NIEUWSBRIEF nr februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF nr. 12 3 februari 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF nr februari 2016 In deze nieuwsbrief: Juffen- en meesterdag Studenten tweede helft schooljaar Week van de lentekriebels Uitnodiging ouderportaal voor rapportgesprekken Parkeergedrag ouders Waarderingsvragenlijsten: herhaling Opbrengst Het Rode Kruis Belangrijke data: Woensdag 17 februari Informatieavond lentekriebels Vrijdag 19 februari Inloopochtend Vrijdag 19 februari Meester- en juffendag Zaterdag 20 t/m 28 februari Voorjaarsvakantie Maandag 29 februari Studiedag; alle kinderen zijn vrij 3, 7 en 11 maart Rapportgesprekken Vrijdag 4 maart Inloopochtend

2 Juffen- en meesterdag Beste ouders, Op vrijdag 19 februari aanstaande is het weer Juffen- en meesterdag. Deze dag vieren alle juffen en meesters hun verjaardag. Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Dus wordt dit een echte feestdag, met als thema GLITTER & GLAMOUR. Outfit De kinderen mogen verkleed komen in een mooie Glitter & Glamour outfit. Er wordt gedanst, er is muziek in de klas en nog veel meer maar dat is nog een verrassing. Spelletjes mee De groepen 3 t/m 8 mogen een spelletje meenemen op deze dag. Dus heb je een leuk spel thuis liggen, neem het maar mee! Voor de groepen 1 & 2 zijn er andere leuke activiteiten. Cadeautjes Het lijkt ons een leuk idee om gezamenlijk voor iedere juf en meester een cadeautje te kopen. Een kleine bijdrage van bijvoorbeeld 1,00 in het potje (op de koelkast in de klas) zou hierbij erg helpen. Daarnaast zijn mooie tekeningen en knutselwerkjes natuurlijk van harte welkom! Van maandag 8 t/m vrijdag 12 februari is het mogelijk een financiële bijdrage te leveren. De oudercommissie zorgt voor de cadeautjes waarbij de stagiaires niet worden vergeten! Bij voorbaat dank! De oudercommissie Studenten- tweede helft schooljaar Dit is de indeling voor het tweede half jaar van onze studenten: Van de Marnixacademie: - Jiska Rozendal (deeltijd 1 e jaars) op dinsdag bij Selma in groep 3. - Inge Schaap (deeltijd 1 e jaars) op dinsdag bij Debbie in groep 8. - Stacey de Koster (BB-2 e jaars) op maandag en dinsdag bij Chitra in groep 4. - Magriet de Vries (BB- 2 e jaars) op dinsdag bij Thirza in groep 5. - David Tetelepta (WB- 3 e jaars deeltijd) op dinsdag en donderdag bij Mark in groep 7. ID college; zorg en welzijn: - Hajar op donderdag en vrijdag bij Ingrid (t/m 15 april) - Joelle op donderdag en vrijdag bij Bianca (t/m 15 april)

3 Maatschappelijke stage van de HAVO: - Sylke Jongejan op donderdag bij Myrla (t/m 31 maart) Week van de Lentekriebels - uitnodiging ouderavond Op 20 maart begint de lente, het jaargetijde van nieuw leven. Kinderen zijn vaak geboeid door de geboorte van kuikentjes, lammetjes en baby'tjes. Maar hoe groeit een baby in de buik? Wat is verliefdheid? Wat is het verschil tussen jongens en meisjes? De lente is hét moment om aandacht te besteden aan deze en andere vragen over relaties en seksualiteit. Daarom doet onze school dit jaar weer mee aan de Week van de Lentekriebels van 14 t/m 18 maart. Tijdens deze week zijn er activiteiten voor alle groepen op school. Zo geven we lessen over relationele en seksuele vorming, waarbij onze aandacht deze keer in het bijzonder uitgaat naar voortplanting, gezinsvorming en seksuele weerbaarheid. Wij begrijpen dat dit wellicht bij u wat vragen oproept of dat u hier graag meer over wilt weten. Daarom willen wij u uitnodigen voor de ouderavond die in het kader van dit project georganiseerd wordt. Op deze avond geven wij algemene informatie over het lesprogramma. Voor de start van de Week van de Lentekriebels ontvangt u van de groepsleerkracht een mail met wat exact de onderwerpen van de lessen zullen zijn zodat u als ouder hier op kunt inspelen. U bent hiervoor welkom om op woensdagavond 17 februari om uur in ons speellokaal. Er is inloop vanaf uur. Als u van plan bent te komen, kunt u dit, vóór 10 februari, per mail laten weten: i.keuning@basisschooldeoase.nl Op de site van de Lentekriebels, vindt u meer informatie over dit project. Hier vindt u ook handreikingen om zelf in gesprek te gaan met uw kind. Met vriendelijke groet namens het team, Renée, Ingrid en Thirza Uitnodiging ouderportaal In maart staan de eerste rapportgesprekken plaats van dit schooljaar. Op de volgende dagen staan de rapportgesprekken gepland: Donderdag 3 maart - 18:00u tot 20:30u Maandag 7 maart - 18:00u tot 20:30u Vrijdag 11 maart - 13:00u tot 15:00u

4 Wij willen graag de rapportgesprekken inplannen met behulp van het ouderportaal. Via het ouderportaal kunt u uw voorkeur voor dag / tijdstip doorgeven aan ons. Op woensdag 3 februari sturen wij u via Parnassys een uitnodiging. U kunt dan tot uiterlijk vrijdag 12 februari uw voorkeuren doorgeven via het ouderportaal. Ouders van kinderen in groep 8 juf Debbie hoeven geen voorkeur door te geven. Juf Debbie zal de gesprekken zelf met de ouders inplannen. Op dinsdag 16 februari ontvangt u van uw leerkracht een met de planning voor de rapportgesprekken. Deze planning zullen wij tevens bij de groep van uw leerkracht ophangen. Het kan voorkomen dat uw voorkeur niet gehonoreerd kan worden, omdat te veel andere ouders dezelfde voorkeur hebben aangegeven. In dat geval wordt u door het systeem automatisch ingedeeld op een ander moment. Dit zal tevens gebeuren als u géén voorkeur aangeeft. Wanneer u verhinderd bent op het geplande dagdeel/ tijdstip, dan willen wij u vragen om samen met de leerkracht een andere mogelijkheid te plannen. Indien u niet in het bezit bent van een computer, dan bent u van harte welkom om op school bij onze administratie, uw voorkeuren via het ouderportaal door te geven. In de onderstaande stappen willen wij u graag begeleiden door het ouderportaal. Als u vragen en/ of opmerkingen heeft, dan vernemen wij die uiteraard graag. Bij voorbaat dank voor uw medewerking, ook namens het team. Met vriendelijke groet, Mieke Teunissen Handleiding ouderportaal 1. Via sturen wij u de inlog gegevens voor het ouderportaal. Als u nog geen inloggegevens heeft dan kunt u een mail sturen naar administratie@basisschooldeoase.nl. 2. Als u op de link in de klikt, dan komt u vanzelf op het inlog scherm van het ouderportaal. Wij willen u adviseren om uw inlognaam en wachtwoord uit de te kopiëren en te plakken op het inlogscherm van het ouderportaal.

5 3. Eenmaal ingelogd, dan vindt u de volgende homepage van het ouderportaal: - - Rechtsboven kunt u op het pictogram klikken. Hier kunt u klikken op school, profiel of uitloggen. Onder [profiel] vindt u alle gegevens van uw gezin en onder [school] de gegevens van de school. - Links boven ziet u de mogelijkheid om op de namen van uw kind(eren) te klikken. Hier kunt u dan de personalia van uw kind(eren) bekijken. Als u hier iets wijzigt veranderd die informatie niet meteen. Er wordt automatisch een e- mail gestuurd naar de administratie. - U kunt niet de gegevens van uw partner wijzigen, dit kan alleen uw partner zelf. - Links boven kunt u tevens weer op home/ huisje klikken om naar de homepage van het ouderportaal te komen. - Vanaf 3 februari kunt u op de homepage direct klikken op de groene balk om uw voorkeuren voor de rapportgesprekken door te geven.

6 4. Profiel aanpassen - - Op deze pagina vindt u alle NAW gegevens van uw gezin. Door op het potloodje te klikken, kunt u zelf deze gegevens aanpassen. Wij willen u vragen om deze gegevens te controleren en aan te passen waar nodig. - Graag extra aandacht voor uw adres. Als uw adres niet klopt, dan ontvangt u van ons ook geen uitnodiging voor bijvoorbeeld de rapportgesprekken. Wanneer u de gegevens wijzigt dan verschijnt de volgende melding: de wijzigingen zijn verzonden, het kan enige tijd duren voordat de administratie de wijzigingen heeft doorgevoerd. Door het invoeren van een wijziging wordt er een gestuurd naar de administratie. Zodra de administratie dit heeft gewijzigd, dan ziet u deze wijzigingen in uw ouderportaal terug. - Bij mijn account kunt u uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen voor de toegang tot dit ouderportaal. Aangezien het wachtwoord automatisch is gegenereerd, kunnen wij ons voorstellen dat u dit liever aanpast naar een wachtwoord dat makkelijker is om te onthouden. - U hoeft geen gegevens in te vullen van uw huisarts. 5. Voorkeuren opgeven voor rapportgesprekken - Deze optie zal vanaf 3 februari actief gemaakt worden en te zien zijn in uw ouderportaal. - Op de homepage klikt u op de groene balk. Hierop staat aangegeven dat de rapportgesprekken gepland staan en dat u hiervoor uw voorkeur kunt opgeven.

7 - Als u klikt op de groene balk dat ziet u het volgende scherm: - - Hier vindt u de naam van uw kind(eren) en groep, en kunt u aangeven of u wel/ niet komt. Niet komen naar een 10 minutengesprek is geen optie, dus graag klikken op volgende stap. - Nu ziet u op welke dagen/ dagdelen de rapportgesprekken staan gepland. U kunt hier uw voorkeur doorgeven. U kunt maar één voorkeur aangeven. U kunt ook aangeven of u aan het begin/ einde van het betreffende dagdeel wilt komen of u kunt alleen de voorkeur doorgeven voor het betreffende dagdeel. - - Zodra u dit heeft aangevinkt, dan zal het automatisch in ons systeem teruggekoppeld worden.

8 - Per kind kan er één gesprek ingepland worden, bij gescheiden ouders willen wij vragen om dit onderling af te stemmen voordat u uw voorkeur doorgeeft. Lukt dit niet, dan graag contact opnemen met de betreffende leerkracht. 6. Zodra u alles heeft aangegeven/ aangepast dan kunt u uitloggen uit het ouderportaal. Zodra de datum is verstreken voor de rapportgesprekken (tot 12 februari!), dan zullen wij de gespreksplannen we uit het ouderportaal halen, zodat u alleen nog uw eigen gegevens ziet. U kunt vanaf heden dus altijd bij personalia en NAW gegevens van uw gezin. Parkeren bij De Oase Graag willen wij als school een oproep doen in verband met overlast voor de bewoners rond de school. Wij krijgen klachten over het parkeergedrag van ouders die hun auto parkeren in de wijk achter de school (kant schoolplein). Wij hebben de volgende klachten ontvangen: - Te hard rijden in de wijk, bewoners zijn bang voor ongelukken omdat er veel kinderen buiten spelen. - Zeer druk in de wijk rond 8:00u en 14:15u, waardoor bewoners zelf de wijk niet uitkomen. - Auto s worden beschadigd door deuren die tegen andere auto s komen, die ernaast geparkeerd staan. Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken om uw auto te parkeren aan de voorkant van de school op de Emmy van Lockhorststraat en aan de Belcampostraat. Bedankt voor uw medewerking en begrip. Waarderingsvragenlijsten: herhaling Graag willen wij u helpen herinneren om de waarderingsvragenlijsten voor ons in te vullen. Regelmatig peilen wij bij ouders, leerlingen en het schoolteam de mate van tevredenheid over De Oase op diverse terreinen. Bijvoorbeeld: sfeer, omgang met kinderen, veiligheid, onderwijs etc. Bij het eerste (en tot nu toe enige) tevredenheidsonderzoek haalden we heel goede resultaten bij de ouders, kinderen en het team. We zijn dus héél benieuwd of we deze goede scores ook nu weer kunnen behalen. Het is de bedoeling dat we de resultaten bespreken in de Medezeggenschapsraad, het schoolteam en met de kinderen van de hogere groepen. Met deze drie geledingen hopen we dan te komen tot een plan van aanpak om onze zwakkere punten te verbeteren.

9 Hoe werkt het? Op 18 januari jongstleden heeft u via ons administratie systeem Parnassys een mail met een link ontvangen. Hierin staat een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt met deze gegevens inloggen en de vragenlijst invullen. Elke ouder / verzorger mag dat 1 keer doen. Wij verzoeken u vriendelijk de vragenlijst vóór 20 februari 2016 in te vullen. Wij kunnen dan nog dit schooljaar met de resultaten aan de slag. Hebt u geen mail met link en inloggegevens ontvangen, stuurt u dan een mailtje naar administratie@basisschooldeoase.nl. De ingevulde vragenlijst wordt centraal en anoniem opgeslagen en verder geïnventariseerd. Ons bestuur heeft hiervoor onderzoek- en adviesbureau voor welzijn en onderwijs Oberon ingehuurd. De getotaliseerde vragenlijsten en de scores krijgen wij via Oberon terug. We hopen dat heel veel ouders mee willen werken aan dit onderzoek! Want hoe meer deelnemers, hoe betrouwbaarder de uitslag. Met vriendelijke groet, namens het schoolbestuur en het schoolteam, Wim Menke. Het Rode Kruis: opbrengst goed doel We hebben weer veel jarigen gehad in de tweede helft van januari. Hierdoor hebben de jarigen weer een mooi bedrag gespaard voor het Rode Kruis: 33,- Hierdoor staat de teller nu al op 278,55! Heel erg bedankt jarigen!

NIEUWSBRIEF nr februari 2016

NIEUWSBRIEF nr februari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 13 15 februari 2016 In deze nieuwsbrief: Beweeg Wijs Utrechtse Schoolschaaktoernooi Waarderingsvragenlijsten (herhaalde oproep) Fietsen kinderen Planning rapportgesprekken Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016

NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 18 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Nationale voorleesdagen Vreedzame school blok 4 Inloopochtenden Schaaklessen bij De Oase Leesbegeleiding Onze vernieuwde website Waarderingsvragenlijsten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 19 30 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 19 30 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 19 30 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolfoto s Rapportgesprekken uitnodiging ouderportaal Avondvierdaagse Luizenteam oproep nieuwe ouders Opbrengst Het Rode Kruis Belangrijke data: 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart 2018

NIEUWSBRIEF. nr maart 2018 NIEUWSBRIEF nr. 13 7 maart 2018 In deze nieuwsbrief: Staking 14 maart Lentekriebels Opbrengst het goede doel Buurtteam Leidsche Rijn Belangrijke data: - 7 en 9 maart: tien minutengesprekken - 14 maart:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 11 31 januari 2016 In deze nieuwsbrief: 10-minuten gesprekken Buurtteam Kangoeroewedstrijd Week van de lentekriebels Luizenprotocol Schoolschaaktoernooi Utrecht 2017 Studenten tweede half

Nadere informatie

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling. Beste ouder(s)/verzorger(s), Loil, 2 november 2015 Onderwerp: oudertevredenheidspeiling Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor ouders is een schoolorganisatie niet altijd eenvoudig te overzien. Enerzijds is er de school waarin wij als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016

NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 6 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: Nationaal schoolontbijt 10 minutengesprekken 10 minuutjes inloop Klusavond Gevonden voorwerpen Nieuw goed doel! Belangrijke data: Woensdag 9 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk.

Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool. Inleiding. Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Handleiding ouders Handleiding Parnassys Ouderportaal Beatrixschool Inleiding Als team van de Prinsel Beatrixschool vinden wij betrokkenheid van ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve

Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Handleiding Parnassys Ouderportaal de Klimophoeve Versie 1.0 18 mei 2014 Inleiding Als team van de Klimophoeve vinden wij openheid naar ouders belangrijk. Bij ons administratie- en leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015

NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 NIEUWSBRIEF nr. 7 9 november 2015 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Vreedzame School: Blok 3 Heelys (schoenen met wieltjes) Tienminutengesprekken ouderportaal Het Nationaal Schoolontbijt Aanmelden broertjes

Nadere informatie

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s),

Korte samenvatting van de bijgevoegde handleiding. Middelburg, 3 november Betreft: oudertevredenheidspeiling. Geachte ouder(s) /verzorger(s), Middelburg, 3 november 2014 Betreft: oudertevredenheidspeiling Geachte ouder(s) /verzorger(s), Op de algemene informatieavond heeft u kunnen vernemen dat wij een oudertevredenheidsonderzoek willen uitvoeren.

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4

Handleiding. Rijlesagenda.nl. Voor leerlingen. Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Handleiding Voor leerlingen Rijlesagenda 1.3 Documentversie 1.4 Rijlesagenda.nl Inhoudsopgave Gebruikmaken van Rijlesagenda.nl...3 Rijlessen inplannen...4 Rittenoverzicht...5 Opties & Instellingen...6

Nadere informatie

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uit nodiging

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding Ouderportaal 23 FEBRUARI 2016 ParnasSys Handleiding ParnasSys Ouderportaal o.b.s. de Westwijzer Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal Inhoudsopgave Handleiding ParnasSys Ouderportaal... 1 Inleiding... 3 Toegang tot het Ouderportaal... 3 1. Eisen Browser... 3 2. Eerste keer inloggen... 4 3. Inloggen...

Nadere informatie

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar

We zijn allemaal anders, we houden rekening met elkaar Nieuwsbrief 7 Kalender 13 februari Studiedag: Kinderen hele dag vrij! 15 februari BHV-cursus voor leerkrachten Kinderen vanaf 12.00 uur vrij. 16 februari Portfolio-rapport mee naar huis 23 februari Portfoliogesprekken

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal obs Piet Hein 2016 Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER INLOGGEN... 4 3. INLOGGEN... 4 4. GEBRUIKERSNAAM... 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2016

NIEUWSBRIEF nr juni 2016 NIEUWSBRIEF nr. 20 13 juni 2016 In deze nieuwsbrief: Rapportgesprekken Herhaling schoolfotograaf Muziekvoorstelling Schoolreisje groepen 3 & 4 Groepsindeling 2016/ 2017 Hulpouders gevraagd Schaaktoernooi

Nadere informatie

Ouderspreekmoment in Magister. Handleiding inschrijven ouderavond

Ouderspreekmoment in Magister. Handleiding inschrijven ouderavond Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u per e-mail een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Handleiding ParnasSys Ouderportaal

Handleiding ParnasSys Ouderportaal Handleiding ParnasSys Ouderportaal Kindercampus King 2016 Inhoud INLEIDING... 3 TOEGANG TOT HET OUDERPORTAAL... 3 1. EISEN BROWSER... 3 2. EERSTE KEER INLOGGEN... 4 3. INLOGGEN... 4 4. GEBRUIKERSNAAM...

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 23 3 MAART 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Bezoek van een schrijfster De grote rekendag Week van de Lentekriebels Boomfeestdag groepen 5/6 en 6 Agenda en

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Foto en naam van uw kind(eren) Via het pijltje achter de naam van uw kind, krijgt u een menu met :

Foto en naam van uw kind(eren) Via het pijltje achter de naam van uw kind, krijgt u een menu met : Beste ouder(s)/ verzorger(s), Als team van de Willibrordschool vinden we openheid naar en communicatie met ouders belangrijk. We hopen u met deze handleiding wegwijs te maken in het ouderportaal van ons

Nadere informatie

Inschrijven Ouderavond Magister Pagina 1

Inschrijven Ouderavond Magister Pagina 1 Handleiding inschrijven ouderavond (Screenshots zijn gekopieerd van internet, desbetreffende genoemde leerling en docenten zijn dus niet aanwezig op het Atlas College) 1. Inloggen in Magister U logt als

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal ParnasSys

Handleiding Ouderportaal ParnasSys Handleiding Ouderportaal ParnasSys Beste ouders/verzorgers, We hopen u met deze handleiding wegwijs te maken in het ouderportaal van ons administratiesysteem ParnasSys. Het ouderportaal vindt u via deze

Nadere informatie

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar Handleiding Digitale leeromgeving Schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas is het educatieve lesprogramma van Kidsweek. Het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas is te

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

1. Magister info internet Cambreur College

1. Magister info internet Cambreur College 1. Magister info internet Cambreur College Het Cambreur College gebruikt Magister als schooladministratiesysteem. Hierin worden onder andere de persoonlijke gegevens van de leerlingen en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Handleiding Magister 6

Handleiding Magister 6 Handleiding Magister 6 Inhoudsopgave Inloggen 3 Instellen wachtwoord 5 Invoeren e-mail adres 5 Beginscherm Magister 6 Aanwezigheid 7 Cijfers 7 Ouderavond 7 Vakkenpakketkeuze leerjaar 2 10 Magister en Meta

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 VOOR OUDERS Op het Stedelijk Dalton College gebruiken we het programma Magister. Daarmee kunnen de leerlingen en de ouders via internet de behaalde cijfers en de absentie bekijken.

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD Versie 2.6.5 Handleiding Digitaal Logboek COPD INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...3 2. INLOGGEN...4 2.1. INLOGPROBLEMEN...6 3. HOMEPAGE...7 4. ZELFMANAGEMENT...9 4.1. INVOEREN CCQ OF MRC VRAGENLIJST...9 5. UITGEVOERDE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Handleiding digitaal invullen vragenlijsten (webforms) in MONEA

Handleiding digitaal invullen vragenlijsten (webforms) in MONEA Handleiding digitaal invullen vragenlijsten (webforms) in MONEA Handleiding invullen webforms Voor het onderzoek naar carpaal tunnel syndroom heeft u aangegeven de vragenlijsten thuis op uw eigen computer

Nadere informatie

Handleiding. Vragenlijsten in ParnasSys

Handleiding. Vragenlijsten in ParnasSys Handleiding Vragenlijsten in ParnasSys 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Een vragenlijst uitzetten... 4 Een nieuwe vragenlijst maken... 4 4. Verschillende vraagtypen... 6 5. Beheer...

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 februari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 februari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 21 Inhoud Kreet van de week Rapport Vrije dag MR Hulp

Nadere informatie

AANMELDEN EN INLOGGEN...

AANMELDEN EN INLOGGEN... Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 AANMELDEN EN INLOGGEN... 4 2.1.1 De site... 4 2.1.2 Aanmelden en account aanmaken... 4 2.1.3 Persoonsgegevens invullen... 6 3 DE TESTEN... 7 Hogeschool Rotterdam, Studiesucces

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

Handleiding Magister 5 ouders

Handleiding Magister 5 ouders Handleiding Magister 5 ouders U heeft een inlognaam en wachtwoord gekregen voor Magister 5. Hiermee kunt u via internet inloggen in het leerlingadministratiesysteem van IVO-Deurne zodat u de vorderingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Ouderavond in Magister

Ouderavond in Magister Ouderavond in Magister De opgave voor het ouderavond n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uitnodiging om u in te schrijven. Zorg ervoor dat het

Nadere informatie

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels Handleiding Ouderportaal obssprinkels obssprinkels, Zuiderlaan 197b, 7944 EE Meppel T: 0522-799111 email: obssprinkels@stichtingpromes.nl http://www.obssprinkels.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden

Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Handleiding gebruik www.bardienstrooster.nl door leden Beste Lissevoorter, Wij hebben je eerder geïnformeerd over de veranderingen met betrekking tot de bardiensten In deze brief willen wij je nader informeren

Nadere informatie

Handleiding ouderportaal ParnasSys

Handleiding ouderportaal ParnasSys Handleiding ouderportaal ParnasSys Beste ouders/verzorgers, We hopen u met deze handleiding wegwijs te maken in het ouderportaal van ons administratiesysteem ParnasSys. Inleiding Als team van vinden wij

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

CBS De Duif NIEUWSBRIEF NR 21 Opgeven nieuwe leerlingen Week van de lentekriebels Kangoeroewedstrijd Nationale luizendag 2016 Gymkleding/schoenen

CBS De Duif NIEUWSBRIEF NR 21 Opgeven nieuwe leerlingen Week van de lentekriebels Kangoeroewedstrijd Nationale luizendag 2016 Gymkleding/schoenen NIEUWSBRIEF NR 21 Opgeven nieuwe leerlingen Mocht uw zoon of dochter dit of volgend schooljaar 4 worden, vragen we u uw kind zo snel mogelijk bij ons aan te melden. Dit in verband met de planning voor

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-3-2018 nummer 27 In deze nieuwsbrief: - Afsluiting vastenactie - Voedselbank - Pasen - Schoolreisje Dinsdag 8 mei - Wandelen voor water oproep - Week van de lentekriebels - Estafette en

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

Mijn School aan Zet. Uitleg voor experts. Inhoudsopgave

Mijn School aan Zet. Uitleg voor experts. Inhoudsopgave Uitleg voor experts is het gedeelte van www.schoolaanzet.nl dat speciaal is ingericht voor experts, deelnemende scholen en besturen. Het gedeelte is alleen bereikbaar met een login en wachtwoord en biedt

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens. voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013

Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens. voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013 Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013 CED-Toetsservice 2013 2 van 10 Toetsservice De Toetsservice van de CED-Groep verzamelt in opdracht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes!

Paulus-Weekbrief 22. Weekbrief 13-03-2015. Carnaval 2015 groot succes! Paulus-Weekbrief 22 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2014-2015 Week 7 Weekbrief 13-03-2015

Nadere informatie

U krijgt de volgende pagina te zien. Via Voor ouders vindt u: De Handleiding Magister

U krijgt de volgende pagina te zien. Via Voor ouders vindt u: De Handleiding Magister HANDLEIDING MAGISTER Ga naar onze internetsite: http://www.varendonck.nl U krijgt de volgende pagina te zien. Via Voor ouders vindt u: De Handleiding Magister Kies daarna om in te loggen in Magister. Er

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders.

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. In deze handleiding kunt u stap voor stap volgen hoe u zich, als ouder, kunt inschrijven voor de ouderspreekmiddag /avond. Systeem Voor een

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2016

NIEUWSBRIEF MAART 2016 NIEUWSBRIEF MAART 2016 OVERZICHT Algemeen Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot Afgelopen weken heeft voor ons vooral in het teken van de resultaten van de kinderen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Welkom! Klik hier om te beginnen

Welkom! Klik hier om te beginnen Welkom! Klik hier om te beginnen Welkom bij deze demo van het MijnNTR Portal, waarbij u stap voor stap door het portal loopt. NTR deelnemers ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee zij kunnen

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl

Handleiding. Mijn Wagenborg. Bewoners Schiermonnikoog. www.wpd.nl Handleiding Mijn Wagenborg Bewoners Schiermonnikoog www.wpd.nl Uw persoonlijke Wagenborg omgeving Wagenborgpas beheren Online meervaarten tegoed bekijken en opwaarderen Inhoudsopgave Inloggen Mijn Wagenborg...

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie