2WDof AllGrip Keuze tussen tweewielaandrijving (2WD) en het AllGrip 4WD-systeem (Swift 5-deurs 1.2 VVT) voor optimale grip en veiligheid.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2WDof AllGrip Keuze tussen tweewielaandrijving (2WD) en het AllGrip 4WD-systeem (Swift 5-deurs 1.2 VVT) voor optimale grip en veiligheid."

Transcriptie

1

2 DualJet De zuinige 1.2 DualJet-motor van de Swift verbruikt gemiddeld slechts 4,3 l/100 km. 2WDof AllGrip Keuze tussen tweewielaandrijving (2WD) en het AllGrip 4WD-systeem (Swift 5-deurs 1.2 VVT) voor optimale grip en veiligheid. airbags 7Alle uitvoeringen van de Swift zijn standaard uitgerust met 7 airbags. Laat je verleiden De Suzuki Swift - het icoon van Suzuki - heeft een nieuw trendy design gekregen, met onder meer nieuwe velgen, een nieuwe voorbumper met mistlampen in combinatie met LED-verlichting, zwarte wielkastverbreders en sideskirts, privacy glass en een zuinige motor. Laat je verleiden! Échte ervaringen Swift-rijders hebben via de Facebook-pagina van Suzuki Nederland hun mening over de Swift gegeven. Je herkent ze aan het Facebook-logo.

3 5 sterren Maximale veiligheidscore in de Euro NCAP-tests. 14 kleuren De Swift is in 14 kleuren leverbaar, waaronder vier speciale Two-tone kleuren. 98 g/km Een lage CO 2 -uitstoot. Die, afhankelijk van de uitvoering, varieert van 98 tot 147 g/km en resulteert in 20% bijtelling (DualJet en Diesel).

4 puur plezier De Swift heeft nóg sportievere looks, is nóg efficienter in verbruik en biedt nóg betere rijeigenschappen. Puur plezier!

5 Kenneth van Arkelen 'De Swift is in één woord sportief en een auto waarin je echt leert autorijden.'

6 Sportief en stijlvol Dát is het design van de Swift. Door de zwartgekleurde A- en B-stijlen lijkt het dak te zweven. Een laag, breed en compact ontwerp dat pure rijdynamiek uitstraalt en deze ook waarmaakt. Tineke Schutte 'Hoe fijn kan rijden zijn. Ruim vanbinnen, sportief vanbuiten, zuinig, weinig onderhoud, starten en lopen. Wie wil er nou geen Swift kopen?'

7

8 De juiste tone Wil je je graag nog meer onderscheiden van de rest? Durf dan te kiezen voor de Two-tone. Van deze uitvoering zijn het dak en de spiegelkappen altijd in wit uitgevoerd. Maar de rest van de carrosserie is dat niet. Voor welke kleur ga jij? Jaco Terlouw 'Swift rijdt heerlijk, is klein, makkelijk en ook snel. Makkelijk je eigen draai aan te geven plus nog zuinig ook.'

9 Sunburst Yellow Metallic Cosmic Black Pearl Metallic Bison Brown Pearl Metallic Boost Blue Pearl Metallic

10 Dompel je onder in stijl Neem plaats achter het driespaaks sportstuur en laat je handen glijden over de verfijnde materialen. De zilverkleurige accenten zijn helemaal van nu en geven het interieur een stijlvolle en sportieve touch. Elke dag genieten. Interieur Alles in het interieur is gericht op comfort, functionaliteit en gebruiksgemak. Dus is de Swift onder meer voorzien van een radio/ CD-/MP3-speler, airconditioning (climate control vanaf Exclusive), cruise control (vanaf Dynamic), centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een sleutelvrije start-/stopknop (vanaf Exclusive).

11 Kevin van Delft 'Ik stap elke keer weer in met een lach en kom er met een grotere lach uit. Mijn Swift is mijn eerste auto maar ik weet zeker dat ik nooit meer een betere auto zal rijden!' USB-aansluiting Standaard is de Swift voorzien van een USB-aansluiting in de middenconsole, bijvoorbeeld voor een ipod. Geniet van je muziek via de 4 speakers en 2 tweeters.

12 Mooi vanbuiten én vanbinnen De driedeurs Swift (Comfort-uitvoering) biedt genoeg ruimte voor vier inzittenden en hun bagage. De vijfdeurs Swift zelfs voor vijf personen. Wie plaatsneemt in de Swift, ervaart pas echt wat comfort inhoudt. Karin de Neve 'Klein, fijn en krachtig. Vanbinnen waan je je in een grote auto. Kortom: een klasse-auto in klein formaat.'

13 Overvloed aan mogelijkheden De achterbank is in delen neerklapbaar (60:40). De rugleuning van de achterbank kan ook volledig naar voren worden geklapt, zodat het laadvolume van 211 liter toeneemt tot 902 liter (5-deurs). Opbergvak met afdekklep in bovenzijde dashboard. handige opbergruimtes Van een middenconsole met opbergvak en bekerhouders en grote vakken in de portieren voor en achter (5-deurs) tot een opbergtas in de rugleuning van de passagiersstoel.

14 Veilig onderweg Stijlvol onderweg. Sportief onderweg. En ook veilig onderweg. Logisch. Vandaar dat de Swift is uitgerust met zeven airbags. Inclusief een knie-airbag. ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en BAS (Brake Assist System) geven het vertrouwen dat je binnen no-time tot stilstand komt, mocht dat nodig zijn. De Swift kreeg niet voor niets de topscore van 5 sterren in de Euro NCAP-veiligheidstests! Tractiecontrole Wielspin aan één zijde door gladde ondergrond, wat wegrijden bemoeilijkt. ESP * remt spinnend wiel af. Auto rijdt soepel weg. Aandrijving. Trekkracht gaat naar tegenoverliggend wiel. Wielspin aan één zijde door gladde ondergrond, wat wegrijden bemoeilijkt. Tractiecontrole ESP * remt spinnend wiel af. Stabiliteitscontrole Remkracht Auto rijdt soepel weg. Aandrijving. Trekkracht gaat naar tegenoverliggend wiel. Afgenomen trekkracht van de motor Remkracht Slippende voorwielen Met ESP * Zonder ESP * Slippende achterwielen Stabiliteitscontrole Remkracht Het dimlicht schakelt automatisch in bij het binnenrijden van een tunnel. Afgenomen trekkracht van de motor ESP Met ESP * Voor meer stabiliteit in bochten is de Swift uitgerust met Remkracht Zonder ESP * ESP. Dit actieve veiligheidssysteem reduceert het risico op overstuur (het uitbreken van de achterzijde van de auto) en onderstuur Slippende voorwielen (het uitbreken van de voorzijde). Slippende achterwielen De Swift rijdt als op rails de bocht door. Het dimlicht schakelt automatisch uit bij het verlaten van een tunnel. * ESP (Electronic Stability Het dimlicht Program schakelt = Traction automatisch Control in en Stability Control) is een geregistreerd bij het binnenrijden handelsmerk van een tunnel. van Daimler. Het dimlicht schakelt automatisch uit bij het verlaten van een tunnel.

15 Sterke kooiconstructie De carrosserie van de Swift combineert exceptionele beschermende kracht met een gering gewicht. Door het lage gewicht van de constructie wordt veel brandstof bespaard. Het gebruik van zeer sterke en hoogwaardige staalsoorten biedt inzittenden optimale bescherming. Bandenspanningindicator (TPMS) Het TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) waarschuwt als de bandenspanning te laag is. AllGrip Op zoek naar optimale veiligheid? De Suzuki Swift is optioneel leverbaar met Suzuki's All- Grip 4WD-systeem. Dit geavanceerde 4x4-systeem in combinatie met ESP garandeert grip onder alle omstandigheden. AllGrip is leverbaar op de uitvoeringen Dynamic en Exclusive.

16 Aan jou de keuze Benzine of diesel? Naar welke motor je voorkeur ook uitgaat, je kunt ervan op aan dat het verbruik en de CO 2 -uitstoot laag zijn. Daarbij lever je niet in op prestaties. De nieuwe DualJet 1.2-liter-benzinemotor geeft de Swift het levendige karakter dat je van een dergelijk sportieve auto mag verwachten. De zuinige dieselmotor verbruikt gemiddeld slechts 3,8 l/100 km*. Het milieu, en je portomonnee, profiteert mee. De bescheiden CO 2 -uitstoot van 98 g/km is bovendien goed voor de lagere bijtellingscategorie van 20%. * Het hier genoemde brandstofverbruik en de emissie is gemeten op basis van de in de specificatie genoemde Europese testmethode. Deze test werd uitgevoerd onder in Europese richtlijnen voorgeschreven testcondities. Het praktijkverbruik kan daarom afwijken, want het is onder meer sterk afhankelijk van uw rijgedrag en de rijomstandigheden (zoals weersomstandigheden, belading, bandenspanning, stroomgebruikers en het wegdek). K12B DualJet-motor 1.2-liter benzine VVT Handgeschakelde transmissie 2WD 5MT Max. vermogen 66/6.000 kw/t.p.m. Max. koppel 120/4.400 Nm/t.p.m. Brandstofverbruik CO 2 -emmissie 4,3 l/100 km 99 g/km Brandstofverbruik Allgrip CO 2 -emmissie 4,8 l/100 km 111 g/km (met automatisch stop-startsysteem) Extra brandstof besparen Door onder meer zijn efficiënte motoren kent de Swift een laag brandstofverbruik. Voorzieningen als de versnellings- en bandenspanningindicator dragen eveneens bij aan een efficiënt verbruik. Door je rijstijl aan te passen, kun je het brandstofverbruik verder verlagen, met wel 10%. Goed voor je portemonnee, het milieu en beter voor je auto. Een aantal tips: K12B-motor 1.2-liter benzine VVT Automatische transmissie 2WD 4AT Max. vermogen 69/6.000 kw/t.p.m. Max. koppel 118/4.800 Nm/t.p.m. Brandstofverbruik CO 2 -emmissie 5,6 l/100 km 128 g/km Schakel al bij lage toerentallen, tussen de en t.p.m., naar een hogere versnelling. Rijd bij 80 km/uur in de vijfde versnelling en bij 50 km/uur in de vierde. Kijk zo ver mogelijk vooruit, zodat je kunt antici peren op wat het overige verkeer doet. Vermijd onnodig gewicht in de auto. Gebruik de voorgeschreven motorolie. Onderhoud de auto volgens de voorschriften van de fabriek. D13A DDiS-motor 1.3-liter diesel Handgeschakelde transmissie 2WD 5MT Max. vermogen 55/4.000 kw/t.p.m. Max. koppel 190/1.750 Nm/t.p.m. Brandstofverbruik CO 2 -emmissie 3,8 l/100 km 98 g/km Meer tips voor een efficiëntere rijstijl vind je onder meer op (met automatisch stop-startsysteem)

17 Consumentenbond over de Suzuki Swift: 2 de plaats in categorie compacte klasse Rapportcijfer Suzuki Swift 9,1 Transmissie De Swift is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak. Soepel schakel je door de vijf versnellingen heen. Of zes, als je voor de Swift Sport kiest. De Swift met benzinemotor is bovendien leverbaar met een efficiënte viertrapsautomaat. Motor stopt Brengt de bestuurder de Swift tot stilstand en zet hij de versnelling in zijn vrij, dan schakelt het systeem de motor automatisch uit. Motor start Trapt de bestuurder vervolgens het koppelingspedaal volledig in, dan start het systeem de motor weer. Stop-startsysteem Met het geavanceerde stop-startsysteem (m.u.v. de automaat) stoot de handgeschakelde Swift minder CO 2 per kilometer uit en verbruikt hij minder brandstof. Het stop-startsysteem werkt als volgt: zodra de bestuurder de Swift tot stilstand brengt, de versnelling in zijn vrij zet en de koppeling op laat komen, schakelt het systeem de motor automatisch uit. Wanneer de bestuurder vervolgens het koppelingspedaal volledig intrapt, start het systeem de motor weer. Het stop-startsysteem voorkomt zo, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht, een onnodig stationair lopende motor.

18 Swift in de overtreffende trap De Swift Sport is de sportiefste Swift ooit. En dat laat hij graag zien. Speciale sportbumpers, lichtmetalen 17-inch velgen met extra brede 195/45-banden, chromen uitlaatsierstukken en een dakspoiler. Het kloppend hart van de Swift Sport is een 1.6-liter-benzinemotor. Het vermogen bedraagt 100 kw (136 pk). In slechts 8,7 seconden sprint de Swift Sport naar 100 km/uur. En de topsnelheid bedraagt 195 km/uur.

19 Lichtmetalen 17-Inch velgen Richard Attema 'Ik ben de trotse bezitter van de nieuwe Suzuki Swift Sport 5-deurs! Het bochtenwerk is echt super, snel is hij ook. Hij is compleet met alles erop en eraan. Met deze Suzuki Swift Sport mag je gezien en bekeken worden.' Sportpedalen

20 Fred de Korte 'De Swift is echt waar voor je geld, qua comfort en rijgedrag ook een fijne auto.'

21

22 welke kies jij? De Swift is er in vier uitvoeringen: Comfort, Dynamic, Exclusive én Sport. Alle vier zeer complete uitrustingsniveaus die stuk voor stuk uitblinken in comfort, functionaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en sportiviteit. comfort 15 Stalen velgen met wielkappen Multireflector-koplampen (regelbaar lichthoogteniveau) Continue koplampverlichting (DRL) Elektrisch bedienbare ramen voor en achter (5-deurs) Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels Centrale deurvergrendeling Achterruitwisser met interval en sproeier Airconditioning (handbediend) Radio/CD-/MP3-speler Stuurwielbediening audio USB-aansluiting in middenconsole Elektrische stuurbekrachtiging Stoelverwarming voor ESP (Electronic Stability Program =Traction en Stability Control)* ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) BAS (Brake Assist System/Remassistent) ISOFIX-bevestigingssysteem kinderzitjes (2) 7 SRS-airbags * ESP is een geregistreerd handelsmerk van Daimler AG. 22

23 dynamic (extra t.o.v. comfort) 15 Lichtmetalen velgen Wielkastverbreders in zwart Zijskirts in zwart LED-verlichting Mistlampen voor Cruise control met stuurwielbediening 23

24 Exclusive (extra t.o.v. DYNAMIC) 16 Lichtmetalen velgen In buitenspiegels geïntegreerde richtingaanwijzers Privacy glass achterzijramen (2) en achterdeur (uitsluitend bij 5-deurs) In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel Sleutelvrije start-/stopknop met automatische ont-/vergrendeling stuur Climate control Bluetooth met bedieningstoetsen op het stuur* * Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Inc.

25 sport 17 Lichtmetalen velgen Multireflector-koplampen met HID (High Intensity Discharge), inclusief automatisch regelbaar lichthoogteniveau en wasinstallatie Sportbumper voor met geïntegreerde voorspoiler in carrosseriekleur Sportbumper achter met geïntegreerde chromen uitlaatsierstukken (2) Zijskirts in carrosseriekleur Dakspoiler in carrosseriekleur MONROE -schokdempers* Sportpedalen Sportstoelen voor Bekleding voor- en achterstoelen two-tone stof met rood stiksel * MONROE is een geregistreerd handelsmerk van Tenneco.

26 kleur bekennen Kies je kleur. De Suzuki Swift is leverbaar met keuze uit 14 carrosseriekleuren. Sunburst Yellow Metallic Amethyst Gray Metallic Bison Brown Pearl Metallic Boost Blue Pearl 3 Metallic Silky Silver 2 Metallic Galactic Gray Metallic Cosmic Black Pearl Metallic k orporation zijn ties in 29 landen aarom met recht n. ewicht auto h ontwikkeld tot roducenten. Het tie opgebouwd als producent van betrouwbare, duurzame, sportieve en betaalbare auto s. Met de komst van de LJ10 in 1968 manifesteerde Suzuki zich voor het eerst op de markt van de 4WD s. Op het gebied van 4WD-techniek is het merk inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde naam en tegenwoordig zijn veel Suzuki-modellen verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Superieure techniek Two-tone Bison Brown Pearl Metallic Innovatie en duurzaamheid Two-tone zijn twee Sunburst kernwaarden Yellow Metallic van Suzuki-producten. Dat geldt niet alleen voor Suzuki-auto s, maar zeker ook voor de motorfietsen, buitenboordmotoren en ATV s. Het brede pakket Suzuki-motorfietsen is in Nederland ongekend populair. Vele grensverleggende modellen, zoals de veelzijdige V-Strom 650, de supersportieve nieuwe GSX-R-serie en de compleet nieuwe GSR750 naked, hebben vele motorrijders weten te overtuigen. Ook voor op het water levert Suzuki een breed scala Superior White Cool White Pearl Metallic aan populaire kwaliteitsproducten. Met de innovatieve Suzuki-buitenboordmotoren met tot maar Bright liefst Red pk (221 kw) vermogen en de hoogwaardige Suzumar- Two-tone Boost Blue Pearl Metallic 3 en Nimarine-rubberboten biedt Suzuki u altijd een perfecte match voor op het water. Niet voor niets is Suzuki het meest verkochte buitenboordmotormerk van Nederland! Daarnaast biedt Suzuki vele toonaangevende producten voor onverhard terrein met de robuuste Utility en Sport ATV s en de uiterst competitieve Motocrossmodellen. Welk Suzuki-product u ook kiest; u kiest altijd voor ongeëvenaarde duurzaamheid Two-tone Cosmic met Black optimale Pearl Metallic prestaties! Going for gold In de auto- en motorsport neemt Suzuki alleen genoegen met de hoogste plaats op het erepodium. In Nederland krijgen veelbelovende rijders sinds 2007 in de Suzuki De getoonde Formido kleuren Swift kunnen Cup onder invloed kans zich van het te drukprocedé ontwik kelen tot topcoureurs. afwijken van Ook de werkelijkheid. in de motorsport zijn maximale De prestaties Comfort- en het dieseluitvoering doel van zijn Suzuki. in beperkte In de kleuren wegraces en leverbaar. de Motocross Zie de specificatie-uitrusting-prijslijst worden coureurs voor de regelmatig kampioen leverbare kleuren op een per Suzuki-motorfiets uitvoering. of -ATV.

27

28 De in deze brochure afgebeelde Suzuki s Swift zijn gebaseerd op het Exclusiveuitrustingsniveau (tenzij anders vermeld). De getoonde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Kleuren kunnen onder invloed van het drukprocedé afwijken van de werkelijkheid. B.V. NIMAG behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging te allen tijde constructie en uitvoering van zijn producten te wijzigen, zonder verplichting eerder geleverde producten dienovereenkomstig te veranderen. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook. Wijzigingen voorbehouden B.V. NIMAG, Vianen. Gehele of gedeeltelijke verveelvoudiging en/of openbaarmaking, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van B.V. NIMAG is verboden. Neem contact op met uw Suzuki-dealer over de in Nederland te leveren modellen en kleuren. Importeur: B.V. NIMAG Postbus EB Vianen Tel. helpdesk: SUZUKI VARIABEL ONDERHOUDS SYSTEEM twitter.com/suzukinederland BR0

Suzuki Swift. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers

Suzuki Swift. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Swift Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers 99 g/km* 11 kleuren De Swift is in 11 kleuren leverbaar, waaronder twee Two-tone kleuren en twee speciale Swift Style-kleuren.

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers. Suzuki Swift. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers. Suzuki Swift. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Swift Modelbrochure 99 g/km* 10 kleuren De Swift is in 10 kleuren leverbaar, waaronder twee Two-tone-kleuren en speciale Swift

Nadere informatie

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers Suzuki Celerio Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/dealers Marcel: Klein vanbuiten, groot(s) vanbinnen #Celerio 84 g/km* Een bijzonder lage CO 2 -uitstoot. Beter voor het milieu.

Nadere informatie

Business Edition. Business Edition

Business Edition. Business Edition Business Edition Business Edition Suzuki SX4 S-Cross Business Editions Suzuki levert de SX4 S-Cross als extra compleet uitgeruste Business Edition en Business Edition Pro. Betere business deals kunt u

Nadere informatie

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter Swift Sport 1 Exterieur Looks of a winner 2 Afmetingen: Lengte Breedte Hoogte Wielbasis Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter 3.890 mm 1.695 mm 1.510 mm 2.430 mm 1.470 mm 1.475 mm Bij de Suzuki Swift Sport

Nadere informatie

7 airbags. 2WD of 4WD. 110 g/km. Een nieuw gezicht. Inhoud. Alle uitvoeringen zijn standaard uitgerust met 7 airbags.

7 airbags. 2WD of 4WD. 110 g/km. Een nieuw gezicht. Inhoud. Alle uitvoeringen zijn standaard uitgerust met 7 airbags. 1 Een nieuw gezicht Graag stellen wij aan u voor: de Suzuki SX4 S-Cross. Het nieuwe gezicht in ons modelaanbod. Maak kennis met deze ruime en veelzijdige gezinsauto en ontdek zijn vele mogelijkheden. Inhoud

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers. Suzuki S-Cross. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers. Suzuki S-Cross. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki S-Cross Modelbrochure 110 g/km* Een lage CO 2 -uitstoot. Die, afhankelijk van de uitvoering, varieert van 110 tot 130 g/km en

Nadere informatie

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers

Suzuki Celerio. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers Suzuki Celerio Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Marcel: Klein vanbuiten, groot(s) vanbinnen! 84 g/km* Een bijzonder lage CO 2 -uitstoot. Beter voor het milieu. Beter

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers. Suzuki Celerio. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers. Suzuki Celerio. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Celerio Modelbrochure 1 De Suzuki Celerio. Iedereen rijdt ermee weg. Een echte alleskunner Vanbuiten compact, vanbinnen groots.

Nadere informatie

Superzuinig, betrouwbaar én ruim. Suzuki Celerio. Modelbrochure

Superzuinig, betrouwbaar én ruim. Suzuki Celerio. Modelbrochure Superzuinig, betrouwbaar én ruim Suzuki Celerio Modelbrochure 1 De Suzuki Celerio. Iedereen rijdt ermee weg. Een echte alleskunner Vanbuiten compact, vanbinnen groots. Want binnen deze klasse vind je

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

SUZUKI RHINO Een beest van een Suzuki

SUZUKI RHINO Een beest van een Suzuki SUZUKI RHINO Een beest van een Suzuki Vraag de Suzuki-dealer naar de aantrekkelijke inruilprijzen! Maak kennis met de Suzuki Rhino-familie Celerio Ignis Baleno Jimny Vitara S-Cross SUZUKI CELERIO RHINO

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

De nieuwe Yaris Full Hybrid

De nieuwe Yaris Full Hybrid De nieuwe Yaris Full Hybrid pagina 04-05 14% bijtelling Zuinigste auto in zijn klasse Brandstofverbruik 1 liter op 28,6 km* CO 2 79g/per km* pagina 06-07 BPM- en wegenbelastingvrij A-label Standaard CVT-automaat

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers. Suzuki Baleno. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers. Suzuki Baleno. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Baleno Modelbrochure 1 De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik. Het voordeel van lichtgewicht Het gewicht van

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealer. Suzuki Baleno. Modelbrochure. Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd :56

Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealer. Suzuki Baleno. Modelbrochure. Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd :56 Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealer Suzuki Baleno Modelbrochure Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd 1 06-05-16 11:56 1 Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd 2 06-05-16 11:56

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Dé ruime en veelzijdige familiecrossover. Suzuki S-Cross. Modelbrochure

Dé ruime en veelzijdige familiecrossover. Suzuki S-Cross. Modelbrochure Dé ruime en veelzijdige familiecrossover Suzuki S-Cross Modelbrochure 1 De Suzuki S-Cross. Wat wordt jouw bestemming? Ruime en veelzijdige familie-crossover De Suzuki S-Cross is een dynamische, veelzijdige

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Lichte, voordelige en ruime gezinsauto. Suzuki Baleno. Modelbrochure

Lichte, voordelige en ruime gezinsauto. Suzuki Baleno. Modelbrochure Lichte, voordelige en ruime gezinsauto Suzuki Baleno Modelbrochure 1 De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik. Het voordeel van lichtgewicht Het gewicht van je auto bepaalt hoeveel wegenbelasting

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Suzuki Vitara. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers

Suzuki Vitara. Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Vitara Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers AllGrip De Vitara is leverbaar met Suzuki s AllGrip-vierwielaandrijving: extra comfort en optimale grip en veiligheid.

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Jouw dichtstbij zijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers. Suzuki Celerio. Specificaties - Uitrusting - Prijslijst

Jouw dichtstbij zijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers. Suzuki Celerio. Specificaties - Uitrusting - Prijslijst Jouw dichtstbij zijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Celerio Specificaties - Uitrusting - Prijslijst Per 1 maart 2015 Celerio 5-deurs Technische specificaties Celerio 1.0 DualJet

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

18 Fantastische drie inhoud 4 Fris, jong en sportief 6 Overal thuis 8 Ontdek de ruimte 10 Functioneel 12 Praktisch en veelzijdig

18 Fantastische drie inhoud 4 Fris, jong en sportief 6 Overal thuis 8 Ontdek de ruimte 10 Functioneel 12 Praktisch en veelzijdig 1 8 Ontdek de ruimte Compact en toch zo ruim. De Splash heeft het allemaal: een hoge zitpositie met goed uitzicht rondom, het aangename ruimtelijke gevoel en veel gebruiksmogelijkheden. De in deze brochure

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers. Suzuki S-Cross. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers. Suzuki S-Cross. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki S-Cross Modelbrochure 1 De Suzuki S-Cross. Wat wordt jouw bestemming? Wat is er nieuw? Voorbumper met chromen grille en nieuwe

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet. KYMCO ATV s MXU 500 4x4 / irs MXU 400 irs Onoverwinnelijke hindernissen bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS

Nadere informatie

8 Praktisch en wendbaar

8 Praktisch en wendbaar Alto 8 Praktisch en wendbaar Bij het ontwikkelen van de Suzuki Alto stonden gebruikersgemak en praktische inzetbaarheid centraal en dat merkt u elke keer weer als u in deze auto stapt. De in deze brochure

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Suzuki atv www.suzuki.nl

Suzuki atv www.suzuki.nl Suzuki ATV www.suzuki.nl UTILITY ATV KingQuad 750AXi/V Power Steering KingQuad 750AXi KingQuad 500AXi Power Steering Elektronische stuurbekrachtiging voor optimale controle Leverbaar met kenteken voor

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Specificaties - Uitrusting - Prijslijst

Specificaties - Uitrusting - Prijslijst Specificaties - Uitrusting - Prijslijst Per 18 juni 2014 Swift Swift Sport Technische specificaties Swift* 3- & 5-deurs 5-deurs 5-deurs 1.2 VVT 1.3 DDiS 1.6 VVT 2WD AllGrip 2WD 2WD 5 MT 4 AT 5 MT 5 MT

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA

6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA 6 BIJZONDERE FEATURES VAN DE SWIFT SPORT KATANA SWIFT SPORT KATANA Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Suzuki de exclusieve Swift Sport Katana ontwikkeld. Qua design en aankleding is dit topmodel

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Kia Pro_cee'd 1.4 CVVT ISG X-ecutive

Kia Pro_cee'd 1.4 CVVT ISG X-ecutive Harold Rolloos 16 augustus 2009 Groene prijsvechter Eco is hip in autoland. Doe je niet mee, dan hoor je er vandaag de dag niet meer bij. Het Koreaanse Kia wilde de boot niet missen en kwam met ISG (Intelligent

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs UW OVERZICHT KLEUR & WIELEN (2) Black (212) 16 5-Spaaks lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden INTERIEURCOMBINATIES Black Stof / Tahara bekleding (FB21) STANDAARD UITRUSTING VEILIGHEID (ACTIEF) ABS

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Honda CR-V ( )

Honda CR-V ( ) Honda CR-V (2012-2017) Het avontuur van Honda Autotest Vijftien jaar geleden begon het avontuur voor Honda. Klanten wilden iets nieuws. Ze vroegen om een terreinauto, maar kochten die niet om mee in het

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie