Efteling Bosrijk open vanaf 11 december 2009 Nieuw vakantiepark is grootste investering in de geschiedenis van de Efteling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Efteling Bosrijk open vanaf 11 december 2009 Nieuw vakantiepark is grootste investering in de geschiedenis van de Efteling"

Transcriptie

1 1 PERSINFORMATIE Efteling Bosrijk open vanaf 11 december 2009 Nieuw vakantiepark is grootste investering in de geschiedenis van de Efteling Er was eens een nacht Een bijzondere nacht. Je droomde van een plek, ver weg, en toch zo dichtbij. Op een dag was het er. Opeens! Of was het er al eerder? Had iemand het soms ontdekt? Men fluistert dat het er al eeuwen is Efteling Bosrijk is een gloednieuw vakantiepark op wandelafstand van de Efteling en het Efteling Golfpark. Bezoekers kunnen er 3 tot 4 dagen verblijven in een sprookjesachtige, bosrijke omgeving. Natuurlijk kan een vakantie in Efteling Bosrijk gecombineerd worden met een bezoek aan het attractiepark, of met een afslag op de banen van het Efteling Golfpark, het bijwonen van een musicalvoorstelling in Theater de Efteling, en zo veel meer. De Efteling, het attractiepark vol fantasie en avontuur net over de Nederlandse grens, is te groot om in één dag te bezoeken. Daarom biedt Efteling Bosrijk de mogelijkheid om het bezoek met enkele dagen te verlengen. Volledig tot rust komen en genieten van de sprookjesachtige en betoverende omgeving is de boodschap. Het vakantiepark heeft met 203 Boshuysen, Dorpshuysen, Landhuysen en appartementen voor ieder wat wils. De bouw van Efteling Bosrijk vergt een totale investering van ongeveer 52 miljoen euro. Daarmee is het de grootste investering in de geschiedenis van de Efteling. Foto (boven): het Poorthuys, de toegangspoort tot Efteling Bosrijk Ligging Het gebied van Efteling Bosrijk bestrijkt 17 hectare en is gelegen vlak naast het attractiepark en het Efteling Golfpark. Het gebied betreft een zeer gevarieerd landschap met duinen, dichte stukken bos, open velden en kabbelende beekjes. Te midden van dit gebied liggen clusters van huisjes en twee indrukwekkende, gethematiseerde gebouwen waar plaats is voor appartementen en alle centrale voorzieningen zoals de receptie, een taverne en een overdekte waterspeelplaats voor kinderen.

2 2 Accomodaties Poorthuysappartementen (24) Gelegen in het Poorthuys, de poort naar Efteling Bosrijk Dicht bij alle voorzieningen Types: 4-persoons Landhuysappartementen (54) Aan de rand van Efteling Bosrijk Prachtig uitzicht over glooiingen van het Efteling Golfpark of over Efteling Bosrijk Gezamelijke Huyskamer, centrale (openbare) ruimte Ook geschikt voor grote groepen Types: 4-persoons en vip Boshuysen (99) Vrijstaand in het bos, op een duin, aan een open veld of aan het water Natuur, ruimte en privacy Gebouwd met natuurlijke materialen en voorzien van alle comfort Types: 6- of 8-persoons en vip Dorpshuysen (26) Geschakeld rond het gezellige, authentieke dorpsplein Dicht bij het Poorthuys met alle centrale voorzieningen Comfortabel en uitgerust met een eigen terras Levendige sfeer Types: 6- of 8-persoons De vip-accomodaties beschikken over een extra mooie ligging met een prachtig uitzicht. Bovendien zullen er ook enkele luxevoorzieningen worden aangeboden, waaronder een sauna en een bubbelbad. Gasten die verblijven in de vip-accommodatie kunnen ook gebruikmaken van de vip-service, wat inhoudt dat de krant dagelijks bezorgd wordt, een welkomstpakket wordt aangeboden en gebruikgemaakt kan worden van de hotelservice. Er zijn ook enkele aangepaste accomodaties, geschikt voor gasten met een handicap. Al deze woningen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikken over een eigen parkeerplaats. Voor bezoekers met een luchtwegallergie- of aandoening, worden allergeenarme woningen ter beschikking gesteld zodat de luchtkwaliteit gemaximaliseerd wordt.

3 3 Alle huysen en appartementen zijn op een kindvriendelijke wijze ingericht en beschikken over een kinderstoel en een kinderbedje. Extra kindermeubilair kan gereserveerd worden. Ook in het Badhuys kunnen kinderen volop waterpret beleven en verder biedt de schitterende natuur heel wat natuurlijke speelelementen. Alle woningen in Efteling Bosrijk hebben een authentieke uitstraling door het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen zoals hout en stenen. Het Poort- en Landhuys zijn volledige gethematiseerd waardoor de gasten nog even kunnen blijven nagenieten van de Wereld vol Wonderen. Door de natuurlijke en rustieke uitstraling van de Bos- en Dorpshuysen komen de gasten volledig tot rust. Net zoals bij de Efteling is ook bij Efteling Bosrijk gekozen voor de themathisering op basis van een verhaal, namelijk dat van Klaas Vaak, die slaapzand strooit voor het slapengaan. Foto (rechts): het zandkasteel van Klaas Vaak in Efteling Bosrijk Faciliteiten Poorthuys Centrale toegangspoort naar Efteling Bosrijk met alle centrale voorzieningen, een receptie en een kleine souvenirwinkel. Receptie In het Poorthuys bevindt zich de receptie en een kleine souvenirshop. Eethuys In het Eethuys kun je in een huiselijke, warme sfeer heerlijk nagenieten van een dagje Efteling onder het genot van een drankje en een versnapering. Voor de kinderen is er een speciale speelhoek en een minitheater met tv. Badhuys Overdekte waterspeelplaats met een klein zwembad en een baby- en peuterbad met leuke speelelementen.

4 4 Basisarrangementen Parkarrangement Midweek 2 nachten en 3 dagen in Efteling Bosrijk 3 dagen onbeperkt toegang tot het attractiepark met de Pas Pardoes Vaste aankomstdag op maandag of woensdag Parkarrangement Weekend 3 nachten en 4 dagen in Efteling Bosrijk 4 dagen onbepekt toegang tot het attractiepark met de Pas Pardoes Vaste aankomstdag op vrijdag Pas Pardoes Onbeperkt toegang tot het attractiepark Toegang tot het attractiepark 30 minuten voor opening Korting op musicals in Theater de Efteling Korting op greenfeetarieven van het Efteling Golfpark Gratis plattegrond van het attractiepark Gratis parking op het domein van Efteling Bosrijk De Wereld vol Wonderen biedt heel wat mogelijkheden om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Naast een bezoek aan het attractiepark behoort ook een slag op de prachtige banen van het Efteling Golfpark. Theater de Efteling biedt ontspanning en animatie voor jong en oud met een musical. Alles staat in het teken van rust en ontspanning en ook daar zorgt de prachtige natuur in en rondom Efteling Bosrijk voor: volwassenen en kinderen kunnen er wandelen en fietsen, kinderen kunnen zich uitleven op de natuurlijke speelementen verscholen in de natuur of kunnen een plons nemen in het kinderbad. Aanvullende arrangementen Ontbijt Verse broodjes of een overheerlijk ontbijtpakket in het Poorthuys Drie ochtenden per week: ontbijt met de Sprookjesvrienden in Theater de Efteling, een leuke manier om de dag te beginnen Diner Pizza s in het Eethuys Grand Café met een verassende menukaart Drie avonden per week (één keer per verblijf): Efteling Avond met seizoensgebonden gerechten in één van de restaurants op het domein. Voor Efteling Bosrijkgasten blijft een deel van het attractiepark speciaal langer open. Om het maximale comfort te bieden aan Efteling Bosrijkgasten bestaat de mogelijkheid om een boodschappenpakket te bestellen. Bij aankomst in de woning staan de boodschappen klaar.

5 5 Bovenop dit alles biedt Efteling Bosrijk volgende extra s: bagagelockers fietsverhuur de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen in Dorps- en Boshuysen een souvenirwinkel animatie draadloze internetverbinding (wifi) in het Poorthuys en Landhuys babyfoon Zakelijke mogelijkheden Efteling Bosrijk biedt ook plaats voor grote groepen en de gelegenheid om zakelijke bijeenkomsten, zoals teambuilding of brainstorming, te houden. Het imposante Landhuys, met uitzicht over het Efteling Golfpark, beschikt over 54 appartementen die in het geheel afgehuurd kunnen worden. De gezamelijke Huyskamer kan dienen als vergaderruimte of feestlocatie. Daarnaast bieden ook het clubhuis van het Efteling Golfpark en het Efteling Hotel heel wat vergadermogelijkheden aan. Meer informatie over de mogelijkheden op het vlak van incentives en meetings vindt u op Foto (links): het Landhuys met appartementen en een gemeenschappelijke Huyskamer Natuur & milieu Binnen Efteling Bosrijk wordt er heel wat aandacht besteed aan natuur- en mileuaspecten. In een vroeg stadium van het ontstaan van Efteling Bosrijk is een diepgaande inventarisatie uitgevoerd naar de natuurwaarden van het betrokken gebied. De aanwezige natuurwaarden hebben als basis gediend voor de landschapsinrichting, die er steeds op gericht is de aanwezige fauna en flora verder te stimuleren. Deze nauwgezette aandacht voor het milieu en de natuur sluiten goed aan bij initiatieven die reeds in het verleden binnen het attractiepark en het Efteling Golfpark genomen werden. Helofytenfilter aankopen gezuiverd afvalwater op biologische wijze door de filter nagezuiverd waterniveau in het gebied en van de attracties op peil houden geen onttrekking van grondwater uit de bodem, wel toevoeging Centrale warmte- koudeopslag grondwater, met een stabiele temperatuur, in centrale opslagplaats in de winter zorgt het grondwater voor verwarming, aangezien omgevingstemperatuur lager ligt in de zomer zorgt het grondwater voor verkoeling, aangezien de omgevingstemperatuur hoger ligt

6 6 Warmtekrachtkoppeling nieuw initiatief voor Efteling Bosrijk verwarming waterspeelplaats in het Badhuys gecombineerde opwekking van warmte en electriciteit hoger rendement dan in een conventionele, klassieke installatie Historische krachtlijnen De Efteling opende in 1952 de poorten van het Sprookjesbos, met zeven verschillende sprookjes. De daaropvolgende jaren groeide het Sprookjesbos uit tot de Wereld vol Wonderen, met naast het attractiepark: Het Efteling Hotel (sinds 1992) met 122 kamers, waaronder 20 themasuites zoals de Assepoester Suite en de Vliegende Hollander Suite. Foto (rechts): het viersterren Efteling Hotel Het Efteling Golfpark (sinds 1995) met een 18-holes golfbaan en het clubhuis, een ontmoetingplaats voor golfers en niet- golfers. Theater de Efteling (sinds 2002) waar grote familieproducties op de planken staan, waaronder enkele betoverende musicals zoals De Kleine Zeemeermin, TiTaTovenaar en Annie en Assepoester. Wegens groot succes zal de musicalklassieker The Sound of Music dit najaar terugkeren naar de Efteling. Enkele eigen televisieproducties (sinds 2006) zoals de series Sprookjes, Sprookjesboom (ook te zien op Ketnet) en TiTaTovenaar. Naast al deze verwezenlijkingen, koesterde de Efteling al jarenlang de wens om extra verblijfsaccomodaties in de directe omgeving van het attractiepark te creëren. Op die manier wil de Efteling meer bezoekers uit verder gelegen provincies en omringende landen aantrekken. Daarbij is het de bedoeling om, naast een dagje uit, het meerdaags verblijf te stimuleren en te evolueren naar een opening van het attractiepark het ganse jaar door. Facts & figures Efteling Bosrijk heeft een totale oppervlakte van 17 hectare. Hiervan is slechts 2 hectare bewoond; de totale investering voor Efteling Bosrijk bedraagt 52 miljoen euro; Efteling Bosrijk werd op minder dan 15 maanden gebouwd na de eerstesteenlegging op 18 september 2008; een verblijf voor 4 personen kan al vanaf 175 euro (midweekarragement in Poort- of Landhuysappartement, exclusief Pas Pardoes); Efteling Bosrijk heeft 1150 bedden in het totaalpakket van 125 huysen en 78 appartementen.

7 7 Reserveren Voor meer informatie of voor het reserveren van een verblijf in Efteling Bosrijk: tel. vanuit België: ( 0,44 p.m.) Routebeschrijving De Efteling ligt net over de grens in Nederland, nog geen uurtje rijden van Antwerpen. Vanuit Brussel, Gent of Hasselt: richting Antwerpen. Vanuit Antwerpen: richting Breda (E19/A16). In Nederland richting Breda Oost/Utrecht/Tilburg (A58), richting Breda/Utrecht (A27). Afslag Waalwijk (A59), afslag Waalwijk/Kaatsheuvel (N261), wegwijzers Efteling volgen. Vanuit Luik: richting Maastricht/Eindhoven (A25/A2). Bij Eindhoven richting Tilburg/Breda (A58). Afslag Tilburg-Noord/ s-hertogenbosch (A65), wegwijzers Efteling volgen. Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters van viavictor: kurt.peeters@viavictor.com gsm: +32 (0)

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen

Vele wegen leiden naar het Efteling Golfpark. Golfen Culinair genieten Vergaderingen en evenementen Efteling Golfpark Veldstraat 6, 5176 NB De Moer/Kaatsheuvel Postbus 18, 5170 AA Kaatsheuvel Nederland Reserveren en informatie: Telefoon: 0900-0161 (T 0,25 p.m.) Vanuit België: 0900-84037 (T 0,44 p.m.)

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

Boomhut-hotel MÃ nchberg

Boomhut-hotel MÃ nchberg Boomhut-hotel MÃ nchberg Algemeen Een droom van ieder kind en stiekem ook van veel volwassenen... slapen in een boomhut! Deze droom kan nu uitkomen, want in Mönchberg in Duitsland staat een geweldige rolstoeltoegankelijke

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele

Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Buitenplaats Berg en Bos Nederland / Overijssel / Lemele Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalowpark/nederland/overijssel/lemele/buitenplaatsberg-en-bos Omschrijving Huis Parterre: (hal, woonkamer(tv(kabel),

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Sprookjesachtig overnachten in de Efteling. brochure overnachten 2012

Sprookjesachtig overnachten in de Efteling. brochure overnachten 2012 Sprookjesachtig overnachten in de Efteling brochure overnachten 2012 Efteling bestaat 60 jaar! Zestig jaar Efteling: een wonderlijke reis van een bescheiden Sprookjesbos tot de wijde wereld van de Efteling.

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli Trullo Rosmarino

ACCOMMODATIE Corte Dei Trulli   Trullo Rosmarino Trullo Rosmarino Accommodatie Beschrijving Trullo op klein landgoed in PugliaTrullo Rosmarino ligt mooi centraal op ons kleinschalige landgoed Corte Dei Trulli, op slechts 50 meter van het grote zwembad.

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s.

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s. La Butte aux Bois is gelegen aan de rand van Natuurpark Hoge Kempen met een centrale ligging ten opzichte van het Bourgondische Maastricht, het culturele Tongeren en andere mooie steden zoals Genk, Hasselt,

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR...

NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... GULDENBERG HOTEL NATUURLIJK, ZORGEN WIJ VOOR... IN DE NATUUR, NATUURLIJK! Hotel Guldenberg is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen.

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Persinformatie 2014. Voor informatie en beeld- of geluidsmateriaal van de Efteling kunt u contact opnemen met:

Persinformatie 2014. Voor informatie en beeld- of geluidsmateriaal van de Efteling kunt u contact opnemen met: Persinformatie 2014 Voor informatie en beeld- of geluidsmateriaal van de Efteling kunt u contact opnemen met: Efteling bv Afdeling Communicatie & PR Tel.: 0416 288100 E-mail: communicatie@efteling.com

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

kinderbedstede (0.70 x 1.50 meter) met twee eigen televisies

kinderbedstede (0.70 x 1.50 meter) met twee eigen televisies factsheet algemene gegevens blooming hotel Duinweg 5 1861 GL Bergen (nh) t. 072 5820520 f. 072 5820580 info@blooming-hotels.com www.blooming-hotels.com kvk 37099822 btw nummer NL 8104.65.097.B01 Met een

Nadere informatie

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana

I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana I Grandi di Toscana Italië Toscane Civitella in Val di Chiana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren I Grandi di Toscana - (Italië Toscane Civitella in Val di Chiana) - 4 sterren 1.2.

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE reis & neem mee Ik ga op Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Samenstelling en foto's: Marleen Brekelmans Bijzonder Plekje Je ziet en hoort het steeds meer, we gaan op vakantie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Dak terras Kleuren-tv Antiox-ontbijtbuffet Televisie met afstandbediening Lounges/bars AM/FM-radio Restaurant Converters/spanningsomzetters

Nadere informatie

Belgische Kust ~ Koksijde

Belgische Kust ~ Koksijde Belgische Kust ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving.

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. Hotel Gardenia Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. De Familie Lavezzo staat al twintig jaar klaar voor haar gasten en voldoet graag aan al uw behoeften, om u een

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007.

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Te veilen kavels 2 Big Five schilderijen (origineel) TT VIP arrangement (2 personen) 3 schilderijen van realisten

Nadere informatie

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,-

Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon ,- Te koop Bungalow in departement Lot omgeving Gourdon 86.500,- Referentienummer FSNL 502 Prijs 86.500,- Gebouwd in 2006 Constructie Baksteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Uitstekend Perceel van

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Prospectus. Houthalen-Helchteren Hengelhoefdreef A102. L&M vastgoed bvba, Daalstraat 1, 3690 Zutendaal

Prospectus. Houthalen-Helchteren Hengelhoefdreef A102. L&M vastgoed bvba, Daalstraat 1, 3690 Zutendaal Prospectus 1 Houthalen-Helchteren Hengelhoefdreef A102 I. Identificatie van de woning Houthalen-Helchteren 3 afdeling, Sectie F, Nummer 1093C detail A1.2/A102 Perceeloppervlakte bij benadering: m2 2 3

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Case hoofdstuk 10 De Efteling: een reus in Europa. Een realistische ambitie of een sprookje?

Case hoofdstuk 10 De Efteling: een reus in Europa. Een realistische ambitie of een sprookje? Case hoofdstuk 10 De Efteling: een reus in Europa. Een realistische ambitie of een sprookje? De Efteling is het sterkste Nederlandse merk. 1 Daarnaast is de Efteling verkozen tot het leukste attractiepark

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680A. Accommodatie Beschrijving PV2680A Accommodatie Beschrijving Puglia appartement op klein complex met zwembad PV2680A is onderdeel van een luxe en klein trulli complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello.

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl.

Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Welkom! Zakelijk Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. Een authentiek 17e-eeuws landgoed in de natuurrijke Veluwe biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor sfeervolle bijeenkomsten.

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen!

Contact. > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Contact > Uw droomwoning in het hart van de Hoge Venen! Verruim uw horizon... Ligging Midden in de natuur Het Domaine de Chôdes is gelegen in het imposante natuurgebied van de Hoge Venen, met zijn authentieke

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF 1 Organisch gevormd en één met zijn omgeving, een overweldigende atmosfeer maar met een huiselijk gevoel. Het onderkomen van Noble

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties SIV0510A. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Sicilie Vakanties   SIV0510A. Accommodatie Beschrijving SIV0510A Accommodatie Beschrijving Luxe villa met groot zwembad bij ModicaSIV0510 betreft een luxe grote villa met een groot zwembad aan de rand van het oude barokke plaatsje Modica in het zuid-oosten

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie