DeBuurtzaakBewoners Brief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DeBuurtzaakBewoners Brief"

Transcriptie

1 DeBuurtzaakBewoners Brief Jaargang 2 nr. 2 Februari 2015 VAN DE REDACTIE EVEN VOORSTELLEN In deze Bewonersbrief veel aandacht voor de vrijwilliger van het jaar En voor de rap- en dans workshops van Henry Muldrow en Juanita Ho van de stichting Droomwevers. Mijn naam is Ineke Rose, ik ben 62 jaar en woon 22 jaar in Slotervaart. Sinds september 2012 ben ik 3 dagen per week (soms meer) te vinden in De Buurtzaak, waar ik als vrijwilligster werkzaam ben op kantoor. Vanaf het begin (april 2014) ben ik betrokken bij de Buurtzaak Bewoners Brief (BBB). Verzamelen artikelen en lay-out. Huisdieren: Poes (bijna) 9 jaar. Naam: Shadow. Hobby s: geen speciale, ben wel vaak creatief bezig o.a. 3D kaarten maken. VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2014 EN DE BOOM GAAT NAAR.

2 . MOHAMED ZNABET INTERVIEW MET MOHAMED Mohamed Znabet, beheerder van het Huis van de Wijk De Buurtzaak in Slotervaart Noord. Mohamed staat altijd klaar voor iedereen, regelt veel, besteedt zeker meer dan veertig uur per week aan klussen en karweitjes, is er gewoon altijd, altijd met een glimlach en is een bescheiden mens, zo klonken de aanbevelingen van zij die hem graag als vrijwilliger van het jaar zien. Het werd Mohamed dus, concludeerde de jury. De bomen worden tijdens de Nationale Bomenplantdag op woensdag 18 maart 2015 geplant in het Sloterpark (pal naast het Sloterparkbad) Wie ben jij? Wat voor vrijwilligerswerk doe jij? Hoelang ben jij al vrijwilliger in De Buurtzaak? Hoeveel uur per week doe jij vrijwilligerswerk in De Buurtzaak? Hoe is het om vrijwilliger van het jaar te zijn? Mohamed Znabet Beheer, klusjes Sinds opening De Buurtzaak Ik ben altijd beschikbaar Ik ben daar zeer trots en blij mee Ik wil iedereen die mij genomineerd heeft bedanken. En ook wil ik de mensen bedanken die het mogelijk maken om dit vrijwilligerswerk te doen. Wat is de leukste reactie die jij mocht ontvangen? Dat ik het zeker verdien om vrijwilliger van het jaar te zijn Wat is jouw mooiste ervaring in het vrijwilligerswerk? Ik word als een collega beschouwd, fijne werkomgeving. Voel me hier thuis. Interview: Naziha Senoussi EAP medewerker Nisa4Nisa / De Buurtzaak

3 STICHTING CULTURELE DROOMWEVERS De ideële stichting, Droomwevers, wil alle kinderen uit Slotervaart Noord kennis laten maken met cultuur en taal. Kom eens kijken op een woensdagmiddag en ontmoet de leraren Henry Muldrow, rap coach en Juanita Ho, dance coach. Bent u de enthousiaste vrijwilliger die aan dit fantastische project een steentje wil bijdragen, denk dan aan het prachtige refrein: Met stenen en planken kun je iets bouwen, als je sterk bent kun je zware stenen sjouwen. Wie is Henry Muldrow? Een rasoptimist, idealist en bovenal vocaal talent. Na een talentvolle carrière met de steun van de componist Bach zet hij zich nu in met zijn vaste danseres Juanita Ho en vele anderen om onze jonge talenten vanaf 7 tot 12 jaar voor het muzikale voetlicht te brengen met zijn werkwoorden raps. Een prachtig voorbeeld is: Onze vriendschap zal nooit breken, omdat wij samen dezelfde talen spreken, ijzer kun je niet met handen breken, weinig woorden hebben we nodig om te spreken. BE SEE youtube.com/watch?v=1zlmwlcq2ue Op 14 januari is de 2e serie workshops gestart. De sprankelende voorstelling hiervan is op 11 februari. De workshops en afsluiting zijn altijd op woensdagmiddag van uur in de kantine van De Buurtzaak. De 3 e serie begint op 18 februari en wordt op 25 maart afgesloten De 4 e serie begint op 1 april (geen aprilgrap) en wordt op 29 april afgesloten. Op 13 mei begint de 5 e serie en deze wordt op 10 juni afgesloten. Alle deelnemers ontvangen daags na de presentatie een gratis kopie van Droomwevers rap book en een CD met 30 werkwoorden raps. Maximaal 20 deelnemers. Er is geen eigen bijdrage. Meld je op tijd aan bij de balie van De Buurtzaak, Chris Lebeaustraat 4, want vol=vol.. Niet alleen de Nederlandse teksten zijn leuk om te horen, maar ook de Engelse zijn opbeurend om naar te luisteren. Hierbij de link naar en de tekst van Be-See. De andere teksten zijn te vinden op de site van Droomwevers: There once was a bee who just wanted to be. He was different than the bees that you normally see. The bee s motto was To be is to be. He travelled all around to see as much as he could see. He asked himself in Amsterdam if that s where he should be. But decided that Miami was the city he should see. So off he flew across the sea with another bee. But there he didn t see the things he hoped that he would see. Life is never easy. Nor is it meant to be. Where you go doesn t matter, it matters what you see. If you just be yourself, that s the best way to be. With your eyes wide open, see all that you can see.

4 GEZELLIGE OPENING RUILWINKEL 12 JANUARI 2015 Onder het motto Geven en Nemen in Slotervaart Noord is de opening zeer gezellig verlopen. De vrijwilligers hebben er een gezellige boel van gemaakt en de allereerste ruil onder veel bombarie verwelkomd. Er is voor de gelegenheid ook een lied gemaakt die door alle aanwezigen gretig werd meegezongen. De ruilwinkel is iedere maandag en woensdag van tot uur open. Kom gezellig langs voor een kopje koffie en informatie over het project. Meer info via Gonny Ilcken: GEWOON GEZELLIG 55 + MULTICULTURELE HIGH TEA Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder. Ken jij dit liedje nog? Kom dan zingen we het toch! Oude en nieuwe liedjes zingen op Woensdag 25 februari van uur Toegang = gratis Laat je heerlijk verwennen met multi-culti hartige en zoete lekkernijen. Vrijdag 27 februari uur. Reserveren uiterlijk 20 februari Tel: p.p. KUNSTCURSUS VOOR KINDEREN 6-12 JAAR Heb je zin om te schilderen, verhalen en gedichten te schrijven en beelden van klei te maken? Dit is je kans, je kunt 20 weken lang van alles uitproberen. Je gaat met kunstenaars werken en maakt met een groep kinderen een groot kunstwerk. Elke dinsdagmiddag na schooltijd ( uur) vanaf 3 februari t/m 23 juni Op 23 juni is tevens de afsluiting van het project met presentatie voor alle ouders, familieleden en vrienden van uur.. Geef je snel op! Stuur een mail of bel naar Bettina of Nisrine. Info@bettinaweller.nl of Bijdrage: 3.00 per les. WERKPUNT Vanaf 5 februari aanstaande vindt u het Werkpunt iedere donderdagmiddag vanaf uur bij De Buurtzaak. Heeft u hulp nodig of ondersteuning bij het vinden van betaald werk loop dan even bij ons binnen en vraag naar Lita of Barbara. Wij kunnen u helpen met het maken van een CV, geven gerichte trainingen en hebben verschillende trajecten of werkervaringsplekken die kunnen helpen bij het vinden van betaald werk.

5 ENERGY AGENTS / PROJECT VOORUIT Wij zijn de Energy Agents! De Energy Agents van het VoorUit Buurthuis (Jan Evertsenstraat 335) komen elke donderdag van bij elkaar om te leren over energie, elektriciteit, duurzaamheid en besparen. Van 29 januari tot 5 februari hebben we een energie vrije week. Kom ook naar de activiteiten in het buurthuis en ervaar hoe het is om zonder elektriciteit een leuke tijd te hebben! We leren hoe elektriciteit werkt. We doen leuke activiteiten en quizzen en leren over energie. We gingen naar Nemo om te zien hoe dit allemaal werkt. We gaan op 29 januari alle elektriciteit uit doen, een energie vrije week. We gaan de stroom uit doen en besparen zo geld en het is goed voor het milieu. Het wordt een griezelige week, want de lampen werken niet meer en het wordt al snel donker. De stopcontacten werken dan niet meer dus we kunnen geen thee meer drinken. We kunnen de computer, kachel, tv, bel en de koelkast niet meer gebruiken. Maar geen zorgen! We bedenken hier een oplossing voor. We nemen zaklampen mee voor het licht. We moeten ons goed warm aankleden anders krijgen we het koud. Het wordt een gezellige week.! De Energy Agents: Azhar, Nisanur, Illyaz, Imran, Hamza. HANDIGE TIPS VOOR HET BESPAREN VAN ENERGIE De Energy Wilt u Agents: ook handige Azhar, tips Nisanur, om energie Illyaz, te Imran, besparen Hamza. in huis? Kom dan ook op de gratis cursus handige tips voor in het huis. De bedoeling is om elke vier weken 1 dag per week een ochtend iets te vertellen hoe u kunt besparen op energie, bijvoorbeeld De Energy Agents van het VoorUit Buurthuis (Jan Evertsenstraat 335) komen elke bij het koken van eten en andere dingen die energie kosten donderdag van in huis. bij elkaar om te leren over energie, elektriciteit, duurzaamheid U kunt zich en besparen. aanmelden Van via 29 januari n.senoussi@debuurtzaak.nl tot 5 februari hebben we een energie vrije week. Kom ook Bij naar genoeg de activiteiten deelnemers in gaan het buurthuis we van start. en ervaar hoe het is om zonder elektriciteit een leuke tijd te hebben! WORKSHOP MULTI CULTI KOKEN Leren Multi Culti koken en voor weinig geld toch lekker eten met weinig benodigdheden. De kosten bedragen 3.00 per persoon per workshop. Wie heeft er zin om lekker Multi Culti gebudgetteerd te koken? Meld je dan aan via margreetvanrijn@hotmail.com Als er voldoende aanmeldingen zijn starten we. OPROEP VOORJAARSFESTIJN Het Ik Jij Wij voorjaarsfestijn is op zaterdag 28 maart. U kunt een kraampje huren voor 5.00 per kraam. Tot en met 10 maart kunt u zich hiervoor aanmelden bij de balie van De Buurtzaak, u dient dan ook het bedrag te voldoen. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers om dit festijn tot een succes te maken. Doet u mee?

6 ROOSTER FEBRUARI 2015 MAANDAG VRIJDAG Stichting Mantelzorg en Dementie Taalles Spreekuur Bewonersinitiatieven HIB Inloopspreekuur Moeder en Kind ochtend (0-4 jaar) ODENSE Inloophuis HIB Inloopspreekuur Lunchen in De Eterij Thuis Beter uit de verf Weerbaarheidstraining (meisjes 9-12 jaar) ODENSE Inloophuis ZATERDAG Repair Café (oneven weken) Stichting Mantelzorg en Dementie Ruilwinkel ZONDAG Lunchen in De Eterij Thuis Hindilessen Satyam Engels Cambridge Les (beginners +) Engels Cambridge Les (beginners ++) Happy Woman Creatief met wol Juridisch Spreekuur Computerles Mannen (VoorUit) Schaakles (6-12 jaar) Conversatie Engels (beginners Mannen) DINSDAG Stichting Mantelzorg en Dementie Kookles (Abdel) Happy Woman HIB Inloopspreekuur Training Samen Sterk tegen Armoede Kletsen en Breien / Kledingreparatie Lunchen in De Eterij Thuis Computerles Vrouwen (VoorUIt) Kunstcursus (6-12 jaar) Naailes (Lilian) Bonte Maaltijd WOENSDAG Naailes (Ulku) Ontbijt Ruilwinkel Lunchen in De Eterij Thuis Prikken en Knutselen Juridisch Spreekuur Gewoon Gezellig 55 + (oneven weken) Rap en Dans Workshops (7-12 jaar) Kids Kitchen Mode ontwerpen Modeclub (VoorUit) Naailes (moeders Modeclub VoorUit) DONDERDAG Stichting Mantelzorg en Dementie Mode ontwerpen Taalles HIB Inloopspreekuur Kookclub Lunchen in De Eterij Thuis Huiswerkbegeleiding (Ali ElKharrraz) Yoga VAST AANBOD VOOR VRAGEN EN ONDERSTEUNING Spreekuur Bewonersinitiatieven maandag uur Hulp In de Buurt Inloopspreekuren maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag uur Juridisch advies Maandag en woensdag uur Inloophuis Voor bewoners met geheugenproblemen en hun familie en vrienden uur Huis van de Wijk De Buurtzaak Voormalige Ru Paréschool Chris Lebeaustraat DC Amsterdam Tel: Kopij voor de volgende Buurtzaak Bewoners Brief aanleveren voor: maandag 23 februari 2015 via adres: i.boender@sw-sl.nl

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

DeBuurtzaakBewoners Brief

DeBuurtzaakBewoners Brief DeBuurtzaakBewoners Brief Jaargang 2 nr. 4 April 2015 VAN DE REDACTIE VERSLAG BOOMPLANTDAG 18 MAART In deze Buurtzaak Bewoners Brief vindt u een verslag van de Boomplantdag op 18 maart en de terugblik

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate.

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate. 1 Test yourself read a Lees de vragen van de test. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. A Yes. B No. C Sometimes, when I feel like it. 2 When I see an old lady with

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Bekijk de actuele vragen en reageer!

Bekijk de actuele vragen en reageer! Subscribe Share Past Issues Translate Haarlemmermeervoorelkaar doet je goed! Bekijk deze e-mail in je browser Beste Carline, Iets goeds doen voor iemand kan al met iets kleins. Van het aansluiten van een

Nadere informatie

WIJKCENTRUM PANORAMA

WIJKCENTRUM PANORAMA WIJKCENTRUM PANORAMA Activiteiten 2017 In wijkcentrum Panorama kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Voor volwassenen, ouderen én kinderen. Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Jouw toekomst start op Eijkhagen.

Jouw toekomst start op Eijkhagen. Jouw toekomst start op Eijkhagen. Charlemagne College Eijkhagen is een school voor voortgezet onderwijs in Landgraaf. Je kunt bij ons naar het vwo, het tweetalig vwo, de havo of het vmbo-tl. Ons motto

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

DeBuurtzaakBewoners Brief

DeBuurtzaakBewoners Brief DeBuurtzaakBewoners Brief Van de redactie Jaargang 1 nr. 3 Juli 2014 Al weer de 3e Bewonersbrief van dit jaar. Met 2 extra pagina s. Veel bewoners van Slotervaart nemen deel aan de Ramadan. Ook teamleden

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Hoedje van Papier in de Wijk - Kindermagazine HVT Nieuws - Editie 1 - Juni 2009 Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Van de redactie

Nadere informatie

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug!

Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! Vrijwilliger bij Savant zorg... U krijgt er veel voor terug! superfijn zinvol gezellig dankbaar gastvrij Welkom thuis We horen het regelmatig van onze ruim achthonderd vrijwilligers: bij Savant Zorg voel

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Weekmail 29. 23 april 2013

Weekmail 29. 23 april 2013 Weekmail 29 23 april 2013 Leren zorgen voor jezelf en de ander Themaweek Kunst Deze week is dan eindelijk de themaweek Kunst begonnen. De opening was op maandagochtend in de hal van de school. Juf Hafida,

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Demet TV Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Vaste activiteiten Ingezonden stukje Ouderentoeslag Kerstviering Spooktocht Hier zijn we dan weer met onze nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Info nummer 2. Deze keer in de FreeKids krant: Belangrijke informatie vakanties Interview met Tips! Puzzels en nog veel meer!

Info nummer 2. Deze keer in de FreeKids krant: Belangrijke informatie vakanties Interview met Tips! Puzzels en nog veel meer! Info nummer 2 Deze keer in de FreeKids krant: Verjaardagen Maand van licht en donker Moppen Belangrijke informatie vakanties Interview met Tips! Puzzels en nog veel meer! Heel veel lees plezier met de

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus

FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS. Yvette Paludanus FEEDBACK GEVEN IN ZELFSTURENDE TEAMS Yvette Paludanus 2 Dit boekje is tot stand gekomen dankzij de vragen en verhalen van medewerkers in de zorg. Wil je een exemplaar van dit boekje bestellen? Wil je begeleiding

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag

Thema Op het werk. Demet TV. Lesbrief 8. De eerste werkdag Thema Op het werk. Demet TV Lesbrief 8. De eerste werkdag Deze les gaat over de eerste werkdag. gaat voor het eerst werken bij een snoepfabriek. Hij komt binnen en maakt kennis met de chef. De chef vertelt

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012

ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 ACTIVITEITENKALENDER FEBRUARI 2012 Uitgelicht Zondag 5 februari Thuisbioscoop: Heb medelij Jet! Dinsdag 7 februari 15.00-16.00 Borreluur Zondag 12 februari Theemiddag met optreden van Arthuro Dinsdag 14

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

Make Some Noise Kids 2

Make Some Noise Kids 2 SONGTEKSTBOEKJE Make Some Noise Kids 2 JOUW LIED OP DE VOLGENDE MAKE SOME NOISE KIDS CD? ZO WERKT HET: 1 2 3 4 5 6 Je schrijft een eigen liedje. Jouw liedje wordt door een professionele producer af gemaakt.

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Mogen wij u voorstellen?

Mogen wij u voorstellen? 1 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2014 NUMMER 2 In dit nummer Mogen wij u voorstellen? Digitale piano HVG De Lier op bezoek Donatie Hofland van Geest Beursvloer Westland Informatie-avond 29 oktober Workshop Creatief

Nadere informatie

Week van Ontmoeting 25 september t/m 4 oktober 2014

Week van Ontmoeting 25 september t/m 4 oktober 2014 Week van Ontmoeting 25 t/m 4 2014 Een initiatief van Bredase maatschappelijke organisaties. Vrijdag 12 14.00-17.00 uur Rollatorloop Zondag 14 14.00-17.00 uur Kun je zingen? Zing dan mee! Donderdag 18 10.30-16.00

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Activiteitenladder Najaar 2010

Activiteitenladder Najaar 2010 Activiteitenladder Najaar 2010 Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen Activiteitenladder Najaar 2010 De Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen heeft weer een veelzijdige Activiteitenladder

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Hosanna. Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.*

Hosanna. Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.* & speelblad Hosanna Hosanna! Hosanna! De Heer komt voorbij. Zwaai met de takken en zing nu blij.* Hosanna! Hosanna! Hij is onze Heer. Leg alle jassen maar voor Hem neer. ** * Doe of je een palmtak in je

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op www.dukdalf-leiden.nl. Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op www.dukdalf-leiden.nl. Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 2 11-09-2015. Inhoud Van de directie Uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Nieuws vanuit de MR Agenda Van de directie Bijna is het zover: het

Nadere informatie

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6

AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Schooljaar 2015-2016 Datum: 11-03-2016 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Donderdag 17 maart Voorleeswedstrijd groep 4-5-6 Dinsdag 22 maart Vrijdag 25 maart Maandag

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie