GOEDKEURING VERSLAG CULTUURRAAD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GOEDKEURING VERSLAG CULTUURRAAD"

Transcriptie

1 -1- CULTUURRAAD Zitting van 4 mei 2015 Aanwezig: Bart Bal (Koninklijke fanfare Albert); Paula Langendries (Crescendo koor BMB); Marie L. Selleslach (Davidsfonds Culturele Kring); Sofie Geens en Sara Delauré (KH De Eendracht); Rita Verschueren (Koninklijke toneelkring De Morgenster); Ida Van Rillaer (De Postiljon); Jackie Benooit (Toneelkring De Vlieg); Mie Henderix (Femma Boortmeerbeek); Bruno Van Hoof (Heverse Filmclub); Bernard Houpeline (Koninklijke Landelijke Gilde Schiplaken); Celine Vandebroeck (KVLV Hever); Lies Asselman (KVLV Schiplaken); Michel Mille (KWB Boortmeerbeek); Rick Jennes (Fotoclub Lenske Boortmeerbeek); Karin Derua (OKRA Schiplaken); Willy Van den Brande (Neos); Chris Glorie (vtbkultuur); Tom Meulemans (Natuurpunt); Rita Van den Balk (OKRA Boortmeerbeek); Maai Beyens (Gezinsbond Haacht-Station), Karin Derua (Voorzitter); Karina Bolsenbroek (Verslag) Verontschuldigd: Sophie Moons (Gemeente Boortmeerbeek); Nieke Deleebeeck-Baudet (Vl@s De schepen van cultuur, Karin Derua, deelt mee dat zij deze vergadering zal voorzitten aangezien Lies Asselmans, de vergadering eerder moet verlaten. Daarna vraagt de voorzitter, Karin Derua, een minuut stilte voor het overlijden van een lid van de cultuurraad, Jef Gooris, dirigent van Zangkoor Crescendo. 1. GOEDKEURING VERSLAG CULTUURRAAD De cultuurraad keurt het verslag van 9 februari 2015 goed. 2. EVALUATIE WEEK VAN DE AMATEURKUNSTEN De cultuurraad neemt kennis van de mededelingen van de schepen van cultuur rond de evaluatie van de Week van de amateurkunsten 2015, die dit jaar in het thema stond van De Kleine Artiest. Met slechts 16 deelnemers is dit met recht een kleine WAK te noemen. Uiteindelijk waren er toch een 100 tal werkstukken, verschillende werkstukken waren van de kinderen van de scholen en de buitenschoolse opvang Ravot. Een verandering in relatie tot voorgaande jaren was dat de receptie niet voorafgaand aan de WAK maar na afloop van de WAK is gehouden. Deze receptie was leuk, vooral met de poëzievoordracht van Patrick Van Buyten. Deze schrijver komt uit Boortmeerbeek en bracht op een ludieke manier een aantal gedichten uit zijn dichtbundel "Speelse Liefde". Hij gebruikte hierbij een belletje, waarbij hij na 1 keer bellen een knuffel van zijn vrouw kreeg en na 3 keer bellen het de bedoeling was dat het publiek elkaar een knuffel gaf. Het thema van de WAK 2016 is MATCH! Over kunstenaarscollectieven, samenwerking, uitdagingen, blind dates,... Over hokjes en grenzen en hoe die te doorbreken. Over meedoen, gewoon voor de sport... of net niet? Over selectie, battles, wedstijden, competitie en confrontatie. Match, durf jij de uitdaging aan?

2 -2- De schepen van de cultuur deelt mee dat er voor volgend jaar gedacht wordt om de WAK over een heel andere boeg te gooien. Er wordt gedacht om een Kunstenaarsroute te organiseren. Hierbij wordt het Cultuurhuis zelf ook meegenomen, en kunnen de bezoekers te voet of te fiets bij verschillende ateliers kijken. Alle suggesties en ideeën hieromtrent zijn welkom. 3. STAND VAN ZAKEN HULDIGING SPORT EN CULTUURLAUREATEN De cultuurraad neemt kennis van de stand van zaken huldiging Sport- en Cultuurlaureaten. Deze gaat door op dinsdagavond 19 mei 2015 in de gemeentelijke sporthal om uur. Er zijn 18 sportlaureaten, 4 cultuurlaureaten, 2 vrijwilligers van het jaar en nog 3 groepen die kampioen gespeeld hebben. De schepen van cultuur roept iedereen op om voor volgend jaar zoveel mogelijk personen te nomineren die iets bijzonders voor de vereniging hebben gedaan. Iedereen zal deze week een uitnodiging ontvangen voor deze huldiging. 4. STAND VAN ZAKEN BOORTMEERBEEK FEEST 6 SEPTEMBER 2015 De cultuurraad neemt kennis van de stand van zaken rond de organisatie van Boortmeerbeek Feest op 6 september De schepen van cultuur meldt dat het stramien van vorig jaar zal worden gevolgd, met die verandering dat iedere vereniging die zich inschrijft een overdekte stand ter beschikking krijgt met een tafel en een aantal stoelen. Overdekte stand en verkoop voeding Iedere vereniging die zich inschrijft en deelneemt zal ook een toelage ontvangen in het kader van een door de gemeente opgelegde activiteit. De verenigingen mogen geen drank verkopen maar wel etenswaren, bijvoorbeeld pannenkoeken, wafels, etc. Met die restrictie dat wanneer een andere vereniging zich heeft ingeschreven voor pannenkoeken verkopen een andere vereniging niet ook pannenkoeken kan verkopen. Wie het eerst is heeft het meeste keuze. Verder zijn er geen beperkingen en mogen er diverse activiteiten worden georganiseerd om geld voor de verenigingkas te verdienen. Randanimatie Naast de stand van de verenigingen zal er ook een entourage voor de kinderen zijn met springkastelen en zal de Fanfare en de Harmonie een optreden verzorgen. Aan de zangkoren en toneelverenigingen wordt gevraagd om hierin ook een samenwerking te organiseren omdat het podium ook voor hen open staat. Tenslotte zal er ook een wandeling en een fietstocht worden georganiseerd met de bedoeling de nieuwe inwoners kennis te laten maken met de gemeente Boortmeerbeek en de faciliteiten die er binnen de gemeente zijn (denk aan de bibliotheek, kerken, etc.) Parking De schepen van cultuur roept iedereen op rekening te houden met het gebrek aan parking. De parkeerplaatsen zullen voornamelijk ingenomen worden door de stand van de verenigingen. De schepen meldt dat zij zich realiseert dat dit een grote belasting voor de omgeving van de sporthal zal betekenen, maar zij rekent op goed weer, zodat hopelijk de mensen gemobiliseerd worden per fiets of te voet naar de sporthal te komen.

3 -3-5. WEBSITE De cultuurraad neemt kennis van de presentatie van de medewerkster van het secretariaat, Karina Bolsenbroek, over de werkwijze van de verenigingengids op de nieuwe website van de gemeente. De schepen van cultuur roept alle verenigingen op hun account te activeren en de verenigingpagina in te vullen met extra informatie, een logo en een foto. 6. VRIJETIJDSGIDS De schepen van cultuur vraagt aan alle verenigingen om de gegevens zoals die in de vrijetijdsgids staan te checken. Binnenkort zal de kopij naar de drukkerij gaan en dan is het noodzakelijk dat alle informatie juist in de vrijetijdsgids komt te staan. Alle opmerkingen en suggesties ook voor de initiatie in september/oktober kunnen tot 1 juni 2015 worden ingediend. 7. VARIA Inhuldiging Nieuwe straat Hever Gevraagd wordt of er iets georganiseerd wordt rond de inhuldiging van de nieuwe straat in de verkaveling in Hever. De schepen van cultuur meldt dat dat niet voorzien is vooral omdat er nog geen bewoners zijn in die straat. Opknapbeurt Cultuurhuis Sinds eind vorige maand is er een poetsdienst aangesteld die maandelijks het Cultuurhuis komt schoonmaken. Intussen hebben de toiletten al een grondige stoombeurt gekregen, waardoor deze niet meer te herkennen zijn. Naast deze poetsbeurten is er ook een schilderploeg bezig die o.a. de plafondarmaturen onder handen neemt. Aan alle verenigingen die het Cultuurhuis gebruiken wordt gevraagd de ruimtes die zij hebben gebruikt proper achter te laten en alle afval in de afvalbakken te deponeren. Daarnaast wordt een oproep gedaan aan alle cultuurhuisgebruikers om eventuele defecten (kappotte lamp, etc) direct te melden aan de technische dienst van de gemeente of per mail op info@boortmeerbeek.be. Autodiefstallen De schepen van Cultuur waarschuwt iedereen dat er op dit moment een golf van autodiefstallen aan de gang is. Sluit alles goed af en zorg dat autosleutels niet zichtbaar liggen op bijvoorbeeld de keukentafel. Sporteldag Blankenberge Dit jaar vindt de sporteldag niet op vrijdag maar op donderdag plaats en wel op 17 september Dit in verband met de veldloop van de jeugd op vrijdag 18 september. Zoals de andere jaren zal je kunnen inschijven voor een groot aantal sporten zoals fietsen, wandelen, kubben, etc. Inschrijven kost 10 EUR en is voor alle 50 plussers. Inbegrepen zijn vervoer, sporten, een broodje en een kop soep. Actie van de provincie Van Harte Vrijwilligers Info: zie Karin Borstkankeronderzoek De schepen van cultuur roept alle vrouwen op die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel tussen de 50 en 65 jaar zijn zich te laten onderzoeken door de Mammobiel. Deze staat tot 20 mei 2015 op de parking van het gemeentehuis.

4 -4- Dikkedarmonderzoek Iedereen, mannen en vrouwen tussen de 56 en 74 jaar zouden zicht best laten testen op dikkedarmkanker. Hiervoor kun je gratis bellen met het Centrum voor kankersopsporing op Dit kan iedere dag tussen 9 en 12 uur en 13 en 16 uur. Van harte vrijwilliger: Win 300 EUR voor je hartverwarmende vrijwilligers Fotowedstrijd Zitten er in je organisaties vrijwilligers die zich van harte inzetten voor mensen, dieren of erfgoed en op die manier zorgen voor een warme samenleving? Stuur ons dan een hartverwarmende foto van je vrijwilligers en maak kans op 300 EUR voor je organisatie. De provincie Vlaams-Brabant is op zoek naar organisaties met vrijwilligers die zich van harte en met passie inzetten voor mensen, dieren of erfgoed. Bijvoorbeeld vrijwilligers die: zich met hart en ziel inzetten voor de verzorging en animatie van kinderen. door weer en wind op huis-en/of ziekenhuisbezoek gaan bij ouderen en chronisch zieken van het dorp. nieuwe inwoners hun weg helpen vinden in de gemeente. didactisch materiaal klaarzetten voor een tentoonstelling, zodat jong en oud hun erfgoed opnieuw kunnen beleven. Prijs? De 10 organisaties met de meest hartverwarmende foto winnen elk 300 EUR waarmee ze hun vrijwilligers in de bloemetjes kunnen zetten. De wedstrijd loopt van 2 maart tot 30 juni De winnaars worden bekendgemaakt op een feestelijk slotmoment begin december, op de internationale dag van de vrijwilliger. Wie mag meedoen? Elke Vlaams-Brabantse organisatie of vereniging die met vrijwilligers werkt. Hoe deelnemen? Vul het online formulier in op de website van de provincie Vlaams-Brabant: Agenda 09 mei 2015 Tentoonstelling Rubenshuis Antwerpen uur - Davidsfonds. 19 mei 2015 Dagreis - bezoek aan slakkenboerderijg - KVLV Hever 23 mei 2015 Kermis vanaf 18 uur 24 mei 2015 Kermis vanaf 16 uur 25 mei 2015 Kermis vanaf 10 uur 25 mei 2015 Jaarmarkt van 8.30 tot 14 uur 25 mei 2015 Kinderspeelgoedmarkt op de Vosweg van 8.30 tot 14 uur. 26 mei 2015 Kermis-familiedag vanaf = korting voor iedereen 11 juni 2015 Gemeentelijke daguitstap senioren 60+ naar Voeren 14 juni 2015 Wandeling Wijngaardberg Wezemaal uur - Davidsfonds 25 juni 2015 Clubreis Buggenhout - Dendermonde 8.00 uur - Postzegelkring De Postiljon

5 -5-18 juli 2015 Zomerzoektocht Geraardsbergen en omstreken - Davidsfonds 23 augustus de Fietseling - KWB Boortmeerbeek 28, 29 en 30 augustus 2015 Schiplaken feest met mosselen, springkastelen, rommelmarkt en karaoke - KF De Eendracht. 6 september 2015: Boortmeerbeek Feest! Sporthal Boortmeerbeek 14u - 18u. In april 2016 Kindertoneel Het gulzige varkentje - Zaal Carpus Hever - Toneelkring De Vlieg Volgende cultuurraad: Maandag 9 november 2015 in de raadzaal van het gemeentehuis om uur. De gemeente heeft nu ook een facebookpagina. Je kunt hier alle activiteiten op terugvinden die de gemeente organiseert. Vind ons leuk op Lies Asselman Voorzitter Karin Derua Bevoegde schepen Michel Baert Burgemeester

Verslag cultuurraad 13 mei 2013

Verslag cultuurraad 13 mei 2013 Verslag cultuurraad 13 mei 2013 Aanwezig: Willy Van Den Brande (TCB), Rita Van den Balck (Okra Boortmeerbeek), Bart Bal (K.F. Albert), Bernard Houpeline (K. Landelijke Gilde Schiplaken), Simonne Servaes

Nadere informatie

Verslag cultuurraad 5 maart 2013

Verslag cultuurraad 5 maart 2013 Verslag cultuurraad 5 maart 2013 Aanwezig: Temmerman Simonne Yoga Boortmeerbeek, Jenny Bolle Koor Heilige Familie, Celine Vandenbroeck KVLV Hever, Maria Huysmans KVLV Schiplaken, M. Louise Selleslach Davidsfonds,

Nadere informatie

-1- SENIORENRAAD. Zitting van 17 november 2015

-1- SENIORENRAAD. Zitting van 17 november 2015 -1- SENIORENRAAD Zitting van 17 november 2015 Aanwezig: Firmin Vacaet voorzitter persoonlijk Francine De Becker lid Gemeenteraadslid Georges Devroey lid persoonlijk Gerard De Vries lid persoonlijk Godelieve

Nadere informatie

ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT?

ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT? ZIN IN EEN ACTIVITEIT IN UW BUURT? dienst co dienst informatie en feestelijkheden Zin in een activiteit in uw buurt? Wil je met je straat of buurt een activiteit organiseren? Dat kan! Het gemeentebestuur

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht.

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht. NIET TE MISSEN Oktober 2016 *Maandag 3 oktober: Jaarmarkt in Zwijndrecht Deze voormiddag brengen we een bezoek aan de jaarmarkt in Zwijndrecht. We vertrekken om 10u30. Een warme jas aantrekken is aangewezen.

Nadere informatie

AGENDA ALGEMENE VERADERING CULTUURRAAD - 1 DECEMBER 2009

AGENDA ALGEMENE VERADERING CULTUURRAAD - 1 DECEMBER 2009 AGENDA Welkom en goedkeuring verslag AV 14 maart 2017 Voorbije activiteiten dagelijks bestuur 2017 Laureaten uitzonderlijke culturele prestaties 2017 SVZ Tielen Muziekdorp Investeringen en werking culturele

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud

32ste jaargang. nr 7. korte inhoud Maart 32/07 32ste jaargang. nr 7 korte inhoud Wat voorbij is... Aprés Ski Wat komt... KWBuurtkwis... St. Patrick s Day Event... Nationale wandeldag... Repair Café... Start tu Run... KUBB Kampioenschap...

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Schepen van cultuur 3 gecoöpteerde leden 1 afgevaardigde gemeentelijke diensten 2 afgevaardigden uit de gemeentelijke adviesraden

Schepen van cultuur 3 gecoöpteerde leden 1 afgevaardigde gemeentelijke diensten 2 afgevaardigden uit de gemeentelijke adviesraden ALGEMENE VERGADERING Verslag 15 juni 2006 Plaats: Aanwezig: Cultuurcentrum Knokke-Heist Begin: 20.00 uur Einde: 21.00 uur lokaal 101/102 54 verenigingen, Schepen van cultuur 3 gecoöpteerde leden 1 afgevaardigde

Nadere informatie

Cultuurraad Sint-Martens-Latem. Algemene Vergadering augustus 2010

Cultuurraad Sint-Martens-Latem. Algemene Vergadering augustus 2010 Cultuurraad Sint-Martens-Latem Algemene Vergadering 2010 27 augustus 2010 Agenda Overzicht werking 2009/2010 Cultuurcafés 2009/2010 Evaluatie Cultuurbeleidsplan WG Kunsten en Erfgoed Bezoek aan Deurle

Nadere informatie

Algemene Vergadering 29/03/2017

Algemene Vergadering 29/03/2017 Algemene Vergadering 29/03/2017 Agenda 1. Verwelkoming Presentatie Meerhout 2. Toelichting erfgoedcel k.erf: Nacht van het Kempens Erfgoed 3. Goedkeuring verslag vorige vergadering 4. Kasverslag 2016,

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit DIS/APISID/09-04-2013 Dienst Internationale Samenwerking/Integratie Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 integratie@waregem.be

Nadere informatie

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie?

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie? 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1 1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met

Nadere informatie

Algemene vergadering cultuurraad

Algemene vergadering cultuurraad Booischotseweg 1 2235 Hulshout Tel: 015 22 40 17 - Fax: 015 22 40 14 www.hulshout.be hulshout@bibliotheek.be VERSLAG Algemene vergadering cultuurraad Datum vergadering Donderdag 18 september 2014 Aanwezig

Nadere informatie

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017

door Ronny Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 door Ronny Refleks maandelijks infoblad van vtbkultuur fotoclub BLANDIA Foto: Marc Van Iseghem Eerste prijs jaarthema 37ste jaargang n u m m er 363 j u n i 2017 kalender Woensdag 14 juni 2017 20u00 de

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Vrij. Opening tentoonstelling. Op uitnodiging - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Gemeentehuis 19u00

Vrij. Opening tentoonstelling. Op uitnodiging - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Gemeentehuis 19u00 02 Vrij Vanaf 19u00 Opening tentoonstelling Brussel in de Strip Op uitnodiging Gemeentehuis 19u00 Openingsreceptie met optreden van Les Tsigales Op uitnodiging De Kronkel 19u30 Amazing Party Jeugdkring

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 :

Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Verslag ouderraad van 02 februari 2012 : Aanwezig : Ilona, Vicky, Isabelle, Kristoff, Greet, Sofie, Lien, Karen, Wendy, Evy, directeur Jan Verontschuldigd: Juf An, Joke, Sonja, Sigrid, Marian, Peter AGENDA:

Nadere informatie

Bladgroen emailbericht nr 124 22 februari 2014

Bladgroen emailbericht nr 124 22 februari 2014 Bladgroen is het informatieblad van Groen! Oud-Heverlee. Meer info op www.bladgroen.be Dit krantje sturen we uitsluitend naar wie erom vraagt. Klikken op inschrijven volstaat. Bladgroen emailbericht nr

Nadere informatie

Remi Serranne bevoegde schepen Gemeenteraadslid Griet Janssens secretaris administratie

Remi Serranne bevoegde schepen Gemeenteraadslid Griet Janssens secretaris administratie -1- SPORTRAAD Zitting van 11 september 2017 Aanwezig: Pieter Pauwels voorzitter de verenigde sportvrienden Werner Vertommen lid Happy Spirit Laurens Van Horenbeeck lid BMB Basket Maarten Peeters lid BMB

Nadere informatie

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC)

Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) 2015 Spelregels Lokale Flipper Competitie (LFC) NEDERLANDSE FLIPPER VERENIGING (NFV) JEROEN DEKKER INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1.0 De algemene spelregels van de LFC... 2 2.0 Verschillende type poules...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Intro heeft een nieuwe website!

Intro heeft een nieuwe website! Hallo! We hebben het genoegen je de allereerste nieuwsbrief van Intro te bezorgen! Dit omdat je Intro goed kent, of gewoonweg omdat de toegankelijkheid van evenementen, muziekfestivals en sportevenementen

Nadere informatie

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe Bevraging aan de inwoners van Alveringem Beste inwoner, Het meerjarenplan moet worden opgemaakt voor de periode 2014-2020. In zo n meerjarenplan staat wat het bestuur allemaal zou willen en moeten kunnen

Nadere informatie

De schepen, Karin Derua, geeft de stand van zaken rond de bevolkingsstatistiek van 26 juni 2015.

De schepen, Karin Derua, geeft de stand van zaken rond de bevolkingsstatistiek van 26 juni 2015. -1- SENIORENRAAD Zitting van 15 september 2015 Aanwezig: Firmin Vacaet voorzitter persoonlijk Francine De Becker lid Gemeenteraadslid Georges Devroey lid persoonlijk Gerard De Vries lid persoonlijk Herman

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel

Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel Gemeentehuis, Orchideeënlaan 17 te 1820 Steenokkerzeel 02/254.19.15 02/254.19.19 ruud.vancalster@steenokkerzeel.be Verslag ledenvergadering raad voor

Nadere informatie

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE KERMIS EN JAARMARKT BELSELE PROGRAMMA november 2013 Beste Belselenaar, Beste lezer, Elf november, 11.11.11 en de winterjaarmarkt, drie begrippen in Belsele, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elf november

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011

LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 LEDENBRIEF afdeling Petegem zesde ledenbrief november/december 2011 Beste bondsleden, Oktober was een heel drukke bondsmaand met veel activiteiten. Cijfers zeggen wel niets over de inhoud van de activiteiten,

Nadere informatie

Dorp 1 B-9810 Nazareth T Op stap met de kadet van Nazareth

Dorp 1 B-9810 Nazareth T Op stap met de kadet van Nazareth Dorp 1 B-9810 Nazareth T 09 382 82 82 info@nazareth.be www.nazareth.be Op stap met de kadet van Nazareth Wedstrijd tot en met 2 mei 2018 Gemeente Nazareth organiseert een wedstrijd naar aanleiding van

Nadere informatie

OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE

OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE Beste bewoner Wijk van de Maand is de nieuwe naam van de ontmoetingen tussen het college van burgemeester en schepenen en de bewoners van de 25 Gentse wijken. Niet langer één

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen

Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen Aanvraagformulier voor de organisatie van openbare evenementen, feesten en fuiven in de gemeente Holsbeek De organisator van een openbaar

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden Verslag bestuursvergadering Datum en uur vergadering: Plaats: 10.03.2015 te 18.00 uur Districtshuis zaal Valencia Nummer: 2014.06 Datum volgende vergadering: 10.03.2015 18u00 districtshuis zaal Valencia

Nadere informatie

De vergadering heeft het verslag van 28 februari goedgekeurd. Enkel Friedel Pas had het verslag niet ontvangen. Het verslag werd alsnog doorgestuurd.

De vergadering heeft het verslag van 28 februari goedgekeurd. Enkel Friedel Pas had het verslag niet ontvangen. Het verslag werd alsnog doorgestuurd. Gemeentebestuur Boortmeerbeek Pastorijstraat 2 3190 Boortmeerbeek Tel.: 015/51.82.04 Fax: 015/51.27.64 Uittreksel uit het verslag van de MAR van 30 mei 2018 Aanwezig: Eddy Van Bouwel, voorzitter Michel

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 14 februari 2017 AANWEZIG: * Voorzitter O. Thys * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees, P. Carnotensis * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood *

Nadere informatie

Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN

Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN 2 Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN Het is zover. U wilt een vrijwilligersbeurs opzetten.

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2014

MAANDINFORMATIE MAART 2014 MAANDINFORMATIE MAART 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr 07 Ma 10 Di 11

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

PUNTENBEREKENING BEVEREN Verslag afgegeven

PUNTENBEREKENING BEVEREN Verslag afgegeven PUNTENBEREKENING BEVEREN 1 A.D.E.M. 1085 1280 830 1085 2 Acantus (koor) 2350 3970 3780 4470 3 Alabaré - jeugdkoor 1440 1800 2050 1720 4 Aqua-Atlantis 1300 1360 1020 1360 5 Beverse Film/Videoclub 3750 4140

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN

INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INFORMATIE VOOR DE ORGANISATOREN VAN DE VOORRONDEN INSCHRIJVEN VAN DE DEELNEMERS - de deelnemers van de wedstrijd schrijven zich in via een formulier op de website www.royaltalents.eu - elke deelnemer

Nadere informatie

Algemene vergadering cultuurraad

Algemene vergadering cultuurraad Booischotseweg 1 2235 Hulshout Tel: 015 22 40 17 - Fax: 015 22 40 14 www.hulshout.be hulshout@bibliotheek.be VERSLAG Algemene vergadering cultuurraad Datum vergadering Woensdag 21 mei 2014 Aanwezig Hildegarde

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN PROVINCIE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VLAAMS-BRABANT ZITTING van 13 MEI 2015 Aanwezig : MM. Albert Beerens, burgemeester-voorzitter; GEMEENTE Jan Couck, Pierre

Nadere informatie

Week 21 18/01/2016 24/01/2016. Agenda LEERLINGEN

Week 21 18/01/2016 24/01/2016. Agenda LEERLINGEN Week 21 18/01/2016 24/01/2016 Agenda LEERLINGEN Blikvanger Gezonde dagen bezorgen VEERKRACHT Mededelingen Projectdag Gezond kiezen dinsdag 19 januari - tweedejaars Alle leerlingen van het 1ste en het 2de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00)

NIET TE MISSEN. April Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) NIET TE MISSEN April 2016 Maandag 4 april: Zwemmen in Willebroek (vertrek 9u00) Wil je graag eens mee gaan zwemmen, geef dan je naam door aan de ergo s. 4 april: KWB spelnamiddag KWB Zwijndrecht organiseert

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie Aanvraagformulier projectsubsidie integratie In te vullen door de aanvragers 1. Vul hieronder enkele gegevens van je organisatie in: IBAN: B E - - 2. Vul hieronder enkele gegevens van de verantwoordelijke

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

22/09/2014 Reyers Laat Wie betaalt de Septemberverklaring? 8/10/2014 Het Nieuwsblad Westrand en Chokri met verhalen over Vlaanderen

22/09/2014 Reyers Laat Wie betaalt de Septemberverklaring? 8/10/2014 Het Nieuwsblad Westrand en Chokri met verhalen over Vlaanderen FLEMISH PAVILION/PAVILLON FLAMAND IN DE PERS Datum Bron Titel 16/09/2014 Het Laatste Nieuws Theatermaker Chokri gaat op zoek naar de Vlaamse identiteit 16/09/2014 Editie Pajot Project Vlaams Paviljoen

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen

Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Regionale infosessie Erfgoeddag 2016 Rituelen Erfgoeddag? Erfgoeddag 2016 Rituelen Van idee naar activiteit Hoe inschrijven? Promotiemateriaal Belangrijke data welkomsritueel Rhoussoul, Foto: Cigdem Yuksel,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gent COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN Zitting van : donderdag 6 juli 2017 Aanwezig: Verontschuldigd:

Nadere informatie

47 Toneelkring De Kleine Kunst

47 Toneelkring De Kleine Kunst PUNTENBEREKENING BEVEREN Verslag afgegeven # pnt. berekening Nr. VERENIGING 2017 2018 1 A.D.E.M. 1280 830 2 Acantus (koor) 3970 3780 3 Alabaré - jeugdkoor 1800 2050 4 Aqua-Atlantis 1360 1020 5 Beverse

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Draaiboek Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Websitetekst Omdat miljoenen mensen elke dag gemiddeld 6 kilometer stappen om drinkbaar water te halen, lopen Vlaamse kleuters, leerlingen en leerkrachten

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M.

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M. VERSLAG SENIORENRAAD 16 oktober 2018 AANWEZIG: * Voorzitter Vanacken A. * Schepen van senioren * OCMW voorzitter * Neos Vanhees J. * Senioren Jesseren * Avondrood * OKRA Borgloon Moens J, Vanhees R * Senioren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Update maart 2015 In deze nieuws mail:

Update maart 2015 In deze nieuws mail: Update maart 2015 In deze nieuws mail: 91 deelnemers Factureren Nog 99 dagen te gaan Muzikaal intermezzo SKLZ Flyers Dankwoord 91 deelnemers Update maart 2015 Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp Vrijwilligerswerk Mantelzorg Vrijwillige hulp Burenhulp Maak samen het verschil. Vrijwilligerswerk Vrijwilligers maken het verschil. Hun inzet op het gebied van onder andere cultuur, zorg, sport, natuur

Nadere informatie

CBS.Kort nr. 467 vergadering van 28 april 2014 CBS.Kort, uw wekelijkse afspraak met de gemeente Zemst

CBS.Kort nr. 467 vergadering van 28 april 2014 CBS.Kort, uw wekelijkse afspraak met de gemeente Zemst CBS.Kort nr. 467 vergadering van 28 april 2014 CBS.Kort, uw wekelijkse afspraak met de gemeente Zemst 1. Werf oude Tervuursesteenweg nadert Zemst 2. Zemst dingt mee naar kunstwerk 3. Gezocht: trage wegspotters

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Lekker Actief Er wordt gewerkt op drie domeinen die een rechtstreekse inpakt hebben op de gezondheid.

Lekker Actief Er wordt gewerkt op drie domeinen die een rechtstreekse inpakt hebben op de gezondheid. JAARPROGRAMMA Monika Einfalt Teamleider Paula Mispelters Mede-teamleider Freddy De Roover Penningmeester Jan Keppens Proost Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012

ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012 ONTMOETINGSPROJECT voor HINDOSTAANSE OUDEREN A S H A Utrecht ACTIVITEITENGIDS PERIODE JANUARI T/M JULI 2012 Winnaar Vrijwilligersprijs Utrecht XL 2011 Categorie: Verbinding Ontmoetingsproject Hindostaanse

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - VERSLAG. dinsdag 11 september in Raadzaal, Markt 1 om 9 uur

GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - VERSLAG. dinsdag 11 september in Raadzaal, Markt 1 om 9 uur PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT MECHELEN GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - VERSLAG dinsdag 11 september 2018 in Raadzaal, Markt 1 om 9 uur Aanwezig: Lens Maria Van Dingenen Joseph (voorzitter) Luyten

Nadere informatie

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 JOEPSOKRA Joeng en oep pensioen trefpunt 110905 OLV Hoboken trefpunt110901 Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 jaar jong 3 jaar oud Als je tevreden bent met weinig, bezit je veel De niet zo verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA

Verslag ledenvergadering 16 Maart Aanwezig 16 leden en Lia van Herle. Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Verslag ledenvergadering 16 Maart 2017 Aanwezig 16 leden en Lia van Herle Verontschuldigd: Danielle Rob, Attilio, Lia! AGENDA Lezing landschapsfotografie Crazy Galleries Openluchttentoonstelling Contrast

Nadere informatie

Week van de AmateurKunsten 22.04.11-01.05.11

Week van de AmateurKunsten 22.04.11-01.05.11 Week van de AmateurKunsten 22.04.11-01.05.11 INLEIDING Reeds voor de vijfde keer stellen de Nijlense amateurkunstenaars, met het nodige enthousiasme, hun werk voor aan het grote publiek en maken zo kunst

Nadere informatie

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte

Gemeente Opwijk. Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden. normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Gemeente Opwijk Contact Stratenplan Openingsuren E-loket Aanmelden normaal lettertype grootte medium lettertype grootte groot lettertype grootte Typ hier uw zoekterm Typ hier uw zoekterm zoeken Leven &

Nadere informatie

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN

VERKIEZINGS PROGRAMMA KAMPEN VERKIEZINGS PROGRAMMA 2018-2022 KAMPEN Mijn naam is Nieke Jansen. Ik zit in de gemeenteraad voor GroenLinks. Dat is een politieke partij. In deze folder leg ik uit wat de gemeenteraad is. Ik vertel ook

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

CONCRETE ACTIES 2011 ERBIJ HOREN

CONCRETE ACTIES 2011 ERBIJ HOREN DIALOOG TOEPASSEN IN WOON- /WERK- /LEEFOMGEVING Volgende verkiezingen partijprogramma s screenen op sociaal gebied en zorg Gezelligheid stimuleren Vertrouwen hebben; aandacht geven en krijgen Doorgaan

Nadere informatie