Terug op onze kamer wassen we de olie uit ons haar daar onze hoofdhuid ook een behandeling met olie onderging.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Terug op onze kamer wassen we de olie uit ons haar daar onze hoofdhuid ook een behandeling met olie onderging."

Transcriptie

1 Reisverslag Turkije februari Dag 1. 4 februari We vertrekken thuis om 5u45 richting Male Hof om Jos, onze schoonzoon op te pikken die ons, met onze auto naar Zaventem brengt. De vlucht is voorzien om 9u40 en we komen aan om 14u25 plaatselijke tijd. De temperatuur bij aankomst is 16 graden. De bus is nummer zes voor de ganse reis. De nummerplaat heeft de cijferreeks 1950, makkelijk te onthouden. De naam van onze gids is Hakan en de chauffeur heet Kemal. We rijden ongeveer één uur naar het eerste hotel in Kemer/Antalya Arma s Beach Hotel, Yeni Mahalle Ataturk Bulvari no Aankomst in het hotel rond 16 u, na de nodige betalingen, EUR zijn de lunch en alle bezoeken betaald. We kuieren even rond in het hotel en worden aangesproken door het personeel van de lokale fitness/sauna/massage faciliteit. Voor slechts 35 euro, maar we betalen 40 euro, krijgen we een volledige behandeling. Eerst gaan we 15 minuten in de sauna, daarna naar de haman waar we beide onder handen genomen worden door twee profesionele mannen die ons volledig met speciale scrub handschoenen en zeep scrubben en masseren, onderdompelen in heet water enz. Nadien gaan we naar een relax zone waar we na een pittige granaatappelthee, genieten van een gezichtsmasker. Dan worden we begeleid naar een ruimte voor een massage met aromatische olie, zalig. Terug op onze kamer wassen we de olie uit ons haar daar onze hoofdhuid ook een behandeling met olie onderging. Dan is het dinertime in buffetvorm. We starten met een aperitief, de lokale raki, waarna we een gezond slaatje halen. De hoofdschotel omvat o.a. kip, rijst, pasta en warme groenten. Dit alles overgoten met een fles rode wijn en een grote fles plat water. Bij het dessert brengt de ober ons spontaan nog een kop koffie met melk. We ronden de avond af in de lounge bar met nog enkele lekkere drankjes. Rond 22u zijn we terug op de kamer. De wekker gezet om 6u. Afspraak vertrek om 7u45 en vooraf nog ontbijt in het hotel. Prachtig zicht genomen aan het hotel.

2 Dag 2. 5 februari Opnieuw vroeg uit de veren, we worden gewekt om 6 u, om 7u afspraak aan de ontbijttafel, want de bus vertrekt om 7u45. We rijden vandaag langs de kust van Lycië via Finike naar Demre. Tijdens een sanitaire stop proeven we vers geperst g r a n a a t a p p e l s a p, heerlijk en verfrissend. In Demre, het oude Myra, bezichtigen we eerst de stadsruïnes met de indrukwekkende graftombes aan de zuidkant en het in vrij goede staat verkerende theater. De graven, in de rotswand uitgehouwen tombes, zijn met hun architectonisch meesterlijk ontworpen fronten overweldigend te noemen. Ook bij de welgestelde Lyciërs mocht de weg naar het hiernamaals iets kosten. Het theater bevat 35 rijen zitjes halfcirkelvormig tegen de bergwand opgebouwd. Na een verwoestende aardbeving in 141 AD werd het theater herbouwd en later aangepast om gladiatorspelen te houden.

3 Dan een kort ritje tot aan de basiliek van Sint Nicolaas die hier in de 4de eeuw als bisschop werkte. Van hieruit verspreidde de St. Nicolaascultus zich over de wereld. De lunch is in restaurant Simena waarna we ons na een flinke busrit naar Kekova, de verzonken stad begeven. Tijdens de 1 uur durende rondvaart zien we talloze overbijfselen. De talrijke stenen sarcofagen langs de kustlijn zijn de eerste zichtbare restanten van de stad. Dan volgen muren, trappen, ingangspoorten zelfs een aanlegsteiger zo n halve meter onder water. De natuur neemt steen over steen de overblijfselen van de stad opnieuw in. Tijdens zijn glorietijd was deze stad een befaamde scheepswerf. Halverwege tussen de verzonken stad en de aanleigsteiger van onze boot zien we aan de rechterzijde nog een kleine stad - vakantieoord - die enkel per boot te bereiken is. Ideaal voor de watersport liefhebbers Aankomst in hotel Harman te Fethiye.

4 Dag 3 6 februari Vroeg ontbijt en vertrek met de bus naar Karië waar we een boottocht maken door de beschermde lagune van Dalyan. We varen met traditionele vissersboten en passeren langs de ruïnes van de antieke stad Kaunos. Hier kunnen we de mooiste rotsgraven van het Karische Rijk bewonderen. Net zoals in Lycië, in de rotswand uigehouwen tombes. De antieke stad Kaunos grensde aan de koninkrijken Lycië en Karië. Aanvankelijk was Kaunos een aparte stadstaat, later maakte het deel uit van Karië en nog later van Lycië. Kaunos was een belangrijke zeehaven waarvan de geschiedenis vermoedelijk teruggaat tot de de 10de eeuw voor Christus. Door de vorming van het Iztuzu-strand en de verzanding van de vroegere Golf van Dalyan (vanaf 200 v.chr.) ligt Kaunos nu echer zo n 8 km van de kust verwijderd. We komen op het water een bootje tegen, de visser toont ons een blauwe krab en tegen betaling van 3,50 euro kunnen we vrijblijvend krab bestellen. Het Iztuzustrand is een 4,5 km lang zandstrand, het is een smalle landtong, die een begrenzing en natuurlijke barrière vormt tussen de zoetwaterdelta van de Dalyan-rivier en de Middellandse Zee. Het strand staat bekend als een van de belangrijkste nestplaatsen van de onechte karetschildpad in het Middellands Zeegebied en wordt daarom vaak aangeduid als Turtle Beach. De onechte karetschildpad staat op de rode lijst met bedreigde diersoorden van het UCN. Om deze reden heeft het strand sinds 1988 een beschermde status en maakt deel uit van het Natuurbeschermingsgebied Köycegiz-Dalyan. Na onze wandeling op het dit strand, worden de bestelde krabben aan boord van het schip geserveerd. Nu varen we terug en gaan lunchen, op de boot geven we onze bestelling van hoofdschotel door: kip of forel. Nadien nog 2x 1u30 rijden tot we aankomen in Kusadasi. De gids deelt ons nog het programma voor morgen mee. We kunnen wat langer slapen want de bus vertrekt pas om 9 uur. Hakan heeft vandaag afspraak met vrouw en kinderen om samen de ouders te gaan bezoeken.

5 Afspraak in het restaurant om 19u en nadien gaan we nog even in de inkomhal zitten om te genieten van een Turkse avond met dans en muziek. Het is het mooiste hotel tot hiertoe, nl. hotel Palmin, doch de wifi doet het niet op de kamer. We blijven hier voor 2 overnachtingen.

6 Dag 4 7 februari Vandaag staat Efeze op het programma, gezien het echter aan het regenen is wordt het programma gewijzigd en gaan we eerst naar de ruïnes van de Johannesbasiliek naast de Sjeltjoek moskee.

7 Daarna rijden we naar Efeze, een van de bloeienste metropolen van de klassieke oudheid. De prachtige bibliotheek van Celsus, de glanzende Tempel van Hadrianus, de Staatsagora en het machtige theater getuigen nog steeds van dit roemrijke verleden.

8 De stad is ook een zendingsplaats van de Apostel Paulus geweest. We bezichtigen de Conciliekerk, ook Mariakerk genoemd. Hier vond in 431 na Christus het Derde Oecumenisch Concilie (Eerste Concilie van Efeze) plaats.

9

10

11 Nadien gaan we naar de door Grieken verlaten stad, nu bewoond door ex-griekse Turken. We worden door het stadje begeleid door onze gids tot aan de plaats waar we witte of rode wijn worden aangeboden om samen met een stukje brood, olijfolie en granaatappelsiroop en een stukje geitenkaas te verorberen. Natuurlijk met de bedoeling om deze producten aan te kopen. Nadien zijn we een uurtje vrij om te kuieren door de smalle straatjes van het stadje. Algauw worden we binnengeroepen in een wijnhandel om te proeven. De rest van de tijd brengen we door met proeven en het degusteren van een glas rode wijn.

12 Nog even een stop om enkel foto s te maken van het prachtige uitzicht op Kusadasi. Bij aankomst aan het hotel deelt de gids mee dat we ons moeten voorzien dat het morgen wel eens veel zou kunnen regenen. Afspraak om 19u in het restaurant.

13 Dag 5 8 februari Vandaag vertrekken we om 9 uur om de antieke stad Aphrodisias te bezoeken. Onze tocht gaat door het bovenste Meanderdal, het bekendste dal van de Turkse westkust. We bezoeken de stad Aphrodisias. Bij aankomst viel er een druilige regen. Na een halfuurtje kwam de zon erdoor wat resulteerde in dramatische beelden van de site. Hier bloeide, vanwege de in de buurt gelegen steengroeven, de marmerindustrie en er was een voor die tijd wereldberoemde school van b e e l d h o u w e r s. De zogenoemde Propylon, de m o n u m e n t a l e ingang van de Tempel van Aphrodite, het bijna geheel bewaarde stadion en het Romeinse theater vormen de hoogtepunten van ons bezoek. Tijdens een optreden van een dame van onze groep in het theater horen we de fantastische akoestiek. Nadien rijden we verder naar Pamukkale. Gezien de plotse hevige regenbui duiken we onmiddellijk een plaatselijk café in voor een bakje koffie of thee.

14 We overnachten in Denizli in hotel Tripoliss, hier kunnen we gratis gebruik maken van het thermaal bad. Na het diner, afspraak om 19u30 gaan we naar de lounge voor een Turkse dansavond. Herman wordt door de buikdanseres als enige man uit onze groep uitgepikt om mee te dansen. Nadien wordt zijn vrouw Lucrèse en ikzelf uitgenodigd om mee te dansen. We sluiten de avond af in de bar samen met nog enkele koppels uit onze bus.

15 We worden nog uitgenodigd door Kevin om Pamukkale vanuit zijn kamer te fotograferen, Danny & Thalia, die in dezelfde gang slapen stellen voor om ook van uit hun kamer een foto te maken. Terwijl we in de kamer van Danny staan komt Kevin ook eens kijken, hij laat zijn deur open, terrasdeur ook open... met als gevolg dat zijn kamerdeur dichtvalt met de sleutel aan de binnenkant. Gelukkig is er nog iemand van de receptie die hem opnieuw kan binnenlaten. Wekdienst om 6u45, vertrek bus om 8u15.

16 Dag 6 9 februari Na het ontbijt is er een fotopauze van 15 minuten bij het UNESCO-werelderfgoed Pamukkale. De unieke kalksteenterrassen hebben hun naam Pamukkale ( katoenen burcht ) te danken aan de trapsgewijs geordende lagen wit calciumcarbonaat.

17 Daarna rijden we via het Taurusgebergte naar Tavas. We stoppen bij een traditionele tapijt knoperij, hier wordt ons het volledige proces van tapijtfabricage - van grondstofwinning tot het voltooide product - getoond. Hierna rijden we nog ongeveer 1 uur verder voor de lunch. Dan terug de bus in voor 1 uur, kleine stop, dan nog 1u30 tot we aankomen in ons voorlaatste hotel, nl. Maxim Inttourist, voor en na het diner drinken we een drankje in de bar, de ober die ons komt bedienen geven we de naam Appolo, hij kan ermee lachen en doet zijn best om ons optimaal te bedienen.

18 Dag 7 10 februari Na het ontbijt vertrekken we naar Antalya naar het bedrijf D-Jewels waar we ruime tijd krijgen de grote collectie te bekijken. Vele Nederlandstalige verkopers staan ter beschikking om ons de nodige uitleg te verlenen. Algauw worden we in een verkoopskamertje geleid en worden thee aangeboden. Nadat we interesse tonen voor een bepaalt stuk wordt er zelfs raki geserveerd. Na de juwelenzaak staat nog een modeshow op het programma met daarna gelegenheid om de ruime zaak met wel jassen en mantels te bewonderen. Terwijl de manequins even op zich laten wachten krijgen we een show van Martine, een medereizigster. Na de modeshow worden we snel benaderd door een verkoper, deze keer dienen we de conversatie te voeren in het Duits of Engels. We worden in een salon geïnstalleerd en krijgen onmiddellijk elk een glas raki. De jassen worden naar ons toegebracht om te passen, de verkoper wist wel onmiddellijk wat onze smaak was en vooraleer we het goed beseften hadden we een deal om wel 3 jassen te kopen. Na deze 2 bezoeken is het lunchtijd. Deze keer niet in buffetvorm, we worden aan tafel geserveerd en dienen enkel onze keus, kip of gehaktballen, mee te delen. Na de lunch verkennen we de stad Antalya. Eerst worden we afgezet aan een bazaar, we krijgen als tip van de gids dat we moeten afbieden, de gevraagde prijs delen door 2 en dan er nog wat afdoen en onderhandelen. Deze stad biedt een grote keuze aan cultuurhistorisch goed en natuurlijke schoonheid. We maken een wandeling door de oude stad tot aan de haven.

19 We komen aan in het laatste hotel, hotel Grida, we hebben ongeveer 1 uur tijd om ons op te frissen en te vertrekken met de bus naar een Turkse avond met diner. De bestelde juwelen worden afgeleverd in het hotel vlak voor ons vertrek naar de Turkse avond. De gids, Hakan, vraagt ons om tijdens de pauze de gemaakte foto s te gaan bekijken zodat we na de show onmiddellijk naar het hotel kunnen vertrekken. Er wacht ons nl. een korte nacht. Onze groep was volledig in de sfeer, zelfs 3 van onze dames gaven nog een after show op het podium.

20 Nadien sloten we de avond nog af met een laatste drankje in de bar. dag 8 11 februari Om 2 uur in de ochtend werden we wakker gebeld... inderdaad een heel korte nacht. Na het ontbijt staat Hakan ons op te wachten om ons naar de luchthaven te begeleiden. We komen aan in Zaventem en zien onmiddellijk dat er sneeuw ligt. We rijden met de trein tot Brugge waar we worden opgehaald. Tegen half twaalf terug thuis na een weekje cultuur en ontspanning met een fantastisch gezelschap.

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Egwin en Yannick. De huwelijksreis:

Egwin en Yannick. De huwelijksreis: Egwin en Yannick De huwelijksreis: Dag 1 en 2: Venetië Een bezoek aan de romantische stad Venetië wordt als compleet beschouwd met varen op een typisch Venetiaanse gondel. Van kanaal naar kanaal kunt u

Nadere informatie

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen).

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen). Kapelle-op-den-Bos 16 september 2010 Beste ouders Beste leerlingen Traditiegetrouw plannen wij tijdens de Paasvakantie een reis voor de laatstejaars naar een waardevol cultuurland. Dit jaar is er slechts

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Turkije VRTR33

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Turkije VRTR33 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Turkije VRTR33 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/hetmooiste-van-turkije

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013

Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013 Sint Theresiacollege Sint Theresiacollege eerste graad Veldstraat 11 1880 Kapelle op den Bos http://www.stk.be info@stk.be Doelstellingen en informatie laatstejaarsreizen 2012 2013 1. Doelstellingen Voor

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID

CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID EXCLUSIEVE REIZEN CYPRUS EILAND VAN DE SCHOONHEID Precies vijf jaar geleden ontdekte ik de schoonheid van het prachtige eiland Cyprus. Nog maar nauwelijks thuis droomde ik er alweer van terug te gaan.

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

Turkije Toeristische informatie van de meest bezochte kustgebieden

Turkije Toeristische informatie van de meest bezochte kustgebieden Turkije Toeristische informatie van de meest bezochte kustgebieden De WESTKUST De westkust is het meest noordelijk deel van de Turkse vakantiestranden. Deze regio heeft in het noorden de luchthaven van

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Een ceremonieel huwelijks arrangement in Schotland voor max. 8 personen met 3 nachten in 4****B&B.

Een ceremonieel huwelijks arrangement in Schotland voor max. 8 personen met 3 nachten in 4****B&B. Een ceremonieel huwelijks arrangement in Schotland voor max. 8 personen met 3 nachten in 4****B&B. De bruid en bruidegom en hun 6 of max. 8 gasten vliegen naar Glasgow waar 2 auto's gehuurd zijn. Zo mogelijk

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Fietscie 13. De Fietscie is toe aan..

Fietscie 13. De Fietscie is toe aan.. Fietscie 13 Fietscie 13 De Fietscie is toe aan.. Fietscie 13 Zon, zee. Fietscie en strand 13 Fietscie Klimmen. 13 .. en Fietscie pure natuur. 13 Fietscie 13 - Is de Fietscie klaar met de westerse wereld?

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Dinsdag 8 april 2014

Dinsdag 8 april 2014 Maandag 7 april Wow de eerste dag in Rome, wat een dag. 's Morgens even ontbijten (één croissantje) en toen vanaf ongeveer half 10 op pad. We zijn in de binnenstad geweest en bij iedere kerk verbaasden

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie!

Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! Welkom aan boord! We willen dat u zich goed voelt aan boord van de MS Finlandia. Daarom vindt u hier de nodige informatie! INCHECKBALIES U vindt de balies met het Eckerö Line-logo in de Helsinki Länsiterminali

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Reisverslag van Barneveld naar Stockholm in Zweden

Reisverslag van Barneveld naar Stockholm in Zweden Reisverslag van Barneveld naar Stockholm in Zweden De combinatie is een DAF FTG 510 van Dedemdiensten (eigenaar Ed Jan de Hoop) en een oplegger van de Firma J.P. Vis waar Ed Jan voor rijdt, met een vracht

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland + een daguitstap met de Glacier Express Een ongewone reis door de mooiste gebieden van de drie landen!!! Van zondag 25 juni tot donderdag 29 juni

Nadere informatie