Zomerbrochure vakantie 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomerbrochure vakantie 2015"

Transcriptie

1 Zomerbrochure vakantie 2015 Zomeraanbod in juli en augustus Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, ontwikkelingssamenwerking, de bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang van de gemeente Laakdal.

2 Beste kinderen, jongeren en (groot)ouders, Zomervakantie is fun! In deze brochure vind je een overzicht van het aanbod aan kinderopvang tijdens de zomervakantie met zowel de mogelijkheden van de dienst Kinderopvang (OCMW), als de activiteiten van de sport-, jeugd- en cultuurdienst en de bibliotheek. Op de activiteiten georganiseerd door de cultuurdienst en de bibliotheek zijn gezinnen met kinderen hartelijk welkom. Let wel, hier is geen opvang voorzien. Een ruime keuze waarin iedereen wel zijn gading kan vinden en waarmee we tegemoet willen komen aan de kinderopvangnoden van werkende ouders tijdens de lange zomervakantie. Voor heel wat activiteiten kan je al inschrijven vanaf maandag 1 juni 2015! Wacht niet te lang want sommige dagen zijn fel gegeerd. Wij danken jullie voor het vertrouwen in onze diensten en wensen jullie alvast een zorgeloze en deugddoende zomervakantie toe! Burgemeester Schepen Schepen Schepen Voorzitter sport cultuur en jeugd BKO-ocmw bibliotheek Tine Gielis Benny Smets Gerda Broeckx Ils Van Hove Raf Moons

3 CONTACT Buitenschoolse Kinderopvang t Kakelnestje Eindhoutdorp 16, 2430 Laakdal Tel ibo.laakdal@telenet.be Tijdens schooldagen maandag tot vrijdag: van 6.30 u. tot aan het begin van de lessen en vanaf het einde van de lessen tot u. Juli en augustus maandag tot vrijdag: 6.30 u u. Jeugddienst Kerkstraat 21, 2430 Laakdal Tel of tijdens speelpleinwerking jeugd@laakdal.be Sportdienst Kwade Plas 1, 2430 Veerle Tel sport@laakdal.be Bibliotheek Kerkstraat 21, 2430 Laakdal Tel bibliotheek@laakdal.be maandag: u u. en u u. dinsdag: u u. woensdag: u u. en u u. donderdag en zaterdag: u u. vrijdag: u u. Juli en augustus De bibliotheek is in juli en augustus op dinsdag en donderdag gesloten, het leessalon is wel open van 9.00 u. tot u. Cultuurdienst en Toerisme Kerkstraat 21, 2430 Laakdal Tel cultuur@laakdal.be maandag en woensdag: 9.00 u u. en u u. maandagavond: u u. dinsdag, donderdag en vrijdag: 9.00 u u. Juli en augustus maandag tot vrijdag: 9.00 u u. maandagavond: u u.

4 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T KAKELNESTJE Alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar, wonend en/of schoolgaand in Laakdal, kunnen voor- en naschools en tijdens de schoolvakanties terecht in kinderclub t Kakelnestje. Met een team van vaste begeleiding proberen wij je kind een veilig en geborgen gevoel te geven. Het accent ligt bij ons op het spelen, zelf kiezen en het bevorderen van de sociale ontwikkeling. INSCHRIJVEN VOOR DE ZOMERVAKANTIE Inschrijvingsdatum en -formulier Inschrijven is verplicht! De inschrijvingen via i-school starten op maandag 1 juni vanaf u. Ouders die niet over een computer beschikken, kunnen komen inschrijven bij de coördinatoren (maandag 1 juni tussen u. en u.) in de BKO in Eindhout, Eindhoutdorp 16. Indien het de eerste keer is dat je kind(eren) moet(en) komen, is het noodzakelijk om vooraf contact op te nemen met de coördinatoren Karine Den Hond of Katleen Vanderstraeten, tel of ibo.laakdal@telenet.be om de nodige afspraken te maken. Waar en wanneer? De kleuters worden opgevangen in de centrale locatie, Eindhoutdorp 16 te Eindhout en dit elke dag doorlopend van 6.30 u. tot u. De kids worden opvangen in de locatie van Vorst-Meerlaar, Geelsebaan 24 bus 2 en dit ook elke dag doorlopend van 6.30 u. tot u. Kostprijs? Je betaalt 4,65 euro voor minder dan 3 uren opvang; 7 euro voor 3 tot 6 uren opvang; 13,99 euro voor meer dan 6 uren opvang. Bij gelijktijdig verblijf van meerdere kinderen uit hetzelfde gezin wordt 25 % korting per kind gegeven. De betaling gebeurt per facturatie.

5 Indien je kind niet aanwezig kan zijn Indien je kind is ingeschreven tijdens de vakantie en je kind kan niet aanwezig zijn, dien je je kind minimum 7 dagen op voorhand uit te schrijven via i-school. Enkel bij ziekte/wijziging werkregeling wordt hierop een uitzondering gemaakt en wordt een doktersattest/werkgeversattest gevraagd. Indien ouders tijdens de vakantieperiodes niet tijdig uitschrijven, wordt hiervoor een boete per kind aangerekend die gelijk is aan de dagprijs. Ouders die nog openstaande facturen hebben, kunnen niet inschrijven indien de nodige formaliteiten niet vervuld zijn.

6 PROGRAMMA KLEUTERS woensdag 1 tot vrijdag 3 juli maandag 6 tot vrijdag 10 juli maandag 13 tot vrijdag 17 juli maandag 20 tot vrijdag 30 juli maandag 3 tot vrijdag 7 augustus maandag 10 tot vrijdag 14 augustus maandag 17 tot vrijdag 21 augustus maandag 24 tot vrijdag 28 augustus maandag 31 augustus KIDS woensdag 1 tot vrijdag 3 juli maandag 6 tot vrijdag 10 juli maandag 13 tot vrijdag 17 juli maandag 20 tot vrijdag 30 juli maandag 3 tot vrijdag 7 augustus maandag 10 tot vrijdag 14 augustus maandag 17 tot vrijdag 21 augustus maandag 24 tot vrijdag 28 augustus maandag 31 augustus In de tijd van toen Alle kleuren van de regenboog Apenkuren Kinderclub t Kakelnestje is gesloten Badeendjes Voor boer en tuinder Zoektocht in de jungle Oma s aan de top Nog even naar de tijd van toen Blub Blub Do Re Mi Ugh Ugh Kinderclub t Kakelnestje is gesloten Couscous Rebel Rebel Wickie Wickie Zoef Tuut &1#x Fin Fin Meer info BKO t Kakelnestje, Eindhoutdorp 16, 2430 Laakdal, tel , ibo.laakdal.katleen@telenet.be.

7

8 SPEELPLEINWERKING Net zoals de afgelopen 7 jaar organiseert de jeugddienst ook deze zomer weer een speelpleinwerking! Meer dan 50 animatoren zullen klaar staan om de kinderen een fijne zomer te laten beleven. Speelpleinwerking is een ganse dag spelen en ravotten samen met vriendjes en vriendinnetjes. Ervaren en enthousiaste monitoren zorgen voor knotsgekke programma s en activiteiten. Bovendien gaan we ook regelmatig met z n allen op uitstap! Zowel de kleutertjes als de kinderen van de lagere school zijn een hele zomer welkom op onze speelpleinwerking! Ook organiseren we opnieuw 2 weken met activiteiten op maat van kinderen en jongeren met een beperking. Daarnaast is er ook opnieuw een aanbod voor tieners (12-15 jaar). De laatste 3 weken van de zomervakantie zullen ook de Laakdalse tieners terecht kunnen op ons speelplein om er zich uit te leven en samen met hun leeftijdsgenoten te genieten van de laatste dagen van de zomervakantie. Enkele animatoren zullen een programma bedenken dat helemaal op maat is van tieners waardoor ze zich geen minuut zullen vervelen. Waar en wanneer? Sporthal Laakdal, Kwade Plas 1, 2431 Veerle van maandag 20 juli t.e.m. vrijdag 28 augustus, uitgezonderd 21 juli (Nationale feestdag. Start speelplein: 9.00 u. Einde speelplein: u. Een halve dag spelen is ook mogelijk. Tijdens de middagpauze van u. tot u. kunnen de kinderen opgehaald of gebracht worden. Er is opvang onder toezicht voorzien vóór en na de speelpleinwerking vanaf 8.00 u. en tot u. en tijdens de middagpauze. Belangrijk: de kinderen die in de voormiddag komen spelen moeten om 9.00 u. aanwezig zijn, kinderen die in de namiddag komen spelen zijn aanwezig om u. Kinderen die later gebracht worden, worden niet meer toegelaten. Speelpleinwerking voor iedereen! We organiseren een speelpleinwerking voor kinderen van 2,5 t.e.m. 12 jaar gedurende de zomermaanden juli en augustus. Gedurende 2 weken is er ook speelplein voor kinderen en jongeren van 6 t.e.m. 21 jaar met een beperking. Dit jaar gaan deze weken door van maandag 3 augustus t.e.m. vrijdag 7 augustus en van maandag 17 augustus t.e.m. vrijdag 21 augustus. Enthousiaste en ervaren monitoren zorgen voor knotsgekke programma s en activiteiten: fantasietochten, actieve spelen, rustige spelen, snoezelmomentjes en nog veel meer. En we gaan natuurlijk ook op uitstap. Op vrijdag 7 augustus gaan we naar de Olmense Zoo en op vrijdag 21 augustus gaan we samen met de kleuters naar een Kinderboerderij.

9 Speelpleinwerking, ook voor tieners! Dit jaar organiseren we ook een speelpleinwerking voor tieners tijdens de 3 laatste weken van de zomervakantie! Dit wil zeggen dat we een programma op maat van tieners uitwerken in de periode van maandag 10 augustus t.e.m. vrijdag 28 augustus. Tijdens deze 3 weken zal er op vrijdag ook steeds een aangepaste uitstap zijn voor de tieners! Maar ook op woensdag 12 augustus is er een speciale uitstap voor de tieners. Die dag gaan we samen met andere tieners uit de regio naar de Motorinstapdag in Balen. Je krijgt de kans om een keertje te rijden met een crossmoto, een quad en een mountainbike. Je mag ook meerijden met een motorcrosszijspan. En dit alles gebeurt onder professionele begeleiding op de zandvlaktes van recreatiedomein Keiheuvel. Meebrengen: Beschermende kledij (lange broek, T-shirt of trui met lange mouwen, stevige hoge schoenen, handschoenen) en eventueel een helm (geen fietshelm), bescherming tegen regen en zon, voldoende drankjes en zakgeld. Uitstap inclusief: Een T-shirt en een lunchpakket, gratis inkom voor de internationale motorcross op zaterdag 15 augustus toegangsticket voor één van je ouders voor deze internationale Motorcross. Uitstappen Elke vrijdag is er een speciale speelpleindag. Enkel voor de busuitstappen is inschrijven verplicht! Vrijdag 24 juli Plopsa Indoor Met/zonder grabbelpas: 13 / 14,50 Inschrijven verplicht! (lager onderwijs en kleuters) Vrijdag 31 augustus Speeltuin Dennenoord Prijs uitstap: 5 Inschrijven verplicht! (lager onderwijs en kleuters) Opgelet! Kinderen worden naar de speeltuin gebracht en niet naar de sporthal! Adres: Speeltuin Dennenoord, Smallestraat 4, 2430 Eindhout Vrijdag 7 augustus Olmense Zoo Met/zonder grabbelpas: 10 / 12 Inschrijven verplicht! (lager onderwijs, kleuters en kinderen met een beperking) Woensdag 12 augustus Motorinstapdag (tieners) Deelname: 25 Inschrijven verplicht Plaatsen zijn beperkt! vóór 30 juli. Vrijdag 14 augustus Lunaland Lommel Met/zonder grabbelpas: 10 / 11,50 Inschrijven verplicht! (lager onderwijs en kleuters) Vrijdag 21 augustus Bobbejaanland Met/zonder grabbelpas: 16 / 18 Inschrijven verplicht! (lager onderwijs vanaf 3e leerjaar en tieners) Kinderboerderij t Ollemanshoekje Met/zonder grabbelpas: 10 (kleuters, lager onderwijs t.e.m. 2e leerjaar en kinderen met een beperking) Vrijdag 28 augustus Speelplein zonder grenzen Prijs: gratis (tieners, lager onderwijs en Adres: aan de sporthal kleuters)

10 Kostprijs? Ganse dag = 5 euro; halve dag = 2,50 euro; gezinsmaximum van 12 euro. Voor deze prijs krijg je: materiaal, verzekering en een koek en drankje in de voor- en/ of namiddag. Lunchpakketje voor s middags zelf meebrengen! Grabbelpas voor kinderen tot en met 12 jaar Een grabbelpas kost 3 euro en is te verkrijgen op de jeugddienst of aan de inschrijvingstafel op het speelplein. Fiscaal aftrekbaar! voor kinderen tot en met 12 jaar Ook de speelpleinwerking is fiscaal aftrekbaar. Wij noteren op welke dagen je kind aanwezig is. Na afloop van de zomervakantie sturen we je alle nodige formulieren op zodat deze volgend jaar bij je belastingbrief kunnen gevoegd worden. Inschrijven nodig? Inschrijven is niet verplicht voor de gewone speelpleindagen! Je bent elke dag welkom om te komen spelen. Enkel voor de busuitstappen is inschrijven verplicht! Ouders die toch enige zekerheid wensen qua opvang kunnen hun kinderen op de jeugddienst inschrijven vanaf maandag 1 juni! Hoe inschrijven? Bel of mail naar de jeugddienst, tel , jeugd@laakdal.be. Hoe betalen? Betalen doe je de dag zelf aan de inschrijvingstafel, zowel voor een gewone speelpleindag als voor een uitstap. Je kan ook een speelpleinkaart aankopen. Deze kaart kost 25 euro en hiermee kan je 5 volledige dagen mee komen spelen. Deze kaart is echter niet geldig voor de uitstappen. Meer info Jeugddienst, Kerkstraat 21, 2430 Laakdal, tel , , jeugd@laakdal.be.

11

12 SPORTKAMPEN Je vervelen tijdens de zomervakantie? Dat kan niet! Kom naar de omnisportdagen van de sportdienst! Allerlei sport en spelen om je rot te amuseren. Schrijf je samen met je vriendjes in en zet de zomervakantie sportief in! INSCHRIJVEN VOOR DE ZOMERVAKANTIE (SPORTKAMPEN EN COMBINATIEDAGEN) Inschrijvingsdatum en -formulier Inschrijven is verplicht! Op maandag 1 juni 2015 vanaf u. Inschrijven gebeurt op de sportdienst of via Indien dit de eerste keer is dat je kind deelneemt aan een sportkamp en je wilt je kind online inschrijven, is het noodzakelijk dat je je kind eerst registreert via Na registratie krijg je een login en kan je je kind inschrijven. Sportkampen voor iedereen! Kleuters Alle kinderen van het kleuteronderwijs (schoolgaand). Om praktische redenen zijn kinderen met luiers niet toegelaten. Lager onderwijs Alle kinderen van het lager onderwijs. Dus ook nog de kinderen die in september naar het middelbaar gaan! tot 17 jaar. Waar en wanneer? Kleuters GBS EINDHOUT, Schoolstraat 42, 2430 Eindhout. GBS DE SCHANS, Veerledorp 18, 2431 Veerle. Van maandag 6 juli t.e.m. donderdag 9 juli 2015 van 9.30 u u. Opvang vanaf 8.30 u. s Avonds is er geen opvang voorzien. Lager onderwijs SPORTHAL VEERLE, Kwade plas 1, 2431 Veerle. Van maandag 6 juli t.e.m. donderdag 9 juli u u. Opvang vanaf 8.00 u. tot u Kampplaats Den Brink in Herentals. Van maandag 10 augustus t.e.m. vrijdag 14 augustus 2015, met overnachting. Kostprijs? Kleuters 40 euro voor 1ste kind, 2de kind is 10% goedkoper (prijs geldt ook wanneer alle kinderen ingeschreven zijn in beide kampen KL en/of LO).

13 3de kind of meer is 20% goedkoper (prijs geldt ook wanneer alle kinderen ingeschreven zijn in beide kampen KL en/of LO). Lager onderwijs 1 kind: 48 euro. 2 kinderen: 43,20 euro (prijs geldt ook wanneer alle kinderen ingeschreven zijn in beide kampen KL en/of LO). 3 of meer kinderen: 38,40 euro (prijs geldt ook wanneer alle kinderen ingeschreven zijn in beide kampen KL en/of LO) euro (alles inbegrepen: overnachting, eten, uitstappen, verzekeringen). COMBINATIEDAGEN (sportdienst - jeugddienst - cultuurdienst bibliotheek - ontwikkelingssamenwerking) Zowel voor kleuters als lager onderwijs! De combinatiedagen bestaan uit 5 dagen. Elke dag wordt er afwisselend sport, spel, cultuur en hobby aangeboden. Je kan elke dag afzonderlijk inschrijven naargelang het programma. Ervaren monitoren bieden een gevuld en gevarieerd programma aan in een leuk thema. Waar en wanneer SPORTHAL VEERLE, Kwade Plas 1, 2431 Laakdal. Maandag 13 juli t.e.m. vrijdag 17 juli Je kan elke dag afzonderlijk inschrijven. Prijs 12 euro per dag. Thema s Kleuters Maandag 13 juli: Sport & Spel Dinsdag 14 juli: Multi-Move en Sport & Spel Woensdag 15 juli: Sport & Spel Donderdag 16 juli: Circus Vrijdag 17 juli: Uitstap naar Binnenspeeltuin Thema s Lager Maandag 13 juli: Sport & Spel onderwijs Dinsdag 14 juli: Fairtrade Koken, Sport & Spel Woensdag 15 juli: Trektocht Donderdag 16 juli: Circus Vrijdag 17 juli: Uitstap naar de Efteling (Nederland) Verplicht om Kids-ID mee te nemen, anders kan je niet mee. Inschrijvingsdatum en -formulier Inschrijven is verplicht! Op maandag 1 juni 2015 vanaf u. Inschrijven gebeurt op de sportdienst of via Indien het de eerste keer is dat via deze website inschrijft, is het noodzakelijk dat je je kind eerst registreert via Na registratie krijg je een login en kan je je kind inschrijven. Wanneer je kind is ingeschreven ontvang je een overschrijving of met alle nodige betalingsgegevens. LET OP: je bent pas ingeschreven wanneer je betaald hebt! Fiscaal aftrekbaar In december sturen we de fiscale attesten van de sportdienst en de jeugddienst samen via de post op. Meer info Sportdienst, Kwade Plas 1, 2430 Laakdal, tel , sport@laakdal.be.

14 Cultuur en Toerisme Stabbelwandeling zondag 26 juli 2015 Organisatie: VVV Toerisme Laakdal Locatie: zaal Buurthuis, Zandstraat 13, 2431 Laakdal (Veerle-Heide) Uren: vertrek tussen 8.00 u. en u. voor een wandeling van 5 km of 12 km. De Stabbelwandeling is een bijzondere wandeling voor gezinnen met kinderen, met plezante doe-opdrachten en een verrassing! Voor slechts 3 euro per persoon kan je genieten van een verrassende wandeling, leuke animatie, een verfrissende consumptie en een lekker proevertje uit de streek! Indien je deelneemt aan 4 Stabbelwandelingen in de gemeenten Balen, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo, maak je kans op een prijzenpakket! Klompenmuseum met klompenbelevingspad Vorst-Laakdal was vroeger het mekka van de Kempense klompennijverheid. In het Klompenmuseum in het bezoekerscentrum Den Eik herleeft dit oude ambacht via een boeiende tentoonstelling, demonstraties en een Klompenbelevingspad. Het museum vertelt de geschiedenis van de klompenmakerij en een klompenmaker toont je live alle knepen van het vak. Klompenmuseum Openingsuren vanaf het eerste weekend van april tot 31 oktober - elke zaterdag en zondag van u. tot u. - voor groepen het volledige jaar toegankelijk op afspraak Prijs - volwassenen: 1 euro - kinderen van 7 jaar t.e.m. 12 jaar: 0,5 euro - kinderen jonger dan 7 jaar: gratis Klompenbelevingspad Openingsuren vanaf het eerste weekend van april t.e.m. het laatste weekend van september - elke zaterdag en zondag van u. tot u. - in juli en augustus dagelijks van u. tot u. - voor groepen op weekdagen buiten de zomervakantie: op afspraak Prijs (inclusief bezoek Klompenmuseum) - volwassenen: 3 euro - kinderen onder 12 jaar: 2,5 euro - kinderen jonger dan 2,5 jaar: gratis Reserveren Scholen en groepen kunnen een bezoek reserveren via het inschrijvingsformulier op of via tel Adres Afspanning Den Eik, Hoeve Den Eik 3, 2431 Laakdal

15 Bosbelevingspad: een avontuur in de Laakdalse bossen Bevrijd prinses Amalia! Koning Kobolt houdt prinses Amalia gevangen in zijn kasteel! Help jij de schildknaap Bonito om Amalia te bevrijden? Dit verhaal vormt de rode draad in het Bosbelevingspad. Het bos, de beleving en het pad zijn de drie factoren die kinderen een onvergetelijke tijd bezorgen. Het Bosbelevingspad staat volledig in het teken van de zintuigen: horen, ruiken, voelen en zien. Het bestaat uit tien infoborden waarbij elk bord een deel van het verhaal omvat met een opdracht en een verwijzing naar een laag van het bos. Deze opdrachten worden uitgevoerd met natuurlijke materialen die in het bos gevonden kunnen worden. Waar vertrek je? Het Bosbelevingspad start aan speeltuin Dennenoord: Smallestraat 4, 2430 Laakdal (Eindhout) Op de parking van de speeltuin kan je het eerste infobord vinden. Vanaf hier volg je de aangegeven pijlen. Bovendien staat op elk bord van het pad een pijl die de richting waarin je moet gaan, aanduidt. Het bosbelevingspad is volledig gratis en het hele jaar door vrij te bezoeken. De handleiding van het Bosbelevingspad kan je vinden op de website van de gemeente Laakdal ( Schatten van Vlieg in Laakdal! Vlieg verstopt vanaf 27 juni 2015 meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen op festivalterreinen en nog veel meer verrassende plekken in Vlaanderen. Ook Laakdal doet deze zomer mee. Vind jij een kist in Laakdal, dan gaat een wereld van geluid voor je open. En je maakt kans op klinkende prijzen! De Schatten van Vlieg is een zomeractie voor families, waarbij kinderen deelnemen aan een leuke schattentocht in een wereld vol klanken. Gemeente Laakdal Kerkstraat 21 B-2430 Laakdal

16 DONDERDAGOPENLUCHTFILMS 2 juli 9 juli 16 juli 23 juli 30 juli 6 augustus 13 augustus 20 augustus 27 augustus De films spelen in de pastorijtuin van Groot-Vorst. Ze starten bij het invallen van de duisternis. Breng je eigen stoel/zetel mee, dan heb je zeker een zitplaats. Het kan afkoelen: we raden je aan een jas of een fleece mee te brengen. Er is een drankentent, waarvan de opbrengst voor de Laakdalse jeugdverenigingen is. Als het regent is er geen filmvoorstelling. De toegang is gratis.

Zomeraanbod in juli en augustus 2016

Zomeraanbod in juli en augustus 2016 Zomeraanbod in juli en augustus 2016 Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, ontwikkelingssamenwerking, de bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang van de gemeente Laakdal. Beste

Nadere informatie

Zomeraanbod in juli en augustus 2017

Zomeraanbod in juli en augustus 2017 Zomeraanbod in juli en augustus 2017 Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, ontwikkelingssamenwerking, de bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang van de gemeente Laakdal. Beste

Nadere informatie

Zomerbrochure vakantie 2013

Zomerbrochure vakantie 2013 Zomerbrochure vakantie 2013 Kinderopvang tijdens de zomervakantiedagen juli en augustus Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, de bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang van

Nadere informatie

juli en augustus 2018

juli en augustus 2018 juli en augustus 2018 Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, ontwikkelingssamenwerking, de bibliotheek, de buitenschoolse kinderopvang, de sociale dienst en het OCMW van de gemeente

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

juli en augustus 2019

juli en augustus 2019 juli en augustus 2019 Een samenwerking tussen de sport-, jeugd- en cultuurdienst, ontwikkelingssamenwerking, de bibliotheek, de buitenschoolse kinderopvang, de sociale dienst en het ocmw van de gemeente

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE WWW.KAPRIJKE.BE zomeraanbod 2012 In deze brochure krijg je een overzicht van de vele ontspannende, sportieve en vooral superleuke activiteiten die de gemeentelijke diensten organiseren tijdens de zomervakantie.

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

KINDEROPVANG IN HERSELT

KINDEROPVANG IN HERSELT INFOBROCHURE Versie juni 2013 KINDEROPVANG IN HERSELT WOORD VOORAF Beste ouder, De zoektocht naar geschikte opvang voor kinderen is soms niet makkelijk. Vanuit het Lokaal Overleg Kinderopvang of LOK (gemeentelijke

Nadere informatie

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie vinden plaats in het OCMW, Grote

Nadere informatie

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar Krokusvakantie 2010 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas Van 2,5 tot 16 jaar 1 2 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag,

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 9 juli tot en met donderdag 12 juli 2018 En/of uitstap op vrijdag 13 juli 2018!!! GESLOTEN OP WOENSDAG 11 JULI

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016

Sportkampen. & kinderopvang. this holiday is a good holiday! Pasen - Zomer 2016 Sportkampen & kinderopvang Pasen - Zomer 2016 this holiday is a good holiday! voorwoord Landen is een stad met heel wat jonge gezinnen met kinderen. Als stadsbestuur willen we er dan ook voor zorgen dat

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017 KROKUSVAKANTIE maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST KINDEROPVANG

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE vrijetijdsaanbod voor kinderen aangeboden door team ontspannen en BKO t Buitenbeentje gemeente Langemark-Poelkapelle Kasteelstraat 1 8920 Langemark-Poelkapelle www.langemark-poelkapelle.be PAASVAKANTIE

Nadere informatie

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017-2018 HERFSTVAKANTIE maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november 2017 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 En/of uitstqp op vrijdag 6 juli 2018 #sportersbelevenmeer #laakdal

Nadere informatie

Aanbod Zomervakantie 2015

Aanbod Zomervakantie 2015 Aanbod Zomervakantie 2015 Beste ouders, Met enige trots stellen wij u graag deze gloednieuwe zomervakantiebrochure van Wachtebeke voor. Deze brochure richt zich naar ouders van schoolgaande kinderen van

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Zomervakantie 2017 Knuffelpas

Zomervakantie 2017 Knuffelpas V.U. Gemeente Sint-Gillis-Waas, Chris Lippens (burgemeester), Burgemeester Omer De Meyplein 1, 9170 Sint-Gillis-Waas Zomervakantie 2017 Knuffelpas Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Tijdelijke verhuis

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

Vakantiefolder. Zomervakantie 2015

Vakantiefolder. Zomervakantie 2015 Vakantiefolder Zomervakantie 2015 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden de kinderen opvangen door professionele

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2017 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE 2018-2019 DE KIKKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Een kabouter in je hoofd! in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker Tijdens de kerstvakantie gebeuren er wat vreemde dingen in

Nadere informatie

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp.

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. ALGEMENE INFO Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. We kozen opnieuw voor de schitterende accommodatie van BLOSO

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie!

Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie! Sportdienst Laakdal stelt voor : Kleuterkriebels: Paashaas Pudding en Paashaas Chocomousse op vakantie! KLEUTERKRIEBELS LAAKDAL In de gemeenteschool De Schans te Veerle en gemeenteschool Eindhout Van maandag

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

INFOBROCHURE KINDEROPVANG IN HERSELT

INFOBROCHURE KINDEROPVANG IN HERSELT INFOBROCHURE KINDEROPVANG IN HERSELT WOORD VOORAF Beste ouder, De zoektocht naar geschikte opvang voor kinderen is soms niet makkelijk. Vanuit het Lokaal Overleg Kinderopvang of LOK (gemeentelijke adviesraad

Nadere informatie

Vakantiefolder Zomervakantie 2016

Vakantiefolder Zomervakantie 2016 Vakantiefolder Zomervakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker is er voor kinderen, maar ook voor hun ouders! We bieden een oplossing voor verschillende opvangnoden.

Nadere informatie

krokusvakantie 27 februari t.e.m. 5 maart 2017 Krokusvakantie stekene van nature ac tief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene

krokusvakantie 27 februari t.e.m. 5 maart 2017 Krokusvakantie stekene van nature ac tief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene krokusvakantie 27 februari t.e.m. 5 maart 2017 Krokusvakantie stekene van nature ac tief neem je stiften en

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016 Vakantiefolder kerstvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar Activiteiten van 3 jaar tot 14 jaar De krokusvakantie is in aantocht, wat betekent dat je niet aan school hoeft te denken en dat je je volledig kan uitleven met crea activiteiten of sportkampen. De jeugd-

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie. inschrijven zondag 31 mei. van 9.00 uur tot 13.00 uur Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2015 inschrijven zondag 31 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur Grabbelpas zomer 2015 Grabbelpas en de vakantieopvang gaan samenwerken. Kinderen die in het bezit zijn van

Nadere informatie

Haacht. Gemeente met toekomst

Haacht. Gemeente met toekomst Haacht Gemeente met toekomst Vakantiegids Krokus 2016 Onze activiteiten in vogelvlucht Omnisportweek 8 tot 12 februari 3 tot 8 jaar p. 3 Hip hip Elvis Zondag 7 februari 3 tot 11 jaar p. 4 Nellie & Cezar

Nadere informatie

Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland

Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 of 014 84 19 87 sport@laakdal.be Een programma boordevol met sport en spel en En een uitstap naar de binnenspeeltuin Flipperland Onze kleuters mogen tijdens dit sportkamp

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

krokusvakantie 12 februari t.e.m. 18 februari 2018 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene

krokusvakantie 12 februari t.e.m. 18 februari 2018 stekene van nature actief Stadionstraat 2 / 9190 Stekene krokusvakantie 12 februari t.e.m. 18 februari 2018 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief de verhalenfabriek dinsdag 13

Nadere informatie

HerfstKiXs jaar

HerfstKiXs jaar 2017 HerfstKiXs 3-12 jaar Films in FILM THE BOSS BABY wordt omgetoverd tot een bioscoop. Ze draaien de animatiefilm The Baby Boss (Dreamworks), een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een

Nadere informatie

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen 2015. I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Grabbelpas kerstvakantie

Grabbelpas kerstvakantie Grabbelpas kerstvakantie 2014 2 Beste Grabbelaars, De kerstvakantie komt er aan, een ideale gelegenheid om je uit te leven op één van onze activiteiten. Je kan deze informatie ook vinden op www.zemst.be.

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie

Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie Vrijetijdsaanbod tijdens de krokusvakantie 2 0 1 2 Narrenparade op het ijs Doe eens zot! Het Middeleeuwse avontuur Kleutercarnaval Vliegen en duikelen Allemaal beestjes Run & fun Circuskunsten Waag je

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal Zomervakantie 2012 Vestigingsplaats Paal IBO vzw De Petteflet Administratieve dienst: Heldenlaan 7, 3583 Paal Tel.: 011/42 50 08 Fax: 011/ 42 55 09 E-mail: petteflet@skynet.be Opvang te Paal: Heldenlaan

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Vakantiefolder. krokusvakantie 2017

Vakantiefolder. krokusvakantie 2017 Vakantiefolder krokusvakantie 2017 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of Hele speelpleindag: 6 Inwoners Kortenberg 8 Niet-inwoners Halve speelpleindag: 3 Inwoners Kortenberg 4 Niet-inwoners Uitstapdag: 8 Inwoners Kortenberg 10 Niet-inwoners Tijdens iedere schoolvakantie, uitgezonderd

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie

Activiteiten Jeugddienst. zomervakantie Activiteiten Jeugddienst zomervakantie 2014 Hoe moet ik inschrijven voor de grabbelpasactiviteiten en de roefeldag? Na een evaluatie van het vorige inschrijvingsmoment en door het succes van de grabbelpasactiviteiten

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners KROKUS vakantie U Kleuters ULagere school UTieners KROKUSVAKANTIE De krokusvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten uitgewerkt voor kinderen

Nadere informatie

Inschrijvingen. Plaats: Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen!

Inschrijvingen. Plaats: Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen! Hallo sportieveling, Jij bent ingeschreven voor het omnisportkamp KROKUS 2017: SUPERHELDEN! Je zal je geen minuut vervelen! Lees aandachtig dit boekje, want hier vind je alles wat je moet weten over het

Nadere informatie

KrokusKiXs jaar

KrokusKiXs jaar 2018 KrokusKiXs 3-12 jaar ikoen Balen Kinderopvang krokusvakantie bij Kikoen Balen Kikoen Balen biedt opvang van 6u30 tot 18u30 aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Geef voor de middagpauze een lunchpakket

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 3/07 7/07 Week 2: 10/07 14/07 Week 3: 17/07 20/07 gesloten op 21/07 Week 4: 24/07 28/07 uitstap op 28/07 Het speelplein is gesloten

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek

Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Dorpsstraat 2, 3360 Bierbeek Vakantie in Bierbeek 2016 In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in Bierbeek. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de

Nadere informatie

Kinderopvang in Laakdal

Kinderopvang in Laakdal Kinderopvang in Laakdal Infobrochure: Inhoud 1. Voorwoord: Raf Moons (voorzitter OCMW en en schepen van gezin) 2. Aanbod Opvanginitiatieven OCMW Buitenschoolse opvang Kakelnestje Dienst onthaalouders Privé-initiatief

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro

Wat Doelgroep Waar en wanneer Kostprijs Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur 6 euro Heuvelland Grabbelpas - de Kersteditie Maandag 21/12. Speelse kerstboomversiering - 3-6 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur knutselactiviteit Sneeuwballengevecht - 6-12 jaar Sporthal van 9 tot 12 uur We gaan

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst

Winterleute > Speelberge Film Vragenlijst Winterleute 24.12.12 > 4.01.13 Speelberge Film Vragenlijst Speelberge De Sportdoze, Groenestraat 117, 8370 Blankenberge T 050 42 52 38 G 0473 30 00 65 E speelberge@blankenberge.be Wanneer Maandag 24 december

Nadere informatie

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomerbrigade Van speelplein t Grobbeltje Activiteiten en infobundel 2010 V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomer-wie? Jongens en meisjes die het 1e, 2e en 3e middelbaar

Nadere informatie

Speelplein De Pagadder

Speelplein De Pagadder Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE ZOMERVAKANTIE 2016 Informatie speelpleinwerking in de zomervakantie 2016 Waar? Henri Storyplein Steenakker 250 9000 GENT Wanneer? Van maandag 4 juli 2016 tot en met

Nadere informatie

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling Speelplein De TUNNE Paasvakantie 2019 Beste reizigers Tijdens de paasvakantie kan je heel goedkoop en dicht op vakantie gaan. Vanaf maandag 8 april 2019 wordt speelplein De Tunne twee weken lang omgetoverd

Nadere informatie

P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E

P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E 1ste t.em. 6de leerjaar THE MAKAMPE N P A A S - E N Z O M E R V A K A N T I E Wat? Studio organiseert originele themakampen voor kinderen vanaf het 1ste leerjaar t.e.m. het 6de leerjaar. Elke kampweek

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 BIBLIOTHEEK 14 SPEELPLEIN ROLLEBOLLE 20 SPEELPLEIN BOKAL 22 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 24 JEUGDDIENST 26

IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 BIBLIOTHEEK 14 SPEELPLEIN ROLLEBOLLE 20 SPEELPLEIN BOKAL 22 BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 24 JEUGDDIENST 26 IN HET KORT... VOORWOORD 3 SPORTDIENST 4 Paassportkampen 5 Omnisportkamp 6 Kindersportkamp 6 Zomersportkampen 7 Tennis- en /of avonturensportkamp 8 Omnisportkamp 9 Kindersportkamp 9 Kindersport- en knutselkamp

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen

ZOMERAANBOD Kinderen, jongeren en jongvolwassenen ZOMERAANBOD 2018 Kinderen, jongeren en jongvolwassenen 1 2 Inhoudsopgave Aanbod voor kinderen en jongeren OLO kids 5 Sportkamp 6 Grabbelpasactiviteiten 7-8 Speelpleinen Zoersel 9 Info voor de ouders 10

Nadere informatie

Vakantie 7. Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Speelpleinstraat 8, 3360 Biebeek

Vakantie 7. Verantwoordelijke uitgever: Stefaan Van Haegenborgh, Speelpleinstraat 8, 3360 Biebeek Vakantie 7 1 0 2 k e e b r ie B in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in Bierbeek. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie