taal & ski/snowboard in Alpbach (Oostenrijk) vrijdag t/m zaterdag (S5/SN5)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "taal & ski/snowboard in Alpbach (Oostenrijk) vrijdag 05-02 t/m zaterdag 13-02-2016 (S5/SN5)"

Transcriptie

1 vzw Depauw taalvakanties buitenland i.s.m. reizen Tanghe-Depauw b.v.b.a. taal & ski/snowboard in Alpbach (Oostenrijk) vrijdag t/m zaterdag (S5/SN5) Uurrooster Vertrek op vrijdag 5 februari 2016 Kortrijk Onthaal: 19u00 Vertrek: 19u30 Brussel Onthaal: 20u15 Vertrek: 20u45 Terug op zaterdag 13 februari 2016 Brussel Kortrijk + 19u u15 Wij vragen u met aandrang dit uurrooster strikt te respecteren, aangezien wij altijd stipt vertrekken. Bij problemen, gelieve het nummer 056/ dringend op te bellen. Bij de terugreis zal de bus steeds stipt bij iedere afstapplaats vertrekken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de deelnemers die te laat afgehaald worden. Wij raden u aan het nummer 0476/ te vormen voor u thuis vertrekt om uw kind af te halen. Daar verneemt u of er al dan niet vertraging is bij de terugkeer.

2 Plaats van afspraak BRUSSEL (zie plan in bijlage 1): De deelnemers worden verwacht bij het Carestel restaurant - tankstation Texaco te Groot- Bijgaarden, langs de autosnelweg E40 Brussel-Gent-Oostende. Gelieve u zonder bagage aan te melden in het restaurant Carestel. Bij het vertrek stappen de deelnemers op richting Brussel. De Carestel ligt op +1 km van Brussel. Bij de terugkeer stappen de deelnemers af richting Oostende. NB: Een brug verbindt de Carestels in beide richtingen, zodat u met de auto gemakkelijk de andere kant van de autosnelweg kunt bereiken. KORTRIJK (zie plan in bijlage 2): De deelnemers worden verwacht op het Centrum Depauw, Sint-Amandsplein 15, 8500 Kortrijk. Gelieve u zonder bagage aan te melden in de cafetaria van het Centrum Depauw. CAFETARIA SINT- AMANDS- PLEIN P Opmerking: Tijdens de laatste week voor het vertrek is het niet meer mogelijk om van vertrekplaats te veranderen. Wat nemen we mee? Opgelet: één valies en één handbagage per deelnemer! 1. Wat houdt men bij zich in de handbagage? NIET TE VERGETEN! identiteitskaart (een pasfoto voor het ski-abonnement is niet meer nodig) zakgeld: + 40 (Bij aankomst kunnen de deelnemers dit zakgeld afgeven op het secretariaat. Daar wordt het voor hen veilig bewaard. Wat zij menen nodig te hebben tijdens de dag, kunnen ze daar dan afhalen.) de Europese ziekteverzekeringskaart van uw ziekenfonds (siskaart is NIET nodig voor het buitenland). Deze kaart is gratis. Gelieve ze te nieten aan het medisch formulier achteraan in deze bundel. Vergeet niet na te kijken of uw kaart nog geldig is! een picknick voor de heenreis

3 2. Wat mag zeker niet ontbreken in de valies? een skipak (liefst uit 2 delen) T- shirts en verschillende lichte wollen truien (beter dan 1 heel dikke trui) zonnebril of skibril (tegen sneeuwblindheid) - let op de UV-bestendigheid! zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor + aftersun een vette lippenstift met UV-factor (tegen uitdroging lippen) (ski)handschoenen en muts gewone kousen en skikousen een sjaal sneeuwboots, (wandel)schoenen en gemakkelijke pantoffels toiletzak en nachtkledij, handdoeken zwemgerief (voor onze zwemavond in het tropisch zwembad) een notitieschrift, woordenboekje van de gekozen taal en schrijfgerief leesboek, gezelschapsspel 3. Het beddengoed is ter plaatse. Merk uw kledingstukken indien mogelijk 4. Snowboarders zijn verplicht polsbeschermers mee te nemen die ook bij het rolschaatsen (roller-bladen) gebruikt worden. 5. In Oostenrijk is het dragen van een helm voor het skiën en snowboarden verplicht voor jongeren tot 15 jaar! Wij raden iedereen ten stelligste aan een helm mee te nemen voor het skiën en het snowboarden. Men kan (indien gewenst) een skihelm ter plaatse verkrijgen (zie verder). Opmerkingen Het gebruik van de GSM en ipod is niet toegelaten vanaf het ontbijt tot na de avondactiviteiten. GSM- en ipod-gebruik is niet bevorderlijk voor het groepsleven gedurende de taalvakantie! We raden wel aan om de GSM mee te nemen op de skipistes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal, we zijn er ook niet tegen verzekerd. Laat dus nooit je gerief rondslingeren. Om diefstal te vermijden raden wij trouwens aan geen dure merkkledij, ipods, MP3-spelers, gsm s en dergelijke mee te nemen. We beschikken over een infirmerie en er is een dokter verbonden aan de taalvakantie. Het team Depauw in België is 24u op 24u telefonisch bereikbaar.

4 Medisch formulier en attesten Gelieve het medisch formulier achteraan dit dossier ingevuld af te geven aan de stageverantwoordelijke bij het begin van de stage. Mogen wij u vragen alle in te vullen attesten voor tussenkomst van het ziekenfonds af te geven bij het onthaal? Gedragsregels gedurende de taalvakantie Er geldt een nultolerantie voor drugs. Roken wordt uitzonderlijk toegelaten mits schriftelijke toestemming door de ouders (zie verder). We hechten veel belang aan veiligheid gedurende de taalvakantie. De deelnemers mogen het domein niet verlaten zonder begeleiding. Voor heel de duur van de stage blijven ze onder onze verantwoordelijkheid. Een goede sfeer is essentieel: pesten en discriminatie worden niet aanvaard. Deelnemers die echt blijk geven van slechte wil worden naar huis gestuurd. Verzekeringen Burgerlijke aansprakelijkheid: De burgerlijke aansprakelijkheid van elke deelnemer wordt door deze verzekering gedekt (na uitputting van de eventuele familiale verzekering). Maximumbedrag van de waarborg: , lichamelijke en stoffelijke schade gemengd. Vrijstelling: 173,53. Medische zorgen: Na tussenkomst van het ziekenfonds, betaalt de maatschappij de medische, heelkundige, farmaceutische en hospitaalkosten tot 1 239,47 per ongeval, zonder vrijstelling. Verlies en diefstal: We zijn niet verzekerd tegen diefstal of verlies van voorwerpen. Wij raden u dan ook aan geen waardevolle zaken mee te nemen. Wij nemen ook een bijstandsverzekering Europ Assistance voor alle deelnemers. Indien u dit wenst, kunt u een bijkomende verzekering Blijvende Invaliditeit afsluiten bij onze verzekeringsmakelaar Malfait (tel. 056/ ). Uiteraard kunt u ook uw eigen agent contacteren.

5 Contactgegevens Alpbach Om het goede verloop van de stages niet te storen, vragen wij u alleen te bellen in dringende gevallen, bij voorkeur s avonds. Gasthof Paulinghof Familie Rinnergschwentner Belgische Gruppe Depauw Haus nr. 48 A 6252 Breitenbach ÖSTERREICH Tel. 0043/ Fax 0043/ Roken Gedurende onze taalvakanties geldt de regel dat er niet gerookt mag worden. Indien u uw zoon of dochter toch de toestemming wilt geven om te roken (enkel tijdens de pauzes, op afgezonderde plaatsen en ouder dan 16 jaar), gelieve dan het strookje hieronder in te vullen en af te geven aan de stageverantwoordelijke bij het onthaal. Als u ons niets afgeeft, gaat u er dus automatisch mee akkoord dat wij het roken verbieden Ik ondergetekende, verklaar dat mijn zoon / dochter.. ingeschreven voor de stage te.. mag roken. Datum : Handtekening :

6 Wil zo vriendelijk zijn onderstaand blad voor 31/01/2015 ingevuld terug te sturen naar de stagecoördinator : Dhr. Wouter Ballyn, Kattestraat 79, 8840 Westrozebeke. Kamerindeling Indien u wenst uw kamer te delen met iemand die u kent, gelieve onderstaand strookje in te vullen. Naam:.. Voornaam: ingeschreven voor Alpbach SKI (S5) / Alpbach SNOWBOARD (SN5) * * Gelieve te schrappen wat niet van toepassing is. wenst de kamer te delen met: Naam:. Voornaam:.. Helmen In Oostenrijk is het dragen van een helm voor het skiën en snowboarden verplicht voor jongeren tot 15 jaar! Wij raden iedereen ten stelligste aan een helm mee te nemen voor het skiën en het snowboarden. Helmen kunnen eventueel gehuurd worden ter plaatse aan voor de volledige periode (inbegrepen in de prijs). Naam:.. Voornaam:.. ingeschreven voor Alpbach SKI (S5) / Alpbach SNOWBOARD (SN5) * wenst geen/ een* helm te huren (* Gelieve te schrappen wat niet van toepassing is.) Hoeveel buitenlandse skivakanties van minimum 4 dagen heeft uw kind reeds gedaan?. Hoeveel buitenlandse snowboardvakanties van minimum 4 dagen heeft uw kind reeds gedaan?. Voor snowboarders Aangezien we het gehuurde materiaal zo goed mogelijk willen afstellen om ook geen tijd te verliezen bij het afhalen, vragen wij het strookje hieronder duidelijk in te vullen. Bij het snowboarden wil ik dat mijn snowboard afgesteld wordt zoals vermeld: 0 REGULAR ( = linkervoet naar voor op de snowboard) 0 GOOFY ( = rechtervoet naar voor op de snowboard) Naam: Voornaam:

7 OOSTENDE E 40 BRUSSEL E 40 Carestel Bijlage 1 CARESTEL BRUSSEL BRUG - PONT HOTEL CARESTEL SELF-RESTO PARKING AUTOCARS OOSTENDE STATION TEXACO + SHOP STATION TEXACO OOSTENDE t Hoge Kortrijk +32 (0)

8 Bijlage 2 talencentrum DEPAUW Sint-Amandsplein Kortrijk Vanuit de richting Brugge of Doornik (A17 /E 403) Neem afrit A19 richting Kortrijk Gullegem. Stukje A19 tot einde rijden tot R8. Van Richting de richting Kortrijk-Noord Rijsel (E17) volgen (linkshouden en aan de lichten links). Deze ring (met verkeerslichten) volgen tot voorbij het E17, Ring Afrit Shopping nr. 3bis, Center Kortrijk-Oost en Quick Ringlaan Hamburger.Aan R8 oprijden de richting Kortrijk Noord. verkeerslichten 5 de rechts, richting Kortrijk-Centrum (N50).Einde lichten links Kortrijk Centrum(N50) (. N50 rechts aan lichten richting Heule. Daarna 1 e lichten links (na 100m). Na 100m. ziet u op uw linkerkant het Sint-Amandsplein. Op de verste hoek van dit plein bevindt ons centrum zich. Vanuit de richting Brussel, Antwerpen, Gent (E17) E17, afrit nr. 3 Kortrijk-Noord, rechts houden naar Ringlaan R8 Richting Brugge Kortrijk-Noord. 5 de lichten links Kortrijk Centrum (N50) (Pas op : eerste 3 verkeerslichten staan dicht bij elkaar). Einde N50 rechts aan lichten richting Heule. Daarna 1 e lichten links (na 100m). Na 100m. ziet u op uw linkerkant het Sint- Amandsplein. Op de verste hoek van dit plein bevindt ons centrum zich.

9 Medisch formulier (Gelieve dit formulier aan de stageverantwoordelijke ter plaatse te geven a.u.b.) Strikt vertrouwelijk Strictement confidentiel Strictly confidential Medisch formulier Formulaire médical Medical and consent Form Naam van de deelnemer - Nom du participant - Name of the student. Thuisadres - Adresse du domicile- Home address.. tel: /.. (GSM.../ ) Naam en adres van de huisdokter - Nom et adresse du médecin de famille -Name and address of own doctor tel: /.... Is de stagiair allergisch aan iets? ja/nee Indien ja, waaraan? - Le participant, est-il allergique? oui/non Si oui, à quoi? - Is the student allergic to anything? yes / no If yes, to what?..... Volgt de deelnemer momenteel een behandeling? ja/nee - Le participant, suit-il pour le moment un traitement? oui / non - Is the student having any medical treatment at present? yes / no waartegen? lequel? which? medicamenten? médicaments? medication? Lijdt de stagiair aan één of andere handicap? ja / nee Indien ja, waaraan. Le participant, souffre-t-il d un handicap? Si oui, lequel? Does the student suffer from any handicap? yes / no If yes, from what?..... Moet de stagiair een speciaal dieet volgen? ja / nee Indien ja, welk? - Doit -il suivre un régime alimentaire? oui / non Si oui, lequel? - Please indicate any special dietary requirements.... Datum van de laatste inenting tegen tetanus (indien u dit weet) - Date de la dernière vaccination anti-tétanos (si vous vous souvenez) - Date of last anti-tetanus injection (if known)./ /.... Lijdt de stagiair aan - Souffre-t-il de - Does he suffer from : O kolieken O astma O epilepsie O zeeziekte O hooikoorts O coliques O asthme O épilepsie O mal de mer O rhume des foins O colic O astma O epilepsy O seasickness O hay fever Ouderlijke toestemming tot geneeskundige zorgen tijdens de stage Ik, ondergetekende, vader / moeder van (voornaam + naam) ingeschreven voor de stage in..van...tot. geef mijn zoon/dochter de toestemming het land te verlaten. Bovendien geef ik het medisch korps de toestemming om geneeskundige zorgen toe te dienen en te laten repatriëren indien dit nodig blijkt. Autorisation parentale pour soins médicaux pendant le stage Je, soussigné(e), père / mère de (nom + prénom) inscrit(e) pour le séjour à du..au, autorise mon fils/fille de quitter le pays. J autorise également le corps médical à procurer des soins médicaux et à faire rapatrier en cas de nécessité. Parents licence for medical care during the summer camp The father / mother of.. (first name and name) allows his/her son/daughter to leave the country. He/she also allows the doctor to provide medical care and repatriate if necessary. Handtekening Signature Depauw taalvakanties buitenland - t Hoge B-8500 Kortrijk - tel: (0) t Hoge Kortrijk +32 (0)

Engels in College St.-Paul (Godinne)) maandag 28-03 t/m zondag 03-04-2016 (E02) maandag 06-04 t/m zondag 12-04-2015 (E02)

Engels in College St.-Paul (Godinne)) maandag 28-03 t/m zondag 03-04-2016 (E02) maandag 06-04 t/m zondag 12-04-2015 (E02) Engels in College St.-Paul (Godinne)) maandag 28-03 t/m zondag 03-04-2016 (E02) maandag 06-04 t/m zondag 12-04-2015 (E02) Wat nemen we mee? sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen)

Nadere informatie

taal & ski/snowboard in Morzine-Avoriaz (Frankrijk) vrijdag 03-04 t/m zaterdag 11-04-2015 (S7/SN7)

taal & ski/snowboard in Morzine-Avoriaz (Frankrijk) vrijdag 03-04 t/m zaterdag 11-04-2015 (S7/SN7) taal & ski/snowboard in Morzine-Avoriaz (Frankrijk) vrijdag 03-04 t/m zaterdag 11-04-2015 (S7/SN7) Uurrooster Vertrek op vrijdag 3 april 2015 Brussel Onthaal: 20u30 Vertrek: 21u00 Kortrijk Onthaal: 21u45

Nadere informatie

Engels in Zeeland Engels & watersporten

Engels in Zeeland Engels & watersporten Engels in Zeeland Engels & watersporten E 25 van zaterdag 22 augustus tot zaterdag 29 augustus 2015 E 26 van zaterdag 22 augustus tot zaterdag 29 augustus 2015 Wat nemen we mee? De deelnemers nemen elk

Nadere informatie

Frans in Oostduinkerke - Hoge Duin

Frans in Oostduinkerke - Hoge Duin Frans in Oostduinkerke - Hoge Duin F23(W) van zondag 20 augustus t/m zaterdag 26 augustus 2017 Wat nemen we mee? sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen) toiletgerief en enkele

Nadere informatie

Frans in Duinse Polders (Blankenberge) zondag t/m zaterdag (F03/F05)

Frans in Duinse Polders (Blankenberge) zondag t/m zaterdag (F03/F05) Frans in Duinse Polders (Blankenberge) zondag 03-04 t/m zaterdag 09-04-2016 (F03/F05) Wat nemen we mee? De deelnemers moeten geen hoofdkussen, geen lakens en geen dekens meenemen. Alles is ter plaatse.

Nadere informatie

Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin

Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin E09 van zaterdag 4 juli tot donderdag 16 juli 2015 E20 van zaterdag 15 augustus tot donderdag 27 augustus 2015 Wat nemen we mee? Voor het beoefenen van

Nadere informatie

Frans in De Panne. F10(A) van zondag 2 juli tot zaterdag 8 juli sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen).

Frans in De Panne. F10(A) van zondag 2 juli tot zaterdag 8 juli sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen). Frans in De Panne F10(A) van zondag 2 juli tot zaterdag 8 juli 2017 Wat nemen we mee? sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen). toiletgerief en enkele handdoeken zonnecrème met

Nadere informatie

Frans in Spa (Vakantiehuis Sol Cress) F06 van zondag 2 april tot zaterdag 8 april 2017 Frans & ontspanning

Frans in Spa (Vakantiehuis Sol Cress) F06 van zondag 2 april tot zaterdag 8 april 2017 Frans & ontspanning Frans in Spa (Vakantiehuis Sol Cress) F06 van zondag 2 april tot zaterdag 8 april 2017 Frans & ontspanning F07 van zondag 2 april tot zaterdag 8 april 2017 Frans, sport & avontuur Wat nemen we mee? De

Nadere informatie

Frans in Biscarrosse

Frans in Biscarrosse Frans in Biscarrosse van zaterdag 13 augustus tot zondag 21 augustus 2016 F 45 Frans & golfsurfen / bodyboard F 46 Frans & waterski / wakeboard F 47 Frans & paardrijden Wat nemen we mee? De deelnemers

Nadere informatie

Engels in Wight (Cowes) Engels & windsurfen/catamaran

Engels in Wight (Cowes) Engels & windsurfen/catamaran Engels in Wight (Cowes) Engels & windsurfen/catamaran E18 van zaterdag 13 augustus tot zaterdag 20 augustus 2016 Wat nemen we mee? De deelnemers nemen elk één handbagage en één valies mee. In de handbagage:

Nadere informatie

Frans in Noirmoutier Frans & windsurfen/catamaran

Frans in Noirmoutier Frans & windsurfen/catamaran Frans in Noirmoutier Frans & windsurfen/catamaran F19 van zaterdag 2 juli tot zondag 10 juli 2016 F34 van dinsdag 2 augustus tot woensdag 10 augustus 2016 F35 van dinsdag 9 augustus tot woensdag 17 augustus

Nadere informatie

Engels in Godinne. E22 A/B van zondag 20 tot zaterdag 26 augustus 2017

Engels in Godinne. E22 A/B van zondag 20 tot zaterdag 26 augustus 2017 Engels in Godinne E22 A/B van zondag 20 tot zaterdag 26 augustus 2017 Wat nemen we mee? De deelnemers nemen een hoofdkussen met kussensloop, matrasbeschermer en slaapzak mee. Voor het beoefenen van sport

Nadere informatie

Frans in Oostduinkerke

Frans in Oostduinkerke Frans in Oostduinkerke F13(W) van zondag 16 juli tot zaterdag 22 juli 2017 F24 van zondag 20 augustus tot zaterdag 26 augustus 2017 Wat nemen we mee? sportkleding (short of trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen).

Nadere informatie

Engels in Wight Engels & gastgezin

Engels in Wight Engels & gastgezin Engels in Wight Engels & gastgezin E08 van dinsdag 12 juli tot woensdag 20 juli 2016 Ventnor E19 van zaterdag 13 augustus tot zaterdag 20 augustus 2016 Cowes Wat nemen we mee? Voor het beoefenen van sport

Nadere informatie

Frans en voetbal in Moeskroen (Centre Futurosport)

Frans en voetbal in Moeskroen (Centre Futurosport) Frans en voetbal in Moeskroen (Centre Futurosport) F15 FX15 van zondag 5 juli tot zaterdag 11 juli 2015 INTERNAAT van zondag 5 juli tot zaterdag 11 juli 2015 EXTERNAAT Wat nemen we mee? De deelnemers moeten

Nadere informatie

Frans in Godinne (Collège Saint-Paul)

Frans in Godinne (Collège Saint-Paul) Frans in Godinne (Collège Saint-Paul) F39 van zondag 13 tot zaterdag 19 augustus 2017 Frans & ontspanning F38 van zondag 13 tot zaterdag 19 augustus 2017 Frans & natuursporten Wat nemen we mee? Voor het

Nadere informatie

Frans met tennis in Blankenberge (Duinse Polders)

Frans met tennis in Blankenberge (Duinse Polders) Frans met tennis in Blankenberge (Duinse Polders) F11T van zondag 2 juli tot zondag 9 juli 2017 F12T van zondag 9 juli tot zaterdag 15 juli 2017 F25T van zondag 6 augustus tot zaterdag 12 augustus 2017

Nadere informatie

Frans of Engels in Blankenberge (Duinse Polders)

Frans of Engels in Blankenberge (Duinse Polders) Frans of Engels in Blankenberge (Duinse Polders) Frans F08 van zondag 2 juli tot zondag 9 juli 2017 F11(S) van zondag 2 juli tot zondag 9 juli 2017 F09 van zondag 9 juli tot zaterdag 15 juli 2017 F12(W)

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

Oostenrijk Het klimaat Het Lechtal Stanzach ( 939 m )

Oostenrijk Het klimaat  Het Lechtal Stanzach ( 939 m ) Oostenrijk Oostenrijk is een bondsrepubliek in het hart van Europa. Het land is ongeveer 3 maal zo groot als Belgïe. Het bondsland Tirol, met als hoofdstad Innsbruck, neemt 1 / 5 van het land in beslag.

Nadere informatie

Oostenrijk Het klimaat Het Lechtal Stanzach ( 939 m )

Oostenrijk Het klimaat Het Lechtal Stanzach ( 939 m ) Oostenrijk Oostenrijk is een bondsrepubliek in het hart van Europa. Het land is ongeveer 3 maal zo groot als Belgïe. Het bondsland Tirol, met als hoofdstad Innsbruck, neemt 1 / 5 van het land in beslag.

Nadere informatie

Gezondheidsformulier Health form

Gezondheidsformulier Health form Persoonlijke gegevens / Personal information Achternaam Surname Voornamen Christian names Adres Address Postcode Postal code Telefoonnummer thuis Telephone number home Geboortedatum Date of Birth Geslacht

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

Vorming. Cursus: wo vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: wo vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Mission possible We gaan samen aan de slag om een groot spel van a tot z uit te werken. Op vrijdagavond stromen de animatoren toe om zich te smijten in jullie zelfgemaakte spel. Cursus: wo. 05.04

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen

Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Beste ouders Vrijdag, 12 januari 2017 Beste leerlingen Betreft: Laatste afspraken over de Stadsklassen Gent 2017 Het is bijna zover! De leerlingen van het 6 de leerjaar vertrekken dan op Stadsklassen naar

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

Hé, jij bent er ook bij tijdens de Atletiekstage van 19 tot 23 augustus te Oordegem!

Hé, jij bent er ook bij tijdens de Atletiekstage van 19 tot 23 augustus te Oordegem! Brussel, woensdag 17 juli 2013 Hé, jij bent er ook bij tijdens de Atletiekstage van 19 tot 23 augustus te ordegem! Wij verwachten je op maandag 19 augustus tussen 08.30u en 09.00u aan de atletiekpiste

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11

BOSKLASSEN. 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 BOSKLASSEN 1. PERIODE maandag 26 september 11 tot en met vrijdag 30 september 11 2. ADRES Aan. (naam leerling + KLAS) p/a Vakantiehuis Bosberg Kelchterhoefstraat 10 3530 Houthalen Géén fax doorsturen /

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee 20.06.2017 Beste dansers en ouders, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor we aan een welverdiende grote vakantie gaan beginnen. Iedereen kan nu min of meer gaan genieten van wat vrije tijd. 24 juni

Nadere informatie

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW!

WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 5 ZATERDAG 4 APRIL TOT ZONDAG 12 APRIL 2015 WAGRAIN WE REIZEN VOOR DE 17de KEER NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta

Nadere informatie

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar

Informatieavond. Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Informatieavond Dinsdag 5 januari 2016 Dalton College Alkmaar Inhoud presentatie De organisatie Reisgegevens Meenemen Programma Bekostiging Inclusief / exclusief Regels / Afspraken Adresgegevens Hotel

Nadere informatie

Hier volgt een heleboel informatie over onze skivakantie in Stockach, Oostenrijk. Gelieve deze bladzijden GOED TE LEZEN EN TE BEWAREN.

Hier volgt een heleboel informatie over onze skivakantie in Stockach, Oostenrijk. Gelieve deze bladzijden GOED TE LEZEN EN TE BEWAREN. Asse, november 2017 Beste ouders en leerlingen, Hier volgt een heleboel informatie over onze skivakantie in Stockach, Oostenrijk. Gelieve deze bladzijden GOED TE LEZEN EN TE BEWAREN. 1. Infoavond : 22/01/2018.

Nadere informatie

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG

Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG RUITERKAMP RODEBERG Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit om ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN te volgen in RUITERSCHOOL RODEBERG Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015.

Kostprijs van dit gebeuren is 100,00. Deze som dient te worden betaald via de betaalkaart ten laatste op woensdag 16 september 2015. 4 september 2015 GWP Gent Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

Merksem Judoclub vzw Wedstrijdstage De Hoge Rielen Wedstrijdstage. Infobrochure. 4 januari tot 6 januari De Hoge Rielen.

Merksem Judoclub vzw Wedstrijdstage De Hoge Rielen Wedstrijdstage. Infobrochure. 4 januari tot 6 januari De Hoge Rielen. Infobrochure Merksem Judoclub vzw Wedstrijdstage 4 januari tot 6 januari 2013 De Hoge Rielen - Kasterlee - 1 Deze informatiebrochure bevat enkele praktische richtlijnen en inlichtingen, die van groot belang

Nadere informatie

SNEEUWSCHOOL /02 01/03

SNEEUWSCHOOL /02 01/03 SNEEUWSCHOOL 2019 21/02 01/03 We zijn er bijna, we zijn er bijna Maar nog niet helemaal WE GAAN NAAR OOSTENRIJK! ZAVO - BERGLAND Naam leerling HAUSNR. 43 A-6642 Stanzach Östenreich PAS OP! De post is even

Nadere informatie

Jeugdtheater Triangel

Jeugdtheater Triangel Jeugdtheater Triangel Infomapje - Inschrijvingsformulier Triangel - Brief over foto s - Gegevens over de verzekering - Medische fiche - Belangrijke data - Informatie/Inschrijvingsformulier theaterweekend

Nadere informatie

Buitenlandse stage Salou voor niet-leden

Buitenlandse stage Salou voor niet-leden Buitenlandse stage Salou voor niet-leden Van 1 april tot en met 10 april 2016 1. Inschrijvingsformulier (getekend terug bezorgen) 2. Aanbevelingen stage Salou. 3. Algemene reisvoorwaarden ( getekend terug

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kleef hier een recente foto Naam deelnemer: Gelieve dit document op te sturen naar : vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke Geboortedatum: Gegevens kamp(en) Paasvakantie

Nadere informatie

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach.

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. Bütgenbach 2018 Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. We verblijven in het domein Worikken, dat voorzien is op grotere groepen. Er zijn daar 2 ruime sporthallen

Nadere informatie

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

Campus Dendermonde Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 9 september 2013 GWP Antwerpen Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor humane wetenschappen. We streven er als school

Nadere informatie

S K I V A K A N T I E P A S E N

S K I V A K A N T I E P A S E N S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 1 ZATERDAG 09 TOT ZONDAG 17 APRIL 2011 FLACHAU (OOSTENRIJK) WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 2013-2014 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT 17-19 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al genomen.

Nadere informatie

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Feestelijk Gent Laat je deze week meevoeren door de spectaculaire wildwaterbanen of ontspan in het bubbelbad. Haal nadien de snelheidsduivel in jou naar boven voor een bloedstollende race op het kartingcircuit.

Nadere informatie

Sneeuwklassen 2012-2013

Sneeuwklassen 2012-2013 Sneeuwklassen 2012-2013 WAAROM Omdat met de sneeuwklas het schoolleven een gans andere dimensie krijgt. Het wordt een pedagogie van de waarneming. De kinderen leren observeren en ervaren realiteit rondom

Nadere informatie

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm:

Begeleiders: mevr. P. Peeters - stage/verzorging/opvoedkunde - Gsm mevr. K. Leus - stage/expressie - Gsm: 18 april 2017 Buitenlandse stage Finland voor 7 Kinderzorg Beste ouder Beste leerling Hier volgt de algemene informatie en afspraken i.v.m. de inleefstage van 23 april 2017 tot 9 mei 2017 in Finland. Gegevens

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Ouderlijke toestemming: een document van de FOD Buitenlandse Zaken ivm. minderjarigen die zonder hun ouders naar het buitenland reizen.

Ouderlijke toestemming: een document van de FOD Buitenlandse Zaken ivm. minderjarigen die zonder hun ouders naar het buitenland reizen. DOCUMENT: praktische reisinfo, pagina 1 van 6 Beste reiziger(s), Nog even en het is tijd om te vertrekken op vakantie, boordevol sun, fun & beach! Wij zetten alvast de cocktails klaar, zorg jij dat je

Nadere informatie

Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel Al Cervo - Tesero

Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel Al Cervo - Tesero www.creactief.be Creactief vzw Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel Al Cervo - Tesero Je hebt voor je skivakantie gekozen om mee te gaan met Creactief vakanties. Natuurlijk hopen we dat je een onvergetelijke

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen.

Nadere informatie

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com 1/ 5 Hierbij, op pagina 2 uw verzekeringspas geldig voor al uw verplaatsingen naar het buitenland gedurende de verzekerde periode. We wensen u een aangenaam en veilig verblijf. Hoe te reageren bij schade?

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten Mix n match Ontrafel het mysterie en probeer samen met je vrienden zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan de strijd aan in een knallend paintballgevecht,

Nadere informatie

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput)

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput) 1 Liefste givers, Beste ouders, GIVER-WEEKEND II: 13-15 april te Oostende (Oesterput) Ons tweede scouts-weekend staat weer voor de deur. Als beloning voor ons noeste arbeid op de pannenkoekenslag en truffelverkoop

Nadere informatie

Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+

Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+ Af te geven aan de reisleiding bij aankomst op de vakantiebestemming Medische fiche volmacht formulier minderjarige 16+ Iedere ouder/voogd van een minderjarige is verplicht om het document medische fiche

Nadere informatie

Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel ERICA - Tesero

Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel ERICA - Tesero www.creactief.be Creactief vzw Infoboekje wintervakantie 2015 Hotel ERICA - Tesero Je hebt voor je skivakantie gekozen om mee te gaan met Creactief vakanties. Natuurlijk hopen we dat je een onvergetelijke

Nadere informatie

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin.

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Vorming Cursus animator Kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal jouw ding! Ontdek hoe je een spel in elkaar steekt, een speluitleg geeft en zo

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Informatieboekje skikamp 2015

Informatieboekje skikamp 2015 Informatieboekje skikamp 2015 www.eduvier.nl www.skiamade.com (panorama) Reisorganisatie www.duketravel.nl Jugendgästehaus Steiner in het plaatsje Eben in Oostenrijk www.jgh-steiner.com 1 Belangrijke zaken!

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar

Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar Van 7 tot 16 januari 2019 op sneeuwklas naar Enkele algemene inlichtingen : De basisskipas is inbegrepen in de kostprijs. Enkel de gevorderde skiër betaalt een supplement van 67. Dit bedrag wordt genoteerd

Nadere informatie

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD

BE Campus Dendermonde. Zuidlaan Dendermonde. Volgende vermelding zeker niet vergeten: naam leerling + klas + GWP 3 KAD 8 september 2014 GWP Brussel Beste ouders De vakantie ligt alweer achter ons, het nieuwe schooljaar gaat van start en uw zoon of dochter heeft gekozen voor een talenrichting. We streven er als school naar

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin.

Vorming. Cursus: zo vr Indien stage: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Vorming Cursus animator Ben jij een 15-jarig speelbeest dat maar niet genoeg kan krijgen van spelen en kriebelt het om kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen? Dan is de cursus animator helemaal

Nadere informatie

Cursus hoofd -animator

Cursus hoofd -animator Vorming Cursus hoofd -animator Je hebt een animator attest op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? CHECK Je bent 16 jaar? CHECK Je droomt ervan om alles op vakantie in goede banen te leiden en de

Nadere informatie

RUITERKAMP MEERDAALHOF

RUITERKAMP MEERDAALHOF RUITERKAMP MEERDAALHOF Beste sportkamp(st)er(s), Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit op ons sportkamp PONY- of PAARDRIJDEN, in Meerdaalhof te Oud-Heverlee. Uw inschrijving is pas definitief in orde nadat

Nadere informatie

VAKANTIE-INFO WINTER 2009-2010

VAKANTIE-INFO WINTER 2009-2010 DOCUMENT: laatste inlichtingen, pagina 1 van 6 Mortsel, postdatum Beste cursist, Het lange wachten wordt beloond! Nog even en dan is het weer sneeuw, hopelijk wat zon, berghutten en après-ski à volonté!

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Bonte Beestenboel Wortel 1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Woord vooraf Beste ouders, Beste eersteklassers, 1 februari vertrekken we op boerderijklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft! Om alles

Nadere informatie

KAMPBROCHURE. Dank aan. 1 tot 6 april 2013. vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089

KAMPBROCHURE. Dank aan. 1 tot 6 april 2013. vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089 Dank aan KAMPBROCHURE 1 tot 6 april 2013 vzw BaNaKa Dokter Dhaenenslaan 28 9820 Merelbeke 0468/167.089 www.banaka.be info@banaka.be bank : 068-8891514-36 Beste deelnemers, Beste ouders, Beste begeleiders,

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Cursus hoofd -animator

Cursus hoofd -animator Vorming Cursus hoofd -animator Je droomt ervan om samen met je team een vakantie in goede banen te leiden? Je hebt het attest animator op zak of 100 uur ervaring in het jeugdwerk? Twijfel dan geen seconde

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Mijn sport is top Begin je maar al op te warmen, want deze vakantie sporten we erop los. Daag je vrienden uit voor een partijtje badminton en sla iedereen met verstomming met je beste smash. Of speel jij

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 -

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 - - 1 - Het wordt tijd om jullie eens op de proef te stellen: Hoe dapper zijn jullie? Kunnen jullie zich als welpen bewijzen dat jullie het in je hebben om voor FREEDOM te strijden. Alleen de beste, stoerste

Nadere informatie

Wij komen samen aan de kerk op vrijdag 7 mei om uur met pak en zak. We vertrekken stipt om uur.

Wij komen samen aan de kerk op vrijdag 7 mei om uur met pak en zak. We vertrekken stipt om uur. Vormselweekend : 7-8-9 mei 2010 Waarheen? Vertrek? Terug? Hoe? Scoutsdomein Drieboomkensberg in Westmalle Wij komen samen aan de kerk op vrijdag 7 mei om 17.45 uur met pak en zak. We vertrekken stipt om

Nadere informatie

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628 Basisschool De duizendpoot Leefschool Kameleon Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat 88 8450 Bredene 059/323628 Het is bijna zo ver, binnenkort vertrekken we op zeeklassen. We zullen verblijven in domein

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

VAKANTIE-INFO WINTER

VAKANTIE-INFO WINTER DOCUMENT: laatste inlichtingen, pagina 1 van 6 Mortsel, postdatum Beste skiër of snowboarder, Het lange wachten wordt beloond! Nog even en dan is het weer sneeuw, hopelijk wat zon, berghutten en après-ski

Nadere informatie

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016 JONG-GIVERWEEKEND 18-19-20 maart 2016 Beste ouders, beste jong-givers, De feestdagen zijn weer gepasseerd, hoog tijd om te beginnen denken aan een weekend in dit tweede semester. We stootten deze keer

Nadere informatie

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Speelhotel Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt op vakantie en vertrekt. Kies mee welke toffe spelletjes

Nadere informatie

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten #doehetzelvers Deze vakantie doe je het zelf. Je tovert het simpelste materiaal om tot een kunstwerk. Je maakt je eigen knuffelbeest. Of wordt het een monstertje? Met een gigantische hoeveelheid Lego bouw

Nadere informatie

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten #loveleuven Een spannend stadsspel zorgt voor een intense jacht naar de overwinning. Vanop de klimmuur voel je hoogtekriebels in je buik en wat later maken die plaats voor een lekkere Würst. Als toetje

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Beroepen achter de schermen

Beroepen achter de schermen Beroepen achter de schermen Later word ik? Wij hebben alvast wat leuke ideetjes! We duiken achter de schermen en steken onze handen uit de mouwen in het bakkerijmuseum. We ontdekken er de lekkerste recepten

Nadere informatie

LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010

LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010 LAATSTE INFO LA ROSIERE PASEN 1 WEEK 2010 Appartementen Les Balcons Vervoer per bus Hierbij sturen wij u de laatste info voor de skivakantie met Pasen. Let op: onderaan in deze mail zijn een paar belangrijke

Nadere informatie

Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot en de sportleerkrachten organiseren deze ski- en snowboardreis voor de vijftiende maal.

Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot en de sportleerkrachten organiseren deze ski- en snowboardreis voor de vijftiende maal. S K I V A K A N T I E P A S E N 2 0 1 3 30 MAART TOT ZONDAG 7 APRIL 2013 WAGRAIN WE REIZEN NAAR DE SNEEUW! Wie, wat en waar? Reizen met de bus? Onze school, Instituut Sancta Maria te Aarschot en de sportleerkrachten

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie