Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op www.canon.nl/winterwensen"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon product. Kies daarna het voordeel dat het beste bij jou past en registreer je aankoop via Op de website staan diverse voorbeelden hoe je het tegoed kunt gebruiken. Waar kan ik me registreren? Onder het kopje Registratie kun je jezelf registreren. Wanneer loopt deze actie? Deze actie loopt van 30 oktober 2014 tot en met 18 januari In deze periode kun je een actieproduct kopen. Tot 31 januari 2015 heb je de mogelijkheid om het actieproduct te registreren. Het Canon tegoed blijft geldig tot 3 mei Kan ik meerdere cashbacks op verschillende producten claimen? Ja, je kan meerdere claims indienen voor verschillende producten. Per product is slechts 1 claim per persoon mogelijk. Maximaal 5 dezelfde producten per persoon. Ik heb een product gekocht wat in meerdere promoties van Canon meedoet, kan ik voor beide promoties registreren? Nee in de actievoorwaarden staat dat je maar aan 1 promotie mee kunt doen. Dit wordt allemaal zorgvuldig gecontroleerd. Je moet dus kiezen aan welke actie je mee wilt doen. Ik heb gekozen voor het Canon tegoed. Hoe kan ik hier van gebruik maken? Als je via de registratie hebt gekozen voor het Canon tegoed dan krijgt je via mail de login-gegevens tot een persoonlijke pagina. Je kunt hier vervolgaankopen registreren en de status volgen van jouw tegoed. Heb je bijvoorbeeld recht op een tegoed van 100 en koopt je binnen de termijn een nieuw canon product voor 70, dan zal er nog 30 te goed blijven staan op jouw persoonlijke pagina. Waar kan ik terecht voor mijn vervolgaankoop om mijn Canon tegoed claimen? Om het Canon-tegoed te kunnen claimen moet je de vervolgaankoop doen bij dezelfde (r)etailer waar je jouw product uit de promotie hebt aangekocht. De vervolgaankoop dien je via de persoonlijke pagina in te

2 voeren om zo opgebouwde tegoed op je rekening gestort te krijgen. De eerste + vervolgaankoop mogen op 1 bon staan. Je dient ze dan apart in te voeren in het systeem. Tot wanneer kan ik mijn Canon tegoed op gebruiken? Het Canon tegoed blijft geldig t/m 3 mei Daarna vervalt het aan Canon en heb je hier geen recht meer op. Als ik mijn Canon tegoed niet volledig heb opgebruikt voor het einde van de gestelde termijn, kan ik dan toch nog mijn openstaand saldo terugvragen? Nee, je tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Is er op die datum nog een tegoed beschikbaar dan kan je dan niet claimen. Om dit te vermijden zal Canon je per mail herinneringen sturen als de eindtermijn in zicht komt. Hoe kan ik mijn Canon tegoed gebruiken? Als je een aankoop doet waarmee je jouw Canon tegoed wil claimen, moet je deze aankoop registreren/uploaden via je persoonlijke pagina. Na goedkeuring hiervan zal je tegoed binnen 30 dagen op je rekening worden gestort, net zoals met de cashback. Ik heb de PIXMA MG5655 bij Media Markt gekocht, maar deze staat niet in de folder aangegeven. Is deze geldig voor deze actie? Ja, de MG5655 is hetzelfde model als de MG5650, alleen grijs van kleur. Dit model heeft Media Markt exclusief in hun assortiment. Op het registratieformulier staat dit type printer wel in het rijtje aangegeven. Meedoen aan de actie is dus gewoon mogelijk. Wat als ik als 2 e product nog een promotieproduct koop? Wanneer je voor beide producten kiest voor de cashback, kun je 2x het formulier op de website invullen en verzenden. Wanneer je voor het eerste product een canon-tegoed kiest vul je daarvoor het formulier op de website in. ALLE vervolgaankopen kun je via je persoonlijke pagina in te dienen. Met ELKE vervolgaankoop (promotie product/niet-promotieproduct) claim je het opgebouwde tegoed. Bij een promotieproduct heb je daarnaast ook nog de keus voor Cashback of Canon-tegoed: Kies dan voor Cashback als je verder geen vervolgaankopen meer wilt doen/invoeren. Kies voor Canon-tegoed als je nog een product in wilt voeren. Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Wat als ik niet het volledige bedrag van het tegoed kan claimen? Wanneer je een tegoed hebt van 50 euro, en je hebt een vervolgaankoop van 40 euro ingediend dan staat er nog 10 euro tegoed open. Hiervoor dien je nog een vervolgaankoop in te dienen om dit bedrag te claimen.

3 Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Gebruik je het restant tegoed niet, dan vervalt dit aan Canon na deze datum. Waarom is het tegoed bedrag per product hoger dan het cashback bedrag? Canon wilt je extra belonen wanneer je een tweede aankoop doet. Voor de loyaliteit aan Canon en naar de (r)etailer. Ik ben geregistreerd maar wil graag wisselen van cashback naar tegoed. Kan dat? Nee dat kan niet, aan elke optie zitten verschillende systemen gekoppeld waardoor wisselen niet mogelijk is. Tot wanneer kan ik mijn actieproduct registreren? Je dient het actieproduct te kopen voor of op 18 januari 2015 en je kunt deze nog online registreren tot en met 31 januari Het Canon tegoed blijft beschikbaar t/m 3 mei Zorg ervoor dat ook het registratieformulier, aankoop bon en serienummer voor 31 januari 2015 verstuurd zijn. Vanaf 19 januari 2015 vervalt je recht op promotie. Aankopen van na deze datum kunnen niet meer mee doen aan deze actie. Kan ik mijn actieproduct ook op een andere manier registreren? Je kunt een actieproduct online registreren op: Wanneer je een 2 e actieproduct hebt gekocht, dan kun je die op je persoonlijke pagina invoeren. Van deze persoonlijke pagina krijg je inloggegevens toegestuurd na je registratie van het eerste promotieproduct. Heb je problemen met het verzenden van het online formulier, vul dan de PDF in die onderaan het registratieformulier op de site te downloaden is, en stuur dit naar het opgegeven adres met het aankoopbewijs. Heb je toch nog vragen over de registratie dan kun je bellen naar de helpdesk Is mijn aanvraag goed aangekomen? Wanneer je jezelf hebt geregistreerd op ontvangt je een bevestigingsbericht met jouw gegevens per . Wanneer je de bevestigings niet hebt ontvangen check dan je spambox. Je kunt je aanvraag volgen via de link en inloggegevens die zijn toegestuurd in de bevestigingsmail.

4 Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen? Wanneer je geen bevestigings hebt ontvangen na het registreren van je Canon actieproduct, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Laat hier, naast je NAW gegevens, ook de aankoopdatum en het gekochte actieproduct achter. Dan zoeken wij uit of het goed is aangekomen en kunnen we je daarover berichten. Waar vind ik de actievoorwaarden? De Actievoorwaarden vind je op Lees deze door voordat je het registratieformulier verzendt. Wanneer ontvang ik mijn betaling? Canon zal er alles aan doen om binnen 30 dagen de betaling uit te voeren nadat de claim is goedgekeurd. Dus niet binnen 30 dagen na de aankoopdatum. Wanneer er informatie ontbreekt of deze onjuist is zal dit het proces vertragen. Na goedkeuring van de claim zal het nog 30 dagen duren voordat de betaling uitgevoerd wordt. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor retailers die klanten onterecht melden dat de betaling binnen 30 dagen na aankoop zal plaatsvinden. Hoe weet ik dat mijn aanvraag is vertraagd als gevolg van onjuiste of ontbrekende informatie? Wanneer het online-formulier succesvol is verzonden zal er een bevestigings verstuurd worden. Hierin staat het referentienummer en de persoonlijke inloggegevens voor een website waarop de status van de claim te bekijken is. Wanneer informatie onjuist is ingevoerd, zal er een verstuurd worden welke informatie nog vereist is. Tevens wordt dit op de persoonlijke pagina weergegeven. De snelste manier om ontbrekende informatie aan te vullen is door dit op de persoonlijke pagina te updaten. Welke formaten moet ik gebruiken om mijn gevraagde document te uploaden? Je kunt alleen JPG, TIFF en PDF uploaden. LET OP! Het bestand mag niet groter zijn dan 4 MB. Hoe weet ik dat ik betaald zal worden? Zodra de aanvraag is goedgekeurd, beginnen we met het betalingsproces. Er zal een verstuurd worden over de verwachte datum waarop het bedrag zal worden overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer. Hoe wordt de betaling op mijn bankrekening weergegeven? LET OP! Betalingen zullen plaatsvinden uit naam van Interpay Sales Promotions o.v.v. Canon. De naam van Canon zal niet als afzender te zien zijn. Ik heb mijn product met mijn creditcard betaald, waarom kan ik het bedrag dan niet ontvangen op diezelfde creditcard? Canon betalingen kunnen uitsluitend plaatsvinden via bankoverschrijvingen van onze bank naar het bankrekeningnummer wat bij de registratie is opgegeven.

5 Let hierbij op dat je het volledige IBAN + BIC nummer opgeeft. Wat moet ik doen als een of meer van mijn geregistreerde bankgegevens zijn gewijzigd ten opzichte van mijn eerste registratie voor een Canon actie en ik deze gegevens wil updaten? Je bankgegevens kun je op elk moment updaten op de persoonlijke pagina, gebruik hiervoor de inloggegevens die je hebt ontvangen. Dit is de veiligste manier om deze gegevens te updaten. Wij wijzen je erop, dat je als je betalingsdatum nadert ook telefonisch contact met ons op moet nemen om ons te laten weten dat je je gegevens gaat updaten, zodat de betaling niet naar het oude rekeningnummer gaat dat wij in onze administratie hebben. Helpdesk: Hoe weet ik dat het veilig is om mijn bankrekeninggegevens online in te voeren voor de Canon actie? Onze website is beschermd met Rapid SSL. (Secure Sockets Layer). Dit is een protocol om data encryptie toe te laten op internet. Het is het meest gebruikte systeem om communicatie tussen webbrowsers en servers te beveiligen Hoe weten websitebezoekers of een website gebruikmaakt van SSL? Wanneer de browser verbinding maakt met een beveiligde site haalt deze het CCL-certificaat op van de site en controleert de browser of dit niet is verlopen, of het is uitgegeven door een Certificate Authority die de browser vertrouwt en of het door de website wordt gebruikt voor datgene waarvoor het is uitgegeven. Als een van deze controles mislukt, zal de browser een waarschuwing voor de eindgebruiker weergeven. Als het lukt, worden verscheidene veiligheidsindicators ingebouwd in moderne browsers om aan te geven dat SSL is geactiveerd. Het begin van de url of het internetadres wijzigt van in Een padlock op het browservenster verandert van open in gesloten De adresbalk wordt groen en geeft de naam weer van de website-eigenaar bij verbinding met een website beschermd door een Extended Validation SSL certificaat. Bovendien kan een vertrouwensmarkering zoals het RapidSSL site seal worden toegevoegd aan internetpagina s op een beveiligde site. Waarom moet ik het serienummer invullen? Wij vragen om het serienummer om fraude te voorkomen. Waar vind ik het serienummer? De positie van het serienummer verschilt van product tot product. Bekijk onderstaande link om te kijken waar het serienummer van jouw product zich bevindt. Positie serienummers Verwar niet je serienummer met de product referentie of streepjescode.

6 Ik woon in het buitenland, kan ik meedoen aan deze actie? Alle inwoners van een land binnen de Europese Economische Ruimte (EER) (dit is de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein) of Zwitserland kunnen deelnemen aan de actie. Ik heb mijn product gekocht in het buitenland, kan ik deelnemen aan de actie? Het product moet zijn gekocht zijn bij een dealer of e-tailer in Nederland om te kunnen deelnemen aan de actie. Ik heb gemerkt dat Canon in andere landen andere promoties voeren. Waarom is dat? Kunnen niet overal dezelfde promoties gevoerd worden? Elk land waar Canon aanwezig is voert promoties die het beste passen bij de vraag van hun lokale markt. Ik was niet op de hoogte van deze promotie en kocht een product een paar weken voor/na de aangegeven promotiedata. Kan Canon een uitzondering maken en een terugbetaling goedkeuren voor mijn aankoop? We vinden het jammer dat je dit hebt ervaren maar je kunt je alleen inschrijven voor de promotie als je product binnen de aangegeven data in de voorwaarden is gekocht. Wat wordt beschouwd als een correct aankoopbewijs? Op het aankoopbewijs moet de volgende elementen duidelijk zichtbaar zijn; Naam retailer, gedrukt logo retailer, aankoopdatum, naam product, prijs van het product en de BTW van het product. Welke producten doen niet mee in de actie? Producten die niet meedoen in de actie zijn: 1) Andere producten dan de producten vermeld op de productpagina 2) Producten die zijn aangekocht buiten de promotieperiode 3) Producten gekocht via e-bay of via Amazon marktplaats 4) Producten gekocht bij een dealer of e-tailer buiten Nederland Tweedehandse, opgeknapte of geherconditioneerde producten of producten die namaak zijn of op enigerlei wijze inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten van de Canon groep bedrijven 1) (bijvoorbeeld parallelle of grijze producten) Waarom kan ik niet op de website inloggen? Wij wijzen je erop dat de inlognaam hoofdlettergevoelig is, dus moet je deze precies hetzelfde intypen (met grote/kleine letters) Ondervind je toch nog problemen kan je een mailtje sturen naar

7 De volgende problemen kunnen optreden als je probeert om online te registreren: - Ik heb al enige tijd geprobeerd om me te registreren, maar het lukt niet - Ik krijg steeds een melding niet geautoriseerd - Ik heb geprobeerd het formulier opnieuw in te sturen maar het lukt niet. In de MEESTE gevallen ligt dit aan het apparaat waarmee je toegang tot de website probeert te krijgen, dus bijvoorbeeld met een mobiele telefoon/smartphone, Apple Mac, ander apparaat, etc. Indien mogelijk probeer dan een ander apparaat. Een andere browser proberen helpt ook vaak (bijv. Firefox of Chrome). Anders de PDF invullen die te downloaden is onderaan het registratieformulier. Als in de bovengenoemde veel gestelde vragen geen antwoord is gegeven op je vraag, kun je ons een e- mail sturen op het onderstaande adres of als je vraag dringend is kun je ons bellen op het volgende nummer of de ondersteuningspagina van Canon bezoeken. Als je vragen hebt over cashbackclaim kun je ons een sturen op cashback@claim-lookup.com Welk bedrag berekent mijn bank mij voor de overboeking van mijn cashback/tegoed bedrag? Canon maakt het precieze bedrag van de terugbetaling over zoals aangegeven, maar Canon kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het moeten betalen van bankkosten. Indien de bank van de ontvanger extra kosten/commissie hiervoor berekent, dient dit bedrag door de klant te worden betaald. Wat moet ik doen als ik mij niet online voor de actie kan registreren? Als je het online-registratieformulier niet kunt gebruiken, of het verzenden niet lukt, download dan de PDF onderaan de pagina en vul deze in. Voeg het aankoopbewijs bij en stuur dit naar cashback@claimlookup.com Hoeveel aanvragen mag ik doen? Per aangekocht product is slechts één aanvraag toegestaan. Bij meerdere aankopen van hetzelfde product is een maximum van 5 aanvragen van hetzelfde product toegestaan. Welke producten kan ik indienen om het Canon-tegoed te claimen? Alle originele Canon producten kunnen hiervoor ingediend worden (voor de 2 e aankoop). Het hoeft dus niet een actieproduct te zijn, het mag een ander Canon product zijn. Uiteraard moet de eerste aankoop een actieproduct zijn om het tegoed toegekend te krijgen. Beide aankopen mogen op 1 aankoopbewijs staan. Zijn kitverpakkingen in het geheel zijn uitgesloten? De body van de kit verpakking geldt wel voor de promotie, echter de lens van deze kit is uitgesloten van deelname. Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op

8 Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon product. Kies daarna het voordeel dat het beste bij jou past en registreer je aankoop via Op de website staan diverse voorbeelden hoe je het tegoed kunt gebruiken. Heb je toch nog een andere vraag, neem dan contact op met ons via Of stuur een mail naar de Canon helpdesk, gelieve hier te klikken If you still have questions, please call us on Or send a mail to the Canon helpdesk, please click here

Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op

Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op 1 Veel gestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op www.canon.nl/promoties/pixma Hoe werkt deze actie? Koop een

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon i-sensys product en registreer je aankoop via

Veel gestelde vragen. Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd Canon i-sensys product en registreer je aankoop via 1 Veel gestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op www.canon.nl/promoties/toner Hoe werkt deze actie? Koop een

Nadere informatie

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op

Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op Veelgestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vindt u op www.canon.be/winterpromo Hoe werkt deze actie? Koop een geselecteerd

Nadere informatie

Uitzondering hierop is de 3 jaar garantie promotie. Dit wordt automatisch toegevoegd wanneer er voor deze promotie geclaimd wordt.

Uitzondering hierop is de 3 jaar garantie promotie. Dit wordt automatisch toegevoegd wanneer er voor deze promotie geclaimd wordt. 1 Veel gestelde vragen Welke Canon producten doen er mee aan deze actie? Een overzicht van alle producten die meedoen in de actie vind je op www.canon.nl/promoties/service Hoe werkt deze actie? Koop een

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen 1. Antwoorden op veelgestelde vragen 1.1. Wat is AcceptEmail? AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro. Betalen kan veilig en snel met ideal,,

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions Pre-order Xperia XZ Premium Hoe kom ik in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie? Je komt in aanmerking voor de pre-order Xperia XZ Premium actie wanneer je binnen

Nadere informatie

Winterpromotie Canon Koop nu een Canon spiegelreflex-, systeem-, of compactcamera en ontvang tot 380 euro terug!

Winterpromotie Canon Koop nu een Canon spiegelreflex-, systeem-, of compactcamera en ontvang tot 380 euro terug! Winterpromotie Canon Koop nu een Canon spiegelreflex-, systeem-, of compactcamera en ontvang tot 380 euro terug! Wanneer kies je voor Canon-tegoed en wanneer voor de cashback? Canon-tegoed Haal het maximale

Nadere informatie

Krijg een hue starterkit

Krijg een hue starterkit Krijg een bij aankoop van een Ambilight TV Smartphone of tablet niet meegeleverd. Zie de actievoorwaarden. Maak kennis met. Persoonlijke, draadloze verlichting. Philips is de nieuwste lichtinnovatie waarbij

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

FAQ CPT 20 TERUGBETAALD ACTIE BENL 2018

FAQ CPT 20 TERUGBETAALD ACTIE BENL 2018 FAQ CPT 20 TERUGBETAALD ACTIE BENL 2018 Van wanneer tot wanneer loopt deze actie? Deze actie loopt van 30 april 2018 tot en met 30 juni 2018 bij al onze belgische BLACK+DECKER dealers en online shops.

Nadere informatie

Krijg een hue starterkit

Krijg een hue starterkit Krijg een bij aankoop van een Ambilight TV Actie verlengd t/m 31 januari 2014! Smartphone of tablet niet meegeleverd. Zie de actievoorwaarden. Maak kennis met. Persoonlijke, draadloze verlichting. Philips

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Handleiding Brother Online cashback registratie

Handleiding Brother Online cashback registratie Handleiding Brother Online cashback registratie Brother Online-account Met een Brother Online-account kunt u uw gegevens beheren en apparaten registreren. Actiecode cashback actie februari 2019 - registratieperiode

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Lieve Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen en complimenten van de ouders.

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013

Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Networking4all Handleiding bestelprocedure en installeren SSL Certificaat April 2013 Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 De bestelprocedure... 4 2.1 Product selecteren... 4 2.2 Certificate Signing Request

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN HET GROOTOUDERBERICHT Beste, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van een grootouderbericht. Opmerkingen: Concentra behoudt zich het recht

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

4Problemen met zakendoen op Internet

4Problemen met zakendoen op Internet Intranet Telematica Toepassingen Hoofdstuk 18 4gebruik Internet toepassingen voor netwerk binnen een organisatie 4In plaats van gespecialiseerde netwerkprogramma's 4Vooral WWW en e-mail 4WWW browser toegang

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Philips/Saeco cashback Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie " Philips/Saeco cashback", hierna actie 2. Organisator van deze actie is

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Selss wij gaan voor écht

Selss wij gaan voor écht Selss wij gaan voor écht Verkopers Handleiding Selss www.selss.nl info@selss.nl T. +31 (0)162 223465 Welkom bij Selss als verkoper! Hier leggen jou stap voor stap uit hoe je jouw winkel het beste kan opzetten.

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Siemens wasmachine Promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Siemens wasmachine Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Handleiding. Jezelf registreren via my.tentoo

Handleiding. Jezelf registreren via my.tentoo Handleiding Jezelf registreren via my.tentoo Welkom bij Tentoo Om via Tentoo verloond te kunnen worden, is het nodig dat je jezelf registreert via my.tentoo.nl. Voor een vlotte registratie, is deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Aanbieders

Handleiding Aanbieders Handleiding Aanbieders Collage-Almere is het centrum voor kunst- en cultuuronderwijs in Almere en vormt de schakel tussen kunst- en cultuuraanbieders en het primair en voortgezet onderwijs. Elke deelnemende

Nadere informatie

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker Handleiding Digitale Salarisstrook voor de medewerker Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN VOORBEREIDING... 3 2 INLOGGEN IN HET MEDEWERKERDOSSIER... 4 3 INHOUD MIJN DOSSIER... 6 4 TABBLAD RESULTATEN...

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

Autodesk AutoCAD LT 2014 Mail in Rebate Promo GIDS VOOR DE EINDGEBRUIKER HOE EEN KORTING AANVRAGEN?

Autodesk AutoCAD LT 2014 Mail in Rebate Promo GIDS VOOR DE EINDGEBRUIKER HOE EEN KORTING AANVRAGEN? Autodesk AutoCAD LT 04 Mail in Rebate Promo GIDS VOOR DE EINDGEBRUIKER HOE EEN KORTING AANVRAGEN? Geldig van november 03 tem 7 januari 04 U kan een korting aanvragen op www.autodeskrebate.com/autocadlt.

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen Authors AcceptEmail B.V. Antwoorden op veelgestelde vragen All rights reserved FAQ AcceptEmail - april 14 2 of 9 Introductie Voor een optimaal resultaat

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Canon Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Canon - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN INDESIT MAART-APRIL PROMOTIE 2016 CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Indesit maart-april promotie 2016", hierna actie 2.

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Sony Ticketmaster promotie Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Sony - Ticketmaster Promotie", hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os Handleiding Support & Helpdesk Versie 1.0 21 april 2015 Maja van Os Inhoudsopgave Handleiding... 0 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?...

Nadere informatie

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE

DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE i3learnhub DEALER ACCOUNT & SITE LICENTIE 2 www.i3-technologies.com INHOUD Dealer account aanmaken...4 Je dealer site licentie opzetten...6 Collega s toevoegen aan de site licentie... 11 i3learnhub DEALER

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Holland Cup en Winner Show 2015

Holland Cup en Winner Show 2015 Een nieuw systeem vraagt altijd om extra uitleg. Wij realiseren ons dat niet iedereen thuis is in het gebruik van de computer bij het inschrijven, maar in de praktijk valt het meestal wel mee. Wij proberen

Nadere informatie

250,- Groots kijken wordt nu nóg aantrekkelijker met de Smart Summer Deals. Vang nu tot. cashback * Philips Ambilight TV. Groots kijken.

250,- Groots kijken wordt nu nóg aantrekkelijker met de Smart Summer Deals. Vang nu tot. cashback * Philips Ambilight TV. Groots kijken. Groots kijken wordt nu nóg aantrekkelijker met de Smart Summer Deals Vang nu tot 250,- cashback * * Vraag naar de actievoorwaarden Philips Ambilight TV. Groots kijken. Philips Smart TV Tegenwoordig is

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,-

ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- ACTIEVOORWAARDEN Xperia 10, Xperia 10 Plus en Xperia L3 Cashback tot 50,- Algemeen Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Sony Mobile georganiseerde campagne 'Koop de Xperia 10, Xperia 10

Nadere informatie

Tot 500,- cashback op Samsung tv s

Tot 500,- cashback op Samsung tv s Tot 500,- cashback op Samsung tv s Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie

HANDLEIDING ZORGMAIL SECURE VIEWER

HANDLEIDING ZORGMAIL SECURE  VIEWER HANDLEIDING ZORGMAIL SECURE E-MAIL VIEWER Voor ontvangers van Secure e-mail Referentienummer / Versie 06-06-2019 / 2.4 Enovation Contact +31 (0)10 288 16 00 info.nl@enovationgroup.com www.enovationgroup.com/nl

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013)

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Inschrijven

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) December 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

4. Hoe herken ik een echte AcceptEmail? U kunt een AcceptEmail van Nordwin College als volgt herkennen:

4. Hoe herken ik een echte AcceptEmail? U kunt een AcceptEmail van Nordwin College als volgt herkennen: FAQ over AcceptEmail De meest gestelde vragen over AcceptEmail 1. Waarom krijg ik een AcceptEmail? 2. Ik heb me niet opgegeven voor AcceptEmails, mag Nordwin College die dan zomaar sturen? 3. Is AcceptEmail

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Woonkracht10 bij u thuis

Woonkracht10 bij u thuis Woonkracht10 bij u thuis DIGITALE DIENSTVERLENING Veel van onze klanten hebben de weg naar Woonkracht10 al gevonden via internet. We verwachten dat dit in de toekomst alleen maar zal toenemen. Daarom hebben

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2012 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel... 2 2 Werkwijze... 3 3 Minimale vereisten... 3 4 Inloggen op de site... 4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be... 4

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Handleiding Email in de Cloud - Android

Handleiding Email in de Cloud - Android Handleiding Email in de Cloud - Android Versie: 1.0 Datum: 21 februari 2014 Introductie Deze handleiding helpt u bij het instellen van een Lucrasoft Email in de Cloud account op uw smartphone. Hiermee

Nadere informatie

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig?

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig? Internet bankieren Is bankieren via internet veilig? In de eerste plaats is veiligheid uw eigen verantwoordelijkheid: u moet toegangscodes (uw pincode of gebruikersnaam en wachtwoord) geheim houden, goed

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Placement Alle studenten die naar het buitenland gaan voor een stage moeten een dossier aanmaken in Mobility Online. Meer info over de procedures

Nadere informatie

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis.

Opgelet: Reclame is onvermijdbaar daardoor kan dit alles gratis. 1. Website: SiKuFoto = www.fotosite.be Foto s op de site kunnen via het bestuur, na controle, geplaatst worden door mij. Er kan ook een nieuwsbrief verstuurd worden naar SiKuFoto leden Fotogalerij waar

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Intranet Instructie ICT dienstverlening

Intranet Instructie ICT dienstverlening Intranet Instructie ICT dienstverlening Instructie Intranet Hierbij ontvangt u een uitleg over het Intranet. Om dit zo gemakkelijk en snel te laten verlopen leest u de volgende uitleg rustig en zorgvuldig

Nadere informatie

HANDLEIDING. Jezelf registreren via my.tentoo

HANDLEIDING. Jezelf registreren via my.tentoo HANDLEIDING Jezelf registreren via my.tentoo Welkom bij Tentoo Om via Tentoo verloond te worden, is het nodig dat je jezelf registreert via my.tentoo.nl Voor een vlotte registratie, is deze handleiding

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASH BACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday cash back", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie