Activiteiten overzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteiten overzicht"

Transcriptie

1 Activiteiten overzicht Op tal van manieren verzamelt Nepali Children geld in voor het dorp Madanpur. Een aantal acties zijn ondertussen afgelopen, maar middels de onderstaande activiteiten kunt u nog steeds uw steentje bijdragen Dansschool Bruinewoud in Wezep: zaterdag 23 mei - Dans4Nepal Chinees restaurant De Noord Veluwe in Wezep: donatie wisselgeld en buffet op... Actie 12 Actie 11 Actie 10 Actie 6 Actie 5 Actie 4 Actie 2 Verkoop: Waka Waka Verkoop: sponsoring Bloesem Remedies Nederland Verkoop: Levenswiel Verkoop: Bloesemremedies NeverEnding PeaceAndLove Dier in Contact praat met uw huisdier Reizen naar Nepal Statiegeld bonnen Op de volgende pagina's staan alle acties beschreven.

2

3 Actie 12 Verkoop: Waka Waka Waka waka heeft momenteel de actie dat bij de aanschaf van 1 waka waka lamp, er ook een waka waka wordt gedoneerd aan Nepal. Na wat heen en weer mailen, krijg ik 10 % korting bij aanschaf van een waka waka. De oproep: was je van plan om een waka waka aan te schaffen? Doe dat dan via mij. Wanneer ik 10 waka waka aanschaf, krijg ik er dus 1 gratis. WAKA WAKA De WakaWaka Power+ is een krachtige, compacte oplader en (zak)lamp op zonne-energie. Het laadt bijna elk type telefoon op én geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. - Na uur zonlicht heb je een volle batterij - Laadt een smartphone helemaal op in ongeveer 2 uur - Te gebruiken als (lees)lamp - Gemaakt van sterk en duurzaam 100% recycled PC-ABS Uit vragen via de persoonlijke berichten nog even een aanvulling: Deze versie van de waka waka kost 69 euro - 10 % = 62,10 euro Er zijn twee opties: - je kunt 62,10 doneren ovv donatie waka waka, zodat ik waka waka meeneem naar Nepal (eind juli) - je kunt er een aanschaffen voor eigen gebruik door 62,10 aan mij te betalen. Erg handig op de camping als leeslamp of om je mobieltje op te laden. In beide gevallen doneert waka-waka.com een waka waka aan Nepal. Uit ervaring tijdens de trektochten: Nepal is een land dat regelmatig zonder elektriciteit zit. Hierdoor was onze mobiele telefoon dagen niet op te laden. Hmm, niet handig dat we het thuisfront niet konden bereiken en geen foto's meer konden nemen van de prachtige omgeving. Dit probleem is voorgoed verdwenen met de Waka Waka. Geef de Nepali deze "luxe". Wat is het heerlijk als je altijd en overal je mobiel kunt opladen.

4 Actie 11 Verkoop: sponsoring Bloesem Remedies Nederland Bloesem Remedies Nederland heeft een aantal artikelen gesponsord die ik mag verkopen. De opbrengst is voor Nepali Children. Naast cadeau artikelen zoals armbandjes en boekjes zijn het Primavera producten. PRIMAVERA: De ecologische landbouwprojecten vormen de basis van de PRIMAVERA kwaliteit. Ze zijn de belangrijkste bron van de natuurzuivere grondstoffen voor de kwaliteitsproducten. Door het consequent stimuleren van de biologische teelt geeft PRIMAVERA impulsen voor de diversiteit van verschillende soorten planten in plaats van monocultuur. Hiermee stimuleren zij milieuvriendelijke landbouw en zorgen voor natuurlijke producten. Daarbij begeleiden ze verschillende, speciaal voor ons producerende ecologische teeltprojecten met gegarandeerde afname contracten. Dit betekent dat boeren ook bij een slechte oogst gegarandeerd inkomsten hebben.

5 Actie 10 Verkoop: Levenswiel Wie op de actiedag afgelopen zaterdag is geweest, heeft twee handgemaakte Tangkha's zien hangen. Een Tangkha is een mandala tekening gebaseerd op boeddhistische wijsheden. Enkele Tangkha's zijn gesigneerd. Deze zijn gemaakt door de meesters. De meeste zijn gemaakt door studenten van de Thangkha school. Het is een bijzondere kunstvorm in Nepal. Er wordt geschilderd met een penseel met slechts 1 haar. Echt monnikenwerk. Het formaat dat we zaterdag hebben laten zien (ongeveer 60 x 80 cm), kun je via mij bestellen voor 80. Een klein formaat (20 x 20 cm) kan ik uit Nepal voor je meenemen voor 20. Natuurlijk betaal je wat extra's bij mij, dat vervolgens weer gedoneerd wordt aan Nepali Children.

6 Actie 6 Verkoop: Bloesemremedies NeverEnding PeaceAndLove In Nepal hebben Rianne Laarman, Hanny Kersten en Jolanda Bijl op 24 maart van dit jaar in het getroffen gebied ten Noorden van Kathmandu bloesemremedies gemaakt. De namen van de remedies vertellen al iets over hun werking: Inner Mountain, The Rose, Telepathie. Deze worden tijdens de actiemiddag op 9 mei verkocht voor 10,00 per stuk inclusief de beschrijving van de werking. Daarna kunnen de remedies worden opgestuurd voor 15,00 inclusief verzendkosten. De opbrengst gaat volledig naar Nepali Children. Voor de set van 7 remedies NeverEndingPeaceAndLoving betaalt u nu 45,00 in plaats van 60,00

7 Actie 5 Dier in Contact praat met uw huisdier Omdat Nepal nog regelmatig getroffen wordt door aardbevingen en naschokken, brengen we onze actie voor Nepal opnieuw onder de aandacht. Het is van het grootste belang dat we zoveel mogelijk geld ophalen om de mensen daar te helpen zowel met noodhulp als bij de wederopbouw. Als je geen consult wilt, kun je ook doneren bij Jolanda Bijl. Zij zorgt er dan voor dat je geld rechtstreeks bij de Nepalezen terecht komt. Actie: Dier in Contact praat met uw huisdier tegen gereduceerd tarief om geld in te zamelen voor Nepal Bent u ook benieuwd wat uw huisdier u te vertellen heeft? In de maand mei kunt u aan Dier in Contact een vraag stellen over iets dat u graag van uw huisdier wilt weten. Zij, Jolanda Bijl en Saskia Aalbrecht zullen dan een kwartiertje met hem / haar praten en het antwoord aan u doorgeven via een PB of via de mail. De kosten voor het gesprek zijn 30,00 en de opbrengst gaat volledig naar Nepali Children, een stichting die zich inzet voor de Nepal. Deze gesprekken tegen dit tarief voeren zij alleen in de maand mei. Daarna gaan ze weer over op de normale consulten om klachten / ziekten of gedrag te behandelen of te beïnvloeden. Enkele voorbeelden van vragen: - Het teken- en vlooienseizoen begint weer. Heeft mijn huisdier een behandeling nodig tegen teken en vlooien? En zo ja, wat zal hem/haar het beste helpen? - Heeft mijn huisdier het naar zijn zin bij ons en hoe zouden we het nog plezieriger voor hem/haar kunnen maken? - Mijn hond blaft zo veel. Waarom doet hij /zij dit? Hoe kan ik dit verminderen? Dier in Contact bereikt u via: - info@dierincontact.com - mobiel:

8 Actie 4 Reizen naar Nepal De reis naar Nepal is begin april afgerond. Het was zo'n geweldige ervaring dat deze in 2016 zeker herhaald gaat worden. Maar voordat het zover is organiseren we eerst reizen in juli en augustus. Dit is de zogenaamde Shivapuri trek. Een prachtige tocht, ver weg van alle toerisme. Zoals alle reizen die door De Helende Natuur georganiseerd worden, zullen we op stap gaan met een klein reisgezelschap, onze vaste Nepalese gids en een team van dragers. Voor iedereen met een gemiddelde conditie is deze trekking goed vol te houden. Zoals de plannen nu zijn, verblijven we bij de boeren thuis, maken we kennis met het dagelijkse Nepalese leven en gaan we samen met de gids en dragers lokale instrumenten leren bespelen, zingen en dansen. Een echte cultuurreis. De derde reis zal in september plaatsvinden in de vallei van Pokhara plaatsvinden. We zullen lopen door de landbouwgronden, door de rijstterrassen, bossen, tussen de rhodondendrons en heel veel kleine dorpjes aandoen. Ook deze reis is voor iedereen met een gemiddelde conditie. Tijdens deze reis zal de aandacht veel meer liggen op de natuur. Op dit moment kunnen we deze reis nog niet verer voorbereiden door de gevolgen van de aardbeving. Alle reizen gaan door! De opbrengst gaat volledig naar Nepali Children.

9 Actie 2 Statiegeld bonnen Bij de supermarkten Plus en Boni in Wezep staan bakjes waarin je statiegeldbonnen kunt doen voor kinderen in Nepal. De waarde van de bonnen gaat volledig naar Nepali Children.

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart.

1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. naam: oktober 2009 1 Ik lees graag in mijn leesboek/leeskaart. 2 3 Ik zie overal de letters die we al kennen: op verpakkingen, op folders, in de straat, Ik werk graag met mijn tekstenboek: verhaal bedenken,

Nadere informatie

'Wat we ook voor een maatregelen nemen, het proces van de opwarming van de aarde kunnen we niet omkeren'

'Wat we ook voor een maatregelen nemen, het proces van de opwarming van de aarde kunnen we niet omkeren' EenVandaag Opiniepanel enquête Klimaattop Kopenhagen 20.000 respondenten december 2009 Ik maak me grote zorgen over de verandering van het klimaat Helemaal mee eens 15,5% Mee eens 35,6% Neutraal 26,1%

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen!

Inhoud nieuwsbrief: 1: Kerstmaaltijd 2: Samen eten 3: Muziek en dans. 4. Kerstkaartjes lezen 5. Merry Christmas taart! 6. Spelletjes spelen! Nieuwsbrief 7 Stichting Jammajammi ~ Samen werken aan een toekomst voor de kinderen van weeshuis Sunrise in Nepal ~ Inhoud nieuwsbrief: - Nieuws van de Sunrise kinderen - De nieuwe Jammajammi website -

Nadere informatie

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE!

NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEDERLAND HELPT NEPAL KOM IN ACTIE! NEPAL Nepal ligt in het werelddeel Azië en ligt tussen India en China. De oppervlakte van Nepal is 147.000 vierkante kilometer. Dat is vier keer groter dan Nederland.

Nadere informatie

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook

Voorbeeldberichten. Voorbeeldbericht Facebook Voorbeeldbericht Facebook - Ik ga 1 uur non-stop dansen op het dance4life event voor een wereld zonder aids! Als ik 50 euro heb ingezameld, ben ik daarbij en zorg ik ervoor dat maar liefst 5 leeftijdsgenoten

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Lou en Lena: NEE tegen geweld!

Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, ik ben Lou. En dit is mijn zus Lena. We

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

Kom in actie! voor kinderen in Albanië

Kom in actie! voor kinderen in Albanië Kom in actie! voor kinderen in Albanië Voor alle kinderen in Albanië een! Ben je tussen de 10 en 13 jaar? Doe dan mee met onze actie! Stichting Antwoord wil graag dat iedereen weet dat de Here Jezus van

Nadere informatie

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren DX18-947/09.11 De nieuwe NS-abonnementen voor senioren Ontdek je eigen voordeel op ns.nl 17944 NSR brochure NS-abon senioren_v2.indd 1 01-09-11 11:32 Inhoudsopgave 3 Altijd een abonnement dat bij u past

Nadere informatie

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner

Marjolein Luijendijk-Gombert Energetisch Counselor & Coach- Practitioner Overeenkomst - Vermiste dieren - "Pets" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Tel. prive:... Tel. werk:... Mobiel nummer:...

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Speciale editie aardbeving

Speciale editie aardbeving Speciale editie aardbeving MEI 2015 Introductie Donaties Op 25 april en 12 mei hebben er zoals u weet twee zware aardbevingen van 7.8 en 7.4 op de schaal van Richter in Nepal plaatsgevonden. De eerste

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

1. Heb je zonnepanelen?

1. Heb je zonnepanelen? Duurzaamheid Het licht uitdoen als je een ruimte verlaat, de verwarming een graadje lager zetten, recyclen. Duurzaam leven kan op verschillende manieren. 9 1. Heb je zonnepanelen? 8 85% 7 6 5 4 Ja Nee

Nadere informatie

19 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank

19 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank 19 december 2014 Onderzoek: Armoede en de Voedselbank Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard Fotografie Bij de bruiloftreportages worden de volgende zaken standaard in de prijs inbegrepen:» Alle foto's digitaal op CD/DVD,» Afdrukken zoals vermeld bij de reportage,» Reiskostenvergoeding (tot 25

Nadere informatie

STELLING HET SOCIALE LEVEN VAN JONGEREN ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE JEZELF OP MSN TE ZETTEN.

STELLING HET SOCIALE LEVEN VAN JONGEREN ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE JEZELF OP MSN TE ZETTEN. HET IS NIET GEVAARLIJK OM JE EMAILADRES DOOR TE GEVEN. ER IS NIKS MIS MEE OM VEEL OVER JEZELF OP MSN TE ZETTEN. IK ZOU, NAAST MIJN NAAM OOK DE STRAAT WAAR IK WOON DOORGEVEN. DAT IS GEEN GEHEIM! IK VIND

Nadere informatie

Ontwikkelingssamenwerking Palestijnse gebieden

Ontwikkelingssamenwerking Palestijnse gebieden www.survio.com 14-11-2014 10:32:45 Algemeen Enquête naam Ontwikkelingssamenwerking Palestijnse gebieden Auteur Gwen Bonnie Taal Nederlands Enquête URL http://www.survio.com/survey/d/f6n1b6i0x9a9e9w0f Eerste

Nadere informatie

Voorbereidende les. Basisonderwijs. Educatieteam

Voorbereidende les. Basisonderwijs. Educatieteam Basisonderwijs Voorbereidende les (1) Introductie (2) Huiswerkopdracht (3) Bijlage 1 (4) Bijlage 2 Educatieteam Het educatie team bestaat uit jonge, gemotiveerde en bevlogen medewerkers die dichtbij de

Nadere informatie

Elektrische apparaten en frituurvet Scheiden van verschillende afvalstromen Onderzoek onder gemeentepanelleden Venlo 2011

Elektrische apparaten en frituurvet Scheiden van verschillende afvalstromen Onderzoek onder gemeentepanelleden Venlo 2011 Elektrische apparaten en frituurvet Scheiden van verschillende afvalstromen Onderzoek onder gemeentepanelleden Venlo 2011 Afdeling Bedrijfsvoering Team informatievoorziening Sectie Onderzoek en Statistiek

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier

De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier Marlies Huijzer verzorging wat wil jouw dier? De meeste jonge kinderen zijn dol op dieren en willen heel graag een eigen huisdier om te vertroetelen. Ze denken niet zo na over wat een dier zelf leuk vindt

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Daarnaast ook meer informatie over: OV-chipkaart in 5 stappen Voordelen van persoonlijke kaart Veelgestelde

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank

18 december 2014. Onderzoek: Armoede en de Voedselbank 18 december 2014 Onderzoek: Armoede en de Voedselbank Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit 40.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek.

Nadere informatie

www.praktischtechniek.nl

www.praktischtechniek.nl D. Bekijk nu de andere zaklampen. Vul de tabel in. Werken alle zaklampen? Ja / nee Omdat: Welke zaklamp schijnt het langst? Techniekkit: Noord Nederland Domein: Energie omzetting Competentie: Ontwerpen

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

STAPPENPLAN CROWDFUNDING MET ENERGIEKE SCHOLEN

STAPPENPLAN CROWDFUNDING MET ENERGIEKE SCHOLEN STAPPENPLAN CROWDFUNDING MET ENERGIEKE SCHOLEN 1. De school voert de basislessen van Energieke Scholen uit. 2. Formuleer, op basis van de uitkomsten van de scan en de wensen van de school, de crowdfundvraag

Nadere informatie

Meer weten? Ga naar www.donorvoorlichting.nl.

Meer weten? Ga naar www.donorvoorlichting.nl. Vraag 1 Wat is doneren? Doneren betekent geven of schenken. Iemand die orgaan- of weefseldonor is, geeft na zijn dood zijn organen of weefsels weg voor transplantatie. Dit heet donatie. Bekijk het filmfragment

Nadere informatie

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid.

In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Jaarverslag 2012 1 Jaarverslag 2012 In 2012 heeft Stichting Chimding in samenwerking met organisaties in Nepal en in Nederland weer diverse activiteiten ontplooid. Samenwerkingsprojecten in Nepal OLE-Nepal

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Koffie/thee ochtend voor al je vrienden

Koffie/thee ochtend voor al je vrienden Voorbeeldacties Algemene ideeën Koffie/thee ochtend voor al je vrienden Organiseer een koffie of thee ochtend (of high-tea) bij jou thuis voor je vrienden, familie of collega s. Vraag hierbij aan iedereen

Nadere informatie

Nepal Een druk jaar voor Help in Action in Nepal

Nepal Een druk jaar voor Help in Action in Nepal Nepal 2015 Een druk jaar voor Help in Action in Nepal Zoals gewoonlijk waren wij in de periode maart/ april in Nepal voor onze normale bezigheden. In die periode legden we bezoeken af, maakten we foto

Nadere informatie

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Verzorging en Vaccineren van uw huisdier Aandacht voor het dier...ook bij het vaccineren!! Een hond kan best heel snel ingeënt worden. U staat

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg.

7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Bestuurslid op de TV bij L1. 7 februari 2011 op TV L in Limburg Dichterbij,Ine Hellwig als lid van het reizigersoverleg Limburg. Begin januari werd het ROL via de provincie gevraagd een bijdrage te leveren

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel

Jaarplan Stichting Helping Thulo Parsel Jaarplan 2017 Stichting Helping Thulo Parsel Inhoud 1. Ons doel... 3 2. Huizen in Thulo Parsel... 3 3. Huizen in andere dorpen... 3 4. Watervoorziening in Thulo Parsel... 4 5. Bezoek dorp... 5 6. Overheadkosten...

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrienden & Relaties s Avonds en in het weekend zit ik vaak alleen thuis. Ik bel dan wel eens met mijn vrienden, maar ze bellen me nooit terug. Ik heb verkering,

Nadere informatie

CP16. ziek- en betermelden

CP16. ziek- en betermelden CP16 ziek- en betermelden Bent u ziek? Kunt u daarom niet werken? Geef het dan door aan uw baas. Dat is normaal in Nederland. Als u wat langer ziek bent, maakt u een afspraak met de bedrijfsarts. Als u

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

Een verplichte vraag die over het onderwerp moet worden beantwoord is: welke invloed heeft dit (gehad) op het landschap?

Een verplichte vraag die over het onderwerp moet worden beantwoord is: welke invloed heeft dit (gehad) op het landschap? Kerkebuurt 156 1647 MD Berkhout - 0229-551357 - info@geertholle.nl - www.geertholle.nl STAP 1: het kiezen van een onderwerp Voor je een werkstuk maakt moet je natuurlijk een onderwerp kiezen. Het beste

Nadere informatie

Het ideale boek in zakformaat. Altijd en overal lezen

Het ideale boek in zakformaat. Altijd en overal lezen Het ideale boek in zakformaat Altijd en overal lezen Wat de ipod is voor de muziek is de dwarsligger voor het lezen. Eindelijk past Oorlog en vrede in de binnenzak van je jasje! Herman Koch Grote boeken

Nadere informatie

Finalist ASN Bank Wereldprijs - Business Plan - Begroting als bijlage - Insturen voor 20 september 17.00 uur

Finalist ASN Bank Wereldprijs - Business Plan - Begroting als bijlage - Insturen voor 20 september 17.00 uur Finalist ASN Bank Wereldprijs - Business Plan - Begroting als bijlage - Insturen voor 20 september 17.00 uur 1 Informatie initiatiefnemer en project Naam: Stichting Nepal Sambandha, Marian Klein Ikkink,

Nadere informatie

Anamneseformulier. Voorn 16 1511 LJ Oostzaan (06) 40 55 9990 info@biophysis.nl www.biophysis.nl

Anamneseformulier. Voorn 16 1511 LJ Oostzaan (06) 40 55 9990 info@biophysis.nl www.biophysis.nl Anamneseformulier Datum:... Naam:... Adres:... Postcode en plaats... Huistelefoon:... Mobiel:... E-mail adres :... Geboortedatum:... Burg. Staat:... Beroep:... Lengte:... Gewicht... Huisarts :... Specialist

Nadere informatie

Kijken! Kijken! Niet kopen!

Kijken! Kijken! Niet kopen! Kijken! Kijken! Niet kopen! 1. Aanzetten 1.a Kijken! Kijken! Niet kopen! Jij gaat aan de slag met het dossier Kijken! Kijken! Niet kopen!. Welke onderdelen van het dossier ga jij maken? Overleg met je

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië

Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië Met enthousiaste werkpaarden naar Roemenië Woorden van deze les de vrijwilliger uitzenden lokaal hulpbehoevend internationaal de omstandigheden relativeren het aanpassingsvermogen de handen uit de mouwen

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Thema Op zoek naar werk Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw,, gaat weer naar de winkel om over werk te praten. Ze wil de manager

Nadere informatie

Workshop Yantra Mallen

Workshop Yantra Mallen Workshop Yantra Mallen Hier heb ik niet met de Yantra mallen gewerkt zoals ze eigenlijk bedoeld zijn. Yantra betekent eigenlijk weefgetouw, instrument of machine, maar is in werkelijkheid een uiting in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

stichting Van Mens tot Mens

stichting Van Mens tot Mens stichting Van Mens tot Mens Datum donderdag 30 mei 2013 Jaargang 7, nummer 1 www.vanmenstotmens.com Giro 2879507 Nistelrode Nieuws vanuit de stichting Om iedereen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk

Thema Op zoek naar werk Thema Op zoek naar werk Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw,, gaat weer naar de winkel om over werk te praten. Ze wil de manager

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

taal portfolio Taalportfolio 9+

taal portfolio Taalportfolio 9+ taal portfolio Taalportfolio 9+ Inhoud bladzijde 3 bladzijde 4 bladzijde 5 bladzijde 8 bladzijde 11 bladzijde 12 bladzijde 13 Jouw naam en school Welke taal of dialect spreek je met wie Wat kun je in de

Nadere informatie

Kijken! Kijken! Niet kopen!

Kijken! Kijken! Niet kopen! Kijken! Kijken! Niet kopen! 1. Aanzetten 1.a Kijken! Kijken! Niet kopen! Jij gaat aan de slag met het dossier Kijken! Kijken! Niet kopen!. Welke onderdelen van het dossier ga jij maken? Overleg met je

Nadere informatie

Nederland - Dagworkshop basiskennis fotografie, 1 dag Over het verschil tussen een 'kiekje' en een prachtige foto, De basisbeginselen van fotografie

Nederland - Dagworkshop basiskennis fotografie, 1 dag Over het verschil tussen een 'kiekje' en een prachtige foto, De basisbeginselen van fotografie Europa / Nederland Code OS110 outdoor school Niveau Nederland - Dagworkshop basiskennis fotografie, 1 dag Over het verschil tussen een 'kiekje' en een prachtige foto, De basisbeginselen van fotografie

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014. Juf Willeke Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 14 Nieuwsbrief 14 november 2014 Juf Willeke Juf Willeke is de afgelopen week weer volledig aan het werk gegaan.

Nadere informatie

Verbeter de aarde. Waarom en hoe je mee kunt doen! Anneke Brom 24-2-2013

Verbeter de aarde. Waarom en hoe je mee kunt doen! Anneke Brom 24-2-2013 Verbeter de aarde Waarom en hoe je mee kunt doen! Anneke Brom 24-2-2013 Lees hoe je door eenvoudige acties kunt meewerken aan het welzijn van de aarde. Bekijk de aardevriendelijke producten en campagnes

Nadere informatie

Waterrijk. 1. Aanzetten. 1.a Waterrijk

Waterrijk. 1. Aanzetten. 1.a Waterrijk 1. Aanzetten Waterrijk 1.a Waterrijk Jij gaat aan de slag met het dossier Waterrijk. Welke onderdelen van het dossier ga jij maken? Overleg met je docent. GA IK DOEN STAP ONDERDEEL TIJD BESCHRIJVING 2

Nadere informatie

Vragenlijst voor patiënt en mantelzorger

Vragenlijst voor patiënt en mantelzorger Vragenlijst voor patiënt en mantelzorger 1. Waar verblijft u momenteel? 2. Waar zou u momenteel willen verblijven? 3. Wie van de volgende mensen heeft vorige week aan u hulp, verzorging of een behandeling

Nadere informatie

ADHD: je kunt t niet zien

ADHD: je kunt t niet zien ➂ ADHD: je kunt t niet zien Je ziet het niet aan de buitenkant. Je kunt niet gelijk naar iemand kijken en zeggen: die heeft ADHD. Dat kan een voordeel zijn. Als iemand niet weet dat jij het hebt, dan kunnen

Nadere informatie

De Kunst van het Ondernemen. Boekhandel Voorhoeve, Amin Usman & Kunstenaar Elganan Jelsma 2014 BLOG door ELGANAN

De Kunst van het Ondernemen. Boekhandel Voorhoeve, Amin Usman & Kunstenaar Elganan Jelsma 2014 BLOG door ELGANAN De Kunst van het Ondernemen Boekhandel Voorhoeve, Amin Usman & Kunstenaar Elganan Jelsma 2014 BLOG door ELGANAN Voorjaar 2014: Start van een nieuw Kunstproject Woensdag 5 maart 2014 Na een paar mails te

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Hulp tijdens Sinterklaas Pietengym GGD flits (ingezonden bericht) Vergadering ouderbetrokkenheid Serious Request Kom in actie voor 3FM Serious Request Dance & Ballet

Nadere informatie

Lesbrief bij Ik weet je te vinden van Netty van Kaathoven voor groep 6, 7 en 8

Lesbrief bij Ik weet je te vinden van Netty van Kaathoven voor groep 6, 7 en 8 Lesbrief bij Ik weet je te vinden van Netty van Kaathoven voor groep 6, 7 en 8 Inhoud van deze lesbrief - Thema s in het boek - Lesopzet - Doel van de les - Uitwerking - Bijlage: opdrachtenblad Thema s

Nadere informatie

Ik ben de Klomp. Europees landbouwbeleid groep 5-6. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent.

Ik ben de Klomp. Europees landbouwbeleid groep 5-6. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent. De Klomp is een boer. Wel een hele aardige boer. Maar wel met een boer n accent Zo! Goedemorgen of goedemiddag, wat is t? Ik moet zo de koeien weer melken, dus... Excuus, dat ik wat stink. Ik heb het zo

Nadere informatie

Intro. Er komen dus twee veranderingen:

Intro. Er komen dus twee veranderingen: Intro Er komen dus twee veranderingen: - - De ene verandering die heeft dus te maken met het wijzigen van de abonnementen En de andere verandering heeft betrekking op dat je iets meer kunt doen met de

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar?

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar? Extra inkomsten voor de clubkas 3.125,- voor jullie clubkas? Wat wordt jullie actie dit jaar? In deze flyer vind je alle informatie die je nodig hebt om jullie clubactie te organiseren. Heb je na het lezen

Nadere informatie

Hoe maak ik... Naam: Groep:

Hoe maak ik... Naam: Groep: Hoe maak ik... Naam: Groep: Inleiding Een spreekbeurt houden is niet niets! Je moet daar heel wat voor kunnen. Wat dacht je van: Goed kunnen lezen Goed kunnen begrijpen wat je leest Goed dingen kunnen

Nadere informatie

Project special GELD

Project special GELD Project special GELD Inleiding Dit jaar was geld het projectthema. We hebben het project geopend op de eerste dag van de Week van het geld. Wat leuk dat de wethouder de moeite had genomen om even langs

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN Marjolein 6/1/2013 Vermiste dieren opsporen. Meditatie voor vermiste dieren Ga in een makkelijke stoel zitten, zet je voeten plat op de grond en doe je ogen

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

Voor uw salonautomatisering. Wat kan ik met een Haarpuntenpas?

Voor uw salonautomatisering. Wat kan ik met een Haarpuntenpas? Da Vinci Voor uw salonautomatisering Wat kan ik met een Haarpuntenpas? 2 Inhoud 1. Waarom een Haarpuntenpas 2. De Da Vinci Haarpuntenpas 3. Hoe simper werkt de Haarpuntenpas in de praktijk? 4. Welke Haarpuntenpassen

Nadere informatie

Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker

Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Naam: Lucette Vermeijden Leeftijd: 28 jaar Mobiel nummer: E-mail: lucette@nazorgborstkanker.nl Blog:

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6

Lesbrief begrijpend lezen (Nieuwsbegrip) tekst groep 5 en 6 tekst groep 5 en 6 Carnaval In een deel van Nederland vieren mensen weer carnaval. Carnaval duurt van 18 tot en met 21 februari. De mensen vieren dit feest ieder jaar. Carnaval is een feest met veel tradities

Nadere informatie

Jaarverslag januari 2013 - december 2013. Naam zorgboerderij. Boerderijnummer: 1585. Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen

Jaarverslag januari 2013 - december 2013. Naam zorgboerderij. Boerderijnummer: 1585. Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen Plaats hier eventueel foto of logo van uw zorgboerderij arverslag januari 2013 - december 2013 Naam zorgboerderij Boerderijnummer: 1585 Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen Versie 4.1, juni 2011. Federatie

Nadere informatie

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten?

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? 4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? Deze zomer was ik op familiebezoek in Honduras. Geheel onverwacht liep ik er twee oude bekenden tegen het lijf. Ze stonden pardoes voor mijn neus. Ik

Nadere informatie

verslag sponsorreis 2018, een geweldige reis

verslag sponsorreis 2018, een geweldige reis verslag sponsorreis 2018, een geweldige reis Van 8-19 november 2018 hebben we twaalf mensen meegenomen naar Nepal. We hebben presentaties en projecten van diverse stichtingen in Nepal bezocht, lekker gewandeld,

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

ACTIE 2015. Primrose - China AGENDA

ACTIE 2015. Primrose - China AGENDA Primrose - China In februari vindt weer de schoolbrede actie plaats. Het doel is dit keer: Christelijk onderwijs China We gaan sparen voor: Christelijk basisonderwijs Kinderbijbels Studenten aan de christelijke

Nadere informatie

Mediaprotocol De Haagse Beek. Mediaprotocol voor leerlingen

Mediaprotocol De Haagse Beek. Mediaprotocol voor leerlingen Mediaprotocol voor leerlingen Inhoud Protocol Mediagebruik voor leerlingen 1. Wat is een protocol 2. Afspraken Gebruik tablets Internet E-mail en chatten Mobiele telefoons 3. Eventuele maatregelen Protocol

Nadere informatie

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2

Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doorbraak Dagen Dagboek Dag 2 Doe de challenge 8 dagen lang en doorbreek je blokkades: Op naar meer flow, geluk en energie! Welkom! Heel erg leuk dat je meedoet aan de Doorbraak Dagen Challenge! Dit is

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis.

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Thema Gezondheid Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Wat leert u in deze les? De weg vragen. Om herhaling en verduidelijking vragen. Je naam spellen. Vragen stellen en beantwoorden. Veel succes! 1 HET GESPREK

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief

Stichting Bolleboos Nieuwsbrief Stichting Bolleboos Nieuwsbrief December 2011 Aktiviteiten Op 3 en 4 september stonden we met een stand op het corso in Eelde. Daar hebben we veel Keniaanse producten verkocht, producten die we mee hadden

Nadere informatie

Dementie & bewegen. Bezoeker Ontmoetingscentrum : Mantelzorger : (hier kunt u een foto van u samen plakken) (vul hier jullie namen in)

Dementie & bewegen. Bezoeker Ontmoetingscentrum : Mantelzorger : (hier kunt u een foto van u samen plakken) (vul hier jullie namen in) Dementie & bewegen (hier kunt u een foto van u samen plakken) (vul hier jullie namen in) Bezoeker Ontmoetingscentrum : Mantelzorger : Introductie Bedankt dat jullie mee willen doen met het onderzoek!

Nadere informatie

Hoe bereid ik een spreekbeurt voor?

Hoe bereid ik een spreekbeurt voor? Hoe bereid ik een spreekbeurt voor? Het maken van een spreekbeurt is eigenlijk niets anders dan het schrijven van een informatieve tekst (weettekst). Het is daarom handig om net zo te werk te gaan als

Nadere informatie

Crystal Corridor Powerseal

Crystal Corridor Powerseal Crystal Corridor Powerseal 6, 12, 18, 20 Settings en meer Anton van Oversteeg Paranormaal Advies Westfriesland Het verhaal achter de Crystal Corridor Powerseal. Beste mensen, Waar is het mee begonnen,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie