Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.kaeser.com Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen"

Transcriptie

1 Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen

2 KAESER KOMPRESSOREN Aanbieder van persluchtsystemen met wereldfaam Precisie: Frezen en slijpen CNC-profielslijpmachines slijpen het SIGMA PROFIEL van de rotoren tot op één duizendste van een millimeter nauwkeurig. De onderneming is in 1919 door Carl Kaeser senior opgericht als fabriek voor de bouw van machines. In de jaren 50 besloot de oprichter zuigercompressoren te gaan produceren en dat bleek de basis te zijn voor de doorbraak tot een wereldwijd erkend fabrikant van compressoren. De ontwikkeling van het KAESER-schroefcompressorblok met SIGMA PROFIEL was begin jaren 70 de basis voor een verder succes als fabrikant van compressoren. Wereldwijd werken er op dit moment ongeveer 4000 werknemers voor de onderneming. Betrokkenheid en gemeenschappelijk streven naar de hoogste klanttevredenheid hebben KAESER Kompressoren tot één van de grootste en succesvolste aanbieders van persluchtsystemen gemaakt. De onderneming exporteert compressoren en persluchtbehandelingsinstallaties naar bijna alle landen ter wereld. Hoofdvestiging Coburg In de fabriek te Coburg produceren ca werknemers op een oppervlak van ruim m² compressoren van de meest uiteenlopende modellen en vermogens. Alle vestigingen van de internationale KAESER-groep zijn met elkaar verbonden via de modernste informatie- en netwerktechniek. Onderzoeks- en ontwikkelingscentrum Ervaren ingenieurs werken in het onderzoeksen ontwikkelingscentrum aan de toekomst van perslucht: Hier worden nieuwe producten ontwikkeld en wordt er altijd gestreefd naar een nog betere, efficiëntere persluchttechniek. Zorgvuldigheid: compressormontage Uitstekend opgeleide vakmensen monteren compressorblokken en installaties volgens strenge fabricage-normen van het KAESERkwaliteits-managementsysteem volgens DIN/ISO Productiecentrum bouwcompressoren Nauwkeurigheid: rotoren worden getest Passing en samenspel van alle rotorparen moeten de strengste tests kunnen doorstaan. Onderzoeks- en ontwikkelingscentrum Productiecentrum schroefcompressoren Logistiek centrum Logistiek centrum Controle: regelmatige metingen Voor permanente kwaliteitsbewaking worden uiterst precieze, automatische meetapparaten gebruikt. Bedrijfsleiding Marketing Verkoop Constructie Productiecentrum schroefcompressoren Productiecentrum dienstverlening Productiecentrum zuigercompressoren Flexibiliteit: fabricage naar behoefte De rotoren en behuizing van KAESERcompressorblokken worden vervaardigd in ultramoderne vestigingen met klimaatregeling. Door de hoge automatiseringsgraad kunnen de compressorblokken aan elke bedrijfssituatie worden aangepast.

3 KAESER KOMPRESSOREN Efficiënte persluchtsysteemoplossingen Perslucht is in alle bedrijfstakken een onontbeerlijke energiedrager voor productie- en automatiseringsprocessen. Het brede, zeer uiteenlopende KAESER-productpalet biedt de zekerheid dat voor elke toepassing een eigen, optimale, zeer efficiënte persluchtvoorziening kan worden ontwikkeld, gemaakt en geïnstalleerd. Daarnaast kan men met het perslucht-contracting-model, in plaats van compressoren en behandelingscomponenten, alleen de benodigde perslucht kopen. KAESER KOMPRESSOREN blijft dan eigenaar en exploitant van het persluchtstation. Dat is goed voor de liquiditeit van de gebruiker en heeft ook belastingtechnisch gezien voordelen. Efficiënt: schroefcompressorblokken - Precisiefabricage van rotoren met het SIGMA PROFIEL - Lager energieverbruik, hoog capaciteit - Exacte drukbereiken en aanzuigdoorsneden Bouwcompressoren Beproefd: zuigercompressorblokken - "High Quality"-cilinders voor lange gebruiksduur - Corrosiebestendige ventielen - Geringe geluidsontwikkeling Blowers Zuigercompressoren Persluchtcontracting Dentaalcompressoren Betrouwbaar: blowers - energie-efficiënt OMEGA PROFIEL van de rotoren - Stabiele torsievrije behuizing - Automatische smering van de aandrijving Persluchtstations met fluid gekoeld en droog comprimerende schroefcompressoren Booster Persluchtmanagementsystemen Met een zekere toekomst: persluchtmanagement - SIGMA AIR MANAGER voor persluchtstations tot 16 compressoren - Industriële PC-basis - Drukbandsturing bespaart echt energie - Persluchtcontrol zonder speciale software

4 Analyse Optimalisatie Systeemoplossing Omdat de persluchtbehoefte per bedrijf verschillend is, stellen de persluchtadviseurs van KAESER voor elke gebruiker, op basis van de behoefte, een exact profiel op voor de meest optimale en economische persluchtsysteemoplossing. Energiebesparing analyseren, plannen en realiseren met KAESER KOMPRESSOREN Maximaal persluchtverbruik Feitelijk persluchtverbruik oud persluchtstation hoog energieverbruik nieuw persluchtsysteem lager energieverbruik Bandbreedte persluchtverbruik Verbruiksprofiel De basis is de behoefte: Op basis van de analyse van de perslucht- behoefte (ADA) bepalen KAESER-deskundigen, aan welke eisen de persluchtvoorziening moet voldoen. Minimaal persluchtverbruik meten van het persluchtverbruik Realistische energiebesparingen ADA 10 ADA 20 ADA 30 na voor De door KAESER ontwikkelde analyse- en evaluatietools ADA en KESS (Kaeser Energie-Spaar- Systeem) geven de mogelijkheid om een realistische weergave af te beelden van de aangeboden concepten over de te bereiken energiebesparingen. analyseren van meetgegevens Energiebesparing ADA-vergelijking: een oud en nieuw persluchtstation CAD-planning Nog voordat de eerste compressor is geïnstalleerd, kan de gebruiker zijn toekomstige persluchtstation virtueel beoordelen: CAD-planning maakt een zeer fijne afstemming mogelijk op de plaatselijke omstandigheden.

5 KAESER-servicecontracten: Aan u de keus Inspectie: het zekere voor het onzekere nemen Afhankelijk van product en interval, geven de door een KAESER-servicemonteur uitgevoerde inspecties van de persluchtinstallatie iedere gebruiker de zekerheid dat onderhoudswerkzaamheden door het eigen personeel kunnen worden uitgevoerd. In het kader van de inspectie controleert de KAESER-servicemonteur alle voor de werking en veiligheid relevante onderdelen van compressoren en behandelingscomponenten. De volledige servicedocumentatie geeft zekerheid ook met het oog op de voorschriften ten aanzien van ongevallenpreventie. Zo is de continue bedrijfszekerheid en beschikbaarheid van het persluchtstation altijd gegarandeerd De afnemer kan de inspectieserviceovereenkomst op elk moment opzeggen. De inspectietermijnen worden individueel afgestemd op de bedrijfsbelangen van de gebruiker. Werkuren, reis- en verblijfskosten worden all-in afgerekend. Onderhoud: meer waarde Wanneer zekerheid, beschikbaarheid en waardebehoud van het persluchtstation belangrijk zijn, dan is een KAESER-onderhoudsovereenkomst een juiste beslissing: op basis van een afgesproken tijdschema voeren KAESER-servicetechnici inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zij vervangen serviceonderdelen volgens de checklijst, controleren functieen veiligheidsrelevante componenten, die, indien nodig, in overleg met de klant worden vernieuwd. De volledige servicedocumentatie geeft zekerheid ook met het oog op voorschriften ten aanzien van ongevallenpreventie. Zo is de continue bedrijfszekerheid en beschikbaarheid van het persluchtstation altijd gegarandeerd De afnemer kan het onderhoudscontract op elk moment opzeggen Het onderhoudsschema wordt individueel afgestemd op de bedrijfsbelangen. Werkuren, reis- en verblijfskosten worden all-in afgerekend. Benodigde serviceonderdelen worden apart berekend, verbruikte bedrijfsstoffen en serviceonderdelen op verzoek afgevoerd. Full service: de klok rond zonder zorgen Met de KAESER-full serviceovereenkomst worden zekerheid, beschikbaarheid, rendabiliteit en waardebehoud van uw persluchtsystemen gedurende de hele gebruiksperiode veilig gesteld. De KAESER-servicemonteurs voeren inspecties en onderhouds- en functierelevante werkzaamheden uit volgens een bepaald tijdschema dat afgestemd is op uw bedrijfsbelangen. Zij controleren daarbij functie- en veiligheidsrelevante componenten die indien nodig opnieuw afgesteld of vervangen worden. De volledige servicedocumentatie geeft zekerheid ook met het oog op voorschriften ten aanzien van ongevallenpreventie. Voor alles is een individuele op de persluchtvoorziening afgestemde all-in prijs, inclusief: werkingsproducten en onderhoudsonderdelen (evenals de milieuvriendelijke afvoer ervan) volgens rooster te vervangen onderdelen (b.v. service-kits, V-riemen, motorlager, slangleidingen) voor de goede werking noodzakelijke onderdelen (b.v. SIGMA-blok, motor, koeler) kosten voor werkuren, reis- en verblijfskosten.

6 Persluchtvoorziening rendabel en betrouwbaar Daar kunt u op vertrouwen: perslucht van KAESER Of u nu juwelen maakt, een cementfabriek, automobielfabriek, chemische fabriek of een brouwerij heeft, persluchtstations van KAESER KOMPRESSOREN zijn altijd aangepast aan de individuele bedrijfssituatie, zijn jarenlang zeer efficiënt, economisch en betrouwbaar. En wanneer het er echt op aan komt, staat de Kaeser-servicedienst voor u klaar: snel en betrouwbaar, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

7 KAESER COMPRESSOREN altijd dichtbij Altijd dichtbij betekent voordeel voor de klant. Daarom zijn de persluchtspecialisten van KAESER COMPRESSOREN niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd altijd dichtbij met individuele perslucht-systeemoplossingen, onderhoud en service. Bij drie moderne Europese productielocaties, acht Duitse vestigingen en wereldwijd meer dan 50 dochterondernemingen en partners werken meer dan medewerkers aan het waarmaken van meer perslucht met minder energie. KAESER Nederland De persluchtadviseurs van KAESER Compressoren B.V. te Hengelo (ov) staan tot uw beschikking voor het ontwerpen en adviseren van individuele persluchtsysteem-oplossingen in Nederland. Bovendien staat onze servicedienst 24-uur per dag ter beschikking van de klant. Referenties:

8 KAESER thuis over de hele wereld Als een van de grootste compressorproducenten en aanbieder van persluchtsystemen is KAESER KOMPRESSOREN wereldwijd vertegenwoordigd. In 90 landen garanderen filialen en partnerfirma s dat gebruikers uiterst moderne, efficiënte en betrouwbare persluchtinstallaties kunnen gebruiken. Ervaren vakkundige adviseurs en ingenieurs bieden uitgebreid advies en ontwikkelen individuele, energie-efficiënte oplossingen voor alle toepassingsgebieden van perslucht. Het wereldwijd vertakte computernetwerk van de KAESER-groep stelt de knowhow van het bedrijf aan alle klanten over heel de wereld ter beschikking. Bovendien zorgt het eveneens wereldwijd vertakte servicenet voor de hoogst mogelijke beschikbaarheid van alle KAESERproducten over de hele wereld.

9 Efficiënte, milieuvriendelijke persluchtsystemen die natuurlijke bronnen ontzien, gebaseerd op economisch rendabele, betrouwbare componenten Dat vindt u in het productportfolio van Kaeser: zuigercompressoren en schroefcompressoren tot 515 kw geïnstalleerd vermogen, maar ook intelligente persluchtmanagementsystemen. Daarnaast vindt u een uitgebreid programma van efficiënte persluchtbehandelingscomponenten. Maar duurzame, rendabele persluchtvoorziening ontstaat pas in nauwe samenwerking tussen gebruiker en de ervaren vakmensen van KAESER. Op basis van hun technische kennis en jarenlange ervaring bedenken, plannen en installeren zij een persluchtsysteem dat precies is afgestemd op behoefte en toepassing. Ons uitgebreid leveringsprogramma: Schroefcompressoren tot 515 kw met het energiebesparende SIGMA PROFIEL Vacuümschroefinstallaties tot 30 kw Perslucht- en condensaatbehandelingssystemen Energiebesparende persluchtmanagementsystemen voor persluchtstation met maximaal 16 compressoren Blowers tot 250 kw met OMEGA PROFIEL Mobiele bouwcompressoren tot 260 kw Mobiele en stationaire zuigercompressoren tot 18,5 kw Booster einddruk tot 45 bar Wij staan klaar voor onze klanten. Wij adviseren, plannen en ondersteunen. Probeer ons eens uit, kosteloos en zonder verplichtingen! KAESER Compressoren B.V. Postbus AB HENGELO Tel.: Fax: info@kaeser.nl P-1660NL.4/10 Technische wijzigingen voorbehouden!

www.kaeser.com Analyse en advies

www.kaeser.com Analyse en advies Analyse en advies ADA KESS Energie besparen! Met KAESER energiekosten laten dalen Met de analyse van het persluchtverbruik (ADA) en het KAESER-energiebesparingssysteem (KESS) legt KAESER de doorslaggevende

Nadere informatie

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen!

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen Stelt u zich eens voor: uw nieuwe persluchtvoorziening kost u geen cent aan investering; geen eigen of vreemd kapitaal

Nadere informatie

Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen

Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen KESER KOMPRESSOREN anbieder van persluchtsystemen met wereldfaam De onderneming werd in 1919 door Carl Kaeser senior opgericht als werkplaats voor de bouw van

Nadere informatie

Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen.

Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen. Uw partner voor persluchtsysteemoplossingen www.kaeser.com KAESER aanbieder van persluchtsystemen van wereldfaam De onderneming werd in 1919 door Carl Kaeser senior opgericht als werkplaats voor de bouw

Nadere informatie

Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN

Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN Automatische condensaataftap Serie ECO DRAIN Capaciteit van 1 tot 1700 m³/min Serie Elektronische condensaataftap Het bij de persluchtproductie ontstane condensaat moet op alle opvangpunten betrouwbaar

Nadere informatie

Elektronische condensaataftap Serie ECO-DRAIN

Elektronische condensaataftap Serie ECO-DRAIN Elektronische condensaataftap voor compressorcapaciteiten van 1 tot 1700 m³/min Elektronische condensaataftap Bij de persluchtproductie ontstaat onvermijdelijk condensaat. Dat moet op alle opvangpunten

Nadere informatie

SIGMA AIR UTILITY. U koopt alleen nog maar de perslucht. www.kaeser.com

SIGMA AIR UTILITY. U koopt alleen nog maar de perslucht. www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY U koopt alleen nog maar de perslucht www.kaeser.com Waarom een compressor kopen? Er is toch SIGMA AIR UTILITY! Door de toenemende concurrentie kunnen ondernemers alleen bestaan, wanneer

Nadere informatie

KAESER MOBILAIR -fabriek

KAESER MOBILAIR -fabriek KOMPRESSOREN KAESER MOBILAIR -fabriek Het productiecentrum voor bouwcompressoren www.kaeser.com MOBILAIR -fabriek Mobiele perslucht Het moderne productiecentrum voor bouwcompressoren aan het hoofdkantoor

Nadere informatie

Slimmer gebruik maken van perslucht. KAESER Kompressoren / www.kaeser.com / Page 1

Slimmer gebruik maken van perslucht. KAESER Kompressoren / www.kaeser.com / Page 1 Slimmer gebruik maken van perslucht Jos Tijink Managing Director KAESER Kompressoren / www.kaeser.com / Page 1 / Martin Westerink Project ingenieur Slimmer gebruik maken van perslucht Want perslucht =

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SX

Schroefcompressoren Serie SX Schroefcompressoren Serie SX Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,80 m³/min, druk 8 11 15 bar Serie SX SX klein en sterk Gebruikers verwachten vandaag de dag ook van kleinere compressoren

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

Persluchtketels Ketelvolume: l

Persluchtketels Ketelvolume: l Ketelvolume: 90 10.000l Alles uit één hand vervullen als opslag- en buffermedium belangrijke taken in het persluchtstation: ze compenseren verbruikspieken en scheiden vaak condensaat uit de perslucht af.

Nadere informatie

Restwarmte persluchtinstallatie is geld waard! Uw spreker: André van Willigen, Senior Sales Engineer, ALUP Kompressoren BV

Restwarmte persluchtinstallatie is geld waard! Uw spreker: André van Willigen, Senior Sales Engineer, ALUP Kompressoren BV Restwarmte persluchtinstallatie is geld waard! Uw spreker: André van Willigen, Senior Sales Engineer, ALUP Kompressoren BV een onderneming stelt zich voor! ALUP Kompressoren BV Nederland levert: Zuigercompressoren

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Koeldroger Serie TH-TI

Koeldroger Serie TH-TI Koeldroger Serie TH-TI Capaciteit 37,5 tot 90 m³/min Serie TH TI Efficiënt perslucht drogen De zuinige energiebesparende koeldrogers De meeste persluchttoepassingen hebben gedroogde lucht nodig met een

Nadere informatie

Koeldrogers Serie TG-TI

Koeldrogers Serie TG-TI Koeldrogers Serie TG- Capaciteit 30,8 tot 90 m³/min Serie TG Efficiënt perslucht drogen De zuinige energiebesparende koeldroger De meeste persluchttoepassingen hebben gedroogde lucht nodig met een drukdauwpunt

Nadere informatie

Bouwcompressoren Mobilair M 13 M 15 M 17 Mobiele compressoren met het wereldwijd erkende Sigma Profiel Debieten: 0,75 tot 1,6 m³/min

Bouwcompressoren Mobilair M 13 M 15 M 17 Mobiele compressoren met het wereldwijd erkende Sigma Profiel Debieten: 0,75 tot 1,6 m³/min Bouwcompressoren Mobilair M 13 M 15 M 17 Mobiele compressoren met het wereldwijd erkende Sigma Profiel Debieten: 0,75 tot 1,6 m³/min M13 M15 M17 De kleine modellen met grote capaciteit Capaciteit is niet

Nadere informatie

Compressoren voor de vakman. Serie CLASSIC Capaciteit 109 tot 167 l/min Druk 10 bar.

Compressoren voor de vakman. Serie CLASSIC Capaciteit 109 tot 167 l/min Druk 10 bar. Compressoren voor de vakman Serie CLASSIC Capaciteit 109 tot 167 l/min Druk 10 bar www.kaeser.com Serie CLASSIC De compressoren van de serie CLASSIC hebben wij speciaal voor kleine en groeiende vakbedrijven

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Condensaatbehandeling Serie AQUAMAT

Condensaatbehandeling Serie AQUAMAT www.kaeser.com KOMPRESSOREN Condensaatbehandeling Serie AQUAMAT voor compressordebieten tot 100 www.kaeser.com Serie AQUAMAT Condensaat behandelen loont Steeds strenger wordende milieuvoorschriften maken

Nadere informatie

TOERENTALGEREGELDE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,16 4,27 m 3 /min acfm

TOERENTALGEREGELDE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,16 4,27 m 3 /min acfm www.almig.de TOERENTALGEREGELDE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,16 4,27 m 3 /min 6 145 acfm 2 Intelligente Perslucht made in Germany ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie

Nadere informatie

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3

Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 1 Overzicht: Schroefcompressoren: - SX 6 8 bar 0,6 m³/min 4 kw p 2 - Aircenter 8 15 bar 0,53 m³/min 5,5 kw p 3 Zuigercompressor: - Classic 270/25W 10 bar 136 l/min 1,5 kw p 4 - Classic 320/25W 10 bar 167

Nadere informatie

www.kaeser.com Persluchtmanagementsystemen SIGMA AIR MANAGER drukflexibiliteit schakelverliezen regelverliezen next.generation

www.kaeser.com Persluchtmanagementsystemen SIGMA AIR MANAGER drukflexibiliteit schakelverliezen regelverliezen next.generation Persluchtmanagementsystemen SIGMA AIR MANAGER drukflexibiliteit schakelverliezen regelverliezen next.generation Sigma Air Manager De dirigent voor energiebesparing Een goed orkest is meer dan gewoon een

Nadere informatie

www.kaeser.com Zuigercompressoren Industriële kwaliteit Capaciteit 0,87 tot 16,10 m³/min druk 7 tot 35 bar

www.kaeser.com Zuigercompressoren Industriële kwaliteit Capaciteit 0,87 tot 16,10 m³/min druk 7 tot 35 bar www.kaeser.com Zuigercompressoren Industriële kwaliteit Capaciteit 0,87 tot 16,10 m³/min druk 7 tot 35 bar Wat verwacht u van een zuigercompressor van industriële kwaliteit? Het rendement is van doorslaggevend

Nadere informatie

Uitzonderlijke Aanbieding: Schroefcompressor - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 2 - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 3

Uitzonderlijke Aanbieding: Schroefcompressor - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 2 - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 3 1 Overzicht: Uitzonderlijke Aanbieding: Schroefcompressor - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 2 - SK 22 8 bar 2,0 m³/min 11 kw p 3 Mobile compressor (diesel) - Mobilair M 27 7 bar 2,60 m³/min p 4 - Mobilair

Nadere informatie

Olievrije zuigercompressoren Serie DENTAL Capaciteit 65 tot 950 l/min druk 10 bar

Olievrije zuigercompressoren Serie DENTAL Capaciteit 65 tot 950 l/min druk 10 bar www.kaeser.com Olievrije zuigercompressoren Serie DENTA Capaciteit 65 tot 950 l/min druk 10 bar Waarom kiezen voor een KAESER dentaalcompressor? Als gebruiker verwacht u van uw Dentaalcompressor zeker

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm www.almig.de SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min 13 120 acfm 2 WIJ HEBBEN VOOR bijna ELKE TAAK HET JUISTE PRODUCT! ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

www.kaeser.com Warmterecuperatie voor warme lucht- en warm watertoepassingen

www.kaeser.com Warmterecuperatie voor warme lucht- en warm watertoepassingen voor warme lucht- en warm watertoepassingen Bespaart geld en is goed voor het milieu Waarom warmte terugwinnen? Eigenlijk zou de vraag moeten zijn: waarom niet? Per slot van rekening zet iedere schroefcompressor

Nadere informatie

Interne compressorbesturing

Interne compressorbesturing Interne compressorbesturing Intelligentie in de compressor de volgende generatie Met een compleet nieuw, modulair concept leidt KAESER KOMPRESSOREN de interne compressorbesturing naar de toekomst. Welkom

Nadere informatie

schroefcompressoren Capaciteit: 2,89 48,72 m 3 /min acfm

schroefcompressoren Capaciteit: 2,89 48,72 m 3 /min acfm www.almig.de schroefcompressoren Capaciteit: 2,89 48,72 m 3 /min 126 2049 acfm 2 Intelligente Perslucht made in Germany ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in de persluchtbranche.

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

www.almig.de COMPRESSOREN BESTURINGEN PERSLUCHTCONDITIONERING PRESTATIES ALMiG TOTAL

www.almig.de COMPRESSOREN BESTURINGEN PERSLUCHTCONDITIONERING PRESTATIES ALMiG TOTAL www.almig.de COMPRESSOREN BESTURINGEN PERSLUCHTCONDITIONERING PRESTATIES ALMiG TOTAL 2 WIJ HEBBEN VOOR bijna ELKE TAAK HET JUISTE PRODUCT! ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Zuigercompressoren CLASSIC Serie Capaciteit: 210 tot 460l/min Druk: 10bar.

Zuigercompressoren CLASSIC Serie Capaciteit: 210 tot 460l/min Druk: 10bar. Zuigercompressoren CLASSIC Serie Capaciteit: 210 tot 40l/min Druk: 10bar www.kaeser.com Wat kan u van een Classic-compressor verwachten? Om kwaliteit te kunnen leveren hebben vaklieden het juiste gereedschap

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,43 43,07 m 3 /min acfm

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,43 43,07 m 3 /min acfm www.almig.de SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,43 43,07 m 3 /min 20 1550 acfm 2 WIJ HEBBEN VOOR BIJNA ELKE TAAK HET JUISTE PRODUCT! ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in

Nadere informatie

Serie SIGMA CONTROL. www.kaeser.com

Serie SIGMA CONTROL. www.kaeser.com Serie Wat verwacht u van uw compressorbesturing? Een persluchtstation moet allereerst betrouwbaar en kostengunstig zijn. Daarvoor zijn intelligente besturingen van de individuele componenten even noodzakelijk

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Perslucht management systeem. SIGMA AIR MANAGER basic voor maximaal 4 compressoren

Perslucht management systeem. SIGMA AIR MANAGER basic voor maximaal 4 compressoren Perslucht management systeem SIGMA AIR MANAGER basic voor maximaal 4 compressoren Waarom een centrale regeling? Moderne persluchtstations moeten aan uiteenlopende eisen voldoen. Veiligheid, betrouwbaarheid,

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M123 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 11,4 m³/min

Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M123 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 11,4 m³/min www.kaeser.com Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M123 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 11,4 m³/min Made in Germany Op de locatie Coburg/Noord-Beieren worden vlakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Zuigercompressoren: - Classic 270/25 W 10 bar 270 l/min 1,5 kw p 14

Zuigercompressoren: - Classic 270/25 W 10 bar 270 l/min 1,5 kw p 14 1 Overzicht: Uitzonderlijke Aanbieding: - ASD 50 8,5 bar 4,55 m³/min 25 kw (Schroefcompressor) p 2 - EPC 630-250 10 bar 630 l/min 3 kw (Zuigercompressor) p 3 - EPC 630-250 10 bar 630 l/min 3 kw (Zuigercompressor)

Nadere informatie

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo. HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.nl Simply Better Droogsystemen Een motto dat staat voor

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 200

Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 200 www.kaeser.com Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 200 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet 14,5 tot 21,2 m³/min Made in Germany Op de locatie Coburg/Nordbayern worden vlakbij de hoofdfabriek

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Persluchtproductie en - verdeling

Persluchtproductie en - verdeling 1 Inleiding... 2 2 De keuze van de compressor... 3 3 Regelingen van compressoren... 3 4 Belang van de persluchtdruk... 4 5 De aanzuiglucht... 4 6 Het persluchtverdeelnet... 4 7 Warmterecuperatie... 6 8

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

www.almig.de OLIEVRIJE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,86 12,46 m 3 /min 36 440 acfm

www.almig.de OLIEVRIJE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,86 12,46 m 3 /min 36 440 acfm www.almig.de OLIEVRIJE SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,86 12,46 m 3 /min 36 440 acfm 2 INTELLIGENTE PERSLUCHT MADE IN GERMANY ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in de

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SX HSD

Schroefcompressoren Serie SX HSD Serie SX HSD Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 6 m 3 /min, druk 5,5 tot bar KAESER KOMPRESSOREN Aanbieder van persluchtsystemen met wereldfaam Inhoud KAESER KOMPRESSOREN Aanbieder

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M80 / M100 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet 8,1 10,2 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M80 / M100 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet 8,1 10,2 m³/min. www.kaeser.com Mobiele compressoren MOBILAIR M80 / M0 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de locatie Coburg/NoordBeieren worden vlakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten hypothermie Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen.

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

MOBILAIR M 13/M 15/M 17. Mobiele bouwcompressor Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Nominaal debiet 0,75 tot 1,60 m³/min (27 57 cfm)

MOBILAIR M 13/M 15/M 17. Mobiele bouwcompressor Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Nominaal debiet 0,75 tot 1,60 m³/min (27 57 cfm) MOBILAIR M 13/M 15/M 17 Mobiele bouwcompressor Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Nominaal debiet 0,75 tot 1,60 m³/min (27 57 cfm) www.kaeser.com MOBILAIR M 13/M 15/M 17 De kleine modellen met grote

Nadere informatie

Kwaliteit en vermogen

Kwaliteit en vermogen Kwaliteit en vermogen SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-belgium.com NIEUW! 25 JAAR LINEAIRE PRESTATIEGARANTIE EN TOT 5 JAAR UITGEBREIDE PRODUCTGARANTIE* Topproducten voor iedere toepassing In de uiterst

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

Hybritec combidroger Capaciteit van 20 tot 150 m³/min. www.kaeser.com

Hybritec combidroger Capaciteit van 20 tot 150 m³/min. www.kaeser.com Hybritec combidroger Capaciteit van 0 tot 150 m³/min www.kaeser.com Wat mag u verwachten van een persluchtdroger? Perslucht moet voor de meeste industriële toepassingen worden gedroogd, om condensatie

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SXC»compact«

Schroefcompressoren Serie SXC»compact« Schroefcompressoren Serie SXC»compact«Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,0 m 3 /min, druk 15 bar Serie SXC De compacte totaaloplossing SXC is een compleet persluchtsysteem die

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk)

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) AUTOMAN Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) DIRECT AANGEDREVEN AH-SERIE: KLEIN, HANDIG EN OLIEVRIJ Olievrije compressoren van de AH-serie zijn ontworpen voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Nadere informatie

Compacte experts C - SERIE

Compacte experts C - SERIE Compacte experts C - SERIE De C-serie van BOGE: unieke compacte schroefcompressoren: alle onderdelen in één behuizing extreem stil en flexibel aanpasbaar voor kleine en middelgrote persluchtbehoeften.

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M 36 / M 45 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 3,9 tot 4,2 m³/min

Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M 36 / M 45 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 3,9 tot 4,2 m³/min www.kaeser.com Mobiele werfcompressoren MOBILAIR M 36 / M 45 Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Debiet 3,9 tot 4,2 m³/min Made in Germany Op de locatie Coburg/Noord-Beieren worden vlakbij de hoofdfabriek

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

Brammer Energy Savings

Brammer Energy Savings Brammer Energy Savings Brochure 120853 Wij weten waar het om draait Energiebesparing is een belangrijk onderwerp, zo ook in het onderhoud. Bekend is dat energiekosten 90% van de totaal gemaakte kosten

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur klimaat apparatuur Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie

www.almig.de ENERGIE BESPAREN, KOSTEN VERMINDEREN, HET MILIEU ONTZIEN TERUGWINNEN WARMTE

www.almig.de ENERGIE BESPAREN, KOSTEN VERMINDEREN, HET MILIEU ONTZIEN TERUGWINNEN WARMTE www.almig.de ENERGIE BESPAREN, KOSTEN VERMINDEREN, HET MILIEU ONTZIEN WARMTE TERUGWINNEN 2 IEDERE COMPRESSORINSTALLATIE KAN GEOPTIMALISEERD WORDEN Een economische, energiezuinige persluchtvoorziening is

Nadere informatie

Asset Management als bindende factor

Asset Management als bindende factor Asset Management Asset Management als bindende factor Eigenaren, investeerders, beheerders, exploitanten en verzekeraars hebben allen tenminste één ding met elkaar gemeen. Het beheer en het onderhoud van

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen

Atlas Copco Energieterugwinningsystemen GEBRUIK UW ENERGIE TWEE KEER. Atlas Copco Energieterugwinningsystemen Energieterugwinning - Kostenbesparingen stop bij uitlaat hergebruiken comprimeren drukbereik verlagen verlagen Perslucht is een van

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die 2 Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die iedere individuele medewerker iedere dag draagt. Voor

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine Productbrochure Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine 2 Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine De CMM voor kleine en middelgrote ondernemingen Leitz Reference Xe Kleine en middelgrote ondernemingen,

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Efficiëntie waar de ruimte beperkt is

Efficiëntie waar de ruimte beperkt is Beko Producten DRYPOINT M PLus Drogen Efficiëntie waar de ruimte beperkt is DRYPOINT M PLUS de all-in-one oplossing voor filtratie en droging BEKO Producten Drogers DRYPOINT M PLUS Twee-in-een: het succesvolle

Nadere informatie

Zuigercompressoren Serie CLASSIC Aanzuigvolume: 210 tot 460l/min Druk: 10 bar. www.kaeser.com

Zuigercompressoren Serie CLASSIC Aanzuigvolume: 210 tot 460l/min Druk: 10 bar. www.kaeser.com Zuigercompressoren Serie CLASSIC Aanzuigvolume: 210 tot 40l/min Druk: 10 bar www.kaeser.com Wat kan u van een CLASSIC-compressor verwachten? Om kwaliteit te kunnen leveren hebben vaklieden het juiste gereedschap

Nadere informatie

Zuigercompressoren van industriële kwaliteit

Zuigercompressoren van industriële kwaliteit www.kaeser.com Zuigercompressoren van industriële kwaliteit Capaciteit 6 tot 4 l/min druk 7 tot 35 bar Wat verwacht u van een zuigercompressor van industriële kwaliteit? Het rendement is van doorslaggevend

Nadere informatie

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing!

Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Met onze knowhow van drives and more leveren wij u de juiste oplossing! Over Groschopp Sinds 2001 levert Groschopp B.V. als exclusieve agent voor de Benelux hoge kwaliteitsproducten van de fabriek Groschopp

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SX

Schroefcompressoren Serie SX Schroefcompressoren Serie SX Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,80 m³/min, druk 8 11 15 bar Serie SX SX klein en sterk Gebruikers verwachten vandaag de dag ook van kleinere compressoren

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland Bedrijfspresentatie Bizerba Nederland Corporate Missie / Visie The Open World of Finest Weighing Solutions. Since 1866. 2 Corporate Profiel Founded: 1866 Legal form Shareholder Sales 2016 SE & Co. KG Kraut

Nadere informatie

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm

Atlas Copco Adsorptiedrogers. MD 50-2500 88-2500 l/s / 185-5297 cfm Atlas Copco Adsorptiedrogers MD 5-25 88-25 l/s / 185-5297 cfm Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als basis voor een

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens

PRODUCTIEF. direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens in engineering PRODUCTIEF direct vanaf de start met gecertificeerde apparaatgegevens Naadloze engineering dat is high-end software PLUS de juiste apparaatgegevens. Gegevens 1:1 in het ontwerp overnemen

Nadere informatie

TRD THERMISCHE KOELDROGERS

TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD THERMISCHE KOELDROGERS TRD KOELDROGERS WAAR VOOR UW GELD! Heel wat persluchtdrogers beloven optimale prestaties aan een lage kost, maar geen enkele droger evenaart de thermische efficiëntie van de

Nadere informatie

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Lserie Oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren 0,55 kw / 0,75 PK LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD De Lserie van Atlas Copco: duurzame oliegesmeerde en olievrije

Nadere informatie

Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 135

Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 135 www.kaeser.com Mobiele bouwcompressoren MOBILAIR M 135 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet 10,5 tot 13,0 m³/min Made in Germany Op de locatie Coburg/Nordbayern worden vlakbij de hoofdfabriek

Nadere informatie

Solar montagesystemen voor schuine daken

Solar montagesystemen voor schuine daken Solar montagesystemen voor schuine daken Snel en eenvoudig te installeren Voor elk type dak Betrouwbaar en bedrijfszeker Geschikt voor elk type zonnepaneel We support your investment Energiecentrale op

Nadere informatie