RUITERKAMP RC RODEBERG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RUITERKAMP RC RODEBERG"

Transcriptie

1 RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. U wordt verwacht op zondagavond tussen 18u en 20u (voordien is onmogelijk!). Gelieve dit te respecteren en aankomst op maandagmorgen te vermijden! Het kamp eindigt op vrijdag om 18uur met een demonstratie voor de ouders. U dient het volledig pension (275 euro) te betalen op volgend rekeningnummer: BE (BIC: KRED BE BB) op naam van VLP vzw, Klossestraat 64, 9052 Zwijnaarde met de vermelding die op uw inschrijvingsbewijs staat. Indien je extra s aangevinkt hebt zoals vegetarisch eten, brevetten,verzekering, enz is de meerprijs ter plaatse te regelen/betalen met de kampplaats zelf, bij aankomst. De inschrijving is pas definitief in orde na betaling. U ontvangt GEEN bewijs meer!!! Het inschrijvingsgeld moet binnen de 6 weken na de inschrijving betaald worden. Indien u niet wenst te komen, gelieve de kampplaats te verwittigen op het nummer 0496/ of via info@ruitereschoolrodeberg.be. Het inschrijvingsgeld moet ten laatste drie weken voor de start van het kamp worden betaald. Voor wie laattijdig heeft ingeschreven, moet het bedrag ten laatste tegen vrijdag voor aanvang van het kamp betaald zijn (d.w.z. effectief op de rekening staan). Een kopie van betalingsbewijs dient meegebracht te worden naar het kamp. In geval van ANNULATIE wordt het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald mits voorlegging van een geldig doktersattest en dit een week voor aanvang van het sportkamp. Alle andere gevallen worden individueel behandeld. Aansluitend vindt u verdere inlichtingen en praktische kampinformatie. We wensen u alvast een prettige en vooral sportieve vakantie toe! Tot binnenkort! Verantwoordelijke sportkampen Vaneechoutte Annie

2 BENODIGDHEDEN PONY - PAARDENKAMP INTERNEN De verzekering is in orde wanneer de kamper lid is bij VLP of LEWB. Indien geen lid: 15 betalen voor de 6 dagen (zondag tot vrijdag). 20 betalen voor diegene die een brevet aflegt op zaterdag (=jaarverzekering). 20 betalen voor een VLP-jaarverzekering betalen voor een VLP-jaarverzekering met individuele uitbreiding. (eigen paard) (te betalen bij aankomst) Eigen verzekering is niet toegelaten (intern reglement VLP)! Alle inlichtingen over verzekeringen: zie AANVANG zondagavond: pas om 18uur gaan de deuren open, start kamp 20uur stipt!!! Aankomst op maandagmorgen vermijden om het kamp vlot te laten beginnen voor iedereen! DOCUMENTEN - mee te brengen bij de inschrijving: - Medische fiche - Betalingsbewijs - Verzekeringsbewijs (lidkaart VLP of LEWB) - Kopie van brevet indien reeds in bezit (zie verder) - Attest van ziekenfonds voor terugbetaling (niet op vrijdag) - Eigen paard: - Contract stalling paard - Kopij papieren - Chipnummer (= eenmalig) - Vaccins tetanus en griep - Uitleg over op kamp met eigen paard : zie verder - Brevettenkamp: zie verder - Bijhouden in valies: - Identiteitskaart - SIS-kaart Interessante weetjes 1. Kinderen jonger dan 12 krijgen een fiscaal attest mee bij afloop van het sportkamp. Dit fiscaal attest mag ingediend worden bij de belastingsaangifte. Opgelet! Een duplicaat van dit fiscaal attest kost Alle deelnemers kunnen bij het ziekenfonds een attest verkrijgen dat door de VLP-administratie moet worden ingevuld (enkel bij aankomst niet op vrijdag!!!) om zo een deel van het inschrijvingsgeld te kunnen recupereren. 3.

3 TETANUS KLEDIJ RIJKLEDIJ Vaccinatie moet in orde zijn (ruiter) De kledij voorzien van naam (geen nieuwe kleding meebrengen). Training of lange broek, korte broek of short, kousen, regenvestje, sportschoenen voor buiten, truitje. Feestkledij voor donderdagavond, zwemgerief Beginners: lange broeken en laarsjes voor paardrijden Ruiterpet: kan gehuurd worden, eigen ruiterpet van naam voorzien! Zweepje: kan gekocht worden vanaf 8.00 Ruiterkledij indien in bezit (bottines, chaps, sporen en dressuurkarwats voor brevetten) Je kunt je eigen poetsbox meebrengen! Poetsgerief is beschikbaar ter plaatse. Springvest verplicht voor alle springlessen! (vanaf voorbereiding A-brevet). De springvest kan ter plaatse aangekocht of gehuurd worden ( 6.00). BENODIGDHEDEN HUREN KOPEN VANAF NIVEAU KARWATS ///////// vanaf 6 beginner RIJPET 5 vanaf 37,50 beginner SPRINGVEST 5 vanaf 65 bekwaamhiedsattest Andere kleine supplementen vegetarisch 10 eigen eten mee = 5 zaagsel ipv stroo graag zelf mee te brengen TOILETGERIEF Badjas, zeep, shampoo, washandje en handdoeken, tandenpoetsgerief. SLAAPGERIEF Kussensloop en onderlaken = verplicht, slaapzak (of donsdeken), pyjama. SCHRIJFGERIEF Balpen, papier, postzegels (vooraf geschreven briefomslagen met postzegels) MEDICATIE Deelnemers die medicatie nemen, melden dit bij aanvang van het kamp bij de kampverantwoordelijke (meer informatie zie medische fiche).

4 ZAKGELD Liefst geen: we werken met een rekening die aan het einde van het kamp wordt betaald. (niet verplicht, wel mogelijk) NIET TOEGELATEN Waardevolle voorwerpen, roken op gans het domein = sportclub = rookverbod, alcoholische dranken (-16jaar) GSM VEGETARIERS Mag meegebracht worden Moet afgegeven worden en kan dagelijks gebruikt worden tussen 19u30 en 20u30voor de +12jarigen en tussen 12,15u en 12,55u voor de -12jarigen Betalen een supplement van + 10 of brengen hun eigen eten mee en betalen een supplement van 5 VLP-AANDENKEN Voor iedere deelnemer + kampbrevet als souvenir (heeft geen officiële waarde) INLICHTINGEN - Voor inschrijvingen/afrekeningen: Tijdens de kantooruren = VLP (tel. 09/ ) bij Mireille Neyt (mireille@vlp.be). - Voor alle kampinfo en inlichtingen allerlei Ook buiten de kantooruren en in het weekend bij Vaneechoutte Annie (Tel: 0496/ ) Een Rodeberg kamp staat voor degelijkheid in het paardrijden. We halen voor U de beste paarden van stal en laten U proeven van allerlei facetten van de paardensport. We organiseren daarom ook verschillende groepen met de mogelijkheid om bvb een brevet te halen of een eigen paard mee te brengen, of een uurtje per dag meer te rijden(nieuw) Al deze supplementen kosten centen, daarom hebben wij proberen alles eens op een rijtje te zetten zodat U weet welke mogelijkheden er zijn. Daaronder wordt er uitgelegd wat het verschil in prijs juist inhoudt. Daaronder wordt er uitleg gegeven wat het verschil in programma juist inhoudt.

5 BASISPRIJS KAMP voor alle niveaus 275,00 mogelijke supplementen (niet verplicht) Deze worden betaald ter plaatse bij aankomst (niet op vrijdag!!!!) Voorzie voldoende cash geld! manegepaard eigen paard theorieboek periodes eigen paard ///// 50 //// iedere week springen stijlrijden /////// iedere week NEW: KAMP-PLUS iedere week leden club rodeberg iedere week blijven tot zaterdagmiddag indien examen! BEHALEN EN VOORBEREIDEN OP BREVETTEN eerste graadsbrevet iedere week bekwaamheidsattest ////// iedere week A-brevet iedere week B-brevet iedere week zelfde als A aspirant initiator /04 29/07-02/ /08 vanaf 7pers andere KIES VOOR EEN KAMP MET EIGEN PAARD Voor de kampen met een eigen paard: 1. Men dient vooraf een contract te ondertekenen voor de stalling van een eigen paard op kamp. Dit document is terug te vinden op Het moet meegebracht worden op de dag van aankomst. 2.

6 2. Men dient een kopij van de papieren van het paard mee te brengen (in orde met het chippen) en de bewijzen van inenting tegen tetanus en griep. 3. Men brengt eigen zadel, hoofdstel, poetsgerief, enz. mee. Er is een kast ter beschikking. Een slot voor op de kast moet zelf meegebracht worden. Je mag ook een eigen kast meebrengen 4. Bij aankomst dient men zich eerst bij de verantwoordelijke van de sportkampen te melden voor het toewijzen van de stal voor het paard. 5. Het stalgeld wordt bij aankomst betaald (samen met eventuele supplementen zoals brevetten of springstage) en bedraagt per nacht. De ruiters onderhouden hierbij zelf hun stal. Er is eten, stro en hooi, automatische drinkbak, voorzien. Men kan eigen eten meebrengen en dit moet besproken worden bij aankomst. Speciale wensen worden vooraf kenbaar gemaakt (zaagsel= liefst zelf mee te brengen). 6. Het is niet gebruikelijk om over weidegang te beschikken, maar het is niet uitgesloten. 7. Het is mogelijk een dag of meerdere dagen vroeger aan te komen of later te vertrekken. De prijs hiervoor bedraagt per nacht KIES VOOR EEN SPRINGKAMP-STIJLRIJDEN enkel met eigen paard Er is wekelijks mogelijkheid tot het volgen van een springkamp met voorbereiding tot de wedstrijden stijlrijden in het kader van de jeugdcup stijrijden VLP en LRV De ruiters worden degelijk voorbereid en dit vanaf ze in het bezit zijn van een bekwaamheidsattest een A of een b brevet. Deze groep is echter beperkt in aantal. Tijdig inschrijven is daarom een must. Voor de springkampen is er een supplement van 130, hier is de prijs van het logement paard inbegrepen. Men rijdt 3uren per dag. KIES VOOR EEN KAMP PLUS ook met manegepaard = NIEUW PLUS = 1u per dag meer rijden Voor wie? Voor gemotiveerde ruiters die: Gebeten zijn door de paardenmicrobe en het maximale uit hun kamp willen halen. In het bezit zijn van een Bekwaamheidsattest, een A-brevet of een B-brevet Wat houdt het in? Je rijdt een uur per dag langer. Je kan aanschuiven bij het theorievragenuurtje van Annie 2xper week. Je kan deelnemen aan een horse-ball initiatie.

7 Wat kost het meer? 1- Je vertrekt op vrijdagavond zoals het gewone kamp + 70 op een gewoon kamp Leden van de club: + 60 op een gewoon kamp eigen paard 5dagen logement paard inbegrepen Je vertrekt op zaterdagmiddag met het brevettenkamp + 80 op een gewoon kamp Leden van de club: + 70 op een gewoon kamp eigen paard 6dagen logement paardinbegrepen + 95 Hoe schrijf je hiervoor in? Je schrijft in als voor een gewoon kamp via de website van de Ruiterschool Rodeberg of via de website van de VLP. Je stuurt een mailtje naar info@ruiterschoolrodeberg.be met kampoptie. Andere combinaties zijn mogelijk bvb volgen van springstage en behalen van een brevet, e.a. Je stort het basisbedrag (275euro) op rek van de VLP en het supplement wordt op zondagavond ter plaatse contant betaald!!! INFORMATIE OVER BREVETTEN Ruiterclub Rodeberg is gespecialiseerd in opleiding naar brevetten toe. De paarden zijn aangepast aan het niveau van het examen. KAMPBREVET: Wie een initiatie of vervolmaking volgt, krijgt een kampbrevet als aandenken. Dit heeft geen enkele officiële waarde. EERSTE GRAADSBREVET Dit is een eerste brevet voor de jonge of beginnende ruiter en spoort deze aan zicht goed in te zetten. Op zondag kan een opdrachtenboekje aangekocht worden voor Op vrijdag kan de lesgever opdrachten die tot een goed einde gebracht werden, afstempelen in dit boekje, dit enkel op aanvraag. Uitleg over de brevettenwerking onderaan de pagina!!! Alle brevettenkampen(uitgezonderd de eerste graadsbrevetten) eindigen op zaterdag om 12uur De ouders kunnen komen supporteren vanaf 8.30uur, dit is niet verplicht.

8 VOOR DE DEELNEMERS AFNAME BEKWAAMHEIDSATTEST of A-BREVET Kledij: ruiterkledij: rijbroek, laarzen of chaps, ruiterpet, handschoenen VOOR DE DEELNEMERS AFNAME B-BREVET(vervolmaking) Kledij: ruiteruniform, witte rijbroek en hemd, zwarte vest, laarzen of chaps, handschoenen. Deze kan gehuurd worden voor een dag! Halster voor paard of pony, halstertouw, poetsgerief (borstels, hoevekrabber, manenkam, spons). Voor de deelnemers aan ASPIRANT INITIATOR is er eveneens mogelijkheid tot het afleggen van de toelatingsproef initiator op zaterdag 5 oktober (ook met manegepaard) op de Rodeberg. KOSTPRIJS BREVETTENKAMPEN: ZIE VERDER CURSUS : Reeds in bezit zijn van een nieuwe cursus (aanvragen bij VLP) AANRADER: het is nuttig als je de theoriecursus vooraf eens doorleest. De cursus kan ook ter plaatse verkregen worden ( 15) Voor vragen over de brevetten op kamp en alle andere stages en speciale kampen kan je en naar info@ruiterschoolrodeberg.be of neem contact op met Annie Vaneechoutte op 0496/ WIJ WENSEN JULLIE EEN AANGENAAM, LEUK, KEITOF KAMP TOE. TOT BINNENKORT OP DE RODEBERG! UITLEG EN KOSTPRIJS OVER DE BREVETTEN OP KAMP EERSTE GRAADSBREVET MET FOTO EN UITLEG VAN JULLIE GRAAG Bekwaamheidsattest, A-brevet en B-brevet: inhoud en voorwaarden deelname Droom je van een brevet (A of B) of bekwaamheidsattest op kamp? Richt de kampplaats tijdens je sportkamp brevetafnames in? Vraag jij je af of je kan deelnemen en wat de vereisten zijn? Dan vind je hieronder een antwoord op je vragen! BEKWAAMHEIDSATTEST Wat kost dit brevet op dit kamp? Er wordt per dag een uur langer gereden ter voorbereiding.

9 Er is een aparte groep eventueel samen met A-brevet. Je blijft een dag langer op kamp. Het examen gaat door op zaterdagvoormiddag om 8.30u op de gewone kampprijs, met eigen paard: op de gewone kampprijs Waarom? Het bekwaamheidsattest is vereist voor ruiters die jonger zijn dan 11 jaar, die wensen op wedstrijd te gaan, voor zowel dressuur of springen bij een erkende federatie. Wanneer mag je deelnemen? Als je minimum 7 jaar bent, maar jonger dan 11 Je moet de basis van zowel dressuur als springen beheersen. Je lesgever op kamp kan in de loop van de kampweek aangeven of je klaar bent het examen af te leggen. Wat moet je doen? Om je bekwaamheidsattest te behalen, moet je geen theorie-examen afleggen, maar enkel het praktijkgedeelte van het A-brevet. Tijdens dit praktisch gedeelte moet je een rijproef en een springproef afleggen in groep (4 ruiters). Je examen wordt beoordeeld door een externe jury. Voor dit examen ben je verplicht rijkledij te dragen (rijpet, rijbroek, laarzen of shaps). Wedstrijdkledij is niet nodig! Wat moet je kunnen? Er is geen theorie-examen! Je haalt zelfstandig een paard, bindt het vast en poetst het. Je kan te paard rijden en volgende opdrachten in een kleine groep behoorlijk uitvoeren: - Enkele hoefslagfiguren rijden in stap en draf; - Lichtrijden (op het buitenbeen); - In een wending aangalopperen; - Een overgang maken van galop achtereenvolgens naar de draf, de stap en halt houden; 1 zijde in verlichte zit rijden; - 3 sprongen over 2 hindernissen (rechte en oxer) van minimaal 60 cm maximaal 70 cm hoogte: In draf een rechte en 2 sprongen in galop (rechte en oxer) Je stoort het paard zo weinig mogelijk in de rug en in de mond. Je zadelt en toomt zelfstandig het paard af en doet de naverzorging. De jury mag dit controleren! A-BREVET Wat kost dit brevet op dit kamp?! Er wordt per dag een uur langer gereden ter voorbereiding. Er is dagelijks theorie onderricht. Er is een aparte groep eventueel samen met bekwaamheidsattest. Je blijft een dag langer op kamp. Het examen gaat door op zaterdagvoormiddag om 8.30uur op de gewone kampprijs, met eigen paard: op de gewone kampprijs Wanneer mag je deelnemen? Je bent 11 jaar (of je wordt 11 jaar in het jaar dat je het kamp volgt) of ouder. Je hebt noties van de basis van zowel dressuur als springen Je moet ook gedurende het jaar op regelmatige basis paardrijden Waarom?

10 Het A-brevet is vereist om officiële wedstrijden te rijden vanaf 11 jaar. Je moet in het bezit zijn van het A-brevet om je B-brevet te mogen afleggen. Wat moet je doen? Je moet een theoretische proef afleggen. Je moet een rijproef en een springproef afleggen in groep (4 ruiters). Je examen wordt beoordeeld door een externe jury. Voor dit examen ben je verplicht rijkledij te dragen (rijpet, rijbroek, laarzen of shaps). Wedstrijdkledij is niet nodig! Wat moet je kunnen? Theorie Je kent de belangrijkste uitwendige delen van het paard; Je kent de gangmaten van het paard Je kent verschillende hoefslagfiguren. Je kent de hulpgeving voor: - het rijden met contact - het aanrijden in stap - het maken van overgangen - de overgang van stap naar draf en terug - de overgang van draf naar galop en terug Je kent de verkeersreglementen en voorschriften i.v.m. ruiter en verkeer, optoming van het paard en uitrusting van de ruiter. Je kent ook de voorschriften voor een respectvol gedrag in en tegenover de natuur. De ruiter is bekwaam om, al dan niet onder begeleiding (naargelang de leeftijd) op een veilige manier een buitenrit te maken. Praktijk: Je haalt zelfstandig een paard, bindt het vast en poetst het. Je kan te paard rijden en volgende opdrachten in een kleine groep behoorlijk uitvoeren: - Enkele hoefslagfiguren rijden in stap en draf; - Lichtrijden (op het buitenbeen); - In een wending aangalopperen; - Een overgang maken van galop achtereenvolgens naar de draf, de stap en halt houden; - 1 zijde in verlichte zit rijden; - 3 sprongen over 2 hindernissen (rechte en oxer) van minimaal 60 cm maximaal 70 cm hoogte: In draf een rechte en 2 sprongen in galop (rechte en oxer) Je stoort het paard zo weinig mogelijk in de rug en in de mond. Je zadelt en toomt zelfstandig het paard af en doet de naverzorging. Het jurylid mag dit controleren B-BREVET Wat kost dit brevet op dit kamp?! Er wordt per dag een uur langer gereden ter voorbereiding. Er is dagelijks theorie onderricht. Er is individuele begeleiding indien nodig. Er is individuele oefening voor de dressuurproef en de springproef Je blijft een dag langer op kamp. Het examen gaat door op zaterdagvoormiddag om 9.30uur op de gewone kampprijs, met eigen paard: op de gewone kampprijs A en B brevet op dezelfde dag kost: +25 Wanneer mag je deelnemen? Je bent in het bezit van het A-brevet (tenzij je A en B op dezelfde dag aflegt!) Je bent 12 jaar (of je wordt 12 in het jaar dat je het kamp volgt) of ouder

11 Je kan goed genoeg rijden om een volledige dressuurproef te rijden en een springparcours te springen. Om het B-brevet af te kunnen leggen, moet je gedurende het jaar op regelmatige basis paardrijden. Je mag het A- en B-brevet op dezelfde dag afleggen, mits je voldoende kennis hebt. AANDACHT : Er is een groot niveauverschil tussen het A- en B-brevet. Ga er niet zomaar van uit dat je het B- brevet moeiteloos kunt afleggen als je tijdens je vorig sportkamp het A-brevet behaald hebt. Je lesgever op kamp zal je dan ook met raad en daad bijstaan en kan oordelen of je klaar bent om het B-brevet te behalen! Waarom? Het B-brevet is voor ruiters met meer ambitie, die wensen deel te nemen aan wedstrijden zowel voor dressuur als voor springen. Het B-brevet is noodzakelijk als je een competitieve licentie wil nemen om zo deel te nemen aan officiële wedstrijden voor de disciplines jumping (theorie en praktijk dressuur en springen) en dressuur (enkel theorie en praktijk dressuur) Wat moet je doen? Je moet een theoretische proef afleggen. Je moet een volledige dressuurproef afleggen en een parcours springen. Het ruiteruniform is verplicht en het paard moet getoiletteerd zijn (het is aangeraden eigen materiaal, zoals rekkertjes, mee te brengen). Wat moet je kunnen? Theorie Je kent - de belangrijkste inwendige delen van het paard - het belang van de zintuigen van het paard - bijkomende onderdelen in de uitrusting van een paard - de hoefslagfiguren - de verschillende onderdelen van een sprong - verschillende hindernissen - de belangrijkste reglementeringsbepalingen van een barema A - het bandageren - de hoefverzorging - het toiletteren Je kent de hulpgeving voor : - het in de hand stellen van een paard - het aanspringen in galop - het springen Praktijk Je rijdt individueel op een behoorlijke wijze (minstens 5/10 als globale beoordeling) de opgelegde dressuurproef. De jury moet kunnen zien dat jij in staat bent deel te nemen aan een wedstrijd (dit is niet hetzelfde als winnen!) Je springt in een behoorlijke stijl, uit de rug en uit de mond, een parcours van minstens 4 hindernissen,waarbij één stijlsprong en minstens één breedte-hoogte sprong (de hoogte is minimaal 80cm en maximaal 90cm. De breedte is maximaal 90cm).

12 ASPIRANT-INITIATOR met optie toelatingsproef initiator Wat kost dit brevet op kamp? Er wordt per dag een uur langer gereden ter voorbereiding. Er is dagelijks theorie onderricht. Er is individuele begeleiding. Er is individuele oefening voor het rijden van de dressuurproef en de springproef. Het toelatingsexamen voor initiator vindt plaats op zaterdag 5 oktober in de voormiddag, hiervoor moet je zelf inschrijven in samenspraak met de kampplaats? De inschrijving is niet in de kampprijs inbegrepen. Er is mogelijkheid tot deelname aan het examen met een manegepaard, dit is in de prijs in begrepen op de gewone kampprijs met eigen paard + 150,00 op de gewone kampprijs Wanneer mag je deelnemen? Je bent in het bezit van een B brevet Je wordt 16 jaar in de loop van het kalenderjaar waarin de cursus start voor het attest aspirant initiator Je bent 14jaar op de dag van het examen toelatingsproef initiator Je wordt 17 in het jaar dat je een cursus initiator wilt volgen Cursus initiator op de Rodeberg krokus 2013( volgende vermoedelijk krokus 2015) Opgelet: aspirant-initiator wordt enkel ingericht tijdens volgende kampen of indien er zich 7ruiters aanmelden ook op andere weken mogelijk. Waarom? Je wenst je kennis door te geven aan anderen? Bedoeld voor de ruiters die een handje willen toesteken bij de beginnende ruiters, in de stallen, bij het opzadelen. De aspirant-initiator kan de initiator bijstaan in de piste maar mag nog geen les geven. Om te kunnen assisteren bij de promotionele activiteiten van de sportclub. Wat moet je doen? De aspirant-initiator moet 16 uren specifieke opleiding volgen tijdens de kampweek. De opleiding is sterk praktijkgericht. Door vaak voorkomende praktijksituaties wordt geoefend hoe men op een veilige en efficiënte manier een groep ruiters kan begeleiden. De docent beoordeelt de aspirant-initiator op het einde van de week en beslist of de aspirant-initiator zijn getuigschrift in ontvangst mag nemen. De docent beoordeelt de aspirant-initiator op volgende aspecten: Communicatieve vaardigheden, attitude, inzet, motivatie, enthousiasme, kennen en toepassen van het oefenstofpakket en elementaire sportspecifieke kennis.

13 Wie een cursus aspirant-initiator volgt is vrijgesteld voor het onderdeel longeren bij het volgen van een initiatorcursus. Opgelet : Dit is geen brevet, wel een getuigschrift afgeleverd door BLOSO Dit is een zeer intensieve training! Tijdens het kamp wordt de aspirant-initiator ook voorbereid op de toelatingsproef voor initiator praktijk dressuur en springen indien hij dat wenst. Beste ouders, MEDISCH E FICHE VLP- SPORT K AMP E N Uw kind zal binnenkort verblijven op een VLP-sportkamp. Deze kampen staan onder toezicht van gediplomeerde lesgevers en begeleiders. Het is echter bij wet verboden om medicatie toe te dienen aan uw kind, tenzij de ouder of voogd hiervoor uitdrukkelijke de toestemming geeft. Daarom vragen wij u om onderstaande medische fiche in te vullen. Gelieve dit document bij aankomst volledig ingevuld af te geven. Onderstaande informatie wordt vertrouwelijk behandeld en wordt enkel gebruikt voor medische doeleinden die gelinkt zijn aan VLP-sportkampen. NAAM & VOORNAAM DEELNEMER... GEBOORTEDATUM... ADRES... VLP-KAMPPLAATS... PERIODE.. STEED S TE BEREIKEN PER SOON : Naam en voornaam: Relatie tot de deelnemer:. Tel:. GSM: VOEDING (omcirkel wat past) O Vegetarisch: Ja / Neen (Supplement van 10 Brengt eigen voeding mee: Ja/Neen (Supplement van 5) Bijkomende informatie:

14 MEDISCHE INLICHTINGEN 1. Naam en tel.nr. huisarts: Bloedgroep deelnemer: Laatste inenting anti-tetanus (datum): De kamper gebruikt volgende medicatie: -> De medicatie MOET bij aankomst afgegeven worden aan de kampverantwoordelijke. Op het einde van dit document kunt u een gelijkaardige afknipstrook terugvinden. Gelieven deze afknipstrook correct in te vullen en samen met de medicatie die uw kind moet nemen tijdens het sportkamp, in een plastieken zak, af te geven aan de kampverantwoordelijke. Naam Reden Wanneer Hoeveelheid Bijkomende informatie over te gebruiken medicatie: BASISGEGEVEN S (omcirkel wat past) Astma Hooikoorts Diabetes AD(H)D Bedwateren Slaapwandelen Epilepsie Autisme Ja / Nee Ja / Nee Ja / Nee Ja / Nee Ja / Nee Ja / Nee Ja / Nee

15 Indien Ja bij één van bovenstaande zaken, welke aandachtspunten dient de kampplaats hiervoor in acht te nemen?... Is uw kind allergisch aan bepaalde stoffen?... Zo ja, voor welke?... Welke reactie veroorzaakt dit?... Kan hiervoor bepaalde medicatie toegediend worden?... Indien ja, welke medicatie?... Toediening van medicatie zonder voorschrift Indien uw kind op een VLP-sportkamp medische bijstand nodig heeft, zal de kampverantwoordelijke steeds contact opnemen met een arts, apotheek of andere medisch verantwoordelijke. Het is mogelijk dat deze bevoegde personen niet onmiddellijk aanwezig kunnen zijn of dat een medisch ongemak geen doktersbezoek vereist (bv. schaafwonden, lichte hoofdpijn ). In deze gevallen beschikt de kampplaats over een EHBO-lokaal met de nodige eerste hulp verzorging. Voor toediening van deze medicatie is de toestemming van u als ouder of voogd, vereist! Geeft u aan de kampverantwoordelijke toestemming om onderstaande medicatie toe te dienen: Neurofen (junior) (pijnstillend/koortswerend): Ja/Neen Dafalgan (pijnstillende/koortswerend): Ja/Neen Sedergine (pijnstillend/koortswerend): Ja/Neen Aspirine (pijnstillend/koortswerend): Ja/Neen Motilium (misselijkheid): Ja/Neen Immodium (krampen/diarree): Ja/Neen Medica/Strepsil (keelpijn): Ja/Neen Hirudoid (inwendige bloeduitstortingen): Ja/Neen Flamigel (brandwonden): Ja/Neen Opmerkingen over de toediening van bovenstaande medicatie: EXTRA OPMERKINGEN TOEST EMMING VERSTR EKKING MEDISCHE HULP Ik, ondergetekende, geef hierbij de toelating aan de geneesheer van de kampplaats om alle zorgen te

16 verstrekken die de gezondheidstoestand van mijn kind zou vereisen in geval van nood. Datum : Handtekening: (met eigenhandig geschreven melding gelezen en goedgekeurd ) INFORMATIE FICH E Voor bij medic ati e Informati efich e te gebruiken medic a ti e De medicatie MOET bij aankomt afgegeven worden aan de kampverantwoordelijke. Gelieve onderstaande afknipstrook zo correct mogelijk in te vullen. Verzamel de in te nemen medicatie in een plastieken zak en voeg deze afknipstrook toe aan bij deze plastieken zak. Hierdoor weet de kampverantwoordelijke onmiddellijk welke medicatie door welke deelnemer moet gebruikt worden en in welke hoeveelheid dit is. NAAM DEELNEMER: Naam medicatie Reden Wanneer Hoeveelheid Bijkomende informatie over te gebruiken medicatie:

17 Ik, ondergetekende, geef hierbij de toelating aan de kampverantwoordelijke om de nodige medicatie toe te dienen aan mijn kind, op bovenstaande tijdstippen en in bovenstaande hoeveelheden. Datum : Handtekening:

INFORMATIE OVER BREVETTEN

INFORMATIE OVER BREVETTEN INFORMATIE OVER BREVETTEN Ruiterclub Rodeberg is gespecialiseerd in opleiding naar brevetten toe. De paarden zijn aangepast aan het niveau van het examen. KAMPBREVET: Wie een initiatie of vervolmaking

Nadere informatie

De verzekering is in orde wanneer de kamper lid is bij VLP of LEWB. Indien geen lid:

De verzekering is in orde wanneer de kamper lid is bij VLP of LEWB. Indien geen lid: ² BETREFT : RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op de RUITERSCHOOL RODEBERG. Dit kamp is externaat en loopt

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. Dit kamp is externaat en loopt van /2015

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. U wordt verwacht op zondagavond tussen 18u

Nadere informatie

RUITERKAMP RC RODEBERG

RUITERKAMP RC RODEBERG RUITERKAMP RC RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY of PAARDRIJDEN, te volgen op RUITERSCHOOL RODEBERG. U wordt verwacht op zondagavond tussen 18u

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN

HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN Ruiterschool Rodeberg Rodebergstraat, 21 8954 Westouter-Heuvelland www.ruiterschoolrodeberg.be Voor meer informatie 0496/793440 info@ruiterschoolrodeberg.be: Voor al uw vragen HERFSTVAKANTIE 2014 CLUBTRAININGEN

Nadere informatie

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

RUITERKAMP MEERDAALHOF

RUITERKAMP MEERDAALHOF RUITERKAMP MEERDAALHOF Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN, in Meerdaalhof te Oud-Heverlee. Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

Manege Groenhove, Torhout.

Manege Groenhove, Torhout. RUITERKAMP GROENHOVE Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PAARDRIJDEN, te volgen in Manege Groenhove, Torhout. Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s),

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s), RUITERKAMP Rodeberg Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen, georganiseerd door de Vlaamse Liga Paardensport vzw, ingericht door

Nadere informatie

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

RUITERKAMP MEERDAALHOF

RUITERKAMP MEERDAALHOF RUITERKAMP MEERDAALHOF Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen, georganiseerd door de Vlaamse Liga Paardensport vzw, ingericht door

Nadere informatie

RUITERSCHOOL RODEBERG

RUITERSCHOOL RODEBERG RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN, stijlrijden/springen te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG Uw inschrijving is pas

Nadere informatie

RUITERKAMP MEERDAALHOF

RUITERKAMP MEERDAALHOF RUITERKAMP MEERDAALHOF Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN, in Meerdaalhof te Oud-Heverlee. Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s),

RUITERKAMP Rodeberg. Beste sportkamp(st)er(s), RUITERKAMP Rodeberg Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN STIJLRIJDEN/SPRINGEN te volgen, georganiseerd door de Vlaamse Liga Paardensport

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Fax: 057/44.74.57 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Niveau s van de sportlessen

Niveau s van de sportlessen Niveau s van de sportlessen De indeling van de sportlessen gebeurt op de volgende manier. Op het einde van het seizoen komt er dan een beoordeling van de lesgevers om te zien naar welk niveau je kan overgaan.

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Niveau s van de sportlessen

Niveau s van de sportlessen Niveau s van de sportlessen De indeling van de sportlessen gebeurt op de volgende manier. Op het einde van het seizoen komt er dan een beoordeling van de lesgevers om te zien naar welk niveau je kan overgaan.

Nadere informatie

FOLDER SPORTKAMPEN RUITERCLUB RODEBERG vzw

FOLDER SPORTKAMPEN RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Fax: 057/44.74.57 Info@ruiterschoolrodeberg.be

Nadere informatie

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet!

Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! In samenwerking met : Een ruiterkamp bij Rijbaan Piet vergeet je niet! Van harte welkom op onze VLP ruiterkampen internaat voor deelnemers vanaf 6 jaar tot 18 jaar! Data 08/04/2013 tot en met 12/04/2013

Nadere informatie

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart

CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart CIRCUSWEEKEND KAPOENEN 29 t.e.m. 31 maart Het 2 e weekend komt eraan! We spreken vrijdag 29 maart om 19u00 af aan de Van Tichelenlei. Daar zorgen we dat iedere artiest een vriendje vindt zodat we samen

Nadere informatie

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober

DIEP IN DE ZEE. Kapoenenweekend oktober DIEP IN DE ZEE Kapoenenweekend 26-27-28 oktober Dag allerliefste visjes, Het is zover, jullie allereerste kapoenenweekend komt eraan! We spreken vrijdag 26 oktober om 20u00 af aan de VTL. Daar zullen we

Nadere informatie

BREVETAFNAME 2016 INFORMATIE VOOR DEELNEMERS

BREVETAFNAME 2016 INFORMATIE VOOR DEELNEMERS BREVETAFNAME 2016 INFORMATIE VOOR DEELNEMERS Inhoud Inleiding 2 Examens en proeven: - Welke proeven moet ik afleggen en hoe zien die proeven eruit? - Welke bewijzen moet ik zeker meebrengen op de examendag?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2013

NIEUWSBRIEF JUNI 2013 NIEUWSBRIEF JUNI 2013 Ruiterclub Genk vzw Kattevennen 12, 3600 Genk secretariaat@ruiterclubgenk.be www.ruiterclubgenk.be Beste clubleden Veel plezier met het doornemen van onze nieuwsbrief voor de maand

Nadere informatie

Jeugdtheater Triangel

Jeugdtheater Triangel Jeugdtheater Triangel Infomapje - Inschrijvingsformulier Triangel - Brief over foto s - Gegevens over de verzekering - Medische fiche - Belangrijke data - Informatie/Inschrijvingsformulier theaterweekend

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

Belangrijk bericht aan de kapoenen!

Belangrijk bericht aan de kapoenen! Belangrijk bericht aan de kapoenen! Van 30 januari tot 1 februari gaan we op een belangrijke en supergeheime missie! Het belooft een weekend te worden vol spanning, leuke spelletjes, nieuwe ervaringen

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel. RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPRINGKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be

Nadere informatie

Checklist voor de organisator

Checklist voor de organisator Checklist voor de organisator 1. Waarom een ruiterbrevetexamen organiseren? - Het geeft een bevestiging aan de ruiter over zijn vorderingen en over de ontwikkeling van zijn paardrijden in het western rijden;

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Fax: 057/44.74.57 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden,

Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Torhout,24 september 2015 Beste Amazone, Ruiter, Familieleden en Vrienden, Met de jaarlijkse 2-daagse jumping begin september valt traditioneel het doek definitief over het zomerprogramma. Met grote tevredenheid

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34. RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het is eindelijk zo ver! Na 2 jaar vol spanning wachten trekken we er weer op uit met de hele Scouting Lier! Dit weekend kan en wil je voor geen geld van de (reis rond de) wereld

Nadere informatie

Een weekend in de dierentuin?!

Een weekend in de dierentuin?! Een weekend in de dierentuin?! Dag lieve kapoentjes! Zijn jullie klaar voor een mega, spetterend, super, kei leuk, tof, weekend in de dierentuin? Wij alvast wel! Wanneer: Het weekend van 24-26 oktober,

Nadere informatie

De brevettenwerking van A tot A

De brevettenwerking van A tot A De brevettenwerking INHOUD Welkomstwoord De brevettenwerking van A tot A Vragenronde De brevettenfilm Hoe bereid ik mijn ruiters voor op een brevetafname? Hoe een brevetafname organiseren als VLP-club?

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Richtlijnenbundel voor organisatoren

Richtlijnenbundel voor organisatoren Richtlijnenbundel voor organisatoren Inhoud Waarom een ruiterbrevet organiseren?... 3 Voorwaarden om een examen te organiseren... 3 Open Examen... 3 Gesloten of gemengd examen... 3 Organisatie van het

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel. RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be

Nadere informatie

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8

14-15 en 16 augustus 2015. Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Jumping Brecht 14-15 en 16 augustus 2015 Amazonekampioenschap Paarden & Pony s Algemene informatie www.jumpingbrecht.be Locatie: Luyckstraat 7 2960 Brecht Sluitingsdatum inschrijvingen: 11/8 Organisator:

Nadere informatie

Jungleboek. Welpenweekend november

Jungleboek. Welpenweekend november Jungleboek Welpenweekend 1-2-3 november Hela deugnieten, Mowgli en zijn vrienden zijn helemaal terug van weggeweest. Ben jij ook zo benieuwd waar de welpen vandaan komen? Speel jij net zoals Mowgli en

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekk aart geven ouders jaarlijks aan de leiding alle noodzakelijke

Nadere informatie

RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN

RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN INHOUDSTABEL Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Vlaamse Hippische Sportbond... 3 2.1. Ontstaan... 3 2.2. Werking... 3 3. Brevettenwerking... 4 3.1. Examens... 4

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2018 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Externe Fun kamp

Nadere informatie

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET 1 SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET ALGEMEEN De rijvaardigheidsproef is een leidraad en geen strikte proef. Via de opgelegde oefeningen worden de eindtermen getoetst. DRESSUUR Ruiters

Nadere informatie

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson!

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Jullie zijn uitgekozen om aan deze ultieme battle deel te nemen. We verwachten dat alle jong-gidsen naar het onbewoonde eiland van Ozo komen voor de

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw

RUITERCLUB RODEBERG vzw Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Fax: 057/44.74.57 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be Tweemaandelijkse

Nadere informatie

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET 1 SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) A-BREVET ALGEMEEN De rijvaardigheidsproef is een leidraad en geen strikte proef. Via de opgelegde oefeningen worden de eindtermen getoetst. DRESSUUR Ruiters

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) ALGEMEEN

SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) ALGEMEEN 1 Aandachtspunten: - Verzorging paard, materiaal en uitrusting; - Verzorging uniform ruiter; - Voorkomen; - Doorzettingsvermogen. SLAGINGSCRITERIA A-& B-BREVET (ruiterbrevetten) ALGEMEEN U bent aangesteld

Nadere informatie

Seizoenenkamp Kapoenen 14-19/07/2017 Scouts Gooreind

Seizoenenkamp Kapoenen 14-19/07/2017 Scouts Gooreind Seizoenenkamp Kapoenen 14-19/07/2017 Scouts Gooreind Dag lieve kapoenen en ouders, Het is weer bijna zover het hoogte punt van het jaar: het scoutskamp! Lees gauw verder want wij kunnen al niet meer wachten

Nadere informatie

ESTLAND LETLAND. Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard

ESTLAND LETLAND. Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard ESTLAND LETLAND Praktisch: Vertrek Aalter: 6 juli om 14.30u aan parking den Aard Op kamp zullen jullie onderling moeten afspreken om samen in een tent te slapen (GEEN SM IJTTENTEN) Bagage: Maximaal gewicht

Nadere informatie

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011 Hippo Revue Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2011 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een VLP-recreatieve vergunning (L01) of lid zijn van VLP,

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2011

Lidmaatschap VLP-club 2011 Lidmaatschap VLP-club 2011 = aanduiden wat past Volledige naam club:. Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) Straat en nr.:. Postcode:. Telefoon: Fax:. Website:

Nadere informatie

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012 Hippo Revue Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2012 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een VLP-recreatieve vergunning (L01) of lid zijn van VLP,

Nadere informatie

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015.

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015. 4 september 2015 GWP Gent Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

1

1 1 1 1 1 individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding

Nadere informatie

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03.

Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Afspraken betreffende Sportieve Licenties en Recreavergunningen 2009. Sportieve Licenties o Tariefvermindering tot 1 februari 2009 vanaf licentie 03. Indien geen lid in 2008 geldt altijd de tariefvermindering.

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel.

RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, WESTOUTER Heuvelland Tel. RUITERCLUB RODEBERG vzw FOLDER SPORTKAMPEN 2018 Verantwoordelijke uitgever Vaneechoutte Annie Rodebergstraat, 21 8954 WESTOUTER Heuvelland Tel.: 0496/79.34.40 Info@ruiterschoolrodeberg.be www.ruiterschoolrodeberg.be

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Planning zomer 2017 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 Funkamp 4 Funkamp

Nadere informatie

ASPRAKEN BIJ HET AFNEMEN VAN KLASSIEKE RUITERBREVET EXAMENS (= slagingscriteria ruiterbrevet A&B) RUITERBREVET A

ASPRAKEN BIJ HET AFNEMEN VAN KLASSIEKE RUITERBREVET EXAMENS (= slagingscriteria ruiterbrevet A&B) RUITERBREVET A ASPRAKEN BIJ HET AFNEMEN VAN KLASSIEKE RUITERBREVET EXAMENS (= slagingscriteria ruiterbrevet A&B) 1 RUITERBREVET A ALGEMEEN De rijvaardigheidsproef is een leidraad en geen strikte proef. Via de opgelegde

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT 17-19 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al genomen.

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden

Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden Infobundel organisatoren opleiding Aspirant-initiator Paardrijden Inhoud Inleiding... 3 Organisatie van de opleiding... 4 Wie kan een opleiding organiseren?... 4 Wie kan deelnemen aan de opleiding aspirant-initiator

Nadere informatie

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 9 september 2013 GWP Antwerpen Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor humane wetenschappen. We streven er als school

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2019 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 8 september 2014 GWP Brussel Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

individuele steekkaart

individuele steekkaart individuele steekkaart voornaam en naam van het kind/de jongere :. O jongen O meisje geboortedatum :../.. /.. lidnummer:... Met deze individuele steekkaart geven ouders jaarlijks aan de takleiding alle

Nadere informatie

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016.

De uiterste datum voor inschrijving is 10 MEI 2016. Hasselt, 25 november 2015 Beste G-karateka, p zondag 29 mei 2016 gaan we weer een stapje verder... I-Karate GLBAL organiseert: Het kampioenschap wordt georganiseerd door I-Karate GLBAL, in samenwerking

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Afname ruiterbrevetten Informatie voor deelnemers

Afname ruiterbrevetten Informatie voor deelnemers Afname ruiterbrevetten 2017 - Informatie voor deelnemers Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Waarvoor schrijf ik me in?... 4 2.1 Overzicht van de mogelijke brevetten of licenties... 4 2.2 Overzicht van de proeven

Nadere informatie

Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters

Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters Uitleg Certificaat BuitenRijden en FNRS Ruiterbewijs voor ruiters Versie: januari 2012 De opleiding Leer buitenrijden met plezier is ontwikkeld om ruiters op een plezierige en veilige manier op te leiden

Nadere informatie

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd?

Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? Hoe kan ik mij inschrijven voor een menwedstrijd? In het kort: Inschrijven voor een menwedstrijd kan op twee manieren, namelijk online en offline. Een online inschrijving gebeurt via de website www.equibel.be.

Nadere informatie

RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN

RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN RICHTLIJNEN EN INHOUDEN EXAMENS RUITERBREVETTEN INHOUDSTABEL 1. Inleiding 2 2. Vlaamse Hippische Sportbond 2.1. Ontstaan 3 2.2. Werking 3 3. Brevettenwerking 3.1. Examens 4 3.2. Verloop van de brevetafname

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!!

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!! Werkjaar 2011-2012 In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016 JONG-GIVERWEEKEND 18-19-20 maart 2016 Beste ouders, beste jong-givers, De feestdagen zijn weer gepasseerd, hoog tijd om te beginnen denken aan een weekend in dit tweede semester. We stootten deze keer

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten

FNRS proeven \ Diplomarijden. FNRS proeven \ Promotiepunten FNRS proeven \ Diplomarijden Algemeen Diplomarijden is speciaal door de FNRS ontwikkeld om ook ruiters zonder eigen paard of pony proeven te laten rijden. De proeven mogen dus op verschillende paarden

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

Sportkampen Praktische informatie

Sportkampen Praktische informatie Sportkampen Praktische informatie Lostraat 48 2220 Heist-op-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sportheist@heist-op-den-berg.be www.heist-op-den-berg.be 1 2 Beste, Wij danken u voor uw inschrijving

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2017 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2017 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren maar liefst zes kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2015

Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2015 Hippo Revue Reglement Communautaire eventingwedstrijden 2015 1. Algemeenheden 1.1 Deelnemingsvoorwaarden ruiters De ruiters moeten een lidmaatschap hebben bij VLP of bij LEWB of moeten aangesloten zijn

Nadere informatie

Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen.

Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen. Ponykamp Hallo lieve ruitertjes, Wij kunnen weer niet wachten tot het zomervakantie is en wij jullie weer allemaal kunnen verwelkomen op onze ponykampen. Het kamp is van maandag tot vrijdag en begint elke

Nadere informatie

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten

Paardrijden. zo za Buggenhout - Manege t Hoefijzer. Reisdocumenten Paardrijden Galoppeer elegant door de piste en maak de gekste turnoefeningen op je paard. We krijgen tips en tricks van echte ruiters. Tussen al het rijden door gaan we op ontdekking in het bos of duiken

Nadere informatie

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Moeras op stelten Je verlegt je grenzen tijdens een uitdagend hoogteparcours. Slalom op blote voeten tussen de bomen, ontmantel alle hindernissen en probeer met je kajak de andere kant van het meer te

Nadere informatie

WELSCO WELLEN PRESENTS

WELSCO WELLEN PRESENTS WELSCO WELLEN PRESENTS KERSTKAMP DELUXE AANDACHT! AANDACHT! AANDACHT! DEADLINE inschrijvingen KERSTKAMP: 01/01/2017 Meer info op volgende pagina s! YEAHHHH Ook dit jaar gaan we weer op een crazy-kwoel

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017

Inschrijvingsformulier Schooljaar 2016 2017 Inschrijvingsformulier INLICHTINGEN INTERN Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas INLICHTINGEN GEZINSHOOFD Naam & voornaam Straat en nr. Land Telefoon Geboorteplaats Rijksregisternr.

Nadere informatie

Hippo Revue. Reglement Communautaire Eventingwedstrijden Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP

Hippo Revue. Reglement Communautaire Eventingwedstrijden Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP Hippo Revue Reglement Communautaire Eventingwedstrijden 2009 Reglement communautaire eventingwedstrijden VLP 2009 1 1. ALGEMEENHEDEN 1.1. Deelnemingsvoorwaarden ruiters Minimum in het bezit zijn van een

Nadere informatie