Glimtrex Hardwaxolie Traditional

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Glimtrex Hardwaxolie Traditional"

Transcriptie

1 Glimtrex Hardwaxolie Traditional Op basis van natuurlijke grondstoffen zoals Lijnolie, zonnebloemenolie, jojobaolie, bijen- carnauba- en candellinawas. Natuurlijke oppervlakte behandeling voor alle houten vloeren. Milieuvriendelijk (zonder houtbeschermingsmiddelen). Vuilongevoelig: Voldoet aan DIN B; bestand tegen koolzuurhoudende frisdrank, koffie, wijn, bier enz.. Voldoet aan DIN EN 71-3; veilig voor speelgoed. Reukarm. Twee lagen kunnen worden aangebracht binnen 3 tot 6 uur. Hoge effectiviteit: 1 Liter is voldoende voor ca. 20 m² bij het aanbrengen van 2 lagen (afhankelijk van houtsoort en houtbehandeling) Schuren tussen het aanbrengen van de lagen is niet noodzakelijk. Gegarandeerde doordroging, onafhankelijk van de opgedragen hoeveelheid. Snel drogend. Ongeveer 95% van de maximale hardheid wordt bereikt binnen 24 uur. Bladdert niet af en schilfert niet. Eenvoudig te reinigen en te onderhouden met Glimtrex Floor Care. Eenvoudig te onderhouden en te repareren met Glimtrex Wax Polish. Zeer geschikt voor personen met een stofallergie. Vuil en stof kan gemakkelijk van het behandelde oppervlak verwijderd worden. Verkrijgbaar in zowel mat transparant, een hogere glansgraad en een palet van kleuren. Gebruiksaanwijzing Schuur het oppervak met schuurpapier met een korrel van Verwijder al het stof en vuil. Verzeker u ervan dat de vloerverwarming tenminste drie dagen uit staat, dat de Hardwax op temperatuur is (tenminste 18 C) en dat de inhoud van tevoren goed geroerd is. Voordat u begint met het aanbrengen van Glimtrex Hardwax is het verstandig een proefmonster aan te maken. Breng ca. 20 tot 60 g/m2 (afhankelijk van applicatiemethode en houtsoort) Hardwax gelijkmatig aan met een kortpolige Glimtrexrol. Let erop dat u niet drukt op de rol. Het beste is om dwars op de lengterichting en aansluitend in de lengterichting te rollen Een verzadigde rol niet op een reeds nat oppervlak plaatsen. Experts kunnen ook met een spatel werken. Laat Glimtrex vervolgens drogen. Gebruik voor de tweede laag een Glimtrexroller (schuren is niet noodzakelijk). Indien u toch tussendoor wilt schuren, let er dan op dat u niet het complete materiaal afschuurt. Breng aansluitend ca g/m 2 Glimtrex Hardwax aan (afhankelijk van de houtsoort). Na een nacht drogen is het oppervlak voorzichtig beloopbaar. Na 24 uur kan de ruimte weer normaal gebruikt worden Mocht het oppervlak te ruw zijn kunt u eventueel schuren met een korrel van 100/120 om vervolgens een nieuwe dunne laag Hardwax aan te brengen.

2 Reiniging, verzorging en reparatie Reiniging en verzorging: Los stof of vuil kunt u met een bezem of een stofzuiger verwijderen. Wij raden u aan om Glimtrex Floor Care regelmatig te gebruiken bij het reinigen. Gebruik ml op 5 liter water voor normaal gebruik, verhoog de dosis als er sprake is van een zeer sterk vervuilde vloer. Zorg ervoor dat de dweil tijdens gebruik enkel vochtig is en nooit echt nat. Opfrissen van de vloer Kleine loopsporen en krassen kunt u met Glimtrex Wax-Polish verwijderen. Specifieke plekken kunt u vooraf met een Scotch-Pad opruwen, aansluitend Wax- Polish dun opbrengen en onmiddellijk polieren. Na 4 tot 8 uur is het oppervlak weer beloopbaar. Reparatie van het oppervlak Schuur beschadigde plekken met schuurpapier met een korrel 150 vooraf in de richting van de nerf. Afhankelijk van de beschadigings graad kunt u Glimtrex Wax-Polish of Hardwaxolie gebruiken. Kleine beschadigingen kunnen gerepareerd worden d.m.v. het aanbrengen en polijsten van Wax-Polish of Hardwaxolie met een katoenen doek. Voor het repareren van grotere oppervlakten, zie oppervlakte behandeling. Handige tips Plaats beschermingsmiddelen zoals viltjes onder tafel en stoelpoten en ander meubilair die regelmatig verschoven worden en krassen kunnen veroorzaken; plaats bij ingangen goede inloopmatten. Let er bij inloopmatten op dat hierin geen zogenaamde weekmakers zijn verwerkt. Deze grondstoffen kunnen de vloer beschadigen. Bij een lage relatieve luchtvochtigheid kan het zinvol zijn een luchtbevochtiger aan te schaffen om de houten vloer optimaal in conditie te houden. Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid in huis sterk dalen en kunnen krimpnaden ontstaan. Het Glimtrex Traditional-assortiment Glimtrex Hardwaxolie Extreemste oppervlaktehardheid, hoge effectiviteit (1l voor ca. 20m 2 bij 2 lagen), gegarandeerde droging. Glimtrex Floor Care Bevat wassen voor een optimale verzorging, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Glimtrex Wax-Polish Behoud het natuurlijke oppervlak, hoge effectiviteit (1l voor ca. 100m 2 ), eenvoudige applicatie bij onderhoud en reparatie. Glimtrex Verharder Slipvast R9 (noodzakelijk voor alle openbare gebouwen); verhoogde oppervlaktehardheid. Glimtrex Primer Optimale verbinding van het oppervlak op exotische houtsoorten. Glimtrex Refreshment Cleaner Professioneel product ter reiniging van extreme vervuilingen.

3 Glimtrex Floor-Care Kenmerken Reinigings- en onderhoudsmiddel voor alle oppervlakken die met Hardwax olie behandeld zijn. Tevens geschikt voor laminaat, tegels en kunststof oppervlakken. Neutrale ph-waarde- en biologisch afbreekbaar Met de natuurlijke, verzorgende was van de carnauba palm Reinigt en verzorgt in één werkproces Niet geschikt voor spiegels, marmer en slipvrije oppervlakken. Gebruiksaanwijzing Regelmatige reiniging en onderhoud van het oppervlak. Bij een lichte vervuiling reiniger met water verdunnen in de verhouding 1:1000 (2-4 doppen) (25-50ml) Glimtrex Floor-Care op 5 liter water. Dweilen met een vochtige doek. Het oppervlak wordt hierbij gereinigd en tevens verzorgd. Intensieve reiniging: bij sterke vervuiling of een intensieve reiniging een hogere dosis (maximaal 1:10) Glimtrex Floor-Care gebruiken. Aanwijzingen Hout is een natuur product, dus nooit vochtig of helemaal nat maken. Hout kan namelijk water opnemen en daardoor van vorm veranderen (gevaar voor zwellen). Daarom alleen lichtvochtig (dit wil zeggen: goed uitgewrongen doek) afnemen en natte plekken op de vloer vermijden. Inhoudsstoffen aanduiding (conform EG-aanbeveling) Zonder oplosmiddelen, verdikkers en kleurstoffen. Minder dan 5% niet-ionische tensiden. Bevat conserveringsmiddelen en carnauba was. Uit de buurt houden van kinderen. Verpakking gemaakt uit polyethyleen (polyetheen). Tegen vorst beschermen. Enkel lege blikken kunnen als afval beschouwd worden. Verdere informatie is te vinden in onze catalogus of op internet onder :

4 Hardwaxolie Traditional Productbeschrijving Glimtrex Hardwax is een samenstelling van verschillende oliën (o.a. zonnebloemolie en jojobaolie), een met natuurlijk gemodificeerde olie alkydhars met bijen-, carnauba- en candelilawas en toevoeging van kobalt en zirkonium. Vluchtige Bestanddelen: Isoparafine, ontgeurde Testbenzine. Kenmerken Twee lagen kunnen worden aangebracht binnen 3 tot 6 uur. Snel drogend. Ongeveer 95% van de maximale hardheid wordt bereikt binnen 24 uur. Schuren tussen het aanbrengen van de lagen is niet noodzakelijk. Hoogste duurzaamheid: slijtvast Sliptvast oppervlak: onder toevoeging van onze verharder ook geschikt voor openbare gebouwen (norm R9). Open- tot gesloten porieoppervlak, afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid. Geschikt voor houten-, kurk- en OSB-vloeren zowel als voor trappen. Zonder houtbeschermingsmiddelen. Reukarm. Vuilongevoelig. Bladdert niet af en schilfert niet. Voldoet aan DIN B; bestand tegen koolzuurhoudende frisdrank, koffie, wijn, bier enz. Voldoet aan DIN EN 71-3; veiligheid voor speelgoed. Eenvoudig te reinigen en te verzorgen met Glimtrex Floor Care Eenvoudig te onderhouden en te repareren met Glimtrex Wax Polish. Zeer geschikt voor personen met een stofallergie. Vuil en stof kan gemakkelijk van het behandelde oppervlak verwijderd worden. Verkrijgbaar in zowel mat transparant, een hogere glansgraad en een palet van kleuren. Vloervoorbereiding Schuur het oppervak met schuurpapier met een korrel Verwijder al het stof en vuil. Verzeker u ervan dat de vloerverwarming tenminste drie dagen uit staat, dat de Hardwax op temperatuur is (tenminste 18 C) en dat de inhoud van tevoren goed geroerd is. Voordat u begint met het aanbrengen van Glimtrex Hardwax is het verstandig een proefmonster te maken. Klassieke werkmethode (geschikt voor intensief gebruik): Breng ca. 20 tot 60 g/m2 (afhankelijk van applicatiemethode en houtsoort) Hardwax gelijkmatig aan met een kortpolige Glimtrexrol. Let erop dat u niet drukt op de rol. Het best is om dwars op de lengterichting en aansluitend in de lengterichting zelf te rollen. Een verzadigde rol niet op een reeds nat oppervlak plaatsen, maar op een droog stuk en na enkele omwentelingen aansluiten op het reeds behandelde stuk. Experts kunnen ook met een spatel en een borstel werken. Laat

5 Glimtrex vervolgens drogen, waarbij aangemerkt moet worden dat ventilatie en warmte het droogproces bespoedigen, koude en vocht vertragen het proces. Gebruik voor de tweede laag een Glimtrex roller (schuren is niet noodzakelijk). Indien u toch tussen wilt schuren, let er dan op dat u niet het complete materiaal afschuurt. Breng aansluitend ca. 30 g/m2 Glimtrex Hardwax aan (afhankelijk van de applicatiemethode en de houtsoort). Na een nacht drogen is het oppervlak voorzichtig beloopbaar. Na 24 uur kan de ruimte weer normaal gebruikt worden (eindhardheid na ongeveer 7 dagen). De beschreven klassieke methode is vooral geschikt voor kurk-, OSB en sterk openporige houtsoorten (zoals bijvoorbeeld eikenhout). Voor tropische houtsoorten kunt u het beste onze Primer gebruiken als eerste laag, waarbij ongeveer 30 g/m2 aangebracht dient te worden. Enkel indien erzich op het oppervlak een waas aftekent moet u schuren. Laat het oppervlak aansluitend drogen en breng een tweede laag Glimtrex Hardwax (ca. 30 g/m2) aan zonder druk uit te oefenen. Na een nacht drogen is het oppervlak voorzichtig beloopbaar. Na 24 uur kan de ruimte weer normaal gebruikt worden (eindhardheid na ongeveer 7 dagen). Mocht het oppervlak te ruw zijn kunt u eventueel schuren met een korrel van 100/120 om vervolgens een nieuwe dunne laag Hardwax aan te brengen. Professionele behandeling: Breng een laag Glimtrex Hardwax (40 tot 80 g/m2) aan met Glimtrex roller zoals boven beschreven. Laat het geheel drogen en schuur, alvorens u de tweede laag aanbrengt (wederom g/m2), het oppervlak met een korrel van 100/120. Na 24 uur is de ruimte beloopbaar en na 7 dagen heeft het zijn eindhardheid bereikt. Met onze verharder kunt u het oppervlak nog harder en slipbestendiger maken. Hiervoor dient u de verharder met de Hardwax in een verhouding van maximum 1:10 te mengen. Aangezien de verhardingstijd 45 minuten bedraagt dient u nooit meer materiaal aan te maken dan u in 45 minuten kunt verwerken. Behandeling met gekleurde Hardwax-olie. Controleer of u voldoende materiaal voor het te behandelen van de vloer aangeschaft hebt. Mocht u meerdere potten willen gebruiken, meng deze vóór gebruik om kleurverschil te voorkomen. Breng het gekleurde Glimtrex Hardwax Traditional aan met een stofvrije katoenen doek of een borstel. Verwijder het overtollige Hardwax en laat het geheel drogen zonder te schuren. Breng aansluitend met een roller, zoals boven

6 beschreven, een tweede laag aan (40-80 g/m2). Rollen en kwasten kunnen na gebruik met terpentine gereinigd worden. Reiniging en verzorging: Los stof of vuil kunt u met een bezem of een stofzuiger verwijderen. Wij raden u aan om Glimtrex Floor Care regelmatig te gebruiken bij het reinigen. Gebruik ml op 5 liter water voor normaal gebruik, maar verhoog de dosis als er sprake is van een zeer sterk vervuilde vloer. Zorg ervoor dat tijdens gebruik, de dweil enkel vochtig is en nooit echt nat. Veiligheidsaanwijzingen: Ontvlambaar Mag niet in de handen van kinderen geraken Herhaaldelijk contact leidt tot stugge en gekloven huid Enkel te gebruiken in goed beluchte ruimtes Doekjes, papier en andere ontvlambare stoffen doordrenkt met het vloeibare product kunnen spontaan ontbranden, daarom laten drogen aan een lijn of ontvouwen laten drogen. Na droging doeken of papier verwijderen Verdere informatie is te vinden in onze catalogus of op internet onder Let op de technische gebruiksgegevens UN 1263 Glimtrex GmbH Wöste Telgte (Duitsland) Tel.: +49 (0) 2504/ Fax: +49 (0) 2504/ info@glimtrex.nl Hulplijn: +49 (0) 30/19240

7 Glimtrex Primer Kenmerken Trekt diep in oliehoudende en tropische houtsoorten in. Excellente droogeigenschappen Eenvoudig aan te brengen. Scheurt niet en schilfert niet af Voldoet aan DIN EN 71-3 (veiligheid voor speelgoed) Applicatie Schuur het oppervlak met een korrel van 80 tot 120/150. Verwijder los vuil met een bezem of stofzuiger. Breng een dunne laag Glimtrex Wax Primer (tot 30g/m2) gelijkmatig aan met een rol, borstel, spatel of katoenen doek. Laat het oppervlak drogen voor het met Hardwax te behandelen. Indien een grijze wasachtige laag achterblijft, kunt u deze fijn schuren en aansluitend Glimtrex Hardwax 1 of 2 maal dun en gelijkmatig met een Glimtrex rol aanbrengen. Veiligheidsaanwijzingen Brandbaar. Herhaaldelijk contact kan tot een stugge en gekloven huid leiden. Uit de buurt houden van kinderen. Enkel in goed verluchtte ruimtes gebruiken. Doekjes, papier en andere ontvlambare stoffen die met het product in aanraking gekomen zijn kunnen uit zichzelf ontvlammen. Laat ze daarom op een lijn drogen en gooi ze pas weg nadat ze gedroogd zijn. UN 1263 Verdere informatie is te vinden in onze catalogus of op internet onder Alleen lege blikken als afval recycleerbaar.

8 Glimtrex Verharder Kenmerken Alleen in verbinding met Hardwaxolie te gebruiken. Geschikt voor houten-, kurk- en OSB-vloeren zowel als trappen. makkelijk te verwerken. Versnelt de droging van der oppervlakte Anti-slip oppervlak: geschikt voor openbare gebouwen (R9). Goed geschikt voor oliehoudende en tropische houtsoorten Applicatie Meng de verharder met de Hardwax in een verhouding 1:10. Rol het materiaal op de zelfde manier uit dan de zuivere Hardwaxolie. Aangezien van de uithardingstijd 60 minuten bedraagt dient u nooit meer materiaal aan te maken dan u in 45 minuten kunt verwerken. Verdere informatie is te vinden in onze catalogus of op internet onder Alleen lege blikken kunnen als afval beschouwd worden. Aanwijzingen Brandbaar. Uit de buurt houden van kinderen. Enkel in goed beluchte ruimtes gebruiken. Doekjes, papier en andere ontvlambare stoffen die met het product in aanraking gekomen zijn kunnen uit zichzelf ontvlammen. Laat ze daarom op een lijn drogen en gooi ze pas weg nadat ze gedroogd zijn. Alleen lege blikken als afval beschouwen. Bevat poly-isocyanaat en is aliphatisch ontvlambaar. Huidirritaties zijn mogelijk. Vermijd daarom huidcontact ten einde een geïrriteerde en ruwe huid te voorkomen. De dampen kunnen een slaperig gevoel en/of beneveldheid veroorzaken. Bevat isocyanaten. Let op de gebruiksaanwijzingen. Gebruik beschermingshandschoenen en gebruik de Verharder enkel in goed beluchte ruimtes. UN 1263

9 Glimtrex Wax-Polish Kenmerken Excellente droogeigenschappen Eenvoudig aan te brengen Trekt diep in Zorgt voor een resistente en elastische bescherming Scheurt niet en schilfert niet af Vuilongevoelig Voldoet aan DIN B; bestand tegen koolzuurhoudende frisdrank, koffie, wijn, bier enz. Voldoet aan DIN EN 71-3; veilig voor speelgoed. Geschikt voor de meeste op met olie/was behandelde oppervlakken Gebruiksaanwijzing Verwijder los vuil met een bezem of stofzuiger. Om wateroplosbare vlekken te verwijderen kunt u 2-4 doppen Glimtrex Floor Care in een emmer met 5 liter water oplossen. Met een vochtige doek de vloer dweilen of wissen en aansluitend ca. 3 uur laten drogen. Glimtrex Wax-Polish met een pluisvrije katoenen doek dun en gelijkmatig verdelen en de overtollige vloeistof direct met een katoenen doek verwijderen. Bij gebruik van een één-schijfmachine kan nog een beter resultaat bereikt worden. Na ongeveer 8 uur kan er weer over de vloer gelopen worden. Aanwijzingen Brandbaar. Uit de buurt houden van kinderen. Enkel in goed verluchte ruimtes gebruiken. Doekjes, papier en andere ontvlambare stoffen die met het product in aanraking gekomen zijn kunnen uit zichzelf ontvlammen. Laat ze daarom op een lijn drogen en gooi ze pas weg nadat ze gedroogd zijn. Alleen lege blikken als afval beschouwen.

10 UN 1263 Verdere informatie is te vinden in onze catalogus of op internet onder

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356

Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Reinigings- en onderhoudshandleiding voor industrieel geoliede parketvloeren; conform DIN 18356 Geoliede oppervlakken zetten de individuele structuren van de verschillende houtsoorten extra in de verf.

Nadere informatie

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Kies het passende onderhoudssysteem voor uw vloer. Tabel betreffende de frequentie van het onderhoud en de reiniging A Onderhoudsaanwijzing

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen. Gebruik een deurmat

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING 1 ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTI- CULIEREN Houten vloeren zijn warm, zwaar

Nadere informatie

Technisch data sheet Blue Dolphin Onderhoudswas

Technisch data sheet Blue Dolphin Onderhoudswas Technisch data sheet Blue Dolphin Onderhoudswas Pagina 1 / 2 Eigenschappen Blue Dolphin Onderhoudswas is een hoogwaardig verzorgings- en reinigingsmiddel op wasbasis. Geschikt voor een eerste verzorging

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies

Onderhoudsinstructies Onderhoudsinstructies Uw nieuwe vloer heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Regelmatig stofzuigen of met een zachte bezem vegen beperkt het risico van krassen.

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Onderhoudsinstructies level 1

Onderhoudsinstructies level 1 level Uw Solidfloor heeft verzorging en bescherming nodig! Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur. Uw vloer dient direct na oplevering voorzien te worden van een extra laag Solidfloor onderhoudsolie

Nadere informatie

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer

Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Onderhoudsadvies natuurstenen vloer Marmer - na 4 dagen (de 5e dag) na het leggen, de marmer vloer grondig reinigen en het bouwvuil verwijderen met R155 Grondreiniger - de vloer 8 à 10 weken laten drogen,

Nadere informatie

Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings - Betonverf 2K Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar in kleurloos transparante als

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUDSKIT productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUD VAN EEN GIETVLOER: EEN UITERST AANGENAAM ONDERWERP! Gietvloeren laten zich sneller en efficiënter reinigen dan eender welk klassiek vloersysteem.

Nadere informatie

Productinformatie: Decorwas en Blanke was transparant - zijdemat

Productinformatie: Decorwas en Blanke was transparant - zijdemat Osmo Decorwas Transparant is een transparante houtbehandeling voor binnen. In een eenvoudig arbeidsproces wordt een professionele zijdeglans afwerking bereikt, die door naboenen een sterkere glas krijgt.

Nadere informatie

Productbeschrijving verbeterde houtolie

Productbeschrijving verbeterde houtolie Productbeschrijving verbeterde houtolie Verbeterde houtolie is volledig natuurlijk en bestaat uit een mix van speciaal gekookte ungolie met een blend van verschillende hoogwaardige natuurlijke oliën. Dit

Nadere informatie

Sigma Tigron Aqua Matt

Sigma Tigron Aqua Matt februari 2011 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Matte slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA en QDS technologie. Gebruiksdoel Voor- en aflak voor hoogwaardige

Nadere informatie

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND

CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND CD-COLOR TECHNISCHE FICHE NR. 100 CWS C O W I D U R 2K PUR HOLZSIEGEL P U R GLÄNZEND PRODUCTBESCHRIJVING : Cowidur 2K PUR Holzsiegel met UV-filter is een 2-componente polyurethaan.vernis. De droging gebeurt

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

Stap 1. Algemene controle bij het coaten van een betonvloer met epoxy vloercoating

Stap 1. Algemene controle bij het coaten van een betonvloer met epoxy vloercoating Hoe coat je een betonvloer met epoxy? Wij helpen u graag met het maken van de juiste stappen in de juiste volgorde bij het zelf coaten van een betonvloer met epoxy. Dit met ons doe-het-zelf-stappenplan.

Nadere informatie

Productinformatie: Harde-Was-Olie 3032 zijdemat en 3062 mat * Houtveredeling voor binnen kleurloos

Productinformatie: Harde-Was-Olie 3032 zijdemat en 3062 mat * Houtveredeling voor binnen kleurloos Osmo Harde-Was-Olie is een professionele, kleurloze, zijdematte (3032) of matte (3062) oppervlaktebehandeling volgens DIN 18356 voor alle houten vloeren (massieve houten vloeren, landhuisvloeren, scheepsvloeren

Nadere informatie

(onder)houden van hout

(onder)houden van hout v a n r o s s u m o n d e r h o u d (onder)houden van hout Dichtbij de natuur. Midden in het leven. Het eikenhout dat de meubelen van Van Rossum hun onmiskenbare karakter geeft, is een uniek materiaal.

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

Inno Coatings Grindvloer Coating

Inno Coatings Grindvloer Coating Inno Coatings Grindvloer Coating Productomschrijving: Inno Coatings - Grindvloer Coating Inno Coatings - Grindvloer Coating is gemaakt om toegepast te worden op grindvloeren en grindtegels. Een gemakkelijk

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

2C Anti Graffiti Coat

2C Anti Graffiti Coat 2C Anti Graffiti Coat Omschrijving 2C Anti Graffiti Coat is een transparant, 2 componenten, permanent oppervlakte beschermingssysteem tegen graffiti vandalisme gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen

Nadere informatie

VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT

VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT VALTTI WOOD OILS VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT Bescherm en vernieuw uw tuin- en terrasmeubilair en ander houtwerk - terrassen, trappen, hekwerk en looppaden- met Valtti Wood Oils. Deze oliën

Nadere informatie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie

05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie ONDERHOUD 02 ONDERHOUD INSTRUCTIES INHOUD 03 Houten werkbladen 04 Dagelijks onderhoud 04 Onderhoud van het werkblad 05 Olie en polijsten 06 River Washed 06 Garantie Door FSC -gecertificeerde houtproducten

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER REINIGING/ONDERHOUD RENOVATIE

UW HOUTEN VLOER REINIGING/ONDERHOUD RENOVATIE UW HOUTEN VLOER REINIGING/ONDERHOUD RENOVATIE ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTICU- LIEREN Houten vloeren zijn warm,

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN UW VLOER

ONDERHOUD VAN UW VLOER ONDERHOUD VAN UW VLOER PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER. Om uw vloer zo goed en zo lang mogelijk in prima staat te houden, dient u zorgvuldig met de vloer om te gaan. Onafhankelijk van het type vloer

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN UW VLOER

ONDERHOUD VAN UW VLOER ONDERHOUD VAN UW VLOER PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER. Om uw vloer zo goed en zo lang mogelijk in prima staat te houden, dient u zorgvuldig met de vloer om te gaan. Onafhankelijk van het type vloer

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met olie is behandeld. Door te kiezen voor een afwerking met olie van uw parket of houten vloer, behoudt u

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking

Onderhoudsgids N 2. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking N 2 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren kleurloze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno

Nadere informatie

ROYL OIL-2K Basic BLACK Product Informatie Blad

ROYL OIL-2K Basic BLACK Product Informatie Blad ROYL OIL-2K Basic BLACK Product Informatie Blad april 2014 rev 1 Oplosmiddelarme, impregnerende tweecomponenten olie voor parket, meubelen, andere houten oppervlakken en bamboe. Eigenschappen - Al na één

Nadere informatie

Tips voor onderhoud & renovatie vloeren ALL PARKET BONAPARTELAAN 3 2950 KAPELLEN (03) 337 77 27 INFO@ALLPARKET.BE WWW.GOEDKOOPPARKETKOPEN.

Tips voor onderhoud & renovatie vloeren ALL PARKET BONAPARTELAAN 3 2950 KAPELLEN (03) 337 77 27 INFO@ALLPARKET.BE WWW.GOEDKOOPPARKETKOPEN. Tips voor onderhoud & renovatie vloeren ALL PARKET BONAPARTELAAN 3 2950 KAPELLEN (03) 337 77 27 INFO@ALLPARKET.BE WWW.GOEDKOOPPARKETKOPEN.BE ONDERHOUD GEOLIED PARKET NATUURZEEP Is een speciaal vervaardigde

Nadere informatie

VA N R O S S U M O N D E R H O U D

VA N R O S S U M O N D E R H O U D VAN ROSSUM ONDERHOUD (ONDER)HOUDEN VAN HOUT Dichtbij de natuur. Midden in het leven. Het eikenhout dat de meubelen van Van Rossum hun onmiskenbare karakter geeft, is een uniek materiaal. Hierdoor kan

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Het onderhoud van een geolied parket...

Het onderhoud van een geolied parket... Het onderhoud van een geolied parket......gemakkelijk met Onderhoudsolie Milieu GEDURENDE DE EERSTE 10 DAGEN Tijdens deze periode, hardt de Parketolie Milieu, die zopas werd aangebracht, uit. Enkele voorzorgsmaatregelen

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking

Onderhoudsgids N 4. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking N 4 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren met wit-gekalkte afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di

Nadere informatie

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak

Avis Professional Polyurethane slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak slijt- en slagvaste, blanke hoogglanslak Beschrijving Avis Hoogglans is een slijt- en slagvaste blanke hoogglanslak op basis van een éénkomponentige polyurethaan-alkydhars kombinatie. De lak is licht-echt,

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

Products That Work. Products That Last. Since The Professional s Choice APPLICATIE EN ONDERHOUDS INSTRUCTIES

Products That Work. Products That Last. Since The Professional s Choice APPLICATIE EN ONDERHOUDS INSTRUCTIES Products That Work Products That Last Since 1983 The Professional s Choice APPLICATIE EN ONDERHOUDS INSTRUCTIES APPLICATIE INSTRUCTIE SIS 440 Deknaden moeten schoon en droog zijn. Het omringende hout dient

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Door te kiezen voor een gelakte parket of houten vloer, zorgt u voor de grootst

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie

Technische informatie Hesse GmbH & Co. KG, Warendorfer Str. 21, D Hamm

Technische informatie Hesse GmbH & Co. KG, Warendorfer Str. 21, D Hamm Verzegelde parketoppervlakken beschermen het echte hout tegen beschadigingen en leveren zo een bijdrage aan een jarenlang gebruik van het parket. Hierbij benadrukken ze, afhankelijk van de gekozen opbouw,

Nadere informatie

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels.

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Spinde Next http://www.spindenext.nl Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Afwerking en onderhoud met zeep Zeep als onderhoudsmiddel voor houten meubels werkt op twee manieren. In de eerste plaats

Nadere informatie

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking

Onderhoudsgids N 1. voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking N 1 voor geoliede DI LEGNO parketvloeren grijze afwerking Uw Di Legno vloer eindeloos mooi houden WAAROM DEZE ONDERHOUDSGIDS? Van harte welkom bij de groeiende groep van trotse en tevreden Di Legno eigenaars.

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm.

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm. Forbo Eurocol BV Postbus 130, NL-1520 AC Wormerveer T +31 (0)75 627 16 00, F +31 (0)75 628 35 64 info.eurocol@forbo.com, www.eurocol.com Productvoordelen: - Gebruiksklaar - Eenvoudig te verwerken - Spanningsvrij

Nadere informatie

PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding

PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding PARKETLIJM CP0 Lijm voor houten vloerbekleding Beschrijving De parketlijm CP0 is een silanische eencomponentlijm, klaar voor gebruik, elastisch, zonder solventen of stoffen die schadelijk zijn voor de

Nadere informatie

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23.

Inhoud. Sealer 18. Primer 19. Krijtverf 6-7. Boenwas Krijtwas 20. Kalkverf 8-9. Gevelverf 21. Matte Lak 10-11. Kleurenkaart 22-23. Inhoud Krijtverf 6-7 Kalkverf 8-9 Matte Lak 10-11 Lakken 12-13 Sealer 18 Primer 19 Boenwas Krijtwas 20 Gevelverf 21 Kleurenkaart 22-23 Contactgegevens 24 Vloerverf 14-15 Betonlook Verf 16 Betonlook Stuc

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings):

Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings): Adviezen voor een Rigostep gelakte vloer (opgesteld in samenwerking met Rigostep Specials Coatings): rigostep skylt conditioner Voor SKYLT vloeren is een speciale reiniger ontwikkeld die absoluut geen

Nadere informatie

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Moderne reinigingstechnieken beogen het verminderen van vochtige reinigingstechnieken, en deze te vervangen door drogere reinigingstechnieken.

Nadere informatie

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Gebruikersgids moderne & stijlvolle kleuren laag VOS-gehalte mooie en gelijkmatige kleuring veilig werken door de lange open tijd rustig werken kobaltvrij kan

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: R-zinnen 1 van 8 Rzinnen & S zinnen Datum: 18032013 Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten: Rzinnen R 1 R 2 R 3 R 4 R 5 R 6 R 7 R 8 R 9 R 10 R 11 R 12 R 14 R 15 R 16 R 17

Nadere informatie

KENMERKENBLAD. Sigma Coltura PUR Finish 1K SF Satin

KENMERKENBLAD. Sigma Coltura PUR Finish 1K SF Satin OMSCHRIJVING Oplosmiddelvrije, ééncomponenten, UV-bestendige topcoating voor buiten en binnen op basis van vochtverhardende polyurethan. GEBRUIKSDOEL Afwerklaag in Sigma Coltura vloercoatingsystemen. Toe

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten (R-zinnen)

Aard der bijzondere gevaren toegeschreven aan gevaarlijke stoffen en preparaten (R-zinnen) Document Milieu-, Natuur- en Energiebeleid Koning Albert II-laan 20 bus 8 1000 Brussel Tel 02 553 03 55 - Fax 02 553 80 06 beleid@lne.vlaanderen.be Onderwerp Status versie datum auteur R-zinnen en S-zinnen

Nadere informatie

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945.

Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. CD-COLOR TECHNISCHE FICHE Nr. 2K BUNTLACK GLOSS en SATIN AROMATENVRIJ Type : Aromatenvrije, kleurige deklaag, met licht-echte PU-verharder, volgens VOB, DIN 18363, verfproduct volgens DIN 55945. PRODUCTKENMERKEN

Nadere informatie

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen.

SPECIALE EIGENSCHAPPEN TEKNOHEAT 650 A geeft een zilverachtige laag die een hitte tot +650 C kan verdragen. www.teknos.com GEGEVENS BLAD 1175 TEKNOHEAT 650 A 14.08.2006 Silicone Aluminium Verf VERF TYPE TEKNOHEAT 650 A is een silicone aluminium verf. GEBRUIK Wordt gebruikt op hete oppervlakken zowel binnen als

Nadere informatie

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t

O N D ER HOUD. N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t O N D ER HOUD N a t uursteen v lo er K e ra m isch e v lo er Do uch es K euken a an rech t QuiNo BVBA SINT-AMANDSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE M +32 0477 32 18 94 INFO@QUINO.BE WWW.QUINO.BE BTW BE 0861.805.606

Nadere informatie

VALTTI WOOD OILS VERSTERKT

VALTTI WOOD OILS VERSTERKT VALTTI WOOD OILS VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT Bescherm en vernieuw uw tuin- en terrasmeubilair en ander houtwerk - terrassen, trappen, hekwerk en looppaden- met Valtti Wood Oils. Deze oliën

Nadere informatie

Bijlage IX AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN :

Bijlage IX AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN : Bijlage IX R 1 : In droge toestand ontplofbaar AARD DER BIJZONDERE GEVAREN TOEGESCHREVEN AAN GEVAARLIJKE STOFFEN EN PREPARATEN : R 2 : Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

LED Wasolie WOOD SCIENCE.

LED Wasolie WOOD SCIENCE. Wasolie Vesting -hardwas olie Vesting -hardwas olie is bijzonder geschikt voor veel belopen ruimten en projectmatig gebruik door de hoge slijtvastheid. De wassen zorgen voor een microscopisch dun laagje

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

nora 1-componenten voegpasta

nora 1-componenten voegpasta nora 1-componenten voegpasta Lees aandachtig de instructies op de verpakking! In de meeste gevallen hoeven de naden bij nora rubber vloerbedekking niet over het gehele oppervlakte gevoegd te worden. Uitzonderingen:

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Gebruiksklare, tolueenvrije spuitbare contactlijm, roze of transparant, op basis van polychloropreen (Neopreen ). Volumes 20 l Eigenschappen Gebruiksklaar, op spuit viscositeit Onmiddellijk vast

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing bij het toepassen van TEDAC coating

Gebruiksaanwijzing bij het toepassen van TEDAC coating ALGEMEEN: TEDAC coating is een hoogwaardige gemodificeerde 2-componenten polyurethaan voor extreme buiten-duurzaamheid voor behandeling van de meeste niet-vochtregulerende ondergronden. Het aanbrengen

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Sigma Torno Satin. Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie.

Sigma Torno Satin. Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. juli 2009 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Zijdeglanzende watergedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van 100% acrylaatdispersie. Gebruiksdoel Het voor- en aflakken van hout Voor schilderen van staal

Nadere informatie

Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken.

Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken. Enkelvoudige R-zinnen 1 In droge toestand ontplofbaar 2 Ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken. 3 Ernstig ontploffingsgevaar door schok, wrijving, vuur of andere ontstekingsoorzaken.

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W370 ALGEMEEN 2K Grote Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Uitstekende modelleerbaarheid Bij lage temperaturen

Nadere informatie

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden.

HIGH GLOSS. PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. HIGH GLOSS Product Artikelnummer High Gloss 88672 Verharder 48256 PRODUCTOMSCHRIJVING Recoat High Gloss is een blanke, hoogglans, water gedragen, 2k coating, geschikt voor vele ondergronden. Recoat High

Nadere informatie

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden.

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. fermacell Productblad Versie november 2009 Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. Toepassingsgebied dient voor het gronderen en verstevigen van zuigende

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Hout

Standaard verfsystemen Hout Standaard verfsystemen Hout De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren...

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren... 018 1 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Aanbrengen van PrimerPro special... Installatie voorbereiden

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEMEN DE PERFECTE VERBINDING Datum: HET VOORTRAJECT Voorkom breuk en ovaliteit van buizen Transporteer buizen op juiste manier Sla buizen op juiste manier op TRANSPORT OPSLAG DE VOORBEREIDING

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur

VERFSYSTEMEN. Stalen jachten. Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur VERFSYSTEMEN Stalen jachten Staal onder de waterlijn Staal boven de waterlijn Staal dek Staal opbouw Staal interieur www.de-ijssel-coatings.nl december 2011 JACHTEN - STAAL INHOUD De IJssel Coatings B.V.

Nadere informatie

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT

PALLMANN PRODUCTOVERZICHT PALLMANN PRODUCTOVERZICHT 1 INHOUDSOPGAVE AFWERKING ONDERHOUD & REINIGING PALL-X KITT 3 PALL-X 325 3 PALL-X 96 4 PALL-X 98 A/B 5 ALLKITT 6 ALLBASE 6 MAGIC OIL 2K ERGO 7 MAGIC OIL 2K 8 MAGIC OIL 2K COLOR

Nadere informatie

5 2K Plastic Primer 1 2K Plastic Primer Hardener 2 Plus Reducers / Autoclear LV Superior Reducer Medium Maatlat 23

5 2K Plastic Primer 1 2K Plastic Primer Hardener 2 Plus Reducers / Autoclear LV Superior Reducer Medium Maatlat 23 VERKORTE INFORMATIE OMSCHRIJVING Tweecomponenten-epoxyprimer voor alle thans gangbare kunststof autodelen, uitgezonderd zacht poly-urethaan en pure Polyethyleen (PE). is enigszins vullend. 5 1 Hardener

Nadere informatie

Epifanes Bootlak kleuren

Epifanes Bootlak kleuren PRODUCTINFORMATIEBLAD Epifanes Bootlak kleuren Klassieke eencomponent jachtlak Type Basis Eigenschappen Toepassing Kleuren Luchtdrogend Lijnolie gemodificeerde alkydhars. Zeer hoogglanzende, ééncomponent

Nadere informatie

OnderhoudSportvloeren

OnderhoudSportvloeren Onderhoud onderhoudsabonnementen sportvloeren sportvloeren.nl 11.0 Houten sportvloeren Algemene aanwijzingen voor optimaal plezier van uw parketvloer Het optimale luchtvochtigheidspercentage van een ruimte

Nadere informatie

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer 1 De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer INHOUD 1. WELKOM BIJ DUMBY PAG. 4 De kracht van 30 jaar kwaliteit in vloerverzorging 2. eenvoudige onderhoudstips PAG. 6

Nadere informatie

REPAPLAST KRASSEN REPARATIE SYSTEEM versie: RKRRS

REPAPLAST KRASSEN REPARATIE SYSTEEM versie: RKRRS Eigenschappen Systeem om oppervlakteschades aan gestructureerde kunststofdelen te repareren Dure kunststofdelen hoeven niet meer vervangen te worden Zeer kleine tijds- en materiaalinvestering De kunststoflak

Nadere informatie

POLYMAT Handleiding polyester algemeen. Inhoud. 1. Algemeen

POLYMAT Handleiding polyester algemeen. Inhoud. 1. Algemeen Hoekseize 3, 8711 HR WORKUM, tel.: 0515-543556, info@polymat.nl www.polymat.nl Inhoud 1. Algemeen 2. Gereedschappen 3. Voorbereiding 4. Aanbrengen Poly-Hechtgronding 5. Het lamineren van polyesterhars

Nadere informatie