OPLEIDINGEN Opleiding Naam Instituut Datum Diploma J / N BA (Hons) Geography University of Leeds Sep juni 1986

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPLEIDINGEN Opleiding Naam Instituut Datum Diploma J / N BA (Hons) Geography University of Leeds Sep. 1983 juni 1986"

Transcriptie

1 CV Daniel Crawley OPLEIDINGEN Opleiding Naam Instituut Datum Diploma J / N BA (Hons) Geography University of Leeds Sep juni 1986 J * MSc. Information Systems Brighton University Juli 1990 sep * Eerste Jaarsprijs gewonnen van Department for Political Studies voor beste einde jaar resultaten J WERK ERVARING Periode : Juni 2011 heden Organisatie : Crawley Management Services Functie : Directeur ICT Kempen & Co Als ICT Directeur van Kempen & Co ben ik verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening aan deze in Amsterdam gevestigde Merchant Bank gespecialiseerd in vermogens beheer, brokerage en securities diensten en corporate finance. Kempen & Co ICT bestaat uit een business consultant / project leiders team, een applicatie ontwikkel team, een operations team, 2 applicatie beheer teams en een security manager (totaal 38 FTE). Periode : Mei 2011 heden Organisatie : Crawley Management Services Functie : Directeur In maart 2011 nam ik ontslag van de ABN AMRO en om Crawley Management Services op te zetten. Periode : Juli 2010 mei 2011 Organisatie : ABN AMRO Bank, Infrastructure (Services) Functie : Head of Technology Management In april 2010 werd ik benoemd als Head of Technology Management binnen de nieuwe infrastructuur afdeling, IT Services van de ABN AMRO Bank (AAB). Technology Management (75 FTE) bestaat uit de afdelingen Project Management, IT Architecture en Technology Managers. De AAB heeft hun infrastructuur dienstverlening geoutsourced bij vier externe verdoren; IBM, HP EDS, Verizon en KPN. In samenwerking met de vendoren is Technology Management verantwoordelijk voor IT infrastructuur architectuur en technologie, het creëren van infrastructuur oplossingen gebaseerd op de business en IT Solutions (applicatie ontwikkeling) requirements en daarnaast voor de uitvoering van alle infrastructuur programma s en projecten.

2 Het opzetten en inrichten van de Technology Management organisatie I.s.m. met de vendoren, zorgen voor het goede verloop van de alle infrastructuur projecten, inclusief de integratie tussen AAB en FBN Financieel management van de Services budget ( mil.) en behalen van kostenbesparingen Lid zijn van het IT Services MT. In team verband, het definieren van de nieuwe Services (infrastructuur) organisatie Opzetten en inrichten van Technology Management Verbeteren van de samenwerking tussen ABN AMRO en de primary infrastructuur vendoren (IBM, HP, Getronics en Verizon) Verbeteren van de infrastructuur project management en architectuur processen. Periode : Oktober 2008 november 2010 Organisatie : Fortis Bank, Infrastructure (I&O) Functie : Head Expertise In de Fortis Bank NL (FBN) I&O (Infrastructuur) organisatie, leidde ik de Domain Expertise. Expertise ( FTE) bestond uit de afdelingen IT Architecture, Project Leiders, Network & Voice, Storage & Physical Planning (Data Centres), Mainframe & Midrange, Wintel en Solution Services (Development Support, Database Management, Enterprise Content Management & Mail) en was verantwoordelijk voor alle I&O projecten binnen FBN en de infrastructuur contracten en investeringen voor FBN (totaal 102 miljoen). Het veilig stellen van de Fortis NL systemen en maken van afspraken met Fortis BELUX over support contracten (Transition Service Agreements) Definiëren van de I&O separatie project portefeuille Het opzetten en inrichten van de Expertise organisatie Zorgen voor het goede verloop van de alle I&O projecten, inclusief de separatie FBN van Fortis België, ASR en andere Fortis (International) dochter onderneming en de (technische) integratie met de AAB Demand Management proces voor de I&O en de (I&O deel van de) IS projecten inrichten en managen Financieel management van de I&O budget inclusief hard- en software contract voor FBN I&O FBN vertegenwoordigen tijdens het opzetten van nieuwe AAB organisatie en sourcing beleid Lid zijn van het FBN I&O MT. Opzetten en inrichten van nieuwe Expertise organisatie en separatie project portefeuille

3 Het niveau van samenwerking en collaboratie binnen Expertise Separatie project resultaten bijna vlekkeloos implementatie van de separatie van FBB en ASR Demand management proces Verloop van het outsourcen van Expertise naar IBM, Verizon en Getronics. Periode : Oktober 2007 Oktober 2008 Organisatie : Fortis, Infrastructure (IT) Functie : Division Manager Unix & I- Series, Division Manager Storage De afdeling Unix en I- Series bestond uit de teams, P- Series, Sun en Legacy en I- Series. De afdeling Storage bestond uit de teams Mainframe Storage en Distributed Storage. Elk team heeft medewerkers in alle drie landen in de BENELUX en in de Fortis OpCos (Fortis Bank BE, Fortis Bank NL, Fortis Bank LU, Fortis Bank FR, Fortis Insurance BE, Fortis ASR and Fortis Insurance LU). De teams waren verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten, technische inrichting, life cycle management, standaarden en richtlijnen en de rebilling van de verschillende platforms. Als Tower Lead voor Storage en Midrange binnen het Fortis AAB integratieproces, gaf ik leiding aan twee gecombineerde teams die de integratie van de infrastructuur binnen Fortis en ABN AMRO Bank verzorgen. De teams moesten de projecten definiëren en uitvoeren die nodig zijn voor de initiële standaardisatie en latere consolidatie van de Fortis en AAB IT infrastructuren. De teams bestonden uit mensen van de Fortis, AAB en diens uitbestedingpartners, IBM en EDS. Lijn en Programma management uitvoeren van een consolidatie projecten binnen Fortis en AAB Implementeren van het integratie proces Fortis AAB projecten Uitvoeren van de integratie met ABN- AMRO Definiëren en beheren van jaarlijks budget (± 72 mil.) Definiëren van strategie voor UNIX, I- Series en Storage Onderhouden van contacten met externe technologie bedrijven Verbeteren van de interne processen Lid van MT TS. Organisatie en resultaten van de het project portefeuille Samenwerking tussen verschillende onderdelen van de cross border Fortis organisatie Samenwerking en sfeer in het FBN- AAB integratie team.

4 Periode : December 2006 oktober 2008 Organisatie : Fortis, Infrastructure (IT) Functie : Program Manager Fortis IT Corporate Sustainability Naar aanleiding van een verzoek van het MT IT heb ik de Fortis IT Corporate Sustainability steering committee samengesteld. Deze groep heeft de Fortis IT CS program gedefinieerd en was verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie daarvan. De Fortis IT CS program was gebaseerd op de tracks Awareness, HR initiatieven, infrastructuur projecten, operations (data centre) activiteiten en inkoop. Samenstellen van de Fortis IT CS Steering Committee Definiëren van de Fortis IT CS program Zorg dragen voor het implementeren van de CS program binnen Fortis IT Rapporteren aan MT IT over IT CS voortgang IT linking pin met Fortis- brede CSR initiatieven. Resultaten van de Green IT programma Bewustwording over Green onderwerpen binnen Fortis groep. Periode : April 2006 oktober 2007 Organisatie : Fortis, Infrastructure (IT) Functie : Division Manager Frameworks In april 2006 werd ik de Divisie Manager Frameworks binnen de globale Fortis IT organisatie. Frameworks was verantwoordelijk voor het maken en beheren van technische (applicatie) componenten die de complexiteit van de onderliggende infrastructuur verbergen van de applicatie ontwikkelaars. De afdeling Frameworks bestond uit drie teams WebSphere,.NET en Portal (WebSphere Portal Server en MS Office SharePoint Server). Definiëren en van Frameworks' organisatie Definiëren en implementeren of the Frameworks project portfolio Definiëren en implementeren van Frameworks diensten en processen Lid van MT Solution Delivery Support Definiëren en beheren van jaarlijks budget Definiëren van strategie voor Java en.net ontwikkel frameworks Onderhouden van contacten met externe technologie bedrijven. Winnen van vertrouwen van en samenwerking met IS (ontwikkel) teams Resultaten van Frameworks projecten (één van de twee projecten die gereed waren) Eerste eigen implementatie van Business Balanced Score Card.

5 Periode : November 2005 april 2006 Organisatie : Fortis, Infrastructure (IT) Functie : Leader WebSphere &.NET Frameworks and Infrastructure Task Force In september 2005 zijn er 12 Task Forces geformeerd om de reorganisatie van Fortis Bank en Fortis Verzekering IT te realiseren. Als leider van de WebSphere en.net Infrastructure & Frameworks Task Force (Web TF) was ik verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van een plan betreffende de (ontwikkel) web- frameworks en web- infrastructuren (inclusief web security) voor de Fortis OpCo s (Fortis Bank BE, Fortis Bank NL, Fortis Bank LU, Fortis Bank FR, Fortis Insurance BE, Fortis ASR and Fortis Insurance LU). Samenwerking en collaboratie over 5 OpCo s met medewerkers met een IBM en MS achtergrond. Periode : Februari 2004 november 2006 Organisatie : Fortis Bank, Infrastructure (IT) Functie : Global Technology Manager Web Infrastructure & Security, Global Technology Manager Development Support Als Global Technology Manager WebSphere Infrastructure & Security (WS I & S) binnen Fortis Bank leidde ik 4 cross border teams (40 FTE) die verantwoordelijk waren voor het definiëren, implementeren en onderhouden van de web infrastructuur en beveiliging waarop alle Fortis web toepassingen werden gehost. In augustus 2004 ben ik wederom gevraagd om de sturing van de afdeling WebSphere Development Support (WS DS) over te nemen, naast mijn functie als GTM WS I & S. Als GTM WS DS leid ik 4 teams (25 FTE) die verantwoordelijk waren voor het definiëren, implementeren en beheren van de ontwikkeltooling, het (op RUP gebaseerde) ontwikkelproces en de trainingen voor de ontwikkelaars. De WS DS teams verleenden architectuur- consultancy en technische ondersteuning aan de IS teams tijdens projecten. Er is veel tijd geïnvesteerd in de standaardisatie van de applicatie-, infrastructuur- én security- architectuur door het definiëren en implementeren van de (web) Reference Software Architecture (RSA) en de (web) Reference Infrastructure & Security Architecture (RISA) binnen Fortis. Ik was ook verantwoordelijk voor het contact met de in 2005 door Fortis gekochte Disbank Turkije (sinds kort Fortis Bank Turkey) voor beide aandachtsgebieden. Management van de WebSphere infrastructuur en security teams in BE, NL and LU Management van de WebSphere Development Support teams in BE, NL and LU

6 Definiëren, implementeren en onderhouden van de WebSphere infrastructuur- en beveiligingscomponenten van Fortis Definiëren, implementeren en onderhouden van de WebSphere Development Support activiteiten Definiëren van de Reference Software Architecture (RSA) en Reference Infrastructure & Security Architecture (RISA) Budgetteren (capaciteit, investeringen etc.) globaal infrastructuur, security en development support teams Afstemmen van IT budget, projecten en prioriteiten met de IS General Managers Opzetten en onderhouden van samenwerking en co- operatie met andere technische domeins Bepalen van out- sourcing strategie van web infrastructuur voor WebSphere activiteiten Lid van Cross Border MT Infrastructure Onderhouden van contacten met externe leveranciers en technologiepartners. Succesvolle overstap van IS naar IT in zeer politiek beladen posities Transformeren van teams in crisis naar zeer goed presterend teams Winnen van vertrouwen van Belgische en Luxemburgse infrastructuur collega s Herwinnen van vertrouwen van management in WebSphere teams. Periode : December 2001 februari 2004 Organisatie : Fortis Bank NL, Application Manager (APM) Functie : Manager WebSphere Development Competence Centre In december 2001 ben ik gevraagd om de strategie rondom Web ontwikkeling binnen Fortis Bank NL te definiëren en realiseren. In deze periode is de WebSphere ontwikkelcapaciteit gegroeid van één klein team tot drie WebSphere Competence Centres (WSCC s) in Amsterdam, Rotterdam en Woerden, met ±65 leden. Verder professionalisering van de WSCC s was geimplementeerd door de uitrol van een gestandaardiseerde ontwikkel- suite (gebaseerd op de IBM WebSphere en Rational suite) en methodologie (gebaseerd op Rational Unified Process) plus processen en procedures b.v. SCCM, Release Management etc.. In deze periode zijn de WSCC s in staat gesteld om bedrijfskritisch web applicaties te bouwen, inclusief applicaties die cross border worden ingezet. Definiëren en implementeren van beleid voor web- based applicatie ontwikkeling binnen Fortis Bank NL Definiëren en implementeren van de strategie voor de standaardisatie van het ontwikkelproces binnen Fortis Bank BENELUX Definiëren, implementeren en managen van de 3 WSCC s in Amsterdam, Rotterdam and Woerden

7 Opzetten van HR verantwoordelijkheden, meetinstrumenten, training en beoordelingsmethodiek binnen de WSCC s Lid van MT APM NL Acquisitie voor NL van cross border projecten in BE en LU Bepalen van budget (capaciteit, investeringen etc.) voor de WSCC s in NL Onderhouden van nauwe contacten met externe leveranciers Onderhouden van nauwe contacten met externe technologiepartners. Opzetten van de competence centres en bijdrage aan succes van de business Het aantal cross border projecten die in NL zijn uitgevoerd Beleggen van de competence centres in de organisatie. Periode : Januari 2001 november 2001 Organisatie : Fortis Bank NL Functie : Change Manager Het Change Team team was verantwoordelijk voor de definitie en implementatie van een nieuwe management organisatie, processen en procedures voor ISE NL. Ik gaf leiding aan het team dat, samen met de ISE directeuren (van de afdelingen Account Management, Development en Infrastructure), verantwoordelijk was voor de definitie en implementatie van de managementstructuur de Klant Teams - binnen de drie ISE divisies. Verder was ik ook verantwoordelijk voor de definitie en implementatie van het ISE Project Proces een Fortis Bank specifiek projectproces dat op Prince2 is gebaseerd. Samen met professionele trainer, definieerde het Change Team een serie Management trainingen die de hele ICT management volgde, inclusief de ISE Directeuren. Tijdens de training, ondersteunde ik de trainer in de rol als co- trainer. Verantwoordelijkheden Klant Teams : In nauwe samenwerking met de ISE Directeuren, het definiëren van de ISE management structuur, processen en procedures De implementatie van de nieuwe structuren In nauwe samenwerking met Sodalis Training, het definiëren en uitvoeren van de managementtraining. Verantwoordelijkheden ISE Project Proces: In nauwe samenwerking met proces specialisten, het definiëren van het Fortis Bank ISE Project Proces Het implementeren van het ISE Project Proces, inclusief het opzetten en geven van de trainingen Het monitoren van de roll out Het rapporteren van de voortgang aan ISE Directeuren.

8 Duidelijke toegevoegde waarde voor de hele organisatie Samenwerking met trainer en collega in het maken en uitvoeren van de management training Eigen ontwikkeling en groei. Periode : Januari 2000 december 2000 Organisatie : MeesPierson - Fortis Bank NL, Development Functie : Development Manager Van januari 2000 tot december 2000 was ik verantwoordelijk voor een team van COBOL/CICS/DB2 ontwikkelaars (65 FTE) binnen de afdeling Development van MeesPierson, een subsidiaire van Fortis Bank NL, voor de business line Information Banking die dienstverlening aan institutionele beleggers verzorgde. Het team was inefficiënt, gedemotiveerd en met een staf die 70% externen bevatte. De business line en ISE management waren ontevreden met de prestaties van het team. Aan het einde van 2000 was het team op orde. Herstructureren van het team om samenwerking met de business line te verbeteren Definiëren en verbeteren van de skills, kennis management en training Verminderen afhankelijkheid met externe leveranciers Implementatie van preferred suppliers beleid binnen Development Verhogen van efficiëntie en effectiviteit van het team: In juni 2000 initieerde ik een intern project voor de verbetering van de interne procedures en processen (dat later opgenomen waren in het Change Team) Lid van het MT- Development. Verhoogde motivatie en resultaten van de individuele teamleden Het structureren van het team en het vergroten van het aantal interne medewerkers Herwinnen van business vertrouwen in het team Door verbeteringen te initiëren, kreeg ik een uitnodiging om deel uit te maken van het Change team.

9 Periode : Mei 1999 december 1999 Organisatie : MeesPierson, Development Functie : Manager Competence Centre New Developments (IT- Development) In mei 1999 begon ik bij MeesPierson als Manager of the Competence Centre New Developments (CCND) waar ik de verantwoordelijkheid droeg voor 25 R&D personeel. De afdeling was verantwoordelijk voor de succesvolle introductie van nieuwe technologieën binnen MeesPierson, voornamelijk Java/WebSphere, Lotus Notes en C/C++. Onderzoeken van nieuwe technologieën voor MeesPierson. Ontwikkelen van standaarden voor ontwikkeling in C/C++, Java en Lotus Notes Uitvoeren van projecten voor business lines in C/C++, Java en Lotus Notes. Bestaansrecht van het team en activiteiten bewijzen binnen de organisatie Professionaliseren van het team Brede toepasbaarheid van web technologie binnen MeesPierson. Periode : September 1998 mei 1999 Organisatie : KLM, Delivery Functie : Group Manager In september 1998 werd ik lid van de afdeling Delivery (applicatieontwikkeling) binnen de IS afdeling van de KLM die een grondige reorganisatie aan het uitvoeren was. Ik nam ontslag binnen 6 maanden vanwege de oninspirerende werkomgeving. Managen van 5 teams (65 mensen) verantwoordelijk voor verschillende technologische toepassingen b.v. TPF (mainframe en Assembler gebaseerde boeking systeem) en internet (MS omgeving) Implementeren van Performance Management binnen het team, inclusief The Balanced Score Card In samenwerking met de andere (9) Group Managers, het definiëren van de Delivery Menu Card de lijst van diensten die de afdeling aan de business offreerde Process expert voor de implementatie van de 12 nieuwe Delivery processen b.v. requirements management, test management, peer review, project planning etc. Reorganisatie van de internet teams binnen Delivery Financiële controle van de afdeling HR taken carrière ontwikkeling, grootte en samenstelling van de teams Lid van MT Delivery, rapporterend aan Manager Delivery.

10 Opzetten van web development team Besluit om snel te vertrekken. Periode : Juli 1995 juli 1998 Organisatie : The Relational Consultancy, Nederland Functie : Personeel Directeur The Relational Consultancy (TRC) was een klein consultancy bedrijf, dat zich gespecialiseerd in relationele databases en applicatie ontwikkelingen. De RABO Bank, ING, ABN Amro, European Patent Office, European Container Terminals (ECT) en Rotterdam Airport behoorden tot hun klantenkring. Als één van de drie directeuren was ik medeverantwoordelijk voor het algemene beleid van het bedrijf. Als Personeel Directeur was ik verantwoordelijk voor de consultants, hun ontwikkeling, werving en training. In nauwe samenwerking met de andere directeurs, het definiëren van het algemene beleid van TRC (de marktsegmenten, financieel beleid, technologische keuzes, marketing strategie etc.) Definitie en implementatie van het Personeel Plan: Functionering systematiek (doelstelling- en beoordelingscriteria) De samenstelling van de consultants groep (b.v. het aantal 'seniors' en bijbehorende kennis) Definitie van rollen en functies Definitie van beloningsysteem Implementatie van mentorensysteem Compositie van projectteams voor projecten Definitie en implementatie van het Werving Plan: Werven van nieuwe medewerkers Contacten onderhouden met (Technische) Universiteiten, HTS in NL, VK and Australië Bepalen van de gebruikte media en plaatsen van advertenties. Definitie en implementatie van het Opleiding Plan: Definitie van opleidingsbehoeftes Selecteren van opleidingsinstituten. Opzetten van personeelsbeleid, instrumenten etc vanuit niets Bedrijf helpen groeien van 10 naar 35 medewerkers, binding met consultants Manier waarop ik het bedrijf verliet.

11 Periode : Mei 1992 juli 1998 Organisatie : The Relational Consultancy, Nederland Functie : Senior Database Consultant / Project Manager Voor en tijdens mijn betrokkenheid bij de directie van TRC maakte ik deel uit van de projectteams die uitvoerend bezig waren bij de klanten. TRC wilde graag de verantwoordelijkheid dragen van kleine (tussen de 1 en 8 man jaar) projecten - on- site bij de klant of out- sourced aan TRC. Ik begon als trainee consultant en eindigde mijn carrière als Project Manager. Voor de laatste 2,5 jaar bij TRC werkte ik als Senior Consultant en Project Manager en mijn verantwoordelijkheden waren: Definiëren van de projectscope en budget Implementeren van project Evalueren van applicatie en infrastructuur architecturen, ontwerpen en specificaties van verschillende systemen Managen en motiveren van project teams Communiceren met klanten (vaak eigenaren / directeuren van de organisaties) Evalueren en introduceren van nieuwe technologieën Implementeren van feasibility studies, audits etc. Bij The Relational Consultant werkte ik op de volgende projecten: Klant Omgeving Functie European Container Terminal (ECT), Rotterdam 4GL ABF, Ingres Programmeur, trainee DBA Unique Temp Agency, Almere 4GL ABF, Ingres Programmeur, trainee DBA Apple, Apeldoorn Digital RDB DBA Corsmit Logistics, Zoetemeer SQLWindows, Programmeur, DBA European Container Terminal Pascal, RDB Programmeur, DBA (ECT), Rotterdam PGGM Insurance, Zeist Ingres, Gupta DBA European Patent Office, Den Haag C, DB2 Project leader ABN Amro Bank, Amsterdam Delphi, Sybase Project leader Melvo Marketing Research, Delphi, Sybase Project Manager Hilversum Rotterdam Airport, Rotterdam Delphi, Sybase Project Manager Implementatie vliegveld systeem bij Rotterdam Airport Implementatie van back- end systeem voor eye recognition marketing systeem bij Melvo

12 Periode : September 1991 april 1992 Organisatie : Chesswood Floors Ltd, Engeland Functie : Informatie Analist / Quality Assurance Consultant Als Informatie Analist was ik verantwoordelijk voor het definiëren van procedures voor de administratieve processen ter voorbereiding van een ISO 9000 project. Succesvolle afronden van eerste opdracht.

13 Contact Address : Stadhouderslaan 134, 3761 EP, Soest, The Netherlands Telephone (mobile) : (0) : (0) Mail :

PORTFOLIO CV BAS MULDER

PORTFOLIO CV BAS MULDER PORTFOLIO CV BAS MULDER ERVAREN PROJECT / VERANDER MANAGER Maarten Lutherweg 112 1185 AR AMSTELVEEN (06) 212 82 480 b.mulder@promain.nl www.promain.nl Ervaren en gedreven service-, project-, en procesmanager.

Nadere informatie

CV Edgar Van Meggelen

CV Edgar Van Meggelen CV Edgar Van Meggelen Naam Edgar Van Meggelen Professionele ervaring Programma / Project Manager 2010-2015 NATO bouwt een nieuw hoofdkantoor in Brussel. Edgar zit in het NAVO-team en heeft een focus op

Nadere informatie

Geslacht : Man Geboortedatum : 28 augustus 1966 Burgerlijke staat : Gehuwd, vader van twee jongens Nationaliteit : Nederlandse

Geslacht : Man Geboortedatum : 28 augustus 1966 Burgerlijke staat : Gehuwd, vader van twee jongens Nationaliteit : Nederlandse A. Samenvatting Zeer ervaren (>15 jaar) consultant op het gebied van Service Management, met een sterke focus op onderliggende infrastructuur en tooling en dan met name gericht op HP Service Manager en

Nadere informatie

Khalid: Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in de financiële dienstverlening, de laatste vier jaar bij AXA Nederland als lid van de directie en

Khalid: Ik heb de afgelopen jaren gewerkt in de financiële dienstverlening, de laatste vier jaar bij AXA Nederland als lid van de directie en expertise Informatiekrant nummer 36, 17 december 2004 voor de medewerkers van Information Services In dit nummer: 1 Khalid Darweesh 3 Project Rhodium 4 Automatiseringscommissie 6 ISO voor ISE? 7 Change

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Karakteristiek. Kees Booman. Geboorte datum 16 December 1962. Project en interim management;

Curriculum Vitae. Personalia. Karakteristiek. Kees Booman. Geboorte datum 16 December 1962. Project en interim management; Curriculum Vitae Personalia Naam Kees Booman Woonplaats Santpoort Geboorte datum 16 December 1962 Nationaliteit Nederlandse Rijbewijs A en B Burgerlijke staat gehuwd, 2 kinderen Email; info@kbnc.nl GSM;

Nadere informatie

Harold Poels. Personalia. Overzicht. Persoonlijk profiel. Curriculum vitae

Harold Poels. Personalia. Overzicht. Persoonlijk profiel. Curriculum vitae Curriculum vitae Harold Poels Personalia Naam Harold Poels Adres Pyreneeën 35 1060 NP Amsterdam Telefoon 020-6197643 of 06-51347518 E-mail poelsh@tiscali.nl Geboortedatum 24 juni 1964 Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

1 Brief van de CEO 6. 2 Belangrijkste ontwikkelingen in 2008 8

1 Brief van de CEO 6. 2 Belangrijkste ontwikkelingen in 2008 8 Jaarverslag Inhoud 1 Brief van de CEO 6 2 Belangrijkste ontwikkelingen in 2008 8 3 Over Qurius 9 3.1 Profiel 9 3.2 Missie en visie 10 3.3 Strategie 11 3.4 Kernactiviteiten 13 3.5 Meerjarenoverzicht 14

Nadere informatie

Personalia. Branch ervaring. Skills samenvatting. Carrière samenvatting. Curriculum Vitae

Personalia. Branch ervaring. Skills samenvatting. Carrière samenvatting. Curriculum Vitae Personalia Naam: Drs. Dennis Janssen Adres: Haya van Someren Downerstraat 6 Postcode Woonplaats: 1067 WR Amsterdam Geboortedatum: 21-09-1969 Telefoon: 020-4634493 Telefoon mobiel: 06-41340346 E-mail: Dennisj@xs4all.nl

Nadere informatie

Curriculum vitae Ir. Erik Verheul Scrum master en Agile coach / project- en interim manager

Curriculum vitae Ir. Erik Verheul Scrum master en Agile coach / project- en interim manager Curriculum vitae Ir. Erik Verheul Scrum master en Agile coach / project- en interim manager Personalia: Naam: Nationaliteit: Erik H.J.M.Verheul Nederlandse Contact: Woonplaats: Amsterdam Telefoon: 06-5149

Nadere informatie

Branche Handel en Industrie Overheid Zakelijke dienstverlening ICT Woningcorporatie

Branche Handel en Industrie Overheid Zakelijke dienstverlening ICT Woningcorporatie Naam Roepnaam Functie Geboortedatum Nationaliteit Woonplaats Ing. André Seesink André SAP Basis consultant / Architect 6 oktober 1966 Nederlandse Berkel en Rodenrijs Expertisegebieden SAP Beheer Change

Nadere informatie

Curriculum Vitae. August Kluijfhout. cv August Kluijfhout pagina:1

Curriculum Vitae. August Kluijfhout. cv August Kluijfhout pagina:1 cv August Kluijfhout pagina:1 Curriculum Vitae August Kluijfhout August is een persoon die ruim 20 jaren ervaring heeft in het IT werkveld. Zijn kracht ligt in het operationeel- en projectmanagement. De

Nadere informatie

Adres: Weidedreef 206, 2727 EP Zoetermeer Telefoon: 06-24248455 E-mail: jurjen@human-int.nl. Linkedin: www.linkedin.

Adres: Weidedreef 206, 2727 EP Zoetermeer Telefoon: 06-24248455 E-mail: jurjen@human-int.nl. Linkedin: www.linkedin. Jurjen Roels Human-Int Adres:, Telefoon: 06-24248455 E-mail: jurjen@human-int.nl blog: www.roels.nl Linkedin: www.linkedin.com/in/jurjenroels O P L E I D I N G H a a g s e H o g e s c h o o l, I n f o

Nadere informatie

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8 Pagina 1 van 8 Curriculum Vitae Michiel Oudegeest Personalia Naam : Michiel Oudegeest Geboortedatum : 6 juni 1974 Woonplaats : Meteren (Geldermalsen) Nationaliteit : NL Burgerlijke staat : Gehuwd Werk

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE (UPDATE NOV 2014) Technische Hogeschool Rijswijk Nederlands (goed), Engels (goed), Duits (redelijk), Frans (basis)

CURRICULUM VITAE (UPDATE NOV 2014) Technische Hogeschool Rijswijk Nederlands (goed), Engels (goed), Duits (redelijk), Frans (basis) CURRICULUM VITAE (UPDATE NOV 2014) PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Geboorteplaats Burgelijke staat Woonplaats E- mail Telefoon LinkedIn Opleiding Talen Ing. M.V. (Mark) van Buuren Rijswijk Gehuwd Berkel en

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Ambitie. Profielbeschrijving. Kernvaardigheden. Vincent Grobben. Geboorte Datum: 17-08-1982

Curriculum Vitae. Personalia. Ambitie. Profielbeschrijving. Kernvaardigheden. Vincent Grobben. Geboorte Datum: 17-08-1982 Curriculum Vitae Personalia Naam: Vincent Grobben Nationaliteit: Nederlands, Australisch Geboorte Datum: 17-08-1982 Woonplaats: Zaltbommel Email: vgrobben@testassist.com Mobiel: 06-55895240 Talen: Nederlands,

Nadere informatie

Profiel drs. Hans van Tol

Profiel drs. Hans van Tol Profiel drs. Hans van Tol Naam Hans van Tol Geboortedatum 15-03-1964 Woonplaats Wassenaar Nationaliteit Nederlands Talen Nederlands, Engels Rijbewijs B Kernkwaliteiten Analytische, resultaatgerichte project/interim

Nadere informatie

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie.

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie. Persoonsgegevens Curriculum Vitae Marc de Boer Marc de Boer 06-14460350 Marc.de.boer@sology.nl Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 21 oktober 1969 Nationaliteit Nederlandse BSN 1959 35 962 Profielschets

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia. BSN : 071239753 http://nl.linkedin.com/in/ejkleinv

CURRICULUM VITAE. Personalia. BSN : 071239753 http://nl.linkedin.com/in/ejkleinv CURRICULUM VITAE Personalia Naam, Voornamen : Klein Velderman, Evert Jan Geboortedatum en -plaats : 13 mei 1953, Rotterdam Woonplaats : Raamsdonksveer (nb) Burgerlijke staat : gehuwd, 4 kinderen BSN :

Nadere informatie

nummer 55, april 2010 Gertjan van der Leer Expertise heeft verschillende verschijningsvormen

nummer 55, april 2010 Gertjan van der Leer Expertise heeft verschillende verschijningsvormen Informatiekrant voor de medewerkers van Information Systems & Technology Expertise nummer 55, april 2010 In dit nummer: 1. Omzien met trots, vooruitkijken met vertrouwen 2. Flexibel werken in Woerden 3.

Nadere informatie

ALGEMEEN PROFIEL EN KENMERKEN

ALGEMEEN PROFIEL EN KENMERKEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Arjan de Graaf Geboren: 6 juli 1957 Woonplaats: Alphen aan den Rijn Burgerlijke staat: Gehuwd Rijbewijs: BE DOEL Werken als leidinggevende met een team van gemotiveerde

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Telefoon (+31) 6-29129390 contact@evsconsulting.nl www.evsconsulting.nl

Curriculum Vitae. Telefoon (+31) 6-29129390 contact@evsconsulting.nl www.evsconsulting.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Van Stam Initialen (voornaam) E.R. (Edwin) Titel Ing. Geboortejaar 1972 Woonplaats AMSTERDAM Nationaliteit Nederlandse Telefoon (+31) 6-29129390 E-mail contact@evsconsulting.nl

Nadere informatie

De fusie kan niet lukken zonder IST

De fusie kan niet lukken zonder IST Informatiekrant voor de medewerkers van Information Systems & Technology Expertise nummer 48, maart 2008 De fusie kan niet lukken zonder IST In dit nummer: 1. Kennismaking met Jacques Godet 4. Jan van

Nadere informatie

Expertise. Corné Mulders: Fortis Bank Nederland en ABN AMRO hebben elkaar nodig. In dit nummer:

Expertise. Corné Mulders: Fortis Bank Nederland en ABN AMRO hebben elkaar nodig. In dit nummer: Informatiekrant voor de medewerkers van Information Systems & Technology Expertise nummer 53, oktober 2009 In dit nummer: 1. Corné Mulders: Fortis Bank Nederland en ABN AMRO hebben elkaar nodig 3. Information

Nadere informatie

M. (Marcel) Majoor RE CISSP Oude Molenmeent 2, 1231 BD Loosdrecht, Nederland [T] +31 355 826012 [M] +31 620 821 770 [E] marcel.majoor@mmaa.

M. (Marcel) Majoor RE CISSP Oude Molenmeent 2, 1231 BD Loosdrecht, Nederland [T] +31 355 826012 [M] +31 620 821 770 [E] marcel.majoor@mmaa. KORTE INTRODUCTIE: M. (Marcel) Majoor RE CISSP Oude Molenmeent 2, 1231 BD Loosdrecht, Nederland [T] +31 355 826012 [M] +31 620 821 770 [E] marcel.majoor@mmaa.nl Een ervaren doelgerichte allround adviseur

Nadere informatie

Gesprek met Gertjan van der Leer. kansen met zich mee

Gesprek met Gertjan van der Leer. kansen met zich mee Informatiekrant voor de medewerkers van Information Systems & Technology Expertise nummer 51, maart 2009 In dit nummer: 1. Veranderingen brengen ook nieuwe kansen met zich mee 3. Samen bouwen 4. Mainframe

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam : Koen van Vliet Woonplaats : Spaarndam Mobiel : 06-50998380 E-mail : mailto:koen.van.vliet@avighna.nl Geboortedatum : 8 mei 1962 Geboorteplaats : Amsterdam Nationaliteit

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

Jasper Vandegaer. Academiejaar: 2009-2010

Jasper Vandegaer. Academiejaar: 2009-2010 : Naam: Jasper Vandegaer Klas: 3 SWM Academiejaar: 2009-2010 Bedrijf: Ordina Belgium Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) Departement Handelswetenschappen en bedrijfskunde Elfde-Liniestraat26 3500 Hasselt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Erik Diepstraten. CSM Projecten

Curriculum Vitae. Erik Diepstraten. CSM Projecten Curriculum Vitae Erik Diepstraten CSM Projecten CSM Projecten is de bedrijfsnaam, waaronder Erik Diepstraten zijn diensten aanbiedt als zelfstandig project- en programmamanager. Erik is vooral in te zetten

Nadere informatie

HEAO Bedrijfsinformatica (Hanzehoge School Groningen, diploma 1987)

HEAO Bedrijfsinformatica (Hanzehoge School Groningen, diploma 1987) Personalia Naam Jaap W. Kooij Geboortedatum 28 februari 1963 Adres Meindert Hobbemastraat 17, 2102 BH Heemstede Telefoon +31 (0)6 51 522 588 E-mail jaap@kooij.org Website www.kooij.org Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie