ClubNieuws. April 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ClubNieuws. April 2014"

Transcriptie

1 ClubNieuws April 2014 De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vrijdag 11 april starten we weer met de loopgroep en op zondag 13 april starten de mountainbiketochten, elke zondag om 10:30 uur vertrekken we richting het Danikerbos. Ook voor het Les Mills lesprogramma starten in april de nieuwe cirkels. Verder in dit ClubNieuws vindt u meer informatie hierover. Wat vindt u allemaal in dit Clubnieuws? Herinnering nieuwe tarievenstructuur en gewijzigde incasso NIEUW! Yanga Sports Water Robocoach Releaseweek NIEUW! Wijzigingen in het lesrooster per april Aangepaste openingstijden april Voedingscoach Zonnebankproducten Horeca nieuws Lunchworkshops Recept van de maand Fitness oefening van de maand Buitensporters opgelet! Denk u aan.. Adverteren Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar:

2 Herinnering nieuwe tarievenstructuur, nieuwe tarieven en gewijzigd incasso In december jl. hebben wij u middels een ons Sportief Nieuws van december 2013 geïnformeerd over nieuwe producten, mogelijkheden en belangrijke wijzigen m.b.t. de abonnementen. M.i.v. januari 2014 zijn wij overgeschakeld van maandabonnementen naar weekabonnementen. Uit een aantal reacties van onze leden is gebleken dat het moment van aanpassing niet voor iedereen duidelijk is. Bij een groot aantal leden liep het maandabonnement eind februari af en werd dit per 1 maart 2014 gewijzigd in het nieuwe weekabonnement, waardoor de door ons geïncasseerde bedragen niet altijd herkenbaar voor u waren. De aanpassing van een maandabonnement in een weekabonnement gaat in als de looptijd van uw huidige lidmaatschap eindigt en uw lidmaatschap verlengd wordt. Gewijzigd incasso: Vanaf februari 2014 wordt het abonnementsgeld 1 x per 2 weken bij u geïncasseerd i.p.v. 1 x per maand. Het incassobedrag is de prijs voor 2 weken lidmaatschap. Wij incasseren op de woensdagen van de even weken. Vanwege het nieuwe Europees (SEPA) incasso duurt het 2 tot 6 werkdagen voordat het zichtbaar is op uw bankrekening. Yanga Sports Water Vanaf 31 maart kunt u bij ons tegen betaling Yanga Sports Water tappen. Yanga is actiever dan water uit de kraan. Het bevat Vitamnine B1 die zorgt voor de verbranding van de koolhydraten, waardoor we energie krijgen. Daarnaast bevat het vitamine B6 en C die bijdragen aan een goede weerstand en de afvoer van afvalstoffen. Yanga Sports Water bevat géén suiker of kleurstoffen en maar 5 calorieën per bidon Vergeet niet uw Clubpoints te verzilveren! Loyaliteit naar uzelf mag beloond worden! Wij bieden u als lid een extra stimulans om vaker bij ons te komen sporten. Vanaf januari introduceert Health & Sports Club Vouershof Clubpoints. Elke keer wanneer u bij de Club komt sporten verdient u Clubpoints. Deze Clubpoints zijn in te wisselen tegen mooie geschenken of te gebruiken als korting. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of onze website.

3 Releaseweek Woensdag 2 april :30 Release BodyCombat Vrijdag 4 april :30 Release Burn (max 28 deelnemers) 19:30 Release Sh bam 20:30 Release GRIT Strength (max 25 deelnemers) Zaterdag 5 april :00 Release BodyPump Zondag 6 april :45 Release XCO (max 32 deelnemers) 10:00 Release Sh bam 11:15 Release BodyBalance Dinsdag 8 april :30 Release Burn (max 28 deelnemers) I.v.m. de Sh bam release zal de reguliere Zumba les op zondag 6 april eenmalig komen te vervallen! Informatie en inschrijven is mogelijk bij de receptie. NIEUW! Wijzigingen in het lesrooster per april Let op! Per 4 april zijn er wijzigingen in het groepslesrooster De Zumba les van dinsdagavond wordt een Burn les. De Dancemix van vrijdagavond wordt een Sh bam les. De Spinning XL van zondagochtend wordt een reguliere spinningles De BodyCombat op zaterdagochtend komt te vervallen. Klik hier voor het nieuwe rooster! * Ieder kwartaal kan het lesrooster aangepast worden, afhankelijk van de bezetting van de lessen.

4 Aangepaste openingstijden april 1e paasdag zondag 20 april Gesloten 2e paasdag maandag 21 april uur Koningsdag zaterdag 26 april Gesloten Voedingscoach In april zal het spreekuur van onze Voedingscoach Marielle Dassen plaatsvinden iedere vrijdag tussen en uur bij de horeca. U kunt vrijblijvend terecht met vragen maar ook uw vet- en spiermassa laten meten. Dit alles is gratis en vrijblijvend. Wenst u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Maak gerust een afspraak of neem eens een kijkje op de website Met vergoedingen van de zorgverzekeraars! Zonnebankproducten De eerste zonnestralen zijn alweer een feit! Om alvast een mooi bruin kleurtje te krijgen kunt u gebruik maken van onze zonnebank. (vergeet niet te reserveren!) MAAR ook de zonnebank producten van Tanny Max, 123 Go Brown, kunnen u nog eens extra helpen voor een mooie bruine tint. 1. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam voor de beginnende zonner. 2. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam met 2- voudige bronzer voor de gevorderde zonner. 3. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam met 3- voudige bronzer voor de fanatieke zonner. Voor meer informatie of het kopen van de producten kunt u terecht bij de receptie.

5 Horeca nieuws Ons nieuw lente menu gaat vanaf 1 april van start!!! Huisgemaakte Aspergesoep met ham en gekookt ei Salade met geitenkaas,honing en walnoten Naanbrood sandwich met kerriesalade, ei, komkommer en verse koriander Bagel met roomkaas, gerookte zalm en tuinkers Lunchworkshops in april Ook in de maand april hebben we weer lunchworkshops voor u gepland, met als thema de Lente. Deze workshops vinden plaats op: woensdag 9 april van uur tot uur vrijdag 11 april van uur tot uur. Recept van de maand Omelet met Lentegroente voor 4 personen. Ingrediënten: 200 g snijbonen 1 struik paksoi, in repen 1 schaaltje aspergetips (150 g) 250 g winterpeen..lees verder...

6 Fitnessoefening van de maand Seated row met een gymstick Duw de lussen van de gymstick om de voet en rol de elastiek om de stick heen voor meer weerstand. Pak de gymstick met twee handen stevig vast en zorg ervoor dat deze horizontaal boven uw benen ligt. Trek de gymstick naar uw navel toe en duw uw borst vooruit. Blijf goed recht op zitten, dit kunt u doen door uw rug en buikspieren aan te spannen. Laat de gymstick vervolgens weer rustig terug zakken richting de voeten zodat de elastiek weer ontspant. Buitensporters opgelet! Vanaf 11 april starten wij weer met onze buitensporten, met op vrijdag 11 april is de eerste loopgroep om 19:00 uur. De looptrainingen zullen van beginners niveau zijn, dus als je altijd al eens lekker buiten hebt willen rennen, maar geen begin hebt weten te maken, dan is dit je kans! Duur van de activiteit is ongeveer 60 minuten. Zondag 13 april is de eerste mountainbike tocht. Wij stellen 10 fietsen van goede kwaliteit ter beschikking. Tevens zorgen wij voor helmen. We vertrekken met maximaal 10 personen vanuit Vouershof om 09:30. De meeste tochten zullen in en rond Danikerbos plaatsvinden. Duur van de activiteit is ongeveer 90 minuten.

7 Denkt u aan De huisregels van het zwembad. Wanneer uw kind in het zwembad aan het zwemmen of spelen is neem als ouder zijnde dan uw verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat uw kind zich aan de huisregels houdt. Wij willen u er op attenderen dat het verboden is om op het terras van het zwembad te roken! Douchen alvorens u gaat zwemmen of bubbelen is uit hygiënisch oogpunt verplicht. Paasactiviteit zaterdag 19 april Leeftijd: 1 t/m 4 jaar Tijdstip: 10:00 11:30 uur Waar: KidzzClub Deze ochtend gaan we gezamenlijk een grote paashaas versieren. Om 11:00 komt de PAASHAAS op bezoek! De Kidzz van 0 t/m 1 jaar zijn dan ook van harte welkom! Leeftijd: 5 t/m 11 jaar Tijdstip: 10:00 11:30 uur Waar: Horeca Vouershof Tijdens deze activiteit gaan we een sleutelbord knutselen. Wil je graag deelnemen aan deze activiteiten? Inschrijven is mogelijk aan de receptie! Een introducé meenemen is toegestaan ( 3,50 p.p.) Lunch na de Kidzzactiviteit Sluit de leuke Kidzzactiviteit af met een gezellige gezamenlijke lunch in onze brasserie. Speciaal voor de Kidzz hebben we een lekkere verse bagel belegd met kaas, tomaat en komkommer en in de dop een paasei. En voor de volwassen een lekkere verse bagel met roomkaas, gerookte zalm en tuinkers en natuurlijk ook een paasei.

8 Adverteren Uw advertentie op onze tv schermen in de Club? Voor informatie over de mogelijkheden tot adverteren kunt u per mail contact opnemen: Klant Tevredenheids Onderzoek Onlangs werd u gevraagd deel te nemen aan ons Klant Tevredenheid Onderzoek. Wij zijn zeer verheugd met de grote groep deelnemers en met alle feedback die we van u hebben gekregen. Onze dank daarvoor. Wij zullen in het volgende Clubnieuws terugkomen op de resultaten van het onderzoek. Deze nieuwsbrief is een uitgave van:

Voor het eerst naar de basisschool!

Voor het eerst naar de basisschool! Voor het eerst naar de basisschool! Wat moet ik weten? OBS De Wilgenhoek Steurstraat 3 4273EN Hank 0162-402 947 wilghoek@xs4all.nl 1 Inleiding Oei, wat spannend, de eerste schooldag! Hoewel uw kleuter

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers

Kanjerskrant. Februari 2015. Algemeen nieuws vanuit Kanjers Kanjerskrant Centraal bureau Stationsstraat 25 Postbus 312 8160 AH Epe T 0578 676767 E info@koppelepe.nl www.koppelepe.nl Februari 2015 Kindercentrum Kanjers St. Crusiusweg 14 8161 HG Epe T 0578 676080

Nadere informatie

Digitale Toolkit. Nationale Sportweek 2014. voor sportverenigingen en andere sportaanbieders

Digitale Toolkit. Nationale Sportweek 2014. voor sportverenigingen en andere sportaanbieders Digitale Toolkit Ik neem je mee! Nationale Sportweek 2014 voor sportverenigingen en andere sportaanbieders 2 Nationale Sportweek 2014 De 11e editie van de Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van

Nadere informatie

Ein sjportieve oetdaging!

Ein sjportieve oetdaging! Ein sjportieve oetdaging! Programmaboekje KVW-2012_148x210.indd 1 10-05-12 19:37 KVW Zjwame 2012: K.V.W. Ein sjportieve oetdaging! Hallo allemaal!! Het is weer zover: Kindervakantiewerk 2012 staat weer

Nadere informatie

Zwemles. nieuws. nieuws Najaar 2014 1. Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s GROENHOVENBAD

Zwemles. nieuws. nieuws Najaar 2014 1. Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s GROENHOVENBAD GROENHOVENBAD Zwemles nieuws nieuws Najaar 2014 1 Zwemtips Meest gestelde vragen De diploma s Tel. Groenhovenbad 0182 694 969 Email info@sportpuntgouda.nl www.sportpuntgouda.nl Voorwoord Kom je ook gezellig

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Overblijfgids Basisschool De Zonnewijzer

Overblijfgids Basisschool De Zonnewijzer Overblijfgids Basisschool De Zonnewijzer Tussenschoolse opvang Spring Schooljaar 2015-2016 Inleiding Basisschool De Zonnewijzer biedt aan al haar leerlingen de mogelijkheid om tussen de middag over te

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout

Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout kletspraat N i e u w s b r i e f v a n S t i c h t i n g R u i l h a n d e l O o s t e r h o u t N o v e m b e r 2 0 1 2 Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout De Ruilhandel

Nadere informatie

Daniëlle van der Meijden Locatiemanager. Datum: December 2014

Daniëlle van der Meijden Locatiemanager. Datum: December 2014 Voorwoord Met trots presenteren wij het locatiespecifieke pedagogisch werkplan van BSO Sam Sam. Dit is een uitwerking van het werkplan bso dat van toepassing is op al onze bso's en onderdeel is van het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.

Inhoudsopgave. 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag. Merkelbeek/Jabeek Inhoudsopgave 1. Thema: Sjoepkar got talent pag.3 1.1 Inleiding pag.3 1.2 Planning pag.3 1.3 Opdrachten, locatie en materialen pag.4 2. Thema: Campinglife pag.6 2.1 Inleiding pag.6 2.2

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Lesbrief Meneer Beer

Lesbrief Meneer Beer Lesbrief Meneer Beer Het verhaal Het verhaal gaat over Meneer Beer. Hij is verliefd op een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. Hij vindt zichzelf maar een eenvoudige beer. Om

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

pac & jeugdatletiek informatieboekje De trainingen Kleding Wedstrijden Andere activiteiten De Grote

pac & jeugdatletiek informatieboekje De trainingen Kleding Wedstrijden Andere activiteiten De Grote pac & jeugdatletiek informatieboekje De trainingen Kleding Wedstrijden Andere activiteiten Clubactie Blessures Verdere informatie Contributie De Grote Inleiding voor je ouders Als uw kind lid wil worden

Nadere informatie

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015

Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Handboek Open Dagen 30 31 mei - Week van de Lokale Omroep 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Blz. 3 Inhoud en planning Blz. 4 Draaiboek Blz. 5 t/m 8 Doelgroepen specificatie Blz. 9 t/m 12 Benaderen doelgroepen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook?

Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook? Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook? Grondmolen 3-4661 TT Halsteren Tel.: 0164-681600 www.fitnesscentrumhalsteren.nl Welkom!!! Fitnesscentrum Halsteren is een uniek sportcomplex gevestigd op bedrijven-terrein

Nadere informatie

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen

Groepen 5 + 6 Cultuurmenu: Si Lin, de legende van de zijdeprinses. Zwemfestijn groepen 3 t/m 8 en Ballorig voor de kleutergroepen De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 februari 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 februari Vrijdag 20 februari

Nadere informatie

GEZOND 2015 OPEN DAG & GEZINS DOE-DAG ZATERDAG 10 JANUARI. Iedereen wil later toch groot en sterk zijn? Beleef de sportschool met het hele gezin.

GEZOND 2015 OPEN DAG & GEZINS DOE-DAG ZATERDAG 10 JANUARI. Iedereen wil later toch groot en sterk zijn? Beleef de sportschool met het hele gezin. OPEN DAG & GEZINS DOE-DAG ZATERDAG 10 JANUARI GEZOND 2015 Doe mee met de prijsvraag en win leuke prijzen. Iedereen wil later toch groot en sterk zijn? Super sportieve korting bij inschrijving op zaterdag

Nadere informatie

Voorwoord Voorzitter. Dick Post.

Voorwoord Voorzitter. Dick Post. Voorwoord Voorzitter Deze vereniging behelst 3 wijken namelijk Flevowijk Cellesbroek en Middenwetering, wijken met een grote verscheidenheid van bewoners en gebieden. Denk aan het aantal scholen, kerken,

Nadere informatie

Informatieboekje januari t/m juni 2012

Informatieboekje januari t/m juni 2012 Informatieboekje januari t/m juni 2012 De Ontmoeting, een huis om terug te keren Activiteiten van het afgelopen seizoen: Bezoekje aan Armen de Poth (26 juli) Met Gerrit op reis naar Kreta (13 september)

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 15 maart 2013

BRONNIEUWS. 15 maart 2013 BRONNIEUWS 15 maart 2013 *Trefwoord Week 12 t/m 14 (18 maart t/m 5 april): Het verhalen waard! Inhoud: Over verhalen die het waard zijn om bewaard en doorverteld te worden. Verhalen over naastenliefde,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding 2. 2. Doelstellingen 3. 3. Pedagogische visie 3. 4. Openingstijden en vakanties 4. 5. De groepsindeling 4. 6.

Inhoudsopgave. 1. Inleiding 2. 2. Doelstellingen 3. 3. Pedagogische visie 3. 4. Openingstijden en vakanties 4. 5. De groepsindeling 4. 6. 1 Inhoudsopgave blz. 1. Inleiding 2 2. Doelstellingen 3 3. Pedagogische visie 3 4. Openingstijden en vakanties 4 5. De groepsindeling 4 6. Personeel 5 7. Feestrituelen 5 8. Wennen 5 9. Complete voeding

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg

Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg Iedereen op de plek! Op 24 september j.l. heeft SallandWonen het gebouw overgedragen aan de nieuwe huurders. De huurcontracten

Nadere informatie