EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR"

Transcriptie

1 EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR

2

3 JOUW HAAR ONZE PASSIE INSIGHT Is een nieuwe lijn, samengesteld in ons labaratorium om een combinatie te maken tussen de aloude kennis die er is op het gebied van phyto extracten en phyto olieën en de ethishe keuze om te werken met organische ingredienten. Het is de natuur die ons inspireert. ONCONVENTIONELE EN INNOVATIEVE FORMULES Gezond en glanzend haar is het uitgangspunt bij het zorgvuldig kiezen van de ruwe grondstoffen, daarbij met zekerheid kiezen voor absolute perfectie in styling en professionele know-how. INSIGHT PRODUCTEN zijn verzorgend, rijk aan actieve bestanddelen, beschermend en functioneel tegelijkertijd, waarbij bewust gekozen voor gezonde en pure formules. Eenvoudig en effectief is onze keuze. BEHANDELINGEN Op maat gemaakt voor elk haartype, voor je persoonlijke dagelijkse ritueel van schoonheid en wellness. Ieder van ons heeft een eigen identiteit, is uniek, met eigen voorkeuren, eigen haar: dat is de reden dat we hebben gekozen voor een complete lijn waarbij je kan kiezen voor de juiste combinaties van gezonde verzorgende producten. Jouw haar blijft onze passie.

4 VRIJ VAN SLS/SLES ONZE LABORATORIA HEBBEN VOOR JOU EEN KEUZE GEMAAKT UIT BIJZONDERE MILIEU EN GEZOND- HEIDSBEWUSTE OVERWEGINGEN. WELKE INGREDIENTEN WE WILLEN GEBRUIKEN EN WELKE NIET! Al onze shampoos zijn geformuleerd zonder SLS en SLES (Sodium Lauryl sulfate en Sodium Laureth Sulfate), welke bekend staan als agressief en met een potentieel irriterende werking. Als vervanging hebben we gekozen voor een meer zachtreinigende component, SODIUM COCETH SULFATE, een derivaat van kokosnoot. Gebruik van een huidvriendelijk reinigingsproduct betekent bescherming en gezondheid van de hoofdhuid op langere termijn. VRIJ VAN PETROLEUM Petrolatum (Paraffinum liquidum) is afgeleid van Petroleum, heeft filmlaag vormende eigenschappen waardoor een goede ventilatie en ademen van huid en haar niet mogelijk is. Wij kiezen ervoor deze ingredienten te vervangen door meer natuurlijke bestanddelen, dermatologisch verantwoord met dezelfde eigenschappen, beter voor onze gezondheid. Huid en haar moeten vrij zijn om het meest natuurlijke te kunnen doen, ademen.

5 100% MADE IN ITALY VRIJ VAN SILICONEN Siliconen zijn niet organische polymeren, een derivaat van Silicon, geproduceerd op basis van chemische synthesis. Het is inderdaad waar, dat ze het haar onmiddelijk zacht en glanzend maken, dankzij een filmlaagje dat gevormd wordt op het haar, maar na een tijdje zullen ze de haarstructuur beschadigen. Ze sluiten het haar af waardoor de werkzame bestanddelen niet kunnen doordringen tot de kern. Dat is de reden dat we geen siliconen gebruiken in onze formules. VRIJ VAN PARABENEN Parabenen hebben een conserverende werking maar het is nog steeds onduidelijk in hoeverre ze schadelijk zijn en al dan niet nodig, wetenschappelijk is dat nog niet vastgesteld. Wachtend op een antwoord om die twijfels weg te nemen hebben wij echter gekozen voor een veilig alternatief. VRIJ VAN KLEURSTOF EN ALLERGIE Wij kiezen voor geurstoffen vrij van allergie, om de behandelingen zachter te maken voor zelfs de meest gevoelige huid. Alle INSIGHT producten zijn vrij van kleurstoffen. We zijn trots op onze Italiaanse knowhow, zichtbaar in de productlijnen, van het begin tot op de dag van vandaag. De kwaliteit van ons product is gegarandeerd vanaf het laboratorium tot aan de eindlevering, in meer dan 20 landen wereldwijd. Een teken van waardering voor stijl, perfectie en anders zijn. PHYTO EN ORGANISCHE EXTRACTEN De actieve ingredienten in onze formules zijn afkomstig van organische landbouw in eigen beheer geoogst en gecertificeerd. Een samenstelling van olieën en boter van natuurlijke herkomst werkzaam in synergie met deze organische extracten, zorgen voor een maximale verzorging en voeding van het haar. De keuze voor organische grondstoffen is een keuze voor gezond leven, niet alleen voor jezelf maar ook voor mensen in de productie, en je leefomgeving in het algemeen.

6 DRY HAIR DROOG HAAR EEN SPECIALE MIX VAN INGREDIENTEN ONTWIKKELD VOOR DE VERZORGING VAN DROOG EN LUSTELOOS HAAR, ZONDER HET HAAR TE VERZWAREN. Revitaliserende behandelingen, versterken het dunne en fragiele haar, geeft elasticiteit, volume en zachtheid. NOURISHING SHAMPOO Shampoo met voedzame eigenschappen. Heeft een diep herstellende werking op de haarfiber, voor sterker en gezond haar. Het haar is weer zacht van de wortel tot de haarpunt. De glans, flexibiliteit en elasticiteit van het haar is terug. Size: 500ml ml NOURISHING CONDITIONER Voedende conditioner ontwikkeld voor droog en gedehydrateerd haar. Ontklit, verzorgt en voedt het haar van binnenuit. Herstelt de glans en zachtheid opnieuw. Size: 500ml ml NOURISHING MASK Voedend masker voor droog en gedehydrateerd haar, maakt het haar zacht en glanzend vanaf de eerste behandeling. Ontklittende werking, voedt en repareert beschadigd haar diep van binnenuit. Herstelt de haarschacht en geeft glans terug. Size: 250ml - 500ml ORGANISCH GRAAN EXTRACT rustgevend, verzachtend, herstellend. VOEDZAAM COMPLEX (Kokosolie,Illipeboter, Zoete Amandelolie): verzacht, voedzaam, herstellend.

7 ANTIOXIDANT ANTI-OXIDANT PRODUCTLIJN ONTWIKKELD VOOR HET HAAR BESCHADIGD DOOR WEERSINVLOEDEN, MECHANISCHE STRESS, VERVUILING EN HAARKLEURINGEN. Bevat organisch wortel extract, is rijk aan beta-carroteen, beschermt het haar tegen schadelijke effecten van vrije radicalen. NEW LIFE SHAMPOO Deze shampoo is geschikt voor elk type haar, beschermt de haarfiber tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Beta carroteen beschermt het haar tegen vervuiling. NEW LIFE CONDITIONER Deze conditioner verstevigt en versterkt de haarfiber vanaf de aanzet, voor sterker haar, met meer weerstand. Ontklit het haar zonder te verzwaren, heeft een herstellend en vochtregulerend vermogen. NEW LIFE MASK Dankzij de speciale formule werkt dit masker diep voedend, geeft een intense helderheid en be-schermt de haarfiber. Verzachtend voor de haarfiber en intensiveert de helderheid. Size: 500ml ml Size: 500ml ml Size: 250ml - 500ml ORGANISCH WORTEL EXTRACT remineraliseert, verzachtend, ontklit. ANTI-OXIDANT COMPLEX (Soja Boter, Jojoba Olie, Hazelnoot Olie): rijk aan Vitamine-E, verzachtend, beschermend, versterkt.

8 DAILY USE DAGELIJKS GEBRUIK DAGELIJKSE VERZORGING VOOR ELK TYPE HAAR. Eley laboratoria hebben een lijn ontwikkeld waarbij de voedzame eigenschappen van de organische extracten het haar verzorgen, zachter, gezond en handelbaar laat aanvoelen. De verfijnde formule maakt het kammen makkelijker en zorgt voor een mooie glans van de wortels tot de haarpunten. ENERGIZING SHAMPOO Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, dankzij de zachte en fijne samenstelling. Maakt het haar vitaler, zacht en glanzend. Het natuurlijke vochtigheidsgehalte van het haar blijft intact. Maakt de haarfiber sterker en voedt diep van binnen, geeft maximale helderheid en glans. Size: 500ml ml ENERGIZING CONDITIONER Conditioner met een licht vochtregulerend effect. Is voedzaam voor de haarvezels zonder te verzwaren. De formule verrijkt met plantaardige olie geeft extra glans. Respecteert het natuurlijke vochtigheidsgehalte en verzwaart het haar niet, het haar zal makkelijker te kammen zijn. Fruitzuren genereren een revitaliserend effect. Size: 500ml ml ENERGIZING MASK Revitaliserend haarmasker voor een homogene hydratatie, zonder daarbij het haar te verzwaren. De vitaliteit komt terug, werkt ontklittend, maakt het haar zacht en glanzend waardoor het makkelijker te kammen is. Fruitzuren maken het haar sterker en zorgen voor extra elasticiteit. Size: 250ml - 500ml ORGANISCH LIMOEN EXTRACT revitaliserend, reinigend. ENERGIE COMPLEX (Abrikozenboter, Zonnebloemolie, Tarwekiemolie): voedzaam, hydraterend, beschermend.

9 ANTI-FRIZZ ANTI-FRIZZ SPECIFIEKE BEHANDELING VOOR KROEZIG, DROOG EN MOEILIJK HANDELBAAR HAAR. De verzachtende eigenschappen van de natuurlijke extracten verminderen het kroezige effect en herstellen de vochtigheidsgraad van de haarvezel. Samengesteld voor perfect zacht en glanzend haar. HYDRATING SHAMPOO Shampoo met bijzondere vochtregulerende en ontklittende eigenschappen. Vanaf de eerste behandeling voelt het haar zijdezacht en glanzend. HYDRATING CONDITIONER Licht hydraterende conditioner ter voorkoming van lusteloos en kroezig haar. Heeft een voedzame werking en het haar zal heel relaxed aanvoelen. HYDRATING MASK Intensieve hydraterende en verzachtende behandeling voor kroezig en warrig haar. Heeft een sterk ontklittend en versterkend effect op de haarvezels. Size: 500ml ml Size: 500ml ml Size: 250ml - 500ml ORGANISCH LIJNZAAD EXTRACT ontklittend, anti-kroes, voedzame werking. ANTI-FRIZZ COMPLEX (Cacao Boter, Katoen Olie, Hennep Olie): versoepelt, maakt zacht.

10 DAMAGED HAIR BESCHADIGD HAAR VOOR HERSTEL VAN GLANS EN VITALITEIT, HEBBEN ELEY LABORANTEN DEZE SPECIFIEKE LIJN ONTWIKKELD. Harde chemische behandelingen, kleuringen, seizoensinvloeden en grote temperatuurwisselingen zijn factoren die het haar kunnen beschadigen en droog, dof en lusteloos maken. RESTRUCTURIZING SHAMPOO Shampoo met een herstellende werking. Dankzij de formule met voedzame actieve ingredienten, wordt de haarvezel verzacht en de helderheid geintensiveerd. Maakt de haarwortel gezond en sterk en geeft elasticiteit en volume. RESTRUCTURIZING CONDITIONER De bijzondere samenstelling van deze conditioner, rijk aan vitaminen en vetzuren, ontwikkelt een sterke haarvezel wat de basis is voor gezond haar. Heeft een diepe voedzame werking en maakt het haar glanzend en zacht. Het resultaat is een gezonde look en zijdezacht haar. RESTRUCTURIZING MASK Masker ontwikkeld voor herstel van broos en beschadigd haar. Dankzij de verfijnde formule, verrijkt met vetzuren en vitaminen, mogelijk diep in de haarschacht door te dringen voor herstel van binnenuit. Repareert de haarschacht, maakt deze sterker. Het resultaat is zijdezacht en gezond haar. Size: 500ml ml Size: 500ml ml Size: 250ml - 500ml ORGANISCH TARWEKIEM EXTRACT vochtregulerend, herstellend. polijstende werking. HERSTEL COMPLEX (Olijf Boter, Argan Olie, Rijst Zemel Olie): ontklittend, voedzaam voor haar en scalp.

11 COLORED HAIR GEKLEURD HAAR DEZE LIJN VERFRIST EN VERLENGT JE HAARKLEURING, REVITALISEERT HET HAAR. Dankzij deze formule die rijk is aan extracten en natuurlijke olieën wordt het haar en de kleur beschermd, die daardoor langer mooi blijft. PROTECTIVE SHAMPOO Shampoo speciaal voor gekleurd haar of voorzien van highlights, om de haarfiber te beschermen. Diep verzorgend en voedzaam, terwijl bescherming geboden wordt aan de kleuring, het haar blijft mooi en zacht. PROTECTIVE CONDITIONER Complementeert de werking van de shampoo en is ontklittend zonder te verzwaren. Het haar is zacht en glanzend, je hebt langere houdbaarheid van de kleur en reflectie door de beschermende werking. Zijdezacht effect. PROTECTIVE MASK Anti-oxidant en beschermend haarmasker. Verlengt en beschermt de houdbaarheid van de kleuring, verhoogt de helderheid. Beschermt het haar tegen externe agressieve omstandigheden en houdt het haar zichtbaar langer mooi. Size: 500ml ml Size: 500ml ml Size: 250ml - 500ml ORGANISCHE MACADEMIA OLIE voedend, beschermend. COLOR PROTECTION COMPLEX (Henna Extract, Mango Boter, Druivenpit Olie): glanzend, anti-oxidant..

12 ANTI-DANDRUFF ANTI-ROOS Eley laboranten hebben een behandeling ontwikkeld die innovatieve technologie combineert met de eigenschappen van natuurlijke extracten. Deze zorgt voor een balans in de talg, heeft een reinigende en verfrissende werking. PURIFYING SHAMPOO Reinigende anti-roos shampoo. Verwijdert roos vanaf de eerste behandeling en voorkomt het verdere ontstaan van huidschilfers. Deze shampoo heeft een anti-septische werking en heeft een verzachtend effect, zorgt voor een goede balans bij irritatie van de hoofdhuid. Size: 500ml ml ROZEMARIJN EXTRACT anti - bacterieel, versterkt. PURIFYING TREATMENT Sterk reinigende antiroos behandeling die ook de irritatie aan de hoofdhuid verzacht en voor een betere balans zorgt. De behandeling is anti-septisch en verzacht meteen. Size: 100ml REINIGINGS COMPLEX (Organisch Thijm Extract, Organisch Salie Extract): anti-septisch, verzachtend LOSS CONTROL HAARUITVAL Haaruitval is een fysiologisch proces, wat kan worden beperkt door preventief behandelen. Eley laboranten hebben een intensief behandelingsprogramma ontwikkeld wat bestaat uit twee fasen, ter vermindering en voorkomen van haaruitval. FORTIFYING SHAMPOO Specifieke shampoo ter voorkoming van haaruitval die het haar tegelijkertijd versterkt. De stevigheid en vitaliteit komt terug in het haar, van de haaraanzet tot in de punten. De hoofdhuid voelt zachter aan en het heeft een verfrissend effect. Size: 500ml ml ORGANISCH PAARDEN KASTANJE EXTRACT verstevigend, ontstekingsremmend. FORTIFYING TREATMENT Versterkende synergetische behandeling voor de haarwortel, om haaruitval te voorkomen. Het stimuleert de microcirculatie en maakt de haarvezel daardoor sterker. Het geeft tevens een verfrissend gevoel aan de hoofdhuid. Size: 100ml VERSTEVIGINGS COMPLEX (Menthol, Guarana Extract, Organisch Echinacea Extract): energiek, versterkend, stimulerend.

13 REBALANCING REBALANCING NEW PRODUCTS Soms kan het haar vet, glanzend en zwaar aanvoelen. Dit fenomeen wordt voornamelijk veroorzaakt door natuurlijke factoren, en wordt op bepaalde momenten overvloedig veel vet afgescheiden middels de hoofdhuid. Aanvullende oorzaken kunnen zijn een stressvolle levensstijl, ongebalanceerd eten en vervuiling voorkomend uit milieu. Het is aan te raden dan een shampoo te gebruiken die de talgproductie normaliseert en controleert, deze gaat verdere vervuiling tegen en reinigt de vervuilde hoofdhuid. SEBUM CONTROL SHAMPOO Diep reinigend, herstelt de balans van de huid en gaat excessieve talgproductie tegen. Heeft een sterk effect en tevens een kalmerende en verzachtende werking. Size: 500ml ml HERSTEL PHYTO COMPLEX (Organisch Birch Extract, Grapefruit, Lavendel): ontstekingsremmend, kalmerend, verfrissend. TEA TREE OIL reinigend, anti-bacterieel.

14 STYLING STYLING DE INSIGHT STYLINGLIJN BLIJFT JE IEDERE DAG VERRASSEN. Kies de producten die het beste passen bij je eigen stijl en persoonlijkheid. Je beschermt en verzorgt tegelijkertijd je haar, dankzij de voedzame olieën en organische extracten, welke het haar sterk en gezond houden. NEW PRODUCTS STRONG STYLING GEL HOLD CEMENT GEL OIL NON OIL MODELLING WAX LIQUID CRYSTALS Haar gel met een sterke fixatie, voor elke look. Het haar behoudt een goede hydratatie en een mooie glans. Haar gel met een extra sterke fixatie, voor een stevige structuur. Maakt het haar glanzend en geeft volume extra. Modelleer vloeistof voor een onzichtbare en natuurlijke styling. Geeft volume en elasticiteit, anti-frizz. Formule voor creatieve styling, controleert elk detail tot in de perfectie. Aan te brengen op vochtig of droog haar. Laat het haar glanzend en handelbaar. Geeft helderheid en hydratatie. Beschermt het haar tegen externe factoren en maakt het minder gevoelig voor vocht. Organisch ginkgo biloba extract Organisch aloe extract Organisch ginkgo biloba extract Organisch aloe extract Organisch ginkgo biloba extract Organisch aloe extract Argan boter Organische Sesam Olie Lijnzaad Olie Size: 500ml Size: 250ml - 500ml Size: 250ml Size: 150ml Size: 100ml ORGANISCH ALOE EXTRACT verzacht, vochtregulerend, herstellend. ORGANISCH GINKGO BILOBA ECTRACT kleurversterkend, verstevigend. ARGAN BOTER voedzaam, regenererend. ORGANISCHE SESAM OLIE vochtregulerend, herstellend. LIJNZAAD OLIE voedend, polijstend, verstevigend. ORGANISCH GROENE THEE EXTRACT anti-oxidant, anti-radicaal. ORGANISCH GEMBER EXTRACT versterkend, rijk aan Vitamine-E.

15 STYLING STYLING NEW PRODUCTS DE INSIGHT STYLINGLIJN BLIJFT JE IEDERE DAG OPNIEUW VERRASSEN. Kies altijd de producten die het beste bij je persoonlijkheid en stijl passen. Tegelijkertijd bescherm je het haar en zorgt voor een goede vochtbalans, dankzij de voedzame olieën en organische extracten, welke sterkte en stevigheid aan het haar geven. MOLDING WAX ELASTIC FIBRE PASTE ELASTIC SHAPING CREAM ECOSPRAY STRONG HOLD HAIR REPAIR COMPLEX Een elastische wax met medium hold. Een gegarandeerd glanzend effect voor een dynamische en trendy look. Accentueer elke vorm, slag of krul. Fiber pasta met een medium hold en mat effect. Perfect voor meer volume en het definieren van ieder stylingsdetail. Voor een langdurige werking en een strong hold. Geeft veel steun bij de haaraanzet. Geef extra volume, controle en richting, perfect voor golvend en krullend haar. Hoogwaardig product, werkt erg nauwkeurig zonder het haar te verzwaren. Is vochtbestendig en laat geen residu achter in het haar. Flacon zonder gas. Sluit het haar af en beschermt tegen warmtebronnen en vochtigheid. Herstelt en verzorgt gespleten en beschadigde haarpunten, zorgt voor een goede vochtbalans zodat het haar zacht en glanzend blijft. Organisch gember extract Organisch groene thee extract Organische olijfolie Organisch Zoete Amandel extract Argan boter Organisch Kersen extract Organisch Perzik extract Katoen olie Rozebottel olie Organisch Herstel Phyto Complex Size: 90ml Size: 90ml Size: 150ml Size: 250ml Size: 50ml ORGANISCH ZOETE AMANDEL EXTRACT voedzaam, verzachtend. ORGANISCH KERSEN EXTRACT voedzaam, herstellend. ORGANISCH PERZIK EXTRACT remineraliserend, anti-oxidant, rijk aan Vitamine A-C. ORGANISCHE OLIJF OLIE verstevigend, anti-aging. KATOEN OLIE beschermend, voedzaam. ROZEBOTTEL OLIE regenererend, beschermend. ORGANISCH HERSTEL PHYTO COMPLEX (Organisch extract van kaasjeskruid, Althea en Calendula), vochtregulerend, verstevigend.

16 PHYTOPROTEIC COLORING SYSTEM BIJZONDERHEDEN Minimaal ammonia gehalte Pre-natuur haarkleuring Behandelmethode met hoog conditionerende werking dankzij werkzame bestanddelen van natuurlijke origine Allergie vrije natuurlijke geurstoffen 50 kleuren leverbaar 60 gram per tube Standaardtoepassing Voor extra grijsdekking RESULTAAT 100% grijsdekking in alle gevallen Langere houdbaarheid kleur Intense en diepe kleurnuances Zachter en gezonder haar

17 VEGETAL PHYTOKERATIN ORGANIC ARGAN OIL GRAPE SEED BUTTER Samengesteld uit gehydroliseerde tarwe proteïnen Met ammino zuur, vergelijkbaar met dat in haren en nagels Verstevigt de haarvezel Geeft volume en glans. Ook wel vloeibaar goud genoemd vanwege de bijzondere eigenschappen, deze olie maakt het haar echt zacht, elastisch en makkelijk te kammen anti-oxidant door de hoge concentratie Vitamine-E rijk aan vetzuren die voedend werken en het haar beschermen gedurende de haarkleuring. Rijk aan vitaminen en polyphenol antioxiderende eigenschappen heeft stimulerende en herstellende werking, waardoor een betere vochtbalans mogelijk is. INCOLOR IS DE KLEURENLIJN VAN INSIGHT PROFESSIONAL. EEN KLEURINGSSYSTEEM VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT DAT EEN HELDERE EN INTENSE KLEUR GARANDEERT. PHYTOPROTEIC COLORING CREAM Kleurenbehandeling met een laag ammoniagehalte. Een gegarandeerd hoog niveau aan verzorging door de werkzame bestanddelen van natuurlijke origine. Met geurstoffen die allergievrij zijn. Een pre-natuur haarkleuring, het toevoegen van basiskleuren is overbodig om het gewenste effect te bereiken. Size: 60ml NOURISHING COLOR ACTIVATOR Gestabiliseerde activator voor het kleuren en bleachen. Een betrouwbare en maximale ontwikkeling van elk micro-pigment, nodig voor intense kleuren. Allergievrije geurstoffen. Size: 100ml ml RIJST PROTEÏNEN hydraterende en beschermende eigenschappen. Volumes: 20/6% - 30/9% - 40/12%

18 BLEACHING NEW PRODUCTS VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT BIJ ALLE TECHNISCHE BEHANDELINGEN AAN HET HAAR IS EEN GOEDE TOEPASSING VAN DE BLEACHING POWDER ERG BELANGRIJK. Als we praten over het bleken van het haar bedoelen we het chemische proces om het natuurlijke pigment van de haarvezel, melanine, op te lichten. Je werkelijke haarkleur en de intensiteit wordt bepaald door het eumelanine en het pheomelanine, niet alleen door de hoeveelheid maar ook de verdeling ervan in de cortex. Het bleaching proces bleekt het natuurlijke melanine in het haar tot het gewenste kleurbereik. WHITE BLEACHING POWDER MET AMMONIA Compact bleaching powder, stuift niet. Droogt het haar en de huid niet uit, het natuurlijke vochtigheidsgehalte wordt gedurende de behandeling niet aangetast. Werkt snel en zonder onaangename geur. Goede verzorgende eigenschappen. Size: 500 gr VOORDELEN Eenmaal gemengd met de activator is het een romige pasta die niet drupt tijdens aanbrengen Veilig en makkelijk in gebruik Verzorgende werking met Argan olie GEBRUIK Meng 1 deel poeder met 2 delen activator totdat een romige massa ontstaat. Laat inwerken op het haar tot het gewenste level. ORGANISCHE ARGAN OLIE anti-oxidant, rijk aan Vitamine-E en vetzuren.

19 POST CHEMISTRY NEW PRODUCTS NA DE KLEURING HEEFT HET HAAR EEN BEHANDELING NODIG DIE DE NATUURLIJKE PH-WAARDE HERSTELT EN DE HAARSCHUBBEN AFSLUIT. Deze producten zorgen ervoor dat de kleur langer mooi blijft, beschermen en houden het haar zacht. NEUTRALIZING SHAMPOO Zachtreinigend en sluit de kleurpigmenten af in het haar. Optimaliseert en verlengt de houdbaarheid van de kleuring, voegt tevens verzorgende bestanddelen toe in de cortex. NEUTRALIZING MASK Synergetische behandeling na het gebruik van de neutraliserende shampoo. Helpt het oxidatieproces na de kleuring te verminderen, geeft elasticiteit en glans terug aan het haar, de kleur wordt verzorgd en beschermd. Size: 1000ml - 100ml Size: 500ml - 75ml PHYTO KERATIN versterkt, geeft volume. BESCHERMEND PHYTO COMPLEX (Organische frambozen en zwarte bessen extracten, granaatappel extract): vochtregulerend, anti-oxidant en rijk aan vitaminen en flavonoïden.

20 BODY Je kunt de lichaamshuid op dezelfde manier verzorgen en verwennen als je haar. Daarvoor ontwikkeld is de Insight Body Line; producten die rijk zijn aan ingredienten die verkregen zijn uit planten en kruiden, onbewerkt en van nature effectief, voor een gezonde en frisse huid. HAND CREAM De anti-oxiderende en voedzame formule van deze crême verzacht en beschermt droge en ruwe handen. De rijke textuur wordt snel geabsorbeerd, maakt de handen zacht en is vochtinbrengend. Gaat vrije radicalen en huidveroudering tegen. Wordt volledig opgenomen, ter bescherming en regeneratie van de huid. Size: 100ml VITAMINE- E anti-oxidant, beschermend. ORGANISCH HONING EXTRACT verzachtend, elastiseert. AMANDEL BOTER voedzaam, herstellend.

21 MERCHANDISING SISTEMA COLORANTE FITOPROTEICO PHYTOPROTEIC COLORING SYSTEM PMIN002 - KLEURENKAART Kleurenkaart met uitneembare kleurstalen, Kleurenkaart is ook hangend te bevestigen door de handige elastische band aan de achterzijde.

22 MERCHANDISING EXPO CUBE VOOR VERKOOPPRODUCTEN PMIN003 EXPO CUBE VOOR VERKOOPPRODUCTEN. 9 CUBES KIT. Makkelijk te monteren, modulair systeem, te plaatsen aantal afhankelijk van de behoefte en ruimte in de salon. SHOPPER/TWIN-SAMPLE PMIN009 SHOPPER PMIN006 / 007 / TWIN SACHET SHAMPOO 10 ML + CONDITIONER 10 ML Verkrijgbaar voor de lijnen DRY HAIR, COLORED HAIR en DAILY USE.

23 MERCHANDISING EXPO CUBE VOOR KLEUREN PMIN004 EXPO CUBE VOOR KLEUREN. 2 CUBES KIT. Elke CUBE biedt plaats tot 100 tubes haarverf. WOODEN EXPO PMIN010 - WOODEN EXPO

24 INSIGHTPROFESSIONAL.IT

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

OUR REASONS INFORMATIE GIDS

OUR REASONS INFORMATIE GIDS OUR REASONS INFORMATIE GIDS INHOUD VERZORGING Moisture Shampoo Moisture Conditioner Moisture Mist Color Shampoo Color Conditioner Color Mist Volume Shampoo Volume Conditioner Repair Shampoo Repair Conditioner

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Life Excelsa Hp technology < 100ml >

Life Excelsa Hp technology < 100ml > Life Excelsa Hp technology < 100ml > De nieuwe Life Color zorgt voor een goede voeding, om de hoofdelementen van het haar te herstellen: water, proteïnen en lipiden. 1) INTENSE HERSTELLING EN MAXIMALE

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 hair for every lifestyle Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 2 20/02/18 10:47 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling

Nadere informatie

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS revitalising line acidifying line moist & care line sleek line reconstruction line professional salon line HA Essence Aquatic Acid Balance Argan de

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong Happy hair day! Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 SUN&MORE Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 17/04/18 12:13 SCRITTE? ORGANISCHE MURU MURU BOTER HIBISCUS OLIE ORGANISCHE PA S S I E V R U C H T OLIE P L A N TA A R D I G E INGREDIENTEN

Nadere informatie

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 Laat je blonde haar stralen met silver shine! Regelmatig wassen, vervuiling en herhaaldelijk

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

NATURAL BEAUTY COCKTAILS

NATURAL BEAUTY COCKTAILS NATURAL BEAUTY COCKTAILS EEN NIEUWE BEHANDELING VOOR JE HAAR COCKTAILS JOUW HAAR, ECHT GEZOND EN PRACHTIG. milk_shake heeft een verrukkelijk assortiment aan haarbehandelingen gecreëerd waardoor je haar

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR Philosophy WHITE MINERAL introduceert gebruikelijke Scandinavische elementen waar alle soorten haartexturen van profiteren, met de nadruk specifiek op lange haren. Als het

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, *Gemiddelde van alle bestanddelen vande kleuringkit ÆQUO COLOR biologische ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd

De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd POWER IN THE HAIR De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd het haar. EXCLUSIEVE FORMULE BEVAT

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief.

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief. SANTE het merk SANTE Natuurcosmetica heeft haar verzorgende cosmetica lijn vervangen door een fris, modern design en innovatieve nieuwe recepturen. De jonge, kleurrijke verschijning van SANTE geeft een

Nadere informatie

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt..

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt.. MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba EIGENSCHAPPEN Perfecte dekking van grijs haar met uitstekende resultaten bij gebruik van natuur serie, natuurlijk asblond en gouden tinten.

Nadere informatie

milk_shake natural beauty milk_shake loves your hair. milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen.

milk_shake natural beauty milk_shake loves your hair. milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen. hair care natural beauty milk_shake natuurlijke schoonheid zonder compromissen. Het is een uitdaging om natuurlijke en organische ingrediënten te gebruiken zonder de kwaliteit en bijzondere eigenschappen

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

in een compleet nieuw verzorgingsgamma

in een compleet nieuw verzorgingsgamma Botéa Elements: synthese van topingrediënten en state-of-the-art technologie. Zowel kapper als consument vragen steeds betere, kwalitatievere en gezondere producten. Zo worden we voortdurend uitgedaagd

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 24/07/17 11:14 hair for every lifestyle Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 2 24/07/17 11:14 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling is

Nadere informatie

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN Créateur de la Cosmétique Végétale HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN De kracht van planten voor gezond en glanzend haar. CALENDULA BIOLOGISCH GETEELD IN LA GACILLY door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk

Nadere informatie

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet.

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. Reviive is een lijn van verzorgingsprodukten die meer doen dan uw huid reinigen op een natuurlijke manier ze

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET.

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. VL W. 41/2013 EEN FRISSE EN PROPERE HUID. Een mooie huid, dat is in de eerste plaats

Nadere informatie

L ANZA HEALING. Herstel is de bron voor prachtig haar

L ANZA HEALING. Herstel is de bron voor prachtig haar HEALING Haarherstel geeft L ANZA haar bijzondere kracht L ANZA is de enige onderneming die haarverzorgingsproducten ontwikkelt, die het haar daadwerkelijk herstellen en genezen. Gezond haar is niet alleen

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW Styling Collection STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW some like it stylish Een lijn van STYLINGSPRODUCTEN Alles om je haar te stylen; gemakkelijk, veelzijdig en innovatief. Geavanceerde stylingsproducten

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte Expert in natuurlijke cosmetica Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte CULTURE BIO NUTRITION met BIOLOGISCHE HONING & muesli T TA BIOLOGISCHE BESTA HERKO

Nadere informatie

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR FAQs I Veel gestelde vragen 1 INHOUDSTAFEL 1. LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR IN EEN OOGOPSLAG 1.1 Welke wijzigingen zijn er in het productgamma? En wat blijft hetzelfde? 1.2 Wat

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid. ASTONISHING REFRESHING SOAK MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE: Product omschrijving: Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Nadere informatie

Cleansing Oil C L E A R

Cleansing Oil C L E A R Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar.

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar. Feel the difference Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Extra Moisturizing... silky perfection

Extra Moisturizing... silky perfection Feel the difference Extra Moisturizing... silky perfection Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

BELMA KOSMETIK ASSORTIMENT + BEHANDELINGEN

BELMA KOSMETIK ASSORTIMENT + BEHANDELINGEN BELMA KOSMETIK ASSORTIMENT + BEHANDELINGEN EXCELLENCE SUBLIME Na 1 jaar onderzoek te hebben gedaan, over Enzymen en nano deeltjes hebben de laboratoria van BELMA KOSMETIK in de Verenigde Staten de Excellence

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur Earth friendly Benut de helende kracht van de natuur L ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde

Nadere informatie

discover TRINITY haircare

discover TRINITY haircare discover TRINITY haircare TRINITY haircare TRINITY haircare staat voor Zwitserse premium kwaliteit en salon exclusieve haarcosmetica, ontwikkeld in onze eigen laboratoria. TRINITY haircare levert al haar

Nadere informatie

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml TEXTURE GUM Hold 3 Shine 0 100 ml Matte pasta, geeft body en volume aan het haar. Toepassen op droog haar om een warrige out of bed look te creëren. wrijf de Texture Gum warm. Door het haar wrijven met

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

creative conditioning permanent colour

creative conditioning permanent colour creative conditioning permanent colour DE NATUUR IS ALTIJD EEN INSPIRATIEBRON GEWEEST VOOR ARTIESTEN, SCHILDERS, BEELDHOUWERS EN MUZIKANTEN. milk_shake creative permanent colour EEN VORM VAN KUNST IN DUIZEND

Nadere informatie

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Een directe, cosmetische, conditionerende en milde kleuring om een tijdelijke haarkleur te creëren met perfecte resultaten. Dynamisch,

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie