+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),"

Transcriptie

1 +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u Nieuwsbrief 15. We beseffen heel goed dat u de laatste tijd veel mails krijgt van ons. Er zijn in deze periode veel extra/bijzondere activiteiten waarbij we uw hulp hard nodig hebben. Deze week hopen we af te sluiten met een bijzondere feestelijke dag. Daarna hopen we allemaal te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Koningsspelen en KIKA op vrijdag 22 april De voorbereidingen voor de Koningsspelen op vrijdag 22 april zijn in volle gang. Naast het gezamenlijke ontbijt zijn er die dag verschillende activiteiten. Er zal s morgens een sponsorloop zijn voor KIKA. Gelukkig hebben al veel ouders zich aangemeld om op vrijdag hun hulp aan te bieden. Bij sommige groepen is de hulp nog niet toereikend. Als dit het geval is in de groep van uw kind kunt u nog een extra hulpvraag verwachten. Kinderen ontbijten deze morgen op school. Wilt u een bordje, beker en bestek meegeven aan uw kind voorzien van naam? Ze moeten wel voor in de pauze hun eigen eten en drinken meenemen. De groepen 5 t/m 8 hebben s middags een sportief programma bij De Sypel.( zie bijlage 1) Koningsdag woensdag 27 april in Hierden Een groot en gezellig buurtfeest voor iedereen uit Hierden en nabije omgeving. Alle kinderen krijgen vandaag een papieren versie van de uitnodiging mee naar huis. Dit vanwege het aanmeldstrookje wat op school weer kan worden ingeleverd. U kunt de informatie en de routebeschrijving van de feestelijke optocht nog eens nalezen in de bijlage. ( zie toegevoegde bijlage Koningsdag Hierden, in de mail) Prisma In de bijlage onderaan deze brief vindt u de bevindingen van de kinderen van de Prismagroep. Ook kunt u via de volgende link een kijkje nemen in de Prismagroep. ( zie bijlage 2)

2 Pinksteren en de kleuters In de schoolkalender staat vermeld dat de kleuters op vrijdag 13 mei een Pinksterviering hebben in het Visnet. Dit jaar willen we de Pinksterviering een andere invulling geven. De kleutergroepen zullen een bezoek gaan brengen aan twee zorginstellingen voor ouderen. Daar zullen de kinderen een aantal liedjes zingen en zullen ze de oudere mensen een bloem geven. Tijdens Pinksteren denken we aan de uitstorting van de Heilige Geest en de boodschap die we hebben meegekregen om in de wereld het Woord van God te verkondigen. Wat is er mooier om onze kleine kinderen te laten omzien naar onze oudere medemens. De midden- en de bovenbouw groepen vieren het Pinksterfeest op vrijdag 13 mei in hun eigen groep. Inschrijving Straatvoetbaltoernooi 2016 gestart Ook dit jaar vindt er in Harderwijk een straatvoetbaltoernooi plaats. Straatvoetbal is lekker twee tegen twee voetballen op pleinen en parkeerplaatsen in Harderwijk, met kleine doeltjes, leuke muziek en mooi, snel voetbal. Via een voorronde op één van de pleinen in Harderwijk kunnen kinderen en jongeren van de groepen 5/6 & 7/8 zich plaatsen voor de finale in eigen gemeente. Wint het team tijdens de eigen stadsfinale, dan plaatst het zich voor de regiofinale in Harderwijk! De beste teams van de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten en Elburg nemen het tegen elkaar op in deze regiofinale op vrijdag 17 juni. De voorrondes vinden dit jaar plaats in mei, op schoolpleinen en parkeerplaatsen. Op dinsdag 10 en 24 mei zijn de meiden van harte welkom tijdens verschillende voorrondes. Voor de jongens worden de voorrondes gehouden op woensdag 11 en 25 mei. Inschrijven kan met de inschrijfformulieren die de afgelopen weken uitgedeeld zijn op de scholen, maar ook via Deelname kost 2 euro per team. Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met Maarten van Gilst via of per mail via maartenvangilst@zorgdat.nl Positief opvoeden/ Ouderbijeenkomsten voor tieners Positief opvoeden is een programma dat je ondersteunt bij het opvoeden, zonder voor jou te bepalen hoe opvoeden eruit moet zien. Het CJG biedt deze cursus aan. De cursus Positief Opvoeden is voor ouders die veerkrachtiger in hun ouderschap willen staan en meer zelfvertrouwen krijgen. Leerlingen van de groepen 7 en 8 krijgen hier ook een flyer over mee naar huis. U kunt ook altijd contact opnemen met onze schoolmaatschappelijk werkster Corinne Sleenhof c.sleenhof@cjgharderwijk.nl Welkom nieuwe leerlingen De volgende leerlingen heten we van harte welkom: In groep 1 C : Jana Brandsen, Nathan Klaassen, Kaya van Otterloo en Rosanne Spiering We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school.

3 De 2 e Kwinkregel van de maand april is: Agenda komende weken 18 april NB april eindtoets groep 8 20 april eindtoets groep 8 21 april eindtoets groep 8 22 april Koningsspelen inclusief ontbijt 25 april vakantie t/m 6 mei 25 april vakantie t/m 6 mei 04 mei kranslegging groep 8 09 mei week van de luizencontrole 12 mei Stedelijk museum A dam gr mei Vrij, 2 e Pinksterdag 17 mei NB mei korfbaltoernooi (grp 5 t/m 8) 18 mei korfbaltoernooi (grp 5 t/m 8) (overige data vindt u op de jaarkalender) Heeft u vragen of opmerkingen n.a.v. deze nieuwsbrief? Loop gerust even binnen! Een hartelijke groet, Mede namens het team Jacqueline Hüther & Martin van den Bor

4 Bijlage : Koningsspelen groepen 5 t/m 8 Meer dan 2000 basisschoolleerlingen doen mee aan diverse sportactiviteiten Samen Spelen = Koning op vrijdag 22 april Op vrijdag 22 april is alweer zover! Dan vieren meer dan 2000 leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van 17 basisscholen uit Harderwijk de Koningsspelen. De spelen vinden voor de vierde keer plaats in Harderwijk op de sportboulevard aan de Parkweg. Tijdens de Koningsspelen staat samenspel en samen spelen, beleving, plezier, grenzen verleggen, sportiviteit en gezondheid centraal. Programma Het programma start met een zelf in te vullen programma op de basisscholen met bijvoorbeeld een Koningsontbijt. Het middagprogramma is van tot uur waaraan vooraf een gezonde lunch wordt verzorgd door JOGG-Harderwijk (Jongeren Op Gezond Gewicht). Op deze sportdag maken kinderen kennis met verschillende sporten, zoals handbal, rugby, atletiek, korfbal, schermen en basketbal. Samen spelen is Koning Het thema van dit jaar is Samen Spelen = Koning. Met het organiseren van de Koningsspelen worden kinderen ervan bewust gemaakt hoe belangrijk én leuk het is om te bewegen. Vooral de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen zijn daarbij belangrijk. De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland en het Caribisch gebied en worden jaarlijks door gemeenten georganiseerd. Spandoekactie Vooraf aan de Koningsspelen hebben leerlingen per groep een spandoek gemaakt. Deze worden op de dag zelf op de hekken om het terrein gehangen. De groep met de mooiste spandoek ontvangt na afloop van de sport- en spelactiviteiten een prijs, een klassenuitje of een gaaf spel voor op het schoolplein, uit handen van wethouder Christianne van der Wal. Samenwerkende organisaties De Koningsspelen zijn georganiseerd door de gemeente en worden mede mogelijk gemaakt door de medewerking en ondersteuning van Sportcentrum Iedema, Landstede Harderwijk, Sportcomplex de Sypel, JOGG-Harderwijk, Skippy-Rent, Sportcafé de Sypel, Rode Kruis Harderwijk, Estrado en Eurosound Music. Mede dankzij de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit Harderwijk van Het RSG Slingerbos Levant, het Morgen College en het Christelijk College Nassau Veluwe, verwachten wij dat deze sportdag een succes wordt. Andere deelnemende partijen zijn: Rabobank, Kidscorner ZieZo, Elgersma, Dolfinarium, Bowling Harderwijk, waarvoor ook bedankt!

5 Bijlage 2: Prisma Zelf kristallen maken Door Carmen en Annika Wij hebben gekozen voor de Peper: Zelf kristallen maken. Want het leek ons leuk om zelf kristallen te maken, in het boekje van de tool box werd ook uitgelegd wat kristallen zijn er stond ook in hoe het kristal word gemaakt. In de tool box zaten spullen die we nodig hadden zoals gekookt water en aluin de eerste ging het nog niet zo goed maar de tweede keer hadden we iets grotere nu zijn we bezig om ze groter te maken door dit: Je hangt een kristal aan een touwtje en voegt kokend water en aluin toe je moet roeren tot dat het is op u lost en dan moet je afwachten. SOORTEN BRUGGEN Ruben en Dinand doen de peper soorten bruggen. We hebben al 6 bruggen af we moeten er nog 5. Ruben heeft er meer verstand van dan Dinand de moeilijkste die wij hebben gemaakt is de cantileverbrug het is een brug die gebruikgemaakt wordt van een eenzijdige ophanging. Dit is een cantileverbrug. dit is een hangbrug (die we zelf gebouwd hebben) Dinand en Ruben Naomi zit net in de Prisma. Fleur zit er al ruim 2 jaar in. We doen hier veel verschillende dingen. Naomi vind op de computer het leukst. Fleur vindt pepers heel leuk. Verder doen we Duits, Blits, filosofie en dingen tussendoor, bijv. Kalender maken, vogelverschrikker maken en nieuwsbrief invullen. We hebben een leuke juf en vinden het leuk om naar de Prisma te gaan. Wij doen samen een peper: maak een vaandel, logo of wapenschild voor jou school. Het is een rode peper. Dat is de moeilijkste categorie. De groene is de makkelijkste categorie. En de gele peper is een beetje middelmatig. Je hebt dan ook nog van 1 tot en met 4 pepers. Als je 1 rode peper hebt is dat de makkelijkste rode peper. Maar als je 4 rode pepers hebt is dat de moeilijkste rode peper. Zo kan dat ook bij de gele en de groene peper. Wij maken een vaandel voor de Parel. We vinden het heel leuk om de peper te doen. De samenwerking gaat goed. Wij vinden allebei de peper super leuk. Dit is dus een vaandel. Wij willen dezelfde vorm maken als deze vaandel. Maar niet wat er op zit Hoi ik ben Arnon ik vind de prisma leuk vooral de pepers. Ik doe samen met Twan en het thema is snelle boten en auto s het gaat goed. Verder heb ik een kalender gemaakt op de computer. Duits vind ik ook erg leuk, ik heb al leren tellen en wat woorden.

6 Hallo ik heet Jesse ik zit in de prisma en dat vind ik heeeeeeel leuk. Ik doe nu de peper games maken samen met Allard. Het gaat soms niet zo vlot want we verschillen soms van mening. Maar verder gaat het goed. De peper die ik nu doe vind ik heel leuk omdat ik games spelen al leuk vind dus ze zelf maken en spelen al helemaal. Organiseer een klassenfeest Wij (Dide & Noor) hebben de peper organiseer een klassenfeest gekozen. Bij deze peper ga je bedenken hoe je een in een middag een klassenfeest organiseert. Eerst moet je een woordspin maken. Je moet jezelf ook vragen stellen zoals: hoe, waar, wanneer, wat, enz. Je moet een thema verzinnen voor je klassenfeest. Bijvoorbeeld: tropisch, eng, landen, enz. Bij deze peper kan je Toolboxen gebruiken. Toolboxen zijn dozen met hulpmiddelen die je helpen met de peper. Dan moet je verzinnen wat je die middag wil gaan doen. Uiteindelijk ga je alles uitwerken en dan is de peper klaar. Feesten maar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De klas van 45 Eerst gingen de mensen die daar werken iets vertellen over de 2 e wereldoorlog daarna gingen we in allemaal ruimtes. Daar vertelde 5 mensen die de 2 e wereldoorlog overleeft hebben hun verhaal van hoe het was als je joods was en als je vader gevangen was genomen of als je huis werd ingenomen door de Duitsers. Er was ook nog een quiz. Daarmee kon je een griffel winnen. Die had Sem gewonnen. Het was interessant en heel leuk. Geschreven door: Birget en Jolijn Hallo, wij zijn Matthijs en Jamie. Wij gaan een vogelverschrikker gaan maken. Eerst moeten we beslissen hoe we vogels weg gaan jagen bijvoorbeeld met lichtweerkaatsing of geluid. Dan moeten we een mindmap maken, vervolgens moeten we een ontwerp maken, dan moeten we het gaan uitvoeren. Dan gaan we hem neerzetten en krijgen we er een cijfer voor. En mogen we hem mee naar huis nemen. Xplore NMM Door Twan en Allard De Xplore in het NMM is een ruimte waar kinderen en ook volwassenen spelletjes kunnen doen die iets te maken hebben met de oorlog zoals straaljager vliegen paardrijden en ook met een zwaard slaan en bekijken wat het best beschermt tegen elk soort wapen. Wij Allard en Twan vonden het leuk en leerzaam bij sommige spellen leefde je echt mee in de oorlog, bijv. In een tank zitten en dan in een simulator spelen, of een bom maken en testen je kon ook echte wapens pakken die zaten jammer genoeg wel aan een ketting vast je kon ook wat leuk was een camouflage maken voor jezelf en dan 1 tegen 1 en wie de beste camouflage heeft die wint. Tanksimulator in de Xplore.

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Tijdelijke ingang Vanwege de bouwwerkzaamheden kunnen de ingangen aan het Frankenspad de komende tijd niet gebruikt worden. Iedereen zal de ingang moeten gebruiken

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), Geachte ouder(s) / verzorger(s), Ouderavond 14 mei a.s. vindt er een extra ouderavond plaats met als onderwerp : Seksuele vorming: gave (op-)gave. 25 april j.l. heeft u de uitnodiging ontvangen. Wij nodigen

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL

de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. OPENBARE BASISSCHOOL OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. de werkgroep Projectweken, die ons een geweldig Smeltfeest in het vooruitzicht stelt. Ons Project:

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ 12 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Paasviering onderbouw. We kunnen terugkijken op een mooie, drukbezochte Paasviering in Het Visnet. Het verhaal van Pasen werd door de kinderen en opa Knoest aan

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s),

6 maart Geachte ouder(s) / verzorger(s), 10 6 maart 2018 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Een kijkje in de keuken In de media leest u vaak over werkdruk in het onderwijs en het te kort aan personeel. De stakingen van de afgelopen tijd hebben

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Sportdag gemeente Dongen

Sportdag gemeente Dongen Sportdag gemeente Dongen 25 april 2013 In samenwerking met de combinatiefunctionarissen sport, Atledo, Olympia en MHC Liberty 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Mededelingen vanuit de organisatie... 4 Schoolinformatie...

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nog even ter herinnering, vanaf dit schooljaar gaan we op woensdag tot 12.30u naar school. Dit geldt voor alle groepen.

Nog even ter herinnering, vanaf dit schooljaar gaan we op woensdag tot 12.30u naar school. Dit geldt voor alle groepen. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Na, we hopen voor iedereen, een fijne zomervakantie te hebben gehad werden gisteren de deuren weer geopend voor de leerlingen om samen het nieuwe schooljaar 2019-2020 te

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 maart 2015

Nieuwsbrief 19 maart 2015 Nieuwsbrief 19 maart 2015 Belangrijke data - Oud papier: 28 maart: Fam. Manshande (Dirk) en Fam. Schutten (Niek) - Oud papier: 11 april: Fam. Trouerbach (Marcus) en Fam.Dijkman(Wesley) - 20 maart: Bingo

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen!

Meivakantie 2014. Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! Meivakantie 2014 Niets te doen? Kom meespelen tijdens de diverse vakantiespelen! In de meivakantie organiseert Do-It Oirschot enkele activiteiten voor de thuisblijvers. In deze nieuwsbrief staat het overzicht

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015- 2016 CBS DE ACKER. d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl. cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015- 2016 CBS DE ACKER. d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl. cbsdeacker WEEKBRIEF 2016 CBS DE ACKER Cursusjaar 2015- d.d. 22 april 2016 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 9 mei WEER NAAR SCHOOL! 11 mei schoolfotograaf Feest Vrijdag 22 april was het zover!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO

OUDERINFORMATIEBRIEF VSO OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 8 Maand: Januari 20-12-2013 Beste ouders en verzorgers, 2013 zit er alweer bijna op, de eerste periode van dit schooljaar is weer voorbij gevlogen. We hebben een drukke

Nadere informatie

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen

Regel van de maand: Kun je het even niet alleen, dan zijn er anderen om je heen Kalender Kalender 10 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 15 december Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 16 december Kerstdiner Gr. 1 t/m 8 16 december Rapporten mee naar huis Gr. 3 t/m 7 18 december Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 11 18 november 2014 INHOUD Sinterklaas in het land Ouderportaal Thema Trefwoord Nieuws uit groep 3 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Het Spectrum. Oké op school 4. Bezoek aan supermarkt Deen. Pagina 1. Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 Site: www.spectrum.asgalmere.

Nieuwsbrief 5. Het Spectrum. Oké op school 4. Bezoek aan supermarkt Deen. Pagina 1. Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 Site: www.spectrum.asgalmere. Nieuwsbrief 5 In dit nummer: Oké op school 4 bezoek aan de supermarkt Sport en spelproject Wall of Fame Wat is passend onderwijs? Twee flyers notulen Ouderraad wat gebeurt er op Het Spectrum? Opvoedspreekuren

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie