GEÏNTEGREERDE FINANCIËLE CONSOLIDATIE, BUDGETTERING, FORECASTING, EN MANAGEMENTRAPPORTAGES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEÏNTEGREERDE FINANCIËLE CONSOLIDATIE, BUDGETTERING, FORECASTING, EN MANAGEMENTRAPPORTAGES"

Transcriptie

1 Exact Consolidation powered by LucaNet GEÏNTEGREERDE FINANCIËLE CONSOLIDATIE, BUDGETTERING, FORECASTING, EN MANAGEMENTRAPPORTAGES Geef een boost aan uw corporate performance management. Exact Consolidation powered by LucaNet zorgt ervoor dat al uw financiële managementprocessen gelinkt zijn aan één centrale bron met de daadwerkelijke financiële situatie. De oplossing is volledig geïntegreerd met Exact Online, Exact Globe en Exact Financials. Zo worden alle financiële data, budgetten, forecasts en andere niet-financiële gegevens moeiteloos op elkaar afgestemd en geanalyseerd. Dit versnelt uw maandafsluiting en ondersteunt u bij het budgetteren en forecasten. Ook zorgt het ervoor dat uw managementrapportages gebaseerd zijn op de meest actuele informatie. VOORDELEN 1. Geen spreadsheets of frustraties meer 2. Razendsnel up-and-running 3. Snellere financiële processen 4. Eén centrale gegevensbron met de financiële waarheid 5. Volledig inzoomen FIANCIËLE CONSOLIDATIE 1. Eén betrouwbare dataset 2. Bekijk de situatie vanuit elke hoek 3. Automatiseer uw activiteiten 4. Een heldere audit trail 5. Verschillende valuta gedekt 6. Publiceer uw resultaten snel BUDGETTERING 1. Nauwkeurige, snelle en eenvoudige planning 2. Flexibel en aanpasbaar 3. Betrouwbaar datamanagement 4. Inzicht voor alle stakeholders WAT IS LUCANET? 1. Betrouwbaar 2. Flexibel 3. Transparant 4. Geïntegreerd 5. Intelligent

2 SNELHEID EN NAUWKEURIGHEID DOOR EENVOUD EXACT CONSOLIDATION POWERED BY LUCANET MAAKT HET MANAGEN VAN UW COMPLEXE FINANCIËLE ORGANISATIE EENVOUDIG 1 VOLLEDIG INZOOMEN TOT OP DETAILNIVEAU Analyseer direct afwijkingen in uw resultaten door meteen in te zoomen op de details tot op transactieen documentniveau. Zo krijgt u meteen antwoord op al uw vragen. Met Exact Consolidation powered by LucaNet is uw interne communicatie sneller, duidelijker en effectiever. 2 RAZENDSNEL UP-AND- RUNNING De oplossing is intuïtief en makkelijk in gebruik. Het wordt geïmplementeerd volgens het Do It Yourself-principe en daarom kunt u binnen de kortste keren live zijn. Zonder dat er aanvullende aanpassingen door een consultant nodig zijn. En met de kant-en-klare integratie, kunnen we meteen focussen op het stroomlijnen van uw organisatie. 3 GEEN SPREADSHEETS OF FRUSTRATIES MEER De meeste organisaties baseren hun belangrijke beslissingen op spreadsheets. Maar de meeste spreadsheets bevatten fouten in berekeningen, formules en zelfs data. In het Verenigd Koninkrijk kostte een fout in een offertetraject van het spoorwegbedrijf de belastingbetaler 60 miljoen. Een enorme én onnodige fout. Exact Consolidation powered by LucaNet zorgt voor maximale datakwaliteit, gewaarborgd door de intelligentie van het systeem en een complete audit trail. 4 SNELLERE FINANCIËLE PROCESSEN Workflows managen en monitoren uw maandafsluiting. Dit vermindert fouten en verhoogt de transparantie van uw financiële rapportages. Daarnaast verlaagt u zo uw doorlooptijd met dagen. U bent er zeker van dat u de juiste dingen doet, op het juiste moment, met de juiste informatie. Alles ondersteund door een intelligente consolidatiewizard om zo veel mogelijk processen te automatiseren. Krijg sneller nauwkeurigere resultaten. Weet dat uw mensen allemaal op dezelfde manier samenwerken aan de laatste budgetten en forecasts. 5 ÉÉN CENTRALE GEGEVENSBRON MET DE DAAD- WERKELIJKE FINANCIËLE SITUATIE De financiële consolidatie, budgettering, forecasting en managementrapportages zijn volledig geïntegreerd. Dit betekent dat alle processen bijdragen aan één bron van informatie die de absolute waarheid weergeeft. Gok niet langer op de uitkomsten van spreadsheets. Voorspel uw toekomst en neem met zekerheid bedrijfskritische beslissingen. Als marktomstandigheden van de een op de andere dag volledig kunnen veranderen, dan moet u dit zo snel mogelijk kunnen analyseren en evalueren. Om vervolgens zo snel mogelijk actie te kunnen ondernemen.

3 MEER INZICHT IN MINDER TIJD EXACT CONSOLIDATION POWERED BY LUCANET BESPAART TIJD EN GEEFT MEER INZICHT. DIT BIEDT U DE FLEXIBILITEIT OM UIT TE STEKEN BOVEN DE REST IN EEN DYNAMISCHE MARKT. EÉN BETROUWBARE DATASET Lange en tijdrovende afsluitcycli behoren tot het verleden. Vergeet complexe en inflexibele spreadsheets. Met Exact Consolidation powered by LucaNet profiteert u van een compleet financieel datawarehouse. Een centrale plek waar u alle antwoorden vindt. Wat uw accountingstandaarden ook zijn (bijvoorbeeld US-GAAP, IFRS, HBG). BEKIJK DE SITUATIE VANUIT ELKE HOEK Wilt u direct inzicht in uw organisatiebrede resultaten? Vanuit het perspectief van zowel de juridische afdeling als vanuit het management? Exact Consolidation powered by LucaNet biedt u gesegmenteerde rapportages en parallelle creatie van geconsolideerde P&L overzichten, balansen en cashflow statements. Voor hoeveel niveaus van subconsolidatie dan ook. Op die manier kunt u uw resultaten vanuit elke hoek bekijken. AUTOMATISEER UW ACTIVITEITEN HELEMAAL ZELF Krachtige wizards ondersteunen de geautomatiseerde aanmaak van transactie- en consolidatiegegevens, maar ook van intercompany eliminaties. Zelfs voor deelnemingen met veranderende eigendomspercentages. De oplossing bevat closure & disclosure management. Met workflows die elke stap van het proces volgen en begeleiden. U bepaalt zelf heel eenvoudig de regels en KPI-rapportages, zonder de hulp van IT of dure consultants. EEN HELDERE AUDIT TRAIL Handmatige invoer wordt uiteraard ook ondersteund. Voeg documenten en commentaren toe om een complete audit trail te creëren, met ondersteunend bewijs voor iedere correctie. Alle veranderingen tijdens uw maand- of jaarafsluiting worden gelogd in het systeem. Dit tilt de betrouwbaarheid van uw processen en de kwaliteit van uw data naar een hoger niveau. Zit u in een reorganisatie? Alle voormalige structuren blijven bewaard, zodat u zowel in de oude als nieuwe situatie analyses kunt uitvoeren. VERSCHILLENDE VALUTA GEDEKT Het automatisch omrekenen van valuta naar historische, gemiddelde en dagwaarden bespaart tijd en biedt transparantie. Wilt u de impact van veranderende valutawaarden inschatten? Of wilt u daadwerkelijke resultaten versus gebudgetteerde waarden zien? Dit wordt in-memory en realtime omgerekend, zodat u direct de impact ziet. PUBLICEER UW RESULTATEN SNEL U kunt jaarrekeningen direct vanuit het systeem opstellen en genereren. De gegevens kunt u vervolgens ontsluiten via XBRL, Excel, QlikView, MS Reporting Server of welke rapportage- of BI-tool dan ook. En zo kunt u uw resultaten snel publiceren. In het juiste formaat, voor iedere stakeholder. U werkt gemakkelijk samen met alle financiële en nietfinanciële belanghebbenden. Zo vermindert u de doorlooptijden van uw budgetten en forecasts tot wel 90%.

4 EEN CENTRALE BRON VAN WAARHEID MET EXACT CONSOLIDATION POWERED BY LUCANET IS UW FINANCIËLE TOEKOMST NET ZO HELDER ALS UW ACTUALS VAN VANDAAG. ZO KUNT U UW BESLUITVORMING BASEREN OP WAT ER DAADWERKELIJK GEBEURT. NAUWKEURIGE, SNELLE EN EENVOUDIGE PLANNING In het huidige economische klimaat ligt er meer druk op nauwkeurige budgettering en forecasting dan ooit. Exact Consolidation powered by LucaNet bevat een krachtige tool voor financiële planning. Deze maakt het mogelijk dat u veranderingen in de markt sneller registreert en op basis daarvan ook sneller actie onderneemt. Dit is gebaseerd op het complete financiële datawarehouse, inclusief de calculatielogica voor geïntegreerde planning. Dankzij de kraakheldere centrale bron van informatie voor al uw besluitvorming, is uw financiële planning sneller en eenvoudiger dan ooit. FLEXIBEL EN AANPASBAAR Individueel aanpasbare en volledig geïntegreerde P&L overzichten, balansen en cashflow statements, die parallelle structuren ondersteunen, zijn slechts het begin. Vervolgens kost het slechts een paar muisklikken om vanuit daar de indirecte cashflow statement en de directe liquiditeitsplanning af te leiden. Inclusief het effect van de waarde van buitenlandse valuta. Verrijk uw organisatiebrede financiële planning met medewerkersgegevens, verkoopcijfers en informatie over productievolumes en prijsstelling. Gebruik scenario s en seizoensgerelateerde rolling forecasts. En zorg er zo voor dat uw organisatie is voorbereid op de grillen van de markt. BETROUWBAAR DATAMANAGEMENT U heeft alle financiële data en belangrijke performancegegevens op één plek. Dit biedt managers de inzichten die ze nodig hebben om binnen een handomdraai beslissingen te nemen. Met geavanceerde kostenallocatie binnen alle entiteiten, integrale kostprijscalculaties en HR-planning, heeft u krachtige tools in handen om uw handmatige activiteiten drastisch terug te dringen. INZICHT VOOR ALLE STAKEHOLDERS Geef management direct toegang tot de cockpit of een specifiek KPI-rapport binnen het systeem. Gebruik de krachtige Excel add-in met pivot table ondersteuning. Dit helpt u om snel gedetailleerde informatie te delen met de relevante stakeholders. State of the art interfaces voor XMLA, ODBO en MDX zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande rapportage- en/of BI-omgeving, inclusief MS Reporting Services voor Synergy of Exact Insights powered by QlikView.

5 WAT IS LUCANET? LUCANET BIEDT MODERNE CORPORATE PERFORMANCE MANAGEMENT SOFTWARE VOOR FINANCIËLE CONSOLIDATIE, FINANCIËLE PLANNING, RAPPORTAGE EN ANALYSE. LucaNet is opgericht in 1999 en heeft inmiddels een grote internationale aanwezigheid als specialist op het gebied van business intelligence voor accounting. Grote organisaties zoals Friesland Campina en Toshiba behoren tot de vele tevreden klanten van LucaNet. LucaNet ondersteunt performance management door: EEN REALTIME SINGLE DATAMODEL MET IN-MEMORY CALCULATIE Wanneer een waarde in het systeem verandert, laten alle andere rapportages deze verandering onmiddellijk zien. Het is niet nodig om op een refresh-knop te klikken. Alle resultaten zijn direct beschikbaar en betrouwbaar. SNELHEID EN TRANSPARANTIE De database met transactiedata gebruikt dezelfde principes en logica als elk ander accountingsysteem voor het opslaan van gegevens. Het kost slechts een paar seconden om de herkomst van transacties, handmatige invoer en aanpassingen te traceren. Zelfs als u zoekt naar gearchiveerde data. ONDERSTEUNING VAN DE GEBRUIKER Accountstructuren en consolidatiehiërarchieën kunnen eenvoudig aangepast worden in het systeem door de normale gebruikers binnen de financiële afdeling. Ook de complexe functies kunnen door hen worden opgezet. Dit zorgt ervoor dat implementatie al binnen een paar dagen mogelijk is. IN-MEMORY OLAP-TECHNOLOGIE LucaNet biedt zijn eigen in-memory OLAP-database met een hoge performance. De installatie van de LucaNet server kost slechts een paar uur. En het laat zeer weinig footprint achter op uw netwerk. Multidimensionale analyse wordt mogelijk, zonder dat gecompliceerde updateprocessen nodig zijn.

6 SOFTWARE VAN EXACT Het ondersteunen van ondernemers is de kern van onze werkzaamheden bij Exact. We herinneren ons eigen bescheiden begin in 1984 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler. We begrijpen hoe u denkt, hoe u samenwerkt binnen het bedrijfsleven en welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. ONTDEK OOK DE ANDERE OPLOSSINGEN: Met deze kennis bieden we software-oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die real time inzicht geven in de gehele onderneming. Met Exact heeft u de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor uw klanten en uiteindelijk uzelf te creëren. Van productie, groothandel en distributie tot zakelijke dienstverlening, in welke business u ook zit, wij helpen u groeien. KOM MET ONS IN CONTACT: Hoewel Exact zich voortdurend inspant om te zorgen dat de informatie in dit document zo volledig en actueel mogelijk is, kan Exact geen garanties afgeven omtrent de juistheid, volledigheid of specifieke toepasbaarheid van de gepubliceerde en/of gevraagde informatie in dit document. Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merk- en handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren. [MCL610101NL006.1]

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION. Powered by LucaNet

SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION. Powered by LucaNet SNEL & EENVOUDIG CONSOLIDEREN MET EXACT CONSOLIDATION Powered by LucaNet Astrid van den Oever Henk Schobben Sander van Triet Agenda Uitdagingen & Behoeften Samenwerking voor het beste resultaat Exact Consolidation

Nadere informatie

EXACT CONSOLIDATIE. Arie Geneugelijk, Senior Business consultant Djimmy Zeijpveld, Principal, Product Marketing

EXACT CONSOLIDATIE. Arie Geneugelijk, Senior Business consultant Djimmy Zeijpveld, Principal, Product Marketing EXACT CONSOLIDATIE Arie Geneugelijk, Senior Business consultant Djimmy Zeijpveld, Principal, Product Marketing Agenda Uitdagingen Behoefte Demonstratie Takeaway Vragen Uitdagingen 70% Van de bedrijven

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. TRY TOMORROW S TECH EXACT LIVE 2017 Exact Consolidatie, 15 november

Nadere informatie

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop

Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Een compleet financieel beeld met 1 druk op de knop Doel: Kennismaken met de mogelijkheden van Exact Consolidatie Consolideren met één centrale bron van data Eenvoudig en snel kunnen inspelen op veranderingen

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. FINANCE TRACK EENVOUDIG, SNEL EN FOUTLOOS CONSOLIDEREN MET EXACT WAT IS EXACT CONSOLIDATIE? Een volledige en gebruikersvriendelijke CPM oplossing > Financiële Consolidatie > Budgettering en Forecasting

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Sneller en nauwkeuriger begroten in de zorg met LucaNet

Sneller en nauwkeuriger begroten in de zorg met LucaNet Sneller en nauwkeuriger begroten in de zorg met LucaNet Begroten wordt een steeds grotere uitdaging Begroten is binnen de zorg een belangrijk, maar ook steeds tijdrovender onderdeel van de financiële jaarcyclus.

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS. Astrid van den Oever & Erik de Meijer

DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS. Astrid van den Oever & Erik de Meijer DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS Astrid van den Oever & Erik de Meijer Agenda Introductie Uitdagingen Onze oplossing Demonstratie Wat maakt Exact Insights uniek? Wat levert u dit op? Samenvatting Vragen

Nadere informatie

Efficiënt Budgetteren & Forecasten. Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 12 JUNI 2007

Efficiënt Budgetteren & Forecasten. Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 12 JUNI 2007 Efficiënt Budgetteren & Forecasten Drs. Luc Cusiel Practice Leader Performance Management 11 juni 2015 Agenda o Spreadsheets o Planningsproces en spreadsheets o De volgende stap o Geïntegreerde systemen

Nadere informatie

Je gebruikt maar 12% van je data. Dit is hoe je die 88% ook benut. Exact Insights

Je gebruikt maar 12% van je data. Dit is hoe je die 88% ook benut. Exact Insights Je gebruikt maar 12% van je data. Dit is hoe je die 88% ook benut. Exact Insights Rob Heijnen Senior Business Consultant 2018 EXACT Rob Heijnen Senior Business Consultant Welkom! Rob.Heijnen@exact.com

Nadere informatie

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4

HET SUCCES VAN QLIKVIEW. Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 HET SUCCES VAN QLIKVIEW Breda, 31 augustus 2011 Leon de Ridder, UNIT4 UNIT4 BI SOLUTIONS Leon de Ridder UNIT4, beursgenoteerd, 24 landen Specialist in BI & Financial Management Sinds 1996 actief, > 800

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

WE WILLEN DE BESTE ZIJN. SAMEN MET ONZE PARTNERS EN KLANTEN NAAR EEN NEXT LEVEL GROEIEN. Paul Ramakers, Exact

WE WILLEN DE BESTE ZIJN. SAMEN MET ONZE PARTNERS EN KLANTEN NAAR EEN NEXT LEVEL GROEIEN. Paul Ramakers, Exact WE WILLEN DE BESTE ZIJN. SAMEN MET ONZE PARTNERS EN KLANTEN NAAR EEN NEXT LEVEL GROEIEN. Paul Ramakers, Exact DATA DISCOVERY MET EXACT INSIGHTS WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN Agenda Introductie Uitdagingen

Nadere informatie

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur

Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Professional services organisaties Altijd en overal grip op uw projecten, van verkoop tot factuur Kritische opdrachtgever verwacht meer De opdrachtgever van vandaag is kritisch, verlangt toegevoegde waarde

Nadere informatie

IBM Cognos FSR bij Delta Lloyd Groep. Arnold J. Honig en Peter van Meijel 9 november 2011

IBM Cognos FSR bij Delta Lloyd Groep. Arnold J. Honig en Peter van Meijel 9 november 2011 IBM Cognos FSR bij Delta Lloyd Groep Arnold J. Honig en Peter van Meijel 9 november 2011 1 2011 2011 IBM IBM Corporation Agenda Het verloop van het jaarwerkproces 2010 Beoogde verbeteringen van het jaarwerkproces

Nadere informatie

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit.

André van de Graaf, Judith van Dam. Dashboards: Haal eruit wat er in zit. André van de Graaf, Judith van Dam Dashboards: Haal eruit wat er in zit. Agenda Wat is het nut van dashboards? Hoe transformeren we data naar informatie? Hoe presenteren we deze informatie? Op welke manieren

Nadere informatie

Nationale Controllersdag 2016 9 juni 2016. Financial Control Framework Van data naar rapportage

Nationale Controllersdag 2016 9 juni 2016. Financial Control Framework Van data naar rapportage Nationale Controllersdag 2016 9 juni 2016 Financial Control Framework Van data naar rapportage Inhoudsopgave Even voorstellen Doel van de workshop Positie van Finance & Control Inrichting van management

Nadere informatie

Exact Insights. Het juiste inzicht en grip op uw organisatie

Exact Insights. Het juiste inzicht en grip op uw organisatie Exact Insights Het juiste inzicht en grip op uw organisatie AGENDA EXACT INSIGHTS DE WERELD VAN VANDAAG 90% 12% Van... Naar... Wat weet Netflix allemaal? Wanneer je terugspoelt, vooruitspoelt of pauzeert

Nadere informatie

NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN

NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN NO HANDS ACCOUNTING VAN INVOEREN NAAR ADVISEREN Even voorstellen Joost van Koot Principal Product Marketing Jos Suijkens Senior Business Consultant Van invoeren naar adviseren AGENDA FUTURE FINANCE DE

Nadere informatie

Financiële Planning & Forecasting Rutger den Ouden Controller Pon Automotive Products & Services

Financiële Planning & Forecasting Rutger den Ouden Controller Pon Automotive Products & Services 1 24 mei 2011 IBM Finance Forum 2011 Financiële Planning & Forecasting Rutger den Ouden Controller Automotive Products & Services 2 Agenda Welkom in de wereld van Logistiek & Services Organisatie & TM1

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Het gemak van een consolidatietool. Arie Geneugelijk Flanders Expo Gent

Het gemak van een consolidatietool. Arie Geneugelijk Flanders Expo Gent Het gemak van een consolidatietool Arie Geneugelijk Flanders Expo Gent Agenda Waarom niet gewoon Excel gebruiken? Demonstratie van Exact Consolidatie Quotes van klanten Samenvatting Waarom niet gewoon

Nadere informatie

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE

SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE SECURITY & DATA PROTECTION ARCHIVING & BACKUP IN 5 STAPPEN NAAR EEN IDEALE SITUATIE POWERED BY DATA DIE U WILT BEWAREN EN DATA DIE U MOET BEWAREN Het opslaan van data, zoals archiveren en back-up, is een

Nadere informatie

Automated Engineering White Paper Bouw & Infra

Automated Engineering White Paper Bouw & Infra Automated Engineering White Paper Bouw & Infra Inhoudsopgave 1. Introductie 2 2. Wat is automated engineering? 3 3. Wanneer is Automated Engineering zinvol? 3 4. Wat zijn de stappen om een ontwerpproces

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Twitter #ictacc

Onderzoeksbureau GBNED Twitter #ictacc Corporate Performance Management () Op basis van rapport Markanalyse 2014 Door Gerard Bottemanne, GBNED Datum 22 mei 2014 Wie maakt al gebruik van Corporate Performance Management? Welke functies vallen

Nadere informatie

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur

Low Risk Low Risk High Risk Deliquency Risk 3,455 1, ,455 2, ,244 e Risk Low Risk Failur 65 APR MAY 014 JUN JUL Intelligente, waardevolle data OCT NOV Deliquency Risk CURRENT Duurzame, Undetermined strategische groei Moderate High Low 3,455 1,678 70 Moderate 2,957 200 45 25-250 8,766 1,965

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE?

OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE? OP KOERS NAAR EEN DATAGEDREVEN ORGANISATIE? THE FULL STORY Dit artikel verscheen ook in The full story. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers en professionals drie vliegen in één klap slaan. Je

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling

Implementatie eboard. Nederlandse Board gebruikersdag. Fred Elgers, Hoofd Controlling Implementatie eboard Nederlandse Board gebruikersdag Fred Elgers, Hoofd Controlling Agenda Introductie Aanleiding CPM Selectieproces Projectaanpak Resultaten Toekomst 2 Introductie Persoonlijk Fred Elgers

Nadere informatie

Whitepaper: Consolidatie met spreadsheet versus consolidatiesoftware

Whitepaper: Consolidatie met spreadsheet versus consolidatiesoftware Whitepaper: Consolidatie met spreadsheet versus consolidatiesoftware Ik realiseer mijn consolidatie momenteel in een spreadsheet. Wanneer is het noodzakelijk om te investeren in consolidatiesoftware? Het

Nadere informatie

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server

Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Independer.nl verhoogt efficiency met BizTalk Server Door het proces tussen aanvraag en afsluiten van een verzekering te automatiseren, verloopt het sneller en is de kans op fouten sterk afgenomen. Independer.nl

Nadere informatie

INTEGRALE PLANNING & CONTROL VOOR DE OVERHEID

INTEGRALE PLANNING & CONTROL VOOR DE OVERHEID INTEGRALE PLANNING & CONTROL VOOR DE OVERHEID Public Insights & Innovations 2018 Onderwerpen Iets over integrale planning & control Hoe ziet dat eruit bij een gemeente? Wat voor tools bieden uitkomst?

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Masterclass Beyond Consolidation Group Reporting to high performance ConQuaestor, UNIT4, Tagetik. Grontmij, Intres Utrecht, 9 mei 2012

Masterclass Beyond Consolidation Group Reporting to high performance ConQuaestor, UNIT4, Tagetik. Grontmij, Intres Utrecht, 9 mei 2012 Masterclass Beyond Consolidation Group Reporting to high performance ConQuaestor, UNIT4, Tagetik. Grontmij, Intres Utrecht, 9 mei 2012 Programma (Logo Klant) 16:30 uur Welkom 16:45 uur Inleiding: visie

Nadere informatie

Fast Close Manager Factsheet versie 2016

Fast Close Manager Factsheet versie 2016 Fast Close Manager Factsheet versie 2016 Procesbeheer voor alle financiële processen inclusief elektronisch balansdossier FastCloseManager is gemaakt voor financials die hun processen op een eenvoudige

Nadere informatie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie Versie 2.5 Page 1 Maak van een oceaan vol gegevens Essential Intelligence Maak van uw operationele data belangrijke KPI s, genereer besluitvormingsrapporten en voer kritieke data-analyses uit met. Manufacturing

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge

Rapport Credit Management Software 2015-2016. Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Rapport Credit Management Software 2015-2016 Presentatie: Marcel Wiedenbrugge Credit Expo, 5 november 2015 Agenda 1. Het rapport Credit Management Software 2. CMS. De huidige stand van zaken 3. Hoe ziet

Nadere informatie

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN

CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN CONNECTING SOLUTIONS VOOR DE GROOTHANDEL DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN STYLE, MAARSSEN GROEI DOOR ONTZORGEN VAN MEER NIEUWE KLANTEN. Mark de Waard, Advisie DRIVEN BY AMBITION WOENSDAG 11 MEI INN

Nadere informatie

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses LexisNexis Social Analytics MOGELIJK GEMAAKT POWERED DOOR BY Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses Met deze tool kunnen bedrijven en PR- en marketingbureaus

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl EXACT VOOR FINANCIËN Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl 2 INVESTEER NU IN REALTIME REPORTING VOORDAT DE CONCURRENT HET DOET De hele wereld is online. Via een tablet en smartphone kun je bijna

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS!

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS! De voordelen van Business Intelligence zijn te groot om te negeren. Snelle, betrouwbare en concrete informatie verbetert niet alleen de bedrijfsprestaties doordat de mogelijkheden in de markt beter worden

Nadere informatie

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos

SMART automation. Met de A.B. Entiteiten Interface. Ger Bos SMART automation Met de A.B. Entiteiten Interface Ger Bos Agenda Inleiding Wat is SMART automation Tools voor SMART automation A.B. Entiteiten Interface Alternatieven De praktijk van SMART automation Wat

Nadere informatie

ibisapps IBIS4Budget-live

ibisapps IBIS4Budget-live ibisapps IBIS4Budget-live projecten budgetten bewaken bewaken Quote In onze gebiedsontwikkeling heb ik behoefte aan actueel inzicht. In de stand van zaken van vandaag, maar ook in de kansen en bedreigingen

Nadere informatie

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken

Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken Releasen met een druk op de knop: Met behulp van Continuous Delivery sneller uw doel bereiken De business organisatie heeft altijd stijgende verwachtingen van uw IT organisatie. Meer dan ooit is het van

Nadere informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie v.01 Factview software innovatieve financiële rapportages Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie Planning Company is een innovatieve advies organisatie en leverancier van

Nadere informatie

Uw financiële en operationele gegevens vanuit Exact in een overzichtelijk management dashboard

Uw financiële en operationele gegevens vanuit Exact in een overzichtelijk management dashboard Uw financiële en operationele gegevens vanuit Exact in een overzichtelijk management dashboard 8 mei 2019 Bart Baute www.emasphere.com 2017. All Rights Reserved. Dashboarding voor... ACCOUNTSKANTOREN Focus

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 7 ERP-systemen: human resources Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Kennismaken met de human-resourceprocessen

Nadere informatie

KIM. Slimme acties ondernemen

KIM. Slimme acties ondernemen KIM Slimme acties ondernemen CONTROLE KWIJT? Herkent u dit soort ervaringen ook? Uw organisatie heeft allerlei systemen in huis, maar Niemand weet echt meer hoe het systeem exact werkt Voor kleine wijzigingen

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL

VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL VULNERABILITY ANALYTICS & MANAGEMENT PORTAL Het opvolgen van gevonden kwetsbaarheden vanuit vulnerability scans op regelmatige basis is een uitdagend proces. De combinatie van vele resultaten, een constant

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

Nederlands. (taal waarin de brochure is gemaakt) invantive control. grip op Excel. Voor: 1.1

Nederlands. (taal waarin de brochure is gemaakt) invantive control. grip op Excel. Voor: 1.1 Nederlands (taal waarin de brochure is gemaakt) invantive control grip op Excel Voor: Inhoudsopgave 2 Samenwerken vanuit één database De Excel tijdbom. Zeg dag tegen doorgekopieerde fouten. Voorbeeldtoepassingen.

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening

TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE. Exact voor zakelijke dienstverlening TIPS VOOR BETERE TIJDREGISTRATIE EN PROJECT ADMINISTRATIE Exact voor zakelijke dienstverlening wie Presentatoren is wie Mieke Sales Patrick manager Purperhart Senior Business Consultant Patrick Purperhart

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview

Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview SAP Customer Success Story Healthcare Cryo-Save Group N.V. Cryo-Save Group N.V. Zutphen, The Netherlands Used with permission. Cryo-Save: Snel en dynamisch consolideren met SAP BPC dankzij CPMview Partner

Nadere informatie

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving

Modules Online Kostenbeheer Mobiel. Dienstbeschrijving Modules Online Kostenbeheer Mobiel Dienstbeschrijving A ugust us 201 3 1 Overzicht 1.1 Wat is Online Kostenbeheer Mobiel? Online Kostenbeheer Mobiel is een aanvulling op mogelijkheden rondom facturen binnen

Nadere informatie

Voedingsmiddelenproductie. Produceren in een dynamische omgeving

Voedingsmiddelenproductie. Produceren in een dynamische omgeving Voedingsmiddelenproductie Produceren in een dynamische omgeving Koploper blijven in een snel veranderende markt Uw marges zijn in toenemende mate afhankelijk van hoe goed en hoe snel u uw productie kunt

Nadere informatie

Invantive Producer. Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten.

Invantive Producer. Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten. Invantive Producer Als integriteit en compliance noodzakelijk is. Maar niks extra mag kosten. Agenda Invantive Visie De Invantive Benadering Het Invantive Resultaat Invantive Producer Praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

WHITEPAPER RAPPORTAGETOOLS DIE ECHT WERKEN DOOR ERIK VENEMA

WHITEPAPER RAPPORTAGETOOLS DIE ECHT WERKEN DOOR ERIK VENEMA WHITEPAPER RAPPORTAGETOOLS DIE ECHT WERKEN DOOR ERIK VENEMA Rapportagetools die echt werken Data komt in een organisatie uit alle hoeken en gaten binnen. En van buiten af volgt er nog misschien nog meer

Nadere informatie

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties

Grip-IT Planning & Forecasting Tool. Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Grip-IT Planning & Forecasting Tool Voor beheerste Operations en bestuurbare proces-prestaties Wat is Grip-IT? Een snelle en degelijke applicatie voor planning en capaciteitsmanagement, bijvoorbeeld als

Nadere informatie

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit

Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Proactief en voorspellend beheer Beheer kan effi ciënter en met hogere kwaliteit Beheer kan efficiënter en met hogere kwaliteit Leveranciers van beheertools en organisaties die IT-beheer uitvoeren prijzen

Nadere informatie

Business Intelligence. Toepassing BI Database en Datawarehouse BI proces BI Organisatie Implementatie BI

Business Intelligence. Toepassing BI Database en Datawarehouse BI proces BI Organisatie Implementatie BI Business Intelligence Toepassing BI Database en Datawarehouse BI proces BI Organisatie Implementatie BI Toepassing BI (Operationele) sturing Financieel (BBSC) Performance NIET voor ondersteuning proces

Nadere informatie

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA Op dit moment vindt er wereldwijd een technologie gebaseerde bedrijfsrevolutie plaats die op het eerste gezicht geen grenzen kent. Met zeer grote snelheid worden

Nadere informatie

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork

Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Van ruwe data naar bruikbare informatie. Sales Insight van itradenetwork Inzicht, kansen, groei Ziet u het niet meer? Het is kenmerkend voor de horeca-, hospitality- en voedingssector dat producenten en

Nadere informatie

Het klikt tussen Venice en Isabel 6

Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Het klikt tussen Venice en Isabel 6 Woensdag 8 september 2010 Brugge Copyright - Isabel 2006 All rights reserved. ZOOMIT is a registered trademark by Isabel NV/SA Agenda Wie is Isabel? Uw uitdagingen als

Nadere informatie

The best of ICT with a human touch. GGZ: pak de regie op de eigen data-omgeving WHITEPAPER

The best of ICT with a human touch. GGZ: pak de regie op de eigen data-omgeving WHITEPAPER WHITEPAPER GGZ: pak de regie op de eigen data-omgeving Axians Hogeweg 41 301 LJ Zaltbommel Tel: +31 88 988 90 00 www.axians.nl The best of ICT with a human touch WHITEPAPER HEALTHCARE 2 Axians - Tel: +31

Nadere informatie

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive

Ad Hoc rapportage of constante sturing. Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive 1 Ad Hoc rapportage of constante sturing Presentatie door: Paul Brands Regional Account Executive Agenda 2 Wie zijn wij? Duurzaam ondernemen / Informatie voorziening. Veranderende inzichten. Knelpunten

Nadere informatie

Voorspel uw toekomstige. afzet met Sales & Operations Planning. Rene van Luxemburg. Ilja Kempenaars

Voorspel uw toekomstige. afzet met Sales & Operations Planning. Rene van Luxemburg. Ilja Kempenaars Voorspel uw toekomstige Rene van Luxemburg Ilja Kempenaars afzet met Sales & Operations Planning Break-out sessie Break-out sessie S.&.O.P. & Forecasting Forecast Pro applicatie Effectief? Ja! Duur? Nee!

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

Rendement biedt IT-trainingen voor elk niveau

Rendement biedt IT-trainingen voor elk niveau Rendement biedt IT-trainingen voor elk niveau J Excel PLUS J Excel PRO J Excel Power Pivot & Power View Fundamentals J E-mailbeheer en Timemanagement J Office 365 J Power BI basis J Power BI vervolg e100

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

Een toelichting op Circular IQ

Een toelichting op Circular IQ Een toelichting op Circular IQ Vereniging Circulair Friesland Roy Vercoulen & Claire Teurlings Founders Circular IQ 14 Februari 2017 Een slim interactief platform dat duurzaamheidsinformatie verandert

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware

Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware SAP Solution Brief SAP Business ByDesign Doelstellingen Uw business op volle snelheid met krachtige, slimme cloudsoftware Van losse modules naar één compleet systeem. Snel en praktisch. Van losse modules

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie U wilt verantwoord zakendoen en komt dagelijks in contact met prospects, klanten en leveranciers.

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

www.b-information.be

www.b-information.be www.b-information.be Marketing informatie : marketing performance solutions & data quality solutions : stimuleer uw verkoop en optimaliseer de impact van uw marketingcampagnes en prospectie Marketing performance

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

CaseMaster RP ResellerProfiling

CaseMaster RP ResellerProfiling CaseMaster RP ResellerProfiling ResellerProfiling Het verzamelen van reseller informatie is een zeer belangrijke stap in het proces om bij te blijven in de huidige tijd. De performance van de resellers

Nadere informatie

Met 123 miljoen kratten, die gemiddeld vijf keer per jaar rouleren, was het budgetteringsproces niet meer hanteerbaar in Excel.

Met 123 miljoen kratten, die gemiddeld vijf keer per jaar rouleren, was het budgetteringsproces niet meer hanteerbaar in Excel. Case Closed Euro Pool System is Europa s grootste logistieke dienstverlener van meermalig te gebruiken verpakkingen voor transport en display van versproducten als groenten en fruit. De organisatie beschikt

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie