Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op www.canon.nl/winterwensen"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon product. Kies daarna het voordeel dat het beste bij jou past en registreer je aankoop via Op de website staan diverse voorbeelden hoe je het tegoed kunt gebruiken. Waar kan ik me registreren? Onder het kopje Registratie kun je jezelf registreren. Wanneer loopt deze actie? Deze actie loopt van 30 oktober 2014 tot en met 18 januari In deze periode kun je een actieproduct kopen. Tot 31 januari 2015 heb je de mogelijkheid om het actieproduct te registreren. Het Canon tegoed blijft geldig tot 3 mei Kan ik meerdere cashbacks op verschillende producten claimen? Ja, je kan meerdere claims indienen voor verschillende producten. Per product is slechts 1 claim per persoon mogelijk. Maximaal 5 dezelfde producten per persoon. Ik heb een product gekocht wat in meerdere promoties van Canon meedoet, kan ik voor beide promoties registreren? Nee in de actievoorwaarden staat dat je maar aan 1 promotie mee kunt doen. Dit wordt allemaal zorgvuldig gecontroleerd. Je moet dus kiezen aan welke actie je mee wilt doen. Ik heb gekozen voor het Canon tegoed. Hoe kan ik hier van gebruik maken? Als je via de registratie hebt gekozen voor het Canon tegoed dan krijgt je via mail de login-gegevens tot een persoonlijke pagina. Je kunt hier vervolgaankopen registreren en de status volgen van jouw tegoed. Heb je bijvoorbeeld recht op een tegoed van 100 en koopt je binnen de termijn een nieuw canon product voor 70, dan zal er nog 30 te goed blijven staan op jouw persoonlijke pagina. Waar kan ik terecht voor mijn vervolgaankoop om mijn Canon tegoed claimen? Om het Canon-tegoed te kunnen claimen moet je de vervolgaankoop doen bij dezelfde (r)etailer waar je jouw product uit de promotie hebt aangekocht. De vervolgaankoop dien je via de persoonlijke pagina in te

2 voeren om zo opgebouwde tegoed op je rekening gestort te krijgen. De eerste + vervolgaankoop mogen op 1 bon staan. Je dient ze dan apart in te voeren in het systeem. Tot wanneer kan ik mijn Canon tegoed op gebruiken? Het Canon tegoed blijft geldig t/m 3 mei Daarna vervalt het aan Canon en heb je hier geen recht meer op. Als ik mijn Canon tegoed niet volledig heb opgebruikt voor het einde van de gestelde termijn, kan ik dan toch nog mijn openstaand saldo terugvragen? Nee, je tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Is er op die datum nog een tegoed beschikbaar dan kan je dan niet claimen. Om dit te vermijden zal Canon je per mail herinneringen sturen als de eindtermijn in zicht komt. Hoe kan ik mijn Canon tegoed gebruiken? Als je een aankoop doet waarmee je jouw Canon tegoed wil claimen, moet je deze aankoop registreren/uploaden via je persoonlijke pagina. Na goedkeuring hiervan zal je tegoed binnen 30 dagen op je rekening worden gestort, net zoals met de cashback. Ik heb de PIXMA MG5655 bij Media Markt gekocht, maar deze staat niet in de folder aangegeven. Is deze geldig voor deze actie? Ja, de MG5655 is hetzelfde model als de MG5650, alleen grijs van kleur. Dit model heeft Media Markt exclusief in hun assortiment. Op het registratieformulier staat dit type printer wel in het rijtje aangegeven. Meedoen aan de actie is dus gewoon mogelijk. Wat als ik als 2 e product nog een promotieproduct koop? Wanneer je voor beide producten kiest voor de cashback, kun je 2x het formulier op de website invullen en verzenden. Wanneer je voor het eerste product een canon-tegoed kiest vul je daarvoor het formulier op de website in. ALLE vervolgaankopen kun je via je persoonlijke pagina in te dienen. Met ELKE vervolgaankoop (promotie product/niet-promotieproduct) claim je het opgebouwde tegoed. Bij een promotieproduct heb je daarnaast ook nog de keus voor Cashback of Canon-tegoed: Kies dan voor Cashback als je verder geen vervolgaankopen meer wilt doen/invoeren. Kies voor Canon-tegoed als je nog een product in wilt voeren. Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Wat als ik niet het volledige bedrag van het tegoed kan claimen? Wanneer je een tegoed hebt van 50 euro, en je hebt een vervolgaankoop van 40 euro ingediend dan staat er nog 10 euro tegoed open. Hiervoor dien je nog een vervolgaankoop in te dienen om dit bedrag te claimen.

3 Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Gebruik je het restant tegoed niet, dan vervalt dit aan Canon na deze datum. Waarom is het tegoed bedrag per product hoger dan het cashback bedrag? Canon wilt je extra belonen wanneer je een tweede aankoop doet. Voor de loyaliteit aan Canon en naar de (r)etailer. Ik ben geregistreerd maar wil graag wisselen van cashback naar tegoed. Kan dat? Nee dat kan niet, aan elke optie zitten verschillende systemen gekoppeld waardoor wisselen niet mogelijk is. Tot wanneer kan ik mijn actieproduct registreren? Je dient het actieproduct te kopen voor of op 18 januari 2015 en je kunt deze nog online registreren tot en met 31 januari Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Zorg ervoor dat ook het registratieformulier, aankoop bon en serienummer voor 31 januari 2015 verstuurd zijn. Vanaf 19 januari 2015 vervalt je recht op promotie. Aankopen van na deze datum kunnen niet meer mee doen aan deze actie. Kan ik mijn actieproduct ook op een andere manier registreren? Je kunt een actieproduct online registreren op: Wanneer je een 2 e actieproduct hebt gekocht, dan kun je die op je persoonlijke pagina invoeren. Van deze persoonlijke pagina krijg je inloggegevens toegestuurd na je registratie van het eerste promotieproduct. Heb je problemen met het verzenden van het online formulier, vul dan de PDF in die onderaan het registratieformulier op de site te downloaden is, en stuur dit naar het opgegeven adres met het aankoopbewijs. Heb je toch nog vragen over de registratie dan kun je bellen naar de helpdesk Is mijn aanvraag goed aangekomen? Wanneer je jezelf hebt geregistreerd op ontvangt je een bevestigingsbericht met jouw gegevens per . Wanneer je de bevestigings niet hebt ontvangen check dan je spambox. Je kunt je aanvraag volgen via de link en inloggegevens die zijn toegestuurd in de bevestigingsmail.

4 Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen? Wanneer je geen bevestigings hebt ontvangen na het registreren van je Canon actieproduct, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Laat hier, naast je NAW gegevens, ook de aankoopdatum en het gekochte actieproduct achter. Dan zoeken wij uit of het goed is aangekomen en kunnen we je daarover berichten. Waar vind ik de actievoorwaarden? De Actievoorwaarden vind je op Lees deze door voordat je het registratieformulier verzendt. Wanneer ontvang ik mijn betaling? Canon zal er alles aan doen om binnen 30 dagen de betaling uit te voeren nadat de claim is goedgekeurd. Dus niet binnen 30 dagen na de aankoopdatum. Wanneer er informatie ontbreekt of deze onjuist is zal dit het proces vertragen. Na goedkeuring van de claim zal het nog 30 dagen duren voordat de betaling uitgevoerd wordt. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor retailers die klanten onterecht melden dat de betaling binnen 30 dagen na aankoop zal plaatsvinden. Hoe weet ik dat mijn aanvraag is vertraagd als gevolg van onjuiste of ontbrekende informatie? Wanneer het online-formulier succesvol is verzonden zal er een bevestigings verstuurd worden. Hierin staat het referentienummer en de persoonlijke inloggegevens voor een website waarop de status van de claim te bekijken is. Wanneer informatie onjuist is ingevoerd, zal er een verstuurd worden welke informatie nog vereist is. Tevens wordt dit op de persoonlijke pagina weergegeven. De snelste manier om ontbrekende informatie aan te vullen is door dit op de persoonlijke pagina te updaten. Welke formaten moet ik gebruiken om mijn gevraagde document te uploaden? Je kunt alleen JPG, TIFF en PDF uploaden. LET OP! Het bestand mag niet groter zijn dan 4 MB. Hoe weet ik dat ik betaald zal worden? Zodra de aanvraag is goedgekeurd, beginnen we met het betalingsproces. Er zal een verstuurd worden over de verwachte datum waarop het bedrag zal worden overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer. Hoe wordt de betaling op mijn bankrekening weergegeven? LET OP! Betalingen zullen plaatsvinden uit naam van Interpay Sales Promotions o.v.v. Canon. De naam van Canon zal niet als afzender te zien zijn. Ik heb mijn product met mijn creditcard betaald, waarom kan ik het bedrag dan niet ontvangen op diezelfde creditcard? Canon betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden via bankoverschrijvingen van onze bank naar het bankrekeningnummer wat bij de registratie is opgegeven.

5 Let hierbij op dat je het volledige IBAN + BIC nummer opgeeft. Wat moet ik doen als een of meer van mijn geregistreerde bankgegevens zijn gewijzigd ten opzichte van mijn eerste registratie voor een Canon actie en ik deze gegevens wil updaten? Je bankgegevens kun je op elk moment updaten op de persoonlijke pagina, gebruik hiervoor de inloggegevens die je hebt ontvangen. Dit is de veiligste manier om deze gegevens te updaten. Wij wijzen je erop, dat je als je betalingsdatum nadert ook telefonisch contact met ons op moet nemen om ons te laten weten dat je je gegevens gaat updaten, zodat de betaling niet naar het oude rekeningnummer gaat dat wij in onze administratie hebben. Helpdesk: Hoe weet ik dat het veilig is om mijn bankrekeninggegevens online in te voeren voor de Canon actie? Onze website is beschermd met Rapid SSL. (Secure Sockets Layer). Dit is een protocol om data encryptie toe te laten op internet. Het is het meest gebruikte systeem om communicatie tussen webbrowsers en servers te beveiligen Hoe weten websitebezoekers of een website gebruikmaakt van SSL? Wanneer de browser verbinding maakt met een beveiligde site haalt deze het CCL-certificaat op van de site en controleert de browser of dit niet is verlopen, of het is uitgegeven door een Certificate Authority die de browser vertrouwt en of het door de website wordt gebruikt voor datgene waarvoor het is uitgegeven. Als een van deze controles mislukt, zal de browser een waarschuwing voor de eindgebruiker weergeven. Als het lukt, worden verscheidene veiligheidsindicators ingebouwd in moderne browsers om aan te geven dat SSL is geactiveerd. Het begin van de url of het internetadres wijzigt van in https:// Een padlock op het browservenster verandert van open in gesloten De adresbalk wordt groen en geeft de naam weer van de website-eigenaar bij verbinding met een website beschermd door een Extended Validation SSL certificaat. Bovendien kan een vertrouwensmarkering zoals het RapidSSL site seal worden toegevoegd aan internetpagina s op een beveiligde site. Waarom moet ik het serienummer invullen? Wij vragen om het serienummer om fraude te voorkomen. Waar vind ik het serienummer? De positie van het serienummer verschilt van product tot product. Bekijk onderstaande link om te kijken waar het serienummer van jouw product zich bevindt. Positie serienummers Verwar niet je serienummer met de product referentie of streepjescode.

6 Ik woon in het buitenland, kan ik meedoen aan deze actie? Alle inwoners van een land binnen de Europese Economische Ruimte (EER) (dit is de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein) of Zwitserland kunnen deelnemen aan de actie. Ik heb mijn product gekocht in het buitenland, kan ik deelnemen aan de actie? Het product moet zijn gekocht zijn bij een dealer of e-tailer in Nederland om te kunnen deelnemen aan de actie. Ik heb gemerkt dat Canon in andere landen andere promoties voeren. Waarom is dat? Kunnen niet overal dezelfde promoties gevoerd worden? Elk land waar Canon aanwezig is voert promoties die het beste passen bij de vraag van hun lokale markt. Ik was niet op de hoogte van deze promotie en kocht een product een paar weken voor/na de aangegeven promotiedata. Kan Canon een uitzondering maken en een terugbetaling goedkeuren voor mijn aankoop? We vinden het jammer dat je dit hebt ervaren maar je kunt je alleen inschrijven voor de promotie als je product binnen de aangegeven data in de voorwaarden is gekocht. Wat wordt beschouwd als een correct aankoopbewijs? Op het aankoopbewijs moet de volgende elementen duidelijk zichtbaar zijn; Naam retailer, gedrukt logo retailer, aankoopdatum, naam product, prijs van het product en de BTW van het product. Welke producten doen niet mee in de actie? Producten die niet meedoen in de actie zijn: 1) Andere producten dan de producten vermeld op de productpagina 2) Producten die zijn aangekocht buiten de promotieperiode 3) Producten gekocht via e-bay of via Amazon marktplaats 4) Producten gekocht bij een dealer of e-tailer buiten Nederland Tweedehandse, opgeknapte of geherconditioneerde producten of producten die namaak zijn of op enigerlei wijze inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van de Canon groep bedrijven 1) (bijvoorbeeld parallelle of grijze producten) Waarom kan ik niet op de website inloggen? Wij wijzen je erop dat de inlognaam hoofdlettergevoelig is, dus moet je deze precies hetzelfde intypen (met grote/kleine letters) Ondervind je toch nog problemen kan je een mailtje sturen naar

7 De volgende problemen kunnen optreden als je probeert om online te registreren: - Ik heb al enige tijd geprobeerd om me te registreren, maar het lukt niet - Ik krijg steeds een melding niet geautoriseerd - Ik heb geprobeerd het formulier opnieuw in te sturen maar het lukt niet. In de MEESTE gevallen ligt dit aan het apparaat waarmee je toegang tot de website probeert te krijgen, dus bijvoorbeeld met een mobiele telefoon/smartphone, Apple Mac, ander apparaat, etc. Indien mogelijk probeer dan een ander apparaat. Een andere browser proberen helpt ook vaak (bijv. Firefox of Chrome). Anders de PDF invullen die te downloaden is onderaan het registratieformulier. Als in de bovengenoemde veel gestelde vragen geen antwoord is gegeven op je vraag, kun je ons een e- mail sturen op het onderstaande adres of als je vraag dringend is kun je ons bellen op het volgende nummer of de ondersteuningspagina van Canon bezoeken. Als je vragen hebt over cashbackclaim kun je ons een sturen op Welk bedrag berekent mijn bank mij voor de overboeking van mijn cashback/tegoed bedrag? Canon maakt het precieze bedrag van de terugbetaling over zoals aangegeven, maar Canon kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het moeten betalen van bankkosten. Indien de bank van de ontvanger extra kosten/commissie hiervoor berekent, dient dit bedrag door de klant te worden betaald. Wat moet ik doen als ik mij niet online voor de actie kan registreren? Als je het online-registratieformulier niet kunt gebruiken, of het verzenden niet lukt, download dan de PDF onderaan de pagina en vul deze in. Voeg het aankoopbewijs bij en stuur dit naar Hoeveel aanvragen mag ik doen? Per aangekocht product is slechts één aanvraag toegestaan. Bij meerdere aankopen van hetzelfde product is een maximum van 5 aanvragen van hetzelfde product toegestaan. Welke producten kan ik indienen om het Canon-tegoed te claimen? Alle originele Canon producten kunnen hiervoor ingediend worden (voor de 2 e aankoop). Het hoeft dus niet een actieproduct te zijn, het mag een ander Canon product zijn. Uiteraard moet de eerste aankoop een actieproduct zijn om het tegoed toegekend te krijgen. Beide aankopen mogen op 1 aankoopbewijs staan. Zijn kitverpakkingen in het geheel zijn uitgesloten? De body van de kit verpakking geldt wel voor de promotie, echter de lens van deze kit is uitgesloten van deelname. Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op

8 Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon product. Kies daarna het voordeel dat het beste bij jou past en registreer je aankoop via Op de website staan diverse voorbeelden hoe je het tegoed kunt gebruiken. Heb je toch nog een andere vraag, neem dan contact op met ons via Of stuur een mail naar de Canon helpdesk, gelieve hier te klikken If you still have questions, please call us on Or send a mail to the Canon helpdesk, please click here

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen Authors AcceptEmail B.V. Antwoorden op veelgestelde vragen All rights reserved FAQ AcceptEmail - april 14 2 of 9 Introductie Voor een optimaal resultaat

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0 Verkopen via bol.com Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers Versie 3.0 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereik je op een eenvoudige wijze miljoenen

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl

De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl De Veiling- en Platformregels van Hotelkamerveiling.nl Hotelkamerveiling.nl is dé website om voordelig een leuk hotel te boeken. Door mee te bieden op een veiling bepaal je zelf de prijs van een hotelarrangement

Nadere informatie

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Eigenaar: Product Management Telfort Pagina 1 van 28 Inhoudsopgave 1 Introductie...4 2 Zakelijk beheer overzicht...5 2.1 Overzicht menu... 5 2.2 Verschillen

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1 Verkopen via bol.com Handleiding voor zakelijke verkopers Versie 3.1 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereikt u op eenvoudige wijze miljoenen mogelijke klanten. U kunt nieuwe en unieke artikelen

Nadere informatie

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 XEU.com B.V. IBANC software is een softwareproduct waarmee u eenvoudig en exibel betaal- en incassoverzamelopdrachten kunt maken die voldoen aan de nieuwe SEPA

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding ideal Professional

Handleiding ideal Professional Handleiding ideal Professional Versie oktober 2014 Rabobank Nederland Handleiding ideal Professioanl Oktober 2014 Versie 1.0 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 4 Beschrijving Rabobank ideal

Nadere informatie

En algemene voorwaarden

En algemene voorwaarden 12:00 Handleiding En algemene voorwaarden September 2013 1 Welkom bij DekaMobiel Gefeliciteerd met de aanschaf van uw DekaMobiel prepaid startpakket. U heeft gekozen voor een van de meest voordelige manieren

Nadere informatie

Online Film bestellen voor gebruikers

Online Film bestellen voor gebruikers Online Film bestellen voor gebruikers Gebruikershandleiding Inleiding De handleiding voor Online Films bestellen is ontworpen om gebruikers van de site Online Films bestellen te helpen de procedures en

Nadere informatie

1 Uw spaarrekening 4 1.1 Inloggen op de website 4 1.2 Inloggen op de mobiele website 5 1.3 Mijn Alex 6 1.4 Servicedesk 6

1 Uw spaarrekening 4 1.1 Inloggen op de website 4 1.2 Inloggen op de mobiele website 5 1.3 Mijn Alex 6 1.4 Servicedesk 6 handleiding sparen 1 INHOUD Inleiding 3 1 Uw spaarrekening 4 1.1 Inloggen op de website 4 1.2 Inloggen op de mobiele website 5 1.3 Mijn Alex 6 1.4 Servicedesk 6 2. Gebruik van de website 7 2.1 Geld overboeken

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2015 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 30 juni

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One! Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. online (samen)werken

Cursus Onderwijs en ICT. online (samen)werken Cursus Onderwijs en ICT Jaargang 1, deel 4 (versie 1.0 po/vo/bve NL 11-11-2009) online (samen)werken door Serge de Beer Inleiding Op de tijdslijn van de geschiedenis is het nog niet zo heel lang geleden,

Nadere informatie

Office 365 for education de juiste keuze!

Office 365 for education de juiste keuze! STARTERSGIDS Inhoud 1. Microsoft Office 365, de juiste keuze! 1 2. Aanmelden 5 3. Aan de slag 10 4. Teamsite en openbare site 22 5. Overal werken met Office 365 27 Disclaimer De resultaten van de in deze

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN

INHOUDSOPGAVE BLADZIJDE 1. INLOGGEN INHOUDSOPGAVE 1. INLOGGEN 2. STARTSCHERM 3. AKTUEEL 3.1. openstaande betalingen 3.2. markeer een factuur als betaald 3.3. weekenddienst 4. PRODUCTENUITLEG 5. ZWARTE LIJSTEN 6. PARTY'S 6.1. Plaats hier

Nadere informatie

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK BETALEN... 3 1. Wat hoort er bij de overeenkomst?... 3 2. Welke algemene regels gelden voor je zakelijke

Nadere informatie

Handleiding voor het indienen van Nieuwe subsidieaanvragen en indienen van voortgangrapportages Subsidie Monitor (SUM)

Handleiding voor het indienen van Nieuwe subsidieaanvragen en indienen van voortgangrapportages Subsidie Monitor (SUM) Handleiding voor het indienen van Nieuwe subsidieaanvragen en indienen van voortgangrapportages Subsidie Monitor (SUM) Rob Boeijen 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Voordat u kunt beginnen... 4 2.1.

Nadere informatie

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem

// Aan de slag met. Mamut One. Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem // Aan de slag met Mamut One Nuttige tips die u helpen om snel aan de slag te gaan met het systeem Welkom bij Mamut One Mamut One bestaat uit een reeks bedrijfsoplossingen die u helpen om de taken in uw

Nadere informatie

HDN Server Installatie handleiding

HDN Server Installatie handleiding HDN Server Installatie handleiding Hypotheken Data Netwerk Versie 2.6.0.3 30 Juni 2010 HDN Helpdesk T: 0182 750 585 F: 0182 750 589 M: helpdesk@hdn.nl Copyright Communications Security Net B.V. 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Zarafa

Handleidingen 1.0 Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa Zarafa Handleidingen 1.0 Zarafa In dit document vind je de handleidingen voor Zarafa zoals aangeboden door ECM2. I. Zarafa Email en Agenda 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

Argenta Internetbankieren

Argenta Internetbankieren Handleiding Argenta Internetbankieren ARGENTA BANK- EN VERZEKERINGSGROEP NV, BELGIËLEI 49-53, 2018 ANTWERPEN 1 Inloggen... 6 2 Ondertekenen... 6 2.1 Ondertekenen transacties via de M2-knop... 6 2.2 Ondertekenen

Nadere informatie

MINTADMIN. Handleiding

MINTADMIN. Handleiding MINTADMIN Handleiding Laatste wijziging: 15-7-2015 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Systeemeisen... 3 Functies in het kort... 3 Starten met een boekhouding... 3 Installatie... 3 Zelf een administratie maken...

Nadere informatie