REVIVAL DENIM. Mary-jane Bouwense Tom van Hout Froukje Wallendal Helena Phan Tineke Tuip

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REVIVAL DENIM. Mary-jane Bouwense Tom van Hout Froukje Wallendal Helena Phan Tineke Tuip"

Transcriptie

1 REVIVAL DENIM Mary-jane Bouwense Tom van Hout Froukje Wallendal Helena Phan Tineke Tuip

2 REVIVAL DENIM INTRODUCTIE Een van de meest voorkomende en comfortabele kledingstukken van dit moment en niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld zijn de jeans. Tegenwoordig gedragen door iedereen, ongeacht tot welk geslacht, leeftijdsgroep of sociale groep je behoort. De jeans is begonnen als kledingstuk voor de lagere sociale klassen van de samenleving en is door de jaren heen dan ook volledig veranderd. Wat begon als een te verwaarlozen kledingstuk, is nu een fundamentele broek in elke kast. Dit is terug te zien in het enorme groeipercentage van de jeans in de afgelopen jaren. De vraag naar jeans is verhoogd met 34 procent onder mannen en 37 procent onder vrouwen in 2007, en deze vraag groeit nog steeds. Dit merk beantwoord deze vraag door een denimlijn te ontwikkelen. Deze lijn is bedoeld voor de vrouw met levenservaring, van een dus middelbare leeftijd. Zij is geen twintig meer, maar zeker niet oud. Deze kledingstukken geven haar de kans om weer te stralen, net als 20 jaar geleden, zonder iets af te doen aan de pracht van haar leeftijd. Een herleving van haar schoonheid; Revival. Revival doet dit op een milieuvriendelijke manier. Want mede door de huidige vervuiling problematiek en uitgeputte bronnen neemt de behoefte naar duurzamere kleding steeds meer toe. Revival speelt in op dit probleem door op een geheel natuurlijk vriendelijke manier deze jeanslijn te ontwikkelen, maar vergeet tegelijkertijd zeker niet dit op een moderne en stijlvolle manier te doen.

3 REVIVAL DENIM INHOUD Conceptbeschrijving 1 Missie,visie en kernwaarden 2 Unique selling point 3 SWOT 4 Doelstelling 5

4 REVIVAL DENIM CONCEPTBESCHRIJVING De vrouw van middelbare leeftijd vindt het vaak lastig om zich op een manier te kleden die past bij haar leeftijd, maar tegelijkertijd ook stijlvol en comfortabel is. Deze vrouw kijkt nuchter genoeg tegen het leven aan om door te hebben dat ze geen tienerkleding meer aankan, maar worstelt toch wel met de symptomen van het ouder worden. Ze merkt dat haar lichaam aan het veranderen is en vindt het lastig om kleding, met name broeken, met een goede pasvorm te vinden, die tegelijkertijd ook nog eens modern zijn. Revival gaat deze vrouw een handje helpen door een jeans merk te creëren, waarbij comfort en pasvorm voorop staan. Rond de middelbare leeftijd veranderd een vrouwenlichaam namelijk. Een dame met prachtig slanke benen kan bijvoorbeeld problemen krijgen rond haar taille en moeite hebben met een goed aansluitende broek vinden. Rekening houdend met deze problemen, en geïnspireerd op juist de pracht van deze veranderde vormen, zullen wij een gebreide jeans gaan creëren met middelhoge taille. Deze jeans zal rondom de heupen op bepaalde plaatsen met grotere en kleinere steken worden gebreid. Hierdoor sluit de broek zich mooi rondom het lichaam en wordt er een licht liftend effect gecreëerd bij de billen. Doordat de jeans wordt gebreid, is de broek enigszins rekbaar en dus comfortabel. Dit zal de vrouw ondersteunen, maar zeker niet vervormen. Het breisel wordt gemaakt van sterke garens om slapheid te voorkomen. Hoe gaan wij dit verwezenlijken? Door een, op de natuur geïnspireerde, symbiose verhouding tussen de vrouw en de jeans te ontwikkelen, kan dit item de vrouw helpen zich comfortabeler te voelen. Een symbiose verhouding is een samenwerking tussen twee partners, waarbij in dit geval de een van de ander profiteert; de vrouw profiteert van de jeans.

5 REVIVAL DENIM Dit zal gaan gebeuren met behulp van Nano- technologie. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de broek warmte kan reguleren en geuren neutraliseert. Dit gecombineerd met een vocht regulerende stof, hennep, zorgt voor een extreem comfortabele feel. Temperatuurwisselingen en overmatig zweten, zijn problemen van het verleden geworden. De drager van deze broek zal zich zekerder en comfortabeler voelen. Door een, op de natuur geïnspireerde, symbiose verhouding tussen de vrouw en de jeans te ontwikkelen, kan dit item de vrouw helpen zich comfortabeler te voelen. Een symbiose verhouding is een samenwerking tussen twee partners, waarbij in dit geval de een van de ander profiteert; de vrouw profiteert van de jeans. Dit zal gaan gebeuren met behulp van Nano- technologie. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat de broek warmte kan reguleren en geuren neutraliseert. Dit gecombineerd met een vocht regulerende stof, hennep, zorgt voor een extreem comfortabele feel. Temperatuurwisselingen en overmatig zweten, zijn problemen van het verleden geworden. De drager van deze broek zal zich zekerder en comfortabeler voelen. Omdat Revival samenwerkt met het bedrijf Nano-Tex, zullen bij deze nano technologieën geen nano deeltjes aan de stofvezel worden toegevoegd. Hierdoor zal het textiel zijn natuurlijke kenmerken behouden en blijft het ook in de natuurlijke cyclus van afbreekbaarheid. De kledingstukken zullen gemaakt worden van de stof hennep. Hennepkleding wordt gemaakt van hennepvezels. Het is een lichte stof en voelt zacht aan. Tegelijkertijd is hennepkleding bijzonder sterk. De levensduur van kledingstukken gemaakt van hennepvezel is dan ook aanzienlijk langer dan die van de meeste andere materialen. Hennepkleding is uitermate geschikt voor mensen die een gevoelige huid hebben en past door de natuurlijke vochtregulering goed bij het comfort van Revival. Naast het draagcomfort is er nog een belangrijke reden om de kleding te maken van hennepvezel. Hennep is namelijk bijzonder duurzaam. Deze plant is gemakkelijk te telen en groeit snel. Daarnaast wordt de grond niet uitgeput, maar werkt hennep als een natuurlijke bemester. Hennepplanten groeien hoog en dicht bij elkaar, hierdoor kunnen er veel planten op een klein oppervlak groeien en is er weinig ruimte voor onkruid. Onkruidverdelgers zijn daardoor nauwelijks nodig. Er worden geen schadelijke chemicaliën toegevoegd en de teelt van hennep is dus zeer ecologisch verantwoord. Omdat deze stof geheel natuurlijk is, is deze ook geheel biologisch afbreekbaar.

6 REVIVAL DENIM Naast het draagcomfort is er nog een belangrijke reden om de kleding te maken van hennepvezel. Hennep is namelijk bijzonder duurzaam. Deze plant is gemakkelijk te telen en groeit snel. Daarnaast wordt de grond niet uitgeput, maar werkt hennep als een natuurlijke bemester. Hennepplanten groeien hoog en dicht bij elkaar, hierdoor kunnen er veel planten op een klein oppervlak groeien en is er weinig ruimte voor onkruid. Onkruidverdelgers zijn daardoor nauwelijks nodig. Er worden geen schadelijke chemicaliën toegevoegd en de teelt van hennep is dus zeer ecologisch verantwoord. Omdat deze stof geheel natuurlijk is, is deze ook geheel biologisch afbreekbaar. Deze natuurlijke processen voert Revival ook door in het verven van de kleding. De collectie zal met kleiverf (clay/dirt dye) geverfd worden. Dit kleipoeder geeft namelijk op een natuurlijk vriendelijke manier kleur aan de kleding. De ongebleekte vezels worden slecht 1 keer in water gedompeld en dit zonder hierbij vervuilt water achter te laten. Deze methode werkt zeer goed op natuurlijk materiaal, en dus goed op de stof hennep. Deze kleiverf is verder compleet biologisch afbreekbaar voor micro organismes en de kleding blijft op deze manier nog steeds in de natuurlijke cyclus. Verder is het kenmerkend voor de verf dat deze met de tijd, net zoals jeans, een beetje kan vervagen. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan de kleding. Revival s collectie heeft een eartly feel en dit past perfect bij de aarde en grijstinten die men goed kan produceren met kleiverf. Verder worden er geen coatings gebruikt op het denim, dit omdat dit het ademende effect van de stof kan ontnemen, en de kans op biologische afbreekbaarheid verkleint. Ook wil Revival overbodige bewerkingen zoals steenwassingen voorkomen. Dit maakt de sterke jeans meteen een paar jaar ouder, en is zeer belastend voor het milieu. Ondanks dat de jeans centraal staat bij Revival, zitten er ook zeker tops in de collectie. Deze tops worden ook gebreid van hennep en het accent van de top zal liggen op het multifunctionaliteit. Het is voor vrouwen fijn laagjes te dragen en deze op een makkelijke manier aan of uit te doen. De tops kunnen daarom op meerdere manieren worden gedragen, bijvoorbeeld als sjaal, vest, cape of trui. Verder is voor Revival ook bij tops pasvorm erg belangrijk. Deze mogen bijvoorbeeld niet te strak zitten op bepaalde plaatsen en

7 REVIVAL DENIM Ondanks dat de jeans centraal staat bij Revival, zitten er ook zeker tops in de collectie. Deze tops worden ook gebreid van hennep en het accent van de top zal liggen op het multifunctionaliteit. Het is voor vrouwen fijn laagjes te dragen en deze op een makkelijke manier aan of uit te doen. De tops kunnen daarom op meerdere manieren worden gedragen, bijvoorbeeld als sjaal, vest, cape of trui. Verder is voor Revival ook bij tops pasvorm erg belangrijk. Deze mogen bijvoorbeeld niet te strak zitten op bepaalde plaatsen en Ondanks dat de jeans centraal staat bij Revival, zitten er ook zeker tops in de collectie. Deze tops worden ook gebreid van hennep en het accent van de top zal liggen op het multifunctionaliteit. Het is voor vrouwen fijn laagjes te dragen en deze op een makkelijke manier aan of uit te doen. De tops kunnen daarom op meerdere manieren worden gedragen, bijvoorbeeld als sjaal, vest, cape of trui. Verder is voor Revival ook bij tops pasvorm erg belangrijk. Deze mogen bijvoorbeeld niet te strak zitten op bepaalde plaatsen en zullen het lichaam waar nodig flatteren, maar ook zeker accentueren. Het is niet voor niets dat Revival het zo belangrijk vind dat geen enkel onderdeel in de productie iets van de biologische afbreekbaarheid van het kledingstuk afdoet. Zowel de jeans als de tops zullen namelijk volledig biologisch afbreekbaar zijn. Jaarlijks wordt namelijk 124 miljoen kilo textiel op de afvalstortplaats gevonden, en het merendeel hiervan kan niet zomaar door micro organismes worden afgebroken. Als we dan als mensheid toch zoveel afval maken, kan dit beter goed afval zijn. Hierom gebruikt Revival in plaats van ijzeren ritsen, knopen die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar plastic, en zullen labels en eventuele details gemaakt worden van organisch vissenleer. Deze vissen worden gekweekt voor consumptie, en de huid is dus een restproduct. Ook het verpakkingsmateriaal wordt gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. Verder zorgt Revival ervoor dat al het overbodige textiel direct gerecycled word. Deze voorraden kunnen namelijk oplopen tot duizenden kilo s. Doordat er geen nano deeltjes gebruikt worden bij nano-tex, en de jeans puur uit hennep bestaan, kunnen deze gemakkelijk worden gerecycled.

8 REVIVAL DENIM VISIE Er is een groeiende groep vrouwen van middelbare leeftijd, met een bewuste kijk op de maatschappij en toekomst. Deze vrouwen hebben behoefte aan een goedzittende, comfortabele jeans, daarentegen is het aanbod nog erg schaars. MISSIE Wij creëren een biologisch afbreekbare jeans die door de speciale pasvorm, eigentijdse look en goede comfort een vrouw van middelbare leeftijd zich prettig laat voelen. KERNWAARDEN Comfort Evenwicht Eigentijds

9 L A V I V E RENIM D UNIQUE SELLING POINT Doordat de jeans in symbiose staat met het lichaam, wordt geur geneutraliseert en temperatuur gereguleerd. Daarnaast is het comfort ook te vinden in een pasvorm die goed is afgestemd op het lichaam van de middelbare vrouw. Dit gecombineerd met een modern ontwerp en een bewust proces maakt Revival eigentijds.

10 REVIVAL DENIM DOELGROEP BESCHRIJVING Revivals mentaliteitsgroep is een nuchtere en zelfverzekerde vrouw van middelbare leeftijd. Deze vrouw is bewust bezig met haar leefomgeving en leeft volgens de duurzame gedachte. Verder is dit nog steeds een elegante en stijlvolle vrouw. Onze doelgroep wil zich graag aan deze vrouw linken en bezoekt hierom vaak Kuyichi vanwege het duurzame karakter en Filippa K vanwege de zekere luxe. Deze vrouw besteed veel aandacht aan haar uiterlijk, en kiest weloverwogen haar kleding uit. Ze sport regelmatig om in vorm te blijven, maar doet dit ook voor haar plezier. Ze is goed opgeleid waardoor ze een hoge functie heeft en vaak nog full time werkt. Doordat zij zich na haar opleiding vooral heeft gefocust op haar carrière is haar kinderwens pas later, of niet, in vervulling gegaan. In haar vrije tijd leest ze graag boeken en brengt ze veel tijd door met haar vriendinnen of kinderen. Deze vrouw is sociaal, intelligent, actief, lijdt een gezond leven maar is tegelijkertijd ook een echte levensgenieter. Ze is trots op haar leeftijd en ervaringen en wil hier ook niet voor onder doen. Het is een zelfverzekerd vrouw, die met beide benen op de grond staat maar toch ook wel eens worstelt met de symptomen van het ouder worden. Haar lichaam is namelijk aan het veranderen en dit maakt haar soms aan het twijfelen.

11 L A V I V E RENIM D visualisatie doelgroep

12 REVIVAL DENIM SWOT Intern Sterktes -Revival produceert gebreide jeans, dit zorgt voor een unieke pasvorm -Er wordt gebruik gemaakt van nano technologie, deze techniek zorgt voor een snelle geurneutralisatie en temperatuurstabilisatie in de kleding. -De jeans is volledig biologisch afbreekbaar. -Er wordt gebruik gemaakt van de stof Hennep, deze stof is sterk, voelt zacht aan en reguleert vocht goed. Zwaktes -De vrouw kan Revival gaan zien als een merk voor ouderen, waaraan zij zich niet wil linken. -Gebreide jeans is bij de meerderheid van de mensen nog niet bekend, zij kennen hiervan nog niet de eigenschappen en zouden terughoudend kunnen zijn in het kopen ervan.

13 REVIVAL DENIM Extern Kansen -Er is veel vraag naar comfortabele en tegelijkertijd stijlvolle kleding, Revival biedt hiervoor de oplossing. -Duurzaamheid speelt een grote rol in de maatschappij. Revival produceert geheel duurzaam en de kleding is volledig biologisch afbreekbaar. -De vrouw van middelbare leeftijd twijfelt vaak tijdens het kopen van kleding, Revival zorgt voor een balans tussen moderne kleding en kleding die aansluit bij haar leeftijd. Bedreigingen -Door de economische crisis is men niet altijd bereid meer geld uit te geven aan duurzame kleding. -Andere merken kunnen zich ook gaan verdiepen in nano technologie, waardoor er meer concurrentie komt op het gebied van comfort.

14 REVIVAL DENIM Doelstellingen Om Revival tot een succes te maken zijn er een aantal doelstellingen gemaakt, die de komende jaren verwezenlijkt zullen worden. In 2014 zullen 2000 jeans en 5000 tops geproduceerd worden. De voorraden van vorig seizoen zullen worden gerecycled en worden gebruikt voor de nieuwe collectie. Verder zullen zeker in de beginfase de verkoopresultaten worden geanalyseerd om de productiehoeveelheden hierop aan te passen. Door het blijven houden van enquêtes komt Revival meer over de doelgroep te weten. Hierdoor kan de jeans goed aan de behoefte van de doelgroep voldoen. Het doel is om binnen vijf jaar winst te maken en meerdere winkels te openen. De eerste vestiging zal in Amsterdam worden geopend.

15 L A V I V E RENIM D Visualisatie Brand Comfort evenwicht eigentijds

16 REVIVAL DENIM

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART - INLEIDING - Onze innovatieve jeans zal ontworpen worden door

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

WONEN MET EEN GROEN WOONT ENERGIE NEUTRAAL COMFORTABEL WONEN EN TOCH GELD BESPAREN. Lodewijk Hoekstra NIEUW! DE ENERGIE-EXPERT Steeds meer

WONEN MET EEN GROEN WOONT ENERGIE NEUTRAAL COMFORTABEL WONEN EN TOCH GELD BESPAREN. Lodewijk Hoekstra NIEUW! DE ENERGIE-EXPERT Steeds meer ELEKTRISCH RIJDEN ZONNEPANELEN DE ENERGIE-EXPERT 64 39 26 Steeds meer Kosten, opbrengst & Nul-op-de-meter in betaalbare modellen salderingsregeling een jaren 80-woning NIEUW! Lodewijk Hoekstra WOONT ENERGIE

Nadere informatie

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1/23 Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1. Ben je een man of een vrouw? Man Vrouw 2. Wat is je leeftijd? 2/23 Ondergoed onderzoek Mode 3. Volg je trends in mode? Ja 4. Stel je voor dat winkels voor

Nadere informatie

Stralend wakker worden

Stralend wakker worden Stralend wakker worden Restretto is de eerste kwaliteitsvolle, geweven of gebreide matrasstof van S.Café, een bijzonder garen gemaakt van koffiedik*. Door de bijzondere kenmerken van koffiedik staat de

Nadere informatie

Missie Dit garanderen we met behulp van het bluesign -label en onafhankelijke controles.

Missie Dit garanderen we met behulp van het bluesign -label en onafhankelijke controles. Missie XD Apparel is een duurzaam, hoogwaardig kledingmerk dat streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de ontwikkeling van onze producten staat daarom altijd één gedachte centraal:

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

JOBST for Men Ambition & JOBST for Men Explore De compressiekous waarmee een man gezien kan worden

JOBST for Men Ambition & JOBST for Men Explore De compressiekous waarmee een man gezien kan worden JOBST for Men Ambition & JOBST for Men Explore De compressiekous waarmee een man gezien kan worden Een nieuwe trend in opmars. Veneuze aandoeningen komen niet uitsluitend voor bij vrouwen. Sterker nog,

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen.

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen. Elke steek en vezel is uitgevoerd met de nieuwste technologie om u de beste prestaties en het beste comfort te geven: waterdicht, ademend, vochtopnemend en beschermend tegen de zon. Hieronder de technische

Nadere informatie

OASIS. Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen. Samen voor de grote PLUS

OASIS. Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen. Samen voor de grote PLUS OASIS Ons eigen concept voor Verzorgend Wassen Samen voor de grote PLUS Verzorgend Wassen is comfortabeler en effectiever Synergy Health introduceert een nieuw - en geheel eigen! - concept voor Verzorgend

Nadere informatie

Vragenlijst Duurzame mode algemeen

Vragenlijst Duurzame mode algemeen Vragenlijst Duurzame mode algemeen 1. Wat is uw leeftijd? -graag aanvinken wat van toepassing is- 37% 0 onder de 20 jaar 63% 0 tussen de 20 en 30 jaar 0 tussen de 31 en 40 jaar 0 tussen de 41 en 50 jaar

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Ontdek de. duurzame wereld. van Expresso

Ontdek de. duurzame wereld. van Expresso Ontdek de duurzame wereld van Expresso Fashion with a soul Bij Expresso zijn we met heel veel vrouwen. Bezielde vrouwen die allemaal hun steentje bijdragen aan de elegante, verrassende collecties. We hebben

Nadere informatie

Ecologisch bedtextiel

Ecologisch bedtextiel Beter slapen kun je niet! Ecologisch bedtextiel Maatschappelijk verantwoord ondernemen 100% natuurlijk Het concept van past volledig in het programma van MVO. Omdat de producten 100% natuurlijk zijn. Productieproces

Nadere informatie

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR EEN OPLUCHTING VOOR UW VOETEN GRATIS VOETMETING WINTERTRENDS 2014 MEIJERINK SCHOENEN IS AANGESLOTEN

Nadere informatie

Royal Grass...puur genieten

Royal Grass...puur genieten ...puur genieten Een tuin is meer dan een verlengstuk van uw woning die past bij uw eigen stijl. Een tuin betekent buiten leven, buiten koken, buiten spelen, maar vooral buiten ontspannen. Tuintrends spelen

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

BRANDBOOK. 1. introductie. 2. kern. 3. identiteit. 4. taal. 5. bestemming

BRANDBOOK. 1. introductie. 2. kern. 3. identiteit. 4. taal. 5. bestemming BRANDBOOK 1. introductie 2. kern 3. identiteit 4. taal 5. bestemming introductie Dit brandbook dient als een houvast voor alle uitingen die in contact staan met Vanilia. Het is onmisbaar bij de mensen

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e Kledingkast opruimen Weg met alles wat niet meer bij je past m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e professional organizer 06-30874147 www.ruimjelevenop.nl W A A R O M J E K L E D I N G O P R U

Nadere informatie

zeventig Heiloo Koopzondagen: 21 september & 26 oktober Stationsweg 61, 1851 LJ Heiloo T 072-533 00 68 www.allemanmode.nl

zeventig Heiloo Koopzondagen: 21 september & 26 oktober Stationsweg 61, 1851 LJ Heiloo T 072-533 00 68 www.allemanmode.nl Alleman Mode zeventig jaar in Heiloo Koopzondagen: alleman een zaak voor mannen! HEILOO Alleman Mode aan de Stationsweg is een begrip in de wijde omtrek. Je hoeft niet meer stad en land af te lopen, winkel

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding.

Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding. Bedrijfskleding Bedrijfskleding draagt bij aan een herkenbare en representatieve uitstraling in iedere apotheek. Hierbij relevante informatie over de BENU kleding. De collectie De collectie die Company

Nadere informatie

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding.

Mijn kledinggebruik. Succes! Dit gedeelte gaat over het kopen van kleding. Mijn kledinggebruik Wellicht weet je al dat verschillende aspecten van kleding slecht zijn voor het milieu. In deze opdracht gaan we bekijken op welke manier jij zelf je steentje bij kan dragen aan het

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP GET IN FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013 EmmA, u VAkMANSC BETROUW TRENDSET AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP Staan op comfort en bewegen zonder beperkingen. Dus kiezen voor veiligheidsschoenen die lekker zitten!

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

Leergebied: Zuid Nederland. Constructies. De mens draagt al meer dan 5000 jaar iets om zijn lichaam. Zo blijft het lichaam warm!

Leergebied: Zuid Nederland. Constructies. De mens draagt al meer dan 5000 jaar iets om zijn lichaam. Zo blijft het lichaam warm! Techniekkit: Domein: Competentie: Leergebied: Zuid Nederland Constructies Reflectie Geschiedenis De mens draagt al meer dan 5000 jaar iets om zijn lichaam. Zo blijft het lichaam warm! 1. Maar droegen de

Nadere informatie

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping AVS boxspring. De ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping AVS boxspring De ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter Een nieuwe norm in comfortabel en fris slapen Auping staat synoniem voor comfortabel en fris slapen. De nieuwe Auping AVS boxspring

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN.

juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. juni 2015 HET ENIGE BED DAT ONTWORPEN IS VOOR JOUW LEVEN. Ruim een eeuw aan ervaring met het ontwerpen en produceren van pocketveren Op welke matras van Sealy je ook gaat liggen: je ervaart altijd de nieuwste

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG.

UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG. UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG. 9 OVER COMFORT ONZE FOCUS TIJDENS HET ONTWERP PROCES LIGT OP U EN UW LICHAAM. Maar ook de omgeving waarin u werkt is van belang. We ontwikkelen functionele werkkleding

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

speelkaart grondstoffen

speelkaart grondstoffen speelkaart grondstoffen grondstoffen 100% biokatoen uit India. Bij de teelt komen geen pesticiden en kunstmest kijken. De oogst gebeurt handmatig. De katoenboer laat zijn arbeiders in goede omstandigheden

Nadere informatie

Kaiten ECO. U kunt ook uw pakken laten borduren met het ASK logo of uw eigen naam Alleen 1 naam of logo op broek/jas 18,00

Kaiten ECO. U kunt ook uw pakken laten borduren met het ASK logo of uw eigen naam Alleen 1 naam of logo op broek/jas 18,00 Kaiten ECO Kaiten ECO Jeugdpak Beginners pak Per 10 cm, witte band en elastiek taille 100-140 39,00 150-160 42,00 Een goede keuze voor kinderen die graag veel sporten uit willen proberen. Een goedkoop

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

Aluminium en pvc ramen, deuren en poorten. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort

Aluminium en pvc ramen, deuren en poorten. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort Aluminium en pvc ramen, deuren en poorten Kwaliteit, duurzaamheid en comfort De warmte van aluminium ramen Het grootste misverstand over aluminium ramen is dat ze koud zijn. Niets is minder waar. Aluminium

Nadere informatie

Orlando Ramakers DSM Dyneema. Veilig werken met comfortabele werkhandschoenen

Orlando Ramakers DSM Dyneema. Veilig werken met comfortabele werkhandschoenen Orlando Ramakers DSM Dyneema Veilig werken met comfortabele werkhandschoenen De Handschoenenzaak Het slachtoffer: De verstrekte handschoenen waren onvoldoende snijbestendig Het verweer: De aanschaf van

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan

Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan Kwaliteit van leven Een hulpmiddel bij de voorbereiding van een zorgplan De zorg en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking moet erop gericht zijn dat de persoon een optimale kwaliteit

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

The North Face introduceert de FW18 Steep Series

The North Face introduceert de FW18 Steep Series 05 November 2018, 11:04 (CET) The North Face introduceert de FW18 Steep Series Een uitrusting om de grenzen op te zoeken The North Face introduceert de FW18 Steep Series-collectie, die bestaat uit één

Nadere informatie

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons Locatie: Fabriek: Processen: Garenmagazijn Van Puijenbroek Textiel Ontvangen, opslaan en aanbieden van garens aan productie Feiten: Voorraad 150.000 kg, garendikte Ne 8 tot Ne 4 Behoefte: Het behouden

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

c. Waarom is het slecht voor het milieu om textiel weg te gooien bij het restafval?

c. Waarom is het slecht voor het milieu om textiel weg te gooien bij het restafval? Overal textiel! We zijn inmiddels een week verder. Hoe gaat het met het inzamelen van textiel? Zitten de bak en container van jullie school al helemaal vol? Kun je thuis bijna niet meer door de voordeur,

Nadere informatie

Meerwerf basisschool Prinses Margriet. www.meerwerf.nl. Leren voor het leven

Meerwerf basisschool Prinses Margriet. www.meerwerf.nl. Leren voor het leven Meerwerf basisschool Prinses Margriet www.meerwerf.nl Leren voor het leven B Baken in het dorp De Prinses Margrietschool is voor vele generaties een bekende plek. Vanouds hebben we aandacht voor een ieder:

Nadere informatie

Hoe wordt een t-shirt gemaakt?

Hoe wordt een t-shirt gemaakt? Hoe wordt een t-shirt gemaakt? Ben jij op zoek naar een leuk onderwerp voor je spreekbeurt? Wij hebben een spreekbeurtpakket voor je gemaakt waarmee je de kinderen uit jouw klas precies kunt vertellen

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Technische informatie Merknaam Fristads Logo Productcode Bijzonderheden Eigenschappen Toepassingen Voordelen BRFRSI479 Signalisatiebroek in semi-taille met alle standaardzakken voorzien in dit model met

Nadere informatie

Klanten binden met een overall

Klanten binden met een overall Klanten binden met een overall Bestaat er een verband tussen bedrijfskleding van uw monteurs en het succes van uw garagebedrijf? Een consument voelt zich meer gerespecteerd als hij geholpen wordt door

Nadere informatie

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen... Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd

Nadere informatie

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD VISIE IS DE BRON VAN ALLE INSPIRATIE Niets is zo hygiënisch als reinigen met water. We ervaren hiermee een gevoel van vitaliteit en kracht. Water heeft het vermogen

Nadere informatie

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators

Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators Travixx brengt ons verder Maak kennis met onze Travixx rollators 088 10 20 100 www.medipoint.nl/travixx Travixx brengt u verder De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo

Nadere informatie

STYLE MAKE LIFE A RIDE.

STYLE MAKE LIFE A RIDE. STYLE 2019 MAKE LIFE A RIDE. De sportieve Logo Collection is er voor alle gepassioneerde motorrijders en de pure fans van BMW Motorrad. Met de kwalitatief hoogwaardige producten trek je overal bekijks,

Nadere informatie

Proposities voor Comfortabel leven

Proposities voor Comfortabel leven Proposities voor Comfortabel leven Concrete concepten voor installateurs en andere partijen in de markt Juni 2012 1 De zeven proposities voor comfortabel leven in één oogopslag 2 3 Patrick en Jolanda zijn

Nadere informatie

VAN DE MEESTERS IN DRUKWERK

VAN DE MEESTERS IN DRUKWERK VAN DE MEESTERS IN DRUKWERK Voor elke drukwerkorder planten wij een boom in Nederland. DEF01 groenprint A5.indd 1 www.groenprint.nl DEF01 groenprint A5.indd 2 HOOFDSTUK 1 NIET WIJ MAAR JIJ JOUW KEUZE DOET

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com aniel ellington Media Kit 2015 aniel ellington www.danielwellington.com aniel ellington Het verhaal ER AS EENS... Het verhaal achter aniel ellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld,

Nadere informatie

Maak eerst een aantal schetsen van het bord over welk verbod voor welk soort afval. Kies binnen de groep er één uit en werk deze in het groot uit

Maak eerst een aantal schetsen van het bord over welk verbod voor welk soort afval. Kies binnen de groep er één uit en werk deze in het groot uit 2 Maak verbods borden Maak ter grote van het karton een soort verkeersbod tegen het dumpen van afval. Aantal regels waar dit aan moet beantwoorden: Groot met signaal kleuren (Rood) Geen tekst Eenvoudige

Nadere informatie

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177

interieur moderne stijl warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 interieur moderne stijl IN warme uitvoering TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: VLASSAK-VERHULST Tijdloos wonen 177 De eigenaars van dit schitterende huis aarzelden niet lang om het ontwerp en de volledige

Nadere informatie

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen 2 PVC Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen Een grootse stijl voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen Luxaflex

Nadere informatie

Leiden is een typische studentenstad en heeft dus veel kamerbewoners.

Leiden is een typische studentenstad en heeft dus veel kamerbewoners. EC 01. EEN KAMER HUREN IN LEIDEN. Leiden is een typische studentenstad en heeft dus veel kamerbewoners. Vermoedelijk blijft het aanbod van kamers achter bij de vraag, waardoor er gemakkelijk prijsopdrijving

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Duurzame microben. vmbo

Duurzame microben. vmbo Duurzame microben vmbo Om te leven heeft de mens de natuur nodig. Maar de mens zorgt niet altijd goed voor de natuur. Denk maar aan milieuvervuiling, klimaatverandering en fossiele brandstoffen die opraken.

Nadere informatie

PROTECTIVE FABRICS. TenCate Tecasafe - XL 9300 De nieuwe dimensie in comfort.

PROTECTIVE FABRICS. TenCate Tecasafe - XL 9300 De nieuwe dimensie in comfort. PROTECTIVE FABRICS TenCate Tecasafe - XL 9300 De nieuwe dimensie in comfort www.tencatetecasafe.com De nieuwe dimensie in comfort Met je bedrijfskleding nog aan sfeervol tafelen en een rondborstige Bourgogne

Nadere informatie

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering.

het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. PURE Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London

THE FEELGOOD FLOOR. noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London THE FEELGOOD FLOOR noraplan sentica voelt goed aan. In 38 nieuwe kleuren. Creation: A. Haw Architects, London noraplan sentica het nieuwe vloerbedekkingsconcept van nora flooring systems dat alle positieve

Nadere informatie

DENIM IS PATIENT SO TAKE YOUR TIME

DENIM IS PATIENT SO TAKE YOUR TIME DENIM IS PATIENT SO TAKE YOUR TIME DENIM IS PATIENT SO TAKE YOUR TIME CONCEPT 1 BRAND VALUES 2 PRODUCT 4 market 8 PRESENTATION 11 ROADMAP 16 sources list 17 CONCEPT Ons concept zal zich betrekken op het

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Onderkleding Soms is het prettig om dunne kleding onder het neopreen te dragen, dit om huid irritatie te voorkomen.

Onderkleding Soms is het prettig om dunne kleding onder het neopreen te dragen, dit om huid irritatie te voorkomen. KANO KLEDING De beginnende kajakkers staat voor een doolhof van mogelijkheden wanneer het de keuze van kleding en boot betreft. Hier vindt u enige informatie en punten van overwegen voor aankoop van kleding.

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES 04 04 TRICORP Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie