NIEUWSBRIEF Mei 2016 *************************************************************************** Beste ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Mei 2016 *************************************************************************** Beste ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 OBS de Cirkel Wislaan 221 Tel AC Uden NIEUWSBRIEF Mei 2016 *************************************************************************** Beste ouders/verzorgers, Laatste periode Na de meivakantie beginnen we alweer aan de laatste periode van dit schooljaar. Wat gaat een jaar toch snel. Er staan natuurlijk nog allerlei activiteiten gepland voor deze laatste periode. In deze nieuwsbrief leest u de belangrijke wetenswaardigheden voor de komende tijd. Veel leesplezier. Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Wij zijn ons ervan bewust dat de periode tussen de carnaval en de meivakantie in een aantal groepen onrustig is verlopen door ziekte en vervangingen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het voor de kinderen zo goed mogelijk op te vangen door het aantal invallers en vreemde gezichten in de groep te beperken. Wij vinden het belangrijk dat, wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, u deze direct met de betreffende leerkracht persoonlijk bespreekt. Zo zorgen we er samen voor dat we de lijntjes kort houden en dat we eventuele acties zo snel mogelijk op kunnen pakken. In maart is er door Stichting OOG een kwaliteitsenquête afgenomen bij ouders, leerlingen van groep en leerkrachten. In de nieuwsbrief van juni geven we u een terugkoppeling van de uitslag van deze enquête. In schooljaar zal er op de Cirkel een LIO (leerkracht in opleiding) student starten. Als wij de kinderen en u informeren over de juf/meneer die volgend schooljaar de leerkracht van uw kind(eren) is, krijgt u ook te horen in welke groep hij/zij zal starten aankomend schooljaar.

2 Nieuws vanuit de MR Eerder dit jaar hebben we u laten weten dat de mogelijke invoering van een continurooster wordt onderzocht. Een werkgroep heeft inmiddels verschillende modellen in beeld gebracht. Naar aanleiding daarvan leven er nog een aantal vragen, waardoor de tijd nu nog niet rijp is om een informatieavond over dit onderwerp te organiseren. Als er meer bekend is, wordt u uitgenodigd voor deze informatieavond. Daarna zult u via een enquête kunnen aangeven welk model uw voorkeur heeft, waarbij ook het model met de huidige schooltijden een keuze is. Na deze enquête komt er een voorstel waarbij de personeelsgeleding van de MR instemmingsrecht heeft ten aanzien van eventuele wijziging van de arbeids- en rusttijdenregeling en de oudergeleding van de MR instemmingsrecht heeft ten aanzien van de wijziging van schooltijden. Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan gerust contact met één van ons op. Willem-Jan van Gendt Nancy Schuurmans Ria Adam Jeroen Smulders Inge Goossens Rianne Freijters U kunt ons ook bereiken op: mr.obsdecirkel@stichtingoog.nl Landelijk verkeersexamen in groep 7 Supertrots zijn we op de kanjers van groep 7. Alle kinderen van deze groep zijn geslaagd voor het landelijk theoretisch verkeersexamen. Allen van harte gefeliciteerd. Nu volgt nog het praktisch verkeersexamen op vrijdag 20 mei. De kinderen fietsen dan een door Veilig Verkeer Uden uitgestippelde route en worden onderweg gecontroleerd op verkeersveilig gedrag. Het is zeer belangrijk dat ouders vooraf goed oefenen met hun kind. Wanneer de kinderen tijdens het examen kunnen laten zien dat zij zich verkeersveilig kunnen gedragen, ontvangen ze het officiële verkeersdiploma. Wij wensen hen veel succes. Voorafgaand aan het examen zal nog de fietsencontrole plaatsvinden. Op welke dag dit zal zijn, is nog niet bekend. De betreffende kinderen krijgen dit nog te horen. Het is belangrijk dat ze op die dag een fiets bij zich hebben, met werkende remmen, verlichting, reflectie etc. Voor het praktisch verkeersexamen hebben we ook nog de hulp nodig van een aantal ouders om te posten bij de controlepunten. Indien u ons hierbij kunt helpen op vrijdag 20 mei, dan kunt u zich aanmelden bij meneer Jeroen of juf Marije. Alvast hartelijk dank daarvoor. Circuits Op woensdag 18 mei zal alweer de laatste ronde van het onder- en het bovenbouwcircuit worden gehouden. We hopen natuurlijk weer op net zulke enthousiaste ouders en kinderen als de vorige keren. Groep 8 doet deze ronde niet mee, omdat zij dan aan de musical gaan werken.

3 Typediploma s De afgelopen weken waren spannend voor enkele kinderen van de Cirkel en t Mulderke. Zij hebben de typecursus, gegeven door Typisch Maud, succesvol afgesloten met een prachtig mooi diploma. Wij zijn super trots op de resultaten!!! De eisen voor het diploma waren ook deze keer 100 aanslagen per minuut en minder dan 2% fout (of 3% bij dyslexie). Extra complimentje voor de kinderen met dyslexie, zij zijn met het normale programma geslaagd!! Super trots zijn we op jullie Bente, Isabelle, Camiel, Tim, Zepp, Ela, Jamie, Quinty, Valerie en Lizelotte!!! PROFICIAT ALLEMAAL Ook op typeles bij Maud? of (we starten weer met de cursus na de zomervakantie, de week van 12 september.) Schoolvoetbaltoernooi Op 6 en 13 april heeft het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Van de Cirkel hebben daar zowel jongens- als meisjesteams aan deelgenomen, onder leiding van onder andere meneer Mattijs (LIO-stagiair in groep 7/8) en meneer Eymen (stagiair in groep ½). Alle teams waren erg enthousiast en heel fanatiek. Ze hebben hun uiterste best gedaan en waren ook in een opperbeste stemming. De resultaten waren ook prima, maar helaas niet goed genoeg om door te gaan naar de finalerondes op 20 april. Maar dat mocht de pret niet drukken en desondanks hebben onze jongens en meiden een geslaagde middag gehad. En met hun sportieve spel hebben ze de Cirkel goed vertegenwoordigd. Koningsspelen Op de laatste vrijdag voor de vakantie hebben we de Koningsspelen gevierd. Ondanks de slechte weersvoorspellingen, hebben we een prachtige, zonnige dag gehad. Er waren voor alle kinderen leuke activiteiten georganiseerd en lekkere versnaperingen geregeld door de werkgroep. Om een goede start te maken, begonnen alle groepen s morgens met een heerlijk koningsontbijt in de klas. Nadat iedereen genoeg energie had opgedaan was het tijd voor de gezamenlijke openingsdans op het liedje voor de Koninsspelen: Hupsakee.

4 Daarna was er, zowel voor de boven-, als voor de onderbouw, een leuk spellencircuit met afwisselende spellen en opdrachten. Er zaten ook een aantal hele moeilijke bij. Wat een uitdaging! s Middags waren de kinderen van de onderbouw al vrij, maar was er voor de bovenbouw nog een heerlijke lunch en een sportieve Ren-je-rot quiz. Er werd flink gerend en goed nagedacht. Toch bleven er nog een aantal kinderen met vragen zitten, waarop ze graag nog het antwoord wilden weten. Daarom heeft Sascha, de presentatrice van de quiz, hen toegezegd dat deze in de nieuwsbrief zouden worden gepubliceerd. Dus bij deze: *Welke juf werkt er al het langst op de Cirkel? Juf Nancy is het langste juf op onze school, al bijna 20 (!) jaar en zoals ze zelf zo mooi zegt: Ik heb heel lang ook een groep gehad. Nu ben ik nog steeds juf, maar dan een juf zonder groep. Daarna staan juf Ria en juf Renee het langste bij ons op school, als juf voor de klas. *Wie waren er allemaal directeur op de Cirkel? Allereerst was Eugene directeur bij ons op school en daarna volgden Niels en Marion, Mari, Martijn en nu Resi. *The Wall of Fame is niet vanaf het allereerste begin, maar in 1997 kwam de eerste foto van groep 7-8, de groep van juf Renee toentertijd. Er hangen er, als het goed is nu 18 (of ze allemaal ook hangen??...) *Onze juffen en meesters houden van kinderen, dat was wat we wisten maar hoeveel kinderen hebben ze eigenlijk zelf (bij elkaar opgeteld)? Dit is toch wel een klasje vol, waarvan de jongste van juf Linda is en de oudste van juf Renee. We hopen hiermee al jullie vragen te hebben beantwoord en hopen dat jullie hebben genoten van de Koningsspelen. Deze geweldige dag hadden we natuurlijk nooit kunnen organiseren zonder de hulp van een heleboel enthousiaste hulpouders en stagiaires. Via deze weg willen we al deze mensen van harte bedanken voor hun inzet.

5 Schoolsport Olympiade Op donderdag 9 juni willen we met groep 7 meedoen aan de Schoolsport Olympiade. We zijn voor die dag nog op zoek naar enkele ouders die ons kunnen helpen. Het is op een donderdag en duurt van 8.30 uur tot uur. U kunt zich aanmelden bij juf Marije of meneer Jeroen. Avondvierdaagse Van 14 t/m 17 juni lopen we in Uden weer de Avondvierdaagse. In de eerste week na de meivakantie krijgen de kinderen de informatiebrief mee, met daarbij het inschrijfformulier. Op dinsdag 17 en woensdag 18 mei tussen 8:15 en 8:45 uur kunt u uw kind(eren) inschrijven en het inschrijfgeld betalen in de hal van de school. Sportieve groeten van de Ouderraad Oud papier ophalen Als school leveren we al jarenlang, trouw onze vrijwilligers die 1 x per schooljaar een zaterdagochtend helpen met het ophalen van het oud papier in de wijk. Komende maand zal ik als coördinator voor het ophalen van het oud papier in de wijk me weer buigen over het maken van de nieuwe ophaallijst voor het volgende schooljaar 2016/2017. De opbrengst van het oud papier komt volledig ten goede aan onze ouderraad, die daarmee weer de activiteiten voor onze kinderen kan organiseren. Voor het komende schooljaar zijn we weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een keer op zaterdagochtend mee willen helpen. Graag aanmelden via de mail van de or: or.obsdecirkel@stichtingoog.nl met uw naam, en tel.nr of deze gegevens op een briefje noteren en aan de leerkracht van uw kind afgeven ( bovenaan Oud papier ophalen erbij zetten). U krijgt dan z.s.m. een bericht terug van mij. Alvast bedankt voor uw aanmelding! Sascha van der Venne Vrije dag groep 1 t/m 4 De groepen 1 t/m 4 zijn vrij op vrijdag 27 mei. Studiedag Op woensdag 1 juni is er een studiedag voor het team. Alle kinderen hebben die dag vrij.

6 Cirkelronde Op vrijdag 3 juni zullen de kinderen van de Cirkel weer voor u optreden tijdens de tweede Cirkelronde. We hanteren dezelfde tijden als de vorige keer. Namelijk van 9:30 uur tot ongeveer uur. Tussendoor is er een pauze gepland. De kinderen en u kunnen dan even de benen strekken en lekker bewegen, zodat er na de pauze ook nog voldoende aandacht is voor de tweede helft van de optredens. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen voor, of alleen na de pauze te komen kijken. In het onderstaande schema kunt u zien welke groep wanneer optreedt. Om 9:30 uur zal de zaal geopend zijn, zodat iedereen een plekje kan zoeken, waarna we rond 9:40 uur willen starten. U bent bij deze, allemaal van harte uitgenodigd om te komen kijken. De kinderen en wij vinden het erg leuk wanneer u komt. 3 juni 1 Groep 7-8 A Presentatie! 2 Groep 3 3 Groep 1-2 B 4 Groep 5 Pauze uur uur 5 Groep 6 6 Groep 1-2 A 7 Groep 4 8 Groep 7-8 B

7 Mei 2016 Ma 2 Meivakantie Robin Lagarde 9 16 Tweede Pinksterdag Vrije dag Di Tessa Wennink Wo 4 Anniek Nijenhuis Onder- en bovenbouwcircuit 25 Rommeny Bernadina Cincy Hem 1 Studiedag Vrije dag voor alle groepen Do Vrij Finn ter Borg 27 Groep 1 t/m4 vrij 3 Cirkelronde Za 7 Daan Gijsbers Jim Ye Zo 8 Emma Noijen 15 Eerste Pinksterdag Wes Mastenbroek Yoëlla den Dekker

NIEUWSBRIEF Mei 2015 *************************************************************************** Laatste periode

NIEUWSBRIEF Mei 2015 *************************************************************************** Laatste periode OBS de Cirkel Tel. 0413 256659 Wislaan 221 www.obsdecirkel.nl 5406 AC UDEN e-mail info@obsdecirkel.nl NIEUWSBRIEF Mei 2015 *************************************************************************** Laatste

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en juffen die jarig zijn geweest in februari. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 6 februari 2017 AGENDA 25 februari t/m 5 maart carnavalsvakantie 6 t/m 17 maart verkeersweek 7 maart aanmelding VO 8 maart aanmelding VO 9 maart luizencontrole 14 maart

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Info 11. Datum: 24-3-2016

Info 11. Datum: 24-3-2016 Info 11 Datum: 24-3-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Met veel plezier stuur ik jullie de Info van maart. Vanochtend is het paasontbijt geweest, met een heel gezellige opening.

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 20 datum 17-06-2015 week 37&38 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Gebruikersnaam: ouders,inlogcode

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9

Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9 Datum: 16 april 2016 TUIMELBRIEF nr. 9 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen periode was het druk met invallers op onze school. Gelukkig hebben we een flexibel team en waar nodig werd er ingesprongen.

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data:

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data: MARIMBAZUIN Mei 2017 De van Willemien, directeur Wat een prestaties zijn er weer geleverd op Marimba. En dan bedoel ik deze keer de kinderen uit groep 7 en 8. Bijzonder trots zijn we op een gemiddelde

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Agenda. Februari. Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige

Agenda. Februari. Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 11 5 februari 2015 Agenda Februari Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige 8.15 09.00 uur Wo. 11 opname LIPDUB Vrij. 13 Carnaval Do. 19 Informatieavond

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post

Nieuws van de directie MEI ( ) Nieuws groep 8 Koningsdag Ingekomen post 1516-15 (11-05-16) 13 mei BINGO-avond groep 7-8 16 mei 2 e Pinksterdag: alle leerlingen zijn vrij 17 mei studiedag: alle leerlingen zijn vrij 19 mei leerlingenraad vergadering 23 mei start flessenactie

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

www.digitalis.asg-almere.nl Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 36, vrijdag 5 juni 2015

www.digitalis.asg-almere.nl Wilt u onze website bezoeken? Scan onderstaande QR code met uw smartphone of tablet: Nieuwsbrief 36, vrijdag 5 juni 2015 Nieuwsbrief 36, vrijdag 5 juni 2015 Woensdagmiddag 10 juni: Zomerfeest van de oudercommissie De oudercommissie organiseert woensdag 10 juni weer een spetterend zomerfeest op het plein. Het feest start

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER 22 april 2016 Agenda 23/04 t/m 08/05 Meivakantie 11/05 Hoofdluiscontrole 12/05 Ophalen oud papier de opbrengst is voor de scholen 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 21 mei 2015 Kalender:

Nadere informatie