ClubNieuws. April 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ClubNieuws. April 2014"

Transcriptie

1 ClubNieuws April 2014 De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we weer met ons buitenprogramma. Vrijdag 11 april starten we weer met de loopgroep en op zondag 13 april starten de mountainbiketochten, elke zondag om 10:30 uur vertrekken we richting het Danikerbos. Ook voor het Les Mills lesprogramma starten in april de nieuwe cirkels. Verder in dit ClubNieuws vindt u meer informatie hierover. Wat vindt u allemaal in dit Clubnieuws? Herinnering nieuwe tarievenstructuur en gewijzigde incasso NIEUW! Yanga Sports Water Robocoach Releaseweek NIEUW! Wijzigingen in het lesrooster per april Aangepaste openingstijden april Voedingscoach Zonnebankproducten Horeca nieuws Lunchworkshops Recept van de maand Fitness oefening van de maand Buitensporters opgelet! Denk u aan.. Adverteren Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.nl

2 Herinnering nieuwe tarievenstructuur, nieuwe tarieven en gewijzigd incasso In december jl. hebben wij u middels een ons Sportief Nieuws van december 2013 geïnformeerd over nieuwe producten, mogelijkheden en belangrijke wijzigen m.b.t. de abonnementen. M.i.v. januari 2014 zijn wij overgeschakeld van maandabonnementen naar weekabonnementen. Uit een aantal reacties van onze leden is gebleken dat het moment van aanpassing niet voor iedereen duidelijk is. Bij een groot aantal leden liep het maandabonnement eind februari af en werd dit per 1 maart 2014 gewijzigd in het nieuwe weekabonnement, waardoor de door ons geïncasseerde bedragen niet altijd herkenbaar voor u waren. De aanpassing van een maandabonnement in een weekabonnement gaat in als de looptijd van uw huidige lidmaatschap eindigt en uw lidmaatschap verlengd wordt. Gewijzigd incasso: Vanaf februari 2014 wordt het abonnementsgeld 1 x per 2 weken bij u geïncasseerd i.p.v. 1 x per maand. Het incassobedrag is de prijs voor 2 weken lidmaatschap. Wij incasseren op de woensdagen van de even weken. Vanwege het nieuwe Europees (SEPA) incasso duurt het 2 tot 6 werkdagen voordat het zichtbaar is op uw bankrekening. Yanga Sports Water Vanaf 31 maart kunt u bij ons tegen betaling Yanga Sports Water tappen. Yanga is actiever dan water uit de kraan. Het bevat Vitamnine B1 die zorgt voor de verbranding van de koolhydraten, waardoor we energie krijgen. Daarnaast bevat het vitamine B6 en C die bijdragen aan een goede weerstand en de afvoer van afvalstoffen. Yanga Sports Water bevat géén suiker of kleurstoffen en maar 5 calorieën per bidon Vergeet niet uw Clubpoints te verzilveren! Loyaliteit naar uzelf mag beloond worden! Wij bieden u als lid een extra stimulans om vaker bij ons te komen sporten. Vanaf januari introduceert Health & Sports Club Vouershof Clubpoints. Elke keer wanneer u bij de Club komt sporten verdient u Clubpoints. Deze Clubpoints zijn in te wisselen tegen mooie geschenken of te gebruiken als korting. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie of onze website.

3 Releaseweek Woensdag 2 april :30 Release BodyCombat Vrijdag 4 april :30 Release Burn (max 28 deelnemers) 19:30 Release Sh bam 20:30 Release GRIT Strength (max 25 deelnemers) Zaterdag 5 april :00 Release BodyPump Zondag 6 april :45 Release XCO (max 32 deelnemers) 10:00 Release Sh bam 11:15 Release BodyBalance Dinsdag 8 april :30 Release Burn (max 28 deelnemers) I.v.m. de Sh bam release zal de reguliere Zumba les op zondag 6 april eenmalig komen te vervallen! Informatie en inschrijven is mogelijk bij de receptie. NIEUW! Wijzigingen in het lesrooster per april Let op! Per 4 april zijn er wijzigingen in het groepslesrooster De Zumba les van dinsdagavond wordt een Burn les. De Dancemix van vrijdagavond wordt een Sh bam les. De Spinning XL van zondagochtend wordt een reguliere spinningles De BodyCombat op zaterdagochtend komt te vervallen. Klik hier voor het nieuwe rooster! * Ieder kwartaal kan het lesrooster aangepast worden, afhankelijk van de bezetting van de lessen.

4 Aangepaste openingstijden april 1e paasdag zondag 20 april Gesloten 2e paasdag maandag 21 april uur Koningsdag zaterdag 26 april Gesloten Voedingscoach In april zal het spreekuur van onze Voedingscoach Marielle Dassen plaatsvinden iedere vrijdag tussen en uur bij de horeca. U kunt vrijblijvend terecht met vragen maar ook uw vet- en spiermassa laten meten. Dit alles is gratis en vrijblijvend. Wenst u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Maak gerust een afspraak of neem eens een kijkje op de website Met vergoedingen van de zorgverzekeraars! Zonnebankproducten De eerste zonnestralen zijn alweer een feit! Om alvast een mooi bruin kleurtje te krijgen kunt u gebruik maken van onze zonnebank. (vergeet niet te reserveren!) MAAR ook de zonnebank producten van Tanny Max, 123 Go Brown, kunnen u nog eens extra helpen voor een mooie bruine tint. 1. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam voor de beginnende zonner. 2. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam met 2- voudige bronzer voor de gevorderde zonner. 3. Bruiningsversnellende lotion voor gezicht & lichaam met 3- voudige bronzer voor de fanatieke zonner. Voor meer informatie of het kopen van de producten kunt u terecht bij de receptie.

5 Horeca nieuws Ons nieuw lente menu gaat vanaf 1 april van start!!! Huisgemaakte Aspergesoep met ham en gekookt ei Salade met geitenkaas,honing en walnoten Naanbrood sandwich met kerriesalade, ei, komkommer en verse koriander Bagel met roomkaas, gerookte zalm en tuinkers Lunchworkshops in april Ook in de maand april hebben we weer lunchworkshops voor u gepland, met als thema de Lente. Deze workshops vinden plaats op: woensdag 9 april van uur tot uur vrijdag 11 april van uur tot uur. Recept van de maand Omelet met Lentegroente voor 4 personen. Ingrediënten: 200 g snijbonen 1 struik paksoi, in repen 1 schaaltje aspergetips (150 g) 250 g winterpeen..lees verder...

6 Fitnessoefening van de maand Seated row met een gymstick Duw de lussen van de gymstick om de voet en rol de elastiek om de stick heen voor meer weerstand. Pak de gymstick met twee handen stevig vast en zorg ervoor dat deze horizontaal boven uw benen ligt. Trek de gymstick naar uw navel toe en duw uw borst vooruit. Blijf goed recht op zitten, dit kunt u doen door uw rug en buikspieren aan te spannen. Laat de gymstick vervolgens weer rustig terug zakken richting de voeten zodat de elastiek weer ontspant. Buitensporters opgelet! Vanaf 11 april starten wij weer met onze buitensporten, met op vrijdag 11 april is de eerste loopgroep om 19:00 uur. De looptrainingen zullen van beginners niveau zijn, dus als je altijd al eens lekker buiten hebt willen rennen, maar geen begin hebt weten te maken, dan is dit je kans! Duur van de activiteit is ongeveer 60 minuten. Zondag 13 april is de eerste mountainbike tocht. Wij stellen 10 fietsen van goede kwaliteit ter beschikking. Tevens zorgen wij voor helmen. We vertrekken met maximaal 10 personen vanuit Vouershof om 09:30. De meeste tochten zullen in en rond Danikerbos plaatsvinden. Duur van de activiteit is ongeveer 90 minuten.

7 Denkt u aan De huisregels van het zwembad. Wanneer uw kind in het zwembad aan het zwemmen of spelen is neem als ouder zijnde dan uw verantwoordelijkheid en zorg ervoor dat uw kind zich aan de huisregels houdt. Wij willen u er op attenderen dat het verboden is om op het terras van het zwembad te roken! Douchen alvorens u gaat zwemmen of bubbelen is uit hygiënisch oogpunt verplicht. Paasactiviteit zaterdag 19 april Leeftijd: 1 t/m 4 jaar Tijdstip: 10:00 11:30 uur Waar: KidzzClub Deze ochtend gaan we gezamenlijk een grote paashaas versieren. Om 11:00 komt de PAASHAAS op bezoek! De Kidzz van 0 t/m 1 jaar zijn dan ook van harte welkom! Leeftijd: 5 t/m 11 jaar Tijdstip: 10:00 11:30 uur Waar: Horeca Vouershof Tijdens deze activiteit gaan we een sleutelbord knutselen. Wil je graag deelnemen aan deze activiteiten? Inschrijven is mogelijk aan de receptie! Een introducé meenemen is toegestaan ( 3,50 p.p.) Lunch na de Kidzzactiviteit Sluit de leuke Kidzzactiviteit af met een gezellige gezamenlijke lunch in onze brasserie. Speciaal voor de Kidzz hebben we een lekkere verse bagel belegd met kaas, tomaat en komkommer en in de dop een paasei. En voor de volwassen een lekkere verse bagel met roomkaas, gerookte zalm en tuinkers en natuurlijk ook een paasei.

8 Adverteren Uw advertentie op onze tv schermen in de Club? Voor informatie over de mogelijkheden tot adverteren kunt u per mail contact opnemen: info@vouershof.nl. Klant Tevredenheids Onderzoek Onlangs werd u gevraagd deel te nemen aan ons Klant Tevredenheid Onderzoek. Wij zijn zeer verheugd met de grote groep deelnemers en met alle feedback die we van u hebben gekregen. Onze dank daarvoor. Wij zullen in het volgende Clubnieuws terugkomen op de resultaten van het onderzoek. Deze nieuwsbrief is een uitgave van:

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws December 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De feestdagen staan weer voor de deur! Voor de meeste mensen is de tijd van Sinterklaas tot en met nieuwjaarsdag ideaal

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date!

ClubNieuws. Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Ledenfeest - Save the date! ClubNieuws Augustus 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Blijf lekker sporten in de zomer en geniet van de lange, zonnige dagen op ons terras! Maak deze maand kans op leuke prijzen

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Aangepaste openingstijden ClubNieuws April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De lente is eindelijk begonnen! Het weer wordt steeds beter en dus starten we binnenkort weer met ons buitenprogramma. Vanaf

Nadere informatie

ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen.

ClubNieuws. Mei Tijd nemen voor jezelf is een keuze! Wij zorgen voor goede tips om je verantwoord op weg te helpen. ClubNieuws Mei 2016 Lekker gezond de zomer tegemoet! De winterse taferelen van april, doen ons verlangen naar constante zon. Gelukkig zijn de vooruitzichten veelbelovend en dat geeft ons zin om van alles

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u al op de hoogte over het sparen van Clubpoints? Niet!! Lees dan gauw hoe u Clubpoints spaart en wat u er mee kunt doen.

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

ClubNieuws. Activiteiten fitnesszaal. April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Activiteiten fitnesszaal. April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws April 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De bloemen schieten weer uit de grond, en alles is weer kleurrijk en vernieuwend...zo ook in onze club! met o.a. ons nieuwe

Nadere informatie

Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster.

Aangepaste openingstijden. 1e Paasdag zondag 5 april: gesloten. 2e Paasdag maandag 6 april: uur Groepslessen volgens regulier rooster. ClubNieuws Maart 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Carnaval gevierd? Even lekker uitgeleefd en nergens op gelet? Wij helpen u na de carnaval weer terug in uw routine te komen!

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2015

ClubNieuws. September 2015 ClubNieuws September 2015 Vanaf september is de 'r' weer in de maand. Tijd voor extra weerstand. Eet gezond en beweeg voldoende. Wilt u graag iemand introduceren in de Club en één maand sporten cadeau

Nadere informatie

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels

Huisregels Fitplaza. Algemene huisregels Huisregels Fitplaza Algemene huisregels Toegang tot de trainingsruimten is toegestaan na registratie bij onze receptie met een persoonsgebonden toegangssleutel. Als u geen toegangssleutel heeft meld u

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag Ontbijt (225 Kcal) 175 ml yoghurt 30 gr granola 60 gr mangostukjes Tussendoor (73 Kcal) 1 cracker met smeerkaas en rauwkost

maandag dinsdag woensdag Ontbijt (225 Kcal) 175 ml yoghurt 30 gr granola 60 gr mangostukjes Tussendoor (73 Kcal) 1 cracker met smeerkaas en rauwkost week 17-1.250 kcal maandag dinsdag woensdag Ontbijt (258 Kcal) 1 beschuit met jam 1 beschuit met kaas Ontbijt (225 Kcal) 175 ml yoghurt 30 gr granola 60 gr mangostukjes Ontbijt (166 Kcal) 1 beschuit met

Nadere informatie

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda

april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Molennieuws april 2014 Grand Café de Koffiemolen Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda Maart roert zijn staart! De maand maart is alweer bijna voorbij. Niet alleen de weersomstandigheden waren veranderlijk

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

HAN SENECA nieuwsbrief

HAN SENECA nieuwsbrief HAN SENECA nieuwsbrief J U N I Bijna zomer. I N D I T N U M M E R : Bijna zomer... 1 HAN SENECA 2 open dag 3 Trainen in de 4 zomer Even voorstellen 5 Openingstijden 6 en contact We gaan weer richting de

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl

+31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl Beatrijs Decorations Zeumerseweg 5 3781PB Voorthuizen +31(0)342 473240 info@beatrijs-decorations.nl www.beatrijs-decorations.nl LU N C H Soep Wij serveren de lunch tussen 11.30 en 14.00 uur Op zondag*

Nadere informatie

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws April 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bloei, groei en beweeg! Het motto in de maand april. De natuur schiet weer in bloei en bij Health & Sports Club Valkencourt

Nadere informatie

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans

ClubNieuws. Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Slim in balans ClubNieuws Juli 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wilt u deze maand extra efficiënt trainen voor de zomer of omdat u een speciale gelegenheid heeft? Zou u uw trainingsprogramma

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

WELKOM IN DE WATERWERELD

WELKOM IN DE WATERWERELD WELKOM IN DE WATERWERELD ZWEMMEN RECREATIEF ZWEMMEN Zwemmen voor jong & oud! 12.00-13.00 uur* 14.00-15.30 uur (speciaal tarief) 12.00-13.00 uur* Zondag 14.00-16.00 uur Er is voldoende speel- en drijfmateriaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN,

NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN, NIEUWSBRIEF 2 2016 BESTE MENSEN, 1: Algemeen: Versterking van ons team! Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons team binnenkort versterkt gaat worden door Nienke Goedemans. Reden hiervan is de toenemende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 April 2017

NIEUWSBRIEF 13 April 2017 NIEUWSBRIEF 13 April 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Eerste wedstrijd Zomercompetitie Rhino - voorzorgsmaatregelen Dak / week dicht Paaswedstrijd Selfie / Knutselen Ongemakken

Nadere informatie

Welke melk, yoghurt, kwark en kaas? In dit menu gaan wij uit van halfvolle melk, magere yoghurt, magere kwark en 48+ kaas.

Welke melk, yoghurt, kwark en kaas? In dit menu gaan wij uit van halfvolle melk, magere yoghurt, magere kwark en 48+ kaas. belangrijke info Welk menu moet ik volgen? Afhankelijk van jouw caloriebehoefte kun je het menu van 1.250, 1.500, 1.800 of 2.100 Kcal per dag volgen. Op www.projectgezond.nl/hoeveel-calorieen-per-dag/

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 26 februari t/m 4 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond en op zaterdagochtend

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur.

Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur. Geachte gast, Van harte welkom in Grand Café Valerius Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur Wij zijn open voor lunch, diner en natuurlijk de gehele dag als café, waar het overdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Yoga-Touch

Nieuwsbrief Yoga-Touch Nieuwsbrief Yoga-Touch Juli/Augustus 2017 Adres ; Pasteurweg 53, R veen W; www.yoga-touch.nl E; info@yoga-touch.nl www.facebook.com/studioyogatouch?fref=ts *10 juli ; BEGIN Een extra Nieuwsbrief! Elke

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel te beleven!

De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel te beleven! ClubNieuws Maart 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. De zware dagen van carnaval zijn weer achter ons en het voorjaar is weer in aantocht.zo ook in onze Club, er valt weer veel

Nadere informatie

Lekker afvallen en gezond eten

Lekker afvallen en gezond eten Lekker afvallen en gezond eten Welkom bij STARTMETLIJNEN.nl! Leuk dat je onze weekmenu s gaat volgen! De regels van het week-menu WISSELEN Je kunt wel hele dagen wisselen, maar bijvoorbeeld niet de lunch

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

Banquetingmap Villa Dorrepaal

Banquetingmap Villa Dorrepaal Banquetingmap Villa Dorrepaal Voor u ligt onze banquetingmap voor het jaar 2015. In deze banquetingmap presenteren wij u een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze banquetingservices van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info. 22 t/m 28 februari

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info. 22 t/m 28 februari Voorjaars Info 22 t/m 28 februari Van maandag 22 t/m 28 februari is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. ZWEMLESSEN IN VELE SOORTEN EN MATEN *Prive-les per half uur

Nadere informatie

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Vooraf Een jaar is zomaar weer voorbij. 2018 was een super sportief jaar. Onze leden gaan steeds meer bewegen en dat is een compliment waard. Gezond en sportief bezig

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Lidmaatschap 16+ Een lidmaatschap bij Fitland XL De Geus Langedijk is inclusief: Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Workshops Kerstbloemschikken

Workshops Kerstbloemschikken Klik hier om de online versie van deze nieuwsbrief te bekijken In deze nieuwsbrief: Workshops Kerstbloemschikken en High Tea arrangement met Kerstbloemschikken Workshops Kerstbloemschikken Je zou het bijna

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis!

Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! 0113-649729 www.tropicalzoo.nl Nieuw! Berkenhof voor bij u thuis! Binnenkort jarig? iets anders feestelijks te vieren? En geen zin om u uit te sloven in de keuken of om uw feestje buiten de deur te vieren?

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing

BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing Fysiotherapie Maarn-Maarsbergen BEWEEGACTIVITEITEN fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing fysiofitness, pilates, hardlopen, gewichtsbeheersing www.fysiotherapiemaarn.nl praktijk@solcon.nl

Nadere informatie

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee?

Menu. LEKKER en gezond. eet je mee? Menu LEKKER en gezond eet je mee? wat kan er allemaal vergaderen Lunchen met een grote groep Themafeest Workshops High tea Barbecue Je verjaardag vieren Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wist je

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

GRANDCAFE STEAK & GRILL LUNCHKAART GRANDCAFE. gerechten zijn te bestellen tot 17.00 uur

GRANDCAFE STEAK & GRILL LUNCHKAART GRANDCAFE. gerechten zijn te bestellen tot 17.00 uur LUNCHKAART GRANDCAFE gerechten zijn te bestellen tot 17.00 uur SOEPEN Verse tomatensoep met pestocrostini en gehaktballetjes 5,80 Verse uiensoep met crostini van kaas en ui 5,80 Verse maandsoep met heerlijke

Nadere informatie

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong!

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong! ClubNieuws November 2015. De klok is weer verzet en het is weer wintertijd. Dat betekent dat het 's avonds een uurtje eerder donker wordt. Hoewel de winterperiode ook veel gezelligs met zich meebrengt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

BROODJESZAAK DE BROODDOOS SCHALUIN 79-3200 AARSCHOT 016/90.10.96 0468/24.70.08 DEBROODDOOSAARSCHOT@GMAIL.COM OPENINGSUREN. Bestellingen voor 10u30!!

BROODJESZAAK DE BROODDOOS SCHALUIN 79-3200 AARSCHOT 016/90.10.96 0468/24.70.08 DEBROODDOOSAARSCHOT@GMAIL.COM OPENINGSUREN. Bestellingen voor 10u30!! BROODJESZAAK DE BROODDOOS SCHALUIN 79-3200 AARSCHOT 016/90.10.96 0468/24.70.08 DEBROODDOOSAARSCHOT@GMAIL.COM OPENINGSUREN MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Gesloten Gesloten Bestellingen

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land.

Kalender. De paashaas heeft het druk met eitjes leggen. Hij werkt zich suf om die te verstoppen en reist door het hele land. Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 26 maart 2012 Kalender Paasvakantie van zaterdag; 31 maart 2012 tot en met zondag, 15 april 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 16 april 2012 Projectweek van

Nadere informatie

ClubNieuws. We gaan weer lekker buiten sporten bij Health & Sports Club Valkencourt!!!

ClubNieuws. We gaan weer lekker buiten sporten bij Health & Sports Club Valkencourt!!! ClubNieuws Maart 2015 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Het is weer maart en dat betekent dat de lente binnenkort officieel begint! In de nacht van 28 maart wordt de klok een uur

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

Mooiste bowling van Nederland!

Mooiste bowling van Nederland! Mooiste bowling van Nederland! Bowlen is cool! Bowlen is het spel dat iedereen kent en dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen. Bowlen is leuk met

Nadere informatie

Zwemles Besthmenerberg

Zwemles Besthmenerberg 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 Besthmenerberg WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de sen bij Zwemschool Born 2 Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 25, nummer 16 11 januari 2013 In deze editie: Start van 2013 Voorstelling kleuters Estafette Nieuwe ouders Agenda/kalender Arts/tandarts Studiemiddag

Nadere informatie

Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur.

Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur. Geachte gast, Van harte welkom in Grand Café Valerius. Grand Café Valerius is 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur. Wij zijn open voor lunch, diner en natuurlijk de gehele dag als café, waar het overdag

Nadere informatie

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade

DAGMENU 1 DAGMENU 2. Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade DAGMENU 1 Ontbijt Fat burner + NewINShape muesli met chocolade karamelsmaak +150 gram magere kwark 1 appel Lunch Fat burner + NewINShape shake Rolletje rookvlees met gekookt ei Diner Fat burner + Gegrilde

Nadere informatie

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek

Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Fitness Klanttevredenheid en wensen Onderzoek Vergeet vooral niet uw wensen in de laatste vraag bekend te maken! Privacyreglement Deze scan, c.q. het gebruik van de scangegevens valt onder de wet op de

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag.

Hallo allemaal Hier ons zevende magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten. Nationale armoededag. Jaargang 1 Aflevering 7 Inhoud Dagelijkse activiteiten Nationale armoededag Comumn Erica Bodyfit Winkel Terugblik open dag Foto s open dag Wist je dat? Mijnzetellaan 6 6412 EN Heerlen Tel.nr: 045-5723372

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE Meer dan 150 lessen per week (nagenoeg allemaal vrije instroom) MegaFitness met deskundige begeleiding en testen Fast Fit (Totale lichaamstraining in 2x4 minuten) Korting op Budosport: Judo, Jiu-Jitsu,

Nadere informatie

ClubNieuws. Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden,

ClubNieuws. Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden, ClubNieuws Mei 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Beste leden, In mei bereiden we ons weer voor op de zomer, daarom bieden wij u diverse aanbiedingen aan die goed zijn voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Club Agenda Za20 Winterwedstrijd 13.30 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Ook in deze Nieuwsbrief Algemeen: Sportief en gelukkig 2018 Golf

Nadere informatie