WAALSTRAAT HW AMERSFOORT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT"

Transcriptie

1 WAALSTRAAT HW AMERSFOORT

2 Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier.

3

4 Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Op een fraaie en rustige locatie gelegen. De Kindvriendelijke woonomgeving, de opzet van de wijk en de ruimte die de woning biedt maken de keuze voor deze woning voor veel mensen tot een gemakkelijke. De woning is voorzien van een riante dakopbouw en beschikt over vier volwaardige slaapkamers en een bijzonder ruime badkamer. Het huis voelt bij binnenkomst direct goed aan. De tuingerichte woonkamer en de doorgang naar de keuken met de keukenopstelling, verdiepte trapkast en de aanbouw is doordacht uitgevoerd en biedt tal van mogelijkheden. De kenmerkende besloten stadstuin, met speelse houten berging, ontbreken uiteraard niet. Ook de twee verdiepingen gaan u verrassen. Naast twee volwaardige slaapvertrekken en een fraaie badkamer met instapdouche, ligbad, wastafel en toilet op de eerste verdieping bereikt u met een vaste trap de tweede verdieping welke is voorzien van een dakopbouw. Wat een heerlijke ruimte én wat een fantastische lichtinval. De indeling met twee slaapkamers, beiden voorzien van dakkapel, is bijzonder functioneel opgezet. Voor een exacte indeling van de ruimten en vertrekken kunt u onze plattegronden raadplegen. Heeft u andere wensen qua indeling? Wij denken graag mee. Het Soesterkwartier ligt centraal. Gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en omgeven door een afwisselend straatgevelbeeld. Uw woning is gelegen op loopafstand van winkels, supermarkten, diverse (recreatie)voorzieningen en het openbaar vervoer.

5

6

7

8

9

10

11

12 Feiten, maten & kenmerken Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: 111 m 2 Perceeloppervlakte: 110 m 2 Inhoud: 323 m 3 - Riante dakopbouw voorzien van dakkapel aan voor- en aan achterzijde - Vier volwaardige slaapkamers - Deels nieuwe plafonds BEGANE GROND

13 EERSTE VERDIEPING TWEEDE VERDIEPING

14 VERKOOP Wij hebben de afgelopen jaren veel mooie projecten in portefeuille gekregen. Wij realiseren ons dat het verkopen van een huis meer is dan alleen handelen en wij hadden nooit gedacht dat we zoveel interessante verhalen bij zoveel verschillende mensen zouden vinden. DE KEI MAKELAARDIJ blijft groeien, nieuwe ideeën ontstaan en ervaringen blijven zich ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan ú, aan úw motieven en aan úw woonwensen. Onze belangrijkste boodschap: een succesvol verkoopproces wordt gemaakt door creatieve en gepassioneerde mensen. Met een unieke en frisse insteek maken wij voor uw woning een plan van aanpak op maat en mede dankzij onze bouwkundige achtergrond zijn wij in staat een realistische analyse van uw woning te maken. Vervolgens zorgen direct pakkend beeldmateriaal en een enthousiaste beschrijving van de woning voor de perfecte presentatie. Voor bezichtigingen nemen wij ruim de tijd. Onderhandelen is een vak. Resultaat gedreven verkopen wij uw woning voor de beste prijs. Onze marktkennis en creativiteit leiden tot het perfecte resultaat, realistisch, betrouwbaar en concreet. AANKOOP De markt is voortdurend in beweging en onze intuïtie staat op scherp. Wij helpen u bij het vinden van uw nieuwe droomhuis en adviseren u onder andere bij bouwtechnisch en juridische vraagstukken. Iedere dag onderhandelen geeft ons gevoel voor mogelijkheden en daarom zijn wij in staat de beste prijs, onder de gunstigste voorwaarden te realiseren. Belangrijk om te weten is dat het inschakelen van een aankoopmakelaar geen geld kost maar geld bespaart.

15 DE KEI MAKELAARDIJ: een makelaarskantoor met visie en passie Vijf jaar geleden groeiden wij op in Amersfoort en ontwikkelden we ons tot een vier-koppig makelaarskantoor. Inmiddels zijn wij een volwassen speler die volledig thuis is in de woningmarkt. Met een team van creatieve specialisten die zich vastbijten in elk verkoopproces, verkopen wij succesvol en snel uw woning. Maatwerk is onze standaard, de klant is koning en een goed resultaat heilig. Strategisch navigeren wij ons door de woningmarkt in een stijl die innovatief en betrouwbaar is. Wij vertalen uw woonwensen in realistische oplossingen en zullen uw belangen in het gehele verkoop- of aankoopproces optimaal behartigen. Om dit te bereiken, nemen wij de rol aan van adviseur, partner, uitdager en onderhandelaar. De voldoening van tevreden opdrachtgevers is onze motivatie. DE KEI MAKELAARDIJ helpt u graag. Benieuwd? Wij zijn 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 uur geopend. Kopje koffie? Bij u of bij ons? Het DE KEI team 4 specialisten, 4 creatieven en 4 doeners die elkaar perfect aanvoelen, aanvullen en scherp houden. Het DE KEI kantoor Ons kantoor is gevestigd in de voormalige Prodentfabriek in het Oliemolenkwartier in Amersfoort. De Nieuwe Stad, het historisch fabrieksterrein vlakbij het centrum is volop in ontwikkeling. Vandaag is het een plek waar betrokken ondernemers elkaar versterken, waar slimme ideeën ontstaan en waar kwaliteit en innovatie elkaar vinden. Wij vinden het belangrijk dat wij vanuit het hart van de stad, op deze inspirerende locatie creatief kunnen zijn in ons vak.

16 DE KEI MAKELAARDIJ Oude Fabriekstraat NR Amersfoort info@dekeimakelaardij.nl Richard Schagen richard@dekeimakelaardij.nl Openingstijden: 08:00-22:00 / 7 dagen per week