IK WIL BEVEILIGDE DOCUMENTSTROMEN DIE ONS PROCES OPTIMAAL ONDERSTEUNEN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IK WIL BEVEILIGDE DOCUMENTSTROMEN DIE ONS PROCES OPTIMAAL ONDERSTEUNEN"

Transcriptie

1 IK WIL BEVEILIGDE DOCUMENTSTROMEN DIE ONS PROCES OPTIMAAL ONDERSTEUNEN BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG

2 ZORG ONDER DRUK Aangescherpte regelgeving, economische recessie, vergrijzing en toenemende concurrentie: zorginstellingen staan onder druk in het spanningsveld tussen overheid, patiënten en verzekeraars. Op kosten moet worden bespaard, budgetten kalven af en de administratieve taken nemen toe door aangescherpte verantwoordingsplichten van de overheid. Tegelijk dienen zich nieuwe normeringen en certificeringen aan met verstrekkende gevolgen en vraagt de trend van Het Nieuwe Werken om ingrijpende keuzes. Zijn er wel toekomstbestendige oplossingen voor deze ontwikkelingen? RIVIERDUINEN: Met de optimaliseringsadviezen van Konica Minolta hebben we tot wel 36% kunnen besparen op onze kosten in document stromen. ZORGONDERNEMER De vraag naar individueel toegesneden zorg stijgt en tegelijk ligt er meer druk op de budgetten door nieuwe financieringsmethodieken. De overheid trekt zich verder terug, eist transparantie en stimuleert marktwerking. Patiënten willen meer keuzevrijheid en worden mondiger. En de zorgverzekeraars krijgen meer invloed op de manier waarop zorg wordt aangeboden en waar patiënten hun zorg mogen halen. Zorginstellingen worden steeds meer zorgondernemingen. Zij moeten zich positioneren met een afgewogen balans tussen prijs en kwaliteit, en moeten zich meer en meer profileren op specifieke, onderscheidende diensten.

3 BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG 2/3 BETERE ZORG, LAGERE KOSTEN De ontwikkelingen dwingen zorgaanbieders om hun processen slimmer in te richten en technologieën te vernieuwen: personeel en middelen moeten zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingezet. De centrale vraag luidt: hoe kan de beste zorg worden geleverd tegen de laagst mogelijke kosten, met behoud van de medewerker- en patiënttevredenheid? Konica Minolta heeft hierop sterke antwoorden en inspirerende oplossingen. het EPD voorbij? De Eerste Kamer heeft in 2011 het wets voorstel voor een landelijk elektronisch patiëntendossier (EPD) verworpen. Voor veel zorgpartijen was dat het moment om op regionaal niveau het eigen EPD verder uit te rollen. Bijvoorbeeld voor ziekenhuis, huis artsen en apotheken in hetzelfde verzorgingsgebied. Inmiddels wordt ook op landelijk niveau weer naar een vorm van EPD gekeken. Dit keer niet onder regie van de overheid, maar als landelijk initiatief van partijen als het Nationaal ICT-instituut in de Zorg en de gezamenlijke zorgverleners. Samen bekijken zij of een landelijk schakelpunt voor de uitwisseling van patiënt gegevens mogelijk is. Voor iedere vorm van informatie-uitwisseling is de veiligheid van deze informatie van belang. De documentinfrastructuur speelt daarbij een belangrijke rol. Konica Minolta kan u helpen u om de veiligheid van documenten naar een hoger plan te tillen. SUCCESVOL INFORMATIEBEHEER Het succesvol waarborgen van de kwaliteit van dienstverlening staat of valt met goede communicatie en het toegankelijk maken en delen van alle benodigde informatie. Konica Minolta helpt u door documentstromen te automatiseren en optimaliseren, en de logistiek van de informatiestromen te vereen voudigen, waardoor u meer tijd en budget beschikbaar krijgt voor uw kerntaak: het verlenen van zorg.

4 MEER TIJD VOOR ZORG De zorg is niet alleen kapitaal- en arbeidsintensief, maar zeker ook informatie-intensief. Konica Minolta helpt u bij het in kaart brengen en optimaliseren van documentstromen, zodat meer tijd en geld beschikbaar is voor het verlenen van zorg. Wij zijn thuis in alle informatiestromen in zowel de primaire als de secundaire processen. Met geavanceerde technologie, slimme software en maatwerkoplossingen bereiken we voor u een betere toegankelijkheid, meer efficiency, lagere kosten door digitaliseren van papieren informatie en een hogere documentveiligheid (dus: patiëntveiligheid). Betrouwbare oplossingen van Konica Minolta sluiten volledig aan op de NEN 7510-normering en leggen de innovatieve basis voor Het Nieuwe Werken. we volgen uw tempo Konica Minolta begrijpt dat u niet altijd alle veranderingen meteen kunt invoeren. Daarom helpen we u graag stap voor stap en met deel oplossingen die aansluiten op uw budgetten. Zo zorgen we samen voor quick wins! Uw investering is altijd toekomstvast: vrijwel elke (software)oplossing van Konica Minolta is backward-compatible met uw bestaande apparatuur. Slim! THEBE: Konica Minolta heeft vooraf echt meegedacht over hoe we efficiënter kunnen werken. Dat betaalt zich nu uit in kostenbesparing en tevreden gebruikers.

5 BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG 4/5 het Jeroen Bosch Ziekenhuis KLAAR VOOR HET NIEUWE WERKEN Konica Minolta ondersteunt in alles het tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Bijvoorbeeld met documentoplossingen waarmee het archiveren en scannen naar, en het printen vanuit de cloud moeiteloos en op een veilige manier verloopt. Vanaf elke denkbare device bijvoorbeeld een tablet is het mogelijk om veilig via wifi te printen zónder dat een specifieke driver nodig is. Patiënten en artsen kunnen dus gerust hun eigen device meebrengen, zónder dat dit uw netwerk belast en zónder dat dit gevolgen heeft voor de veiligheid van uw data. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft gekozen voor de kosten effectieve oplossing en heldere documentinfrastructuur van Konica Minolta. De geplaatste printers en multifunctionals op diverse vestigingen worden ondersteund door een flexibel contract dat gedurende de looptijd kan worden aangepast. Voor het afdrukken koos het Jeroen Bosch Ziekenhuis voor het principe van Follow-me-printing, waarbij een gebruiker zijn documenten naar een printerpool stuurt en vervolgens op iedere willekeurige multifunctional kan afdrukken. Veilig, snel en locatieonafhankelijk. Per 2014 ondersteunt 90% van de organisaties bedrijfstoepassingen op mobiele devices OMRING: Konica Minolta denkt proactief met ons mee over de beheersbaarheid van ons park. Zowel onze printers als multi functionals zijn ondergebracht in een transparante overeenkomst.

6 VOORRANG VOOR VEILIGHEID De NEN 7510-norm regelt de informatiebeveiliging binnen de zorg, inclusief de toegangsveiligheid. Konica Minolta helpt u om op alle terreinen aan deze norm te voldoen. Authenticatiemanagement JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS: De printoplossingen van Konica Minolta bieden ondersteuning bij het efficiënt digitaliseren van papieren documenten ter verbetering van de informatiebeveiliging volgens de NEN norm. Zorginstellingen behalen direct winst met een betrouwbaar systeem voor authenticatiemanagement. Zo n systeem regelt de controle op het ontsluiten van gegevens en het toewijzen van de juiste rechten voor het gebruik van informatiesystemen. Dit is goed voor de kwaliteit van de zorg, voor de patiëntveiligheid en voor het bewaken van privacygevoelige gegevens conform de wet -en regelgeving. Single sign-on In een ziekenhuis of zorginstelling worden doorgaans veel applicaties gebruikt met verschillende wachtwoorden, maar het gebruik van groepsaccounts is niet toegestaan. Vanuit beheersbaarheid een bijna ondoenlijke situatie. De inrichting van een enterprise single sign-on-voorziening in combinatie met één of twee pasjessystemen voor authenticatie biedt uitkomst. Met de pas en pincode kunnen gebruikers dan in één keer inloggen voor automatische toegang tot alle toepassingen: vanaf het inloggen op het netwerk tot en met het betalen in het ziekenhuisrestaurant. Meer gebruiksgemak, minder wachtwoorden en meer tijd voor de patiënt. Digitalisering van papier Konica Minolta helpt zorginstellingen met het omzetten van papieren naar digitale dossiers. Voor alle papiergerelateerde processen zijn passende oplossingen: voor patiëntendossiers, digitale facturatie en inkoopfactuur verwerking. De multifunctionals van Konica Minolta zijn gebruiksvriendelijk en zetten papieren formulieren eenvoudig om naar digitale documenten. Dankzij OCR en slim documentmanagement worden de documenten altijd op eenduidige wijze opgeslagen. Zo kunnen ze eenvoudig worden teruggevonden. De absolute voorwaarde voor patiënt- en informatieveiligheid.

7 BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG 6/7 veilig en zeker MULTIBEVEILIGDE MULTIFUNCTIONALS De oplossingen van Konica Minolta zorgen voor een optimale informatieveiligheid conform NEN 7510 en sluiten volledig aan op de privacyrichtlijnen in WGBO en WBP. Alle Konica Minolta-multifunctionals voldoen aan de hoge normen ISO15408 EAL 3. De multifunctionals van Konica Minolta verbeteren de beveiliging en integriteit van alle informatie. Onze systemen voldoen aan de hoogste normen binnen ISO EAL3 en zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang tot de informatie krijgen. De beveiliging omvat onder andere: toegangsrestrictie: een toegangscontrole met pincode of pas garandeert dat iedereen vertrouwelijk kan printen; aanvullen van logbestanden (NEN 7513): gebruikers en gebruiksmomenten worden opgeslagen in een logbestand; beveiliging van RAM-geheugen en harddisk: data wordt automatisch overschreven bij een nieuwe opdracht en gewist als het systeem wordt uitgezet; beveiligd printen via Follow Me Printen: betrouwbare printoplossing met registratie, identificatie en toegangscontrole, waarmee de gebruiker bij iedere willekeurige multifunctional zijn printopdracht kan afdrukken; scannen met encryptie: de gebruiker voert bij het scannen een wachtwoord in, waarna het document alleen nog met dat specifieke wachtwoord kan worden geopend; kopieprotectie met watermerk: een watermerk in de afdruk zorgt ervoor dat ongeoorloofde kopieën meteen worden gedetecteerd; netwerkbeveiliging: bijvoorbeeld het afschermen van poorten, SSL settings en data alleen encrypted over het netwerk zenden. Konica Minolta heeft een speciale dienst ontwikkeld, die de multifunctional SECURE maakt. Deze dienst bestaat uit een complete bundel aan hardware-instellingen, die wij bij installatie voor u op de multifunctional instellen. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van het Administrator Password en de automatische verwijdering van informatie op het systeem. GGZ BREBURG: De uitgebreide beheer- en monitoringtools van Konica Minolta, de vaste tikprijs ongeacht het volume en de algehele kwaliteitsverbetering (onder meer door follow-me beveiligd printen, OPS Monitor en contractmanagement) gaven uiteindelijk voor ons de doorslag om voor Konica Minolta te kiezen.

8 SAMEN NAAR RESULTAAT Konica Minolta gelooft in de kracht om samen met u, stap voor stap naar het gewenste eindresultaat te werken. Ons vertrekpunt is altijd een inventarisatie die de knel punten, verbeterpunten en dilemma s binnen de organisatie herkent en vastlegt. Met deze informatie kunnen bestaande en nieuwe technologieën efficiënt en effectief worden ingezet. Doel is de document- en beheerskosten te verlagen, het rendement op investeringen zeker te stellen en de productiviteit en effectiviteit van de organisatie als geheel te verhogen. Konica Minolta noemt dit Optimised Print Services (OPS). Met OPS Consult biedt Konica Minolta u volledig inzicht in uw documentinfrastructuur, in de kosten, in milieubelasting en beveiliging in zowel de huidige als toekomstige situatie. We zorgen ervoor dat betrokken afdelingen over alle informatie beschikken waarmee ze besparingen kunnen identificeren en eventuele investeringen kunnen onderbouwen. Zo bieden wij de zekerheid dat er een oplossing komt die aansluit op de organisatie, en creëert u draagvlak. scan uw informatieveiligheid Hoe veilig gaat uw instelling om met vertrouwelijke informatie? Hoe is de toegang tot kantoormachines geregeld? Wordt informatie versleuteld verzonden? Konica Minolta geeft uitgebreid antwoord op deze en andere vragen met de Security Scan (onderdeel van OPS Consult). Vraag m direct aan via creatieve meerwaarde zorginstellingen moeten zich onderscheiden om te kunnen concurreren. Konica Minolta denkt graag mee om een verschil te creëren. Bijvoorbeeld met een systeem voor mobile printing. Daarmee kan een arts wat hij zojuist op zijn ipad aan een patiënt heeft uitgelegd, direct uitprinten op de dichtstbijzijnde printer. Maar onze creativiteit gaat verder. Heeft u een professionele repro-afdeling? Verhoog het rendement dan door deze unit een actieve rol te laten spelen in communicatie voor de eigen en gelieerde instellingen. Konica Minolta weet hoe dat aan te pakken.

9 BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG 8/9 DE JUISTE ONDERSTEUNING U merkt van meet af aan dat Konica Minolta zich richt op een blijvende samenwerking. We bieden flexibele contracten met een goede prijs-kwaliteitverhouding essentieel voor de afdeling Inkoop en zorgen voor een goede service en continue aftersales belangrijk voor ICT. We ondersteunen uw ICT-afdeling bij elke stap, zorgen voor een continue finetuning van de knelpunten en bieden solide en betrouwbaar onderhoud in de vorm van OPS Core. Met dit diagnosesysteem op afstand nemen wij u het kostbaar beheer uit handen en zorgen we ervoor dat uw Konica Minoltamultifunctionals blijven functioneren. Zo heeft uw organisatie daar alvast geen omkijken meer naar. snelle storingsdienst Om u snel van dienst te zijn bij een storing, werkt Konica Minolta met een adaptief plansysteem. U storing gaat rechtstreeks naar een regionaal team. Met hun smartphone zien de engineers direct alle relevante machine-informatie. Daardoor kan zo n 15% van de meldingen telefonisch worden afgehandeld en blijft de downtime tot een minimum beperkt. Kunnen we uw melding niet telefonisch oplossen? Dan maakt een engineer een afspraak voor on-site service. Zo zorgen we onder alle omstandigheden voor een snelle response, optimale afhandeling en maximale beschikbaarheid van uw systemen. RIJNSTATE: De hele implementatie is vlot, zonder problemen en op een professionele manier verlopen.

10 EEN SOLIDE PARTNER Affiniteit met de zorgsector en een compacte en flexibele organisatie maken Konica Minolta de partner bij uitstek voor de zorg. Iedere zorginstelling is anders, dus voor iedere organisatie gaan we op zoek naar de best passende oplossingen. Met Konica Minolta kiest u voor een zakelijke partner die zijn strepen binnen de zorg ruimschoots heeft verdiend. Zorginstellingen prijzen niet alleen onze kennis, maar vooral ook onze manier van werken: gedegen, innovatief en betrouwbaar. awardwinning technologie Een keuze voor Konica Minolta is mede een keuze voor de beste technologie. Beste bewijs daarvoor is de hernieuwde toekenning van de BLI Line of the Year-award. Buyers Laboratory Inc. kende ons deze award opnieuw toe voor de A3-MFP-productlijn. De samenwerking met Konica Minolta levert zorginstellingen gemiddeld een besparing van 25% en meer op. Benieuwd naar de cases? Bel of mail naar PLURYN: Het voelt echt als een partnerschap. Dat merk je aan de aandacht, nazorg en betrokkenheid. Vooral de service en betrouwbaarheid vallen op.

11 BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG 10/11 EEN GROENE KEUZE Bij Konica Minolta nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus. We investeren in innovatie en kwaliteitsverbetering om mens en milieu waar mogelijk te ontzien. Juist dit aspect speelt voor steeds meer zorginstellingen een belangrijke rol in hun keuze voor een partner in documentoplossingen. De oplossingen van Konica Minolta dragen verschillende nationale en internationale keurmerken: A B C D ons zorgteam, uw aanspreekpunt Wel zo prettig als u direct met de mensen aan tafel zit, die weten waar u het over heeft en aan een half woord genoeg hebben. Mensen die thuis zijn in de zorg en een verscheidenheid aan zorginstellingen van binnen kennen. Het Konica Minolta-zorgteam staat voor u klaar. Neem rechtstreeks contact met ons op via

12 VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING Wilt u meer weten over onze specifieke kennis en ervaring in de zorgsector? Over onze pragmatische aanpak en effectieve documentoplossingen? Of wilt u nader kennismaken met ons zorgteam? Kijk op of neem contact met ons op via We bieden u graag de inspiratie, inventiviteit en kwaliteit voor een prettige en langdurige samenwerking. Konica Minolta Business Solutions Nederland BV Postbus CC Amsterdam Tel: Fax:

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE BELEIDS UITVOERING OPTIMAAL ONDERSTEUNEN

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE BELEIDS UITVOERING OPTIMAAL ONDERSTEUNEN IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE BELEIDS UITVOERING OPTIMAAL ONDERSTEUNEN BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR DECENTRALE OVERHEDEN DECENTRALE OVERHEDEN ONDER DRUK Teruglopende overheidsbudgetten, minder ambtenaren,

Nadere informatie

U HEEFT AMBITIES. WIJ HELPEN ZE TE REALISEREN.

U HEEFT AMBITIES. WIJ HELPEN ZE TE REALISEREN. U HEEFT AMBITIES. WIJ HELPEN ZE TE REALISEREN. KONICA MINOLTA GEEFT VORM AAN UW IDEEËN TOONAANGEVEND WERELDCONCERN 2 THE CREATION OF NEW VALUE U heeft ambities en wilt groeien. En u wilt het beste voor

Nadere informatie

IK WIL EEN PARTNER IN DOCUMENTOPLOSSINGEN DIE THUIS IS IN HET ONDERWIJS

IK WIL EEN PARTNER IN DOCUMENTOPLOSSINGEN DIE THUIS IS IN HET ONDERWIJS IK WIL EEN PARTNER IN DOCUMENTOPLOSSINGEN DIE THUIS IS IN HET ONDERWIJS BEWEZEN OPLOSSINGEN VOOR ONDERWIJSINSTELLINGEN UITDAGINGEN VOOR HET ONDERWIJS Het onderwijs opereert in een dynamische omgeving die

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Uitdagingen ziekenhuis-ict. Grotere rol bij faciliteren veranderingen

Uitdagingen ziekenhuis-ict. Grotere rol bij faciliteren veranderingen Uitdagingen ziekenhuis-ict Grotere rol bij faciliteren veranderingen Uitdagingen voor ziekenhuis-ict Hoe kan ICT ook in de toekomst de werkprocessen in het ziekenhuis optimaal ondersteunen? Om bij te dragen

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Tijdbesparing in de zorg met apps

Tijdbesparing in de zorg met apps De alles-in-1 Zorgapp Efficiënt en veilig Tijdbesparing in de zorg met apps Zorgapps maken al het coördinerende en administratieve werk eenvoudiger en efficiënter zodat tijd overblijft Moderne technologie

Nadere informatie

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN

IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN IK WIL DOCUMENT OPLOSSINGEN DIE MIJ VOORUIT- HELPEN INTELLIGENTE DOCUMENTOPLOSSINGEN DOCUMENTOPLOSSINGEN 2 WERKOMGEVINGEN VOOR DE WERELD VAN VANDAAG De moderne werkomgeving bevat een schat aan data en

Nadere informatie

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt

De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De gemeente van de toekomst: werken waar en wanneer je wilt De digitale overheid verovert steeds meer terrein. Want burgers en bedrijven regelen hun overheidszaken steeds meer online. Dit vraagt om een

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs In business for people. Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Bij de implementatie van onze HR- en salarissoftware wilt u

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

VEILIGE EN COMPLIANT DOCUMENTEN ZIJN ALLES VOOR MIJ

VEILIGE EN COMPLIANT DOCUMENTEN ZIJN ALLES VOOR MIJ VEILIGE EN COMPLIANT DOCUMENTEN ZIJN ALLES VOOR MIJ EEN BETERE WORKFLOW VOOR JURIDISCHE ZAKEN EEN BETERE WORKFLOW VOOR JURIDISCHE ZAKEN 2 DE EENVOUDIGE STAP NAAR MEER EFFICIËNTIE Advocatenbureaus printen

Nadere informatie

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur

SMART MPS. Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Ontzorgt in beheer afdrukapparatuur Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in Document Management. Bijna al onze machines kunnen

Nadere informatie

ICT in de zorg. Over de impact van wet- en regelgeving

ICT in de zorg. Over de impact van wet- en regelgeving ICT in de zorg Over de impact van wet- en regelgeving Impact van weten regelgeving op ICT in de zorg Voldoen aan wet- en regelgeving is voor ICT-afdelingen in de zorgsector een steeds vaker terugkerend

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat.

PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. PrintOnderweg Eenvoudig printen via de cloud. Altijd, overal, iedereen, vanaf elk apparaat. Eenvoudig en betrouwbaar onderweg printen via de cloud Werken en studeren kan overal. Op kantoor, school, de

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg

REGIE. Informatie over Regie, dé app voor de zorg REGIE Informatie over Regie, dé app voor de zorg INHOUDS OPGAVE 03 04 05 06 09 10 11 12 Waarom de zorgapp Regie? Wat is Regie? De meerwaarde van Regie Wie gebruiken Regie? Voordelen van Regie Technische

Nadere informatie

Uw specialist in technisch management

Uw specialist in technisch management IP-Solutions Het technisch beheer van installaties staat onder druk. De toenemende concurrentie, kostendruk en veranderende wet- en regelgeving vraagt om grotere transparantie, flexibiliteit en efficiency.

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen

Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Ondernemen is vooruitzien slimmer werken is voorop lopen Slimmer werken in het MKB 1 > Midden- en kleinbedrijf Inhoud Ondernemen bij tegenwind Slimmer werken met Ricoh Trends en ontwikkelingen 2 Ricoh

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten

MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS. Duwboot 20, 3991 CD Houten MOBILE HEALTHCARE REFERENTIE JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS Duwboot 20, 3991 CD Houten 088 001 8345 hello@blaud.com www.blaud.com ZO VEEL MOGELIJK VRIJHEID VOOR GEBRUIKERS VAN MOBIELE DEVICES Een veeleisende

Nadere informatie

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco.

Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. just smarter... Dit is MMP. MMP boekt al jaren prima resultaten met partners als Euretco. Voor een eerste offshore traject met MMP in India waren onze ambities behoorlijk hoog. Maar alle deadlines werden

Nadere informatie

Ulivio. Grip op dossieraanvragen

Ulivio. Grip op dossieraanvragen Ulivio Grip op dossieraanvragen Door het inzetten van de Ulivio methodiek kunnen zorginstellingen een kopie medisch dossier snel, veilig, compliant en digitaal uitleveren. Voor patiënten en derden zijn

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint.

Met de Scannen naar MS Sharepoint oplossing scant uw documenten direct en eenvoudig vanaf uw multifunctional naar MS Sharepoint. De juiste uitstraling binnen uw organisatie komt van binnenuit. Uw backoffice is daarin een erg belangrijk onderdeel en moet vlekkeloos op orde zijn. Dit alles met als doel uw klanten zo optimaal en efficiënt

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

HP pull-printoplossingen

HP pull-printoplossingen HP pull-printoplossingen Welke pull-printoplossing is het meest geschikt voor uw bedrijf? HP weet dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij verschillende pullprintoplossingen. Door enkele vragen te beantwoorden

Nadere informatie

Dat kunnen we samen toch beter?!

Dat kunnen we samen toch beter?! Dat kunnen we samen toch beter?! Ron van den Bosch voorzitter Hoofd bureau Strategie en Beleid Dr. Richard Kamman lid Manager IMT, Amphia Ziekenhuis Het wiel Samenwerking op Internet Succesvolle samenwerking

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

ICT uitbesteden. Veilig en zeker.

ICT uitbesteden. Veilig en zeker. ICT uitbesteden. Veilig en zeker. ICT is een hulpmiddel ICT uitbesteden draait om het goed regelen van heel veel zaken. Maar uiteindelijk gaat het om een goed gevoel, een gevoel van vertrouwen. Dat alles

Nadere informatie

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS

ADVISIE SERVICE SOLUTIONS SERVICE SOLUTIONS ADVISIE SERVICE SOLUTIONS Uw ERP systeem is van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. De serviceverlening van Advisie is er daarom op gericht om verstoringen van het systeem

Nadere informatie

MeldDesk. Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte

MeldDesk. Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte MeldDesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in de openbare ruimte Meldingen snel in de juiste banen leiden Een omgevallen boom, volle prullenbakken, fietswrakken of

Nadere informatie

RAM infotechnology. Focus op de Zorg. Gecertificeerde kennis en ervaring

RAM infotechnology. Focus op de Zorg. Gecertificeerde kennis en ervaring Focus op de zorg RAM infotechnology Focus op de Zorg Veiligheid, vertrouwen en beschikbaarheid van data en applicaties zijn van levensbelang voor organisaties. Dat geldt zeker in de zorg, waar downtime

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard

Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard Informatieveiligheid volgens Konica Minolta: ver vooruit op de standaard Wereldwijde communicatie heeft een ongekende groei doorgemaakt. Daarmee is ook de kans op aanvallen en inbreuken op de veiligheid

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf

Preton PrintSaver Rapport voor VoorbeeldBedrijf 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 1.1 Doelstellingen Preton PrintSaver Rapport... 4 1.2 Methodologie van het rapport... 4 2. PRINT ANALYSE... 6 2.1 Welke printer wordt efficiënt gebruikt?... 7 2.2 Wie

Nadere informatie

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you

Ready healthcare. Actieplan gezondheidszorg. Vodafone Power to you Ready healthcare Actieplan gezondheidszorg Vodafone Power to you 2 Hoe kunnen onze zorgverleners efficiënter werken? Uw kansen Naarmate de vraag naar zorg groter wordt, neemt de druk op zorgverleners toe.

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

E-forum mfp s MFP: hub of overbodig?

E-forum mfp s MFP: hub of overbodig? 44 E-forum mfp s MFP: hub of overbodig? De multifunctional printer vormt een belangrijke factor in de documentenstroom. Welke rol dit device speelt, gaat spelen en kan spelen, wilden we boven tafel krijgen.

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Informatiebeveiliging En terugblik op informatiebeveiliging 2016

Informatiebeveiliging En terugblik op informatiebeveiliging 2016 Informatiebeveiliging 2017 En terugblik op informatiebeveiliging 2016 Missie Waken over betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van de gegevens waarvoor de gemeente verantwoordelijk is. Voldoen

Nadere informatie

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen.

Cloudscan We nemen de tijd om uw organisatie goed in kaart te brengen en de Cloud op uw organisatie aan te passen. Veel ondernemers vragen zich af wat de Cloud nu precies is en wat het voor hun onderneming kan betekenen. CAB holland geeft u duidelijkheid. Cloud kan een antwoord zijn op drie IT vraagstukken: 1. U wilt

Nadere informatie

IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING

IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING IK WIL KUNNEN REKENEN OP EFFICIËNTE WORKFLOWS MET DE HOOGSTE MATE VAN BEVEILIGING VERBETERING VAN BANK PROCESSEN UITDAGINGEN VOOR DE FINANCIËLE SECTOR Organisaties in de financiële sector hebben dagelijks

Nadere informatie

Informatie is overal: Heeft u er grip op?

Informatie is overal: Heeft u er grip op? Informatie is overal: Heeft u er grip op? Zowel implementatie als certificering Omdat onze auditors geregistreerd zijn bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA), kan Koenen en Co zowel

Nadere informatie

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager

Welkom. Christophe Limpens. Solution Consultancy Manager Welkom Christophe Limpens Solution Consultancy Manager Veranderende tijden For internal use only. Select your 'R' level. De huidige taal van onze klanten CLOUD Disaster Recovery MAART OKTOBER DECEMBER

Nadere informatie

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit

Remcoh Mobile Device beheer. Remcoh legt uit Remcoh Mobile Device beheer Remcoh legt uit White Paper Middels deze white paper informeert en adviseert Remcoh u over slim beheer van mobiele apparaten en toegang daarmee tot uw bedrijfsgegevens. Waarom

Nadere informatie

intelligent software for monitoring centres

intelligent software for monitoring centres intelligent software for monitoring centres Waarom UMO? Binnen Europa en daarbuiten hebben landen te maken met de vergrijzing. Daardoor stijgt de zorgvraag in het komende decennium sterk. Hoe wordt die

Nadere informatie

Elektronisch Patiënten Dossier. 5 oktober 2005. A. Vos L.J. Arendshorst

Elektronisch Patiënten Dossier. 5 oktober 2005. A. Vos L.J. Arendshorst Elektronisch Patiënten Dossier 5 oktober 2005 A. Vos L.J. Arendshorst Inhoud De Gezondheidszorg Het Elektronisch Patiënten Dossier Stellingname Praktijkvoorbeeld Conclusies De gezondheidszorg Overheid

Nadere informatie

Meest mobiele organisatie van Nederland

Meest mobiele organisatie van Nederland Resultaten onderzoek Meest mobiele organisatie van Nederland Juni 2013 Uitkomsten onderzoek onder top organisaties in Nederland Uitgevoerd door Keala Research & Consultancy in de periode mei tot en met

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio

Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Portfoliomanagement software van Thinking Portfolio Eenvoudig in gebruik Snelle implementatie Betrouwbaar in de cloud Vast maandbedrag Onbeperkt aantal gebruikers PMO Portfoliomanagement Programma s en

Nadere informatie

Kernwaarden versus principes. Johan Hobelman Nieuwegein, november 2011

Kernwaarden versus principes. Johan Hobelman Nieuwegein, november 2011 Kernwaarden versus principes Johan Hobelman Nieuwegein, november 2011 Enkele definities van architectuurprincipes: Fundamentele organisatiespecifieke keuzes Richtinggevende afspraken Regels en richtlijnen

Nadere informatie

Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit

Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit Winvision s hybride werkplekconcept voor zorginstellingen Grotere efficiëntie, meer flexibiliteit Er wordt in Nederland steeds meer zorg verleend. Door de toename van het aantal ouderen neemt vooral de

Nadere informatie

De noodzaak van een geïntegreerd ECD

De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Whitepaper 2 UNIT4 De noodzaak van een geïntegreerd ECD De noodzaak van een geïntegreerd ECD Papieren dossier maakt plaats voor geïntegreerd ECD dat multidisciplinair

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties

www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties www.konicaminolta.be Kantooroplossing Beveiligingsfuncties Konica Minolta Beveiligingsfuncties Konica Minolta beveiligingsfuncties Wie leest uw vertrouwelijke Met de huidige hightech multifunctionele copiers

Nadere informatie

Connectivity/Magic of Mobility

Connectivity/Magic of Mobility Agenda Security update Connectivity/Magic of Mobility Pauze In Control Netwerken Agenda Security update Connectivity/Magic of Mobility Pauze In Control Netwerken Agenda Security update Connectivity/Magic

Nadere informatie

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein

mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein mdesk Eén systeem voor het registreren, monitoren en afhandelen van meldingen in het openbaar domein Meldingen snel in de juiste banen leiden Een omgevallen boom, volle vuilnisbakken, fietswrakken of losse

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP!

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en

Nadere informatie

Wel de lusten, niet de lasten

Wel de lusten, niet de lasten Wel de lusten, niet de lasten Wie is Infomedics Helpt zorgverleners en zorginstellingen met het zo efficiënt mogelijk incasseren van hun omzet verzekerde en niet verzekerde zorg. Opgericht in 2001, gevestigd

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES

INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES INTRODUCTIE ICoTec ICT SERVICES Introductie Wij zijn een full service ICT bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op vele vlakken binnen de ICT-branche. Door veel te investeren in de kennis van onze IT-specialisten

Nadere informatie

Jos Witteveen Wat komt er kijken bij Clouddiensten voor de Zorg? 29 oktober 2013

Jos Witteveen Wat komt er kijken bij Clouddiensten voor de Zorg? 29 oktober 2013 Jos Witteveen Wat komt er kijken bij Clouddiensten voor de Zorg? 29 oktober 2013 Wat en wie is Andarr? Wij zijn dé partner voor waardevaste ICT transities / migraties. Wij helpen organisaties om blijvend

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Beveiliging en bescherming privacy

Beveiliging en bescherming privacy Beveiliging en bescherming privacy Beveiliging en bescherming privacy Duobus B.V. Nieuwe Boteringestraat 82a 9712PR Groningen E info@duobus.nl I www.duobus.nl September 2014 2 Voorwoord Als organisatie

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Grip op zorgdeclaraties. Structurele verbetering van zorgregistratie door slimme ICT en financiële expertise

Grip op zorgdeclaraties. Structurele verbetering van zorgregistratie door slimme ICT en financiële expertise Grip op zorgdeclaraties Structurele verbetering van zorgregistratie door slimme ICT en financiële expertise 2 Jouw uitdagingen Het belang van foutloze registratie blijft onverminderd groot voor ziekenhuizen.

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed WHITE PAPER Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed Print Services 1. Konica Minolta: The essentials of imaging Konica Minolta investeert wereldwijd in innovatieve oplossingen die ertoe bijdragen

Nadere informatie

Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via en internet.

Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via  en internet. Patiënteninformatie Wie heeft toegang tot mijn gegevens? Informatie over de uitwisseling van uw (medische) gegevens via e-mail en internet. rkz.nl Door de inzet van digitale middelen (internet en e-mail)

Nadere informatie

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com Veilig de cloud in Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1 www.traxion.com Introductie Deze whitepaper beschrijft de integratie aspecten van clouddiensten. Wat wij merken is dat veel organisaties

Nadere informatie

Ja Nee Toelichting Handreiking

Ja Nee Toelichting Handreiking Wilt u overtuigd worden over nut en noodzaak van printerloos werken of ziet u belemmeringen? Doe eerst de test en lees de business case voordat u dieper duikt in de materie! Ja Nee Toelichting Handreiking

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Innovatieve oplossingen in de zorg

Innovatieve oplossingen in de zorg Innovatieve oplossingen in de zorg Zoekt u E-Health oplossingen die op korte termijn inzetbaar zijn binnen het primaire zorgproces? Of die uw medewerkers ontlasten in de dagelijks registratieverplichtingen?

Nadere informatie

VO O RWO O R D. Van een goed gesprek over documentoplossingen is geen enkele organisatie slechter geworden. Laat óns succes úw succes zijn.

VO O RWO O R D. Van een goed gesprek over documentoplossingen is geen enkele organisatie slechter geworden. Laat óns succes úw succes zijn. SUCCES IS SIMPEL VO O RWO O R D We hebben nauwelijks nog tijd om na te denken. De kosten moeten dalen. Opbrengsten moeten omhoog. De communicatie moet optimaal zijn, want de klanttevredenheid moet beter.

Nadere informatie