Nieuwsbrief. Veel aanmeldingen voor volgend schooljaar. Ledenvergadering en maatschappelijk beraad. Hulp bij vacatures

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Veel aanmeldingen voor volgend schooljaar. Ledenvergadering en maatschappelijk beraad. Hulp bij vacatures"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Vmbo Putten bovenbouw april 2016 Veel aanmeldingen voor volgend schooljaar Het is elk jaar weer spannend hoeveel leerlingen uit groep 8 van de basisscholen zich zullen aanmelden voor Groevenbeek. We zijn blij dat ook dit jaar weer heel veel jongeren voor onze school hebben gekozen. De teller staat nu op 615 leerlingen die in augustus beginnen in leerjaar 1. Dat is ongeveer even veel als in de afgelopen jaren. Nog voor de zomervakantie begint hun introductieprogramma. We gaan ons best doen om ook aan deze groep leerlingen inspirerend en goed onderwijs en een brede vorming te bieden. Ledenvergadering en maatschappelijk beraad Op 1 juni is de algemene ledenvergadering van onze Vereniging. In deze vergadering wordt o.a. het jaarverslag besproken en zal een nieuw lid voor de Raad van Toezicht worden voorgedragen. We zouden ook graag nieuwe leden verwelkomen. Met een mail naar celzinga@groevenbeek.nl kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap van de Vereniging. Direct na de ledenvergadering is er een maatschappelijk beraad. Daarvoor worden alle ouders uitgenodigd, maar ook vertegenwoordigers van politieke partijen, kerken en sportverenigingen. Prof. Dr. R. Kuiper zal een inleiding houden over de maatschappelijke vorming van jongeren. Daarna gaan de aanwezigen in groepjes in gesprek over dit thema. Reserveert u deze avond in uw agenda? Hulp bij vacatures Aan het einde van dit schooljaar gaan enkele docenten met pensioen. Daardoor en door diverse andere oorzaken ontstaan er een paar vacatures. Het blijkt soms lastig om een vacature goed te vervullen. Het is nog niet precies te zeggen voor welke vakken dat dit keer het geval is. De ervaring leert wel, dat ouders van onze leerlingen hierin een erg goede rol kunnen spelen. Zij kunnen aan familie, vrienden of bekenden doorgeven dat er een vacature op Groevenbeek is. Zulke tips hebben al heel wat goede sollicitanten opgeleverd. Daarom vragen we aan de ouders om af en toe op onze website te kijken en een vacature door te geven aan een bekende die daar misschien belangstelling voor heeft.

2 Marketingpresentatie klas 4BBL & 4KBL De leerlingen uit de 4e klas VMBO Handel &Verkoop, hebben donderdag 31 maart jl. hun eigen fictieve onderneming gepresenteerd. Dit was hun grote praktische eindopdracht waar ze vanaf de kerstvakantie mee bezig zijn geweest en waarvoor ze een marketing- en ondernemingsplan hebben geschreven. Belangstellenden, bestaande uit docenten, familie, vrienden en stagebegeleiders van de leerlingen hebben van tot uur de presentaties bekeken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje dat door de leerlingen van Toerisme & Recreatie werd geserveerd. De leerlingen zijn beoordeeld door de docenten en kunnen trots zijn op het eindresultaat. Snuffelstage klas 3 Terwijl de leerlingen van klas 4 zich richten op de CSPE s hebben de leerlingen van klas 3B en 3K in de periode van 11 april tot en met 22 april een snuffelstage gelopen. Elke leerling loopt stage bij een bedrijf of instelling die aansluit bij de door hun gekozen sector, te weten Handel & Verkoop, Zorg & Welzijn of Toerisme & Recreatie. Het doel van deze stage is dat wat ze in theorie op school geleerd hebben, in de praktijk terug zien. Vanuit school hebben ze een aantal stage opdrachten meegekregen die ze in die weken moeten uitvoeren. Uiteraard krijgt elke leerling een bezoek van één van de stagedocenten. Groevenbeek doet mee aan de Veluwse Champions League Op vrijdag 15 april was het weer tijd voor de Veluwse Champions League, een schoolvoetbaltoernooi voor geselecteerde teams van verschillende Veluwse scholen. Twee weken daarvoor hadden de leerlingen op de velden van SDC Putten gestreden voor tickets voor deze finaledag. We traden aan met 6 teams in diverse categorieën. Er werd goed gespeeld tegen scholen uit Ermelo, Harderwijk, Ede en Barneveld. Vooral de meiden waren bijzonder dicht bij een finaleplaats, maar moesten na een bloedstollende strafschoppenserie genoegen nemen met de troostfinale. Uiteindelijk wisten we tweemaal de derde plaats te veroveren.

3 Afdeling Toerisme & Recreatie op Landal Rabbit Hill De leerlingen van klas 4 Toerisme en Recreatie zijn van 14 t/m 18 maart naar Landal Rabbit Hill in Apeldoorn geweest. Ze werden op Landal hartelijk welkom geheten door de manager van het park. Vooraf kwam Bollo ook even langs. Bollo wilde heel graag zien welke leerlingen en docenten bij hem op het park voor een midweek zouden verblijven. Het doel was om de leerlingen een kijkje te laten nemen achter en voor de schermen. Daarnaast werd hun de mogelijkheid geboden om mee te draaien op een vakantiepark. Zo hebben de leerlingen meegelopen in de Horeca, Fun en Entertainment, technische dienst, receptie en winkel. Op elk vakgebied zijn de leerlingen bezig geweest en hebben veel kennis opgedaan. In de avond kregen de leerlingen les op het gebied van Recreatie en deden zij actief mee aan de opdrachten. Het was een zeer interessante en leerzame week, waarin de leerlingen een geweldige prestatie hebben neergezet. Ouderraad Putten op zoek naar versterking Zo n 6 x per jaar komen we bij elkaar, samen met de ouderraad van VMBO Ermelo. Het doel is het contact en de samenwerking tussen ouders en de school te bevorderen. Tijdens een vergadering komt er van alles aan bod. Wij proberen zo de belangen van de ouders en de leerlingen te behartigen. Bovendien vergadert de oudergeleding van VMBO Putten, drie keer per jaar met de schoolleiding van de locatie Putten. Eenmaal per jaar wordt er door de ouderraden van Ermelo en Putten samen een thema-avond georganiseerd. Verder helpen we met hand- en spandiensten bij diverse activiteiten op school. Naast dat je op deze manier betrokken blijft bij school, is het ook gewoon gezellig om samen te werken! Is het wat voor jou? Of wil je er wat meer over weten. Stuur dan een berichtje naar desireevanarkel@gmail.com. Examens klas 4 Op dit moment zijn de vierdejaars leerlingen hard bezig om hun praktijk examens af te ronden. Ook worden Jabbertown Engels en Taaldorp Duits deze week afgerond. Voor de leerlingen een spannende tijd, omdat dit al de voorlopers zijn van het echte examen. Alle leerlingen hebben een examenboekje ontvangen, waarin de exacte tijden van hun theorie examen vermeld staan. Na de meivakantie zullen de eerste examens gaan starten. Noteert u de tijden ook in uw agenda? Wij wensen de leerlingen heel veel succes toe voor de aankomende periode.

4 Debatteren in de collegezaal De klassen 3T1 en 3T2 hebben op woensdag 16 maart gedebatteerd in het gemeentehuis. Zij vormden daar de jeugdgemeenteraad. Net als het huidige gemeentebestuur bestond het college uit 3 wethouders, nu dus 3 leerlingen die de rol van wethouder vervulden en de burgemeester. Burgemeester Lambooij was ook deze avond de voorzitter. De gemeenteraadsleden, ingedeeld in 6 partijen, gingen een stevige discussie aan met de wethouders. De wethouders hadden, ieder op zijn eigen terrein, een onderwerp waarvoor ze de goedkeuring van de raad nodig hadden. Er volgde een goede discussie. De onderwerpen waren een fietspad aan de waterweg, een nieuwe fontein en verbetering van de trapveldjes. Het was een leerzame en boeiende avond voor zowel de leerlingen als de politici. Young Focus Afgelopen vrijdag werd de opbrengst bekend gemaakt van alle inspanningen van leerlingen en docenten die gedaan zijn voor het goede doel Young Focus. Net als voorgaande jaren kunnen we weer spreken van een prachtig resultaat. Totaal is er opgehaald! Young Focus zal het geld gebruiken om leerlingen een schoolloopbaan te geven en daarmee opent zich een betere toekomst. We bedanken iedereen die heeft meegewerkt om de actie tot een succes te maken. In oktober gaan Ria Huibers (AH) en Francien Smit (VP) met vier leerlingen naar de Filipijnen om met eigen ogen te zien wat er met het geld gedaan wordt. Afgelopen week zijn de sollicitatiegesprekken geweest voor leerlingen die meewillen. Claudia van Beek (VP), Ruben Bron (VE), Ton van Baren (AH) en Sarah Wallner (AH) zijn hier voor uitgekozen. Lenteschool Groevenbeek start een pilot Lenteschool. Landelijk is er steeds meer aandacht voor zitten-blijvers in het onderwijs. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen zijn er allerlei initiatieven in het leven geroepen. Eén daarvan is de Lenteschool, waar Groevenbeek met een pilot mee gaat draaien. Hierbij worden de aangemelde leerlingen op 25,26,28 en 29 april van uur bijgespijkerd in één vak naar keuze. Dit gebeurt op Groevenbeek door docenten van Lyceo, een instituut dat zich gespecialiseerd heeft in bijscholing en examentraining. Daarnaast krijgen de leerlingen ook workshops voor het verbeteren van hun studievaardigheden: concentreren, plannen en studeren. Ondertussen hebben zich al 111 leerlingen aangemeld. Er zal dus nog een selectie moeten plaatsvinden, aangezien er plaats is voor 80 leerlingen. Voor vragen rondom de Lenteschool kunt u terecht bij de teamleiders.

5 Werkweken In week 19 (van 9 t/m 13 mei), de week direct na de meivakantie, gaan de derdejaars leerlingen op werkweek naar diverse bestemmingen. Dit jaar kon er gekozen worden voor de Ardennen, Berlijn, Limburg of Beachkamp. Alle leerlingen zijn ondertussen in een bijeenkomst op school op de hoogte gebracht van de in-en outs van de gekozen bestemming. Ook u als ouders wordt gevraagd om het kampboekje, dat u deze week ontvangen heeft, goed door te lezen. Hierin vindt u namelijk de regels, telefoonnummers, het programma en andere belangrijke zaken. Als u hier nog vragen over heeft, schroom dan niet om even te contacten met één van de kamp lijders. U vindt ze terug in het kampboekje. Laatste lesdag vierdejaars De vierdejaars leerlingen gaan op de dag dat deze editie van de nieuwsbrief verschijnt, hun laatste schooldag vieren. Tenminste, dat is de bedoeling als ze afsluiten met een diploma. Vrijdag 22 april krijgen ze vanaf uur de ruimte om op een leuke, ludieke manier afscheid te nemen. Om uur moet alles dan weer opgeruimd zijn, want dan gaan de leerlingen naar Walibi. Daar kunnen ze gezellig de rest van de dag met elkaar hun laatste lesdag vieren. Zit uw kind in klas 1 t/m 3 houd er dan rekening mee dat hij of zij op deze dag niet zijn of haar netste pak aantrekt, want de feestgangers houden niet overal rekening mee! Belangrijke data De laatste periode van het schooljaar breekt weer aan. De vogels fluiten de lente tegemoet en voor je het weet, breekt de zomer weer aan. Voor veel leerlingen nog een belangrijke periode om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Zeker voor de vierdejaars leerlingen breken er spannende tijden aan. De praktijkexamens zijn intussen achter de rug, maar na de meivakantie beginnen de theorieexamens. Wij wensen de leerlingen veel succes en sterkte bij hun voorbereidingen. In dezelfde periode komen er natuurlijk weer vele andere belangrijke zaken om de hoek kijken. Wilt u weten wat er allemaal op stapel staat? Klik dan even op onderstaande link en u bent weer volledig op de hoogte.

3 - vmbo Ermelo bovenbouw

3 - vmbo Ermelo bovenbouw 3 - vmbo Ermelo bovenbouw INHOUD Debatteren Taaldorp Vierde klas uitje: de Efteling Lijst tekenen en lessen voor het examen Praktijkexamens Paasviering Plantenmarkt Kampweek Belangrijke data Geachte ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afdelingen officieel geopend. Groevenbeek Putten laat zich zien op de Ossenmarkt. Eco-schools

Nieuwsbrief. Afdelingen officieel geopend. Groevenbeek Putten laat zich zien op de Ossenmarkt. Eco-schools Nieuwsbrief Vmbo Putten onder- en bovenbouw november 2016 Afdelingen officieel geopend Op woensdag 26 oktober zijn de vernieuwde lespleinen van D&P en Z&W op feestelijke wijze geopend door wethouder Ard

Nadere informatie

3 - vmbo ermelo onderbouw

3 - vmbo ermelo onderbouw 3 - vmbo ermelo onderbouw INHOUD Paasviering Het Goede Doel Mediawijsheid Infomarkt maatschappelijke stage Plantenmarkt Sportstroom en b-fit Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015

Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 16 162015 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 2014 2015 vmbo Ermelo bovenbouw 25 maart 2015

Nieuwsbrief 4 2014 2015 vmbo Ermelo bovenbouw 25 maart 2015 tvwo atheneum havo vmbo Nieuwsbrief 4 2014 2015 vmbo Ermelo bovenbouw 25 maart 2015 INHOUD Inleiding Paasviering Jij bent geweldig Filippijnen Oudercontactavond Schoolkampen Activiteitenweek Plantenmarkt

Nadere informatie

2 - vmbo Ermelo bovenbouw

2 - vmbo Ermelo bovenbouw 2 - vmbo Ermelo bovenbouw INHOUD Beroependag Voorlichting kampen klas 3 Groot tevredenheidsonderzoek Groevenbeek Het Goede Doel Groevenbeek s Got Talent Doorgaande lijn zorg en welzijn VO-MBO Vakkenpakketten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Internationalisering. Duurzaamheid. Watertappunt. Vmbo Putten onderbouw juni 2016

Nieuwsbrief. Internationalisering. Duurzaamheid. Watertappunt. Vmbo Putten onderbouw juni 2016 Nieuwsbrief Vmbo Putten onderbouw juni 2016 Internationalisering De Onderwijsraad heeft onlangs geconstateerd dat er in het onderwijs nog te weinig aandacht wordt besteed aan internationalisering. We zijn

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College.

Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2016 2017: Geachte ouders en verzorgers, Bij deze ontvangt u de achtste mededelingen vanuit het Sterren College. Nummer 8: 23 juni 2017 PERSONEEL:

Nadere informatie

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s)

Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) 31 maart 2017 Nummer 9 Schooljaar 2016/2017 Voor leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Voor jullie ligt wederom een nieuwsbrief met veel belangrijke en interessante

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Praktisch onderwijs, mooie vaklokalen. Wifi-netwerk vernieuwd. Vmbo Putten onderbouw september 2016

Nieuwsbrief. Praktisch onderwijs, mooie vaklokalen. Wifi-netwerk vernieuwd. Vmbo Putten onderbouw september 2016 Nieuwsbrief Vmbo Putten onderbouw september 2016 Praktisch onderwijs, mooie vaklokalen Veel leerlingen vinden het prettig om praktisch bezig te zijn en zo van alles te leren. Daarom doen we ons best om

Nadere informatie

HET STATEN KWARTIERTJE

HET STATEN KWARTIERTJE HET STATEN KWARTIERTJE Nieuwsbrief April 2018 nr 4 Het Staten Kwartiertje De repetitieweek/se-week is achter de rug en hopelijk hebben de leerlingen goede cijfers gehaald. Momenteel zijn de 3e klassen

Nadere informatie

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018

Eindelijk voorjaar!? Agenda. Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Nieuwsbrief ouders BW mrt 2018 Eindelijk voorjaar!? Agenda Na een prachtige februarimaand met een ijskoude afsluiting (en zelfs een beetje Elfstedenkoorts) en een zeer druk bezochte Open Dag op 14 februari

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND LEERJAAR 4

INFORMATIEAVOND LEERJAAR 4 INFORMATIEAVOND LEERJAAR 4 Informatie m.b.t de examens Teamleider Bovenbouw K/TL J. van Mil Examen secretaris K. Bormans Teamleider Basis-LWOO M. Verbunt Programma van deze avond Programma School Examen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Christelijk Gymnasium

Nieuwsbrief Christelijk Gymnasium Nieuwsbrief Christelijk Gymnasium editie april 2015 Agenda 23 04: stunt leerjaar 6, studiemiddag lesvrij v.a. 12.00 uur 25 04: start meivakantie t/m 10 mei 11 05: start centraal examen t/m 28 05 14 05:

Nadere informatie

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Bouwvaria Ivio studiedag 08-03 2019 Intro Belangrijke data 13-03 onderbouwfeest 14-03 15-03 19-04 22-04 t/m 03-05 06-05 studiedag Geef me

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G6

Nieuwsbrief voor ouders G6 Nieuws voor leerjaar 6 1. Succes G6!! Inhoud nieuwsbrief april 2017 1. Succes G6 2. Geslaagde themaavond Tienerbrein 3. Paasmarkt voor Edukans 4. Wakker-voor-Afrikanacht 5. Huiswerkbegeleiding 6. Pilot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

MELANCHTHON MATHENESSE

MELANCHTHON MATHENESSE MELANCHTHON MATHENESSE christelijke school voor vmbo hristelijke school voor MATHENESSE, DAT BEN JIJ! Op Melanchthon Mathenesse: Vind je alle leerwegen en alle sectoren. Werk je op je eigen manier. Ga

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders, 1 van :27

Beste ouders, 1 van :27 Beste ouders, De laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar. Dit schooljaar gaan we helaas ook afscheid nemen van drie leden van de ouderraad; Franci van der Mijden (voorzitter), Marjan Groeneveld en Judith

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Geachte ouders, verzorgers. In deze uitgave NIEUWSBRIEF juli 2013 Nieuwsbrief voor ouders en verzorgers Geachte ouders, verzorgers In de laatste periode van het schooljaar vinden altijd veel activiteiten plaats: de start van de centrale examens,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief VMBO Putten December 2014

Nieuwsbrief VMBO Putten December 2014 tvwo atheneum havo vmbo Nieuwsbrief VMBO Putten December 2014 INHOUD Inleiding Spelregels Scala aan activiteiten Gebedsgroep Campagne Fietsverlichting: Ik wil je zien! Leerlingenpanels Talentsport Wintersportdag

Nadere informatie

Talent. voor de Toekomst! Informatie Saenredam College

Talent. voor de Toekomst! Informatie Saenredam College Talent voor de Toekomst! Informatie Saenredam College 201 4 5 /201 Inhoudsopgave Dit hebben we speciaal voor jou geschreven 2 Openbare school Open avond VMBO bij het Saenredam College 3 Onderbouw Nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 1 2015-2016. 18 september 2015. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief nr 1 2015-2016. 18 september 2015. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Nieuwsbrief nr 1 2015-2016 18 september 2015 Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, We zijn het schooljaar goed begonnen op onze daltonschool. Maar liefst 293 nieuwe brugklasleerlingen hebben de weg naar

Nadere informatie

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Inleiding In de vorige oudernieuwsbrief vroeg ik u uw zoon of dochter te stimuleren zich aan te melden voor de leerlingenraad. Dat is kennelijk volop gebeurd. Er was zelfs zoveel belangstelling voor de

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

vmbo bovenbouw nr 3/

vmbo bovenbouw nr 3/ vmbo bovenbouw nr 3/2012-2013 INHOUD Activiteitenweek Paasviering Plantenmarkt in afdeling groen Excursie Den Haag Excursie Parijs HuiswerkPunt Leerlingbegeleiding Hoera, we gaan op kamp Belangrijke data

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Woord van de Teamleider. In deze nieuwsbrief. Agenda 2013. Twente Academy www.twenteacademy.nl info@twenteacademy.nl

Woord van de Teamleider. In deze nieuwsbrief. Agenda 2013. Twente Academy www.twenteacademy.nl info@twenteacademy.nl In deze nieuwsbrief 1 Woord van de Teamleider 2 Profielwerkstukkenwedstrijd 3 Voorbereiding Techniek Meidenkamp 2013 4 Profielschets Net-Les 5 Evaluatie Nieuwjaarskamp 2013 Deze nieuwsbrief is mede mogelijk

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4

Nieuwsbrief voor ouders G3 april 2017, nr 4 Nieuws voor leerjaar 3 1. English Theatre Company op bezoek! Op woensdag 8 maart jl. bracht The English Theatre Company opnieuw een bezoek aan onze school. The English Theatre Company is een groep professionele

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Melanchthon Business nieuws (december 2013)

Melanchthon Business nieuws (december 2013) Melanchthon Business nieuws (december 2013) Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van Melanchthon Business School ----------------------------------------------- Algemeen Inleiding Via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur

Jaargang 5 - nummer 4 week 51. In dit nummer. Van de directeur Jaargang 5 - nummer 4 week 51 In dit nummer Van de directeur 1 Amnesty International 2 Naam nieuwe gymzaal 2 Berlijnreis klas G4A 3 Gala schoolfeest 4 Data eindexamens 2016 5 Hoverboard 5 Wat staat er

Nadere informatie

Wereldnieuws 5 voor ouders. 22 mei 2015

Wereldnieuws 5 voor ouders. 22 mei 2015 Wereldnieuws 5 voor ouders Wereldnieuws 5 voor ouders 22 mei 2015 Welkom Beste ouder(s), verzorger(s), Het is examentijd! Dinsdagmiddag 26 mei sluit biologie de rij. Dan hebben de leerlingen uit klas 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo april 2013, jr 4 - no 7 Nieuw gebouw De eerste graafwerkzaamheden zijn in volle gang. In de meivakantie wordt het heiwerk in orde gemaakt, zodat onze leerlingen in alle rust

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers,

Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4. Amsterdam, 14 april 2015. Betreft: belangrijke data examens. Geachte ouders/verzorgers, Aan: Ouders/verzorgers van leerlingen klas 4 Amsterdam, 14 april Betreft: belangrijke data examens Geachte ouders/verzorgers, Het eerste gedeelte van het examen, de praktijk examens, zitten er (bijna)

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud

Week 17 Datum: 22 april 2015. Nieuwsbrief. Inhoud ! Week 17 Datum: 22 april 2015 Nieuwsbrief Inhoud 1. Rekentoets en overgangsregeling 1 2. Huiswerkbegeleiding Over t IJ 1. Examentraining wiskunde 2 4. Controle schoolexamencijfers 2 5. Openingstijden

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro

VMBO / MAVO in Bergschenhoek/Lansingerland INFORMATIEAVOND. www.wolfert.nl/pro INFORMATIEAVOND INFORMATIEAVOND Hartelijk welkom Informatieavond leerjaar 4 Dinsdag 1 september 2015 PROGRAMMA 1. Opening door N. van Bennekom, directeur 2. Thema avond ouders 28 september 3. Inrichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS

OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 START OLYMPIAKLAS EDITIE 2 23 DECEMBER 2016 OPEN AVOND DONDERDAG 12 JANUARI 2017 Op donderdag 12 januari 2017 vindt de Open Avond van de Walewyc plaats. Van 18.00 21.00 uur ontvangen wij de leerlingen van groep 7 en 8 en

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge

Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge Belangrijke data voor ouders en leerlingen, locatie Joost de Jonge 2015-2016 Augustus ma24 Start periode 1 ma 24 di 25 do 27 vr 28 vr 28 14.00 uur ontvangst 1 e leerjaar, 14.30 uur ontvangst 2 e leerjaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Afscheid Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Afscheid Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: KBS De Schothorst Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB 11, 24-06-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 11, 24-06-2015 Afscheid Rob 1 Gevraagd: DVD s voor Skik in Twente 2 Overblijf 2 De Waarbeek

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Weesp, 28 augustus 2015

Weesp, 28 augustus 2015 Weesp, 28 augustus 2015 Inhoud - Eerste schooldag - Informatieavonden - Werkwijze aanmelding van broertjes en zusjes - Reminder studiedag 25 september - Ouders in de school - Reminder buitenschoolse activiteiten

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit:

Vakanties in het schooljaar 2014-2015 Het vakantierooster voor het schooljaar 2014-2015 ziet er als volgt uit: Jaaragenda tweede helft schooljaar 2014-2015 (versie 8 december 2014) Dit is een globale agenda voor de periode van december 2014 tot het einde van het schooljaar 2014-2015. Eerste dag schooljaar 2014-2015:

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek

Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek 1 Handleiding Self Service en Casper Focus op de ipad voor het personeel van Chr. College Groevenbeek 2 De handleiding bestaat uit een aantal onderdelen: De ipad aanmelden bij Groevenbeek Self Service

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 3. CSPE Pagina 4. CSE Pagina 5 6. Examenregels Pagina 7 9. Examenrooster Basis Pagina 11

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 3. CSPE Pagina 4. CSE Pagina 5 6. Examenregels Pagina 7 9. Examenrooster Basis Pagina 11 2017 Inhoudsopgave Voorwoord Pagina 3 CSPE Pagina 4 CSE Pagina 5 6 Examenregels Pagina 7 9 Examenrooster Basis Pagina 11 Examenrooster Kader Pagina 12 13 Examenrooster TL Pagina 14 Belangrijke data Pagina

Nadere informatie