BLOGGERS, NIEUWE OPINIELEIDERS OP HET NET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BLOGGERS, NIEUWE OPINIELEIDERS OP HET NET"

Transcriptie

1 BLOGGERS, NIEUWE OPINIELEIDERS OP HET NET Essay AUTEUR: MADELON KOOIJMANS CREATIVE COPYWRITE 1

2 INHOUDSOPGAVE Inleiding blz. 3 Essay blz. 4 Het ontstaan en de ontwikkeling van weblogs blz. 4 De blogosfeer blz. 5 Nieuwe schrijvers blz. 8 Burgerjournalisten blz. 8 Opinieleiders (politici) blz. 8 Opinieleiders? blz. 9 Populariteit van weblogs blz. 10 Weblogs inzetten in het bedrijfsleven blz. 11 Bedrijfsblogs in Nederland blz. 12 Waarom werknemers bloggen blz. 12 Voor- en nadelen bedrijfsblogs blz. 13 Invloed op bestaande communicatiemodellen blz. 13 Bloggen, een lifechanger of a waste of time? blz. 14 Samenvatting en conclusie blz. 15 Artikel blz. 16 Bronnen blz. 18 2

3 INLEIDING Steeds vaker wordt nieuws gerapporteerd door de burgers. Zij zien een gebeurtenis en bloggen, twitteren of filmen het. Bloggen en social media hebben de drempel om te publiceren weggehaald. In de begindagen van het bloggen was er een aantal toonaangevende bloggers, zij wezen je de juiste weg door het web. Inmiddels zijn er alleen al in Nederland - miljoenen weblogs. Iedereen kan een weblog opstarten, je hebt geen kennis meer nodig van HTML of FTP. Ook bekende Nederlanders, waaronder politici, zijn te vinden in de blogosfeer. Mijn onderwerp luidt dan ook: Zijn bloggers de nieuwe opinieleiders op het net? In dit essay zult u lezen hoe weblogs zijn ontstaan, wie de nieuwe schrijvers/burgerjournalisten zijn, waarom weblogs zo populair zijn, en de voor- en nadelen van het inzetten van een weblog in het bedrijfsleven. Mijn doel is om u, de lezer, een essay aan te bieden dat een nieuwe invalshoek biedt over het fenomeen webloggen. Ik maak gebruik van verschillende bronnen, maar mijn grootste bron is mijn persoonlijke ervaring met weblogs, de webloggers en de blogosfeer. Madelon Kooijmans 3

4 Essay 60% van de bloggers zijn tussen de 18 en 44 jaar Twee van de drie bloggers zijn man 96% van de bloggers zijn amateur 77% van alle actieve internetgebruikers leest regelmatig blogs 1 Het ontstaan en de ontwikkeling van weblogs Om het ontstaan van weblogs in een groter kader te plaatsen geef ik eerst wat informatie over de komst van het internet. Dit heeft tenslotte grote gevolgen gehad voor e-zines en daarna weblogs. Internet kwam in Nederland echt van de grond in met de komst van De Digitale Stad in Amsterdam en internetprovider XS4ALL. Zij begonnen in 1994 met het commercieel aanbieden van internettoegang voor consumenten. De Digitale Stad was een virtuele gemeenschap waar je direct op kon inbellen, zonder abonnement. Wat je nodig had was een computer, een modem en een telefoon. Door te bellen naar een speciaal nummer via de computer zat je ineens op het internet, het web. In deze tijd waren vooral nieuwsgroepen en actieve middelen om te communiceren met elkaar. Het was en het internet was nog vrij overzichtelijk. Je kon dagelijks wel een nieuwe site bezoeken, die misschien een week later weer weg was. De nieuwsgroepen waren de oorspronkelijke vorm van de sociale netwerken zoals we die nu kennen en zijn nog steeds actief. E-zines kregen snel bekendheid. Beginnend op internet vraagt menigeen zich af waar te beginnen, waar kan ik leuke sites vinden? De e-zines vervulden deze rol in de begindagen. Na de nieuwsgroepen waren zijn de gidsen op het web. In de periode dat e-zines bloeien in Nederland, ontstond er in de Verenigde Staten een nieuw fenomeen. Op 17 december 1997 noemde JornBarger voor het eerst de term weblog op zijn website Robotwisdom.com. Jorn en Robot Wisdom worden over het algemeen als de grondleggers van de weblogs genoemd. De term blog is in 1999 geïntroduceerd door Peter Merholz. Hij brak het woord weblog op in we blog en om onduidelijke redenen is de term blog blijven bestaan. Eén van de eerste bloggers van Nederland is Remco Sikkema (Sikkema.net). Hij is de eerste die de term op zijn site gebruikte. Weblogs zijn in de begindagen vooral linkdumps. Een wegwijzer op het internet. Er bestaat dan nog geen weblog-software, nieuwe berichten moesten met de hand bovenaan de pagina gezet worden. Pas bij de komst van online weblogdiensten werd de vorm van een weblog duidelijk. Je hoefde niet meer perse kennis van HTML te hebben om een weblog te starten. Posts werden in omgekeerd chronologische volgorde onder elkaar gezet op de startpagina van je website. Een ander vormelement van blogs is het korte, krachtige commentaar bij links naar andere sites. De stijl van weblogs is duidelijk anders dan wat er in de begindagen online werd gepubliceerd. Waar e-zines een toch wat meer journalistieke achtergrond hadden en op neutrale wijze verslag deden, zijn weblogs altijd persoonlijk van aard geweest. De schrijfstijl van weblogs is vaak uniek. Voor iedereen die online kwam waren de eerste bloggers de curators van het web. Zij waren degenen die je de juiste weg op stuurde, de juiste links hadden en wisten waar de coole content stond. De meeste bloggers uit de begintijd waren dan ook programmeurs en webdesigners die dag in dag uit achter het scherm zaten. 1 So-Commerce, dotdigital Group,

5 In de printmedia wordt vanaf 2004 langzaam maar zeker meer over weblogs geschreven. In 2005, tien jaar na de e-zines, zijn weblogs de kinderfase voorbij. De komst van weblognetwerken, waar privé weblogs ontstonden, en de opkomst van Hyves met hun blogfunctionaliteit, zorgen voor een explosieve groei. Vanaf 2005 worden weblogs volwassen. Bloggers krijgen meer mogelijkheden om inkomsten te genereren uit hun publicaties en het merk wat ze hebben opgebouwd. Na 2005 zijn weblogs professioneler geworden en een onderdeel van het nieuwe medialandschap dankzij de technologische ontwikkelingen die Web 2.0 ons hebben gebracht. 2 De blogosfeer De Blogosfeer (ook wel Blogosphere) is de combinatie van alle weblogs en hun interconnecties. De term doet vermoeden dat blogs als een community of groep bestaan, of als een sociaal netwerk waar elke dag schrijvers hun mening publiceren. Figuur 1 2 Bloghelden, Frank Meeuwsen,

6 Blogosphere 2010 The 2010 edition of State of the Blogosphere finds blogs in transition no longer an upstart community, now with influence on mainstream narratives firmly entrenched, with bloggers still searching for the next steps forward. Bloggers use of and engagement with various social media tools is expanding, and the lines between blogs, micro-blogs, and social networks are disappearing. As the blogosphere converges with social media, sharing of blog posts is increasingly done through social networks even while blogs remain significantly more influential on blog content than social networks are. Technorati In figuur 1 zie je dat de meeste weblogs uit de Verenigde Staten komen (49%), daarna komt Europa met 29%. De meeste weblogs zijn hobbyblogs (65%). Daarnaast komen de parttimers, de zelfstandigen en als laatste de corporate blogs. Technorati heeft ook gevraagd hoe lang deze mensen bloggen: Figuur 3 6

7 Tevens waar mensen over bloggen: Figuur 4 En waarom mensen bloggen: figuur 5 3 In Nederland zijn er meer dan 12 miljoen internet gebruikers en meer dan 1 miljoen weblogs. Dit aantal groeit nog steeds. 3 State of the blogosphere, Technorati,

8 Nieuwe schrijvers Bloggen en sociale media hebben de drempel tot publiceren weggenomen. Je hoeft geen journalist meer te zijn om iets te kunnen publiceren. Je hoeft niet meer te wachten tot jouw reactie op een artikel/nieuwsbericht geplaatst wordt in de krant. De mogelijkheid om jouw mening te verkondigen heb je nu zelf in de hand. Burgerjournalisten 13 mei 2000, een zaterdag in het voorjaar, wordt al snel een rampdag in Enschede. Een brand in de wijk Roombeek in het noorden van Enschede slaat over naar de vuurwerkopslagplaats van S.E. Fireworks die midden in de woonwijk ligt. Een enorme explosie is het gevolg, waarbij een complete woonwijk wordt weggevaagd. De ramp zorgt voor 22 doden en 950 gewonden. De kranten waren op zaterdag al dicht en hadden niet of nauwelijks een internetredactie. De nieuwssites werden nog niet geüpdatet in het weekend. Heel veel redacties werkten volgens het oude mediaprincipe. De meeste redacties gingen op vrijdag al dicht om maandag weer te starten. De hele dag zijn verschillende toonaangevende webloggers (zoals Tonie, Ecs en Alt0169) bezig om het web af te speuren naar links en meer informatie over de vuurwerkramp. Bij een ramp zoals Enschede volgden de gebeurtenissen zich snel op en was het noodzakelijk om aan de hand van veel, vaak tegenstrijdige, informatie een beeld van de situatie te schetsen. De ramp in Enschede heeft tot voor Nederland ongekende journalistieke activiteit op het internet geleid. Zowel professionele media als particulieren zetten razendsnel het net in om verslag te doen van de gebeurtenissen. (Francisco van Jole) De vuurwerkramp laat zien hoe een relatief ongestructureerde groep mensen zonder gemeenschappelijke deler voor een vrij volledig nieuwsoverzicht kan zorgen. Met deze ramp is duidelijk te zien hoe een blogger niet alleen als curator van coole links en bizarre websites kan optreden, maar ook van het nieuws. Het nieuws dat wordt gelinkt is niet zelden ongecontroleerd, een gewoonte die in de journalistiek wel wordt nageleefd. De bloggers treden in hun eigen domein niet op als journalist maar als verzamelaar van de berichten elders, om zo voor het eigen publiek een zo compleet mogelijk beeld te geven van de gebeurtenissen. De blogs geven door hun linkdrift anderen een kans om hun eigen kijk op het nieuws online te laten horen. Weblogs kennen geen hiërarchie van journalist naar eindredacteur naar hoofdredacteur, en met de aanwezige weblogsoftware was het niet meer nodig om bestanden op te maken en via FTP naar een server te sturen. Dit deed de knop Publish voor je. 4 Opinieleiders (politici) Tijdens de verkiezingen in 2002 wordt internet voor het eerst ingezet als serieus communicatiekanaal. De politici in Den Haag hebben weblogs nog niet direct in het vizier, maar politiek wordt niet alleen in Den Haag bedreven. Op lokaal niveau ontstaan interessante online initiatieven. David Rietveld en Arno Bonte, beide actief in de jongerenorganisatie van Groen Links, houden een column-achtig weblog bij die de politiek in Den Haag wakker schudt. Jan Marijnissen (SP) was intussen ook met zijn weblog gestart. Het fraaie aan de weblog van Marijnissen was dat hij alles zelf deed en het een weblog was in de ware zin van het woord. Inclusief RSS en reactiemogelijkheden. Marijnissen zou hiermee een voorbeeld stellen voor andere politici die in de opvolgende jaren een weblog trachtten te starten. Jan Marijnissen blijft 4 Bloghelden, Frank Meeuwsen,

9 na zijn vertrek als actief leider van de SP gewoon doorgaan met zijn weblog en er zijn nog geregeld artikelen, interviews en persoonlijke inzichten te vinden. Ook andere bekende Nederlanders zijn bepalend geweest voor het bekendmaken van webloggen in Nederland. Zo was Adam Curry één van de eerste bekende Nederlanders die aan het bloggen sloeg. Hij was als diskjockey al vanaf de begindagen van het web actief. Hij is in 2000, samen met David Winner ( bedenker weblogsoftware Radio UserLand) gaan zoeken naar een manier om audiobestanden te kunnen transporteren over het web via weblogsoftware. Opinieleiders? De mening van opinieleiders op internet wordt steeds belangrijker. Bloggers en microbloggers vormen daardoor een interessante groep. Zij kunnen immers grote groepen consumenten beïnvloeden, onder andere als het gaat om online aankopen van diensten of producten. Ongeveer 15% van de social media populatie valt onder de noemer opinieleider. Demografisch gezien zijn er weinig verschillen in houding en gedrag van deze opinieleiders. De belangrijkste kenmerken: - Ze zijn invloedrijk. - Ze zijn kritisch. - Ze worden regelmatig om advies of een mening gevraagd door vrienden en familie betreffende onderwerpen zoals reizen, financiën, mode en politiek. - Social media sluiten goed aan bij de interesse van deze groep, het is een uitstekend platvorm om de eigen opvattingen en ideeën te verspreiden. - Ze zijn dan ook heavy users van Twitter, Facebook, fora en dergelijke - Meestal onderhouden zij een blog of posten regelmatig op een blog, dit met als doel om content en adviezen te delen. Naast het feit dat online opinieleiders voorop lopen in het vormen en verspreiden van een mening, wordt deze mening ook nog eens als zeer betrouwbaar gezien. Uit onderzoek blijkt dat tussen de 15 en 25% van alle Europeanen regelmatig een blog bezoekt. Maar liefst 24% van de Europeanen vindt een weblog een betrouwbare bron van informatie. Dat benadert de betrouwbaarheid van kranten. (bron: IPSOS Mori in Molblog en Edelman 2007). 5 In een presentatie over de inzet van Social Media bij Top100 merken geeft Ernst-Jan Pfauth aan dat de mensen die de digitale voorhoede vormen, eigenlijk overladen worden met informatie. Ze zijn allergisch voor gelikte spotjes (ze hebben een goede bullshit-meter ) en zoeken zelf de informatie wel op. Deze information overload zorgt er voor dat zij kritisch zijn, een focus hebben en een filter nodig hebben. Die filter kan vaak een persoon zijn volgens Ernst-Jan Pfauth: ze willen een gids die hen leidt door alle aanwezige content. Ze zoeken een echte gids, een autoriteit in een bepaalde niche. Dit is precies de rol die iemand vanuit een organisatie kan vervullen. 6 5 Online opinieleiders, belangrijke social media beïnvloeders, Rob Demmers, Social Media Monitor 2010: cases en ontwikkelingen, Ernst-Jan Pfauth, 2010 (internetbron) 9

10 Populariteit van weblogs De interactie op blogs verschuift richting de microblogs zoals Twitter. Dat Twitter steeds vaker functies van de grote blogs overneemt, is een feit. Hieronder 5 redenen waarom het alledaagse bloggen nog steeds een belangrijke plek kent binnen de social media. 1) Social Media veranderen continu Social media zijn zeer veranderlijk. Dit gaat in hoog tempo en zonder dat wij het doorhebben. Een voorbeeld is MySpace. Deze is in een paar maanden tijd in populariteit flink gedaald. Naast de populaire sociale netwerken blijven wij blogs nodig hebben voor content, nieuwsberichten en eigenzinnige blogissues. 2) marketing is nog heilig De social media zijn een vrij gebied van vaak anonieme participanten. Kijken we naar de opt-in van marketing, dan is marketing nog steeds een betrouwbare manier van online marketen. marketing is vaak persoonlijk gericht. Blogs met aantrekkelijke content trekken betrouwbare lezers aan en die willen zich vervolgens aanmelden (opt-in) voor het periodiek ontvangen van content. Dit noem je dan een vorm van marketing. 3) Conversiepad in de sociale media Kijken we naar de conversieratio s* dan kunnen we op volgorde van veel conversie naar zeer matig het volgende opstellen: 1 > 2 Blog > 3 LinkedIn> 4 Facebook> 5 Twitter en blogs kennen een sterk vertrouwen en daarom een hogere conversie. * met conversie wordt bedoeld: de transformatie van een fase naar de andere fase binnen het verkoopproces. Binnen het verkoop proces onderscheid men doorgaans verschillende fasen. De meest gebruikelijke indeling is: suspect, prospect, klant. 4) Sociale netwerken komen en gaan MySpace was groot en is gestaag tot een netwerk van (november 2010) 3 miljoen leden ingezakt. Ook Friendster en Plaxo doen het slecht. Net als Netlog, Hi5 en sociaal nieuwsnetwerk Digg. Andere netwerken groeien nog steeds enorm, zoals Facebook en Twitter. 5) Content zorgt voor leden Content zorgt voor vindbaarheid, interesse en engagement. Dit levert inschrijven op en daar komt simpelweg conversie uit. 7 De populariteit van het bloggen zit nog altijd in de lift meldt Web-log.nl, de weblog community van Ilse Media. Kritische geluiden over de daling van populariteit van weblogs zijn vooral te wijten aan de hand van de groei van het aantal weblogs door onder andere blog zoekmachine Technorati. Deze cijfers zeggen zegt echter weinig over de populariteit van weblogs. Daarentegen zou de grote stijging van Web-log.nl in de recente Stir (Internet Bereiksonderzoek) cijfers aangeven dat steeds meer Nederlandse internetters frequent weblogs bezoeken. Volgens Ilse Media weten ook adverteerders de weblogs steeds beter te vinden. Zo zou er veel vraag zijn naar de mogelijkheid om te adverteren in thematische categorieën. 8 Uit onderzoek naar de top 100 merken die actief zijn op sociale media blijkt: Er is duidelijk sprake van een sterke mate van professionalisering, dit is bijvoorbeeld te zien aan de vaste plek 7 Socialmedia.nl, november Webloggen in de lift zegt Web-log, Rob Beemster,

11 die social media binnen bedrijven krijgen. Bij de meeste bedrijven vallen social media onder de verantwoordelijkheid van internet of marketing. Maar de functie van Social Media Manager heeft inmiddels intrede binnen bedrijven gedaan, aldus Steven Jongeneel van Social Embassy. 9 Oftewel, blogs zijn nog lang niet uitgestorven, ze worden professioneler, worden beter vindbaar door interessante en frequente content en lokt conversie uit. Weblogs inzetten in het bedrijfsleven 8% van de bedrijven heeft een weblog, waarvan: - 38% dagelijks een bericht plaatst - 50% maandelijks een bericht plaatst - 12% nog onregelmatiger een bericht plaatst De weblog wordt gebruikt voor: - 50% product updates - 25% voor marketing - 50% voor bedrijfsnieuws - 38% voor links naar interessante en relevante artikelen 10 Op welke terreinen kan een blog als communicatiemiddel écht wat opleveren? Lewis PR maakt in het onderstaande model inzichtelijk welke stakeholders, terreinen en doelstellingen met behulp van een blog kunnen worden bespeeld. 9 Top100 merken zoeken contact via social media, marketing online, So-Commerce, dotdigital Group,

12 Hieronder geef ik in het kort aan welke doelstellingen een blog volgens Lewis kan bijdragen: Human Resources Management (HRM) - Moraal hooghouden, door te laten zien dat de organisatie haar medewerkers voldoende vertrouwt om extern te bloggen, en hen daarin zelfs steunt. - Werving van nieuwe medewerkers: een blog geeft een prima inkijk in de cultuur van een organisatie. Customer Relationship Management (CRM) - Inzicht in en inspraak voor klanten: nieuwe ideeën bediscussiëren, maar ook behoeften boven tafel halen. - Bouwen aan relaties door een community te creëren. Marketing - Reputatie versterken, doordat je open en transparant bent. En doordat je je betrokken toont bij stakeholders en hun omgeving. - Naamsbekendheid genereren. - Zoekmachinemarketing: deelnemen aan de blogosfeer genereert vele links naar je site, wat weer goed is voor je vindbaarheid in zoekmachines. Public Relations - Free publicity en media-aandacht scoren. - Lobbyen kan bij uitstek via een blog, omdat het sociale media zijn, die hevig leunen op de mening van de bloggers. Allerlei zaken kunnen zo worden aangekaart. - Netwerk onderhouden. Bedrijfsblogs in Nederland Lewis PR beschrijft dat in Nederland er vooral blogs bestaan over marketing, media, communicatie en innovatie. In andere bedrijfstakken staan de weinige corporate blogs die er zijn voornamelijk op zichzelf. Meestal gaat het om werknemers van bedrijven die op eigen initiatief bloggen, niet altijd gesteund door de werkgever. Gebrek aan interactie en publiek zorgt ervoor dat deze blogs moeilijk een trouw publiek vindt, wat ook weer leidt tot weinig interactie en publiek. De Nederlandse IT-sector heeft de beste kansen om succesvol te bloggen, zegt Lewis. Vooral als het om niches gaat waar de traditionele media weinig aandacht aan besteden. Professionals in deze sectoren zijn immers eerder geneigd op internet naar informatie te zoeken en hebben een hoge(re) informatiebehoefte. Daarom hebben corporate blogs die een lokale invalshoek kiezen (en zich dus niet te veel willen meten met internationale, vaak Engelse of Amerikaanse blogs) een grote kans van slagen. 11 Waarom werknemers bloggen Fredrik Wacka (Guide to Corporate Blogging) zegt dat er een aantal redenen zijn waarom werknemers bloggen: 1. Een expert worden; de werknemer positioneert zich als expert op een bepaald gebied. 2. Het testen van ideeën; de informele sfeer en de mogelijkheid tot interactie van weblogs, maakt dit een goede manier om ideeën te testen bij de doelgroep om te zien of er interesse in is. 11 Blog als communicatiemiddel: wanneer wel en niet?, Boudewijn Bugter, 2007 (internetbron) 12

13 3. Persoonlijke relaties; werknemers kunnen weblogs gebruiken om persoonlijke relaties te ontwikkelen met andere werknemers, maar ook met leden van andere groepen (zoals klanten, stakeholders, etc.) Veel werkgevers vinden het prima als werknemers bloggen, zodat ze persoonlijke relaties opbouwen met zowel medecollega s als met klanten. Computerbedrijf IBM heeft zelfs meer dan geregistreerde bloggers. Veel werkgevers moedigen bloggen aan, maar er zijn ook werkgevers die hier niet zo bij mee zijn. De voornaamste reden is dat het bedrijf er geen controle over heeft. Bedrijfsblogs worden nog nauwelijks ingezet als marketingtool. Het zijn vaak uit zichzelf ontstane dingen, die vaak nog buiten het bedrijf om gaan. Vaak zijn deze bedrijfsblogs nog niet opgenomen in de marketingmix, dit is vreemd. Bedrijfsblogs kunnen namelijk zorgen voor ondersteuning, In plaats van een platte productpresentatie kun je via de weblog zorgen voor interessante content rondom het product. Het kan je marketingmix versterken. Voor- en nadelen bedrijfsblogs Voordelen: - Ze laten bedrijven communiceren met medewerkers op een meer natuurlijke en persoonlijke manier - Ze creëren mogelijkheden voor snelle reacties op evenementen en trends, zonder vast te zitten aan de schema s en raamwerk van traditionele media. - Ze zorgen voor meer transparantie tussen werkgever, werknemer en klant. - Mond-tot-mond is aan het transformeren door sociale netwerken. 12 Nadelen: - Het kost veel tijd, minimaal één bericht per 10 dagen - Het moet goed geschreven worden, een slecht geschreven blog wordt niet gelezen - Als het bedrijf niet zo levendig is kan dat zichtbaar worden op het bedrijfsblog 13 - Een blog bereikt niet alle klanten - De ROI (Return on investment) is moeilijk te meten 14 Bedrijfsblogs staan nog in de kinderschoenen. Er zijn natuurlijk wel een aantal goede bedrijfsblogs te noemen, maar over het algemeen weten bedrijven nog niet zo goed wat ze met een blog kunnen. Mijn ervaring is ook dat bedrijven er een beetje huiverig voor zijn om hun ziel en zaligheid naar buiten te brengen. Ze willen toch hun kindje en beetje beschermen tegen de buitenwereld. Daarbij komt dat ze vaak niet weten hoe ze een blog moeten starten, waar ze het dan over moeten hebben en welke toon ze moeten aanslaan. De aansluiting bij de huidige marketingtools is zoek. Invloed op bestaande communicatiemodellen Er wordt gezegd dat blogs en andere social media invloed hebben op traditionele communicatiemodellen en theorieën, zoals two-step-flow, agenda-setting, zwijgspiraal, excellence theorie en het conceptual model. 12 How Blogs and Social Media are Changing Public Relations and the Way it s Practiced, D. Wright & M. Hinson, Voor en nadelen van een eigen bedrijfsweblog, Mirmex Blog, Blog Schmog, Robert Bly,

14 - Veel bloggers worden zelf opinieleiders, dit is een cruciaal punt in de Two-Step-Flow theorie (Lazarsfeld). - de 24/7 mentaliteit van bloggen brengt nieuw inzicht in het concept van feedback, origineel geïntroduceerd door de communicatietheorie (conceptual model). - Blogs gaan voorbij traditionele nieuwsmedia en zeggen daarbij dat traditionele media een agenda hebben voor publieke gedachten. - De mogelijke impact van blogs in relatie tot de zwijgspiraal is enorm, omdat het zorgt voor interessante meningen en kansen voor kleine begrippen. - De mogelijkheid die bloggen bied voor tweezijdige (symmetrische) communicatie zorgt voor verrijking van de excellence theorie. Bloggen, een lifechanger of a waste of time? In het boek van Ernst-Jan Pfauth komt vooral naar voren dat bloggen je leven drastisch kan veranderen. Je kunt er kansen door krijgen, die je anders nooit gekregen zou hebben. Afreizen naar Amerika, interviews met bekende Nederlanders, een droombaan aangeboden krijgen, het hoort het allemaal bij. Robert Bly zegt daarentegen dat blogs een verspilling van tijd zijn. Je kunt je in het bedrijfsleven beter richten op direct marketing, dat geeft je direct resultaat en je kunt gemakkelijk de Return on Marketing Dollar meten. Met bloggen gaat dit een stuk moeilijker, omdat dit een imago, een inzicht of PR middel is en geen direct response medium. Mijn mening is dat je zeker wel profijt kunt halen uit het bijhouden van een weblog. Met een weblog breng je naar buiten wat jouw passie is, of dat nu een persoonlijke passie of een bedrijfspassie is. Jij laat de wereld zien waar jij je mee bezig houdt, wat jou drijft en wat je interessante content vindt voor je lezers. Doordat je dit naar buiten brengt wordt jij een expert, en daarmee opinieleider op het gebied waar jij je hart hebt liggen. Het klopt dat het moeilijk te meten is wat het effect is van het bijhouden van een blog. Maar moet daar een effect uit voortkomen? Is het niet zo dat je je kennis en passie deelt, zonder dat je daar gelijk omzet uit wil halen? Een groot voordeel van een weblog op je corporate site is de vindbaarheid van je website. Doordat er in een blog veelal links staan werk je aan je linkbuilding. En linkbuilding brengt jou hoger in de zoekmachine resultaten. Een win-win situatie dus! Een weblog vraagt zeker tijd en doorzettingsvermogen. Je kunt niet verwachten dat je in je eerste week tientallen lezers zult hebben. Maar ga je lang genoeg door en blijf je interessante informatie geven, dan komen die lezers vanzelf. Je moet er wel voor uitkijken dat je je blog niet bijhoudt voor iemand anders, maar alleen voor jezelf. Als jij namelijk met tegenzin elke dag een bericht post, komt dat terug in je schrijfstijl en houd jij er geen plezier meer aan over. Bij een bedrijfsblog ligt dit natuurlijk anders, want dan plaats je berichten in naam van een merk, organisatie of CEO. Evengoed moet je plezier hebben in wat je doet en schrijft. Dat een blog een lifechanger is, ligt eraan hoe je het aanpakt en wie je tegenkomt. Een blog kan je binden met je lezers en daardoor kun je interessante mensen ontmoeten, waar je anders nooit van gehoord zou hebben. Bloggen heeft dus een sociaal aspect. Maar beroemd worden met je weblog heeft tijd én de juiste mensen nodig. 14

15 Samenvatting en conclusie Blogs zijn voortgekomen uit de vroegere e-zines en in 1997 is voor het eerst het woord weblog genoemd op de site robotwisdom.com. In de begindagen waren weblogs vooral linkdumps, later kwamen er ook lifelogs en shocklogs. In Nederland zijn er meer dan 12 miljoen internet gebruikers en meer dan 1 miljoen weblogs. Dit aantal groeit nog steeds. Met de komst van weblogs zijn er nieuwe soorten schrijvers ontstaan. Waren het vroeger de journalisten die het nieuws opzochten en publiceerden, nu zijn burgers ook deel van dit proces. Tevens zijn bekende Nederlanders en politici in de blogosfeer te vinden. De mening van opinieleiders op internet wordt steeds belangrijker. Bloggers en microbloggers vormen daardoor een interessante groep. Naast het feit dat online opinieleiders voorop lopen in het vormen en verspreiden van een mening, wordt deze mening ook nog eens als zeer betrouwbaar gezien. Maar liefst 24% van de Europeanen vindt een weblog een betrouwbare bron van informatie. Dat benadert de betrouwbaarheid van kranten. De populariteit van het bloggen zit nog altijd in de lift. Ook adverteerders weten weblogs steeds beter te vinden. Zo zou er veel vraag zijn naar de mogelijkheid om te adverteren in thematische categorieën. Oftewel, blogs zijn nog lang niet uitgestorven, ze worden professioneler, worden beter vindbaar door interessante en frequente content en lokt conversie uit. Ook bedrijfsblogs worden steeds belangrijker. Lewis PR beschrijft dat in Nederland er vooral blogs bestaan over marketing, media, communicatie en innovatie. In andere bedrijfstakken staan de weinige corporate blogs die er zijn voornamelijk op zichzelf. Vooral corporate blogs die een lokale invalshoek kiezen (en zich dus niet te veel willen meten met internationale, vaak Engelse of Amerikaanse blogs) hebben een grote kans van slagen. Bedrijfsblogs kunnen erg relevant zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat het mogelijkheden creëert voor snelle reacties op evenementen en trends, zonder vast te zitten aan de schema s en raamwerk van traditionele media. Het zorgt voor meer transparantie en geeft het bedrijf meer persoonlijkheid. Natuurlijk moet er ook rekening mee gehouden worden dat een blog schrijven tijd kost. Er moet minimaal één bericht per 10 dagen geschreven worden, anders komen de lezers niet terug. Het moet goed geschreven worden, een slecht geschreven blog wordt niet gelezen. En de ROI is moeilijk te meten. Bedrijfsblogs staan nog in de kinderschoenen. Over het algemeen weten bedrijven nog niet zo goed wat ze met een blog kunnen. Mijn ervaring is ook dat bedrijven er een beetje huiverig voor zijn om hun ziel en zaligheid naar buiten te brengen. Ze willen toch hun kindje en beetje beschermen tegen de buitenwereld. Daarbij komt dat ze vaak niet weten hoe ze een blog moeten starten, waar ze het dan over moeten hebben en welke toon ze moeten aanslaan. De aansluiting bij de huidige marketingtools is zoek. Bloggen kan een interessant middel zijn om je visie naar buiten te brengen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Je laat de wereld zien waar jij je mee bezig houdt, wat jou drijft en wat je interessante content vindt. Jij wordt de nieuwe opinieleider op het gebied waar jij passie voor hebt. Kan bloggen lifechanging zijn? Ja, maar dat ligt aan je aanpak, doorzettingsvermogen, tijd en het ontmoeten van de juiste mensen. Belangrijk is dat je plezier hebt in wat je doet. Een tijdsverspilling zou ik het niet noemen, ook al is het moeilijk te weten en meten wat het effect is van je blog, je blogt tenslotte omdat je dit leuk vindt. Omdat je interessante informatie en kennis wil delen. Bovendien brengt bloggen je site hoger in de zoekresultaten. Een win-win situatie dus. 15

16 ARTIKEL (TER PUBLICATIE) Bloggers, nieuwe opinieleiders op het net. Blog ger: Degene die een weblog bijhoudt en berichten schrijft. Blogs zijn voortgekomen uit de vroegere e-zines en in 1997 is voor het eerst het woord weblog genoemd op de site robotwisdom.com. In de begindagen waren weblogs vooral linkdumps, later kwamen er ook lifelogs en shocklogs. In Nederland zijn er meer dan 12 miljoen internet gebruikers en meer dan 1 miljoen weblogs. Dit aantal groeit nog steeds. Met de komst van weblogs zijn er nieuwe soorten schrijvers ontstaan. Waren het vroeger de journalisten die het nieuws opzochten en publiceerden, nu zijn burgers ook deel van dit proces. Tevens zijn bekende Nederlanders en politici in de blogosfeer te vinden. De mening van opinieleiders op internet wordt steeds belangrijker. Bloggers en microbloggers vormen daardoor een interessante groep. Naast het feit dat online opinieleiders voorop lopen in het vormen en verspreiden van een mening, wordt deze mening ook nog eens als zeer betrouwbaar gezien. Maar liefst 24% van de Europeanen vindt een weblog een betrouwbare bron van informatie. Dat benadert de betrouwbaarheid van kranten. De populariteit van het bloggen zit nog altijd in de lift. Ook adverteerders weten weblogs steeds beter te vinden. Zo zou er veel vraag zijn naar de mogelijkheid om te adverteren in thematische categorieën. Oftewel, blogs zijn nog lang niet uitgestorven, ze worden professioneler, worden beter vindbaar door interessante en frequente content en lokt conversie uit. Ook bedrijfsblogs worden steeds belangrijker. Lewis PR beschrijft dat in Nederland er vooral blogs bestaan over marketing, media, communicatie en innovatie. In andere bedrijfstakken staan de weinige corporate blogs die er zijn voornamelijk op zichzelf. Vooral corporate blogs die een lokale invalshoek kiezen (en zich dus niet te veel willen meten met internationale, vaak Engelse of Amerikaanse blogs) hebben een grote kans van slagen. Bedrijfsblogs kunnen erg relevant zijn om verschillende redenen. Bijvoorbeeld omdat het mogelijkheden creëert voor snelle reacties op evenementen en trends, zonder vast te zitten aan de schema s en raamwerk van traditionele media. Het zorgt voor meer transparantie en geeft het bedrijf meer persoonlijkheid. Natuurlijk moet er ook rekening mee gehouden worden dat een blog schrijven tijd kost. Er moet minimaal één bericht per 10 dagen geschreven worden, anders komen de lezers niet terug. Het moet goed geschreven worden, een slecht geschreven blog wordt niet gelezen. Bovendien is de ROI moeilijk te meten. Toch staan bedrijfsblogs nog in de kinderschoenen. Over het algemeen weten bedrijven nog niet zo goed wat ze met een blog kunnen. Mijn ervaring is ook dat bedrijven er een beetje huiverig voor zijn om hun ziel en zaligheid naar buiten te brengen. Ze willen toch hun kindje en beetje beschermen tegen de buitenwereld. Daarbij komt dat ze vaak niet weten hoe ze een blog moeten starten, waar ze het dan over moeten hebben en welke toon ze moeten aanslaan. De aansluiting bij de huidige marketingtools is zoek. Bloggen kan een interessant middel zijn om je visie naar buiten te brengen, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Je laat de wereld zien waar jij je mee bezig houdt, wat jou drijft en wat je interessante content vindt. Jij wordt de nieuwe opinieleider op het gebied waar jij passie voor hebt. Kan bloggen lifechanging zijn? Ja, maar dat ligt aan je aanpak, doorzettingsvermogen, tijd en het ontmoeten van de juiste mensen. Belangrijk is dat je plezier hebt in wat je doet. Een 16

17 tijdsverspilling zou ik het niet noemen, ook al is het moeilijk te weten en meten wat het effect is van je blog, je blogt tenslotte omdat je dit leuk vindt. Omdat je interessante informatie en kennis wil delen. Bovendien brengt bloggen je site hoger in de zoekresultaten. Een win-win situatie dus. 17

18 BRONNEN Voor mijn onderwerp ben ik op zoek gegaan naar boeken die mij meer inzicht kunnen geven in de weblogwereld. Ik kwam al vrij snel terecht bij Bloghelden van Frank Meeuwsen. Het tweede boek dat ik tegenkwam was Sex, blogs & rock- n-roll van Ernst-Jan Pfauth. Ook dit boek had ik al een paar keer voorbij zien komen op internet, maar ik was in de veronderstelling dat het niet veel diepgang zou geven. Na advies van verschillende mensen ben ik deze toch maar gaan lezen. En wat een leuk boek! Het derde boek, Blog Schmog, van Robert W. Bly is een Engelstalig boek. Het gaat voornamelijk over bloggen in het bedrijfsleven. In tegenstelling tot de eerste twee auteurs is Bly een tegenstander van bloggen. Dit komt ook duidelijk naar voren in zijn boek. Toch staan er tips in hoe je bloggen wél succesvol in kunt zetten als marketingmiddel. Naast deze drie boeken ben ik op internet op zoek gegaan naar interessante artikelen, e-books en interviews die te maken hebben met mijn onderwerp. Het video-interview met auteur Frank Meeuwsen kon ik natuurlijk niet overslaan. Dit interview gaat over zijn boek Bloghelden. Verder ben ik nog een aantal artikelen tegengekomen over bloggen in het bedrijfsleven, bloggen als communicatiemiddel en de blogosfeer. Ook kwam ik via Google een leuk e-book tegen van de dotdigital Group. Dit e-book gaat over het gebruik van social media (waaronder weblogs) in de retailmarkt. Boeken: 1. Bloghelden - Frank Meeuwsen Sex, blogs & rock-'n-roll - Ernst-Jan Pfauth Blog Schmog - Robert W. Bly 2007 (Engelstalig) Video interview: Interview Frank Meeuwsen over Bloghelden Artikel: Van Blinkz tot corporate blog Artikel: Nederland mist nog juiste bloggersklimaat Artikel: Blog als communicatiemiddel: wanneer wel en niet? Artikel: State of the blogosphere 2009/2010 Artikel: Social Media Monitor 2010: cases en ontwikkelingen 18

19 Artikel: Online opinieleiders, belangrijke social media beïnvloeders Artikel: Webloggen in de lift zegt Web-log Artikel: Top100 merken zoeken contact via social media Artikel: 5 redenen waarom blogs niet passé zijn /media/2010/11/06/5-redenen-waarom-blogs-nog-niet-passe-zijn/ Powerpoint: Social media blogs PDF: So-Commerce, A benchmark study into the use of social media by online retailers 19

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn.

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn. PRdesQ is ontstaan uit frustratie. Wij konden geen online gereedschap vinden die tegen een faire prijs gebruikmaakt van de moderne PR mogelijkheden. De razendsnel veranderende wereld van communicatie,

Nadere informatie

Social Media Marketing

Social Media Marketing Social Media Marketing Get Social But, How? And Where? Tom Zoethout KvK Netwerkevent 23 nov 09 2 1 Moet je sociaal meedoen op het internet? 3 Social Media Marketing Quiz Wat weet ik eigenlijk al over Social

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Copyright. Copyright. Copyright Stefan Rooyackers, Nederland Internet. 2 2011 www.nederlandinternet.nl

Copyright. Copyright. Copyright Stefan Rooyackers, Nederland Internet. 2 2011 www.nederlandinternet.nl Copyright Copyright Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Nederland Internet. Incidentele onvolkomenheden kunnen zich desalniettemin

Nadere informatie

Maurice Jongmans is Adviseur Social Media en Zoekmachineoptimalisatie bij Webtechniek in Delft.

Maurice Jongmans is Adviseur Social Media en Zoekmachineoptimalisatie bij Webtechniek in Delft. Maurice Jongmans is Adviseur Social Media en Zoekmachineoptimalisatie bij Webtechniek in Delft. Webtechniek is gespecialiseerd in technische oplossingen voor internet en applicaties. Sinds 2000 is het

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl

o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Theo Glaudemans Business Refresher theo.glaudemans@limebizz.nl o Rens Eijgermans Business Refresher rens.eijgermans@limebizz.nl o Heb je vragen of geef je mening en reactie op deze presentatie via

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord

Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord Aanvulllende info Workshop Social Media Humanitas district Noord Defintie SocialMedia is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele

Nadere informatie

Briefing V1. interactieve content

Briefing V1. interactieve content Briefing V1 interactieve content Marianne Meijers m.b.meijer-meijers@hva.nl Wat is interactieve Content?. Definitie Interactieve content is de inhoudelijke bijdrage van een medium die bestaat uit tekst,

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant:

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant: Over ons All In Content begeleidt IT & New Media projecten in het domein van Enterprise 2.0 portals en contentmanagement. Onze focus ligt in het bijzonder op het gebied van duurzaam werken met toepassingen

Nadere informatie

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12 Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk @mcoster Social Media Social media is de, ook in het Nederlandse taalgebied gangbare, Engelse benaming voor online platformen waar de gebruikers, met geen of

Nadere informatie

Hoe bedrijven social media gebruiken

Hoe bedrijven social media gebruiken Hoe bedrijven social media gebruiken SMO_214 Powered by Pondres Onderzoek Rob van Bakel Auteurs Milou Vanmulken Sjors Jonkers Beste lezer, Ook in 214 publiceren Pondres en MWM2 het Social Media Onderzoek.

Nadere informatie

INBOUND MARKETING STRATEGIE

INBOUND MARKETING STRATEGIE Webinar INBOUND MARKETING STRATEGIE voor GROEI! Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,"#"-. 70-&6+*%"#"-!"#$%&'()*+)&#,#-.#/)01*1 +"7"#""- 9"#)&7(7:'3#)$#:;#/8#$)"$<#),"$:',:#$=) %'-#$;#/87$()#$)"/('$7%':7#%)>#/'$&#/#$?

!#$%&'()*+,#-. 70-&6+*%#-!#$%&'()*+)&#,#-.#/)01*1 +7#- 9#)&7(7:'3#)$#:;#/8#$)$<#),$:',:#$=) %'-#$;#/87$()#$)/('$7%':7#%)>#/'$&#/#$? 23'4)567/84 9"#)&7(7:'3#)$#:;#/8#$)"$#/'$&#/#$? /01"-20%%+-3&45567$%(8&9!"#$%&'()*+,"#"-. +"7"#""- 70-&6+*%"#"-!"#$%&'()*+)&#,#-.#/)01*1 D)E#'-)F!"#$$%&'($&!")*

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Waarom bloggen? Stap 1: Onderwerp bepalen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur

Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur Jeroen Mirck (@MirckMedia) Journalist / social media adviseur 1 Jeroen Mirck Jeroen Mirck Journalist, columnist, blogger Schrijft voor: MarketingTribune, Emerce, VARA Advies, presentaties, workshops over

Nadere informatie

Sociale media en Sociale innovatie

Sociale media en Sociale innovatie 1 Sociale media en Sociale innovatie Een innovatief duo Ivo van Ham Syntens 11-5-2011 2 Veranderingen in onze arbeidsmarkt de afgelopen 50 jaar Typering van werk: Transformatie: omzetten van grondstoffen

Nadere informatie

A picture paints a 1.000 words

A picture paints a 1.000 words Online Content Publiceren Kennismarketing naar de next level Omdat publiceren steeds belangrijker wordt, is de gedachte ontstaan om het zelf kunnen publiceren zeer laagdrempelig te maken en daarbij geheel

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Webinar: Wat is Social Media Monitoring?

Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Het webinar start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof Value Proof www.valueproof.nl

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen.

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen. Woord vooraf Een goede zoekmachine optimalisatie strategie gaat uit van een langere termijn commitment. SEO (search engine optimization) is niet iets wat je zomaar kunt implementeren. Er is een duidelijke

Nadere informatie

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015 Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015 Voorwoord SEO of Search Engine Optimizing is een belangrijk onderdeel van het schrijven van een blog artikel. In deze

Nadere informatie

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt.

Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe Jij Via Social Media, Meer Leads En Klanten Krijgt. Hoe$Krijg$Je$Meer$Zichtbaarheid$Via$Social$Media Inhoudsopgave Introductie! 3 Welke Sociale Netwerken?! 6 Twitter! 7 Facebook! 10 Linkedin! 12 Youtube!

Nadere informatie

WSI Social Media Strategy Kit v1.1

WSI Social Media Strategy Kit v1.1 Socialemedia succesverhalen, modellen, checklists, middelenen en bronnen EenStarters Handleiding voorhet Lancerenvan een SocialeMedia Strategie voor Uw Bedrijf INHOUD Introductie: WSI Social Media Strategy

Nadere informatie

Gedragscode social media reddingsbrigade Heerhugowaard

Gedragscode social media reddingsbrigade Heerhugowaard Gedragscode social media reddingsbrigade Heerhugowaard Richtlijnen en regels voor het gebruik van social media door leden in relatie tot Reddingsbrigade Heerhugowaard. Augustus 2015 1 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...

Nadere informatie

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015 Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Oktober 2015 Voorwoord SEO of Search Engine Optimizing is een belangrijk onderdeel van het schrijven van een blog artikel. In deze

Nadere informatie

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Samenvatting Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Deze samenvatting gaat over hoofdstuk 4; eerst publiceren dan filteren,

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Effectief social media gebruiken in 90 minuten

Effectief social media gebruiken in 90 minuten Effectief social media gebruiken in 90 minuten Bij aankoop van deze uitgave stelt Uitgeverij Boom Nelissen u gratis de e-bookversie beschikbaar. Wij vinden dat u de inhoud van het boek overal moet kunnen

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

IMPACT VAN SOCIAL MEDIA OP HET NIEUWS

IMPACT VAN SOCIAL MEDIA OP HET NIEUWS #SMING14 IMPACT VAN SOCIAL MEDIA OP HET NIEUWS EEN INTERNATIONAAL ONDERZOEK DOOR ING NAAR DE IMPACT VAN SOCIAL MEDIA OP DE WERKZAAMHEDEN VAN PR PROFESSIONALS & JOURNALISTEN, NIEUWS & NIEUWSVERSPREIDING

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Let the net work! Online professionaliseren voor HRD professionals. Sociale media voor HRD. Focus en keuzes maken

Let the net work! Online professionaliseren voor HRD professionals. Sociale media voor HRD. Focus en keuzes maken Let the net work! Online professionaliseren voor HRD professionals Sibrenne Wagenaar en Joitske Hulsebosch De wereld ligt aan je voeten. Waar je vroeger naar een netwerkbijeenkomst ging om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Vragenlijst voor bloglezers

Vragenlijst voor bloglezers Vragenlijst voor bloglezers 1. Leeftijd o Jonger dan 12 o 12-17 o 18-23 o 24-29 o 30-35 o 36-41 o 42-47 o 48-53 o 54-59 o 60-65 o Ouder dan 65 2. Geslacht o Man o Vrouw 3. Heb je een opleiding in archeologie

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

7 tips voor een onverslaanbare. LinkedIn showcasestrategie

7 tips voor een onverslaanbare. LinkedIn showcasestrategie 7 tips voor een onverslaanbare LinkedIn showcasestrategie Hoe bereik je de klant met LinkedIn showcasepagina s? Sommige producten, diensten of merken die onder een organisatie vallen zijn dusdanig speciaal

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

Een handleiding voor. Personal Branding. Marwin Bokkers

Een handleiding voor. Personal Branding. Marwin Bokkers Een handleiding voor Marwin Bokkers Een handleiding voor Auteur: Marwin Bokkers Opdrachtgever: Haagse Hogeschool Plaats: Woudenberg Datum: 03-2013 Organisatie: Haagse Hogeschool Docenten: Dhr. Hoogland

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole Sociale media hebben individuen meer macht gegeven. De wereldwijde beschikbaarheid van gratis online netwerken, zoals Facebook,

Nadere informatie

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs

Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Praktische tips voor een geweldige website Irene Ogier - I-webs Inhoud E-book Zoekwoorden uitleg 3 Zoekwoorden in je website gebruiken 4 9 tips voor de pagina over jou 6 Tips voor de lancering van je website

Nadere informatie

Veel leesplezier gewenst! Met ondernemende groet, Bram van Dam Student Small Business & Retail Management. 30 mei 2012.

Veel leesplezier gewenst! Met ondernemende groet, Bram van Dam Student Small Business & Retail Management. 30 mei 2012. return on investment marketing viral sociale behoeftes Doelgroep Social Media Voor de kleine ondernemer Voorwoord Na veel over social media te hebben gelezen, verschillende presentaties te hebben bijgewoond

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc Dienst of product meer zichtbaar via bloggen Suheyla Tunc Wat is bloggen, weblog, blog? - digitaal dagboek - een interactief systeem: een inleiding met een reactiemogelijkheid - naam voor een website met

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

ONDERZOEK ONLINE INFLUENCERS

ONDERZOEK ONLINE INFLUENCERS ONDERZOEK ONLINE INFLUENCERS 2 Voorwoord Marketeers worden zich er steeds meer van bewust wat de invloed is van social media op de (online) reputatie van hun bedrijf. Mede daarom zetten zij ook steeds

Nadere informatie

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk.

GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. GO SOCIAL! Het e-boek en de uitgeverij als sociaal netwerk. Wie zijn wij? Overcommunicatief Social Media Fanatic Shop-a-holic Boekenwurm Heeft identieke tweelingzus Marketing Manager E- communicatie en

Nadere informatie

Zoekmachinemarketing anno 2007. Is uw strategie up to date?

Zoekmachinemarketing anno 2007. Is uw strategie up to date? Zoekmachinemarketing anno 2007 Is uw strategie up to date? Wolter Tjeenk Willink Achtergrond: Commerciële Economie ebusiness NIMA B Business Marketing Oprichter Traffic Builders BV (2001) Marketinggedreven

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26 Deelnemers... 8 Sectoren... 8 Functies... 9 Grootte van de zorginstellingen... 0 Marketing & organisatie... Medewerkers... Budgetten voor online marketing... 2 Online marketing in de praktijk... 5 Toepassing

Nadere informatie

Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving

Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving Begrijp je doelgroep en connect Search en Social voor de opbmale klant beleving Speaking Publishing Consulting Training European Search Personality 2015 www.stateofdigital.com - www.basvandenbeld.com -

Nadere informatie

Content is koning, strategie de keizer

Content is koning, strategie de keizer Content is koning, strategie de keizer David Kok in gesprek met Xaviera Ringeling Xaviera is, samen met haar team vrijwilligers, een contentmachine. Elke dag publiceert ze op verschillende weblogs een

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

Adviesrapport online reputatiemanagement, geschreven door Lars Martens

Adviesrapport online reputatiemanagement, geschreven door Lars Martens Adviesrapport online reputatiemanagement, geschreven door Lars Martens Inleiding: Elke organisatie heeft een interne en externe reputatie. Elk bedrijf dient het internet te monitoren op publiciteit rondom

Nadere informatie

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Maart 2016

Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Maart 2016 Handleiding SEO controle & Publiceren blog-artikelen Wageningen UR blog. Maart 2016 Voorwoord SEO of Search Engine Optimizing is een belangrijk onderdeel van het schrijven van een blog artikel. In deze

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt

47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt 47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt 49% vindt dat mediabureaus tekort schieten in hun advies over online marketing Wat is de werkelijkheid van

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht Hét Online Marketing Event 14 maart 2011 Utrecht Agenda Welkom Marketing en Sales 2011+ Bram van Ast Bezoekers zijn Zilver Leander Kolen Conversies zijn Goud Joyce Landhaar Juist gereedschap is het halve

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Een profiel aanmaken: Uw online profiel zichtbaar maken, onderscheiden en beheren

Een profiel aanmaken: Uw online profiel zichtbaar maken, onderscheiden en beheren Een profiel aanmaken: Uw online profiel zichtbaar maken, onderscheiden en beheren Inleiding Als we het hebben over uw online profiel, wat is dan precies het verschil tussen uw professionele en uw persoonlijke

Nadere informatie

Heb ik die blog, Facebook, Twitter en RSS feed echt nodig in mijn communicatiemix?

Heb ik die blog, Facebook, Twitter en RSS feed echt nodig in mijn communicatiemix? Heb ik die blog, Facebook, Twitter en RSS feed echt nodig in mijn communicatiemix? Enkele quotes die we de afgelopen jaren te horen kregen op directiecomités en bij verschillende communicatiedepartementen:

Nadere informatie

CODE SOCIALE MEDIA ACEBOOKLINKEDI WITTERHYVESFAC INKEDINFACEBOO YVESTWITTERLIN ACEBOOKHYVESTW INKEDINTWITTERF LINKEDINFACEBO.

CODE SOCIALE MEDIA ACEBOOKLINKEDI WITTERHYVESFAC INKEDINFACEBOO YVESTWITTERLIN ACEBOOKHYVESTW INKEDINTWITTERF LINKEDINFACEBO. WITTERFACEBOOK INKEDINHYVESTW Charles Huijskens ACEBOOKLINKEDI CODE WITTERHYVESFAC SOCIALE INKEDINFACEBOO YVESTWITTERLIN MEDIA ACEBOOKHYVESTW INKEDINTWITTERF ACEBOOKLINKEDI WITTERFACEBOOK INKEDINHYVESTW

Nadere informatie

Bekijk deze presentatie in presentation-view. Er zitten animaties in!

Bekijk deze presentatie in presentation-view. Er zitten animaties in! Bekijk deze presentatie in presentation-view. Er zitten animaties in! 1 Dat u een beetje weet wat ik allemaal op mijn kerfstok heb 2 3 4 Wij gebruiken zelf nogal eens de vergelijking met de de mooie vrouw

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners?

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Stelling Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Tim Cosson Internet Strateeg Eigenaar mindworkz 26 jaar oud Woon samen Voetbal Geloof in samenwerken 1.Wat is social media? 2.Welke doelen

Nadere informatie

Video, Social Media en. Internet Marketing

Video, Social Media en. Internet Marketing WHITE PAPER: Hoe bedrijven gebruik maken van nieuwe internet marketing platformen zoals Video, Social Media en Internet Marketing om prospects/leads te werven en deze om te zetten naar klanten Introductie:

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

Porter Novelli Corporate Bloggingonderzoek 2008

Porter Novelli Corporate Bloggingonderzoek 2008 Porter Novelli Corporate Bloggingonderzoek 2008 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Doelgroep... 3 Werkwijze... 3 Hoofdstuk 1: Volgen van ontwikkelingen rond internet... 4 Interesse digitale

Nadere informatie

NEXT WEB 2010. Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder. 1.060 respondenten, April 2010

NEXT WEB 2010. Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder. 1.060 respondenten, April 2010 NEXT WEB 2010 Een onderzoek onder het algemeen Nederlands publiek, Leeftijd: 18 en ouder 1.060 respondenten, April 2010 2 Gemiddeld is men 16 uur/week online Mannen zijn meer online dan vrouwen [18 uur

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl

Ondernemers-Sociëteit KAN. Workshop zoekmachineoptimalisatie. www.cowpunks.nl Ondernemers-Sociëteit KAN Workshop zoekmachineoptimalisatie www.cowpunks.nl Mark Beuzel Ton Buurman Léon Collaris www.cowpunks.nl De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer Leergang

NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer is ontwikkeld voor marketeers die officiële erkenning willen voor online marketingkennis opgedaan in de praktijk of gedurende

Nadere informatie