Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf"

Transcriptie

1 cursus 2011

2 Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf 99,- per persoon excl. btw Dagarrangement compleet met: Busreis (diverse opstapplaatsen) Winkelen in Düsseldorf Diner inclusief drankjes én twee uur durende inspiratieshow van Aanmelden graag per mail naar Thorsten Hussfeld Creative Director GLYNT Aantal plaatsen is beperkt!

3 Introductie World of Happiness is officieel begonnen in 2007 met de import van het Spaanse merk Lendan voor de Nederlanse markt. Augustus 2008 kwam het Franse kappersmerk Hairgum daarbij en sinds juni 2009 vertegenwoordigt World of Happiness ook het Duits/Zwitserse merk Glynt. Inmiddels levert World of Happiness een zeer compleet assortiment voor elke salon in de Benelux. In deze brochure vind je het meest recente overzicht van onze cursussen. Leren, inspireren en creëren Onze filosofie is kort en simpel. Alles staat in dienst van de kapper en is ook bedacht vanuit die gedachte (en soms zelfs door onze klanten dé kapper zelf). Zo zijn ook onze trainingen opgezet. Bedoeld om te leren, inspireren en creëren voor elke kapper. Je kunt vele kanten op in ons vak en met onze praktijkgerichte educatie helpen wij je op weg in jouw carrière. Onze studio vormt een inspirerende leeromgeving waar je nieuwe vaardigheden opdoet en je collegae ontmoet. In deze cursusbrochure lees je alles over de mogelijkheden van een cursus voor jezelf of je medewerk(st)ers. Praktijkcursusen en inschrijven Bij de cursussen staat vermeld of je eigen werkmateriaal (zoals bijvoorbeeld je schaar) dient mee te brengen. Hetzelfde geldt voor eventuele modellen. Aanmelden voor een cursus kan telefonisch of per naar Het kan gebeuren dat een cursus volgeboekt is, wij laten je dat natuurlijk direct weten. Je ontvangt altijd vooraf een bevestiging van je deelname, de indeling van het programma en een routebeschrijving naar de studio in Woerden. Wij wensen je in elk geval veel creatief leerplezier en mocht je vragen hebben bel gerust! Monique Ruijgrok Technician In 2006 verkocht zij haar eigen kapperszaak InHair en ging werken voor L Oreal als Commercieel Technisch Adviseuse. Nu is Monique Ruijgrok Technician bij World of Happiness. Zij geeft training en ondersteuning bij het gebuik en creatieve toepassingen van alle kleur- en haarproducten. Na ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak weet zij haar vakkkennis gedreven en enthousiast over te brengen zodat zij onze kappers de unieke mogelijkheden leert, inspireert en nieuwe mogelijkheden laat creëren.

4 Kleurcursus Lendan Color Starter Lendan kleuren uur Woerden (of Breda) 29,- incl. lunch incl. model Een training waarin alle kleurproducten van Lendan uitgebreid aan bod komen. Lendan staat bekend om de grijsdekking die al met 2,7% gerealiseerd wordt. Tevens heeft Lendan een uitgebreid gamma van kleuringen voor diverse doelgroepen (zoals bijvoorbeeld de Diamond-serie voor de rijper wordende vrouw en de geheel ammoniavrije kleuring So Unic). Tijdens de training starten we back to basic met de kleurentheorie zoals we die ooit eens leerden. En passen we deze theorie toe met de kleuren van Lendan. Na een uitgebreide lunch gaan we groepsgewijs een aantal modellen kleuren. Aan het einde van de middag ben je geheel op de hoogte wat je zoal voor spectaculaire resultaten kunt bereiken met de Lendan kleurproducten. Color Experienced uur Woerden (of Breda) 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de color starter training, gedurende deze training worden veel cases behandeld. Tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod; van donker naar lichter kleuren, van licht naar donker kleuren. Tevens worden er veel cases in de training behandeld, zodat je na afloop van de training vol overtuiging elke situatie aan kunt. In de middag krijgen we het praktijkgedeelte waarvoor wij een aantal modellen verzorgen. Color Expert uur Woerden (of Breda) 69,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de color experienced, deze training is voor kappers die het uiterste op kleurgebied willen bereiken en met nog meer inspiratie aan de slag willen gaan. In de ochtend gaan we wat diep in op de theorie d.m.v. cases. Vervolgens worden er een aantal kleurtechnieken besproken zodat je geïnspireerd wordt en in de middag kun je de kleurtechnieken in praktijk brengen. Wij verzorgen de modellen. Color Traject training uur Woerden 199,- incl. lunch incl. model Dit is een speciale training bedoeld voor het opleiden en begeleiden van leerlingen. De leerlingen maken kennis met de Lendan kleurproducten zodat zij na afloop van het traject goed uit de verf zullen komen! Deze driedaagse training is alleen op aanvraag (3 dagen achterelkaar). De kosten bedragen 199,- inclusief lunch. Simply Red uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin de Lendan koper en rood tinten centraal staan. Hoe kun je rood/kopertinten een langere houdbaarheid geven? En hoe bereik je een intens rood eindresultaat? Aan het eind van deze avond zijn al deze vragen behandeld en gaan we dit in de praktijk brengen op zelfmeegebrachte modellen. Just Blond uur Woerden 39,- excl. model Een kleurtraining waarin de Lendan blondvarianten en -tinten centraal staan. Hoe bereik je een mooi blondresultaat, hoe maak je een koele blonde kleur, etc.? Deze avond bestaat uit een deel theorie en vervolgens gaan we de meegebrachte modellen kleuren.

5 Kleurcursus GLYNT GLYNT Color Start-up uur Woerden 29,- incl. lunch incl. model Een startertraining waarin alle GLYNT Shadows kleuringen en het werken hiermee worden behandeld. De GLYNT Shadows bestaat uit één innovatieve kleurenkaart waarin zowel de semi-permanente kleuringen als alle oxydatieve haarkleuringen worden gepresenteerd. Op deze wijze geeft Glynt een duidelijk overzicht van het totale gamma aan kleuren. De Shadows soft kleuringen zijn semi-permanente kleuringen waarmee men op een milde wijze met slechts 2% developer donkerder of op dezelfde kleurhoogte kan kleuren. De shadows plus kleuringen zijn oxydatieve kleuringen waarmee men een perfecte 100% grijsdekking kan garanderen. Met behulp van de mixtinten kan men een ongekend gamma aan kleuren creëren. The sky is the limit! En dat wordt u in deze starter training gepresenteerd. GLYNT Color knowledge uur Woerden 49,- incl. lunch incl. model Een vervolgtraining op de GLYNT Color start-uptraining, tijdens deze training komen de volgende onderdelen aan bod in praktische cases; van donker naar licht kleuren, van licht naar donker kleuren. Na afloop van de training kun je vol overtuiging elke situatie aan kunt. In de middag krijgen we het praktijkgedeelte waarvoor wij een aantal modellen verzorgen.

6 Workshops GLYNT GLYNT Presentatie: Minimal Romance uur Dusseldorf 99,- incl. reis, diner en entree Een dag vol inspiratie en gezelligheid. Het verwachte programma zal er als volgt uitzien; vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland vertrekken we gezamenlijk naar Düsseldorf om daar te shoppen. De volle tassen laten we vervolgens in de bus in en we dineren. Na het het diner gaan we met de bus naar de lokatie van de show van GLYNT Creative Director Thorsten Hussfeld. In deze twee uur durende inspiratie zullen diverse coupes voor mannen en vrouwen worden geknipt en gekleurd. In de onderstaande prijs zijn de volgende onderdelen inbegrepen: busreis, diner/drankjes tijdens diner en de entreekaart voor de show. De verwachte duur: uur. De kosten bedragen 99,- per persoon, het aantal kaarten is beperkt. GLYNT knipcollectie: Minimal Romance uur Woerden 49,- excl. model Tijdens deze presentatie worden alle kniptechnieken in detail uitgelegd en kun je deze in de praktijk toepassen op een zelfmeegebracht model. Eventueel kun je tegen een meerprijs een oefenkop kopen. GLYNT kleurcollectie: Minimal Romance uur Woerden 49,- excl. model Tijdens deze presentatie worden alle kleurtechnieken in detail uitgelegd en kun je deze in de praktijk toepassen op een zelfmeegebracht model. Eventueel kun je tegen een meerprijs een oefenkop kopen. GLYNT productadvies uur Woerden 39,- / gratis voor ambassadeurs incl. lunch Deze producttraining van GLYNT staat in het teken om het advies van dit Zwitserse merk op een hoger niveau te brengen. De training is opgedeeld in een deel theorie, wasmassage training en verkoopadvies. De duur van de training is uur incl. lunch. Voor Ambassadeur salons is deze training geheel gratis. De kosten voor overige salons bedragen 39,-.

7 Opsteken Party Looks uur Woerden 49,- excl. model Een training waarin allerlei opsteektechnieken worden behandeld en op de zelf meegebrachte modellen worden uitgevoerd. Feestjes genoeg en dus ook reden wat extra aandacht aan het uiterlijk van je klanten te besteden. Een prachtig kapsel vormt dan natuurlijk de basis. Tijdens deze cursus leer je bijzondere feestkapsels te creëren. We leren je opsteken door middel van verschillende technieken, het maken van stijlvolle krullen en lokken en het opsteken van het haar op talloze manieren. Let s party... Visagie Basis Visagie uur Woerden 49,- excl. model Een leuke en interessante cursus voor ieder die zijn/haar kennis over make-up, kleuren en stijlen wil verbreden. Geschikt voor iedereen die meer over make-up wil weten en beter hiermee wil gaan werken op klanten in je salon. Tijdens deze avondtraining worden diverse basistechnieken besproken en getraind op een zelf meegebracht model. De overige werkmaterialen zijn bij ons aanwezig in de studio. Fotoshoot Fotoshoot uur Woerden 99,- excl. model Veel kappers lopen rond met het plan om foto s te maken van hun eigen creaties. Vaak blijft het bij het idee en komt het nooit tot uitvoering. We horen dit vaker en hebben daarom bij ons in de studio een fotoshoot georganiseerd. Je kunt je model meenemen naar onze studio in Woerden en kleuren en stylen in de studio. Je kunt zelf de visagie doen of laten doen. Zodra je model klaar is, kan hij of zij gefotografeerd worden door de fotograaf. De foto s krijg je later opgestuurd op een cd-rom en misschien is jouw foto wel zo mooi dat wij hem gaan gebruiken voor een poster. En is jouw model straks door de gehele Benelux te zien! De kosten per persoon zijn 99,- en maximaal één model per deelnemer. Trends Trends uur Woerden 39,- model n.v.t. Iris Booter is trendwatcher en stylist en kleedde veel bekende Nederlanders zoals Ilse de Lange en Marco Borsato. Daarnaast zorgt zij voor veel styling van diverse videoclips en films. In de kappersbranche is ze geen onbekende. Zij is onder andere de vaste stylist voor Ad Peters en doet regelmatig presentaties voor diverse cosmetica merken. Iris zal je tijdens deze 2 uur duidelijk maken waar je je inspiratie vandaan moet halen om trends te herkennen en laat je tenslotte de trends van de aankomende periode zien.

8 Overige workshops Workshop starten in de kappersbranche uur Woerden 39,- Voor iedereen die met het idee loopt om voor zichzelf te beginnen is het raadzaam om de workshop starten van een salon te volgen. In deze 2,5 uur (dagdeel) durende workshop wordt uitgebreid stil gestaan bij alle facetten die het opzetten van een eigen bedrijf in de kappersbranche meebrengt. Enkele onderdelen die aanbod komen zijn: Ontwikkelingen in de branche Eisen aan u als ondernemer Positionering van uw kapsalon Kostprijsberekening en consumentenprijs Balans en Resultatenrekening Kasstroomoverzicht Werven van (nieuwe) omzet Planmatig werken Belangrijke informatiebronnen Workshop marketing & verkoop uur Woerden 39,- U wilt uw klanten optimaal bedienen, maar hoe doet u dat? Hoe biedt u hen nét even dat extra stukje service, zodat ze bij u in de salon terugkomen? Tijdens deze training (dagdeel) leert u hoe u het beste uw klanten kunt adviseren als het gaat om kapsels én producten en hoe u adviseren overbrengt op uw team. Workshop advies en service uur Woerden 39,- Deze brainstormsessie/workshop is bedoeld om meer structuur en herkenning te brengen in en tijdens het adviseren van klanten. Buiten het advies en de communicatie met klanten zullen er ook tips worden gegeven met betrekking tot salonmarketing. We gaan van een duur uit van 2,5 uur echter kan het door enthousiasme iets uitlopen Workshop Sturen op cijfers uur Woerden 39,- Aan het eind van deze workshop moet de deelnemer een goed beeld hebben over een aantal belangrijke ondernemers- en managementonderwerpen betreffende de kapsalonbranche.de deelnemer moet begrijpen voor welk concurrentieveld gekozen is en in staat zijn relevante kenmerken van de doelgroep te benoemen om daar vervolgens op in te spelen. Daarnaast heeft men na deze training een inzicht hebben in de opbouw van de kostenstructuur en de wijze waarop zich dit vertaalt naar een reële consumentenprijs. Tot slot dient heeft de deelnemer meer zicht op hoe meer omzet geworven kan worden, door meer klanten, meer behandelingen, hoger bestedingsbedrag per bezoek, hogere bezoekfrequentie.

9 Algemene opleiding BHV totaal uur Woerden 159,- incl. lunch incl. officieel certificaat BHV training is wettelijk verplicht voor iedereen die personeel in dienst heeft. Iedere werkgever is verplicht goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Hierbij moet hij zich laten ondersteunen door deskundige BHV-ers. Dit staat in de Arbowet, artikel 3-1e en 15. Het begrip werkgever is in dit geval zeer breed. Het gaat om de persoon die gezag heeft in de organisatie. Daarom geldt deze verplichting ook voor organisaties waar de werkgever gezag heeft over bijvoorbeeld over klanten. BHV ers leren een aantal primaire handelingen zoals levensreddend handelen, brandbestrijding, hoe te alarmeren en wat er zoal bij een ontruiming komt kijken. Kortom: een BHV er leert een doortastende hulpverlener te zijn en heeft een zogenaamde voorpostfunctie tot de aankomst van professionele hulpverlening. U ontvangt een officieel certificaat dat u aan de Arbeidsinspectie kunt tonen. BHV opfrissen uur Woerden 89,- incl. lunch incl. officieel certificaat Dit is de wettelijk verplichte jaarlijkse opfristraining voor het BHV certificaat. Omdat BHV-taken niet dagelijks worden uitgevoerd en de kennis en vaardigheden bij nood direct paraat moeten zijn is periodieke herhaling noodzakelijk. Door het niet beoefenen van kennis en vaardigheden zakken deze langzaam weg. Bij de herhalingslessen worden de nieuwste medische en technische inzichten toegepast. Het recht (en de plicht) op herhaling is wettelijk vastgelegd.

10 Extensions-cursus B*LONG Startup Hairextensions uur Woerden 49,- incl. lunch incl. oefenkop B*LONG Hairextensions zijn vervaardigd uit natuurlijk haar, die 100% Remy gesorteerd zijn. Dit zorgt ervoor dat het haar niet zal gaan klitten of pluizen omdat de haarschubben dezelfde richting uitstaan. Hierdoor krijg je direct een betere hechting met het eigen haar. In de ochtend behandelen we eerst de theorie van B*LONG en het aanbrengen en verzorgen van hairextensions. s Middags plaatsen we de extensions op oefenkoppen. Een dagtraining waarin alles rondom de populaire pre-bonded hairextensions van B*LONG wordt behandeld en op oefenkoppen wordt uitgevoerd. Alle materialen inclusief de extensions worden door ons verzorgd. B*LONG Master Hairextensions uur Woerden 99,- incl. lunch excl. model Een dagtraining waarin de puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet en nieuwe technieken worden aangeleerd op basis van de populaire pre-bonded hairextensions van B*LONG. Er wordt geoefend op echte modellen (niet door ons verzorgd). Je brengt op een model één set hairextensions (20 stuks)aan (bijvoorbeeld gedeelte of volumebehandeling). Er wordt geen totaalverlenging gedaan (dit kost eenvoudigweg teveel tijd). In deze mastertraining behandelen we met name het plaatsen van platte en ronde extensions, bespreken we problemen waar je tegen aan kunt lopen. Tevens wordt het plaatsen van verschillende soorten hairextensions besproken.

11 Peptalks Wolfgang Peppmeier Klanten binden door kwaliteit uur Woerden 39,- Onderzoek wijst uit dat de belangrijkste beslissingen in een crisis zijn genomen. Had u voor de crisis al een goed idee maar nog geen moed om het te realiseren? Doe het dan nu! Een hele concrete peptalk met cijfermateriaal, kwaliteitsbeoordeling, concurreren op basis van motivatie. Ook de uitstraling van jouw salon, het onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde komen aan bod. Werken aan je Ik-BV uur Woerden 39,- Of je ondernemer bent of medewerker, je bent vooral eigenaar/directeur van je eigen Ik-BV. De verantwoording voor wat je doet, neem je zelf. Klanten zijn vooral onze partners. In dit motiverende seminar werken wij aan je persoonlijke talenten en kernkwaliteiten. Wat zijn jouw toegevoegde waarden voor de maatschappij, de klant of de zaak waarvoor je werkt? Laat van buiten zien, wie je van binnen bent... Wolfgang Peppmeier

12 Cursusoverzicht Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Color Starter Lendan 17-jan 7-feb 7-mrt 4-apr 2-mei 6-jun 4-jul Color Experienced 21-feb 16-mei Color Expert 18-apr Simply Red 28-feb 26-jul Just Blond 15-mrt 3-mei Color Traject Color GLYNT Minimal Romance 17-mei 7-jun Party Looks 29-mrt 19-apr Kniptechniek GLYNT Minimal Romance 24-mei 14-jun GLYNT advies 14-feb 27-jun Glynt Color start-up 31-jan 23-mei Glynt Color -knowledge 18-jul Basis Visagie 12-apr BHV totaal cursus 30-mei Startup Hairextensions 24-jan 14-mrt 9-mei 11-jul Master Hairextensions 28-mrt 20-jun Show GLYNT Collectie Minimal Romance 11-apr Workshop starten in de kappersbranche 21-mrt Workshop sturen op cijfers 10-mei Werken aan je IK - BV 27-jun Fotoshoot 1-mei

13 Cursusoverzicht Augustus September Oktober November December Color Starter Lendan 1-aug 5-sep 3-okt 7-nov 5-dec Color Experienced 19-sep Color Expert 24-okt Simply Red 28-nov Just Blond 15-aug Party Looks 1-nov GLYNT advies 17-okt Glynt Color start-up 22-aug 21-nov Glynt Color -knowledge Basis Visagie 31-okt 18-okt BHV totaal cursus 26-sep BHV opfris cursus 29-aug 31-okt Startup Hairextensions 26-sep 10-okt 14-nov Master Hairextensions 12-sep Workshop Advies & Service 20-sep Training Marketing en Verkoop 25-okt Klanten binden door kwaliteit 8-nov Trends 13-sep

14 Cursus volgen Inschrijven Aanmelden voor een training kan via mail of per telefoon ( ). Indien je samen met een ander een cursus wilt volgen, houden wij daar rekening mee. Geef dit wel door bij de aanmelding. Certificaat Voor het succesvol behalen van de trainingen ontvang je van World of Happiness een certificaat. Bericht van inschrijving Na inschrijving sturen wij je zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief is tevens je toegangsbewijs, en bevat gegevens over dag, tijd en de facilitaire zaken. Het kan voorkomen dat er na ontvangst van het bericht van inschrijving iets wijzigt, bijvoorbeeld omdat de wachtlijst opschuift of omdat er een cursus geannuleerd moet worden. Wij geven dat direct aan je door. Als je niet geplaatst kunt worden omdat de training van jouw keuze vol is, dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht en kunt je eventueel een andere keuze maken. Soms komt het voor dat een training niet doorgaat omdat het aantal aanmeldingen te gering is, vanzelfsprekend informeren wij je bijtijds. Annuleren Afmelden dient altijd schriftelijk te gebeuren en er zijn helaas kosten aan verbonden ( 18,- administratiekosten en uiterlijk 1 week voor de cursusdatum anders betaal je 50% van de cursuskosten). Je mag jezelf altijd laten vervangen door een collega. Locatie en routebeschrijving Onze studio is centraal gelegen in Woerden, Wagenmakersweg 4 in Woerden. Met de auto bereik je ons vanaf de snelweg A12 als volgt; Afslag Woerden. Onder aan de afslag bij stoplichten richting Woerden rijden. Bij eerste grote kruising met stoplichten linksaf richting: andere industrieterreinen, Woerden-West Bij eerste rotonde rechtdoor, onder spoor door, tot aan de stoplichten. Bij deze stoplichten weer rechtdoor tot rotonde, ook hier weer rechtdoor (rechterkant staat de Gamma) De weg buigt rechts af (blijven volgen) 2e afslag rechts ( Wagenmakersweg ). tweede pand aan rechterkant. Wij verzoeken je om bij ons op het terrein te parkeren of een plekje in de naaste omgeving te zoeken. Gelieve niet op het terrein van de buren te parkeren. Ons kantoor is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Laat ons even weten dat je met de trein komt, dan halen wij je op van het station.

15 Citytrip Barcelona 29, 30 en 31 mei 2011 Meet Lendan 595,- excl. btw * afhankelijk van prijs vliegtickets. 3 dagen Barcelona arrangement: Vliegreis, hotelovernachtingen in NH Hotel St. Boi, winkelen Magnumplaza, inclusief diners én twee Lendan-trainingen Aanmelden per mail naar Aantal plaatsen is beperkt!

16 World of Happiness Wagenmakersweg HV Woerden Tussentijdse prijs/datawijzigingen en typfouten voorbehouden. T F E I

Education 1 4. Seminars to inspire your career

Education 1 4. Seminars to inspire your career NEDERLAND Education 1 4 Seminars to inspire your career JOUW PASSIE JOUW GEDREVENHEID Educatie is het meest belangrijke dat we kunnen doen voor onszelf en voor onze klanten. Educatie inspireert ons en

Nadere informatie

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling

House of KIKI. Informatiebrochure 2012. Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling House of KIKI Informatiebrochure 2012 Complete en praktijkgerichte Opleiding Verkoopstyling verkoopstylist v (-en) 1-creatief persoon met ruimtelijk inzicht; 2-persoon die affiniteit heeft met de huizenmarkt;

Nadere informatie

Congres organisatie Checklist

Congres organisatie Checklist Congres organisatie Checklist Checklist pagina 1. Binnen budget blijven 2 2. Perfecte congresdatum 3 3. Vakantieplanning 4 4. Congres Marketing 5 5. Uitnodiging 9 6. Kengetallen catering en locatie 10

Nadere informatie

workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet

workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet Inhoud Voorwoord 3 Bedrijfsmatig Boekhouden voor de zelfstandige schoonheidsspecialist (1 dag) 4 Uzelf presenteren en leren netwerken

Nadere informatie

STUDIEGIDS. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen

STUDIEGIDS. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen STUDIEGIDS ARTRA Arbeidsmarkttrainingen Inhoudsopgave Welkom! 3 Algemeen 4 Kennistrainingen 6 n Basisopleiding Intercedent 7 n Basisopleiding Intercedent (E-learning incl. examentraining) 8 n Poolse Basisopleiding

Nadere informatie

Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling. Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink

Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling. Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink F lagcom op le idingsb rochure 2 011-2012 Power voor de werknemer: Opleidingen voor jouw ontwikkeling Afdeling HRD: Sanne Donkers, Marieke Gijsberts & Corinne Helmink Beste werknemer, Voor je ligt de Brochure

Nadere informatie

Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016

Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016 Alliantie Voortgezet Onderwijs & Havo Notre Dame des Anges Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016 Scherpenkampweg 21 Postbus 6618 6545 AK Nijmegen 6503 GC Nijmegen Tel: 024-3790158 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19

LOOPBAANBEGELEIDING 7 MAATSCHAPPELIJK WERK 9 ZIEKTEVERZUIM 11 OUTPLACEMENT 13 RE-INTEGRATIE 15 RE-INTEGRATIE 1E SPOOR 17 RE-INTEGRATIE 2E SPOOR 19 2 Mensen terugbrengen naar de arbeidsmarkt of ze begeleiden naar een ander beroep. Dat is de missie van WerkCompleet. We beschikken over alle competenties en kwaliteiten die voor dit inspirerende werk

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

Je zit goed bij ANBOS!

Je zit goed bij ANBOS! Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging Je zit goed bij ANBOS! Jouw partner in business! Gids voor de (startende) ondernemer Herkend, bekend, zichtbaar Onderscheidend door kwaliteit Meer dienstverlening

Nadere informatie

Workshops najaar 2015

Workshops najaar 2015 Workshops najaar 2015 Dansage Ingrediënten in de cosmetica Behandelen van huidoneffenheden Een gezonde huid van binnenuit Integratieve Handmassage Indiase Hoofdmassage Verkooptraining Gelaatkunde Huidverzorging

Nadere informatie

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch 14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch De basisopleiding start dit najaar op 1 oktober 2011, en in het voorjaar op 3 maart 2012. Gedoceerd in 7 maal 2 dagen

Nadere informatie

Cursussen en trainingen voor ondernemende mensen. 2010/voorjaar 2011

Cursussen en trainingen voor ondernemende mensen. 2010/voorjaar 2011 Cursussen en trainingen voor ondernemende mensen 2010/voorjaar 2011 Cursussen en trainingen voor ondernemende mensen Investeren in mensen loont! Vorig jaar was voor veel ondernemers niet eenvoudig. De

Nadere informatie

> Opleidingen en trainingen voor de groothandel in sierteeltproducten. Cursusbrochure 2007

> Opleidingen en trainingen voor de groothandel in sierteeltproducten. Cursusbrochure 2007 > Opleidingen en trainingen voor de groothandel in sierteeltproducten Cursusbrochure 2007 > VOORWOORD Succesvol ondernemen heeft alles te maken met visie. Met het zien van kansen, het inspelen op veranderingen

Nadere informatie

WORKSHOPS NAJAAR 2011

WORKSHOPS NAJAAR 2011 WORKSHOPS NAJAAR 2011 Inspirerend Bedrijfsmatig Workshops Aanvu lend Vakinhoudelijk Inhoudsopgave Voorwoord 5 Algemeen 7 Onze docenten 8 Workshops Bedrijfsmatig Boekhouden voor de schoonheidsspecialist

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE DE TRAINING IS BEGONNEN

WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE DE TRAINING IS BEGONNEN Opleidingsinformatie WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE Sales en Klantgerichtheid Succesvol Pitchen programma Onder leiding van deskundige trainers wordt aandacht besteed aan

Nadere informatie

Opleidingsoverzicht. KMO Portefeuille. Aanbod. Aanbod open opleidingen klik hier Aanbod inspiratie en introductie workshops klik hier

Opleidingsoverzicht. KMO Portefeuille. Aanbod. Aanbod open opleidingen klik hier Aanbod inspiratie en introductie workshops klik hier Opleidingsoverzicht Systeemdenken en Duurzaam Ondernemen Systeemdenken? Door systeemdenken zie je het geheel, de samenstellende delen in het geheel en hun relevante interacties. Dit biedt je diepere inzichten,

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam

Waarderen. Mensen. Verbondenheid. Inspireren. Delen. Goede Dingen. Leider. Missie. Empathie. Erkennen. Peter van Dam Waarderen ESSENTIES Zingeving LEIDERSCHAP Delen Goede Dingen Missie Verbondenheid Resultaatgericht Bewustzijn VAN Inspireren Visie Leider Samen Empathie Erkennen Mensen Peter van Dam Versie 2, Februari

Nadere informatie

2013-2014. Cursusinformatie. Bedrijfshulpverlening, eerste hulp altijd dichtbij!

2013-2014. Cursusinformatie. Bedrijfshulpverlening, eerste hulp altijd dichtbij! 2013-2014 Cursusinformatie Bedrijfshulpverlening, eerste hulp altijd dichtbij! Al onze cursussen kunnen ook op uw bedrijf plaatsvinden of op maat worden samengesteld. Cursuslocaties Nu meer dan 75 cursusplaatsen

Nadere informatie

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt

VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt VERA-stappenplan Hoe je jouw crowdfunding campagne nog succesvoller maakt Ben je gepassioneerd over je idee? Begrijp je welk probleem jouw idee oplost voor jouw (potentiële) klanten? Weet je wie er geïnteresseerd

Nadere informatie

ASK EDUCATION. always moving [you] forward. najaar/winter. Together. A passion for hair

ASK EDUCATION. always moving [you] forward. najaar/winter. Together. A passion for hair ASK EDUCATION 2015 najaar/winter always moving [you] forward Together. A passion for hair Educatie is de sleutel naar succes! Het is geen toeval dat het kappersvak vaak wordt genoemd als het leukste beroep

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek Lexima 17-10-2011 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK Dit instituutsrapport belicht de activiteiten van Lexima vanuit verschillende invalshoeken: vanuit de klant (Klanttevredenheidsonderzoek)

Nadere informatie

Crossmedia. concepting. Crossmedia concept voor minor ABC

Crossmedia. concepting. Crossmedia concept voor minor ABC Crossmedia concepting Crossmedia concept voor minor ABC Susan Rijkers 2049597 Sander de Bruijn 2053946 Dennis Janssen 2047212 Troy Rondon Guasque 2047863 Kim Timmermans 2048380 Thomas Vermolen 2036931

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Postmortale zorg Uitvaartzorg Maatwerktrainingen

Postmortale zorg Uitvaartzorg Maatwerktrainingen Opleidingen Postmortale zorg Uitvaartzorg Maatwerktrainingen www.docendo.nl 2015-2016 Inhoudsopgave Docendo opleidingsbrochure 2015 2016 3 Voorwoord 4 Welkom in het Lingehuis! 5 Maatwerktrainingen 6 Lespakketten

Nadere informatie

Bestuur Het opstellen van visie, missie en beleid

Bestuur Het opstellen van visie, missie en beleid Bestuur Het opstellen van visie, missie en beleid Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners Oudkerkhof 13b 3512 GH Utrecht tel. 030-2317511 mail: info@lsabewoners.nl web: www.lsabewoners.nl www.bewonersbedrijven.nl

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering GROEN MANAGEMENT Introductie cursus GROEN MANAGEMENT Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers 23 e aflevering EEN ANDERE KIJK OP DE BEDRIJFSVOERING MET GROEN MANAGEMENT De in het bedrijf aanwezige vakkennis

Nadere informatie