Bijbelverhalen. Nummer 2014/ oktober Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Dag van de leraar. - Schoolkamp. - Dankdag. - Voorleeswedstrijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.4 17 oktober 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Dag van de leraar. - Schoolkamp. - Dankdag. - Voorleeswedstrijd"

Transcriptie

1 1 Nummer 2014/ oktober Bijbelverhalen - Teamnieuws - Dag van de leraar - Schoolkamp - Dankdag - Voorleeswedstrijd - MR - Inloopmiddag - Studenten - GGD - Herfstvakantie - Agenda - Vakanties - extra vrije dagen Bijbelverhalen. Week 44 van 27 t/m 31 oktober 2014 Thema: Ophouden met.! Groepen 1-4 Groepen 5-8 Ex.36:8-38 Bouw Tabernakel Numeri 11: 4-35 De kwakkels Ex.40: 1-38 De tabernakel is klaar Numeri 12 Mirjams zonde en starf Numeri 11: 4-35 De kwakkels Numeri 17 De staf van Aäron Week 45 van 3 t/m 7 november 2014 Thema: Vertrouwen op God Groepen 1-4 Groepen 5-8 Numeri 13-14: 35 Verspieders, 1 e keer Numeri 13: 1-14:38 De verspieders Numeri 20: Mozes fout en Numeri 20: : Mozes en Aärons zonde Deut. 34: 1-12 afscheid Vrijverhaal Numeri 21: 4-9 De koperen slang Teamnieuws Na de herfstvakantie is het ouderschapsverlof van juf Aline Thoutenhoofd voorbij. Zal zij voor twee dagen terugkeren op de Ceder en gaat haar werk weer oppakken in groep 8A op woensdag en donderdag naast meester Hans. Juf Aline, fijn dat je er weer bent! Dat betekent dat we, na een lange invalperiode in groep 8, vandaag afscheid hebben genomen van juf Marlies van Spanje. Juf Marlies, bedankt voor je inzet! Ook nemen we afscheid van juf Suzanne van de Weerd. Zij was dit jaar onze vaste invalster voor juf Eveline en verving haar in verschillende groepen. Zij gaat voor langere tijd een leerkracht op basisschool het Erf vervangen. Wij gunnen dat juf Suzanne enorm en wensen haar heel veel succes! Juf Monique Janssen is na het overlijden van haar moeder een paar weken thuis geweest. Na de herfstvakantie gaat zij in eerste instantie samen met juf Esther van de Kleut haar werk weer voorzichtig oppakken. In de herfstvakantie moet juf Shanna van Wijk geholpen worden aan haar keelamandelen en zal zij de eerste dagen na de herfstvakantie nog niet aan het werk kunnen. Zij wordt op maandag in groep 3 vervangen in groep 3 door juf Rose-ellen Bakkenes. Juf Annemieke van der Kamp heeft maandag en dinsdag na de herfstvakantie twee dagen verhuisverlof. Zij zal op dinsdag in groep 3 ook vervangen worden door juf Rose-ellen Bakkenes. Dag van de leraar Maandag, 4 oktober, vierden we de dag van de leraar. Van onze werkgever CPOV ontvingen wij een prachtige en lekkere taart. Van de directie ontvingen alle teamleden een kistje met bloembolletjes met daarop de tekst Alles wat je aandacht geeft, groeit! Het was hartverwarmend om te zien hoeveel kleine blijken van waardering er voor onze juffen en meesters waren. Ook de gebedsgroep had voor ons een mooie schaal in de koffiekamer gezet waarin voor elke collega (heel toevallig) ook een zakje met bloembolletjes zat. Heel hartelijk dank! Deze kleine blijken van waardering doen ons enorm goed!

2 Schoolkamp 2014 Maandag 6 oktober t/m woensdag 8 oktober gingen de groepen 8 onder vaste begeleiding van juf Annette, juf Anne, meester Marcel, meester Thomas, meester Hans en juf Marlies op kamp. Het thema was deze keer Asterix en Obelix. Deze 6 leerkrachten zijn voor de zomervakantie al begonnen met alle voorbereidingen. En zoals u op de foto kunt zien is ook niets ze te gek! Dat heeft er o.a. voor gezorgd dat het voor de leerlingen een onvergetelijk kamp is geworden. Ook de leerlingen hebben er samen voor gezorgd dat we het een geslaagd kamp kunnen noemen. Dingen die we leerden in de klas over elkaar vertrouwen, samenwerken, voor elkaar zorgen etc...konden ze goed oefenen tijdens het schoolkamp. En ze hebben dat samen goed gedaan! Meesters en juffen bedankt! Jongens en meisjes.we zijn trots op jullie! Dankdag voor het gewas Woensdag 5 november a.s. is het dankdag. De leerkrachten in de groepen 1 t/m 8 zullen aan dankdag op gepaste wijze binnen de groep aandacht besteden. Wat is dankdag? Iedere eerste woensdag van november. Op deze dag dankt de protestante kerkgemeenschap, tijdens een viering, God voor de verkregen gewassen. Een dankdag is een gebruik uit de Middeleeuwen. Er waren toen vaste bededagen. In 1578 werd bepaald dat er tijdens oorlog en andere rampen massaal gebeden en gedankt moest worden. Een vaste dag om te danken werd in 1653 in Overijssel vastgesteld. Besloten werd om op de eerste woensdag van november te danken voor het gewas; het eten waarin iedereen dagelijks werd voorzien. Toen de industrialisatie toenam, is de viering veranderd in dankdag voor gewas én arbeid.

3 Twee leerlingen uit groep 6 doen verslag van de voorleeswedstrijd Aan het einde van de kinderboeken week houden we altijd de voorleeswedstrijd in groep 7 en 8. Zo ook dit jaar hebben we vrijdagmiddag 10 oktober genoten van 4 voorleestalenten binnen de Ceder. Zij waren door hun groep gekozen als de beste voorlezer. Na beraad van de jury werd de winnaar voor groep 8 Jessica en voor groep 7 Kim. Meisjes, gefeliciteerd!! De winnaar van groep 7 mag volgend jaar plaats nemen in de jury naast juf Conny. Dit jaar was dat Siem van Eck, de winnaar van groep 7 van vorig jaar. Hij mocht het commentaar namens de jury geven en uiteindelijk de winnaars bekend maken. Siem deed dat fantastisch! Meester Thomas praatte, verkleed als clown, de middag aan elkaar.

4 Nieuws van de MR Ouderavond: Wij leren het samen, door te doen! Wat fijn dat er zoveel aanmeldingen binnengekomen zijn voor de Ouderavond op donderdag 30 oktober. Afgelopen 16 oktober hebben we als MR alle zaken doorgenomen en taken besproken voor deze avond. Ook hebben wij vernomen dat er ouders zijn die graag komen ondanks dat ze zich niet hebben aangemeld. Er zijn nog plaatsen vrij dus u bent van harte welkom om aan te schuiven bij één van de workshops op deze avond. U kunt daarvoor tussen uur en binnenlopen. Voor de herinnering nog even de uitnodiging met alle details: Zijn er vragen over de ouderavond of een andere vraag voor de MR, dan kunt u mailen naar hildawortman@gmail.com hierover. Zij pakt het op en koppelt aan u terug. Tot ziens op de ouderavond! Inloopmiddag/fancy fair Op de kalender in het vorige Cedernieuws stond een inloopavond gepland op 13 november. Wij hebben die een weekje verschoven naar 20 november. We gaan deze activiteit combineren met een fancy-fair om geld in te zamelen voor de Sinterklaasbank. De Sinterklaasbank is een initiatief van een aantal mensen binnen Veenendaal die ervoor zorgen dat de minder bedeelde gezinnen in Veenendaal,en dus ook bij ons op school, ook Sinterklaascadeautjes aan hun kinderen kunnen geven. Deze organisatie is afhankelijk van sponsors en wij willen op deze manier ook ons steentje bijdragen. Op 20 november bent u dan van harte welkom van uur. U kunt dan de groep inlopen om samen met uw zoon of dochter hun werk te bekijken. Daarnaast zullen er in de hal diverse spullen verkocht worden die gemaakt zijn door de kinderen of activiteiten plaatsvinden waarvoor een kleine vergoeding gevraagd wordt. Dus van harte welkom en vergeet uw portemonnee niet

5 Studenten stellen zich voor. Ook dit jaar mogen we binnen onze school een heel aantal studenten verwelkomen. We willen graag van en met elkaar leren. De studenten kunnen nieuwe onderwijsontwikkelingen onze school binnen brengen en wij willen hen helpen om een goede leerkracht te worden. Hieronder stellen de eerste 5 studenten zich aan u voor: Ik ben Sarah Hamdaoui, studente Pabo van de Marnix Academie in Utrecht. Ik ben 20 jaar en kom uit Veenendaal. Dit is mijn eerste jaar op de Pabo. Hiervoor heb ik onderwijsassistent gestudeerd op het Roc. In het weekend werk ik bij de Blokker in het centrum. Ik heb veel zin in mijn stageperiode hier op de Ceder in groep 1B in mijn eerste half jaar. Hierna zal ik stage gaan lopen in de bovenbouw! Ik vind het leuk om de ouders van mijn leerlingen te leren kennen en een praatje met ze te maken! En natuurlijk om een leuke tijd te hebben in mijn stagegroep! Mijn naam is Magriet de Vries, ik ben 22 jaar oud, woon sinds anderhalf jaar in Utrecht en zit in het eerste jaar van de pabo. Sinds donderdag 10 oktober loop ik iedere donderdag stage in groep 4a, waar ik het tot nu toe erg naar mijn zin heb. Ik hoop hier veel te leren en heb erg veel zin in de tijd die komen gaat. Ik ben Misha van de Zand, 28 jaar oud, en ik woon in Nijmegen. Dit jaar ben ik begonnen aan de deeltijd-opleiding PABO op de Marnix Academie in Utrecht. Hiervoor heb ik een andere opleiding gedaan, dit heb ik vier jaar geleden afgerond. Ik werk in De Blonde Pater, een lunchcafé in Nijmegen, in de keuken en de bediening. Dit doe ik naast de deeltijd-opleiding op de Marnix. Op de Ceder loop ik stage in groep 4B waar Rianne Budding de juf van is. In principe loop ik alleen op de dinsdag stage, maar het is natuurlijk belangrijk dat je ook eens op een andere dag stage gaat lopen, zodat je meer te weten komt hoe een hele week voor de leerlingen eruit ziet. Ik wordt op de Ceder meteen goed aan het werk gezet en dat is natuurlijk ook de bedoeling! ps. De foto is gemaakt in Nepal. Twee jaar gelden ben ik in dit land een maand geweest met als doel om de Mount Everest te mogen aanschouwen. Deze foto's is gemaakt in één van de vele guesthouses die je tijdens de wandeling tegenkomt. Mijn naam is Annemijn Mennink en ik ben achttien jaar. Omdat ik het omgaan met kinderen altijd al leuk heb gevonden en ik graag dingen uitleg, ben ik vorig jaar begonnen aan de Marnix Academie in Utrecht. Ik zit nu dus in het tweede jaar en daarom loop ik elke dinsdag stage in groep 7b. Het is een hele leuke klas en ik heb het er dan ook erg naar mijn zin. Naast het naar school gaan en het stage lopen voetbal ik twee keer in de week bij VRC en werk ik bij de Albert Heijn! Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam jaar! En mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

6 Hallo, ik ben Nienke de Jong. Ik ben 18 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de Marnix Academie. Naast school geef ik bijles en werk ik bij Ouwehands Dierenpark. Elke dinsdag loop ik stage op de Ceder, ik heb het hier erg naar mijn zin. Momenteel loop ik stage in groep 2b, dit is mijn eerste stageperiode in de onderbouw en ik hoop er dus nog veel te leren! De GGD voor kinderen in het basisonderwijs De afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht ondersteunt en adviseert ouders, kinderen en jongeren bij het gezond opgroeien. Daarom onderzoekt de GGD alle kinderen op verschillende leeftijden, om zodoende kinderen die extra ondersteuning nodig hebben op tijd te signaleren. De GGD werkt nauw samen met andere professionals die zich inzetten voor de gezondheid, groei en ontwikkeling van de jeugd. Aan elke school is een jeugdgezondheidszorgteam van de GGD verbonden. Dit team bestaat uit een jeugdarts, een jeugdverpleegkundige en een assistente JGZ. Gezondheidsonderzoeken U krijgt als ouder van ons bericht als uw kind aan de beurt is voor onderzoek. De standaard preventieve onderzoeken vinden voor groep 2 plaats op het Centrum Voor Jeugd en Gezin in aanwezigheid van (een van de) ouders. De onderzoeken in groep 7 vinden plaats op school. Na het onderzoek in groep 7 wordt u schriftelijk geïnformeerd over de bevindingen, hierbij staat ook vermeld of er nog een vervolgafspraak wordt aangeboden met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige. U krijgt dan een uitnodiging om samen met uw kind naar het spreekuur te komen. De GGD verwijst als dat nodig is door naar de huisarts of andere instanties. Spreekuur jeugdarts / jeugdverpleegkundige De spreekuren vinden plaats op het Centrum voor Jeugd en Gezin. Alle ouders en kinderen kunnen gebruik maken van het spreekuur. U kunt er terecht met vragen over de ontwikkeling of gezondheid van de kinderen of voor onderzoek of een gesprek. U kunt gebruik maken van het spreekuur, als: U zelf vragen hebt over de ontwikkeling of gezondheid van uw kind Het consultatiebureau aangeeft dat onderzoek of een gesprek gewenst is De leerkracht zich zorgen maakt, en in overleg met u een afspraak op het spreekuur voorstelt en dit doorgeeft aan de GGD. Het onderzoek op school aanleiding geeft tot extra onderzoek of een gesprek In het eerste geval maakt u zelf een afspraak door te bellen met de GGD. In de overige drie gevallen ontvangt u een uitnodiging van de GGD. Contact over opvoed- en gezondheidsvragen Heeft u een vraag over de opvoeding of de ontwikkeling van uw kind, dan kunt u contact met de GGD opnemen van maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door de jeugdverpleegkundige of jeugdarts van uw school. U kunt de GGD bereiken op telefoonnummer De GGD biedt ook opvoedondersteuning via de opvoedvragen@ggdru.nl en de mogelijkheid om te twitteren met de jeugdarts

7 Vaccinaties DTP en BMR De GGD voert het rijksvaccinatieprogramma uit, waarbij kinderen worden ingeënt tegen een aantal infectieziekten zoals bof, mazelen, rode hond, difterie, tetanus en polio. In het jaar dat uw kind negen jaar wordt, krijgt u een oproep om uw kind te laten vaccineren. Kinderen krijgen twee vaccinaties. De DTP prik tegen difterie, tetanus en polio en de BMR-prik tegen bof, mazelen en rode hond. Wilt u meer weten? Voor meer informatie over het werk van de GGD of voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar Kijk ook eens op onze website: of mail naar jeugdgezondheidszorg@ggdru.nl Herfstvakantie De eerste 7 weken zitten er al weer op! Volgende week(week 43) is het al weer herfstvakantie! We wensen u en jullie allemaal een hele fijne week en zien iedereen graag maandag 27 oktober weer terug! Agenda oktober, november en december t/m 24 oktober Herfstvakantie 26 oktober Start wintertijd 27 oktober Maandregel: Gaat de bel, dan stopt het spel! 29 oktober Studiedag hele Cederteam alle leerlingen hele dag vrij! 30 oktober MR ouderavond 3 november Start 2 e gewoonte van Covey: Begin met het einde voor ogen! 5 november Dankdag 11 november Gebedsgroep uur 20 november Inloopmiddag / fancy-fair uur 24 november Maandregel: In de klas en in de hal, zachtjes praten overal!

8 25 november Studiemiddag teamleden leerlingen groep 1 t/m 4 s middags vrij!! 5 december Sint & Pietfeest 8 december Start 3 e gewoonte van Covey: Belangrijke zaken eerst! 18 december Kerstfeest op school Vakantierooster Herfstvakantie week 43 ma t/m vr Kerstvakantie week 52 en 1 ma t/m vr Voorjaarsvakantie week 9 ma t/m vr Goede vrijdag en Pasen week 14 en 15 vr t/m ma Koningsdag Week 18 ma Meivakantie week 19 ma t/m vr Hemelvaartsvakantie week 20 ma t/m vr Pinksteren week 22 ma Zomervakantie week 29 t/m 34 ma t/m vr De extra vrije dagen, die al zijn vastgesteld, zullen zijn: Studiemiddag groep 1 t/m 4 Studiemiddag groep 1 t/m 4 Extra week vrij voor groep 1 t/m 4 Studiemiddag groep 1 t/m 4 Overdrachtsmiddag groep 1 t/m 4 vrij Laatste schooldag Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij Week 48 Di Week 6 Do Week 23 Ma t/m vr (avond-4-daagse week) Week 26 Do Week 27 Di Week 28 Vr Het eerste Cedernieuws van het komende schooljaar kunt u verwachten op vrijdag 7 november Mede namens mijn collega s, Conny Rebergen Ceder Nieuws is de nieuwsbrief van Protestants Christelijke Basisschool De Ceder te Veenendaal. Larikslaan 1A, 3904 LA Veenendaal. Tel: Fax: de.ceder@cpov.nl Internetadres: Ceder Nieuws verschijnt elke 14 dagen en bevat actuele informatie over zaken in en om De Ceder.

Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.5 7 november 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Ouderavond. - Plastic soup. - Wereldcadeaus.

Bijbelverhalen. Nummer 2014/2015.5 7 november 2014. - Bijbelverhalen. - Teamnieuws. - Ouderavond. - Plastic soup. - Wereldcadeaus. 1 Nummer 2014/2015.5 7 november 2014 - Bijbelverhalen - Teamnieuws - Ouderavond - Plastic soup - Wereldcadeaus - Inloopmiddag - Visiedag - Agenda - Vakanties - extra vrije dagen Bijbelverhalen. Week 46

Nadere informatie

Bijlage bij de schoolgids

Bijlage bij de schoolgids Bijlage bij de schoolgids 2014-2015 Deze bijlage bestaat uit gegevens die vaak jaarlijks veranderen. U vindt hierin de volgende onderwerpen: 1. De school a. Gegevens van de school b. Het team van de Boogerd

Nadere informatie

1 Sam. 15: 1-31 Saul is ongehoorzaam 1 Sam. 9:17-10:27 Het volk krijgt een koning 1 sam. 16:1-13 David de herder, gezalfd

1 Sam. 15: 1-31 Saul is ongehoorzaam 1 Sam. 9:17-10:27 Het volk krijgt een koning 1 sam. 16:1-13 David de herder, gezalfd 1 Nummer 2014/2015.6 21 november 2014 - Bijbelverhalen - Teamnieuws - Plein - Visiedag - Sintifair - Lessen zelfverdediging - Agenda - Vakanties - extra vrije dagen Bijbelverhalen. Week 48 van 24 t/m 28

Nadere informatie

God vergeeft Exodus 35: 30-40:38 De bouw van de tabernakel Exodus 34 Nieuwe stenen tafelen Lev. 8: 1-36, 16: 2-24 De grote Verzoendag

God vergeeft Exodus 35: 30-40:38 De bouw van de tabernakel Exodus 34 Nieuwe stenen tafelen Lev. 8: 1-36, 16: 2-24 De grote Verzoendag 1 Nummer 2014/2015.3 3 oktober 2014 - Bijbelverhalen - Kerk -en schooldienst - Vrijwille ouderbijdrage - Scholierenveldloop 2014 - Dag van de leraar - Gebedsgroep - Week van de opvoeding - Raindropchesstoernooi

Nadere informatie

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!!

Er wordt er géén oud papier meer opgehaald in Noord! Dringend overblijfouders gezocht!!!! November 2015 1 45 2 3 4 MR 5 6 7 8 46 9 10 11 12 13 14 15 47 16 17 Toneel groep A informatie avond V.O. 18 19 Toneel groep B 20 Rapport groepen 3 t/m 8 Leerlingenraad 21 22 48 23 24 25 26 Toneel groep

Nadere informatie

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp

Maandbrief Obs Johanna Huiskamp Belangrijke data schooljaar 2015-2016 Noteert u deze vast in uw agenda? Herfstvakantie 19 t/m 23 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari Goede vrijdag 25 maart

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door. Dat is niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014

VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 VISSERSPRAAT 26e jaargang, nr. 14-02, 29 januari 2014 AGENDA do 06-02 Studiemiddag, alle kinderen vrij ma 10-02 MR vergadering, inloop ouders vanaf 19.30-20.00 uur wo 12-02 Rapporten mee wo 12-02 Volgende

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje:

Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: Weekmail obs Hagen 30 november 2018 5 December Nog even kort alle informatie over het Sinterklaasfeest op woensdag 5 december op een rijtje: De groepen 1 tot en met 4 De kinderen moeten op de normale tijd

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR INFORMATIE VOOR OUDERS / VERZORGERS Een gezonde jeugd heeft de toekomst Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen

Vr envelopjes Woord en Daad Di oud papier inzamelen Jaarplanning 2016-2017 and Dag Datum Activiteit Augustus 22-8-16 weer naar school, inloop met ouders alle groepen ouders verwelkomen 9:00 uur Di 23-8-16 inzamelen hoofdluiscontrole Vr 26-8-16 nieuwsbrief

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool

Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Jeugdgezondheidszorg Jeugdgezondheidszorg op de basisschool Waarom Jeugdgezondheidszorg? Op de basisschool maken kinderen een enorme ontwikkeling door, niet alleen lichamelijk maar ook op sociaal en emotioneel

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M e i 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van mei 2015. Gedurende de laatste weken van dit schooljaar zijn veel activiteiten gepland. Voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen

Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Jeugdgezondheidszorg 4-19 jarigen Kinderen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. De meeste kinderen groeien zonder al te grote problemen

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR

JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR JEUGDGEZONDHEIDSZORG 4-19 JAAR EEN GEZONDE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST Kinderen zijn lichamelijk, geestelijk en sociaal voortdurend in ontwikkeling. Bij de meeste kinderen gaat dit zonder al te grote problemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen

Nieuwsbrief. 1 juli Laatste keer kinderraad. Volgend jaar Engelse les in alle groepen 1 juli 2016 Nieuwsbrief Laatste keer kinderraad Donderdag 30 juni heeft de laatste kinderraad plaatsgevonden. De kinderen hebben een heel jaar lang de kinderen van hun klas vertegenwoordigd in de kinderraad.

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2010

Nieuwsbrief Juli 2010 Nieuwsbrief Juli 2010 Activiteitenkalender juli 2010 Datum: Activiteit: 12 juli t/m 22 augustus 2010 zomervakantie 15 september 2010 Groep 3 t/m 5 naar de Riethoekl 20 t/m 24 september De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB WEEKINFO 32 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, Belangrijk in deze info: Vakantie en studiedagen 2019-2020 Verlof aanvragen Zaanse

Nadere informatie

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar)

Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Jeugdgezondheidszorg (4-19 jaar) Folder voor ouders/verzorgers Welkom bij de GGD West-Brabant! Uw partner bij de gezonde groei en ontwikkeling van kinderen van 4 t/m 19 jaar Uw kind is of wordt binnenkort

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 1 21 augustus 2015 www.obspassepartout.nl Van de directie Na de warme weken in de zomervakantie is het nu makkelijker om weer te wennen aan werken en school. Ik ontmoette 2 van onze kinderen met hun ouders op de accommodatie in Italië, waar ik

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles

Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles Agenda 12 maart 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 12 Maart ma 16-03-15 C4S week: in groep 4, 5 en 6 sportclub in de gymles di 17-03-15 C4S week: opening en sportweekbreak tussen de middag op plein wo 18-03-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019

Nieuwsbrief t/m 28 juni 2019 Nieuwsbrief 38 24 t/m 28 juni 2019 BELANGRIJKE DATA In de week van 1 juli: oudergesprekken op uitnodiging. 16 juli: Afscheid van groep 8 19 juli: 12.00 uur start de zomervakantie Schoolstart.online groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar

b ronnieuws AGENDA De start van een nieuw schooljaar 25 augustus 2017 17 AGENDA De start van een nieuw schooljaar maandag 28 augustus Luizencontrole bovenbouw maandag 4 september Luizencontrole onderbouw dinsdag 5 september informatieavond hoofdgebouw 19.30

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken

Immanuël-Nieuws. Outdoordag. Afronden. Schooljaar 2017/2018. Vooruitkijken Outdoordag Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkouwer

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 23 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 23 september 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie