EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE Solva Ede B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SOLVA EDE B.V., gevestigd te (6716 BS) Ede aan het adres Keplerlaan 16, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer Faillissementsnummer F.05/13/646 Datum uitspraak 2 juli 2013 Rechter-commissaris mr. M.A.M. Vaessen Curator mr. C.G. Klomp Datum verslag 1 augustus 2013

2 Activiteiten onderneming Ontwikkelen, produceren en uitgeven van standaardsoftware Omzetgegevens 2012 vooralsnog onbekend 2011 vooralsnog onbekend ,-- Personeel per faillissementsdatum 15 Saldo einde verslagperiode 7.501,25 Verslagperiode 2 juli t/m 31 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 47 uur en 42 minuten Bestede uren totaal 47 uur en 42 minuten Dit is een openbaar verslag op de voet van art. 73a Fw. Het bevat een omschrijving van de toestand van de boedel en derden worden door middel van dit verslag geïnformeerd over de voortgang van het faillissement. Aan dit verslag kunnen door derden geen rechten worden ontleend. De curator heeft zich het recht voorbehouden slechts die gegevens in het verslag op te nemen, waarvan de curator het opportuun acht dat deze gegevens openbaar worden gemaakt. De lezer dient zich er dan ook van bewust te zijn dat niet altijd alle gegevens door de curator in dit verslag zijn opgenomen.

3 1. INVENTARISATIE 1.1 Directie en organisatie Alle aandelen in gefailleerde worden gehouden door Greenock CAD Service Europe B.V. Deze vennootschap is tevens bestuurder van gefailleerde. De aandelen in Greenock CAD Service Europe B.V. worden gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A.A. Van Balen Beheer B.V. Tot 18 juni 2013 stond gefailleerde in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de statutaire naam Greenock CAD Service B.V. Deze naam werd door gefailleerde tot deze datum eveneens als handelsnaam gebruikt. 1.2 Winst en verlies 1.3 Balanstotaal Balanstotaal Eigen vermogen Winst en verlies 2012 n.n.b. n.n.b. n.n.b ,-- -/ ,-- n.n.b ,-- -/ ,-- n.n.b. 1.4 Lopende procedures Voor zover curator bekend zijn er thans geen door of tegen gefailleerde ingestelde gerechtelijke procedures aanhangig. 1.5 Verzekeringen Curator is in bezit gesteld van een overzicht van de diverse door gefailleerde afgesloten verzekeringen. Inmiddels heeft curator de verzekeraars, alsmede de verzekeringstussenpersoon van gefailleerde, op de hoogte gebracht van het faillissement. Ten tijde van het uitbrengen van dit verslag is curator nog in afwachting van bericht van de verzekeraars en de tussenpersoon. 1.6 Huur Gefailleerde huurde een bedrijfspand aan het adres Keplerlaan 16 te Ede van A.A. Van Balen Beheer B.V.

4 Curator is gebleken dat de gefailleerde op haar beurt een deel van het bedrijfspand (onder)verhuurde aan een derde vennootschap. Ten tijde van het uitbrengen van dit verslag is curator in overleg met de betrokken partijen. 1.7 Oorzaak faillissement Voor de belangrijkste oorzaken van het faillissement wordt door gefailleerde in algemene bewoordingen gewezen naar de malaise in de (machine-)bouwsector, alsmede naar opstartproblemen na het faillissement van Solva Groep B.V. Het voorgaande betreft uitdrukkelijk het relaas van gefailleerde. Curator zal zelf nog onderzoek naar de oorzaken van het faillissement doen en in een volgend verslag op dit punt terugkomen wanneer hij vermoedt dat er andere oorzaken van het faillissement aan te wijzen zijn. 2. PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Op de faillissementsdatum had gefailleerde 15 werknemers in dienst. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement Uit het handelsregister volgt dat gefailleerde in het jaar voorafgaand aan het faillissement 38 werknemers in dienst had. 2.3 Datum ontslagaanzegging Bij brief van 3 juli 2013 zijn alle werknemers met inachtneming van de opzegtermijn op grond van de Faillissementswet ontslagen. Op 8 juli 2013 heeft curator met UWV een gezamenlijke intake georganiseerd, waarbij de werknemers zijn gewezen op hun rechten en verplichtingen. Tevens zijn de werknemers tijdens deze intake geïnformeerd over hun aanspraken op grond van de loongarantieregeling. 2.4 Werkzaamheden Geen.

5 3. ACTIVA Onroerende zaken 3.1 Beschrijving Gefailleerde had geen onroerende zaken in eigendom. 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4 Boedelbijdrage 3.5 Werkzaamheden Geen. Bedrijfsmiddelen 3.6 Beschrijving In de door gefailleerde gehuurde bedrijfsruimte te Ede bevinden zich verschillende inventariszaken, waarbij onder meer dient te worden gedacht aan kantoormeubilair en computers. 3.7 Verkoopopbrengst Curator is ten tijde van het uitbrengen van dit verslag in onderhandeling met een partij over de overname van de inventariszaken. 3.8 Boedelbijdrage 3.9 Bodemvoorrecht fiscus Wanneer de fiscus in dit faillissement opkomt met een vordering ter zake waarvan het bodemvoorrecht opgaat, zal curator rekening houden met de rechten van de fiscus Werkzaamheden Curator zal de hiervoor onder punt 3.7 genoemde onderhandelingen voortzetten.

6 Voorraden / onderhanden werk 3.11 Beschrijving Volgens opgave van gefailleerde beliep de post onderhanden werk op de faillissementsdatum in totaal een bedrag van , Verkoopopbrengst A.A. Van Balen Beheer B.V. heeft aangegeven een pandrecht te hebben gevestigd op de portefeuille onderhanden werk van gefailleerde. Curator zal de rechtsgeldigheid van dit pandrecht onderzoeken Boedelbijdrage 3.14 Werkzaamheden Volgt uit het voorgaande. Andere activa 3.15 Beschrijving Naast de hiervoor beschreven materiële activa, beschikt gefailleerde over immateriële activa zoals het klantenbestand, telefoonnummers en een website Verkoopopbrengst Curator is in onderhandeling over de mogelijke overname van de immateriële activa (zie ook hiervoor onder punt 3.7) Werkzaamheden Curator zal de onder punt 3.16 genoemde onderhandelingen voortzetten. 4. DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren Volgens opgave uit de administratie van gefailleerde, beliep de waarde van de debiteurenportefeuille op 25 juni 2013 in totaal een bedrag van ,38.

7 A.A. Van Balen Beheer B.V. heeft aangegeven een pandrecht te hebben gevestigd op de debiteurenportefeuille van gefailleerde. Curator zal de rechtsgeldigheid van dit pandrecht onderzoeken. 4.2 Opbrengst Vooralsnog geen. 4.3 Boedelbijdrage Vooralsnog niet van toepassing. 4.4 Werkzaamheden Volgt uit het voorgaande. 5. BANK / ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en) Gefailleerde had een rekening-courant zonder krediet bij Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost. Uit de rekeningafschriften is gebleken dat dat gefailleerde op de faillissementsdatum een bedrag van 7.501,25 uit hoofde van deze rekening-courant van Rabobank te vorderen heeft. Inmiddels heeft Rabobank dit saldo overgemaakt op de boedelrekening. 5.2 Leasecontracten Gefailleerde is leaseovereenkomsten aangegaan bij drie leasemaatschappijen. Curator heeft van twee van deze maatschappijen inmiddels de onderliggende stukken ontvangen. Na bestudering is gebleken dat het operational lease betrof, waarop curator de leasemaatschappijen in de gelegenheid heeft gesteld de leasevoertuigen terug te nemen. Inmiddels zijn verschillende voertuigen ingeleverd door de berijders van deze voertuigen. Er zijn reeds afspraken gemaakt voor de inlevering van de overige voertuigen. Curator zal in de komende verslagperiode corresponderen met de derde leasemaatschappij omtrent de resterende leasevoertuigen. 5.3 Beschrijving zekerheden A.A. Van Balen Beheer B.V. heeft aangegeven dat gefailleerde, tot zekerheid van nakoming van haar verplichtingen uit hoofde van een tussen partijen gesloten geldleningsovereenkomst, pandrechten zijn gevestigd op de huidige en toekomstige vorderingen van gefailleerde op derden.

8 De Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost heeft curator bij brief van 24 juni 2013 laten weten dat er door gefailleerde geen zekerheden ten behoeve van de bank zijn gesteld. 5.4 Separatistenpositie A.A. Van Balen Beheer B.V. heeft aangegeven haar rechten als separatist te willen uitoefenen. Curator onderzoekt de rechtsgeldigheid van het pandrecht en zal de uitkomsten van dit onderzoek bespreken met A.A. Van Balen B.V. 5.5 Boedelbijdrage Vooralsnog niet van toepassing. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Tot op heden hebben twee partijen geclaimd dat zij zaken onder eigendomsvoorbehoud aan gefailleerde hebben geleverd. Curator onderzoekt deze claims. 5.7 Reclamerechten Curator zijn geen claims bekend. 5.8 Retentierechten Voor zover curator bekend worden geen retentierechten uitgeoefend. 5.9 Overige rechten van derden Curator is niet gestuit op overige relevante rechten van derden Werkzaamheden Volgt uit het voorgaande. 6. DOORSTART / VOORTZETTEN ONDERNEMING Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden 6.2 Financiële verslaglegging

9 6.3 Werkzaamheden Geen. Doorstart 6.4 Beschrijving Zoals hiervoor in hoofdstuk 3 van dit verslag is beschreven, voert curator onderhandelingen met een doorstartkandidaat. 6.5 Verantwoording Curator verwijst naar hetgeen hiervoor in hoofdstuk 3 van dit verslag is omschreven. 6.6 Opbrengst Vooralsnog niet van toepassing. 6.7 Boedelbijdrage 6.8 Werkzaamheden Naar verwachting zal curator de onderhandelingen met betrekking tot de activa en goodwill van gefailleerde in de komende verslagperiode kunnen afronden. 7. RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht Curator heeft reeds verschillende boekhoudkundige gegevens van gefailleerde ontvangen. Op het eerste gezicht maakt de administratie van de vennootschap een ordentelijke indruk. Een eerste verkennend onderzoek van de boekhouding dient nog plaats te vinden. 7.2 Depot jaarrekening De jaarrekening over 2011 is gedeponeerd op 31 januari De jaarrekening over 2010 is gedeponeerd op 31 januari Goedkeurende verklaring accountant

10 7.4 Stortingsverplichting aandelen Gefailleerde heeft een bankverklaring overgelegd waaruit blijkt dat voor haar oprichting een bedrag van ,= op de bankrekening van gefailleerde stond. Curator zal nog onderzoeken of dit kan worden gezien als reële volstorting. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Curator zal op dit punt onderzoek verrichten. 7.6 Paulianeus handelen Curator is vooralsnog niet gestuit op paulianeuze handelingen. Mocht curator alsnog hierop stuiten, dan zal in dat geval in een volgend verslag op dit punt worden teruggekomen. 7.7 Werkzaamheden Curator zal de onderzoeken als bedoeld in dit hoofdstuk starten, dan wel voortzetten. 8. CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen o Salaris curator o Loonverplichtingen UWV PM PM 8.2 Preferente vordering van de fiscus Per datum verslag heeft de Belastingdienst nog geen opgave gedaan van de belastingschuld van gefailleerde. 8.3 Preferente vordering van UWV UWV heeft geen preferente vordering ter verificatie ingediend. 8.4 Andere preferente crediteuren Vooralsnog hebben andere crediteuren geen preferente vordering ter verificatie ingediend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Vooralsnog hebben zich geen concurrente crediteuren bij curator gemeld.

11 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Eerste faillissementsverslag Solva Ede B.V., F.05/13/646 Per datum verslag zijn geen concurrente crediteurenvorderingen genoteerd. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling In dit stadium van het faillissement kan hierover nog geen uitspraak worden gedaan. 8.8 Werkzaamheden Curator verwacht dat diverse crediteuren hun faillissementsvorderingen nog ter verificatie zullen indienen. Er zal dan ook nog veel gecorrespondeerd dienen te worden met crediteuren en hun vorderingen dienen te worden beoordeeld. 9. PROCEDURES Kortheidshalve verwijst curator naar hetgeen hiervoor onder punt 1.5 van dit verslag is vermeld. 10. OVERIG 10.1 Termijn afwikkeling faillissement Curator verwacht dat de afwikkeling van het faillissement binnen negen maanden na het uitbrengen van dit verslag zal kunnen worden ingezet Plan van aanpak In de komende verslagperiode zal curator zich met name richten op: o de verkoop van de materiële en immateriële activa van gefailleerde; o de correspondentie met de leasemaatschappijen omtrent de beëindiging van de leaseovereenkomsten; o de beoordeling van de door A.A. Van Balen Beheer B.V. geclaimde zekerheden; o de correspondentie met Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost over bedragen die na de faillissementsdatum op de bankrekening van gefailleerde zijn bijgeschreven; o het aanvangen van het boekhoudkundig onderzoek als bedoeld in hoofdstuk 7 van dit verslag; o de vaststelling van de vorderingen van crediteuren.

12 10.3 Indiening volgend verslag 1 november Werkzaamheden Volgt uit het voorgaande. Tiel, 1 augustus 2013 C.G. Klomp, curator

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE MEDIA SERVICE 4U B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIA SERVICE 4U B.V., statutair gevestigd te Doetinchem, kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/262 NL:TZ:0000013404:F001 23-05-2017 mr. M.H. Boersen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Ell. Bierman Advocaten

Ell. Bierman Advocaten Ell EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE Rijwielhuis Dreumel BV Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rijwielhuis Dreumel By, statutair gevestigd te Dreumel (gemeente

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE GRASHOEK DODEWAARD B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Grashoek Dodewaard B.V., voorheen handelende onder de naam Alcedo

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE Tilburgse Huizencentrale BV Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TILBURGSE HUIZEN- CENTRALE BV, statutair gevestigd te Zevenbergen,

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud en Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

: Weerwat B.V. : 27231077

: Weerwat B.V. : 27231077 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Weerwat B.V. : 27231077 Faillissementsnummer : C/09/15/278 Datum uitspraak : 12 mei

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE RC-Isolatie B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RC-ISOLATIE B.V., statutair gevestigd te Huissen, gevestigd te (6669 ND)

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE ALBERT MAAS BOUW EN BEHEER BV Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Albert Maas Bouw en Beheer BV, statutair gevestigd te Waalwijk

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARMI FACILITIES B.V., gevestigd te (5301 LL) Zaltbommel aan de Hogeweg 129b, inschrijvingsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement J.H. ter Borgh Beheer B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1339 XP) Almere, aan de Tenerifestraat 25,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening TIENDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gouden Kooi B.V. (hierna te noemen Gouden Kooi ), ingeschreven in

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 6 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MYLOADBASE N.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van de besloten vennootschappen:

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van de besloten vennootschappen: VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschappen: 1. Blaauwbroek Bureau Voor Vraaggestuurde Zorg B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/13/644 F. Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid:

In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid: DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid: 1. Intact Ecodesign B.V., hierna te noemen: Intact Ecodesign,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/251 NL:TZ:0000013447:F001 23-05-2017 mr. E.H. Bruggink mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/337 NL:TZ:0000007125:F001 05-07-2016 mr. H.K. Folkerts mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Atleet Services B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van: 1. Gras-Chem Holland B.V, statutair gevestigd te Veenendaal, gevestigd te (1314 BD) Almere aan Randstad 21

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Comfour Nederland B.V., statutair gevestigd te Lelystad, gevestigd aan de Vaartweg 96 te (8243 PP) Lelystad, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 20 september 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Demah Detachering & Performance B.V., tevens handelend onder de naam ABC-Boekhouding Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN TRESSUNT PAYROLL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap TRESSUNT PAYROLL B.V. statutair gevestigd te (1061AX)

Nadere informatie

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006.

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud En Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE VAN SPAENDONCK MANAGEMENT SUPPORT B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN SPAENDONCK MANAGEMENT SUPPORT B.V., t.h.o.d.n.

Nadere informatie

Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016

Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 006 Datum: 12 augustus 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVO AFBOUW B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/748 NL:TZ:0000001893:F001 15-12-2015 mr. W.M. Welage mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Beaco B.V. Gording 61 5406

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000003578:F001 01-12-2015 mr. G. Kuijper mr. Carla Lunter Algemeen Gegevens onderneming Gegevens gefailleerde: de besloten vennootschap Nes-Star

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alfa & Omega B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Victoria Regiastraat 14

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement Shortstay Amsterdam B.V., tevens handelend onder de naam AAA Shortstay Amsterdam Apartments, statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/940 NL:TZ:0000002303:F001 21-10-2014 mr. R. Meulenberg mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming WBS Onderhoud en Dienstverlening

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEM COMFORT MEUBELEN, statutair gevestigd te Culemborg, kantoorhoudende te (4104 AB) Culemborg

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE Grand Innovation BV Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAND INNOVATION BV, statutair gevestigd te Kesteren, gemeente Neder-Betuwe,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/424 NL:TZ:0000015678:F001 03-10-2017 mr. E.H. Bruggink mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november 2012 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 november

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F. 10/16/406 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000007486:F001 Datum uitspraak: 28-07-2016 Curator: R-C: mr. A.R.J. Borsboom mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming Sudfruit B.V. (hierna:

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6. Datum: 4 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6. Datum: 4 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6. Datum: 4 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flex Tell BV, statutair gevestigd te Nijmegen, kantoorhoudende te 6651 ZN Druten, Karel Doormanstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 juni 2012 Faillissement : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DNM B.V., gevestigd te 7001 BP Doetinchem aan de Heezenstraat 31, ingeschreven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij

: financiële holding, beheer- en beleggingsmaatschappij Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 12 februari 2014 Nummer: een Gegevens onderneming : de besloten vennootschap P. Louwerse Beheer B.V. Faillissementsnummer : C 02/15/14

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 29-05-2019 Insolventienummer F.1/15/245 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010259:F001 Datum uitspraak 14-0-2015

Nadere informatie

andere advieswerkzaamheden. Omzetgegevens : 2011: 184.281 2012: 67.285 2013: niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 3

andere advieswerkzaamheden. Omzetgegevens : 2011: 184.281 2012: 67.285 2013: niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 3 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 9 april 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : DEG Planning & Control B.V. 27326784 Faillissementsnummer : F13/373 Datum uitspraak

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Handelsactiviteiten in de levensmiddelenbranche alsmede het verpakken van kruiden op maat.

Activiteiten onderneming : Handelsactiviteiten in de levensmiddelenbranche alsmede het verpakken van kruiden op maat. TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: Concept Food B.V., handelend onder de naam De Kruidenmarkt, statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 februari 2015 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/141 NL:TZ:0000004157:F001 01-03-2016 mr. M.C.C. Stoové mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015 (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 03 maart 2010 Gegevens onderneming : Nutrichem Processing B.V. Faillissementsnummer : 10/95 F Datum uitspraak : 09-02-2010 Curator : mr. J.M. de Koning R-C : mr. E.I. Batelaan-Boomsma

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FRS Benelux B.V., statutair gevestigd te Almere, gevestigd aan de Draaibrugweg 2-4 te (1332

Nadere informatie

NEGENDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN TEVENS EINDVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V.

NEGENDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN TEVENS EINDVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. NEGENDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EN TEVENS EINDVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN KEIZERHOF B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

: FCB B.V. :

: FCB B.V. : OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : FCB B.V. : 27343680 Faillissementsnummer : C/09/14/116F Datum uitspraak : 11 februari

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Marjan B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 2 juni 2015 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/279 NL:TZ:0000013748:F001 06-06-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. C Jong Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/295 NL:TZ:0000015045:F001 15-08-2017 mr. R. Mons mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/50 NL:TZ:0000004203:F001 01-03-2016 mr. H.J. Meijer mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap Nuo

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Bierman Advocaten TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE MENGO FLEX BV. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MENGO FLEX BV

Bierman Advocaten TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE MENGO FLEX BV. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MENGO FLEX BV 10 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE MENGO FLEX BV Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MENGO FLEX BV statutair gevestigd te Tiel, kantoorhoudende te (5340 AB)

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V. Gegevens onderneming : Phoenix 4 4 handelde onder de statutair gevestigd te Landsmeer, laatstelijk kantoorhoudende

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : De heer A.A. Morssink is bestuurder en enig

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : De heer A.A. Morssink is bestuurder en enig OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 juli 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap Onyx beheer BV 28074879 Faillissementsnummer : C/09/14/93

Nadere informatie

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011

Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Faillissementsverslag nummer 2 datum: 5 oktober 2011 Gegevens onderneming : Gemovers B.V. te Nieuwkoop (Kvk nr. 28061469) Faillissementsnummer : 11/483 F Datum uitspraak : 5 juli 2011 Curator : mr. J.C.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/392 NL:TZ:0000015030:F001 15-08-2017 mr. R. Le Grand mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Split

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : ***

Activiteiten onderneming : Goederenvervoer/transport/verhuur materieel Omzetgegevens : *** Personeel gemiddeld aantal : *** FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Rijn Harderwijk B.V., ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 56372450. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/17/299 NL:TZ:0000015122:F001 22-08-2017 mr. N.F. Barthel mr. R. Cats Algemeen Gegevens onderneming Faillissement Op 22 augustus

Nadere informatie