ICBC Amsterdam Branch. Internet Bankier Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ICBC Amsterdam Branch. Internet Bankier Handleiding"

Transcriptie

1 ICBC Amsterdam Branch Internet Bankier Handleiding

2 Inhoudsopgave Inloggen...3 Functioneel overzicht...6 Rekening Saldi...7 Transactie details...9 Registration accounts transfer...10 External transfer...11 Outward Remittance: Domestic payments...14 Outward Remittance: To other SEPA area...17 Outward Remittance: Mainland China (Non ICBC)...20 Outward Remittance: Mainland China (ICBC)...23 Outward Remittance: Other Country/Area...25 Deposito openen...27 Terugboeken deposito na einddatum...30 Veranderen keuze automatisch verlengen Deposito...32 Online FX...34 Veranderen van uw wachtwoord...36 Gebruikersnaam creeren...37

3 Inloggen Voordat u voor de eerste keer gebruik maakt van het Internet Bankiersysteem dient u uw Dynamic Code Card hebben ontvangen. Inloggen stap 1 van 3 Start Internet (s.v.p. met Internet Explorer, Firefox of Google Chrome browser) en ga naar de website van ICBC Amsterdam: Onder User Login kunt u klikken op Personal Banking, en het Inlogscherm zal verschijnen. Inloggen stap 2 van 3 Indien u voor de eerste keer het Internet Bankiersysteem gebruikt, installeer dan a.u.b. eenmalig het relevante softwarepakket.

4 Indien u gebruik maakt van Windows Vista of Windows 7, klik a.u.b. op uw rechter muisknop en controleer bij Mijn Computer, en vervolgens Eigenschappen of 32 bit of 64 bit heeft. Voor Windows XP is het altijd 32 bit. Download de E-Banking Assistant door aan de linker kant van uw scherm de juiste versie te kiezen onder Internet Banking Help. Klik bovenaan op Initiate the wizard. Klik op de rechter knop One-Key Installation for NonUSB User.

5 Inloggen stap 3 van 3 Maak uw keuze bij select the way to log in (NB. Indien u de eerste keer gebruik maakt van het Internet Bankiersysteem is alleen account number beschikbaar). Om een gebruikersnaam in te stellen voor het inloggen verwijzen wij naar Gebruikersnaam creeren aan het eind van deze handleiding. Volg de instructies op het scherm en vul de verzochte gegevens in. Klik op Login, en installeer in een pop-up aangeboden add-ins (afhankelijk van uw instellingen. Het kan ook voorkomen dat er geen add-ins aangeboden worden).

6 Functioneel overzicht Om u inzage te geven in de belangrijkste functies binnen het Internet Bankiersysteem treft u hieronder een korte omschrijving van de functies. Welkom pagina (Welcome Page) Op deze pagina kunt u unieke informatie vinden. Indien u deze niet ziet, bankier dan niet verder. Daarnaast treft u enige veiligheidstips.

7 My Account Onder deze functie kunt u de saldi van uw rekening controleren, en onder andere aliassen voor uw rekening aanmaken. Transfer-Registration A/C Onder deze optie kunt u tussen uw eigen betaal- en spaarrekeningen bj ICBC Amsterdam overboeking maken. Deze worden real-time verwerkt. External Transfer Hier kunt u overboekingen laten uitvoeren naar andere ICBC Amsterdam klanten. Outward Remittance Deze optie geeft u de mogelijkheid overboekingen te verrichten naar andere rekening buiten ICBC Amsterdam. U kunt hier onder andere aangeven of de overboeking een binnenlandse overboeking is, of dat het een internationale overboeking betreft. Fixed Deposit Met deze optie kunt u bedragen voor een bepaalde aan te geven tijd in deposito te zetten. Indien u een deposito in een vreemde valuta wenst dan dient u eerst op de betaalrekening, met functie online FX het bedrag om te zetten in de door u gewenste valuta voordat u een deposito kunt afsluiten. Online FX Bij deze optie kunt u vreemde valuta aanschaffen of euro s terug kopen. Deze functie kunt u momenteel gebruiken op werkdagen tussen 09:30uur en 17:00uur. Wees ervan bewust dat de waarde van uw saldo kan stijgen en dalen! Meer informatie omtrent valuta risico s treft in onze voorwaarden en product informatie. Customer Service Hier kunt u onder andere uw wachtwoord aanpassen, veel gebruikte opties in het menu makkerlijker benaderbaar maken en een gebruikersnaam creeren. Rekening Saldi Kies My A/C Manage Registration A/C Registration A/C List

8 Introduction Registration A/C List geeft een overzicht van uw cards, betaal-, spaar- en deposito rekeningen. Door op Balance enquiry te klikken kunt u de diverse saldi in alle valuta per rekeningnummer controleren. Tip Alleen rekeningen op uw eigen naam worden toegevoegd aan het Internet Bankieren, en zullen zichtbaar zijn in de lijst.

9 Transactie details Kies My A/C Check Accounts Check Current A/C Introductie Check Current A/C toont inzage in al uw eigen rekeningen. Klik op A/C Movements om de transactiedetails van een specifieke rekening in te kijken. Door alle zoek-criteria in te stellen en op Search te klikken krijgt u de gezochte gegevens in beeld. Tip De transactiehistorie wordt gedurende 6 maanden bewaard. Wij raden u aan om regelmatig een print te maken van uw transactiehistorie.

10 Registration accounts transfer Kies Transfer Registration A/C Current-2-Current Introductie Volg de instructie op het scherm, kies de betaalrekening / Valuta / Begunstigde rekening, en vul het bedrag in. Klik op ok. Controleer de transactie informatie, en bevestig het door op ok te klikken. Tip De transactie wordt onmiddelijk verwerkt en u heeft geen Dynamic Code Card nodig. Deze optie is geschikt voor klanten welke bedragen willen overboeken tussen hun betaalrekening en hun spaarrekening.

11 External transfer Klik op External Transfer Single Transfer Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op Submit. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

12 Tip De transactie zal onmiddelijk worden verwerkt. Het maximum per transactie is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Het systeem controleert automatisch de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt, kunt u de My Payees functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen.

13

14 Outward Remittance: Domestic payments Kies Outward Remittance Remittance not-settled in advance Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op ok om de overboeking uit te laten voeren of klik op Save as Template and Confirm om de begunstigde informatie op te slaan en te gebruiken bij een toekomstige overboeking. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

15 Tip Het bedrag zal door de begunstigde de volgende werkdag worden ontvangen zonder kosten. Het maximum per transactie is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Bij Stap 2: Filling Beneficiary Details, selecteer Inside Netherlands uit de lijst, en kies No voor optie ICBC A/C. Het systeem controleert niet de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Neem contact op met de begunstigde voor de BIC / SWIFT Code. Het IBAN nummer is vereist voor de begunstigde rekening. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt kunt u de Template functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen. Klik op Template, en kies voor Non-RMB remittance om nieuwe templates toe te voegen om een bestaande template te gebruiken voor een nieuwe overboeking.

16

17 Outward Remittance: To other SEPA area Kies Outward Remittance Remittance not-settled in advance Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op ok om de overboeking uit te laten voeren of klik op Save as Template and Confirm om de begunstigde informatie op te slaan en te gebruiken bij een toekomstige overboeking. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

18 Tip Het bedrag zal door de begunstigde de volgende werkdag worden ontvangen zonder kosten. Het maximum per transactie is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Bij Stap 2: Filling Beneficiary Details kies Single Euro Payment Area (SEPA) uit de lijst. Het systeem controleert niet de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Het IBAN nummer is vereist voor de begunstigde rekening. Neem contact op met de begunstigde voor de BIC / SWIFT Code. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt kunt u de Template functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen. Klik op Template, en kies voor Non-RMB remittance om nieuwe templates toe te voegen om een bestaande template te gebruiken voor een nieuwe overboeking.

19

20 Outward Remittance: Mainland China (Non ICBC) Kies Outward Remittance Remittance not-settled in advance Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op ok om de overboeking uit te laten voeren of klik op Save as Template and Confirm om de begunstigde informatie op te slaan en te gebruiken bij een toekomstige overboeking. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

21 Tip Het bedrag zal door de begunstigde de volgende werkdag worden ontvangen. Bij deze service kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het maximum bedrag is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Bij Stap 2: Filling Beneficiary Details, kies Mainland China uit de lijst, en kies No voor optie ICBC A/C. Voor Internationale overboekingen naar Hong Kong, Macau en Taiwan verwijzen wij u door naar de instructie van Outward Remittance: Other Countries/Areas. Door regelgeving kan er geen RMB worden getransfereerd naar Mainland China. Neem a.u.b. contact op met de ontvangende bank voor de BIC / SWIFT Code. Het systeem controleert niet de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt kunt u de Template functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen. Klik op Template, en kies voor Non-RMB remittance om nieuwe templates toe te voegen om een bestaande template te gebruiken voor een nieuwe overboeking.

22

23 Outward Remittance: Mainland China (ICBC) Kies Outward Remittance Remittance not-settled in advance Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op ok om de overboeking uit te laten voeren of klik op Save as Template and Confirm om de begunstigde informatie op te slaan en te gebruiken bij een toekomstige overboeking. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

24 Tip Het bedrag zal door de begunstigde de volgende werkdag worden ontvangen. Bij deze service kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het maximum bedrag is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Bij Stap 2: Filling Beneficiary Details, kies Mainland China uit de lijst, en kies Yes voor optie ICBC A/C. Voor Internationale overboekingen naar Hong Kong, Macau en Taiwan verwijzen wij u door naar de instructie van Outward Remittance: Other Countries/Areas. Door regelgeving kan er geen RMB worden getransfereerd naar Mainland China. Neem a.u.b. contact op met de ontvangende bank voor de BIC / SWIFT Code. Het systeem controleert niet de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt kunt u de Template functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen. Klik op Template, en kies voor Non-RMB remittance om nieuwe templates toe te voegen om een bestaande template te gebruiken voor een nieuwe overboeking.

25 Outward Remittance: Other Country/Area Kies Outward Remittance Remittance not-settled in advance Introductie Volg de instructies op het scherm; selecteer de rekening gegevens van de verzender, vul de gegevens van de begunstigde in en vul het bedrag in dat overgemaakt dient te worden. Klik op ok om de overboeking uit te laten voeren of klik op Save as Template and Confirm om de begunstigde informatie op te slaan en te gebruiken bij een toekomstige overboeking. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op ok te klikken.

26 Tip Het bedrag zal door de begunstigde de volgende werkdag worden ontvangen. Bij deze service kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het maximum bedrag is minder dan ,00 EUR, en het daglimiet is minder dan ,00 EUR. Bij Stap 2: Filling Beneficiary Details en kies Other Country/Area uit de lijst. Neem a.u.b. contact op met de ontvangende bank voor de BIC / SWIFT Code. Het systeem controleert niet de correctheid van de tenaamstelling van de rekening van de begunstigde. Voor begunstigden aan wie u regelmatig overmaakt kunt u de Template functie gebruiken. Deze functie geeft de mogelijkheid om rekening gegevens van de

27 begunstigde op te slaan en te gebruiken voor toekomstige overboekingen. Ook kunt u de lijst met begunstigden onderhouden/ aanpassen. Klik op Template, en kies voor Non-RMB remittance om nieuwe templates toe te voegen om een bestaande template te gebruiken voor een nieuwe overboeking. Deposito openen Kies Fixed Deposit Open Fixed Deposit Introductie Volg de instructie op het scherm, vul in alle gegevens omtrent het nieuwe deposito incusief periode, valuta, bedrag en instructie na vervaldatum. Klik op Submit. Controleer de samengevatte deposito details, en bevestig door op Confirm submit te klikken.

28 Tip

29 De transactie wordt onmiddelijk verwerkt en u heeft geen Dynamic Code Card nodig. Om de het toepassing zijnde rente percentage van te voren te controleren kunt u klikken op Check Interest Rate. Deposito s kunnen niet vroegtijdig worden beeindigd. Wees er a.u.b. zeker van dat u uw inleg gedurende de looptijd niet nodig heeft. De minimum inleg voor deposito s is EUR 500,00 of CNY 5.000,00. Door uw geld in deposito te zetten bent u zeker van een bepaald rendement gedurende de looptijd. Rente wijzigingen zijn niet van toepassing op lopende deposito s. Op het moment dat u heeft gekozen voor automatische verlenging dan zal het deposito wel met een eventueel gewijzigd rentepercentage worden verlengd. U dient dit zelf te agenderen aangezien de keuze voor automatische verlenging alleen is aan te passen voor vervaldatum. Lees meer over het aanpassen van uw keuze bij veranderen keuze automatisch verlengen deposito.

30 Terugboeken deposito na einddatum Kies Fixed Deposit Draw Fixed Deposit Introductie Klik op Transfer aan de rechterkant van de deposito details. Volg de instructies op het scherm en selecteer de credit account. Klik op Submit. Controleer de transactie gegevens, en bevestig door op Submit te klikken.

31 Tip De transactie zal real-time verwerkt worden. Er worden geen Dynamic Code Card gegevens gevraagd. De transactie kan alleen gedaan worden op de vrijval datum. Aan het einde van de dag zal deze transactie, afhankelijk van de ingestelde instructies voor het wel of niet automatisch verlengen, automatisch verwerkt worden. Een deel van de inleg en/of rente laten overboeken in niet mogelijk.

32 Veranderen keuze automatisch verlengen Deposito Kies Fixed Deposit Change Instruction on Maturity Introductie Klik op Search om alle bestaande deposito s te tonen, en klik op Change om de instructie voor verlenging van het betreffende deposito aan te passen. Volg de instructies op het scherm. Klik op Submit. Controleer de gegevens, voer de dynamic code card codes in en klik op Submit.

33

34 Tip De transactie wordt onmiddelijk verwerkt en kan alleen geschieden met de Dynamic Code Card. U kunt de instructie voor verlenging zo vaak wijzigen als u wenst. Online FX Kies Online FX Market Price & Deal Introductie Volg de instructies op het scherm, selecteer de te verkopen of aan te schaffen valuta en vul het bedrag in. Klik op Submit. De bevestiging toont u de koers waarbij u binnen 10 seconden op Submit kunt klikken om de transactie af te ronden. Indien u niet binnen 10 seconden bevestigd, dan volgt een time-out en kunt u tegen ververste koersen opnieuw de opracht invoeren en op Submit klikken.

35 Tip De fluctuerende valutakoersen hebben invloed op de waarde van uw saldi. FX transacties brengen, naast aparte aanschaf en verkoopkoersen, valuta risico s met zich mee. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze productinformatie en voorwaarden. Online FX is alleen beschikbaar op werkdagen tussen 09:30 uur en 17:00 uur. Op feestdagen in Nederland, Luxemburg en China kan de Online FX functie gesloten zijn. Alleen FX Spot transacties (dus een forwards, futures, etc.) zijn beschikbaar. Momenteel is er binnen het Internet Bankieren een transactie limiet van minder dan EUR/ USD ,00 en RMB ,00. Er is geen daglimiet. Er worden geen kosten per transactie berekend. Wel is er een verschil tussen de aankoop en verkoopprijs van elk valutapaar.

36 Alleen EUR, USD en Off-shore RMB worden aangeboden. Off-shore RMB kan, conform regelgeving, niet worden overgeboekt naar Mainland China. Veranderen van uw wachtwoord Kies Customer Service Manage Customer Details Change password Introductie Volg de instructies op het scherm, waarbij u twee keer uw nieuwe wachtwoord dient in te voeren. Klik op Confirm.

37 Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op Confirm te klikken. Tip De lengte van uw wachtwoord dient tussen 8 en 30 karaters te zijn, en een combinatie van cijfers en (hoofdlettergevoelig) letters te bevatten. De nummer van het gevraagde type of certificate (ID kaart, paspoort, etc) dient overeen te komen met het indentiteitsbewijsnummer wat geregistreerd is bij het openen van de rekening. Gebruikersnaam creeren Kies Customer Service Personalized Settings Set Logon Option Introductie

38 Activeer Username + Logon Password door het vakje voor deze keuze aan te vinken. Voer uw gepersonaliseerde username (=gebruikersnaam) in. Klik op Submit. Kras de coordinaten op de Dynamic Code Card conform de aanwijzingen op uw scherm. Voer de code van de Dynamic Code Card in samen met de verification code, en bestig het door op Confirm te klikken. Tip Indien u uw gebruikersnaam bent vergeten kunt u ook nog steeds met uw betaalrekeningnummer inloggen. Nadat u bent ingelogd kunt u bij deze functie uw gebruikersnaam bekijken.

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE

SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE SPAAR EN DEPOSITO (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen,

Nadere informatie

DEBIT CARD PRODUCTINFORMATIE

DEBIT CARD PRODUCTINFORMATIE DEBIT CARD PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen, Deposito s, Internationale

Nadere informatie

INTERNET BANKIEREN PRODUCTINFORMATIE

INTERNET BANKIEREN PRODUCTINFORMATIE INTERNET BANKIEREN PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen, Deposito

Nadere informatie

INTERNATIONALE OVERBOEKING PRODUCTINFORMATIE

INTERNATIONALE OVERBOEKING PRODUCTINFORMATIE INTERNATIONALE OVERBOEKING PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen,

Nadere informatie

BETAAL REKENING (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE

BETAAL REKENING (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE BETAAL REKENING (MULTI VALUTA) PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen,

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch TARIEVEN LIMIETEN VERWERKINGSTIJDEN SEPA LANDEN OVERZICHT V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1.ICBC Pakketten... 3 2.Betaaldiensten... 3 3.Contante transacties aan

Nadere informatie

VREEMDE VALUTA DIENSTEN PRODUCTINFORMATIE

VREEMDE VALUTA DIENSTEN PRODUCTINFORMATIE VREEMDE VALUTA DIENSTEN PRODUCTINFORMATIE Wat kunt u verwachten op deze pagina? ICBC Amsterdam biedt u graag de Multi Valuta Rekening aan. De Rekening is kosteloos en geschikt voor Betalen, Sparen, Deposito

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App)

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App) ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App) V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten in dit product informatieblad?... 3 2.

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Overboeken binnen uw eigen rekening Transfer Between your own account 个 人 账 户 转 账 2 ICBC Express 工 银 速 汇 3 Overboeking binnen SEPA Payment within SEPA SEPA 区 内 转 账 4

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch TARIEVEN LIMIETEN VERWERKINGSTIJDEN SEPA LANDEN OVERZICHT J a n u a r i 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. ICBC Pakketten... 3 2. Betaaldiensten... 3 3. Contante transacties

Nadere informatie

NB Voor uitgebreidere informatie over geld wegboeken raadpleegt u de handleiding Account Management

NB Voor uitgebreidere informatie over geld wegboeken raadpleegt u de handleiding Account Management Retour boeken geld Wanneer u geld gaat terugboeken van uw Today s effectenrekening naar uw tegenrekening, dient u in te loggen op het Accountmanagement. U heeft hierbij keuze uit een WIRE-instructie of

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch TARIEVEN LIMIETEN VERWERKINGSTIJDEN SEPA LANDEN OVERZICHT 0 1 S e p t e m b e r 2 0 1 6 1 Inhoudsopgave 1. ICBC Pakketten... 3 2. Betaaldiensten... 3 3. Overige Diensten...

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App)

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App) ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product informatieblad Internetbankieren (inclusief Mobiele App) V e r s i o n 2 0 1 6 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten in dit product informatieblad?... 3 2.

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met Deutsche Bank Internet Bankieren

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met Deutsche Bank Internet Bankieren Deutsche Bank www.deutschebank.nl Werken met Deutsche Bank Internet Bankieren Werken met Deutsche Bank Internet Bankieren Check voordat u aan het werk gaat op www.deutschebank.nl/onlinebanking de handige

Nadere informatie

Handleiding DSB Mobile Banking Android

Handleiding DSB Mobile Banking Android Handleiding DSB Mobile Banking Android Particulier Versie 1.0 Oktober 2017 Inhoudsopgave A. Inloggen 2 A.1 DSB Mobile Banking app downloaden 2 A.2 Inloggen 2 B. Hoofdscherm 4 C. DSB Informatie 6 C.1 Wisselkoersen

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren.

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

VCB Bank Internet Banking gebruikers handleiding

VCB Bank Internet Banking gebruikers handleiding VCB Bank Internet Banking gebruikers handleiding Het programma is toegankelijk via onze Website https://www.vcbbank.sr of https://ib.vcbbank.sr Als u op Mijn VCB of via page InternetBanking klikt ziet

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator

Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator Versie 1.0 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Inloggen op DSB Internet Banking 2 B. Hoofdscherm 3 C. Mijn overzicht 6 C.1 Mijn rekeningen

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Sparen en Deposito s V e r s i o n 2 0 1 6 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. Introductie... 3 3. De Kenmerken... 4 4. Looptijden,

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding versie: 18 maart 2013 Multrix Desktop Portal Toegang tot uw applicaties via het internet Handleiding Multrix Desktop Portal - NED Pagina 1 van 12 Inleiding Dit document biedt u een

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad UnionPay Betaalpas

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad UnionPay Betaalpas ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad UnionPay Betaalpas V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. De kenmerken en voordelen... 3 3. Tarieven, limieten

Nadere informatie

Veelgestelde vragen DSB Internet Banking en Mobile Banking

Veelgestelde vragen DSB Internet Banking en Mobile Banking Veelgestelde vragen DSB Internet Banking en Mobile Banking Datum September 2017 Versie 1.0 Internet Banking 1. Wat is er nodig om gebruik te kunnen maken van DSB Internet Banking: 1. Gebruikersnaam (dezelfde

Nadere informatie

Samen sterker 4875 GOOD THRU

Samen sterker 4875 GOOD THRU Handleiding Moneycard Samen sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard U heeft een Moneycard en bijbehorende pincode in twee gesloten enveloppen ontvangen. U kunt uw Moneycard nu direct gebruiken samen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Multrix Cloud Portal

Gebruikershandleiding. Multrix Cloud Portal Gebruikershandleiding versie: 18 maart 2013 Multrix Cloud Portal Toegang tot uw applicaties en gegevens via het internet Handleiding Multrix Cloud Portal - NED Pagina 1 van 11 Inleiding Dit document biedt

Nadere informatie

Bedrijven SEPA machtiging

Bedrijven SEPA machtiging Bedrijven SEPA machtiging Via Rabo Financial Logistics Portal (RFLP) kunt u gebruik maken van de toepassing Bedrijven SEPA machtiging om een machtiging te registreren voor Bedrijven Euroincasso s. Zonder

Nadere informatie

Handleiding EMS Reports

Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Handleiding EMS Reports Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Hoe moet ik inloggen? 3. Hoe krijg ik inzicht in mijn Merchant details? 4. Hoe krijg ik inzicht in mijn transacties? 5. Hoe

Nadere informatie

Wachtwoord zelfservice

Wachtwoord zelfservice 1 Wachtwoord zelfservice Wat is het? Het kan voorkomen dat je het wachtwoord voor inloggen op een computer op school, het draadloze netwerk of je studentenmail vergeten bent. Je kunt dan niet inloggen

Nadere informatie

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank

Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Instructie Inloggen op Mijn a.s.r. Bank Problemen met inloggen? Wij helpen u graag! Stappenplan inloggen Stap 1: Ga naar www.asr.nl Stap 2: Klik rechts bovenin het scherm op de tekst inloggen. Stap 3:

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.3. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Wij zijn uw bank. Inhoud 2 1 Aanmelden

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Sparen en Deposito s ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Sparen en Deposito s V e r s i o n 2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. Introductie... 3 3. De Kenmerken... 4 4. Looptijden,

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Handleiding NHTV MORE

Handleiding NHTV MORE Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

Inloggen ouders nieuwe website:

Inloggen ouders nieuwe website: Inloggen ouders nieuwe website: Op de website van 2Samen is er voor ouders de mogelijkheid om in te loggen, waar u bij Mijn 2Samen snel en overzichtelijk uw gegevens, facturen en jaaropgaven kunt bekijken.

Nadere informatie

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers

Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Handleiding instellen Wifi en beveiliging Omnik omvormers Stappenplan voor het wijzigen van jouw inloggegevens voor de Omnik omvormer en het beveiligen van het AP_Netwerk Stap 1: Verbinding maken Microsoft

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor ios Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 11 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Werken met db direct internet Deutsche Bank www.deutschebank.nl Werken met db direct internet Werken met db direct internet U werkt met een nieuwe applicatie om online uw bankzaken te regelen: db direct internet van Deutsche Bank.

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren

Handleiding Mobiel Bankieren Handleiding Mobiel Bankieren Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.4. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Uw bank dichtbij. 2 Inhoud 1 Aanmelden 4 2

Nadere informatie

SOURCE GEBRUIKERSHANDLEIDING END USER

SOURCE GEBRUIKERSHANDLEIDING END USER SOURCE GEBRUIKERSHANDLEIDING END USER COLOFON SOURCE Gebruikershandleiding Versie 2.5 2/16 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 5 2 Algemene Functionaliteiten... 6 2.1 Algemene werking mycertiq... 6 2.1.1 Inloggen

Nadere informatie

1. De RSA token Pag 2

1. De RSA token Pag 2 ICT PROCEDURE: SOFTWARE TELEWERKEN INLOGGEN Postbus 694 / 5900 AR VENLO Drie Decembersingel 48 5921 AC VENLO T: 077 399 7301 / F: 077 399 7599 info@dezorggroep.nl www.dezorggroep.nl Van : ICT Datum : 3

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

Handleiding Web Banking Digipass

Handleiding Web Banking Digipass Handleiding Web Banking Digipass 1 : Uw codes PIN De PIN-code, die u per post ontvangen hebt, dient u in te voeren in uw Digipass telkens u wenst in te loggen in Web Banking of wanneer u een omschrijving

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

PersonalSign 3 Pro. Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten

PersonalSign 3 Pro. Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten Technische bronnen PersonalSign 3 Pro Handleiding voor het aanvragen en installeren van certificaten Inhoud... 2 Uw certificaat bestellen... 3 Uw GlobalSign-account instellen... 3 Online aanvraag... 4

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 11.0 Versiedatum: 27 juli 2015 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921p Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - Gehele document herzien; - Afbeeldingen

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding telewerken GGD Amsterdam

Handleiding telewerken GGD Amsterdam Handleiding telewerken GGD Amsterdam Versie 1.4 Mei 2014 Door Dennis Smith Inhoud 1. Benodigdheden... 3 2. Met een browser... 4 3. Windows Apparaten... 6 4. De Citrix receiver installeren... 6 5. De Citrix

Nadere informatie

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik

e-sign app voor Android Handleiding voor installatie en gebruik Handleiding voor installatie en gebruik Inhoud e-sign app installeren en registreren van uw gebruikersprofiel... 3 Opdrachten selecteren en autoriseren... 10 Overige instellingen en opties... 17 2 e-sign

Nadere informatie

webarchitects Handleiding Shop2rent dream > explore > create > inspire Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013

webarchitects Handleiding Shop2rent dream > explore > create > inspire Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013 Handleiding Shop2rent Author: Serfaas Twilt Date: 02-10-2013 Modified: 02-10-2013 Pagina 1 Index Introductie... 1. Hoe kan ik mijn backoffice benaderen?... 2. Hoe kan ik mij webshop zien?... 5 3. Hoe stel

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 2 zelf Internet Bankieren Wij vinden het fijn dat u Internet Bankieren gebruikt en helpen u graag op weg. Daarom leest u in deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token

MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token MCBDirect Corporate Aanmelden met een Soft Token Document versie: 2.1 Uitgavedatum: september 2014 Inhoud Over Soft Token authenticatie... 3 Aanmelden op MCBDirect Corporate online bankieren... 4 Soft

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad UnionPay Betaalpas

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad UnionPay Betaalpas ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad UnionPay Betaalpas V e r s i o n 2 0 1 6 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. De kenmerken en voordelen... 3 3. Tarieven, limieten

Nadere informatie

Handleiding Demo account inloggen op NDC-IT Cloud Infrastructuur

Handleiding Demo account inloggen op NDC-IT Cloud Infrastructuur Handleiding Demo account inloggen op NDC-IT Cloud Infrastructuur Versie : 1.0 Datum : 01-01-2015 Inhoud Citrix Receiver installeren... 4 Stap 1 Citrix Receiver installatie... 4 Stap 2 Inloggen op de NDC-IT

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015

handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015 handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015 September 2015 2 inleiding In deze handleiding helpen wij u graag op weg met Internet Bankieren. U leest hierin hoe u de meest gebruikte functies

Nadere informatie

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders

CitiManager: Beknopte migratiehandleiding voor kaarthouders Inhoud van deze beknopte handleiding: 1. Hoe registreer ik mij voor CitiManager? a) Uitsluitend kaarthouders in bezit van online rekeningoverzicht b) Uitsluitend kaarthouders met rekeningoverzicht op papier

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate) - hoofdgebruiker Versie 1.1 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Snelle handleiding 2 A.1 Gebruikersnaam wijzigen 2 A.2 Wachtwoord wijzigen 2 A.3a

Nadere informatie

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1

Mei. Handleiding - Publisher Tool 1 Mei 15 Handleiding - Publisher Tool 1 Inhoudsopgave 1. Welkom... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Dashboard... 4 2. Boeken... 5 2.1 Boeken aanmaken... 5 2.2 Het bewerken van boekinformatie.... 7 3. Verrijkingen...

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders ING Commercial Card portal Handleiding kaarthouders Introductie Deze handleiding geeft informatie over het gebruik van de ING Commercial Card-portal. Met de portal kunt u al uw lopende en afgeronde creditcardtransacties

Nadere informatie

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app

Veel gemak met je bank op zak. Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Veel gemak met je bank op zak Overal je geldzaken regelen met de SNS Mobiel Bankieren app Inhoud Wat kun je met de app? Met de SNS Mobiel Bankieren app heb je de bank altijd bij je. Geld overmaken, saldo

Nadere informatie

Veiligheid is een fundamenteel element in het kader van informatie-uitwisseling via internet

Veiligheid is een fundamenteel element in het kader van informatie-uitwisseling via internet Gebruikersgids Eenvoud, Innovatie, Veiligheid 1. Veiligheid van de PrivateEstateLife websites 2. Minimumconfiguratie a. Windows b. Macintosh 3. Eerste verbinding a. Ontvangen informatie b. Beveiligde verbinding

Nadere informatie

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken

Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Afschrift Paraaf Koningskade 4 Postbus 91503 2509 EC Den Haag IPC 652 www.emissieautoriteit.nl Handleiding: ECAS account en URID aanmaken Inhoudsopgave Introductie... 3 Maak een ECAS account aan... 4 Mobiel

Nadere informatie

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone Handleiding 3CX Softphone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 5 12Connect Support... 6 Begrippenlijst... 7 NB: Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient u een

Nadere informatie

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start

ASI. BeAnywhere. Remote Access. Quick Start ASI BeAnywhere Remote Access Quick Start Inhoud Registratie van BeAnywhere 3 Installatie van BeAnywhere-server 6 Aanmelden bij BeAnywhere & remote toegang 10 Opmerking: BeAnywhere Drive controleert automatisch

Nadere informatie

Handleiding Systemshop

Handleiding Systemshop Handleiding Systemshop Handleiding SystemShop 1. Abonneren op een systeem 2. Activeren van een systeem 3. Stoppen met een systeem 4. Aanpassen van een factor 5. Systeem gedeactiveerd 6. Verschillende systemen

Nadere informatie

Digidentity & ABZ Paspoorten voor veilige en gemakkelijke toegang tot onze portals.

Digidentity & ABZ Paspoorten voor veilige en gemakkelijke toegang tot onze portals. Digidentity & ABZ Paspoorten voor veilige en gemakkelijke toegang tot onze portals. Samen met u bieden we klanten graag de beste oplossingen. Daarom hebben we nieuwe producten, een nieuw Customer Care

Nadere informatie

Welkom bij Legal Online Bancair

Welkom bij Legal Online Bancair Welkom bij Legal Online Bancair Legal Online Bancair is een afgeschermd en beveiligd deel van de website van Legal & General. Speciaal voor onze rekeninghouders met een vermogensrekening. U kunt hier altijd

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Installeren Thuiswerkportaal

Handleiding Installeren Thuiswerkportaal Handleiding Installeren Thuiswerkportaal Auteur: Thái Nguyen Afdeling: D-ICT Datum: 01 mrt 2016 Versie: 2.3 1 Inleiding Om de Desktop EZIS via het Thuiswerkportaal te kunnen starten heeft u Externe toegang

Nadere informatie

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort

Handleiding ABZ Digitaal Paspoort Handleiding ABZ Digitaal Paspoort ABZ 2012 Op alle door ABZ Nederland bv verleende diensten en door ABZ Nederland bv geleverde producten zijn de algemene voorwaarden van ABZ van toepassing. U kunt deze

Nadere informatie

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Externe Toegang installeren onder Windows 7

Externe Toegang installeren onder Windows 7 Externe Toegang installeren onder Windows 7 Deze handleiding beschrijft hoe u Externe Toegang installeert onder Windows 7. Er zijn aparte handleidingen voor Windows XP, Windows 8, Mac OSX en Ubuntu (Linux).

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Inhoud 1 Wat doet de UNIT4 Multivers IBAN-Converter?... 1 1.1 Stappen bij de invoering... 1 2 Het uitvoeren van de wizard...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Incassomachtigen. voor bedrijven

Incassomachtigen. voor bedrijven Incassomachtigen voor bedrijven Voor de zakelijke markt kennen we twee soorten machtigingen: de Euro-incassomachtiging en de Bedrijven Euro-incassomachtiging. Deze machtigingen kunnen zowel op papier als

Nadere informatie

Handleiding. Aan de slag met open courses

Handleiding. Aan de slag met open courses Handleiding Aan de slag met open courses 1 1. Toegang tot een open course regelen Alle open courses staan in N@Tschool!, de elektronische leeromgeving (ELO) van Windesheim. Om toegang te krijgen tot een

Nadere informatie

Handleiding Leveranciersportaal

Handleiding Leveranciersportaal ArcelorMittal Belgium Handleiding Leveranciersportaal 1. INHOUDSTAFEL 1. Inhoudstafel... 1 2. Benodigde instellingen voor gebruik portaal... 1 2.1. JavaScript... 1 2.2. Silverlight... 2 2.3. Browser...

Nadere informatie

Handleiding Inloggen met SSL VPN

Handleiding Inloggen met SSL VPN Handleiding Inloggen met SSL VPN Beveiligd verbinding maken met het bedrijfsnetwerk via de Desktop Portal Versie: 24 april 2012 Handleiding SSL-VPN Pagina 1 van 10 Inleiding SSL VPN is een technologie

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rekeninginformatie. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rekeninginformatie www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rekeninginformatie 2 Rekeninginformatie U controleert uw Rekeninginformatie via het

Nadere informatie

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht!

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht! Directie ITS Information and Technology Services HANDLEIDING Thuiswerken met Vetware Deze handleiding beschrijft hoe je vanuit huis toegang kunt krijgen tot Vetware. Het is verdeeld in twee delen; de voorbereiding

Nadere informatie

HANDLEIDING FRS MOBIEL

HANDLEIDING FRS MOBIEL HANDLEIDING FRS MOBIEL mobiel.faunaregistratie.nl Inhoudsopgave Inloggen 2 Melden maatregelen 5 Afleveren wild 9 1 Gebruik de browser op uw smart Phone om naar mobiel.faunaregistratie.nl te gaan LET OP:

Nadere informatie

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids Een Factuur / Creditnota aanmaken Pag. 2 Creëren van Sjablonen...Pag. 12 Koop meer facturen Pag. 15 Overige informatie wijzigen Pag. 16 HP Restricted 1 Een Factuur/

Nadere informatie

Opnemen met Odeo. Inleiding

Opnemen met Odeo. Inleiding Opnemen met Odeo Inleiding In deze handleiding leert u hoe u hoe u uw stem kunt opnemen met de computer. Hiervoor hoeft u niets te downloaden en te installeren, u kunt alles online doen via de website

Nadere informatie