KARSTEN TENTEN BV HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN. Bezoekadres: De Factorij AK ZWAAG (gem. HOORN)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KARSTEN TENTEN BV HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN. Bezoekadres: De Factorij 9 1689 AK ZWAAG (gem. HOORN)"

Transcriptie

1 HANDLEIDING OPPOMPBARE KARSTEN VOORTENTEN Bezoekadres: De Factorij AK ZWAAG (gem. HOORN) Postadres: Postbus HD HOORN Expeditie adres: Dorpsstraat ES ZWAAG (gem. HOORN) T F E. info@karstententen.nl I.

2 U heeft een kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. aangeschaft. Om hieraan maximaal plezier te beleven, raden wij u aan om deze handleiding zorgvuldig te lezen. Bewaar deze instructies bij uw tent. Zet de voortent een keer op voordat u er werkelijk mee gaat kamperen. Véél succes. Deze handleiding bevat onder andere de volgende onderwerpen: Opbouwen Afbreken Onderhoud Reparatie van de binnenslang Garantie 1. OPBOUWEN Zoek een effen en vlak stuk grond uit en zorg dat de caravan waterpas staat. Verwijder eventuele stenen, takken en andere scherpe voorwerpen van het grondoppervlak van de voortent. Neem de voortent uit de tenttas en rol hem uit. Spreid de voortent nu uit en voer deze door de rail van de caravan. Het inrailen van de voortent kan het beste door twee personen gedaan worden. 1.1 Zet de voortent nu op beide hoeken bij de caravan vast. Laat de voortent zoveel mogelijk in het verlengde van de rail doorlopen en span de voortent met een haring aan beide uiteinden naar de grond toe. Bij een aërodynamisch gevormde caravan moet de rechter haring iets verplaatst worden. In meer of mindere mate in de lijn van de caravanrail. 1.2 Zet nu de uiteinden van de slang vast. De linkerzijde plaatst u haaks op de caravan, de rechterzijde plaatst u iets naar binnen. Is uw caravan zeer aërodynamisch, dan plaatst u de rechterzijde nog meer naar binnen (zie tekening 1.9). 1.3 Draai in elk ventiel een binnenventiel (rechtsom) met behulp van de metalen stofdop met gaffel. De rubber afdichtring van het binnenventiel dient naar binnen gericht te zijn.

3 1.4 Pomp nu de luchtslang op met een compressor tot maximaal 1,5 bar. 1.5 Draai nu het doek om de slang heen zodat de rits van de voorwand boven over de slang loopt. 1.6 De voortent in het midden van de slang oprichten en de middelste spanstok aanbrengen. Eerst de stok aan de caravanzijde inhaken in het daarvoor bestemde oog. Vervolgens drukt u de aluminium halve maan tegen de slang en spant u de nokstok stevig op. 1.7 Bevestig hierna eveneens de zij-nokstokken op dezelfde wijze als onder punt 1.6 beschreven. De kleinere voortenten zijn van drie nokstokken voorzien, de grotere van vijf nokstokken. 1.8 Verhoog de druk in de slang tot 3,5 à 4 bar, koppel hierna de compressor af. 1.9 Rits de voorwand in, dit dient vanuit het midden te geschieden. Als u ervoor staat eerst de linkerrits en daarna de rechterrits. Sluit alle ritsen en u kunt de tent afspannen. Span als eerste de twee scheerlijnen van de voorwand af (deze zijn reeds al aan de voortent gemonteerd). Span hierna alle elastieken rond de voortent af. Na het afspannen kunt u eventueel de voorwand als luifel uitzetten, hiervoor kunt u de twee bijgeleverde luifelstokken gebruiken. Tekening 1.9 niet aerodynamische caravan sterk aerodynamische caravan

4 1.10 Indien blijkt dat u uw voorwand niet mooi kunt afspannen, plaats dan de luchtslang meer naar binnen of buiten. Bij sterk aërodynamisch gevormde caravans dient met name het rechter gedeelte van de slang sterk naar binnen te worden gezet, zodanig dat de voorwand en het dak strak is af te spannen. Als u de juiste plaats van de slang heeft bepaald, kunt u de bijgeleverde scheerlijn tussen de uiteinden van de slang leggen en deze op maat maken zodat u in het vervolg daarmee snel de juiste plaatsing kan bepalen. Belangrijk: De scheerlijnen moeten nog bevestigd worden aan de kunststof ogen op de buitenzijde van de luchtslang. Deze scheerlijnen dient u bij slechte weersomstandigheden te gebruiken. De scheerlijnen moeten naar het midden van de voorwand afgespannen worden. Standaard worden er nylon scheerlijnen bijgeleverd. Indien u deze in de toekomst wilt vervangen verzoeken wij u alleen gewassen nylon scheerlijnen te gebruiken, deze tasten het doek van uw voortent niet aan. 2. AFBREKEN 2.1 Breek de voorwand af. 2.2 Ontspan alle scheerlijnen en trek alle haringen uit de grond. Laat de haringen bij de slanguiteinden zitten. 2.3 Verwijder alle nokstokken behalve de middelste. 2.4 Draai nu de binnenventielen uit de ventielen (linksom) d.m.v. de metalen stofdop met gaffel. Zorg ervoor dat de binnenventielen niet wegspringen. 2.5 Demonteer tijdens het leeglopen van de slang de laatste nokligger. Houdt de slang vast terwijl deze leeg loopt. Laat het geheel rustig naar beneden zakken. 2.6 Trek de haringen die nog op de slanguiteinden zitten uit de grond. Trek nu de voortent uit de rail.

5 2.7 Opvouwschema. (V) 2.8 Leg alle accessoires zoals bijvoorbeeld de haringzak op het tentdoek en rol deze mee in de richting van de ventielen zodat de laatste lucht nog uit de ventielen geperst wordt. Als u bij de ventielen bent kunt u de binnenventielen weer in de buitenventielen draaien. 2.9 Laat de rol op de grond liggen en trek de tenttas over de rol heen. Keer nu de tentzak met rol een halve slag om en rits de tenttas dicht Schuif alle luifel- en nokstokken in de bijgeleverde stokkenzak en bindt deze dicht. a. Leg het doek met de buitenzijde op de grond. b. Vouw de voortent nu op. Eerst dubbel met de binnenzijde van het doek op elkaar. De vouwlijn (V) is daar waar de middelste nokligger geplaatst dient te worden. c. Leg de slangen niet op elkaar maar iets naast elkaar. d. Sla nu de slangen een keer om. e. Sla het doek om. f. Sla het doek nogmaals om tegen de slangen aan. 3. REPARATIE VAN DE BINNENSLANG De slangen zijn van zeer goede kwaliteit. Mocht er toch onverhoopt een lek ontstaan dan kunt u dit zelf repareren. Een reparatieset voor de slang wordt meegeleverd met elke voortent.

6 3.1 Demonteer de eindstukken van de lekke slang. Merk met ballpoint of viltstift de positie van de eindstukken op de buitenslang. Schroef de moeren van de ventielen en haal de complete slang uit de voortent. Bind een scheerlijn of lang touwtje aan de binnenslang en trek de binnenslang uit de polyester buitenslang. De scheerlijn wordt zodoende in de buitenslang getrokken. Maak nu deze lijn los en monteer de eind stukken weer op de rubber binnenslang. Pomp de slang nu op (een1/2 bar is voldoende) en zoek het lek op. Schuur de slang bij het lek lichtjes op en smeer er lijm op uit de reparatieset. Wacht een paar minuten en druk er een plakker op. Goed aandrukken en laten drogen. Verwijder de eindstukken van de binnenslang en maak de scheerlijn of het touwtje weer vast aan de binnenslang. Zet het andere eind van de lijn met een haring in de grond vast. Trek nu rustig en voorzichtig (zonder draaiingen) de buitenslang over de binnenslang. Voer nu weer de complete slang door de voortent en monteer de eindstukken. Let op de merktekens. 4. ONDERHOUD Uw voortent is vervaardigd uit hoogwaardig doek en vereist een goede behandeling. Wij raden aan de voortent nooit langer dan 24 uur nat ingepakt te laten. Doet u dit langer, dan bestaat er een kans dat het weer in de voortent komt of dat de garens worden aangetast. De waterdichtheid van het tentdoek wordt zeer zorgvuldig gecontroleerd. De grootste bedreiging voor de waterdichtheid zijn zonnebrandolie en synthetische wasmiddelen of dampen daarvan. Het (af)wassen of drogen van de was, in, op of nabij de tent raden wij sterk af omdat dit lekkage kan veroorzaken. De binnenslang is een rubberproduct. Zorg ervoor dat deze niet in aanraking komt met olie of soortgelijke producten.

7 5. GARANTIE 5.1 Karsten Tenten B.V. garandeert een deugdelijke constructie. Voor eventuele constructie- en/of materiaalfouten van producten uit eigen atelier geldt een garantietermijn van 60 maanden. Op producten niet uit eigen atelier wordt een garantietermijn van 12 maanden gehanteerd. Bij normale slijtage kunt u geen beroep op garantieverlening doen. 5.2 Gedurende deze periode, zal afhankelijk van de garantiebepalingen die hieronder volgen, een defect, dat bij normaal gebruik is ontstaan, kosteloos worden gerepareerd of het onderdeel wordt vervangen. 5.3 Karsten Tenten B.V. zal bij grotere reparaties zich beroepen op de garantie van de importeur/fabrikant. Deze beslist of het herstel ter plaatse wordt gedaan of dat het artikel terug naar de importeur/fabrikant moet worden gebracht.

8 5.4 Kosten en risico van vervoer zijn voor rekening van koper. De garantie strekt zich niet uit tot gebreken en gevolgen welke naar het oordeel van Karsten Tenten B.V. veroorzaakt zijn door: slijtage, ondeskundig gebruik, ruwe behandeling, verwaarlozing of overbelasting, verhuur of uitlenen. Ook door afscheiding van luis en hars van bomen en schimmels veroorzaakt door slecht ventileren of nat opbergen van de tent, alsmede onheil van buitenaf zoals extreme weersomstandigheden als hevige wind of extreme broei. Ook bij aantasting door oliën, vetten, zeepmiddelen, etc. vervalt het recht op garantie. 5.5 De garantie vervalt bij eigenhandige veranderingen of reparaties. Onkosten voortkomende uit het tijdelijk buiten zijn of haar beschikking hebben van het artikel kunnen niet in rekening worden gebracht. 5.6 De verantwoordelijkheid van Karsten Tenten B.V. wordt nadrukkelijk beperkt tot de hierboven aangegeven garantie. Karsten Tenten B.V. kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade, berokkend aan personen en zaken. Zelfs als dit het gevolg is van een fout of gebrek in het verkochte materiaal. De garantie is niet overdraagbaar.

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Gefeliciteerd, u heeft een kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. aangeschaft. Om hieraan maximaal plezier te beleven, raden wij u aan om deze handleiding zorgvuldig te

Nadere informatie

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Type 2800 en 3600 Gefeliciteerd met uw Karsten Tunneltent, een ambachtelijk kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. Voor optimaal kampeerplezier raden wij u aan om deze

Nadere informatie

Handleiding. Karsten Tunneltent

Handleiding. Karsten Tunneltent Handleiding Karsten Tunneltent Inhoud 1. Opzetten 2. Afbreken 3. Reparatie 4. Garantie 5. Algemene tips en onderhoud Handleiding Karsten Tunneltent Gefeliciteerd met uw eigen Karsten Tunneltent! Een ambachtelijk

Nadere informatie

KARSTEN OPPOMPBARE TENTEN

KARSTEN OPPOMPBARE TENTEN HANDLEIDING KARSTEN OPPOMPBARE TENTEN U heeft een kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. aangeschaft. Om hieraan maximaal plezier te beleven, raden wij u aan om deze handleiding zorgvuldig te lezen.

Nadere informatie

Handleiding. oppompbare Karsten Tent

Handleiding. oppompbare Karsten Tent Handleiding oppompbare Karsten Tent Inhoud 1. Tips en onderhoud van de tent 2. Opbouwen van de tent 3. Koppeltent 4. Slaapaanbouw 5. Comfortluifel 6. Verlengluifel 7. Afsluitwand 8. Regenluifel 9. Afbreken

Nadere informatie

Handleiding. oppompbare Karsten Tent

Handleiding. oppompbare Karsten Tent Handleiding oppompbare Karsten Tent Inhoud 1. Tips en onderhoud van de tent 2. Opbouwen van de tent 3. Koppeltent 4. Slaapaanbouw 5. Comfortluifel 6. Verlengluifel 7. Afsluitwand 8. Regenluifel 9. Afbreken

Nadere informatie

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN

EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN EEN VOORTENT OPZETTEN IN 10 STAPPEN Een voortent opzetten is veel eenvoudiger dan het lijkt. Tenminste als je het op de juiste manier doet. In 10 stappen laten we zien hoe. STAP 1 1 Voorbereiding Stel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI

GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI GEBRUIKERSHANDLEIDING FLEXI GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Combi-Camp. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige vakanties

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA

GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA GEBRUIKERSHANDLEIDING TUNDRA GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af.

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af. Kip Bosuil 1. Plaats de Shelter op de gewenste plek en draai de pootjes uit, zorg ervoor dat de Shelter waterpas staat. 2. Leg een ondergrondzeil uit. 3. Rol het Kuipzeil uit op het ondergrondzeil. Haal

Nadere informatie

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 1 2 3 4 5 Inhoud 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter Gefeliciteerd

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door en neem de gebruiksinstructies te

Nadere informatie

Inleiding. In deze instructie wordt je duidelijk gemaakt hoe je een tent moet opzetten, afbreken, en hoe je met een tent om moet gaan.

Inleiding. In deze instructie wordt je duidelijk gemaakt hoe je een tent moet opzetten, afbreken, en hoe je met een tent om moet gaan. W W W. J O N G A R C E N. N L 1 Inleiding In deze instructie wordt je duidelijk gemaakt hoe je een tent moet opzetten, afbreken, en hoe je met een tent om moet gaan. De tenten die we vooral bij jong Arcen

Nadere informatie

Gerjak Gebruiksaanwijzing 2015/2016

Gerjak Gebruiksaanwijzing 2015/2016 Gerjak Gebruiksaanwijzing 2015/2016. Gerjak Outdoor B.V. Zutphenseweg 6a 7418 AJ Deventer Tel: 0570-234011 Beste Gerjak klant, Graag willen wij u veel plezier toewensen met uw nieuwe Gerjak aanwinst. Wij

Nadere informatie

Opzetinstructie. Kip Shelter De Waard Luifel. 3. Rits nu de windschermen aan het dak gedeelte van de luifel.

Opzetinstructie. Kip Shelter De Waard Luifel. 3. Rits nu de windschermen aan het dak gedeelte van de luifel. Kip Shelter De Waard Luifel 3. Rits nu de windschermen aan het dak gedeelte van de luifel. 1. Trek de Pees van het windscherm door de tentrail aan de zijkant van de Shelter. Doe dit met beide windschermen.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing StairSlider

Gebruiksaanwijzing StairSlider Gebruiksaanwijzing StairSlider 1. Inleiding De StairSlider is een vacuüm matras. Indien vacuüm immobilisatie nodig is, dan is het onmiddellijk beschikbaar. Er is geen extra opbergruimte voor een vacuüm

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting met ingebouwde afstandsbediening Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting en ingebouwde afstandsbediening! Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Gerjak Gebruiksaanwijzing

Gerjak Gebruiksaanwijzing Gerjak Gebruiksaanwijzing. Versie 2015. GEACHTE GERJAK KLANT Graag willen wij u veel plezier toewensen met uw nieuwe Gerjak tent. Wij stellen het zeer op prijs dat u met ons product van uw vrije tijd gaat

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA

GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA GEBRUIKERSHANDLEIDING KARIBA GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT)

Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT) Instructies om uw voortent juist te plaatsen en correct op te spannen (volgens handleiding DWT) 1. Voorbereiding : Lees aandachtig de handleiding, leg een grondzeil of een bescherming op de grond en stel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO

GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO GEBRUIKERSHANDLEIDING KAVANGO GEFELICITEERD! U heeft de keuze gemaakt voor een Aart Kok tenttrailer. Dat betekent dat u oog heeft voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hopen dat u veel onbezorgde en geweldige

Nadere informatie

Cocoon Aero Easy Wind Force Opzetinstructie

Cocoon Aero Easy Wind Force Opzetinstructie Cocoon Aero Easy Wind Force Opzetinstructie Versie 0.2-2015 Inhoud Enkele tips vooraf:...3 Trailer plaatsen en stellen...4 Uitvouwen...4 De luifel opzetten...5 Invouwen...6 Overige tips...8-2 - Enkele

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) zuurvrije siliconenlijm t.b.v. koppeling

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen

Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen Montagevoorschrift voor CaesarStone keukenbladen Dit vindt u in de montageset C D siliconenlijm t.b.v. koppeling (A) opvulrubber (B) schuursponsje (C) fles vloeibaar schuurmiddel (D) montagevoorschrift

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Bijsterhuizen 1178 6546 AS Nijmegen Tel.: +31 (0) 24 358 28 85 Fax.: +31 (0) 24 358 42 43 Internet: www.axitraxi.nl E-mail : info@axitraxi.nl Code : SA5 Product : Beweegbaar Piratenschip Rabobank Nijmegen

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L

Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Installatiehandleiding voor de kokend water kraan JBA25L Hartelijk dank voor uw aanschaf van dit Deense kwaliteitsproduct. Het doel van deze handleiding is tweeledig. Een: basisaanwijzingen en aanbevelingen

Nadere informatie

ALUMINIUM RUWBOUWSTELLING

ALUMINIUM RUWBOUWSTELLING OPBOUW- EN GEBRUIKSHANDLEIDING ALUMINIUM RUWBOUWSTELLING CUSTERS APRIL 2009 CUSTERS HYDRAULICA B.V. Smakterweg 33, 5804 AE VENRAY NL Telefoon : +31 (0) 478 55 30 00 Postbus 22, 5800 AA VENRAY NL Fax :

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne

Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN - een Deens kwaliteitsprodukt Gebruiksaanwijzing Apollo / Lux, Concorde & Savanne Inhoudsopgave: Inleiding... 3 Uw Camp-let aankoppelen aan de auto... 4 Opzetinstrukties...

Nadere informatie

Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018

Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018 Stretchtenten Opbouw voorbeeld 2018 2 1. Inleiding De stretchtenten die Duotent QT fabriceert zijn van hoogwaardig rekbaar tentdoek. De rekbare stof maakt het mogelijk om een tent in verschillende vormen

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

LUCHTVERING. Hulpluchtvering. Art. nr.: L.NAV.05.C.M. Bestemd voor: Nissan King Cab Nissan Navara. Model D40

LUCHTVERING. Hulpluchtvering. Art. nr.: L.NAV.05.C.M. Bestemd voor: Nissan King Cab Nissan Navara. Model D40 LUCHTVERING Dunlop Systems and Components Het Wegdam 22 7496 CA Hengevelde The Netherlands Tel.: +31-(0)547-333065 Fax: +31-(0)547-333068 Website: www.dunlopsystems.com Art. nr.: L.NAV.05.C.M Bestemd voor:

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA

GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA AART KOK ADVENTURE GEBRUIKERSHANDLEIDING TAIGA Kenmerken van de Taiga: * Het chassisnummer is aangebracht op de zijkant van de dissel. * Maximaal toelaatbaar gewicht: 750 kg

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Alprokon Aluminium Dakreling

Alprokon Aluminium Dakreling Al 26.981538 Alprokon aluminium Alprokon Aluminium Dakreling Handleiding voor opbouw en gebruik Dakrandvalbeveiliging EN-13374 A Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemeen... 2 3. Hoofdbestanddelen en

Nadere informatie

Opdracht Fietsband plakken

Opdracht Fietsband plakken Opdracht Fietsband plakken Stel, je gaat naar een schoolkamp. Je pakt je fiets en je band is lek! Je hebt nog een half uur. De fietsenmaker is dicht. Nu moet je wel zelf aan de slag. Opdracht Je gaat een

Nadere informatie

30% 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016. www.goldcamp.nl KORTING. Voel je vrij met. Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate.

30% 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016. www.goldcamp.nl KORTING. Voel je vrij met. Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate. Voel je vrij met Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate. Van 642.- nu v.a 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016 www.goldcamp.nl KORTING OP DE ADVIESPRIJS Palermo 240 Vanaf 3 Algemeen: Zeer voordelige

Nadere informatie

GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN

GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN GLOBETROTTER VAN HET VAKANTIELEVEN - een Deens kwaliteitsprodukt Gebruiksaanwijzing Royal Inhoudsopgave: Inleiding... 3 Uw Camp-let aankoppelen aan de auto... 4 Opzetinstrukties... 5 De keuken... 10 Technische

Nadere informatie

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1

HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 HANDLEIDING 2013 SP12 NCX geveerde zadelpen V2.1 INHOUDSOPGAVE BELANGRIJKE INFORMATIE BETREFFENDE VEILIGHEID...1 VOORAFGAANDE AAN IEDERE RIT!...2 INSTALLATIE-INSTRUCTIES...2 UW ZADEL MONTEREN...3 DE VEERSPANNING

Nadere informatie

ADVENTURE CAMPWERK DAKTENT HANDLEIDING

ADVENTURE CAMPWERK DAKTENT HANDLEIDING ADVENTURE CAMPWERK DAKTENT HANDLEIDING Pagina 1 van 8 Opbouw Pagina 2 van 8 Pagina 3 van 8 Pagina 4 van 8 Pagina 5 van 8 Daktent adapterplaatjes - Montage voorbeeld: Wanneer nodig? In sommige gevallen

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008

Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008 Handleiding + Tips Opzetten en onderhoud van de vouwwagen Jamet Jametic 2008 (Vouwwagen met automatisch open-, en sluitsysteem) 1 Vouwwagen, Opzetinstructie van de wagen 1.1 Het plaatsen van de bakwagen

Nadere informatie

OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT:

OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT: Eventuele schade aan palen, dakzeil, klemmen,... moet gemeld worden binnen de 3 dagen na ontvangst van de goederen. OPZETINSTRUCTIES FLEXTENT: 1) Leg een grondzeil op de plaats waar de tent moet komen

Nadere informatie

Flex 150 Opzetinstructies

Flex 150 Opzetinstructies Hallo, Benodigdheden: Flex tenten kunnen op veel verschillende manieren opgezet worden. Er zijn maar 3 regels om Flex tenten op te zetten die je MOET volgen. Zorg ervoor dat jij en je team deze in gedachten

Nadere informatie

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1. Opbouw handdouchesets

Handleiding. #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1. Opbouw handdouchesets Handleiding Handleiding_Douchesets_HaDou-1_v1 Opbouw handdouchesets #MAKEITHAPPEN Bewaar deze handleiding als naslag. Voordat je begint Lees deze handleiding zorgvuldig door om de douche correct te monteren.!

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED lijn verlichting inclusief het besturingssysteem Touch-Dim (sense)

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED lijn verlichting inclusief het besturingssysteem Touch-Dim (sense) Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED lijn verlichting inclusief het besturingssysteem Touch-Dim (sense) Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting! Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies -instructies Inleiding Afbeelding 1, Systeemoverzicht en afzonderlijke componenten -2- Inleiding IEIDING Onderdelenlijst Hoeveelheid/hoogte Referentie: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Productomschrijving A1 1

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8

MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8 Montage handleiding MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8 1 2 3 Monteer de delen van het onderstel aan elkaar met de bijgeleverde bouten en moeren (zie afbeelding). 4 Leg de grill op een vlakke

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER SPEELHUIS TIJGER Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER Omschrijving Nummer Onderdeel Hoeveelheid hoeveelheid 1 1 Vloerplaat-terras 1 4 2 2 Vloerplaat-speelhuis 1 5 3 3 dakpaneel 1 4 4 4 dakpaneel 2 1 5 5 Verbindingsstrook

Nadere informatie

5 m series premium. Gebruiksaanwijzing PVC Tent

5 m series premium. Gebruiksaanwijzing PVC Tent NL Gebruiksaanwijzing PVC Tent 1 NL Gebruiksaanwijzing Inleiding Gefeliciteerd met de aankoop van ons product. Onze klantenservice of de geautoriseerde dealer geven graag antwoord op al uw vragen en waardevolle

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg!

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! MONTAGE HANDLEIDING MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! De onderdelen van het MAXXGRIP beadlock systeem; START HIER:

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Dit vindt u in de verpakking 1 koppelset 2, bestaande uit twee bouten met toebehoren (A) A B koppelstrip (B) siliconenlijm (C) C kwast (D) D montagevoorschrift

Nadere informatie

De Karsten Tent bestaat 30 jaar!

De Karsten Tent bestaat 30 jaar! speciale karsten tenten jubileumeditie De Karsten Tent bestaat 30 jaar! Toen de oppompbare Karsten Tent in 1981 werd uitgevonden, werd het nieuwe kamperen een feit. Geen gedoe met stokken meer en in vijf

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Handbuch DE

Gebruiksaanwijzing NL Handbuch DE Gebruiksaanwijzing NL Handbuch DE NL Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Goldcamp voortent of luifel. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik u veel kampeerplezier toe te wensen. Goldcamp is het

Nadere informatie

LUCHTVERING L.AL.94.LOW. Bestemd voor: Alko Chassis. Model: vanaf 1994-2002

LUCHTVERING L.AL.94.LOW. Bestemd voor: Alko Chassis. Model: vanaf 1994-2002 LUCHTVERING ALKO Chassis 1994-2002 Dunlop Systems and Components Het Wegdam 22 7496 CA Hengevelde The Netherlands Tel.: +31-(0)547-333065 Fax: +31-(0)547-333068 Website: www.dunlopsystems.com Art. nr.:

Nadere informatie

Handleiding. Travel Pod Motion AIR Travel Pod Cross AIR. Voor modellen: Travel Pod Action AIR. TP-AIR-UM Rev.A

Handleiding. Travel Pod Motion AIR Travel Pod Cross AIR. Voor modellen: Travel Pod Action AIR. TP-AIR-UM Rev.A NL Handleiding Voor modellen: Travel Pod Action AIR Travel Pod Motion AIR Travel Pod Cross AIR Inleiding Hartelijk dank voor het aanschaffen van deze Kampa voortent. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Nadere informatie

8 m series premium. Gebruiksaanwijzing PVC Tent

8 m series premium. Gebruiksaanwijzing PVC Tent NL Gebruiksaanwijzing PVC Tent 1 NL Gebruiksaanwijzing Inleiding Gefeliciteerd met de aankoop van ons product. Onze klantenservice of de geautoriseerde dealer geven graag antwoord op al uw vragen en waardevolle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2017.01 Dubbele Tobbedansbaan Lees voor het opzetten en gebruiken van de dubbele tobbedansbaan deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze handleiding bij de dubbele

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier:

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Trippelstoel Medross Rehab B.V. Scheldestraat 4F 5347 JD OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee verklaart

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

WATERZAK HARDSIDE MONO & DUO

WATERZAK HARDSIDE MONO & DUO MONTAGE- EN GEBRUIKERSHANDLEIDING WATERZAK HARDSIDE MONO & DUO Inleiding Wij raden aan om deze handleiding vóóraf goed door te nemen. Werk zorgvuldig en volg de instructies nauwkeurig op. Wij adviseren

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen

Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Montage handleiding BM kunststof PP rookgasafvoerleidingen Concentrisch systeem, flexibele-en starre voering. Duinkerkenstraat 27 Postbus 509 9700 AM Groningen Telefoon: 0503139944 Telefax : 0503185423

Nadere informatie

Jolly jump trampoline. gebruiksaanwijzing

Jolly jump trampoline. gebruiksaanwijzing Jolly jump trampoline gebruiksaanwijzing INLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Jolly Jump trampoline! In deze gebruiksaanwijzing vind je alle informatie die je nodig hebt om nog jaren plezier

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 5. SERVICE EN GARANTIE...25 5.1 Inleiding...25 5.2 Afhandeling garantiegevallen...25 5.3 Garantie...25 TREFWOORDENLIJST...

INHOUDSOPGAVE. 5. SERVICE EN GARANTIE...25 5.1 Inleiding...25 5.2 Afhandeling garantiegevallen...25 5.3 Garantie...25 TREFWOORDENLIJST... GEBRUIKSAANWIJZING VOORWOORD Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Doréma voortent of luifel. Wij danken u hartelijk dat u voor Doréma hebt gekozen en wensen u veel kampeerplezier toe. U bent altijd verzekerd

Nadere informatie

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY NEDERLANDS Gebruikers- en installatiehandleiding Sunwood Marino MANUFACTURER CONTACT DETAILS Sunwood Dutch Design Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk The Netherlands

Nadere informatie

Handleiding droogkoelers

Handleiding droogkoelers Handleiding droogkoelers Droogkoelers van Lindr Droogkoelers 29 september 2018 1 Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw Lindr biertap! Deze handleiding is een vertaling van de bijgeleverde Engelse/Tsjechische

Nadere informatie

SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem

SELF-SPAN. Montage Handleiding Spanplafondsysteeem SELF-SPAN Montage Handleiding Spanplafondsysteeem SELF-SPAN Beste Klant, Dank U voor Uw bestelling bij Self-Span.com! Wij nodigen U uit om deze handleiding zorgvuldig te lezen, ze bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 PIR-2050 BEWEGINGSMELDER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 PIR-2050 BEWEGINGSMELDER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 PIR-2050 BEWEGINGSMELDER A B C E D * F * Afbeelding willekeurige KlikAanKlikUit stekkerdoos-schakelaar (niet inbegrepen) 1 A: Huiscode-schijf B: Cijfercode-schijf C: Deurbelschakelaar

Nadere informatie

Silvano Light. 1 Copyright Silvano Online GmbH, alle rechten voorbehouden

Silvano Light. 1 Copyright Silvano Online GmbH, alle rechten voorbehouden Silvano Light 1 Copyright Silvano Online GmbH, alle rechten voorbehouden Benodigdheden Benodigde gereedschappen: Benodigdheden voor montage waterbed: Copyright Silvano Online GmbH, alle rechten voorbehouden

Nadere informatie

Jolly jump trampoline. gebruiksaanwijzing

Jolly jump trampoline. gebruiksaanwijzing Jolly jump trampoline gebruiksaanwijzing INLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van jouw Jolly Jump trampoline! In deze gebruiksaanwijzing vind je alle informatie die je nodig hebt om nog jaren plezier

Nadere informatie

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com TENCATE TENTDOEK Tips & Informatie www.tencateoutdoorfabrics.com Onbezorgd kamperen Jaar in, jaar uit Eindelijk weer naar buiten. De geur van het groen snuiven, de grassprieten tussen onze tenen voelen

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair Packard Bell Easy Repair EasyNote MB Series Instructies voor het vervangen van het vasteschijfstation 7440930005 7440930005 Documentversie: 1.0 - Februari 2008 www.packardbell.com Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

Waterbal 3x waterbal 3 blower 1 luchtslang 1 reparatieset 1 zeiltje 1 vasaline 1 hamer 1 touw 3 haringen 3 transportzak 1

Waterbal 3x waterbal 3 blower 1 luchtslang 1 reparatieset 1 zeiltje 1 vasaline 1 hamer 1 touw 3 haringen 3 transportzak 1 Controleer voor het opzetten en retourneren van de attractie altijd zorgvuldig ofdat alle onderdelen aanwezig zijn. Waterbal 3x waterbal 3 blower 1 luchtslang 1 reparatieset 1 zeiltje 1 vasaline 1 hamer

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting en geïntegreerde Touch-Dim bediening

Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting en geïntegreerde Touch-Dim bediening Gebruiksaanwijzing Trapleuning met LED module verlichting en geïntegreerde Touch-Dim bediening Proficiat met de aankoop van uw trapleuning met LED verlichting met het Touch-Dim besturingssysteem! Lees

Nadere informatie

Handleiding POP gereedschap

Handleiding POP gereedschap POP0110005/04 Handleiding POP gereedschap Pneumatisch blindklink gereedschap De is een snel, licht en betrouwbaar apparaat voor serieproductie. Het ligt zeer goed in de hand en heeft een eenvoudige, uitsluitend

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Bij gebruik op het water:

Bij gebruik op het water: Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat het frame opgeblazen en geïnstalleerd wordt, het bevat belangrijke veiligheidsinstructies en verdere details over het gebruik van het frame. - Frame is uitsluitend

Nadere informatie

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo gasveer Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee

Nadere informatie

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en

Nadere informatie

WPT Series 5200 Glas Reparatie Systemen. Reparatie Handleiding Glas Reparatie Standaard Kit WP5200 (220 Volt)

WPT Series 5200 Glas Reparatie Systemen. Reparatie Handleiding Glas Reparatie Standaard Kit WP5200 (220 Volt) WPT Series 5200 Glas Reparatie Systemen Reparatie Handleiding Glas Reparatie Standaard Kit WP5200 (220 Volt) WPT Glas Reparatie Standaard Kit WP5206 (220 Volt) Reparatie Handleiding 5200 / Stand 01.2009

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

Tips & tricks voor jarenlang plezier van je Sibley Bell tent

Tips & tricks voor jarenlang plezier van je Sibley Bell tent Tips & tricks voor jarenlang plezier van je Sibley Bell tent Graag geven we je nuttige informatie over het opzetten en een aantal tips om jarenlang plezier te hebben van de tent. Enjoy! En twijfel niet

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

HANDLEIDING ELEKTRISCHE ONDERDEKEN ED1N

HANDLEIDING ELEKTRISCHE ONDERDEKEN ED1N HANDLEIDING ELEKTRISCHE ONDERDEKEN ED1N ED1N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt)

Nadere informatie

Tuinpaviljoen 3,5 x 3,5 mm Opbouw en gebruiksaanwijzing. Artikelnr

Tuinpaviljoen 3,5 x 3,5 mm Opbouw en gebruiksaanwijzing. Artikelnr Tuinpaviljoen 3,5 x 3,5 mm Opbouw en gebruiksaanwijzing Artikelnr. 5853543 Inhoudsopgave 1. Gebruik volgens de voorschriften.... 2 2. Verklaring van de symbolen.... 2 3. Veiligheidsaanwijzingen....2 4.

Nadere informatie

Stormbaan mega Balls enkelv Lucht kussen 1 grote blazer 1 hamer 1 spanbanden 6 haringen 6 transportzak 1

Stormbaan mega Balls enkelv Lucht kussen 1 grote blazer 1 hamer 1 spanbanden 6 haringen 6 transportzak 1 Controleer voor het opzetten en retourneren van de attractie altijd zorgvuldig ofdat alle onderdelen aanwezig zijn. Stormbaan mega Balls enkelv Lucht kussen 1 grote blazer 1 hamer 1 spanbanden 6 haringen

Nadere informatie

Big Fire Gasblokken. Big-fire 400. Big-fire 570. Big-fire 730. Big-fire 750. Big-fire 1025. Big-fire 1125. Big-fire 570 Propaan. Big-fire 750 Propaan

Big Fire Gasblokken. Big-fire 400. Big-fire 570. Big-fire 730. Big-fire 750. Big-fire 1025. Big-fire 1125. Big-fire 570 Propaan. Big-fire 750 Propaan Big Fire Gasblokken Big-fire 400 Big-fire 570 Big-fire 730 Big-fire 750 Big-fire 1025 Big-fire 1125 Big-fire 570 Propaan Big-fire 750 Propaan Big-fire 1125 Propaan Big Fire B.V. is een dochteronderneming

Nadere informatie

Bungy Run Egypte luchtkussen 1 blower 1 Elastiek bundel 4 Ijzeren frame 2 blokjes 2 harnas 4 haringen 4 spanbanden 4 hamer 1 transportzak 2

Bungy Run Egypte luchtkussen 1 blower 1 Elastiek bundel 4 Ijzeren frame 2 blokjes 2 harnas 4 haringen 4 spanbanden 4 hamer 1 transportzak 2 Controleer voor het opzetten en retourneren van de attractie altijd zorgvuldig ofdat alle onderdelen aanwezig zijn. Bungy Run Egypte luchtkussen 1 blower 1 Elastiek bundel 4 Ijzeren frame 2 blokjes 2 harnas

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

Handleiding Panorama schuifwand

Handleiding Panorama schuifwand Handleiding Panorama schuifwand - Montage lage railsysteem AL22 pag.2-12 - Montage hoge railsysteem AL23 pag.13-23 AL22 Laagsysteem 3 Overzicht materialen laagsysteem AL22 Boven-rail 3 sporen Boven-rail

Nadere informatie