INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10. info@kcd.be www.kcd.be"

Transcriptie

1 Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel

2 Welkom op KCD! Hoe klein of hoe groot je ook bent, op onze school word je verwend! Dit wordt dan ook voor jou een plaats waar je met vele andere kinderen gelukkig aan je toekomst bouwt. Samen met u zullen we op zoek gaan om alle talenten van uw kind maximaal te ontplooien. Kinderen aanspreken op hun sterktes en talenten met de bedoeling hen te ondersteunen in het ontwikkelen van een sterk zelfbeeld. Aan de hand van dit boekje willen we ervoor zorgen dat de samenwerking tussen school en thuis vlot verloopt. In dit boekje kan je de meest belangrijke weetjes terugvinden. De directie en het schoolteam danken u voor het vertrouwen dat u in onze school stelt. Bedankt voor de samenwerking!

3 ALGEMENE INLICHTINGEN EEN SCHOOLDAG OP HET KCD SCHOOLUREN Voormiddag: 08u30-11u40 Namiddag: 12u50-15u30 (woensdag stoppen de lessen/activiteiten om 11u40, vrijdag om 15u) OPVANG (in samenwerking met gemeente Denderleeuw) Opvang in de Vrijheidstraat 15, 06u45 tot 18u30 - tel: 053/ Opvang in de Lindestraat 27, Enkel naschools tot 18u30 - tel: 053/ woensdagnamiddag opvang in de Lindestraat of Vrijheidstraat tot 18u30 Inschrijving buitenschoolse kinderopvang: De Puzzel Ten Kouter, OCMW tel: 053/ Prijs: 0.85 per begonnen halfuur, facturatie via het OCMW. VERVOER: De Lijn Halte op 50m van de school met regelmatige verbindingen. MAALTIJDEN OP SCHOOL Vanaf de 2de week van september zijn er warme maaltijden op school. Deze moeten vooraf worden betaald. Kleuter: 3 - Lager: 3 Bij de zelf meegebrachte broodmaaltijd worden koude dranken voorzien (drank: 0.40). Een eigen drankje meebrengen is ook mogelijk. Om organisatorische redenen enkel soep verkrijgbaar vanaf het 1ste leerjaar. soep: 0.40 Op school kan je terecht vanaf 08u00. (voor 08u00 kan je naar de opvang, zie verder) De bel gaat om 08u30. Tijdig aanwezig zijn op school is absoluut een goed begin van de dag voor uw kind! Er is niets zo vervelend als later dan de rest de klas binnen te komen Middagpauze: 11u40-12u50. Einde van de schooldag om 15u30. Op woensdag stoppen de lessen/activiteiten om 11u40. Op vrijdag stoppen de lessen/ activiteiten om 15u. Kleuters worden 5 minuten voor het belsignaal afgehaald aan de klas. Lagere schoolkinderen worden met de rij tot aan de straat gebracht.

4 KLASAGENDA EN HEEN-EN-WEER- SCHRIFTJE VERJAARDAGEN Berichten en mededelingen worden genoteerd in het klasagenda of het heen- en- weerschriftje van uw kind. Het agenda wordt door u dagelijks gecontroleerd. Mama en papa kijken elke dag in mijn heen-en-weer- schriftje. De juf kijkt enkel als het kaartje op rood staat. Joepie! Er is er eentje jarig! Je kan je klasgenootjes verrassen met een stukje cake, fruit of een koek. Een gezond drankje kan ook. Snoep of individuele geschenken brengen we niet mee. Een spel of boek voor de klas is ook leuk. Uiteraard kunnen de ouders het agenda/ schriftje ook gebruiken om een boodschap in te schrijven voor de leerkracht. TUTTI FRUTTI MOS: MILIEUZORG OP SCHOOL De boterhammen voor s middags worden meegegeven in een brooddoos. Een koek geven we mee in een koekendoosje. In de voor- en namiddag drinken we water in de klas (geef een flesje water of een beker mee). Zo bouwen we samen aan een beter milieu! PROJECT: FRUITDAG OP SCHOOL Op woensdag brengen we geen koek mee. Want dan genieten we samen in de klas van een lekker stuk fruit! Dit wordt gratis aangeboden door de school en de ouderraad.

5 RAPPORT EN OUDERCONTACT SPORT Deelname aan de lessen LO en zwemmen is verplicht. RAPPORT De kinderen van het lager krijgen 5 keer per jaar een rapport. De data zijn terug te vinden op het prikbordkaartje dat u begin september krijgt. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in orde zijn met hun turn- en zwemgerief. Turnen: T-shirt KCD, donkerblauwe/zwarte short en sportschoenen. Zwemmen: 2 handdoeken, zwempak/broek, badmuts. Eens iets vergeten, kan gebeuren. Wij telefoneren dan naar huis. Indien dit niet lukt, kunnen de leerlingen sport- en zwemgerei gebruiken vanuit de zorg. OUDERCONTACT Ouders en leerkrachten bouwen samen aan de toekomst van de kinderen! Daarom is regelmatig contact nodig. In december en juni verwachten we alle ouders voor een individueel oudercontact. Indien nodig wordt u door de leerkracht tussendoor extra uitgenodigd voor een contact. Buiten de georganiseerde contacten, kunnen de ouders steeds een persoonlijk onderhoud vragen met de leerkacht, zorgjuf of directie. UITSTAPPEN: één- of meerdaagse Voor deelname aan een schooluitstap is geen schriftelijke toelating van de ouders verplicht, de school gaat ervan uit dat de leerling aan deze activiteiten mag deelnemen. De ouder heeft het recht deze toestemming te weigeren. Gelieve dit dan vooraf schriftelijk te melden aan de school. In geval van weigering, dient de leerling wel aanwezig te zijn op school.

6 SCHOOLKOSTEN Gelieve de betalingen uit te voeren via de tweemaandelijkse overschrijvingen. Deze ontvangt u via de post. Wij vragen om de rekeningen binnen de 10 werkdagen te betalen. Uiteraard kunnen ouders geconfronteerd worden met betalingsmoeilijkheden. Verwittig dan de directie, zodat we in alle discretie samen een oplossing kunnen bepraten. MAXIMUMFACTUUR De financiële bijdrage die aan de ouders van de basisschool wordt gevraagd is beperkt. HUISWERK Huiswerk blijft voor onze school een gericht middel om bepaalde vaardigheden aan te leren. Wij beperken ons tot het minimum, per graad worden er richtlijnen aangegeven. Zie ons huiswerkbeleid voor meer info. Huiswerk moet in de eerste plaats zinvol zijn. Indien nodig krijgt uw kind gedifferentieerd huiswerk. We vragen onze kinderen hun huiswerk zelfstandig uit te voeren. Vandaar hebben wij ervoor gekozen om huiswerkbegeleiding niet meer in te richten. We vinden als school vrije tijd ook heel belangrijk. De bijdrage voor uitstappen, schoolreizen, leerwandelingen, museabezoek, theater- en muziekvoorstellingen, zwemmen, sportdagen wordt beperkt tot een jaarlijkse bijdrage van: 1ste kleuter: 25 2de kleuter: 35 3de kleuter: 40 Lagere school: 70 Deze bedragen vindt u gespreid terug op de schoolfactuur als bijdrageregeling. Warme maaltijden moet je steeds vooraf betalen. Schooldrankjes, soep, tijdschriften en remgeld voor middagtoezicht worden apart gefactureerd (deze zaken zijn niet verplicht en vallen niet onder de maximumfactuur). STUDIETOELAGE Het formulier aanvraag studietoelage kan u vanaf september afhalen op het secretariaat. De aanvraag moet u zelf versturen naar het ministerie voor 31/05.

7 AANWEZIGHEDEN Vanaf het jaar, beginnende bij 1 september, dat het kind 6 jaar wordt, zijn deze verplicht om alle lessen/ activiteiten te volgen. Uiteraard wordt er in de kleuterschool al heel veel geleerd. Daarom is het in het belang van uw kleuter om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. AFWEZIGHEDEN Ingeschreven leerlingen moeten regelmatig aanwezig zijn op school. Wanneer een leerling onwettig afwezig is, verliest deze zijn statuut van regelmatige leerling. Gewettigde afwezigheden: Meer dan 3 opeenvolgende schooldagen ziek: medisch attest verplicht Tot en met 3 opeenvolgende schooldagen ziek: briefje van de ouders dit briefje kan slecht 4 maal per schooljaar door de ouder worden geschreven. Ziekte onmiddellijk voor of na een schoolvakantie kan enkel met een doktersbriefje. INDIVIDUELE LEERLINGENBEGLEIDING ZORGBELEID OP SCHOOL Wij volgen als school gericht de evolutie van uw kind op, aan de hand van een kleuterleerlingvolgsysteem. Wanneer een leerling nood heeft aan individuele begeleiding, kan de school deze bieden vanuit de zorg. Dit gebeurt in overleg met u als ouder. Zo werken we samen aan het best mogelijke voor uw kind. TAAL OP KCD Het KCD is een Nederlandstalige school. We engageren ons als school om elk kind zo goed mogelijk te begeleiden, ook bij hun taalontwikkeling. Kinderen van taalgemengde en anderstalige gezinnen zijn welkom op onze school. Wij verwachten van u als ouder ook uw kind te stimuleren bij het leren van Nederlands. Zie onze engagementsverklaring voor concrete tips. Uitzonderlijke afwezigheden: Het is mogelijk dat uw kind om uitzonderlijke redenen niet aanwezig kan zijn (bv. geboorte van een broer of zus, huwelijk van een familielid, rouwperiode bij het overlijden van een dierbare, ). Neem in dat geval steeds contact op met de directie om de afwezigheid te bespreken.

8 SCHOOLWEBSITE Onze schoolwebsite is meer dan alleen een communicatiemiddel! U kan er allerlei info terugvinden. Op de klasblogjes vindt u leuke weetjes en foto s van het schoolgebeuren. VEILIGHEID VERKEERSVEILIGHEID Fietsers: Ouders zien er op toe dat de fiets in orde blijft. Er is geregeld een fietsencontrole op school. Bij de aankomst fietsen de leerlingen voorzichtig de oprit op. TOEGANGEN TOT DE SCHOOL Omwille van de veiligheid vragen wij met aandrang de oprijlaan aan de Nieuw- en Collegestraat niet op te rijden of er te parkeren. Afzetten van de kinderen doen we niet vlak voor of op het zebrapad. Dit hindert de voetgangers en fietsers bij het opstappen van de schooloprit. De parking bij het sportstadion is een ideale park & ride zone. Bij het verlaten van de school, gelieve het kleuterhek goed te sluiten.

9 ADRES K.C.D. Kleuter en Lager Collegestraat Denderleeuw Tel: 053/ Fax: 053/ DIRECTIE Joris Breynaert Ann Van Durme

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel

INFOBOEKJE. Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat Denderleeuw tel INFOBOEKJE Katholieke centrumschool Denderleeuw Collegestraat 19 9470 Denderleeuw tel. 053 67 06 10 info@kcd.be www.kcd.be WWW.KCD.BE WELKOM OP KCD! Hoe klein of hoe groot je ook bent, op onze school word

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Uittreksel verkorte versie schoolreglement

Uittreksel verkorte versie schoolreglement Uittreksel verkorte versie schoolreglement Beste ouders, Deze bijlage is een uittreksel, met de meeste praktische afspraken die op onze school toegepast worden, uit het volledige schoolreglement van onze

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur

1. Schooluren - Kleuterafdeling: van uur tot uur van uur tot uur Mariakerke, 1 september 2017 Beste ouder De grote vakantie ligt al weer achter ons en vol goede moed stappen we het nieuwe schooljaar in! Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten op te sommen.

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Info ivm het schoolreglement

Info ivm het schoolreglement Info ivm het schoolreglement 2018-2019 Beste ouders, We zijn er ons van bewust dat het schoolreglement een erg lijvig document is met lange moeilijke wetteksten. Daarom hier voor jullie de belangrijkste

Nadere informatie

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016

Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 Koelkastinformatie: Schooljaar 2015-2016 BS. DE PIJL Creatieve Basisschool in de CAMPUS ATHENEUM ANTWERPEN Pijlstraat 2 2060 Antwerpen TEL: 03/232 71 50 FAX: 03/232 52 98 DE.PIJL@ANTWERPEN.BE www.depijl.be

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

een team met zorg voor een buitengewoon kind

een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

Oudercomité en Vriendenkring

Oudercomité en Vriendenkring Oudercomité en Vriendenkring In Ons Kasteeltje hebben we een enthousiast oudercomité. De voorzitter is mevrouw Goedele Vanholme, telefoonnummer 0475/91 48 91. In de Wijkschool t Paradijs hebben we een

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Welkom! Hoofdschool. Wijkschool Sint-Pieter Sint-Pietersnieuwstraat 6, 9600 Ronse. Lorettestraat 190, 9600 Ronse Telefoon: 055 215 160

Welkom! Hoofdschool. Wijkschool Sint-Pieter Sint-Pietersnieuwstraat 6, 9600 Ronse. Lorettestraat 190, 9600 Ronse Telefoon: 055 215 160 Welkom! Hoofdschool Wijkschool Sint-Pieter Sint-Pietersnieuwstraat 6, 9600 Ronse Lorettestraat 190, 9600 Ronse Telefoon: 055 215 160 Telefoon: 055 239 075 Fax: 055 209 225 E-mail: info@basisschoolglorieux.be

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs

Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs datum: 23 februari 2010 Sint-Lievenscollege vzw schoolraad basisonderwijs Verslag ouderbevraging Sint-Lievenscollege 1. Huiswerkbeleid in de lagere school (evolutie sinds vorige bevraging) / veiligheid

Nadere informatie

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven

Bijdrageregeling Basisschool Zwaneven 1 1. De minister 1. Woordje vooraf Onze onderwijsminister wenst dat onderwijs voor alle ouders, ook voor diegenen die het minder breed hebben, zo betaalbaar mogelijk is. We kunnen dit enkel toejuichen.

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

Organisatie schooljaar

Organisatie schooljaar Organisatie schooljaar 2015-2016 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Welkom in de Windroos

Welkom in de Windroos Welkom in de Windroos Bij juf Nathalie in de bijtjesklas 2 Inhoudstafel : 1 Schooluren P. 4 2 Wat zit er in onze boekentas P.6 3 Klasjes p. 8 4 bewegingsopvoeding p. 8 5 Verjaardag p. 9 6 Nuttige weetjes

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

Hier wat meer informatie over en voor het komende schooljaar. Gelieve dit aandachtig te lezen. Alvast bedankt.

Hier wat meer informatie over en voor het komende schooljaar. Gelieve dit aandachtig te lezen. Alvast bedankt. Infobrief voor de ouders van de 4 de klas Beste mama en papa, Hier wat meer informatie over en voor het komende schooljaar. Gelieve dit aandachtig te lezen. Alvast bedankt. Schooluren De schoolpoort gaat

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND. 6 de leerjaar maandag 10 september 2018

INFORMATIEAVOND. 6 de leerjaar maandag 10 september 2018 INFORMATIEAVOND 6 de leerjaar maandag 10 september 2018 Algemene informatie school Afspraken blijven over het algemeen hetzelfde. (zie schoolreglement) toezicht: opvang: vanaf 8 uur voor de lessen tot

Nadere informatie

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57.

Onze school. Afdeling De Stap Pastorijstraat 60, 2590 Berlaar 03/ Afdeling Heikant Aarschotsebaan 60, 2590 Berlaar 015/24.57. Onthaalbrochure Beste ouders Van harte welkom in onze school! Het verheugt ons dat jullie voor het onderwijs en de opvoeding van jullie zoon / dochter een beroep doen op onze school. In deze brochure

Nadere informatie

INFOBOEKJE nieuwe kleuters

INFOBOEKJE nieuwe kleuters INFOBOEKJE nieuwe kleuters (Beknopte versie. De uitgebreide versie is te verkrijgen op school.) Beste ouders en kinderen, Met kleuters dag in dag uit samen leven, werken en spelen, vereist zoals jullie

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Jaarthema pedagogische begeleiding

Jaarthema pedagogische begeleiding WELKOM in "Kinderen zijn een kostbaar geschenk, hen te mogen begeleiden, met hen te mogen samenwerken, ervaren wij als een fijne en waardevolle opdracht!" Jaarthema pedagogische begeleiding Deel 1: Onze

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Infobrochure Kleuterschool

Infobrochure Kleuterschool Infobrochure Kleuterschool Mijn nieuwe klas Heel veel kindjes bij elkaar. Oh! Wat leuk! Wat doen ze daar? Spelen in de poppenhoek, Plaatjes kijken in een boek Verven met een grote kwast Kijken of de puzzel

Nadere informatie

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule Info 2018-2019 De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 De Dobbelsteen xl 3 de, 4 de, 5 de, 6 de leerjaar Guido Gezellelaan 10 056 35 18 08 directie@bsdedobbelsteen.be Schooluren

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

BASISSCHOOL BRUGGE. Een school met een groot hart voor iedereen in het midden van Brugge.

BASISSCHOOL BRUGGE. Een school met een groot hart voor iedereen in het midden van Brugge. BASISSCHOOL BRUGGE Een school met een groot hart voor iedereen in het midden van Brugge. Infobrochure 2017-2018 Door samenwerking van de basisscholen van Hemelsdaele en Sint-Leo starten we op 1 september

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

Schoolafspraken. voor. leerlingen 1-2-3

Schoolafspraken. voor. leerlingen 1-2-3 Schoolafspraken voor leerlingen 1-2-3 Wanneer kan ik in de school binnen? s Morgens om 8.00u. s Middags om 13.00u. Wanneer beginnen en eindigen de lessen? s Morgens starten we om 8.30u. s Middags stoppen

Nadere informatie

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik infoavond Jaarplanning 2017-2018:(= onder voorbehoud) Er werd een voorlopige planning gemaakt van alle activiteiten die in de loop van het schooljaar plaatsvinden. Je kan deze planning raadplegen op de

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

WELKOM. boekje van Basisschool Sint-Paulus Nieuw Gent

WELKOM. boekje van Basisschool Sint-Paulus Nieuw Gent WELKOM Het boekje van Basisschool Sint-Paulus Nieuw Gent Afspraken en Info Schooljaar 2018-2019 1 A Agenda - De schoolagenda vormt een schakel tussen de ouders en de school. Een agenda is een communicatiemiddel

Nadere informatie

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE!

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! NIEUWSBRIEF WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! Brielen, 1 september 2014 Geachte Ouders, Een lange vakantieperiode is voorbij, we staan aan het begin van een

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel. 016/ BuBaO Ten Desselaer Klein Park 4 3360 Lovenjoel 016/852170 info@tendesselaer.be www.tendesselaer.be Op de eerste schooldag kunnen de kinderen op school terecht vanaf 8.30u. Ze mogen naar hun onthaalklas

Nadere informatie

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders

e-mail directie administratie: directie.administratie@gbsreynaerdijn.be www.gbsreynaerdijn.be Beste ouders Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn Stationsstraat 18 9190 Stekene Kemzeke lid scholengemeenschap Sint-Gillis-Waas / Stekene / Waasmunster directie: 03/779.79.00 secretariaat: 03/779.44.81 de Paal: 03/770.69.39

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Bewaar dit boekje. Ook krijgt u af en toe het

Nadere informatie

De basisschool betaalbaar voor elke ouder Welke kosten mag de school aanrekenen? Bijdrageregeling De school is verplicht om bij het begin van het schooljaar een bijdrageregeling voor te leggen aan de ouders.

Nadere informatie

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Onderwerp: Nieuwsbrief september Beste ouders, leerlingen en sympathisanten, Contactpersoon: Veerle Bogaert tel.09/346.82.96 directie.basisschooleksaarde@lokeren.be Lokeren, vrijdag 2 september 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief september 2016 Beste ouders, leerlingen en sympathisanten,

Nadere informatie

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel

BuBaO Ten Desselaer Klein Park Lovenjoel BuBaO Ten Desselaer Klein Park 4 3360 Lovenjoel 016 85 21 70 info@tendesselaer.be www.tendesselaer.be De eerste schooldag kunnen de kinderen vanaf 8.30 u. in de refter beneden terecht. Ouders, opvoeders

Nadere informatie

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind Deel 8: Leefregels voor het schoolkind ( exemplaar ouders en kind) Inhoud 1. Taal 2. Te laat komen 3. Schoolpoort 4. Goeiedag 5. De speelplaats 6. Schoolgerei 7. Agenda 8. Kledij 9. Geld 10. Speelgoed

Nadere informatie

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Schooljaar : 2017-2018 Overzicht schoolkosten Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS

ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS ONS SCHOOLREGLEMENT VOOR DE OUDERS tel. 089 867436 oogappel@kbaoneeroeteren.be 1. ALGEMEEN o Schooluren: van 08.45 uur tot 12.00 uur van 13.15 uur tot 15.35 uur o Alle spullen van uw kind zijn voorzien

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Deel III

Schooljaar 2015-2016 Deel III Schooljaar 2015-2016 Deel III Welkom! Nieuw of reeds gekend, we gaan samen van start. 10 maanden samen zoeken! 38 weken proberen en opnieuw beginnen. 303 dagen met goede en kwade momenten samen! 1 Beste

Nadere informatie

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING 1 GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN Opening school (met toezicht) 8.00 u. Begin activiteit/lessen 8.40 u. Speeltijd 10.20 u. 10.35 u.

Nadere informatie

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Schooljaar: 2016-2017 versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2015

NIEUWSBRIEF september 2015 Gesubsidieerde Gemeentelijke Basisschool Kleine Kouterstraat 1 9290 Uitbergen Tel : 09/367 50 88 e-mail : directie@gemeenteschooluitbergen.be secretariaat@gemeenteschooluitbergen.be Beste ouders en leerlingen,

Nadere informatie

Regio, locatie en contactgegevens van onze school

Regio, locatie en contactgegevens van onze school Regio, locatie en contactgegevens van onze school De volgende gemeenten en deelgemeenten behoren geheel of gedeeltelijk tot de regio van onze school : Beringen, Beverlo, Heppen, Leopoldsburg, Paal, Koersel,

Nadere informatie

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong

INFOBROCHURE. Basisschool De Sprong. Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik. Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar. Basisschool De Sprong INFOBROCHURE Voor leerlingen van 7 tot 12 jaar Burg. Philipslaan 78 3680 Maaseik Contactgegevens Directie Linde Verstappen Secretariaat Wannes Machiels Telefoon Telefoon 089/56.04.81 089/56.04.82 Email

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PRAKTISCHE INFORMATIE 1. OPENINGSUREN Onze school is open van 7 u. s morgens tot 18. 30 u. s avonds. De lessen worden gegeven van 08.30 u. tot 12.05 u. in de voormiddag. In de namiddag voor de kleuters

