WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE"

Transcriptie

1 OZ Groepsreizen 2016 CRUISE WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Varen langs natuur en cultuur 20 t.e.m. 28 mei 2016 Zin in een cruise? Vaar mee langs de Middelandse Zee en bezoek Marseille, Genua, Napels, Sicilië, Malta en Barcelona. Je maakt er prachtige excursies en geniet er van natuur en cultuur! Dit alles onder Nederlandstalige begeleiding.

2 PROGRAMMA O = ontbijt L = lunch A = avondmaal Dag 1 Brussel - Barcelona (A) We rijden naar Zaventem en vliegen tijdens de namiddag naar Barcelona. Daar kan je kennismaken met het schip MSC Poesia. Het schip vaart uit om 23u. Dag 2 Marseille (O-L-A) Aix-en-Provence We meren aan in Marseille. Van daaruit rijden we met een autocar naar Aix-en-Provence. We bezoeken de stad te voet en genieten er van de prachtige fonteinen en pleinen. We flaneren langs de Cours Mirabeau, een brede schaduwrijke laan met prachtige platanen. Aan de ene kant vind je er winkels en cafés, aan de andere kant staan er statige herenhuizen. Er is ook ruimte voor wat vrije tijd om Aix met zijn vele souvenirshops en geweldige markten te ontdekken. Of zet je even neer met een koffie of een snack bij één van de vele eetgelegenheden. Dag 3 Genua (O-L-A) Genua Vandaag gaan we naar Genua, de hoofdstad van Liguria in Italië. De stad is één van de grootste van het Middellands Zeegebied en heeft de grootste zeehaven van Italië. We starten de dag met een bezoek aan de historische haven, voor we verder rijden naar het hart van de stad met zijn doolhof aan pleinen en straten. De architectuur is hoofdzakelijk middeleeuws en we vinden er vele prachtige gebouwen. Op het belangrijkste plein: de Piazza de Ferrari werpen we een eerste blik op de stad. Daarna gaan we verder en bezoeken we de San Lorenzo Kathedraal, het Palazzo Ducale en het huis waar Christoffel Columbus zou geboren zijn. Piazza de Ferrari De gids neemt ons daarna mee op sleeptouw naar de bekende stadsmuren van Genua, gebouwd in de 12de eeuw. De vesting geeft ons een prachtig zicht over de stad. Tijdens de tweede helft van de rondrit gaan we naar de rand van de stad. Daar vinden we nog een aantal mooie paleizen terug. De stad Genua is magisch. Het bezoek wordt een herinnering voor het leven. Dag 4 Napels - Pompei (O-L-A) We meren aan en vertrekken naar Napels. Onderweg stoppen we aan de kathedraal en bezoeken we er de kapel in barokstijl uit de 14de eeuw. Een bezoek aan Piazza del Plebiscito, centraal in Napels, kan niet ontbreken. We kijken er recht op het Koninklijk Paleis. We gaan verder naar de Piazza del Municipio, één van de grootste stadspleinen van Europa. Daar richten we onze blik op het Castel Nuovo.

3 Dit middeleeuwse kasteel heeft hoge muren en gigantische ronde torens aan beide zijden. Het kasteel werd gebouwd door Karel van Anjou en uitgebreid door de volgende heersers en staat sinds meer dan 700 jaar in het midden van het plein. Het is ons bezoek dus meer dan waard. Na ons bezoek aan Napels gaan we verder naar Pompei. De stad werd in 79 volledig bedekt na een uitbarsting van de vulkaan Vesuvius inwoners lieten er het leven. Sinds 1860 werd de site voorzichtig opgegraven. We bekijken er de resten van huizen en winkels. Bij de zuidelijke stadsmuur vinden we de bekende afgietsels in gips van een aantal slachtoffers terug. We ontdekken er meer over het rijke verleden van de stad. Dag 5 Messina - Taormina (O-A) De vijfde dag brengt ons in Messina, een stad in het noordoosten van Sicilië. We maken vanuit de haven een panoramische rit naar de Etna om de lavavelden te bekijken. Europa s hoogste en meest actieve vulkaan spreekt tot de verbeelding. Na een vrije lunch rijden we tijdens de namiddag verder naar Taormina. We bezoeken er het Grieks- Romeins theater. Daarna is er ruimte voor vrije tijd in de stad. Je kan er kuieren langs de vele restaurants en winkels. Daarna rijden we terug naar de haven. Pompei Dag 6 Valletta - Malta (O-L-A) We meren aan in Valletta in Malta en rijden naar de Barracca tuinen. Deze tuinen dateren uit de 18de eeuw en waren een rustig toevluchtsoord voor de Johannieterorde. Van hieruit heb je een prachtig panoramisch zicht over de stad met zijn mooie landschappen en natuurlijke havens. Taormina Sint-Janscokathedraal De rondrit gaat verder met een bezoek aan de Sint- Janscokathedraal, opgericht in 1577 door de Johannieterorde. Deze prachtige kathedraal bevat bekende kunstwerken zoals De Onthoofding van Johannes de Doper van Caravaggio. Het is ook de belangrijkste begraafplaats van de ridders. Daarna gaan we verder naar het Kerkmuseum, dat versierd is met Vlaamse wandtapijten. We gaan verder naar het Grootmeesterspaleis, de vroegere residentie van de Orde van Malta. We maken nog een stop langs wat interessante historische gebouwen in het gebied voor we doorrijden naar de Malta Experience, een state-of-art audiovisuele show. De show vindt plaats in de Sacra Infermeria of Heilig Ziekenhuis, een 17deeeuws monumentaal gebouw, gebouwd door de ridders van Johannieterorde. De inkom leidt naar een buitenterras met fantastische zichten over de grote haven. Het auditorium heeft een enorm panoramisch scherm, waar je tijdens de show commentaar krijgt over jaar geschiedenis van het eiland (er zijn verschillende taalopties). Hierna keren we terug naar het schip.

4 Dag 7 Tunis (O-L-A) Dit is een vrije dag. We meren aan in Tunis. Wordt het een stadsbezoek aan Tunis? Of blijf je liever relaxen op het schip? Dag 8 Barcelona (O-L) Op de voorlaatste dag varen we terug van Tunis naar Barcelona. We komen daar aan om 15u, verlaten het schip en rijden verder naar ons hotel Ayre Hotel Gran Via****. Je hebt dan de kans om de stad even te ontdekken. Dag 9 Barcelona - Brussel (O-L) s Ochtends doen we een citytour door Barcelona. We ontdekken er de vele fantastische gebouwen van Gaudí, komen er langs de bruisende Ramblas en het historische centrum. s Middags genieten we nog van een laatste lunch. Daarna nemen we de terugvlucht naar Brussel. Cours Mirabeau Barcelona Etna Aix-en-Provence

5 MSC POESIA, EEN ODE AAN LUXE**** Bij MSC is de reis minstens even belangrijk als de bestemming. De Poesia is een ritmische cocktail van vooruitstrevende technologie, elegante decors, boeiende amusementsruimtes en aanlokkelijke eetgelegenheden. Net zoals poëzie blijft nazinderen verrijkt het schip de kunst van het pleziervaren met een nieuwe dimensie van genot. Je begrijpt er onmiddellijk wat cruisen écht betekent: een spectaculaire waterval met bruggen in de lounge, een sushibar en een rustgevende spa van m². De kajuiten zijn elegant ingericht. Gasten kunnen hun smaakpapillen prikkelen in een wijnbar of relaxen in de informele Mojito bar. Of waarom geniet u niet van een bioscoop onder de blote sterrenhemel op een reusachtig scherm aan het zwembad? Kinderen kunnen uit de bol gaan in de speelzone met dinosaurusthema, terwijl tieners zich uitleven in de Teen s Club. Een luxueuze gezinsvakantie, een romantisch uitje of gewoon je batterijen opladen? De betoverende MSC Poesia belooft hoe dan ook een weergaloze en inspirerende cruisevakantie! Kajuiten De binnenkajuit bevat eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd tot een tweepersoonsbed (op verzoek) met uitzondering van kajuiten voor mindervalide personen. Er is een grote kleerkast, een badkamer met douche, interactieve tv, telefoon, internetverbinding vanop uw eigen laptop (tegen betaling), een minibar, een kluis en airconditioning. De oppervlakte bedraagt 13 m². In de Kajuit Zeezicht heb je bovenop al deze specificaties een oppervlakte van minimaal 16 m² en zicht op zee. In de Balkonkajuit ten slotte heb je bovenop de eerder genoemde specificaties, een eigen balkon en een oppervlakte van 18 m² tot 22 m².

6 AYRE HOTEL GRAN VIA**** Gran Via de Les Corts Catelanes Barcelona, Spanje The Ayre Hotel Gran Via is een modern designhotel met een verlichte binnenkoer. Het hotel bevindt zich op een goeie locatie naast de Plaza Espanya. Het historische centrum en de Ramblas zijn vlakbij en het Epanya Metro Station is op wandelafstand (150m). De moderne kamers hebben een aparte badkamer, gratis mineraal water, flatscreen tv, airconditioning en zijn geluidsdicht. Er is gratis wifi beschikbaar. OZ501 klanten Alle anderen Binnenkajuit Dubbel Enkel Zeezicht Dubbel Enkel Balkonkajuit Dubbel Enkel VLUCHTSCHEMA (onder voorbehoud) 20/05 SN3703 BRU-BCN 13u15-15u10 28/05 SN3704 BCN-BRU 15u50-17u50 INBEGREPEN verblijf op basis van de gekozen kajuiten FANTASTICA op basis van volpension en all-inclusive drankenpakket Allegrissimo aan boord van het schip. roomservice beschikbaar 24/24 gratis ontbijtservice in je kajuit 50% korting op fitnesslessen maaltijden zoals beschreven animatie aan boord 1 nacht met ontbijt in een viersterrenhotel in Barcelona vluchten Brussel - Barcelona en terug met Brussel Airlines in economy klasse transfers luchthaven - schip - hotel - luchthaven vervoer ter plaatse (tijdens de excursies) luchthavenvervoer btw, haventaksen en brandstof zoals gekend op 21/08/2015 Nederlandstalige begeleiding alle uitstappen met Engelse of Nederlandstalige gids alle toegangsgelden voor de vermelde excursies ½ dag citytour in Barcelona met lunch fooien verzekering Top Selection (annulering, Home Assistance en bagage) In de prijs is de uitgebreide reisverzekering Top Selection van Allianz Global Assistance inbegrepen. Deze verzekering is standaard opgenomen in het pakket. Je krijgt geen korting als je deze verzekering niet neemt. EXTRA INFO In jouw reiskoffer hoort sportieve en elegante kledij. Tijdens de kapiteinsavond gaat het er iets formeler aan toe. Je kan aan boord betalen met Visa of Mastercard. Onze vaste op- en afstapplaatsen voor de transfer van/naar Zaventem zijn Brugge, Kortrijk, Gent en Antwerpen. NIET INBEGREPEN niet-vermelde dranken en persoonlijke uitgaven (met uitzondering van dranken aan boord) brandstoftoeslag en andere taksen vanwege Belgische of andere overheden lunch tijdens de excursie in Sicilië

7 HOE BOEKEN? 1. ONLINE via 2. Via je OZ Reisbureau: OZ Reisbureau Antwerpen Boomsesteenweg Wilrijk Antwerpen tel.: reisbureau.antwerpen@oz.be OZ Reisbureau Opwijk Schoolstraat 22B 1745 Opwijk OZ Reisbureau Brugge Ezelstraat Brugge Tel tel.: reisbureau.brugge@oz.be Fax reisbureau.opwijk@oz.be ANNULERINGSVOORWAARDEN Als je de reis moet annuleren, bedragen de annuleringskosten: Annulering tot 90 dagen voor vertrek: 10% van de reissom. Annulering tussen 89 en 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom. Annulering tussen 59 en 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom. Annulering tussen 29 en 15 dagen voor vertrek: 75% van de reissom. Annulering minder dan 15 dagen voor vertrek: de totale reissom. Wanneer je annuleert, doen we een aangifte bij Allianz Global Assistance om deze kosten te recupereren. Allianz Global Assistance beslist aan de hand van de polisvoorwaarden van Top Selection of de annuleringskosten worden terugbetaald. De polisvoorwaarden kan je opvragen in een OZ Reisbureau. Elke annulering moet schriftelijk gebeuren. De administratiekosten voor annulering bedragen steeds 25,00 per persoon bovenop de hierboven vermelde annuleringskosten. Deze administratiekosten worden nooit terugbetaald. VARIA OZ reizen nv heeft het recht een reis te annuleren als er te weinig inschrijvingen zijn. Ze kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor onverwachte wijzigingen in het programma. Prijzen: De prijs OZ501 klanten geldt voor klanten van OZ501 die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. De prijs alle anderen is geldig in alle andere omstandigheden. OZ reizen nv: reisbureau en organisator van groepsreizen (erkenningsnummer 1245).

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

OZ Groepsreizen 2016 CRUISE

OZ Groepsreizen 2016 CRUISE OZ Groepsreizen 2016 CRUISE RIVIERCRUISE LOIRE Een koninklijke rivier 1 t.e.m. 8 augustus 2016 Ontdek de Loirestreek al varend op onze unieke en revolutionaire boot. Terwijl je geniet van een cocktail

Nadere informatie

KENT. OZ Groepsreizen Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016.

KENT. OZ Groepsreizen Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016. OZ Groepsreizen 2016 NATUUR/ CULTUUR KENT Prachtige kastelen in een groene omgeving 17 t.e.m. 21 juli & 11 t.e.m. 15 september 2016 Welkom in Kent, ook wel de Garden of England genoemd, omwille van het

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

NAPELS. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Ontdekking door de eeuwen heen 27 t.e.m. 30 augustus 2016. een slimme zet

NAPELS. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Ontdekking door de eeuwen heen 27 t.e.m. 30 augustus 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY NAPELS Ontdekking door de eeuwen heen 27 t.e.m. 30 augustus 2016 O sole mio Dit romantische Napolitaanse liefdeslied staat symbool voor de stad Napels. Kronkelig kleine straatjes,

Nadere informatie

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet

LOMBARDIJE. OZ Groepsreizen De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 NATUUR/ CULTUUR LOMBARDIJE De Noord-Italiaanse schatkamer 14 t.e.m. 20 mei 2016 Iedereen kent Lombardije van naam. Maar wie verkende de streek al echt? Wie vergaapte zich al eens aan

Nadere informatie

Begeleide groepscruise Middellandse Zee

Begeleide groepscruise Middellandse Zee Begeleide groepscruise Middellandse Zee Programma Croisières de France Horizon**** Van 18 tot 25 september 2016 8 dagen /7 nachten Datum Haven Land Aankomst Vertrek 18 sept Marseille Frankrijk 18u00 19

Nadere informatie

SUSSEX. OZ Groepsreizen Ontdek Zuid-Engeland 19 t.e.m. 23 juli 2015 & 9 t.e.m. 13 augustus een slimme zet

SUSSEX. OZ Groepsreizen Ontdek Zuid-Engeland 19 t.e.m. 23 juli 2015 & 9 t.e.m. 13 augustus een slimme zet OZ Groepsreizen 2015 SUSSEX Ontdek Zuid-Engeland 19 t.e.m. 23 juli 2015 & 9 t.e.m. 13 augustus 2015 Zin in een afwisselende trip maar je wil niet al te ver reizen? Ga mee naar Zuid-Engeland. Zodra je op

Nadere informatie

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015

VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 OZ Gezondheidsreizen 2015 Côte d Azur VITALITEITSVAKANTIE Fitter in je vel en heerlijk genieten onder de Franse zon 9 t.e.m. 16 mei 2015 Zalig ontspannen op vakantie en toch werken aan je gezondheid? Deze

Nadere informatie

BOEDAPEST. OZ Groepsreizen 2016 UNESCO. Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei een slimme zet

BOEDAPEST. OZ Groepsreizen 2016 UNESCO. Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 UNESCO BOEDAPEST Parel aan de Donau 24 t.e.m. 27 mei 2016 Boedapest is de ruim tweeduizend jaar oude hoofdstad van Hongarije. De stad ligt centraal in Europa en heeft zijn naam te

Nadere informatie

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR VENETO 21/05-26/05/2017 Prachtige steden aan het water De regio Veneto wordt vooral geassocieerd met Venetië, bekend om het historische centrum, de kanalen, het carnaval

Nadere informatie

RELAXATIEWEEK Bewust van je lijf & relaxen onder de Franse zon 5 t.e.m. 12 september 2015

RELAXATIEWEEK Bewust van je lijf & relaxen onder de Franse zon 5 t.e.m. 12 september 2015 OZ Gezondheidsreizen 2015 Provence (FR) RELAXATIEWEEK Bewust van je lijf & relaxen onder de Franse zon 5 t.e.m. 12 september 2015 Zalig ontspannen en met een relax gevoel huiswaarts keren. Dat is vakantie!

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 EMILIA ROMAGNA 20/05-25/05/2018 Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen Emilia Romagna, een van de rijkste regio s van Italië, heeft heel wat te bieden. In de goed bewaarde steden

Nadere informatie

BERLIJN. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus een slimme zet

BERLIJN. OZ Groepsreizen 2016 CITY. Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY BERLIJN Stad met groots verleden 8 t.e.m. 12 augustus 2016 Berlijn kent een rijke en bewogen geschiedenis. De restanten hiervan vind je er nog steeds. De voorbije tien jaar ontstond

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018. Romeinse baden en statische landhuizen OZ GROEPSREIZEN Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. OZ GROEPSREIZEN 2018 BATH EN OMGEVING 24/06-28/06/2018 Romeinse baden en statische landhuizen Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon. We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet

PILATES. OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND. Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december een slimme zet OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND PILATES Vitaal genieten aan de Belgische kust 9 t.e.m. 11 december 2016 Geniet van een heerlijk weekend pilates aan zee op deze prachtige locatie. Met pilates creëer je

Nadere informatie

MOSKOU & ST.-PETERSBURG

MOSKOU & ST.-PETERSBURG OZ GROEPSREIZEN 2017 VERRE REIZEN MOSKOU & ST.-PETERSBURG 12/05-19/05/2017 Russische pracht en praal Ontdek de pracht van Rusland en bezoek op een unieke manier twee van de meest indrukwekkende steden

Nadere informatie

KROATIE & MONTENEGRO 28/06-05/07/2018

KROATIE & MONTENEGRO 28/06-05/07/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 CRUISE KROATIE & MONTENEGRO 28/06-05/07/2018 De adriatische zee, idyllische eilanden en de baai van kotor We varen langs Kroatië en Dalmatië. Kroatië ligt op het kruispunt van de Middellandse

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

IRAN. De hoogtepunten van Perzië 24/05-01/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

IRAN. De hoogtepunten van Perzië 24/05-01/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 IRAN VERRE REIZEN 24/05-01/06/2017 De hoogtepunten van Perzië Het oude Perzië was in ver vervlogen tijden één van de machtigste naties ter wereld. Gelukkig is er uit deze tijd heel

Nadere informatie

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017 vanaf 999 per persoon Begeleide all-in cruise GRIEKSE EILANDEN PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober 2017 12 november t.e.m. 19 november 2017 Programma Cruise Griekse Eilanden 8 dagen / 7 nachten DAG

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

RHÔNE RIVIERCRUISE. Genieten van de rust op het water 23/06-29/06/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

RHÔNE RIVIERCRUISE. Genieten van de rust op het water 23/06-29/06/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 RIVIERCRUISE RHÔNE 23/06-29/06/2017 Genieten van de rust op het water De Rhône is met haar 812 km lengte en een stroomgebied van 98.000 m² één van de machtigste rivieren

Nadere informatie

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS *

ONTSPANNINGSWEEKEND. Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 VITALITEITSWEEKENDS * VITALITEITSWEEKENDS * ONTSPANNINGSWEEKEND Onthaasten in landelijke omgeving 17 19/10/2014 Laad je batterijen weer op dankzij een ideale mix van inspanning en ontspanning in het rustgevende kader van deze

Nadere informatie

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 ABU DHABI 30/11-05/12/2019 Pracht en praal in de Emiraten Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 05/08-09/08/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 COTSWOLDS 05/08-09/08/2018 In de voetsporen van Shakespeare De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN NAMIBIË Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016 Ga mee naar Namibië, een land met zeer verschillende en adembenemend mooie landschappen.

Nadere informatie

OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND

OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND KLEUR- & STIJLADVIES Een weekend dat je doet stralen 16 t.e.m. 18 december 2016 Professionele uitstralingsconsulente Hilde Simoens leert je in enkele dagen alle geheimen

Nadere informatie

HARZ. Langs landelijke dorpjes en keizerlijke steden 29/12/ /01/2018 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

HARZ. Langs landelijke dorpjes en keizerlijke steden 29/12/ /01/2018 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 HARZ NATUUR/CULTUUR 29/12/2017-01/01/2018 Langs landelijke dorpjes en keizerlijke steden Onbekend en onbemind? Dan nemen we je graag mee om de hoogtepunten van deze streek te ontdekken.

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

ABU DHABI. Pracht en praal in de Emiraten 30/11-05/12/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 ABU DHABI 30/11-05/12/2019 Pracht en praal in de Emiraten Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar

Nadere informatie

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

COTSWOLDS. In de voetsporen van Shakespeare 23/07-27/07/ /08-17/08/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR COTSWOLDS 23/07-27/07/2017 In de voetsporen van Shakespeare 13/08-17/08/2017 De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019

MAROKKO. Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 OZ GROEPSREIZEN 2019 MAROKKO Reis mee naar de stad van Sheherazade 06/10-11/10/2019 Leer Marrakech op een unieke manier kennen. Bewonder de mooie architectuur en snuif de lokale sfeer op. We gaan op kookworkshop

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober!

Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober! Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober! MSC Splendida Middellandse Zee 12d/11n Vertrek: 28 oktober 2015 Dag 1: Vlucht van Brussel naar Barcelona.

Nadere informatie

ZWITSERLAND. Grootse bergen en gezellige steden 11/05-15/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

ZWITSERLAND. Grootse bergen en gezellige steden 11/05-15/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 ZWITSERLAND 11/05-15/05/2017 Grootse bergen en gezellige steden Des te groter de Zwitserse bergen zijn, des te kleiner zijn de Zwitserse steden. Tijdens deze korte reis

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

TOPPROMOTIES Vanaf 349

TOPPROMOTIES Vanaf 349 MSC SPLENDIDA WINTER 2015 Marseille, Genua, Civitavecchia, Palermo, Tunis, Barcelona, Marseille Afreis op 10/01, 17/01, 24/01 Binnenkajuit 349 Kajuit Zeezicht 400 Balkonkajuit 490 Afreis op 30/01, 07/02,

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Genua Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Met 700.000 inwoners is Genua de grootste havenstad van Italië. Aan de Middellandse Zee wordt de haven enkel overtroffen door die van Marseille.

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

NEW YORK CITYTRIP. Op ontdekking door de Big Apple 02/06-07/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017

NEW YORK CITYTRIP. Op ontdekking door de Big Apple 02/06-07/06/2017 VERRE REIZEN OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 VERRE REIZEN CITYTRIP NEW YORK 02/06-07/06/2017 Op ontdekking door de Big Apple New York, New York! Wie droomt er nu niet van de fonkelende Big Apple? Deze stad heeft zo veel gezichten

Nadere informatie

LOIRE KASTELEN VAN DE. In de voetsporen van de edelen van weleer 01/06-05/06/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

LOIRE KASTELEN VAN DE. In de voetsporen van de edelen van weleer 01/06-05/06/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 KASTELEN VAN DE LOIRE 01/06-05/06/2018 In de voetsporen van de edelen van weleer In de Tuin van Frankrijk wandelt u met dezelfde elegantie en verfijning als de vorsten en edelen van

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis.

FLORIDA. Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 OZ GROEPSREIZEN Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. OZ GROEPSREIZEN 2018 FLORIDA Rondreis door de Sunshine State 03/12-13/12/2018 Living the dream in Florida, dat is wat we doen tijdens deze rondreis. We ontdekken de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK OSLO CITY BREAK OSLO Oslo is de trotse hoofdstad van Noorwegen en vooral bekend omwille van het vele groen dat de stad omringt. Attracties die je zeker niet mag overslaan zijn het Vigelandsparken, het Opera

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

IERLAND. Combinatie van natuur- en stedenpracht 03/07-11/07/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR IERLAND 03/07-11/07/2017 Combinatie van natuur- en stedenpracht In Ierland gaan schitterende natuur en mooie steden hand in hand. Je ontdekt er de rijke geschiedenis,

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

NEPAL. Parel in de Himalaya 16/11-27/11/2018 OZ GROEPSREIZEN Wie is er niet gefascineerd door Nepal, het land van de machtige Himalaya?

NEPAL. Parel in de Himalaya 16/11-27/11/2018 OZ GROEPSREIZEN Wie is er niet gefascineerd door Nepal, het land van de machtige Himalaya? OZ GROEPSREIZEN 2018 NEPAL 16/11-27/11/2018 Parel in de Himalaya Wie is er niet gefascineerd door Nepal, het land van de machtige Himalaya? In dit land van de bergen bezoeken vinden we veel culturele pareltjes

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

IJSLAND. OZ Groepsreizen De magie van vuur en ijs 3 t.e.m. 10 juli een slimme zet

IJSLAND. OZ Groepsreizen De magie van vuur en ijs 3 t.e.m. 10 juli een slimme zet OZ Groepsreizen 2015 IJSLAND De magie van vuur en ijs 3 t.e.m. 10 juli 2015 Laat je betoveren door de magie van vuur en ijs in dit bijzondere land. Natuurliefhebber? In IJsland kom je volop aan je trekken.

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie