaak blijft het bij het idee en komt het nooit tot uitvoering. We horen dit vaker en hebben daarom bij ons in de studio een fotoshoot georganiseerd. Je kunt je model meenemen naar onze studio in Woerden en kleuren en stylen in de studio. Je kunt zelf de visagie doen of laten doen. Zodra je model klaar is, kan hij of zij gefotografeerd worden door de fotograaf. De foto s krijg je later opgestuurd op een cd-rom en misschien is jouw foto wel zo mooi dat wij hem gaan gebruiken voor een poster. En is jouw model straks door de gehele Benelux te zien! De kosten per persoon zijn 99,- en maximaal één model per deelnemer. Trends Trends uur Woerden 39,- model n.v.t. Iris Booter is trendwatcher en stylist en kleedde veel bekende Nederlanders zoals Ilse de Lange en Marco Borsato. Daarnaast zorgt zij voor veel styling van diverse videoclips en films. In de kappersbranche is ze geen onbekende. Zij is onder andere de vaste stylist voor Ad Peters en doet regelmatig presentaties voor diverse cosmetica merken. Iris zal je tijdens deze 2 uur duidelijk maken waar je je inspiratie vandaan moet halen om trends te herkennen en laat je tenslotte de trends van de aankomende periode zien.

8 Overige workshops Workshop starten in de kappersbranche uur Woerden 39,- Voor iedereen die met het idee loopt om voor zichzelf te beginnen is het raadzaam om de workshop starten van een salon te volgen. In deze 2,5 uur (dagdeel) durende workshop wordt uitgebreid stil gestaan bij alle facetten die het opzetten van een eigen bedrijf in de kappersbranche meebrengt. Enkele onderdelen die aanbod komen zijn: Ontwikkelingen in de branche Eisen aan u als ondernemer Positionering van uw kapsalon Kostprijsberekening en consumentenprijs Balans en Resultatenrekening Kasstroomoverzicht Werven van (nieuwe) omzet Planmatig werken Belangrijke informatiebronnen Workshop marketing & verkoop uur Woerden 39,- U wilt uw klanten optimaal bedienen, maar hoe doet u dat? Hoe biedt u hen nét even dat extra stukje service, zodat ze bij u in de salon terugkomen? Tijdens deze training (dagdeel) leert u hoe u het beste uw klanten kunt adviseren als het gaat om kapsels én producten en hoe u adviseren overbrengt op uw team. Workshop advies en service uur Woerden 39,- Deze brainstormsessie/workshop is bedoeld om meer structuur en herkenning te brengen in en tijdens het adviseren van klanten. Buiten het advies en de communicatie met klanten zullen er ook tips worden gegeven met betrekking tot salonmarketing. We gaan van een duur uit van 2,5 uur echter kan het door enthousiasme iets uitlopen Workshop Sturen op cijfers uur Woerden 39,- Aan het eind van deze workshop moet de deelnemer een goed beeld hebben over een aantal belangrijke ondernemers- en managementonderwerpen betreffende de kapsalonbranche.de deelnemer moet begrijpen voor welk concurrentieveld gekozen is en in staat zijn relevante kenmerken van de doelgroep te benoemen om daar vervolgens op in te spelen. Daarnaast heeft men na deze training een inzicht hebben in de opbouw van de kostenstructuur en de wijze waarop zich dit vertaalt naar een reële consumentenprijs. Tot slot dient heeft de deelnemer meer zicht op hoe meer omzet geworven kan worden, door meer klanten, meer behandelingen, hoger bestedingsbedrag per bezoek, hogere bezoekfrequentie.

9 Algemene opleiding BHV totaal uur Woerden 159,- incl. lunch incl. officieel certificaat BHV training is wettelijk verplicht voor iedereen die personeel in dienst heeft. Iedere werkgever is verplicht goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Hierbij moet hij zich laten ondersteunen door deskundige BHV-ers. Dit staat in de Arbowet, artikel 3-1e en 15. Het begrip werkgever is in dit geval zeer breed. Het gaat om de persoon die gezag heeft in de organisatie. Daarom geldt deze verplichting ook voor organisaties waar de werkgever gezag heeft over bijvoorbeeld over klanten. BHV ers leren een aantal primaire handelingen zoals levensreddend handelen, brandbestrijding, hoe te alarmeren en wat er zoal bij een ontruiming komt kijken. Kortom: een BHV er leert een doortastende hulpverlener te zijn en heeft een zogenaamde voorpostfunctie tot de aankomst van professionele hulpverlening. U ontvangt een officieel certificaat dat u aan de Arbeidsinspectie kunt tonen. BHV opfrissen uur Woerden 89,- incl. lunch incl. officieel certificaat Dit is de wettelijk verplichte jaarlijkse opfristraining voor het BHV certificaat. Omdat BHV-taken niet dagelijks worden uitgevoerd en de kennis en vaardigheden bij nood direct paraat moeten zijn is periodieke herhaling noodzakelijk. Door het niet beoefenen van kennis en vaardigheden zakken deze langzaam weg. Bij de herhalingslessen worden de nieuwste medische en technische inzichten toegepast. Het recht (en de plicht) op herhaling is wettelijk vastgelegd.

10 Extensions-cursus B*LONG Startup Hairextensions uur Woerden 49,- incl. lunch incl. oefenkop B*LONG Hairextensions zijn vervaardigd uit natuurlijk haar, die 100% Remy gesorteerd zijn. Dit zorgt ervoor dat het haar niet zal gaan klitten of pluizen omdat de haarschubben dezelfde richting uitstaan. Hierdoor krijg je direct een betere hechting met het eigen haar. In de ochtend behandelen we eerst de theorie van B*LONG en het aanbrengen en verzorgen van hairextensions. s Middags plaatsen we de extensions op oefenkoppen. Een dagtraining waarin alles rondom de populaire pre-bonded hairextensions van B*LONG wordt behandeld en op oefenkoppen wordt uitgevoerd. Alle materialen inclusief de extensions worden door ons verzorgd. B*LONG Master Hairextensions uur Woerden 99,- incl. lunch excl. model Een dagtraining waarin de puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet en nieuwe technieken worden aangeleerd op basis van de populaire pre-bonded hairextensions van B*LONG. Er wordt geoefend op echte modellen (niet door ons verzorgd). Je brengt op een model één set hairextensions (20 stuks)aan (bijvoorbeeld gedeelte of volumebehandeling). Er wordt geen totaalverlenging gedaan (dit kost eenvoudigweg teveel tijd). In deze mastertraining behandelen we met name het plaatsen van platte en ronde extensions, bespreken we problemen waar je tegen aan kunt lopen. Tevens wordt het plaatsen van verschillende soorten hairextensions besproken.

11 Peptalks Wolfgang Peppmeier Klanten binden door kwaliteit uur Woerden 39,- Onderzoek wijst uit dat de belangrijkste beslissingen in een crisis zijn genomen. Had u voor de crisis al een goed idee maar nog geen moed om het te realiseren? Doe het dan nu! Een hele concrete peptalk met cijfermateriaal, kwaliteitsbeoordeling, concurreren op basis van motivatie. Ook de uitstraling van jouw salon, het onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde komen aan bod. Werken aan je Ik-BV uur Woerden 39,- Of je ondernemer bent of medewerker, je bent vooral eigenaar/directeur van je eigen Ik-BV. De verantwoording voor wat je doet, neem je zelf. Klanten zijn vooral onze partners. In dit motiverende seminar werken wij aan je persoonlijke talenten en kernkwaliteiten. Wat zijn jouw toegevoegde waarden voor de maatschappij, de klant of de zaak waarvoor je werkt? Laat van buiten zien, wie je van binnen bent... Wolfgang Peppmeier

12 Cursusoverzicht Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Color Starter Lendan 17-jan 7-feb 7-mrt 4-apr 2-mei 6-jun 4-jul Color Experienced 21-feb 16-mei Color Expert 18-apr Simply Red 28-feb 26-jul Just Blond 15-mrt 3-mei Color Traject Color GLYNT Minimal Romance 17-mei 7-jun Party Looks 29-mrt 19-apr Kniptechniek GLYNT Minimal Romance 24-mei 14-jun GLYNT advies 14-feb 27-jun Glynt Color start-up 31-jan 23-mei Glynt Color -knowledge 18-jul Basis Visagie 12-apr BHV totaal cursus 30-mei Startup Hairextensions 24-jan 14-mrt 9-mei 11-jul Master Hairextensions 28-mrt 20-jun Show GLYNT Collectie Minimal Romance 11-apr Workshop starten in de kappersbranche 21-mrt Workshop sturen op cijfers 10-mei Werken aan je IK - BV 27-jun Fotoshoot 1-mei

13 Cursusoverzicht Augustus September Oktober November December Color Starter Lendan 1-aug 5-sep 3-okt 7-nov 5-dec Color Experienced 19-sep Color Expert 24-okt Simply Red 28-nov Just Blond 15-aug Party Looks 1-nov GLYNT advies 17-okt Glynt Color start-up 22-aug 21-nov Glynt Color -knowledge Basis Visagie 31-okt 18-okt BHV totaal cursus 26-sep BHV opfris cursus 29-aug 31-okt Startup Hairextensions 26-sep 10-okt 14-nov Master Hairextensions 12-sep Workshop Advies & Service 20-sep Training Marketing en Verkoop 25-okt Klanten binden door kwaliteit 8-nov Trends 13-sep

14 Cursus volgen Inschrijven Aanmelden voor een training kan via mail of per telefoon ( ). Indien je samen met een ander een cursus wilt volgen, houden wij daar rekening mee. Geef dit wel door bij de aanmelding. Certificaat Voor het succesvol behalen van de trainingen ontvang je van World of Happiness een certificaat. Bericht van inschrijving Na inschrijving sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief is tevens je toegangsbewijs, en bevat gegevens over dag, tijd en de facilitaire zaken. Het kan voorkomen dat er na ontvangst van het bericht van inschrijving iets wijzigt, bijvoorbeeld omdat de wachtlijst opschuift of omdat er een cursus geannuleerd moet worden. Wij geven dat direct aan je door. Als je niet geplaatst kunt worden omdat de training van jouw keuze vol is, dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht en kunt je eventueel een andere keuze maken. Soms komt het voor dat een training niet doorgaat omdat het aantal aanmeldingen te gering is, vanzelfsprekend informeren wij je bijtijds. Annuleren Afmelden dient altijd schriftelijk te gebeuren en er zijn helaas kosten aan verbonden ( 18,- administratiekosten en uiterlijk 1 week voor de cursusdatum anders betaal je 50% van de cursuskosten). Je mag jezelf altijd laten vervangen door een collega. Locatie en routebeschrijving Onze studio is centraal gelegen in Woerden, Wagenmakersweg 4 in Woerden. Met de auto bereik je ons vanaf de snelweg A12 als volgt; Afslag Woerden. Onder aan de afslag bij stoplichten richting Woerden rijden. Bij eerste grote kruising met stoplichten linksaf richting: andere industrieterreinen, Woerden-West Bij eerste rotonde rechtdoor, onder spoor door, tot aan de stoplichten. Bij deze stoplichten weer rechtdoor tot rotonde, ook hier weer rechtdoor (rechterkant staat de Gamma) De weg buigt rechts af (blijven volgen) 2e afslag rechts ( Wagenmakersweg ). tweede pand aan rechterkant. Wij verzoeken je om bij ons op het terrein te parkeren of een plekje in de naaste omgeving te zoeken. Gelieve niet op het terrein van de buren te parkeren. Ons kantoor is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Laat ons even weten dat je met de trein komt, dan halen wij je op van het station.

15 Citytrip Barcelona 29, 30 en 31 mei 2011 Meet Lendan 595,- excl. btw * afhankelijk van prijs vliegtickets. 3 dagen Barcelona arrangement: Vliegreis, hotelovernachtingen in NH Hotel St. Boi, winkelen Magnumplaza, inclusief diners én twee Lendan-trainingen Aanmelden per mail naar Aantal plaatsen is beperkt!

16 World of Happiness Wagenmakersweg HV Woerden Tussentijdse prijs/datawijzigingen en typfouten voorbehouden. T F E I

Diversity. 16 januari 2012. Diversity Chic - trendcollectie. www.worldofhappiness.nl. chic

Diversity. 16 januari 2012. Diversity Chic - trendcollectie. www.worldofhappiness.nl. chic cursus 2012 16 januari 2012 Diversity chic Diversity Chic - trendcollectie Look & learn 10.00-16.00 uur Woerden 69,- incl. lunch excl. model + oefenkop 16 januari 2012 Ben jij ook bed naar dé komende trends

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN ACADEMY COLLECTION De Academy Collection 2016 toont het nieuwste werk van het TIGI International Creative team. Deze collectie draait om de eenheid tussen knippen

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Calmare on tour

Trainingsprogramma. Calmare on tour Trainingsprogramma VOORJAAR 2013 Als kapper ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw kwaliteiten uit te breiden en om op de hoogte te blijven van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends.

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen

Informatie en Prijzen. Visagie. Opleidingen Informatie en Prijzen Visagie Opleidingen Wij geven basis- en vak opleidingen tot visagist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit in het lesgeven

Nadere informatie

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017 Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN

REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN DUCATIE REATIVE HAIR COLLEGE OORDEVOL TRAININGEN Een distributeur van hoog kwalitatieve en betaalbare producten, die ook gratis of zeer betaalbare educatie aanbiedt? Dat is Creative Hair Company! Onze

Nadere informatie

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl

Nagelstyling. www.alie-wendy.nl Nagelstyling www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze

Nadere informatie

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux 2016 WAAROM EDUCATIE? Educatie is een tool om persoonlijk te groeien en om je te onderscheiden van andere salons. Wist u dat slechts 20% van alle kappers nog trainingen volgen nadat ze hun diploma gehaald

Nadere informatie

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke &

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & BROCHURE We-R agency lanceert vanaf februari 2013 haar eerste opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & Dennis Rombout. new about to begin Glenn van Dijke (1975) is hairstylist, imageconsultent

Nadere informatie

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007 Reality by Diana Wong @ Tsoi Look & Learn Diana Wong-A-Tsoi won diverse kapperswedstrijden en werd Nederlands Kampioen Damesvak. Diana en haar dochter Natascha hebben een geheel eigen visie op haarmode.

Nadere informatie

Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2. ouderenpsychiatrie

Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2. ouderenpsychiatrie Deeltijdbehandeling ouderen groep 1 en 2 ouderenpsychiatrie Inhoud Wat is deeltijdbehandeling? 2 Voor wie is deze behandeling bedoeld? 3 Behandeling 3 Programma 4 Team 5 Kosten 5 Aanmelding 5 Huisregels

Nadere informatie

Juni Sept Nov 19 22 10

Juni Sept Nov 19 22 10 BITSING Praktijkseminar door auteur, coach en grondlegger: Frans de Groot Gemiddelde waardering: 8,9 Juni Sept Nov 19 22 10 Voor het einde van de eerste ochtend was iedereen overtuigd. De Bitsing-methode

Nadere informatie

CND EDUCATIE NEDERLAND

CND EDUCATIE NEDERLAND TRAININGSOVERZICHT 2014 CND EDUCATIE NEDERLAND Een leider in beauty. Een visionair in opleidingen. CND levert een compleet pakket wat een gevorderde stylist nodig heeft om totale schoonheid voor handen

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Coming Soon... Launch 2008!

Coming Soon... Launch 2008! Indola Cursusbrochure Najaar-Winter 2007/ Voorjaar-Zomer 2008 INDOLA Technical Team Een nieuw seizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe trends en inspiratie. Of is het juist weer

Nadere informatie

COLORANCE FOUNDATIONS

COLORANCE FOUNDATIONS COLORANCE FOUNDATIONS Seminar: Educator: basisseminar met workshop GOLDWELL Education Team Geschikt voor: junior stylist en hairstylist In dit basisseminar leert u alles over de Colorance kleurproducten

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Cursus Informatiegids

Cursus Informatiegids Cursus Informatiegids Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt. @ Hair Kappersopleiding 2018 2

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011

Trainingsprogramma. Seizoen 2010-2011 Trainingsprogramma Seizoen 2010-2011 2010 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Resultaat zonder apparaat! Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie,

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN

STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN STUDIEGIDS 2016 2017 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN De specialisatiemodule Trainersvaardigheden is geaccrediteerd door: Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Trainersvaardigheden!

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

Deeltijdbehandeling ouderen

Deeltijdbehandeling ouderen jbkmknj Centrum voor ouderenpsychiatrie Eikenstein Deeltijdbehandeling ouderen Informatie voor cliënten Inhoud Wat is deeltijdbehandeling? 2 Voor wie is deze behandeling bedoeld? 2 Behandeling 2 Programma

Nadere informatie

TRAININGSKALENDER 2016

TRAININGSKALENDER 2016 TRAININGSKALDER 2016 TRAININGSKALDER 2016 LOCATIE ROTTERDAM MRS MONEYPNY KANTOOROPLEIDING STATIONPLEIN 45, 3013 AK ROTTERDAM (CTRAAL STATION) WEST-BLAAK 33, 3012 KD ROTTERDAM TEL.NR. 070-2500014 (ALGEME

Nadere informatie

cursuskalender januari t/m juni 2017

cursuskalender januari t/m juni 2017 2017 cursuskalender januari t/m juni 2017 La Biosthétique Hair Care (01. / 02. / 03. / 04.) Uitgebreide basis product-training. Praktijk: hoofdhuidcheck, 5 zone was-massage, aromaservice en hoofdhuid-relaxing.

Nadere informatie

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd

een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd een training én kans op werk MMAXX.nl trainingen Niveau I verkoopstyling basis Niveau II verkoopstyling gevorderd MMAXX.nl: landelijk de grootste leverancier voor diensten om woningen optimaal te presenteren

Nadere informatie

Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 15 november 2012

Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 15 november 2012 Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 15 november 2012 Bedankt voor je inschrijving voor de proefstudeerdag van Tilburg School of Economics and Management. In dit document staat meer

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS. Groep 2

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS. Groep 2 STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS Talent in de kleuterklas herkennen en begeleiden Groep 2 Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Slimme kleuters! In deze gids zetten

Nadere informatie

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen

Informatie en Prijzen. Nagelstyling Opleidingen Informatie en Prijzen Nagelstyling Opleidingen Wij geven basis- allround opleidingen tot nagelstylist. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit

Nadere informatie

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt?

PRESENTEREN MET IMPACT Hoe zorgt u dat uw boodschap overkomt? Inleiding Programma Aanmelden Route PRESENTEREN MET IMPACT Presenteren is meer dan alleen een verhaal vertellen voor een groep mensen. Hoe zorgt u er enerzijds voor dat u uw boodschap duidelijk en krachtig

Nadere informatie

Seminar Y-recruiter in een dag

Seminar Y-recruiter in een dag Datum: donderdag 5 april 2012 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 21.00 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

rkey sales Cursusagenda - 2e helft 2016

rkey sales Cursusagenda - 2e helft 2016 Cursusagenda - 2e helft 2016 Basis cursus ontwerpen en modelleren met Adomi Voor nieuwe gebruikers de perfecte manier om goed Adomi te leren. Om in aanmerking te komen voor een basis cursus Adomi, dient

Nadere informatie

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen.

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Inspirerend kennis overdragen ''Arjan weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voel om ook echt te oefenen en te delen wat ik

Nadere informatie

Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 14 november 2013

Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 14 november 2013 Proefstuderen Tilburg School of Economics and Management 14 november 2013 Bedankt voor je inschrijving voor de proefstudeerdag van Tilburg School of Economics and Management. In dit document staat meer

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS

STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE SLIMME KLEUTERS Talent in de kleuterklas herkennen en begeleiden Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Slimme kleuters! In deze gids zetten we de details

Nadere informatie

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk voor je op een rijtje. Afgelopen jaren hebben we Arjan van Dijk uitgenodigd

Nadere informatie

S2 Workshop "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" motiveren en enthousiasmeren

S2 Workshop Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet motiveren en enthousiasmeren S2 Workshop "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" motiveren en enthousiasmeren Inleiding "Soft beginnen is helemaal zo gek nog niet" Hoe kan ik als (meewerkend) leidinggevende, op een overtuigende

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Horsemanship en Rijkunst

Horsemanship en Rijkunst Horsemanship en Rijkunst Janet Bos Monique de Rijk Een solide basis voor u en uw paard begint bij een goed contact, plus de juiste fysieke ontwikkeling van uw paard. En dát leert u allemaal tijdens de

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

Visagie/ Make-upartist

Visagie/ Make-upartist Visagie/ Make-upartist www.alie-wendy.nl Introductie Na jarenlange ervaring als docent zijn wij onze eigen Beauty School begonnen in Almere. Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist.

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst.

Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst. Inleiding Het is voorjaar 2012. Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst. Je werkt al bijna drie jaar aan allerlei verplichte opdrachten, moet doen wat de docenten voorschrijven en denkt misschien

Nadere informatie

Inspiratiereis Zweden

Inspiratiereis Zweden Inspiratiereis Zweden Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

Informatieblad basisopleiding BHV

Informatieblad basisopleiding BHV Informatieblad basisopleiding BHV Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig

Nadere informatie

Post-hbo Strategisch vrijwilligersmanagement

Post-hbo Strategisch vrijwilligersmanagement Post-hbo Strategisch vrijwilligersmanagement Is uw personeelsbeleid klaar voor het werken met vrijwilligers? Tijden veranderen. Bezuinigingen zorgen er voor dat in veel sectoren steeds meer een beroep

Nadere informatie

ALGEMEEN Moet ik een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan hebben? Geldt de BHV-verplichting ook voor mijn school?

ALGEMEEN Moet ik een bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan hebben? Geldt de BHV-verplichting ook voor mijn school? Een school is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor het uitvoeren van de BHV. Zoals bekend zal het zelf achteraf duidelijk moeten maken, het maximale te hebben gedaan om bij calamiteiten te bestrijden.

Nadere informatie

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy

Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme. Superpromoter Academy Brochure Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme Superpromoter Academy Inhoud 01 Inleiding 03 Planning en kosten 02 Opzet 04 Contactinformatie I Flame: Van persoonlijk naar collectief enthousiasme

Nadere informatie

Medical Education Courses Orthofix 2016

Medical Education Courses Orthofix 2016 Medical Education Program Orthofix Courses 2016 Medical Education Courses Orthofix 2016 Pro-Motion Medical wil u als specialist de kans geven om kennis te maken met nieuwe, innovatieve en unieke casusoplossingen,

Nadere informatie

de plek van de leider

de plek van de leider Wat komt er kijken bij succesvol leiderschap? Deze en andere vragen stellen wij tijdens de Leergang Leiderschap. We gaan samen op zoek naar de essentie van leiderschap. Zo ontwikkel je een geoefend oog

Nadere informatie

Informatieblad. herhaling BHV

Informatieblad. herhaling BHV Informatieblad herhaling BHV Waarom kiezen voor ccb groep? jaarlijks wisselend en interactief lesprogramma vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving) inpandig praktijkhuis, uitstekende

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bbl Sector Hospitality & Wellness

Nadere informatie

Deze opleidingen worden door Groei Direct verzorgt!

Deze opleidingen worden door Groei Direct verzorgt! Informatiebrochure Kader opleidingen CWO Deze opleidingen worden door Groei Direct verzorgt! 1 Woord vooraf CWO opleidingslocaties (watersportverenigingen en vaarscholen) willen goede en enthousiaste instructeurs

Nadere informatie

Een doorgaande lijn van plus naar klas. Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan.

Een doorgaande lijn van plus naar klas. Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE OPZET VAN EEN PLUSKLAS Een doorgaande lijn van plus naar klas Goede praktische ideeën en tips, ik heb veel inspiratie opgedaan. De trainer sluit goed aan bij vragen

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Groep 1

STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Groep 1 STUDIEGIDS 2015-2016 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Groep 1 Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Trainersvaardigheden! In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk

Nadere informatie

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4

B e a u t y s a l o n S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty S E P T E M B E R 2 0 1 4 Beautysalon S p l e n d e u r vriendinnen, feest & beauty SEPTEMBER 2014 Beautysalon S p l e n d e u r www.beautysalonsplendeur.nl v VOORWOORD V R I E N D I N N E N & B E A U T Y Beautysalon Splendeur

Nadere informatie

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen

zorgvuldigheid Zorg willen en kunnen besteden aan materialen, mensen, procedures. samenwerken en overleggen Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround Kapper Studierichting Wellness en beauty Locatie Venlo - Groenveldsingel Niveau 3 Leerweg bbl Sector Hospitality & Wellness

Nadere informatie

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014

STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 STUDIEGIDS OPLEIDING SPECIALISATIE COACHINGSVAARDIGHEDEN 2014 In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk voor je op een rijtje. Wil jij? Verdieping in je begeleiders vaardigheden

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging 2016/2017

Uiterlijke Verzorging 2016/2017 novacollege.nl/uiterlijkeverzorging Haarverzorging Schoonheidsverzorging Uiterlijke Verzorging 2016/2017 Ik wil echt verder in de visagie. Mijn eigen stijl ontwikkelen en neerzetten als een soort handelsmerk.

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen?

De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen? 1/7 Ondernemen in de retailbranche De tijd dat de klant vanzelfsprekend naar jouw winkel komt, is definitief voorbij. Wat doe jij om hierop in te spelen? 4 WORK SHOPS 2/7 Workshop 1: Inkoopplanning en

Nadere informatie

VISAGIE GRIMEREN HAIRSTYLING

VISAGIE GRIMEREN HAIRSTYLING Opleidingen Studiegids 2015-2016 Cursusinformatie over: VISAGIE GRIMEREN HAIRSTYLING Studiegids 2015-2016 De uiterlijke verzorging en uitstraling van een persoon neemt binnen de samenleving een steeds

Nadere informatie

STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE

STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE STUDIEGIDS 2015 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding Trainersvaardigheden! In deze gids zetten we de details van de opleiding overzichtelijk voor je

Nadere informatie

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015

Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 Samenstelling Levensloop Platina Fonds in 2015 januari 813,401 535,514 1,568 1,350,482.89 10,416.12 februari 835,453 519,550 4,203 1,359,207.13 9,964.25 maart 877,904 524,371 3,271 1,405,545.28 10,002.50

Nadere informatie

Training Lean Green Belt

Training Lean Green Belt Training Lean Green Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze

Nadere informatie

HARMONY THEORIE PRAKTIJK

HARMONY THEORIE PRAKTIJK HARMONY C O L O R S T Y L E C U R S U S K L E U R E N C O N S U L E N T ( E ) THEORIE - wetenschappelijke kleurenleer : hoe kleuren tot stand komen - kleurcontrasten : hoe werken kleuren op elkaar in -

Nadere informatie

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips Welkom bij YourMoneyAlarms.tips In dit overzicht leest u onze resultaten tot en met augustus 2017. Sinds januari 2008 zijn er meer dan 100 trades uitgevoerd op basis van de signalen van het analysemodel

Nadere informatie

Waar staat Preventief voor?

Waar staat Preventief voor? Over Preventief Preventief BV is een advies- en opleidingsinstituut dat actief is sinds 1997, wij kunnen dan ook putten uit een ruime ervaring als het gaat om het verzorgen van EHBO en BHV trainingen en

Nadere informatie

Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere

Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere Brochure 2015 Sher Ewo Regiodirecteur MeerBusiness Almere Als regiodirecteur wil ik het beste uit MeerBusiness Almere halen en vooral veel te kunnen doen voor onze partners en leden. We willen een businessclub

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Persoonlijke Effectiviteit De cursus Persoonlijke Effectiviteit duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

W1 Workshop "Lopen op eieren", leiding geven en aanspreken

W1 Workshop Lopen op eieren, leiding geven en aanspreken W1 Workshop "Lopen op eieren", leiding geven en aanspreken Deze workshop wordt door 98% van de deelnemers beoordeeld met een 9,1 gemiddeld Inleiding 2 daagse workshop Veel (meewerkend) leidinggevenden

Nadere informatie

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: ,

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: , workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: 010 30 70 488, E-MAIL: INFO@ARTITEX.NL inleiding WAAROM IS EEN WEBSITE NU ZO BELANGRIJK VOOR JE BEDRIJF? De traditionele marktwerking is in een

Nadere informatie

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, kunt altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet,

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, kunt altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Informatiebrochure 2012 Weddingplanners International Voorwoord De mooiste dag van uw leven, zo wordt een trouwdag vaak genoemd. Maar iemand moet ervoor zorgen dat deze dag vlekkeloos verloopt. Een weddingplanner

Nadere informatie

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker

Informatieblad. Opleiding preventiemedewerker Informatieblad Opleiding preventiemedewerker Waarom kiezen voor ccb groep? interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

Nadere informatie

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training

DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN. Intensieve training DE KUNST VAN HET VRAGEN STELLEN Intensieve training De la Salle Centrum, Brussel-Dilbeek, 6-8 mei 2016 Waarom een training in vragen stellen? In het gesprek met een cliënt, collega, student of patiënt

Nadere informatie

STUDIEGIDS SPECIALISATIEMODULE Hoogbegaafde leerlingen en 21st century skills

STUDIEGIDS SPECIALISATIEMODULE Hoogbegaafde leerlingen en 21st century skills STUDIEGIDS 2016-2017 SPECIALISATIEMODULE Hoogbegaafde leerlingen en 21st century skills Novilo is geaccrediteerd door: Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze specialisatiemodule Hoogbegaafde leerlingen

Nadere informatie

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010

Trainingsprogramma. Seizoen 2009-2010 Trainingsprogramma Seizoen 2009-2010 2009 - Maquis Import Maquis Import is leverancier van de volgende merken: Om professioneel te werken met Société Provençale d Aromathérapie, Les Gavots de Provence

Nadere informatie

Training E-recruiter in een dag

Training E-recruiter in een dag Datum: dinsdag 6 december 2011 Tijd: Locatie: Kosten: Inschrijven: 11.00 20.45 uur Olympisch Stadion Amsterdam 895,- excl. BTW www.arbeidsmarktcommunicatie.eu/inschrijven Leer in 10 uur alles op het gebied

Nadere informatie

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten

Kunst van het aanraken. Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten Kunst van het aanraken Trainingen voor Dr. Hauschka Therapeuten 2015 Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid Elisabeth Sigmund Kunst van het aanraken Kunst van

Nadere informatie

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT

27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT PRESENTEERT Keynote speakers: LEAN MANAGEMENT SUMMIT - Daniel Jones - Gilberto Kosaka - Dave Brunt - Victor Conde 27 & 28 OKTOBER 2008 UTRECHT C A R LT O N P R E S I D E N T H O T E L LUSTRUM 5 JAAR a

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen.

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. - Voor buschauffeurs en conducteurs, waar verbale, mentale en fysieke agressie stelselmatig voor komt. - Voor de controleurs in het openbaar

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - sprekers - Directeuren - Managers - Adviseurs - jou Wat - Presenteren van plannen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT vintage Ladies Night Beste lezer, De eerste Ladies Night bij Dekker Zoetermeer is een feit! Deze avond zal plaatsvinden in de partyvleugel bij Dekker Zoetermeer. Deze partyvleugel

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling.

Het Giving Back studentenprogramma is een ontwikkelingsgericht programma met een mentorschap en interessante workshops gericht op jouw ontwikkeling. Succes inspireert! Ben jij (binnenkort) HBO/WO student en is voor jou alleen de sky the limit? Heb jij ambitie en talent, en wil je leren nog krachtiger te worden om je ambitie daadwerkelijk waar te maken?

Nadere informatie

Aantal groenestroomcertificaten verkocht aan minimumsteun

Aantal groenestroomcertificaten verkocht aan minimumsteun Statistieken Laatste aanpassing Aantal groenestroomcertificaten verkocht aan minimumsteun Dit document bevat gegevens betreffende de groenestroomcertificaten die werden verkocht aan de wettelijk vastgelegde

Nadere informatie

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Presenteren. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Presenteren www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING PRESENTEREN Iedere verkoper wil zijn gehoor boeien, meeslepen zelfs, zodat zijn klanten

Nadere informatie

Vakwerkplan Uitstroomprofiel Zorg en Welzijn 2011/2012

Vakwerkplan Uitstroomprofiel Zorg en Welzijn 2011/2012 Vakwerkplan Uitstroomprofiel Zorg en Welzijn 2011/2012 Algemeen De ISK heeft als doel het schakelen van de leerlingen naar vervolgonderwijs. Zodra een leerling in een uitstroomgroep komt, moet er ingezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Training Effectieve Beurscommunicatie

Training Effectieve Beurscommunicatie Training Effectieve Beurscommunicatie Presenteer uw organisatie succesvol op beurzen, open dagen en events! Knowledge is power but enthusiasm pulls the switch - Ivern Ball - WWW.INGRIDNAGEL.COM WWW.EXCELLENTPRESENTEREN.COM

Nadere informatie

rkey sales Cursusagenda - Najaar 2015

rkey sales Cursusagenda - Najaar 2015 Cursusagenda - Najaar 2015 Basis cursus ontwerpen en modelleren met Adomi Voor nieuwe gebruikers de perfecte manier om goed Adomi te leren. Zelf aanleren of via een collega is aardig, maar hiermee haalt

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2015

Cursusprogramma najaar 2015 Cursusprogramma najaar 2015 Geachte relatie, Dit najaar ontvangt u een totaal ander cursusprogramma dan u van ons gewend bent. We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding en training

Nadere informatie