EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE"

Transcriptie

1 Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.be

2

3 WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast hebben we geïntegreerde pakketten voor kmo s in de productie, handel en zakelijke dienstverlening. Wat is Exact Online voor Productie? Wees de keiharde concurrentie uit het binnen- en buitenland een stap voor én ga daar bovenop ook nog eens lean produceren. Onze geïnte greerde online business software helpt productiebedrijven om concurrerender te werken én om volledige controle over hun productie te krijgen. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle.

4 ONZE PRODUCTEN Waarom voor Exact Online Productie Basis kiezen? Exact Online Productie Basis is ontwikkeld voor job shops en kleine fabrikanten met terugkerende activiteiten. Zorg dat uw offertes consistent zijn, bewaak uw operationele processen met productieorders, neem betere beslissingen met meer inzicht in uw marges en werk efficiënt door uw administratie te automatiseren. Met Productie Basis hebt u volledig inzicht in wat uw bedrijf nodig heeft en in de lopende activiteiten. Zo houdt u het overzicht. Waarom voor Exact Online Productie Geavanceerd kiezen? Exact Online Productie Geavanceerd is de beste oplossing voor job shops en fabrikanten met terugkerende activiteiten die hun logistieke processen geavanceerder willen aanpakken. Het doet niet alleen wat Productie Basis doet, maar biedt u een heleboel extra functies, zoals serie- en batchregistratie, de mogelijkheid om met multilevel stuklijsten en suborders te werken en beheer van meerdere magazijnen. U kunt Productie Basis naadloos upgraden naar Productie Geavanceerd.

5 EXACT ONLINE 5 PRIJZEN Productie Basis 299 p/m Administraties 2 Gebruikers 1 Magazijnen 1 Productie Geavanceerd 399 p/m Administraties 2 Gebruikers 1 Magazijnen Onbeperkt Boekhouden Aan- & verkopen Kostprijs calculeren Offertes en voorcalculaties opstellen Relaties beheren met CRM Werkorders managen Productietijd registreren Voorraad beheren Bijproducten ontvangen Materiaalplanning maken Serie- en batchnummers toewijzen Werken met opslaglocatie per artikel Alle abonnementen zijn inclusief 24/7 support & gratis updates Abonnementen beheren Activa beheren Betalingsherinneringen versturen Bankieren Budgetteren Contractgegevens opzoeken via Intrastat Factureren Kostenanalyses maken Kredietwaardigheidscheck via Graydon Mobiele apps voor ios en Android Online samenwerken met klanten, collega s en de accountant Scan & Herken Werken met vreemde valuta

6 EXACT ONLINE PRODUCTIE BASIS Als fabrikant wilt u de keiharde concurrentie altijd zoveel mogelijk een stap voor blijven terwijl u de volledige controle houdt over uw productieproces. Exact Online Productie Basis zorgt ervoor dat u alle informatie altijd direct voorhanden heeft om snel en makkelijk te beslissen. Dit kan bijvoorbeeld met mixed-mode productie. Het maakt niet uit of de werkorders komen van klanten of om de voorraad aan te vullen. Bovendien hebt u duidelijk inzicht in uw marges. Ontdek hoe Productie Basis u kan helpen efficiënter te werken. Zelfverzekerd offreren snel en betrouwbaar Als u Exact Online Productie Basis gebruikt om uw offertes te berekenen, dan werkt u altijd met de laatste kostprijzen voor materiaal. Zelfs meerwaarde-onderdelen zoals arbeidsuren, bezettingsgraad van uw machines en werk in onderaanneming zijn in uw berekening meegenomen. Ook batchgrootte, installatiekosten en stuntprijzen worden mee berekend. Het is zo simpel u selecteert alle benodigde informatie en met één klik berekent Exact Online automatisch uw offerte. Productie Basis ondersteunt ook dimensionale berekeningen en biedt de mogelijkheid om uit sjablonen en assemblagemodules te kopiëren. Als u onze business software gebruikt, dan weet u zeker dat u een goede offerte uitbrengt. Plan uw orders en benodigdheden Met Productie Basis kunt u shop orders direct vanaf uw offertes, orders en voorraadniveaus aanmaken, maar u kunt ze ook handmatig aanmaken. En dat is nog niet alles: u kunt aankoopadviezen opzetten die direct vanuit uw voorraadniveaus en shop orders worden aangemaakt. Dit bespaart u de tijd en moeite om alles zelf te moeten uitzoeken. Bovendien is het mogelijk om vanaf shop orders de benodigde uren te berekenen en dit direct in uw planning op te nemen. En u kunt automatisch werkorders voor onderaanneming aanmaken. Onze business software biedt duidelijke en up-to-date shop orderoverzichten op status, zodat u altijd weet hoe de zaken ervoor staan.

7 Met Productie Basis maakt u werkorders direct aan vanaf uw offertes, orders en voorraadniveaus, maar u kunt ze ook handmatig aanmaken. Met Productie Basis kunt u het materiaalverbruik, werk in onderaanneming en uren voor al uw orders makkelijk bijhouden. Moet u orders als losse onderdelen van een project organiseren? Onze business software geeft u de mogelijkheid om projecten te creëren en deze te linken met shop orders. Correcte kostenberekening van activiteiten en producten De kosten van een activiteit berekenen is één ding. Maar als u de volledige controle wilt over uw marges, dan hebt u volledig inzicht nodig in de werkelijke kosten van activiteiten en producten. Met Productie Basis kunt u het materiaalverbruik, werk in onderaanneming en uren voor al uw orders makkelijk bijhouden. Deze cijfers kunt u weer makkelijk afzetten tegen het geschat verbruik door correcte overzichten die u ook kunt aanpassen. Rapportages met marge-analyses op product, order en klant helpen u de juiste beslissing te nemen om meer winst te maken. En als sommige van uwe klanten liever kostprijs-plus-berekeningen willen, dan kunt u ons overzicht voor activiteit- en productiekosten gebruiken om alle benodigde kostenposten bijeen te brengen aan de hand waarvan u een factuur met winstmarge kunt aanmaken. Projectweergave van je bedrijf Moet u orders als losse onderdelen van een project organiseren? Onze business software geeft u de mogelijkheid om projecten te creëren en deze te linken met shop orders. Zo kunt u structuur aan brengen in uw processen, zodat u voldoende overzicht heeft om alles volledig onder controle te hebben.

8 EXACT ONLINE PRODUCTIE GEAVANCEERD Exact Online Productie Geavanceerd doet alles wat Productie Basis doet, maar biedt daarnaast extra functies, zoals ondersteuning van multilevel stuklijsten, geavanceerde materiaalplanning en ondersteuning van serie- en batchnummers. Het is speciaal ontworpen voor fabrikanten die hun logistieke processen geavanceerder willen inrichten vanwege hun complexe productaanbod. Ontdek de functies van Productie Geavanceerd. Goed beheer van complexe producten Als u als fabrikant met halffabrikaten werkt, dan profiteert u van de voordelen van onze multilevel stuklijsten en ondersteuning in de bewerkingsvolgorde. Hierdoor kunt u suborders aanmaken en krijgt u overzicht van wat de hoofd- en suborders zijn, zodat u precies weet hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt aankopen koppelen aan hoofd- en sub orders, zodat u beschikt over uitgebreide functies voor kostentoewijzing. Productie Geavanceerd helpt u ook om rekening te houden met doorlooptijden. U weet precies wanneer onderdelen of materialen beschikbaar zijn en dat is cruciaal voor goede materiaalplanning. De software ondersteunt ordergestuurde en voorraadgestuurde onderdelen. Dankzij ons proces voor kostenterugwinning kunt u verschillende scenario s aanmaken om de kostprijzen te updaten of wat-als-analyses te doen. Deze kunt u van tijd tot tijd laten lopen, of u kunt ze gebruiken om de kostprijzen van aangekochte onderdelen te updaten met de laatste aankoopprijzen.

9 Productie Geavanceerd helpt u ook om rekening te houden met doorlooptijden. U weet precies wanneer onderdelen of materialen beschikbaar zijn en dat is cruciaal voor goede materiaalplanning. Als u de logistieke processen van uw bedrijf wilt uitbreiden, dan kunt u ook verschillende productielocaties en magazijnen beheren. Zelfs gereedschappen en eenvoudige assemblages worden ondersteund door onze geavanceerde business software. Als u producten met garantie levert, of als uw voorraad slechts tijdelijk houdbaar is, dan helpt Productie Geavanceerd u om uw traceerbaarheid en compliance beter bij te houden. U kunt serienummers gebruiken om ondeelbare unieke producten te traceren, of batchnummers voor productpartijen. Goed beheer van uw inventarisplanning Is uw bedrijf toe aan een betere manier van inventarisplanning? Dan moet u precies weten hoe uw voorraadniveaus zich ontwikkelen. Productie Geavanceerd geeft u hier inzicht in, omdat ook toekomstige bonnen en leveringen kunnen worden opgenomen in uw planningsoverzicht voor benodigde materialen. Als u de logistieke processen van uw bedrijf wilt uitbreiden, dan kunt u ook verschillende winkellocaties en magazijnen beheren. Zelfs gereedschappen en eenvoudige assemblages worden ondersteund door onze geavanceerde business software. Traceerbaarheid en compliance Als u producten met garantie levert, of als uw voorraad slechts tijdelijk houdbaar is, dan helpt Productie Geavanceerd u om uw traceerbaarheid en compliance beter bij te houden. U kunt serienummers gebruiken om ondeelbare unieke producten te traceren, of batchnummers voor productpartijen. Met onze business software weet u precies wie wat heeft geleverd. U kunt materialen zelfs terug traceren tot de voltooide shop orders. Bijproducten Productie Geavanceerd ondersteunt bijproducten, die in de stuklijsten kunnen worden gedefinieerd. Deze kunnen in elk stadium van het proces worden ontvangen, van shoporder tot inventaris. Onze functie voor bijproducten helpt u met bonnen voor restmaterialen zoals schroot. Wil u afgekeurde producten kunnen registreren en classificeren of bijhouden welke producten opnieuw gemaakt moeten worden? Met het geavanceerde pakket kunt u ook activiteiten als repa ratie en herstel, herproductie en zelfs recycling verwerken in uw administratie.

10 10 EXACT ONLINE SHOP, KOPPEL, PROFITEER HET EXACT ONLINE APP CENTER Uw business software is de spil van uw onderneming. Zou het dan niet mooi zijn als alle bedrijfsgegevens hierin samenkomen? Van alle verschillende services die u gebruikt? Met Exact Online kan dat. Dankzij apps. Dat zijn add-ons die uw favoriete software en services koppelen aan uw administratie. Gemaakt door andere partijen, gecertificeerd door Exact en verzameld in het App Center. Dat werkt! Voordelen van het Exact Online App Center: 1 Koppel Exact Online aan uw favoriete software en services Automatiseer processen en bespaar op administratiewerk. 2 Alle gecertificeerde apps op één plek Makkelijk zoeken op categorie en branche. 3 Simpel shoppen, heldere kosten Apps snel koppelen en ontkoppelen, geen verborgen kosten.

11 SUPPORT & SERVICES Snel aan de slag met Exact Online? Daar helpen wij u bij. Net op de manier waarop u dat uitkomt. Ontdek de mogelijkheden hieronder. Snel zelf aan de slag Wilt u meer leren op een moment dat het u uitkomt? Wij bieden online support met e-learning, help video s, een Help Center en webinars. Ideaal om snel een antwoord te vinden en te ontdekken. Experts helpen u op weg Sommige mensen leren liever van een expert. Onze consultants zijn dé Exact Online experts, zij helpen u snel op weg met de speciale Starterskits. Onze trainers geven ook trainingen op locatie zodat u alles leert over Exact Online. Dé manier om goed aan de slag te gaan. 30 DAGEN GRATIS PROBEREN OOK PROBEREN? Dat kan op 3 manieren 1 Ga naar exactonline.be en kies uw abonnement 2 Volg een gratis training en leer snel de ins & outs van het programma kennen. 3 Direct contact? Bel, chat of mail met Exact voor vragen. Customer support beantwoordt al uw vragen Voor vragen kunt u contact opnemen met een expert van ons supportteam. Telefonisch beantwoorden ze van maandag tot donderdag van 09:00 tot 17:00 en op vrijdag van 09:00 tot 15:00 al uw vragen. Aan de slag Met Exact Online heeft u zekerheid. U weet precies wat u per maand betaalt, zonder investeringen vooraf. Ga naar voor meer informatie of neem een proefabonnement om Exact Online 30 dagen gratis te proberen.

12 Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten we als zes studenten een bedrijf, nu zijn we een internationale onderneming met collega s in 15 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt. Onze business software zorgt ervoor dat u zich voluit kunt richten op het volgende doel, de volgende uitdaging. Zodat u niet hoeft te wachten op wat de toekomst u brengt, maar u deze zelf kunt bepalen. Analyseer, test en verbeter uw product, uw organisatie en uw business model. Continu. Met de daadkrachtige business software van Exact. Exact. Focus on what s next. Exact Software België N.V. Koningin Astridlaan Wemmel België Tel: info@exactonline.be Website: Exact Group B.V., Alle rechten voorbehouden. Alle hierin vermelde merken handelsnamen behoren toe aan de respectievelijke eigenaren. MCL644000BN005

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE Exact Online EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE

EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR PRODUCTIE? Je wilt je leverbetrouwbaarheid vergroten, efficiënter produceren en je concurrentiepositie vergroten. Dan heb je software

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.be EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.be

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.be EXACT ONLINE Online business software voor ondernemers. exactonline.be WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online business software voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in één is

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online business software voor ondernemers. exactonline.nl EXACT ONLINE Online business software voor ondernemers. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY

EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY Exact Online EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY De nr.1 software voor toekomstgerichte accountants exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE VOOR ACCOUNTANCY? Als accountants- of administratiekantoor uitgroeien tot

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl

EXACT ONLINE. Online Business software voor accountants. exactonline.nl EXACT ONLINE Online Business software voor accountants. exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC

CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC CONVERSION FROM BBAN TO IBANBIC Exact ProAcc Studio www.exactsoftware.be Exact ProAcc Studio SEPA BANK INFORMATIE 1 Hieronder vindt u een beschrijving m.b.t. de conversie van bestaande financiële rekeningnummers

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. TRY TOMORROW S TECH EXACT LIVE 2017 Exact Online Handel Tidde Tromp Utrecht, 15 november 2017 Exact Group B.V., 2017. All rights belong

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst.

THE SKY S THE LIMIT. De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. THE SKY S THE LIMIT De cloud wat is het, en waarom is het de toekomst. www.exactsoftware.nl THE SKY S THE LIMIT 03 INTRODUCTIE Maximale eenvoud bereiken, het is een constante uitdaging. Deze eenvoud helpt

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl

Exact voor. Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl Exact voor Zakelijke Dienstverlening Van A tot Z grip op projecten. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost Amerikaanse bedrijven meer dan $ 600 miljard per jaar De hele wereld is online en data explodeert.

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN

CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN www.exactsoftware.nl CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN 3 CONCURREREN DOOR SNELHEID TE MAKEN In de huidige concurrerende markt kan snelheid een onderscheidende factor

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

Tarieven.

Tarieven. Tarieven www.yuki.nl Yuki tarieven In deze brochure vind je alle mogelijkheden van werken met Yuki, plus de bijbehorende tarieven. Soms kies je zelf een optie, andere prijzen zijn gerelateerd aan functionaliteit,

Nadere informatie

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK

EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK EOSOL VOLLEDIGE TRANSFORMATIE DANKZIJ MOBILE FIRST AANPAK Over Eosol Wie zijn we? gespecialiseerd in productie van vliegenramen en zonwering voor levering aan schrijnwerkers en zonvakkers. Focus op kwaliteit

Nadere informatie

Webshop Connector Intakeformulier

Webshop Connector Intakeformulier De Webshop Connector is de ideale koppeling voor Exact Globe en Magento. Zonder handmatige handelingen worden de gegevens uitgewisseld, waardoor je fouten voorkomt en tijd bespaart. Bepaal zelf wat én

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. ZO WERKT EXACT VOOR PRODUCTIE Bart Vink, 10 oktober 2018, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners.

Nadere informatie

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf

Groei in Productie. Stroomlijn je productiebedrijf Groei in Productie Stroomlijn je productiebedrijf Even voorstellen Auke Hylarides Solution Marketing (Manufacturing, WMS, Service Management) Bart Vink Presales (Manufacturing, WMS en Service Management)

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Dé project tool die voor jou werkt

Dé project tool die voor jou werkt Dé project tool die voor jou werkt Dé uitdaging voor elke ondernemer Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tóch zijn er een aantal overeenkomsten: men heeft het razend druk

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving

Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Mobiel Onbeperkt KPN Dienstbeschrijving Versie 1.3 Inhoudsopga ve 1 Inleiding... 3 2 Overzicht Mobiel Onbeperkt abonnementen... 4 2.1 Alle Mobiel Onbeperkt varianten vrij combineerbaar... 4 2.2 Altijd

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN.

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen in waarna ze automatisch

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM () Stroomlijn je magazijnprocessen IN HET KORT Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Met Exact Warehouse

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie

Exact Online. Handleiding Versie Exact Online Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE

LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUB- OPTIMALISATIE We zijn nu lean, maar waar blijven de resultaten? www.exactsoftware.nl LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE 3 LEAN: VERSPILDE MOEITE DOOR SUBOPTIMALISATIE

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. NO HANDS ACCOUNTING MET EXACT ONLINE Onno Slot, 10 oktober, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners.

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1 STP & COMPLIANCE Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie U wilt verantwoord zakendoen en komt dagelijks in contact met prospects, klanten en leveranciers.

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Overstappen naar CCV Shop

Overstappen naar CCV Shop Overstappen naar CCV Shop Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave Changelog 2 3 1. Inleiding 4 2. Maak kennis met CCV Shop 5 3. De voordelen 6

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers:

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers: ABC4U software levert en implementeert geavanceerde softwarepakketten waarbij zij gespecialiseerd is in oplossingen voor de Bouwnijverheid en in het bijzonder voor gespecialiseerde Aannemers (Metsel- Voeg-

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX PROJECT Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PROJECT SAP Business One voor Projectindustrie Projectmatig (of grotendeels projectmatig) werken vraagt om ERP software met specifieke functionaliteiten.

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl

EXACT VOOR FINANCIËN. Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl EXACT VOOR FINANCIËN Compleet financieel inzicht. exactsoftware.nl 2 INVESTEER NU IN REALTIME REPORTING VOORDAT DE CONCURRENT HET DOET De hele wereld is online. Via een tablet en smartphone kun je bijna

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Software voor advocaten.

ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS. Software voor advocaten. ALLE TOOLS VOOR EEN BETERE BUSINESS CRM Offertes Compenda Dossiers Uren Software voor advocaten. Facturatie en meer... WIJ GEVEN MOMENTUM AAN ONDERNEMERS DIE HET MAXIMALE UIT HUN BUSINESS WILLEN HALEN.

Nadere informatie

CRM ontmoet MS Outlook

CRM ontmoet MS Outlook CRM ontmoet MS Outlook Slim en efficiënt Waar gaat het om? U herkent het waarschijnlijk wel. U gebruikt een CRM systeem en daarnaast gebruikt u de MS Office producten waaronder MS Outlook. Twee toepassingen

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

Order/behoefte vanuit doorrekening. Eventueel bestellingen te genereren vanuit hier. Materiaalplanning

Order/behoefte vanuit doorrekening. Eventueel bestellingen te genereren vanuit hier. Materiaalplanning Order/behoefte vanuit doorrekening. Eventueel bestellingen te genereren vanuit hier. Materiaalplanning Beschikbare voorraad is ook af te zetten tegen doorgerekende MRP scenario (dus incl. forecast) Materiaalplanning

Nadere informatie

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN.

CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN. CASE STUDY HOE EEN EINDHOVENSE BRANDER DE KOFFIEKETEN TRANSPARANT WIL MAKEN www.exactonline.nl 2 EXACT CASE STUDY VOOR BOEKHOUDEN STOPPEN MET DE TUSSENHANDEL EN RECHTSTREEKS MET KOFFIEBOEREN ZAKEN DOEN

Nadere informatie

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1 INNOVATIE IN DE BOUW Sessie 1 Agenda - Sessie 1 Innovatie in de bouw 08:15h Aanvang Innovatie in de bouw Thema ketenautomatisering Thema Mobiel Thema Portalen Thema data analyse / dashboards 09:00h Einde

Nadere informatie

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders ARTEN RELATIES FACTUREN BOEKHOUDEN ARTIKELEN Boekhouden Bankieren Klanten Leveranciers Artikelen Voertuigen Instellingen Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders n agboek 1000: Kas Dagboek

Nadere informatie

EXTRA INFORMATIE Voor docenten

EXTRA INFORMATIE Voor docenten EXTRA INFORMATIE Voor docenten Boekhouden in een horecabedrijf met Exact Online ISBN 978-90-74625-54-8 Aanmaken van de opleiding- en docentenaccounts Het stappenplan van het voorbereiden van de cursusomgeving

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Haal meer omzet met nichewebshops

Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops Haal meer omzet met nichewebshops De e-commerce strategie van Coolblue wordt regelmatig bejubeld. Niet voor niets, met honderden nichewebshops genereert Coolblue stijgende

Nadere informatie

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders ARTEN RELATIES FACTUREN BOEKHOUDEN ARTIKELEN Boekhouden Bankieren Klanten Leveranciers Artikelen Voertuigen Instellingen Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders n agboek 1000: Kas Dagboek

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management SERVICE MANAGEMENT 20% efficiency winst door Exact Service Management Even voorstellen Bram Streefkerk Principal Product Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Senior Business Consultant Manufacturing

Nadere informatie

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL

HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN EXCEL Exact Online voor Productie HOOG TIJD OM AFSCHEID TE NEMEN VAN Prijsuitdagingen: de top 5 waar Excel-gebruikers mee te maken krijgen, plus de oplossingen. www.exactonline.nl 2 HOOG TIJD OM AFSCHEID TE

Nadere informatie