vriendelijk en bekwaam De behandeling geeft veel vertrouwen ( implantaat) samenwerking en professionaliteit Ik zou het niet weten alles is goed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vriendelijk en bekwaam De behandeling geeft veel vertrouwen ( implantaat) samenwerking en professionaliteit Ik zou het niet weten alles is goed"

Transcriptie

1 Geen suggesties, zeer professionele praktijk waar je ook in spoedgevallen direct terecht kunt. soms is het heel erg koud in de praktijk 1 Ik zou het niet weten. niets lastig, het heeft meer met me zelf te maken, dat ik graag ontspannen mijn probleem(pje) communiceer, dat gebeurde (dacht ik) ook de laatste keer. ochtendkrant in de wachtkamer 2 dat weet ik niet Kan zo een, twee, drie niets bedenken. Communicatie onderling, waar client bij is, is sterk verbeterd de laatste jaren, ga zo door! ik zou niet weten Meer tandsteenverwijdering minder verwijzing naar mondhygiënist. 3 online afspraakmogelijkheden? kan nu alleen op bepaalde tijden bellen. 4 Meerdere: goede adviezen, adequate behandeling, ruime en duidelijk uitleg bij ingrepen, snelle afspraken mogelijk. Kortom: ik ben uiterst tevreden over de praktijk en zal dit ook zeker uitdragen naar anderen toe. persoonlijke benadering Kwaliteit in alle opzichten alles Zorgvuldigheid ( precisie) en aandacht, direct klaar staan vriendelijk en bekwaam De behandeling geeft veel vertrouwen ( implantaat) samenwerking en professionaliteit Ik zou het niet weten alles is goed Zorgvuldigheid Goed overleg mogelijk Advies is goed snel aan de beurt, professionele behandeling 1 Soms kan dit gebeuren in de zomer als het buiten heel warm is, en binnen de airco aanstaat. We hebben de airco nooit lager dan 21 graden, maar de overgang kan koud aandoen. Reden voor deze maximale temperatuur is het feit dat onze materialen bij een hogere temperatuur te snel verharden, en daardoor ook niet de juiste kwaliteit zouden behalen. 2 Goede suggestie. 3 Als deze anonieme invuller ons vraagt de zorg voor tandvlees zelf te doen kan dat uiteraard. Algemene reden om naar de mondhygiëniste te verwijzen is dat deze meer tijd kan uittrekken, ze BETER is in dat soort werk, en goedkoper.

2 De nota rechtstreeks door de verzekering kunnen laten betalen 5 Niks niets Wellicht iets minder klinisch in de omgang 6 Niks, gewoon doorgaan. \"Never change a winning team\" :-) Niets, ik ben erg tevreden. Ik ben ook erg blij met de reminders voor de afspraak. gaat goed dus ik heb geen idee moeilijk aan te geven; ben tot nog toe vol lof over behandeling zowel als communicatie nee, ik zou niets kunnen noemen Niets, jullie werken prettige en goed Ik ben nog maar kort bij jullie in de praktijk dus ik kan daar nog niet zo veel over zeggen Helemaal niets. Graag doorgaan op zelfde wijze. Volgens mij gewoon een goede tandarts klantvriendelijkheid, goede adviezen en tips aandacht en kunde Kundigheid, en merkbaar grote affiniteit met mondzorg Klantvriendelijkheid Verstand van zaken en nieuwe technieken, daar gaat het immers om. deskundigheid en aandacht voor de patiënt professioneel, zorgvuldig behandelplannen opstellen en bijstellen in samenspraak met andere artsen (bv orthodontisten), op termijn mogelijke grote behandelingen vast noemen, zonder zeuren pijn bestrijden kan het geheel niet vergelijken met andere tandartsen. duidelijke uitleg en overleg over de behandeling( tandarts). vriendelijke ontvangst en vaardige ondersteuning (assistente) Een grondige, vakkundige aanpak, waarbij uitstel van ingrijpen indien mogelijk toegepast wordt. Klantvriendelijkheid, kundigheid, service en gaan mee met de technische ontwikkelingen op het vakgebied. dat u en uw vrouw mij met mijn beperkte mondgezondheid serieus nemen. Meegaan met de moderne communicatie middelen (bijvoorbeeld mail en website). 4 Goede suggestie die onze aandacht al zeer geruime tijd heeft. Ondanks het feit dat we de software en mogelijkheden in huis hebben, vinden wij zelf de werking en vooral de beveiliging van deze software nog niet afdoende om hier mee van start te gaan. Wel maken veel patiënten al gebruik van om ons te vragen een afspraak in te plannen aan de hand van een opgegeven lijstje voorkeuren. Overigens zal online afspraak tzt alleen worden ingevoerd voor controle bezoeken. Voor alle andere bezoeken moet afhankelijk van de zorgvraag een bepaalde tijdsduur worden bepaald. 5 Meer dan 90% van al onze rekeningen gaan direct naar de verzekeraar. Een klein deel van de verzekeraars biedt deze service niet. DAT LIGT DUS AAN DE VERZEKERAAR!!! NIET AAN ONS 6 We doen ons best. We denken dat deze opmerking ( waar we nota van nemen!!!) een specifieke situatie betreft. De helft van de reacties ( ook deze) is anoniem. Als u iets op ons heeft aan te merken mag u ons altijd aanspreken. Kritiek is geen belediging, maar en hulpmiddel. Gelukkig krijgen we ook veel tegenovergestelde reacties.

3 contact met mondhygienist 7 Beter kan niet HET IS HEEL GOED weet niet, ben tevreden, niks geks tegen gekomen Uitstekende verzorging azowel in de praktijk als met internet.ik zou niet weten wat nog beter kan Ik ben erg tevreden. Ik zie graag dat het blijft zoals het nu is Alles is m.i. naar tevredenheid. Persoonlijke benadering degelijkheid De kennis en kunde Goed en vriendelijk En duidelijke uitleg. makkelijk afspraak maken de praktijkbehandelingen + internet combinatie + herinnering. Daarnaast persoonlijke stijl (huisstijl) van de praktijk mogelijkheid tot overleg geduld, kennis, altijd goede uitleg. En samen overleggen. Vakkundige praktijk. vriendelijk en vakmatig kleur uit 8 geen wachttijd? servicegericht, adviserend,goede communicatie en vertrouwd Daar ik zeer tevreden ben, kan ik eigenlijk geen opmerkingen noemen. Geen aanmerkingen Ik kan niets bedenken Een beetje lachten helpt de sfeer en spanning te breken. Komt soms te serieus over 9 Meer communicatie tijdens het onderzoek / de behandeling over wat er gaande is en wat er gezien wordt. 10 integrer, nauwgezet Ik ervaar het als zeer prettig dat er goed geluisterd word naar vragen en opmerkingen. Klantvriendelijkheid kwaliteit en zorgvuldigheid Professioneel overkomen. Uitleggen wat gaat gebeuren en waarom. Flexibel met het maken van afspraken Het gemak waarmee over afspraken gecommuniceerd kan worden 7 Helaas kan ik deze opmerking niet plaatsen. Naar onze mening is er intensief contact met de mondhygiënistes waar wij mee samenwerken. Soms rapporteert een mondhygiëniste uit een andere plaats of groep niet altijd. Maar ook hier horen we graag om welke situatie het gaat/ging en we proberen u tevreden te stellen. 8 Tja kwestie van smaak? / stijl? 9 Wellicht een zelfde soort opmerking als onder noot 6. We gaan er aan werken. 10 Gelukkig krijgen we zeer veel reacties die het tegenovergestelde zeggen. Eerlijk gezegd herkennen wij ons hier ook niet in. Voorlichting staat heel hoog in het vaandel. Geef a.u.b. aan als u meer wil weten.

4 neen nee, ik ben heel tevreden verantwoordelijkheid te nemen bijv. door garantie te geven 11 n.v.t. n.v.t er wordt goed verteld wat er gaat gebeuren en hoe. - er worden goede afspraken gemaakt - kundigheid van de tandarts afspraak=afspraak Altijd uitleg wat er gaat gebeuren,hoe en wat de verschillende opties zijn. (keuzevrijheid) Heldere uitleg, deskundigheid,prettige sfeer Samenwerking gevoel van vakbekwaamheid ik ben dik tevreden met de praktijk(en) van Maatschap Krimpenfort accuratesse en zakelijkheid Kan het nog beter dan? OK: ik haat muzak in de wachtkamer! Iedereen kan toch zijn eigen muziek meenemen in de vorm van i- pods of dergelijke? Het zou mijn zenuwen sterk bedaren als ik in stilte mag wachten. Gelukkig zit ik er nooit lang. En nog iets: Ik word kriegel van de herinneringsmails die ik krijg over komende afspraken en ik wil absoluut NIET ook nog een sms ontvangen. Ik ben uitstekend in staat om mijn agenda in de gaten te houden, dank u 12 Service, op tijd werken, vriendelijkheid en u neemt uw patienten serieus. Zeer prettig Persoonlijke benadering: geen patient maar \"mens\"voel ik mij: Altijd met overwerkende zenuwen en knikkende knieën naar de tandarts gegaan maar vanaf het moment dat ik bij jullie niets! terecht kwam nooit meer hou deze service vast Niets, de bereikbaarheid van de praktijk word ook bepaald door de Communicatie Reparaties en advies 11 Wellicht en misverstand. IK kan me niet herinneren dat er met deze patiënt ooit iets dergelijks heeft gespeeld. In het algemeen geeft de Nederlandse wet aan dat zorgverleners geen RESULTAATverplichting hebben, wel een INSPANNINGSverplichting. Dat betekent dat wij nooit een garantie op resultaat en levensduur kunnen geven. ECHTER!! coulance is wat anders. U mag er op rekenen dat wij een pasgemaakte vulling niet weer berekenen als die er uitvalt, dat een kroon goed is en zo niet dat daar als service wat aan wordt gedaan. Bovendien zullen wij geen dure ingrepen uitvoeren als we denken dat het een korte termijnoplossing zal zijn. U krijgt geen garantiebewijs, dat kan niet in gezondheidszorg, maar er is hier echt nog nooit onenigheid geweest over een nota omdat wij onvoldoende service zouden geven. Verantwoordelijkheid nemen wij uiteraard WEL. 12 Voor de muziek heb ik begrip. Ik heb zelf ook een hekel aan schreeuwerige muziek in winkels etc. Toch wordt zachte gevarieerde muziek door velen gewaardeerd, en heeft het een functie bij de begeleiding van de voorlichting op de monitor. Iets dergelijks geldt ook voor de herinneringen, deze worden enorm gewaardeerd, en geloof me het scheelt een heleboel no shows, dus kosten. Een SMS hoeft helemaal niet, we bieden het alleen aan.

5 verkeerssituatie in Hilversum. Telefonische bent u prima bereikbaar Betere waarnemers 13 Gezien de cijfers zie geen verbeter punten Ik ben zeer tevreden zoals het nu loopt. Ik zou graag een kopie ontvangen van de rekeningen die naar mijn zorgverzekering gaan i.v.m. mijn eigen risico. 14 Uitleg geven over wat er aan de hand is Goede communicatie. Je wordt snel geholpen als er plotseling iets mis is. Zelfs een avond voor mijn vakantie en ook de vakantie van de tandarts werd ik nog geholpen terwijl andere collega\'s het lieten afweten. De uitleg en onderhoud. Geen wachttijden, afspraken punctueel. Uitstekend, snel en efficiënt kunnen werken. Hetgeen er gebeurt wordt in duidelijke taal met de patiënt gecommuniceerd! ik ben tevreden over bovenstaande punten ik ben tevreden met de manier waarop het nu gaat goede informatie omtrent behandeling toestand mond het sturen van herrinnering contact via verzorgde webside die voldoende informatie geeft efficiëncy kleinschaligheid kennis en vaardigheid Nvt. Mijn indruk is dat de tandarts voldoende kennis en kunde heeft, maar ik kan dat als leek slechts beperkt inschatten. Er is bij de vorige behandeling kiezen afgeslepen voor het frame nu zit ik al bijna 2 weken met de tong tegen de scherperand. Had Serieus met het vak bezig, geen wachttijden, zeer persoonlijke benadering van de klant (geen nummer zoals in grotere maatschappen. Vriendelijkheid 13?????????? Sorry maar deze snap ik niet, wij hebben nooit waarnemers!!!!!! Als bedoeld wordt spoedopvang buiten praktijkuren: Die wordt geregeld door de weekdienst regeling. Iedere week een ander, op toerbeurt. Daar hebben wij zelf geen invloed op. Maar vervelend als iemand een slechte ervaring heeft. 14 Volgens AFSPRAKEN is een kopie de verantwoordelijkheid van de verzekeraar ( vergelijk huisarts, apotheek etc.) Indien een kopie gewenst is kan dat op aanvraag echter altijd!

6 dat anders gekunt??? Het is allemaal al perfekt! De kennis en kunde en geen lange wachttijden bij consult. Nuchtere aanpak, uitleg over verrichtingen, achtergrondinformatie We zijn zeer tevreden! de vriendelijkheid is aanzienlijk toegenomen. ga zo door Geen idee. Wat mij betreft voldoen jullie aan alles wat je van een tandarts mag verwachten! iets meer uitleg over de "ingerepen"is prettig geen idee - Afspraak agenda via internet telefoon veel te veel in gesprek- Luisteren is niet je eigen mening continu tegen werpen. - Behandel stoel heeft geen grip je hebt het gevoel dat je eruit valt. 15 niet nodig. alles ging prima neen volgens planning werken. Geen wachttijden. Zonodig vervolg afspraak maken als een behandeling langer gaat duren ga zo door nvt geen opmerkingen Goede service duidelijkheid tezamen met een heel adequate behandeling vakkundigheid en communicatie De kundigheid van de tandarts rust en het gevoel van tijd hebben - up to date qua techniek. - schoon De aanpak is \"recht door zee\". Geen onzin dus. communicatie Persoonlijk, goede kwaliteit, goed en duidelijk overleg! snel en goed rustig, voorzichtig tijdens de behandeling, voor ons gevoel zeer bekwaam en gedreven in het 15 Jammer dat één en ander zo wordt ervaren. Gelukkig delen anderen deze mening niet. Internet agenda heeft de aandacht, maar de beveiliging blijft moeilijk, tevens is het voor een geautomatiseerd systeem niet mogelijk de benodigde tijd in te schatten, maar nogmaals : het heeft aandacht. Dat we veel in gesprek zouden zijn durf ik eigenlijk gewoon te ontkennen. Bij professioneel luisteren gaat het OOK om de patiënt daarna( of vooraf) van de juiste informatie te voorzien zodat een goede beslissing door de patiënt genomen kan worden. Dat kan een andere mening of weergave van feiten zijn dan de mening van een patiënt. Sorry. Stoel: Ik zal het Siemens doorgeven.

7 vakgebied. goede uitleg Kundigheid Ligt niet aan jullie, maar tandartsbezoek blijft niet mijn hobby... Verbetering enquete: wat wordt bedoeld met vraag 1? telefonische bereikbaarheid? Goede bereikbaarheid per auto?fiets? Toegankelijk voor rolstoelen? mailtje herinnering ziet er wat \"rommelig\" uit. Verschillende kleuren, verschillende lettertypes Alle punten hierboven genoemd aandacht, vertrouwenwekkend, duidelijk goede structuur in de praktijk. NB punt 5 \"kennis en kunde\" kan ik eigenlijk niet beoordelen maar heb zeker het vertrouwen!

1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 0.0% 0 6 2.0% 1 7 18.4% 9 8 38.8% 19 9 18.4% 9 10 20.4% 10

1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 0.0% 0 6 2.0% 1 7 18.4% 9 8 38.8% 19 9 18.4% 9 10 20.4% 10 De bereikbaarheid van de praktijk De dagelijkse openingstijden van de praktijk? 1 0.0 0 2 0.0 0 3 0.0 0 4 0.0 0 5 0.0 0 6 2.0 1 7 18.4 9 8 38.8 19 9 18.4 9 10 20.4 10 Gemiddeld cijfer 8.4 De bereikbaarheid

Nadere informatie

Rapportage patiëntenenquête

Rapportage patiëntenenquête Rapportage patiëntenenquête Tandartspraktijk Conradie augustus 2014 Roozeboom consulting b.v. Nieuwe Schoolweg 2 B 9756 BB Glimmen phone +31 (0)50 406 40 40 fax +31 (0)50 406 41 40 mobile +31 (0)6 53 47

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

Rapportage patiëntenenquête Top Ortho Maastricht

Rapportage patiëntenenquête Top Ortho Maastricht Rapportage patiëntenenquête Top Ortho Maastricht 1 juli tot 1 oktober 2015 Roozeboom consulting b.v. Nieuwe Schoolweg 2 B 9756 BB Glimmen phone +31 (0)50 406 40 40 fax +31 (0)50 406 41 40 mobile +31 (0)6

Nadere informatie

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Pedicure Medisch Pedicurepraktijk Op den Voet Type pedicure: Medisch Datum: 23-09- 2013 Pagina 1 van 25 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Resultaten klanttevredenheidsonderzoek...

Nadere informatie

Uitslag Patiënten Enquête

Uitslag Patiënten Enquête Uitslag Patiënten Enquête December 2011 Een onderzoek naar patiënttevredenheid. Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Introductie Voor u ligt het rapport patiënttevredenheid 2011. Omdat wij als dermatologisch

Nadere informatie

Enquêteperiode mei 2015 september 2015

Enquêteperiode mei 2015 september 2015 Rapportage van patiëntenvertellen Tandartspraktijk Tandartspraktijk Alders Enquêteperiode mei 2015 september 2015 Aantal uitgenodigde patiënten (omvang steekproef): 201 Aantal deelnemende patiënten: 56

Nadere informatie

Bijlage B: Opmerkingen klanten

Bijlage B: Opmerkingen klanten Bijlage B: Opmerkingen klanten Vraag 9: Wat was uw algemene indruk van de veiligheid tijdens de rit? Indien onvoldoende of slecht, waarom? Zetten mij soms niet vast Zat niet vast, wild rijden, bumperkleven

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Gezondheidscentrum Heelkom ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Gezondheidscentrum Heelkom is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

http://www.roozeboomconsulting.nl/exap/cm/cm_ond_results... 1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 1.1% 1 6 4.3% 4 7 16.0% 15 8 48.9% 46 9 19.

http://www.roozeboomconsulting.nl/exap/cm/cm_ond_results... 1 0.0% 0 2 0.0% 0 3 0.0% 0 4 0.0% 0 5 1.1% 1 6 4.3% 4 7 16.0% 15 8 48.9% 46 9 19. sresultaten De bereikbaarheid van de praktijk De dagelijkse openingstijden van de praktijk? 1 0.0 0 2 0.0 0 3 0.0 0 4 0.0 0 5 1.1 1 6 4.3 4 7 16.0 15 8 48.9 46 9 19.1 18 10 10.6 10 Gemiddeld cijfer 8.1

Nadere informatie

VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN. Tiffany Claus. Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT?

VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN. Tiffany Claus. Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT? VOOR AL UW TANDHEELKUNDIGE ANTWOORDEN Tiffany Claus M O N D Z O R G Cliënttevredenheidsonderzoek 2016 LIJKEN MIJN TANDEN WITTER MET RODE LIPPENSTIFT? Index POETS IK ZO GOED? DEEL 1 Openingstijden praktijk

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2015

Tevredenheidsonderzoek 2015 Tevredenheidsonderzoek 2015 Verstuurd: september 2015 Verstuurd aan 21 personen Deelnemers 21 Respons percentage 100% Hoe lang krijgt uw dierbare al zorg van de Polder Résidence? 21 21 0 Number Date Text

Nadere informatie

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek

Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Rapportage Klanttevredenheidsonderzoek Pedicure C. Mulders Type pedicure: Medisch Datum: 13-10-2013 Pagina 1 van 24 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Resultaten klanttevredenheidsonderzoek... 4 2.1. Algemene

Nadere informatie

2014/2015. Vind de beste zorg voor uw situatie. Persoonlijk advies. Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt!

2014/2015. Vind de beste zorg voor uw situatie. Persoonlijk advies. Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt! 2014/2015 Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt! Inhoudsopgave 4 Persoonlijk medisch advies 6 Digitaal inzicht in uw zorgverzekering 8 Zorg of

Nadere informatie

Praktijk voor Mondhygiëne Schonauwen Tevredenheidsonderzoek

Praktijk voor Mondhygiëne Schonauwen Tevredenheidsonderzoek Praktijk voor Mondhygiëne Schonauwen Tevredenheidsonderzoek Alle antwoorden zijn ingesloten in de resultaten. Totale antwoorden 24, Verworpen 0 1 Bereikbaarheid Praktijk Hoe tevreden bent u over de dagelijkse

Nadere informatie

Resultaat enquête DBMGZ

Resultaat enquête DBMGZ Aantal geënquêteerden Resultaat enquête DBMGZ Van de 121 ingestuurde verzoeken, hebben er in het totaal 71 gereageerd. De antwoorden op de diverse vragen zijn ingedeeld naar 6 categorieën: 1. Leeftijdscategorie

Nadere informatie

Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn. maart 2013

Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn. maart 2013 Rapportage patiëntenenquête Mondhygiënistenpraktijk Doorn maart 2013 Roozeboom consulting b.v. Nieuwe Schoolweg 2 B 9756 BB Glimmen phone +31 (0)50 406 40 40 fax +31 (0)50 406 41 40 mobile +31 (0)6 53

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk De Vries ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk de Vries is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Kattenbroek Huisarts Schenkels Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Kattenbroek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Rapportage auteur: Jos Beerens / maart 2014 Respons Respons: 77% 23% 77% ingevuld niet ingevuld Laurentius Cliëntenpanel:

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Heino Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Heino zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken uitgevoerd.

Nadere informatie

18-02-2013. Donortevredenheidsonderzoek Meting 1

18-02-2013. Donortevredenheidsonderzoek Meting 1 18-02-2013 Donortevredenheidsonderzoek Meting 1 Richting van organisatie Achtergrond Resultaten eerder onderzoek (eigen beheer): Procedure klachtenafhandeling Wachttijden Wens digitale communicatievormen

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Jolink & van der Lugt ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Jolink & van der Lugt zijn de afgelopen

Nadere informatie

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628 WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS P13628 INHOUDSOPGAVE KARAKTERISTIEKEN CONCLUSIE WAARDE VAN ADVIES KARAKTERISTIEKEN ONDERZOEKSOPZET CONCLUSIE CONCLUSIES DE WAARDE VAN ADVIES

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Praktijk Jonker & Koetsier Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Praktijk Jonker & Koetsier is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Nadere informatie

Inknippen van je tongriempje

Inknippen van je tongriempje Wilhelmina Kinderziekenhuis Inknippen van je tongriempje Wat staat er in deze folder Inleiding voor ouders 2 Informatie voor jongeren vanaf 12 jaar 4 Inknippen van het tongriempje 6 Tips 9 Wil je meer

Nadere informatie

Onderzoek naar patiënttevredenheid

Onderzoek naar patiënttevredenheid Onderzoek naar patiënttevredenheid Uitslag patiënten enquête 2012 Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Oktober 2012 Introductie In dit rapport vindt u de resultaten van het onderzoek naar de tevredenheid

Nadere informatie

Een gezonde mond, zeker!... Een. 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist

Een gezonde mond, zeker!... Een. 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist Een gezonde mond, zeker!... Een mooie lach graag! 7 februari 2014 W.H. Rodenburg, mondhygiënist Agenda vandaag Aanleiding Wie wij zijn: Team Wat wij doen en waarom? Waar lopen we tegen aan? Onze conclusies:

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Eindverslag SLB module 12

Eindverslag SLB module 12 Eindverslag SLB module 12 Marthe Verwater HDT 3C 0901129 Inhoudsopgave: Eindreflectie.. Blz.3 Reflectieverslag les 1.. Blz.4 Reflectieverslag les 2.. Blz.6 Reflectieverslag les 3.. Blz.8 2 Eindreflectie

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders

Klanttevredenheidsonderzoek. Ouders Klanttevredenheidsonderzoek Ouders - 2017 Vraag 1: Wat voor cijfer zou u Columbus willen geven? Ons gemiddelde is een 8,3! Het onderzoek is 51 keer verstuurd en maar liefs 39 keer Ingevuld retour gekomen,

Nadere informatie

RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC?

RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC? RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015 Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC? Gemiddeld 5 x Vind u dat u altijd door een arts geholpen

Nadere informatie

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand

Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Klanttevredenheidsrapportage ARAG Rechtsbijstand Alle verzekeraars die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voeren laten jaarlijks binnen dezelfde normen klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. De onderzoeksresultaten

Nadere informatie

Implantaten (kunstwortels) in een tandenloze kaak

Implantaten (kunstwortels) in een tandenloze kaak Implantaten (kunstwortels) in een tandenloze kaak 1 Ik word binnenkort behandeld in Meander. De kaakchirurg heeft samen met u een behandelplan opgesteld voor het plaatsen van implantaten (kunstwortels).

Nadere informatie

52 responses in 260 results

52 responses in 260 results Van: Secretariaat Vrouw&Zorg Onderwerp: Evaluatie CTG Scholingsdag --3 Datum: 3 februari 4 9:5:45 GMT+: EVALUATIE CTG scholingsdag -3 No data to display. Huidige functie 5 responses

Nadere informatie

Beoordelingsformulieren

Beoordelingsformulieren Beoordelingsformulieren In elke prestatie zitten zoals hierboven uiteengezet (p. 81) vijf elementen verpakt. Het Takenblad is daarop gebaseerd. Om elk van die vijf elementen grondig te kunnen beoordelen

Nadere informatie

MAATSCHAP KRIMPENFORT Sumatralaan 19 1217 GP Hilversum Tel.: 035-6246650 Praktijk voor moderne tandheelkunde en implantologie

MAATSCHAP KRIMPENFORT Sumatralaan 19 1217 GP Hilversum Tel.: 035-6246650 Praktijk voor moderne tandheelkunde en implantologie MAATSCHAP KRIMPENFORT Sumatralaan 19 1217 GP Hilversum Tel.: 035-6246650 Praktijk voor moderne tandheelkunde en implantologie 4DE KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF JAARGANG 2, NUMMER 5 E-MAIL WEBSITE AFMELDEN

Nadere informatie

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen zorgwijzer 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Toen mijn vriendin

Nadere informatie

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte Over deze toolkit Welkom in het huis van persoonsgerichte zorg! Zoals je ziet is het huis nog in

Nadere informatie

Meten van patiënttevredenheid in de tandartspraktijk

Meten van patiënttevredenheid in de tandartspraktijk Meten van patiënttevredenheid in de tandartspraktijk Josef Bruers Praktijkorganisatie Anno Nu 12 december 2015 Programma Waarom patiënttevredenheid meten? Veel gebruikt middel: de patiëntenenquête Meer

Nadere informatie

zorgwijzer Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt!

zorgwijzer Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! zorgwijzer 2014/2015 Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! Inhoudsopgave 4 Persoonlijk advies over uw gezondheid 6 Digitaal inzicht

Nadere informatie

Uw huisartsenpraktijk

Uw huisartsenpraktijk Uw huisartsenpraktijk Welke huisartsenpraktijk heeft u bezocht? Huisartsenpraktijk De Greev Huisarts(en)praktijk De Kaap 75 69 % 75 100 % 0 0 % 0 0 % - - 33 30 % 0 0 % 33 100 % 0 0 % - - elders 1 1 % 0

Nadere informatie

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel

Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Tandarts Hoek Konijnenwal 23 4001 HA Tiel T. 0344 61 62 40 Tandartspraktijk Hoek verder als Mondmedicentrum Tiel Geachte heer/mevrouw, Al enige tijd werken Tandartspraktijk Hoek, Tandartspraktijk G. van

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN E-BLOG VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN in samenwerken Je komt in je werk lastige mensen tegen in alle soorten en maten. Met deze vier verbluffend eenvoudige tactieken vallen

Nadere informatie

NMT. NMT: Patiëntenenquête 2012. resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT. Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde

NMT. NMT: Patiëntenenquête 2012. resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT. Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde NMT Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde NMT: Patiëntenenquête 2012 resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT Onderzoek & Informatievoorziening Nieuwegein Juli 2012

Nadere informatie

Algemene informatie voor nieuwe patiënten.

Algemene informatie voor nieuwe patiënten. Praktijk voor tandheelkunde en endodontologie Algemene informatie voor nieuwe patiënten. P.M.M. Jaspers & M.H. Ree tandartsen Meeuwstraat 110 1444 VH PURMEREND tel.: 0299-42 81 11 fax: 0299-42 90 76 email:

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen ARGO BV 2015 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken Op vier locaties van de Stichting Leidsche Rijn

Nadere informatie

Patiënttevredenheidsonderzoek

Patiënttevredenheidsonderzoek Patiënttevredenheidsonderzoek 2011 Doel Het verkrijgen van inzicht in hoe patiënten de Pellegrinus Kliniek beoordelen op een aantal belangrijke kwaliteitsaspecten zoals de behandeling, bejegening en informatieverstrekking.

Nadere informatie

NMT: Patiëntenenquête 2011. Resultaten van tandarts: drs. HR Adding

NMT: Patiëntenenquête 2011. Resultaten van tandarts: drs. HR Adding NMT: Patiëntenenquête 2011 Resultaten van tandarts: drs. HR Adding NMT Onderzoek & Informatievoorziening Nieuwegein Januari 2012 Inleiding Onlangs heeft u, samen met uw collega s, deelgenomen aan de najaarsronde

Nadere informatie

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken!

E-PAPER. Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! Dé expert in praktische apotheektrainingen E-PAPER Drie praktische tips om je werk als apothekersassistent(e) leuker te maken! 1 Inhoudsopgave De cliënt en ik 3 Weet jij nog waarom je in de apotheek wilde

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 2012. Centraal Beheer Achmea

Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 2012. Centraal Beheer Achmea Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 12 Centraal Beheer Achmea Rapportcijfer Per sector Kunt u met een rapportcijfer op een schaal van 1 t/m 1 uitdrukken hoe tevreden u bent over uw verzekeraar? 7, 7,

Nadere informatie

Enquête over onderhoud

Enquête over onderhoud Enquête over onderhoud In november 2014 legden we het Bo-Ex Panel een enquête voor met als onderwerp Onderhoud. Het thema onderhoud is erg breed. Daarom kozen we vooral te vragen naar ervaringen bij de

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Whereplantsoen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Whereplantsoen zijn de afgelopen 2 jaren

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Huisartsenpraktijk Hodes en van Beek is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Ontvangst en beleving. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, februari 2016

Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Ontvangst en beleving. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, februari 2016 Laurentius Cliëntenpanel Onderwerp: Ontvangst en beleving Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis, februari 2016 Respons 67% 33% Ingevuld 67% Niet ingevuld Welke aspecten vindt u belangrijk bij een prettige

Nadere informatie

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat.

U levert maatwerk, wij ook. Zakelijke taaltrainingen op maat. Klantbeoordelingen 2015 - zakelijke taaltrainingen januari t/m december 2015, n = 1.247 Klantenwaardering Vraagstelling Uitstekend Goed Voldoende Onvoldoende Slecht Wat vindt u van het gebruikte lesmateriaal?

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van.

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. We willen graag weten wat u van de zorg en dienstverlening van uw fysiotherapeut vindt. Of u nu tevreden

Nadere informatie

Reflectiegesprekken met kinderen

Reflectiegesprekken met kinderen Reflectiegesprekken met kinderen Hierbij een samenvatting van allerlei soorten vragen die je kunt stellen bij het voeren van (reflectie)gesprekken met kinderen. 1. Van gesloten vragen naar open vragen

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG Datum aanmaak rapport:11-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-3-2014 tot 1-3-2014

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

18 december 2013. 1 van 10. Op vakantie na een niertransplantatie; NP online enquête

18 december 2013. 1 van 10. Op vakantie na een niertransplantatie; NP online enquête Op vakantie na een niertransplantatie; NP online enquête Nierpatiënten Perspectief online is een internetpanel voor mensen met een nierziekte*, naasten van nierpatiënten en nierdonoren. Zij kunnen via

Nadere informatie

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen?

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen? zorgwijzer 2013/2014 Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! De beste zorg vinden? Uw verzekering snel en digitaal regelen? Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Inhoudsopgave 4 Regel uw verzekering

Nadere informatie

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!!

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! De brief: Het Venster F.D. Rooseveltlaan 18 Postbus 2157 5600 CD Eindhoven Eindhoven, 29 november 2011 Betreft: Enquete cliënttevredenheid Beste

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 20181217 Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 Geachte cliënt, In de maanden maart en oktober 2018 zijn er door de huisartsen, de fysiotherapie en de apotheek van Zorgplein Zuid vragenlijsten

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De wachtkamer Deze les gaat over praten in de wachtkamer. Meneer Bashir gaat naar de huisarts. Hij moet even wachten. Hij zit in de wachtkamer. Er zitten veel mensen. Ze praten.

Nadere informatie

Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders

Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders Leo Leeuwtje Eerste druk, 2013 2013 Arinka Linders AVI E5 M6 Illustraties: Michiel Linders isbn: 9789048431052 nur: 282 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming

Nadere informatie

Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan

Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan Het medicijn Gammaglobuline onder je huid Subcutaan Wilhelmina Kinderziekenhuis Wat staat er in deze folder Informatie voor ouders 2 Het medicijn Gammaglobuline onder je huid (subcutaan) 4 Wil je meer

Nadere informatie

Dialogen website Motiveren tot rookstop

Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialoog verandertaal uitlokken en versterken Goedemorgen. Heeft u problemen gehad sinds uw vorige controle? Ja, eigenlijk wel. Mijn tanden zijn sterk verkleurd.

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel Datum aanmaak rapport:20-03-2016 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 12-10-2015 tot 7-3-2016

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG

Smoesjes. TipsforTrouble HOME TROUBLE MEER WETEN < > EXTRA PITTIG geef haar gelijk dat zij het zwaar heeft en dat de crechemedewerkers zodat ze alles op tijd af kan krijgen. Collega zal in de slachtofferrol terecht komen en wellicht in tranen uitbarsten. voel dat ik

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons september 2012. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons september 2012 Luc Timmers Alle cartoons mogen gratis gekopieerd en verspreid worden Gratis? Jazeker! Tegenprestatie? De Lijnmanager Gratis is voor bijna niks Volg @Delijnmanager

Nadere informatie

Introducties telefonisch interview

Introducties telefonisch interview Introducties telefonisch interview Onderstaande fragmenten zijn uitsuitend bedoeld voor gebruik bij het boek Onderzoek doen met vragenlijsten. Het is niet toegestaan deze fragmenten te publiceren of anderszins

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen?

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Visie tafelleider: Met minder geld hetzelfde of misschien zelfs meer doen. Dat is de grote uitdaging

Nadere informatie

21 Niveaus van interveniëren in groepen 22

21 Niveaus van interveniëren in groepen 22 21 Niveaus van interveniëren in groepen 22 ASPECTEN VAN COMMUNICATIE IN GROEPEN In iedere relatie en in elk relatienetwerk waar mensen net elkaar communiceren zijn er vier aspecten te onderscheiden. De

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Datum aanmaak rapport:19-03-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 18-12-2016

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

Rapport meldactie Mondzorg

Rapport meldactie Mondzorg Rapport meldactie Mondzorg Chantal van Harten, junior beleidsmedewerker Patiëntenfederatie NPCF Jan-Willem Mulder, senior beleidsmedewerker Patiëntenfederatie NPCF Juni 2016 Rapport Mondzorg Patiëntenfederatie

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl

Vrije tarieven. Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar. www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven Wat betekent dat voor u? Tandarts Bosboom praktijkinformatie bewaarexemplaar www.tandartsbosboom.nl Vrije tarieven in de mondzorg Op 1 januari start het driejarige experiment Vrije tarieven

Nadere informatie

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN

7 gratis tips : ABSToRACT ntdek SCHILDER je eigen stijl EN 7 gratis tips : ABSTRACT ontdek je SCHILDEREN eigen stijl 7 tips om je eigen stijl te ontdekken Ook voor kunstenaars met tablet of zonder tablet Je eigen schilderstijl heeft onder andere met je karakter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Verzekerdenpanel Februari 2010

Nieuwsbrief Verzekerdenpanel Februari 2010 Nieuwsbrief Verzekerdenpanel Februari 2010 Beste Panelleden, Het is alweer even geleden dat u nieuws van ons hebt ontvangen. In 2009 hebben we weer een aantal interessante onderzoeken over de zorg en uw

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 2014. De Goudse Verzekeringen

Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 2014. De Goudse Verzekeringen Klanttevredenheidsonderzoek Zakelijk 214 Goudse Verzekeringen Rapportcijfer Goudse Verzekeringen Rapportcijfer 8, Rapportcijfer (1-1) voor tevredenheid over verzekeraar 7,5 7, 6,5 7,18 7,17 7,28 7,24 7,6

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4) Datum aanmaak rapport:15-03-2018 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 17-10-2015

Nadere informatie

http://toelatingsexamen.110mb.com

http://toelatingsexamen.110mb.com Arts-patiëntgesprek Dit onderdeel bestaat uit meerkeuzevragen met 4 antwoordmogelijkheden, waarvan je er meestal al meteen 2 kan elimineren omdat ze te extreem zijn. Je moet eigenlijk op je gevoel afgaan

Nadere informatie

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Online Surveys & Data Analyse www.datablender.be Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Opgesteld door Frans Schockaert frans.schockaert@datablender.be 0499/ 26 35 83

Nadere informatie