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule

Info De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 Heule Info 2017-2018 De Dobbelsteen Kleuters, 1 ste, 2 de leerjaar Albrecht Rodenbachlaan 58 De Dobbelsteen xl 3 de, 4 de, 5 de, 6 de leerjaar Guido Gezellelaan 10 056 35 18 08 bs.heule @g-o.be Schooluren Kom

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE INHOUD 1 ALGEMEEN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Een dagje in de kleuterschool

Een dagje in de kleuterschool Een dagje in de kleuterschool *Parkeren doen we op de parking Achter Kennes. Welkom vanaf 8.30u.... de kleuters en hun ouders komen binnen langs de zwarte poorten 1 en 2 aan de parking achter de parochiezaal

Nadere informatie

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2018-2019 - versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

Met dit boekje willen wij u kennis laten maken met onze kleuterschool T KOFSCHIP.

Met dit boekje willen wij u kennis laten maken met onze kleuterschool T KOFSCHIP. Beste mama en papa, We heten al de kinderen en ouders van harte welkom. Wij danken u, ouders, voor het vertrouwen dat u in onze school stelt en we hopen op een goede samenwerking. Met dit boekje willen

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be

Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen. Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Vrije Basisschool De Wingerd Terhagen Stille Weg 2, 2840 Terhagen 03 888 57 81 school@wingerdterhagen.be www.wingerdterhagen.be Beste ouders, In dit boekje wil ik even de werking van ons klasje toelichten.

Nadere informatie

Engagement. tussen school & ouders 2 /10

Engagement. tussen school & ouders 2 /10 Engagement tussen school & ouders B Ac 2 /10 Begrijp je het Nederlands onvoldoende? Dan kan je een Franse of Engelse versie downloaden op de website van de school. Vous ne comprenez pas suffisamment le

Nadere informatie

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje

Informatiebrief 1 september 2017 VKS t Madeliefje Beste ouder(s), Graag willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie (opnieuw) in onze school stellen. Wij willen er met de kleuters een fantastisch schooljaar van maken! 1. Ons team Juf Peggy

Nadere informatie

Engagement. tussen school & ouders 2 /10

Engagement. tussen school & ouders 2 /10 Engagement tussen school & ouders B Ac 2 /10 Begrijp je het Nederlands onvoldoende? Dan kan je een Franse of Engelse versie downloaden op de website van de school. Vous ne comprenez pas suffisamment le

Nadere informatie

juni 2015 Beste ouders,

juni 2015 Beste ouders, "Kom tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven; neemt Mijn juk op u en leert van Mij, want Ik ben zachtmoedig en nederig van hart, en gij zult rust vinden voor uw zielen; want

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

VRIJ ONDERWIJS DUFFEL. Brochure infoavond 2014-2015. leerjaar. Meester Jurgen van Baarle JurgenvanBaarle@debasisduffel.be

VRIJ ONDERWIJS DUFFEL. Brochure infoavond 2014-2015. leerjaar. Meester Jurgen van Baarle JurgenvanBaarle@debasisduffel.be VRIJ ONDERWIJS DUFFEL Vestigingen van De Basis Lager Onderwijs Stationsstraat 4 2570 Duffel 015/ 30 38 38 Brochure infoavond 2014-2015 4de leerjaar 4A Meester Jurgen van Baarle JurgenvanBaarle@debasisduffel.be

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Schooljaar 2018 2019 Infobrochure kleuters 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1 Schooldag 4 1.1 Begin- en einduren 4 1.2 Dagverloop kleuters 4 1.3 Middag / boterhammen 4 2 Weekverloop

Nadere informatie

School met de Bijbel Den Akker Sint-Janstraat 16 A LOMMEL Tel

School met de Bijbel Den Akker Sint-Janstraat 16 A LOMMEL Tel School met de Bijbel Den Akker Sint-Janstraat 16 A - 3920 LOMMEL Tel. 011 34 60 21 Informatiebrochure 2018 2019 BEREIKBAARHEID We vinden het belangrijk om zo veel en zo goed mogelijk bereikbaar te zijn.

Nadere informatie