Nieuwsbrief. Jaargang 25 no februari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Jaargang 25 no. 09 03 februari 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 25 no februari 2016 RK Basisschool Triangel, Linnerhof EJ LINNE Telefoon: schoolreisje Op 9 juni staat voor alle leerlingen het schoolreisje op het programma. Wilt u deze datum vast noteren? Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Isy overblijven In een eerder berichtje binnen ISY hebben we aangegeven dat we vanaf 1 maart starten met het overblijven via ISY. Het plannen van het overblijven van uw kind(eren) kan vanaf maandag 15 februari. Vanaf deze datum (om organisatorische redenen uiterlijk tot 1 maart) kunt u ook het geld van te veel vooruitbetaalde overblijfbeurten terug krijgen. U kunt hiervoor terecht tijdens het overblijven. Uiteraard zal dit niet voor iedereen mogelijk zijn. U kunt zich dan bij Truus Slabbers melden, zij zorgt er voor dat het restant in een envelop wordt gedaan, u kunt dit dan op een later tijdstip bij haar ophalen. Heeft u geen overblijftegoeden meer, dan verzoeken wij u tot 1 maart per keer te betalen. schoolprinsenpaar Het schoolprinsenpaar van BS Triangel wordt dit jaar gevormd door prins Kick (van Erve) en prinses Kelly (Weber). In een spannende quiz versloegen ze hun medekandidaten met de kennis die ze in huis hadden over de vastelaovend. Kick versloeg zomaar vier medekandidaten, Kelly zelfs 5! Van harte proficiat en wij wensen jullie een prachtig seizoen toe. Aanstaande vrijdag krijgen ze een receptie aangeboden, alle leerlingen van de school komen hen dan feliciteren. Uiteraard krijgen ze tijdens de carnavalsmiddag een speciale rol toebedeeld. voorlezen Lana Roubroeks uit groep 8 heeft onze school op een prima wijze vertegenwoordigd tijdens de kwartfinale van de voorleeswedstrijd op basisschool De Maasparel te Stevensweert. Liefst 12 kandidaten streden om de 4 felbegeerde plekken in de halve finale te Grathem. Ondanks het feit dat Lana voortreffelijk heeft voorgelezen, lukte het niet om door te dringen tot de volgende ronde. Desondanks mogen we zeer trots zijn op Lana, want ze heeft het uitstekend gedaan! renovatie Na jarenlang gebruik zijn de toiletten toe aan vervanging. Tevens worden de kunststof kozijnen vervangen. Deze werkzaamheden zullen nog de hele maand februari duren. keukenspullen Deze keukenspullen zijn blijven liggen na het Kerstdiner. Zijn er spullen van u bij? U kunt ze ophalen bij de keuken.

2 spreekbeurt Vorige week heeft Evi Kuijpers een spreekbeurt gehouden over de sneeuwuil. Zij wist de klas te boeien met interessante info over de sneeuwuil, maar het werd pas echt spannend toen een collega van haar moeder met een levensecht exemplaar kwam binnenwandelen. We waren zéér onder de indruk van dit prachtige beest. Tot grote hilariteit van iedereen besloot de uil plotseling een poging te wagen om te ontsnappen. Op dat moment zagen we dat een spanwijdte van 1.80 meter écht immens groot is. Gelukkig wist de begeleider de uil weer rustig te krijgen, maar de schrik zat er toch even flink in. Toen meester Hermans lucht kreeg van het feit dat er een sneeuwuil in de school was, kon hij het als echte bioloog niet nalaten de uil nog even naar zijn klas te halen. Evi heeft laten zien dat je een spreekbeurt een extra dimensie kunt geven als je echt aanschouwingsmateriaal bij je hebt. Het was erg leuk! open dag / voorjaarsmarkt Voor in de agenda: de open dag (tevens voorjaarsmarkt) vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 april. kriebelen Direct na de carnaval vakantie worden alle leerlingen weer gekriebeld. Wilt u er voor zorgen dat uw kind(eren) de dag van te voren de haren wassen, en meisjes met lange haren deze goed door te kammen? volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief staat in de agenda voor woensdag 24 februari. CJG In de bijlagen vindt u de nieuwsbrief van de maand februari van het CJG. Tevens worden er weer workshops georganiseerd. Ook deze informatie vindt u in de bijlagen. let s play darts Voor de jeugd van 9 tot 16 jaar bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren wedstrijdspelers het darten beter onder de knie te krijgen. Dit staat te gebeuren op elke derde zaterdag van de maand. Bij voldoende belangstelling bestaat zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien. Meer informatie vindt u in de bijlage.

3 Nieuwsbrief Jaargang 25 no februari 2016 RK Basisschool Triangel, Linnerhof EJ LINNE Telefoon: schoolreisje Op 9 juni staat voor alle leerlingen het schoolreisje op het programma. Wilt u deze datum vast noteren? Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Isy overblijven In een eerder berichtje binnen ISY hebben we aangegeven dat we vanaf 1 maart starten met het overblijven via ISY. Het plannen van het overblijven van uw kind(eren) kan vanaf maandag 15 februari. Vanaf deze datum (om organisatorische redenen uiterlijk tot 1 maart) kunt u ook het geld van te veel vooruitbetaalde overblijfbeurten terug krijgen. U kunt hiervoor terecht tijdens het overblijven. Uiteraard zal dit niet voor iedereen mogelijk zijn. U kunt zich dan bij Truus Slabbers melden, zij zorgt er voor dat het restant in een envelop wordt gedaan, u kunt dit dan op een later tijdstip bij haar ophalen. Heeft u geen overblijftegoeden meer, dan verzoeken wij u tot 1 maart per keer te betalen. schoolprinsenpaar Het schoolprinsenpaar van BS Triangel wordt dit jaar gevormd door prins Kick (van Erve) en prinses Kelly (Weber). In een spannende quiz versloegen ze hun medekandidaten met de kennis die ze in huis hadden over de vastelaovend. Kick versloeg zomaar vier medekandidaten, Kelly zelfs 5! Van harte proficiat en wij wensen jullie een prachtig seizoen toe. Aanstaande vrijdag krijgen ze een receptie aangeboden, alle leerlingen van de school komen hen dan feliciteren. Uiteraard krijgen ze tijdens de carnavalsmiddag een speciale rol toebedeeld. voorlezen Lana Roubroeks uit groep 8 heeft onze school op een prima wijze vertegenwoordigd tijdens de kwartfinale van de voorleeswedstrijd op basisschool De Maasparel te Stevensweert. Liefst 12 kandidaten streden om de 4 felbegeerde plekken in de halve finale te Grathem. Ondanks het feit dat Lana voortreffelijk heeft voorgelezen, lukte het niet om door te dringen tot de volgende ronde. Desondanks mogen we zeer trots zijn op Lana, want ze heeft het uitstekend gedaan! renovatie Na jarenlang gebruik zijn de toiletten toe aan vervanging. Tevens worden de kunststof kozijnen vervangen. Deze werkzaamheden zullen nog de hele maand februari duren. keukenspullen Deze keukenspullen zijn blijven liggen na het Kerstdiner. Zijn er spullen van u bij? U kunt ze ophalen bij de keuken.

4 spreekbeurt Vorige week heeft Evi Kuijpers een spreekbeurt gehouden over de sneeuwuil. Zij wist de klas te boeien met interessante info over de sneeuwuil, maar het werd pas echt spannend toen een collega van haar moeder met een levensecht exemplaar kwam binnenwandelen. We waren zéér onder de indruk van dit prachtige beest. Tot grote hilariteit van iedereen besloot de uil plotseling een poging te wagen om te ontsnappen. Op dat moment zagen we dat een spanwijdte van 1.80 meter écht immens groot is. Gelukkig wist de begeleider de uil weer rustig te krijgen, maar de schrik zat er toch even flink in. Toen meester Hermans lucht kreeg van het feit dat er een sneeuwuil in de school was, kon hij het als echte bioloog niet nalaten de uil nog even naar zijn klas te halen. Evi heeft laten zien dat je een spreekbeurt een extra dimensie kunt geven als je echt aanschouwingsmateriaal bij je hebt. Het was erg leuk! open dag / voorjaarsmarkt Voor in de agenda: de open dag (tevens voorjaarsmarkt) vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 april. kriebelen Direct na de carnaval vakantie worden alle leerlingen weer gekriebeld. Wilt u er voor zorgen dat uw kind(eren) de dag van te voren de haren wassen, en meisjes met lange haren deze goed door te kammen? volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief staat in de agenda voor woensdag 24 februari. CJG In de bijlagen vindt u de nieuwsbrief van de maand februari van het CJG. Tevens worden er weer workshops georganiseerd. Ook deze informatie vindt u in de bijlagen. let s play darts Voor de jeugd van 9 tot 16 jaar bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren wedstrijdspelers het darten beter onder de knie te krijgen. Dit staat te gebeuren op elke derde zaterdag van de maand. Bij voldoende belangstelling bestaat zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien. Meer informatie vindt u in de bijlage.

5 Nieuwsbrief Jaargang 25 no februari 2016 RK Basisschool Triangel, Linnerhof EJ LINNE Telefoon: schoolreisje Op 9 juni staat voor alle leerlingen het schoolreisje op het programma. Wilt u deze datum vast noteren? Er volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Isy overblijven In een eerder berichtje binnen ISY hebben we aangegeven dat we vanaf 1 maart starten met het overblijven via ISY. Het plannen van het overblijven van uw kind(eren) kan vanaf maandag 15 februari. Vanaf deze datum (om organisatorische redenen uiterlijk tot 1 maart) kunt u ook het geld van te veel vooruitbetaalde overblijfbeurten terug krijgen. U kunt hiervoor terecht tijdens het overblijven. Uiteraard zal dit niet voor iedereen mogelijk zijn. U kunt zich dan bij Truus Slabbers melden, zij zorgt er voor dat het restant in een envelop wordt gedaan, u kunt dit dan op een later tijdstip bij haar ophalen. Heeft u geen overblijftegoeden meer, dan verzoeken wij u tot 1 maart per keer te betalen. schoolprinsenpaar Het schoolprinsenpaar van BS Triangel wordt dit jaar gevormd door prins Kick (van Erve) en prinses Kelly (Weber). In een spannende quiz versloegen ze hun medekandidaten met de kennis die ze in huis hadden over de vastelaovend. Kick versloeg zomaar vier medekandidaten, Kelly zelfs 5! Van harte proficiat en wij wensen jullie een prachtig seizoen toe. Aanstaande vrijdag krijgen ze een receptie aangeboden, alle leerlingen van de school komen hen dan feliciteren. Uiteraard krijgen ze tijdens de carnavalsmiddag een speciale rol toebedeeld. voorlezen Lana Roubroeks uit groep 8 heeft onze school op een prima wijze vertegenwoordigd tijdens de kwartfinale van de voorleeswedstrijd op basisschool De Maasparel te Stevensweert. Liefst 12 kandidaten streden om de 4 felbegeerde plekken in de halve finale te Grathem. Ondanks het feit dat Lana voortreffelijk heeft voorgelezen, lukte het niet om door te dringen tot de volgende ronde. Desondanks mogen we zeer trots zijn op Lana, want ze heeft het uitstekend gedaan! renovatie Na jarenlang gebruik zijn de toiletten toe aan vervanging. Tevens worden de kunststof kozijnen vervangen. Deze werkzaamheden zullen nog de hele maand februari duren. keukenspullen Deze keukenspullen zijn blijven liggen na het Kerstdiner. Zijn er spullen van u bij? U kunt ze ophalen bij de keuken.

6 spreekbeurt Vorige week heeft Evi Kuijpers een spreekbeurt gehouden over de sneeuwuil. Zij wist de klas te boeien met interessante info over de sneeuwuil, maar het werd pas echt spannend toen een collega van haar moeder met een levensecht exemplaar kwam binnenwandelen. We waren zéér onder de indruk van dit prachtige beest. Tot grote hilariteit van iedereen besloot de uil plotseling een poging te wagen om te ontsnappen. Op dat moment zagen we dat een spanwijdte van 1.80 meter écht immens groot is. Gelukkig wist de begeleider de uil weer rustig te krijgen, maar de schrik zat er toch even flink in. Toen meester Hermans lucht kreeg van het feit dat er een sneeuwuil in de school was, kon hij het als echte bioloog niet nalaten de uil nog even naar zijn klas te halen. Evi heeft laten zien dat je een spreekbeurt een extra dimensie kunt geven als je echt aanschouwingsmateriaal bij je hebt. Het was erg leuk! open dag / voorjaarsmarkt Voor in de agenda: de open dag (tevens voorjaarsmarkt) vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 april. kriebelen Direct na de carnaval vakantie worden alle leerlingen weer gekriebeld. Wilt u er voor zorgen dat uw kind(eren) de dag van te voren de haren wassen, en meisjes met lange haren deze goed door te kammen? volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief staat in de agenda voor woensdag 24 februari. CJG In de bijlagen vindt u de nieuwsbrief van de maand februari van het CJG. Tevens worden er weer workshops georganiseerd. Ook deze informatie vindt u in de bijlagen. let s play darts Voor de jeugd van 9 tot 16 jaar bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren wedstrijdspelers het darten beter onder de knie te krijgen. Dit staat te gebeuren op elke derde zaterdag van de maand. Bij voldoende belangstelling bestaat zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien. Meer informatie vindt u in de bijlage.

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief:

nieuwsbrief Dit leest u in deze nieuwsbrief: nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 05-02-2016 U leest de nieuwsbrief van februari. De nieuwsbrief die nét voor de krokusvakantie uitkomt. Vandaag stond in het teken van carnaval. En wat was het een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f Jozefschool voor Katholiek Basisonderwijs, Planciusstraat 34-36, 3151 BT Hoek van Holland Telefoon: 0174-382763 Fax: 0174-310194 Postadres: Postbus 13-3150 AA Hoek van Holland Email:

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Drinkwater evaluatie

Nieuwsbrief 10. Drinkwater evaluatie Nieuwsbrief 10 vrijdag 26 januari 2018 AGENDA 30-01 Bieb groepen 1/2A+B+C MR vergadering 19.00-21.00 uur 31-01 MK basketbal 01-02 Betalen TSO halfjaarkaart Bieb groepen 5-6 02-02 Manjefiekviering groepen

Nadere informatie

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst.

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst. Herfst Nog niet zolang geleden liepen we in korte broek, kon de jas thuis blijven en was de temperatuur zelfs hoog, te hoog voor dit seizoen. Maar nu waait het, het regent en vallen de blaadjes van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015)

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) Onze Leon maakt onze meisjes in de klas alvast heel gelukkig. Met deze 2 schminkpoppen kunnen we de schminkhoek zeker uitbreiden! Dank je wel

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

De Schakel. Januari 2015. Informatiebulletin voor ouders. In deze nieuwsbrief:

De Schakel. Januari 2015. Informatiebulletin voor ouders. In deze nieuwsbrief: De Schakel Informatiebulletin voor ouders R.K. basisschool SCHAESBERG Redactie: directie basisschool Schaesberg In deze nieuwsbrief: Januari 2015 Prijsvraag naam nieuwe school De Gezonde school van de

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 2 2018 Broederschapsfeest - Lang leve de muziekshow Op zaterdag 10 november is de uitzending van de Lang

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Beste wensen voor 2015! Dat het maar een prachtig jaar in volle gezondheid mag worden. Team bs de Zevensprong Nummer 8 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2015

Nieuwsbrief 13 mei 2015 16 Nieuwsbrief 13 mei 2015 Beste ouder/verzorger, De examens zijn begonnen! Voor de kandidaten een spannende periode, maar ook een onrustige in verband met de meivakantie en de vrije dagen. Genoeg tijd

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e.

V a n d e d i r e c t i e. V a n d e d i r e c t i e. Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Ouderavond Op donderdag 17 maart en dinsdag 22 maart zijn de ouderavonden n.a.v. het rapport. Alle ouders worden hiervoor uitgenodigd. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 22, 25 februari 2016 Algemeen Studiedag Op woensdag 2 maart zijn alle leerlingen vrij van school. Er is dan een gezamenlijke studiedag voor de leerkrachten en pedagogisch

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015

Personeel. Andere schooltijden. februari 2015 februari 2015 Personeel We feliciteren meester Niels Waanders en zijn vrouw Marloes met de geboorte van hun tweede dochter Eva! Eva is geboren op maandag 19 januari en moeder en kind maken het goed. We

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Nr. 20 maandag 20 februari 2017 In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Dinsdag 21 februari: 13.15-14.30 uur Opa en oma middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016 Basisschool Dynamiek Nieuwsbrief Email: info@bsdynamiek.nl Jaargang 6 nummer 19 21 januari 2016 Jarigen We feliciteren de jarigen van deze week: Niek Tenbrink (7); Tatum Oonk (11); Isis Oonk (11); Tieme

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos.

Op 3 februari is juf Niceta bevallen van een dochter. Haar naam is Roos. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 12 maart tot 12.00 uur in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 17 maart 2014. Nog een week en dan

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden

Basisschool de Pas. A.s. vrijdag: VASTELOAVEND!! JAARGANG , februari. Averbodestraat AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, februari Vakanties/vrije dagen in schooljaar 2016/2017: Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7

bericht Belangrijke data: Tweede Wereldoorlog project stukjes geschreven door leerlingen uit groep 7 bericht Info : 30 Jaargang 14 : 08-04-2016 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 16 april Oud papier groep 4a 20 april Spelsportdag groep 3 en 4 in sporthal Quicksilver

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Weeknieuws nr februari 2019

Weeknieuws nr februari 2019 Weeknieuws nr.21 15 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn

Nadere informatie

Algemene informatie: In januari informeren we jullie over de inhoud van de eerste week Ik & de ander.

Algemene informatie: In januari informeren we jullie over de inhoud van de eerste week Ik & de ander. Jaargang 18, nummer 6 Datum 5 december 2014 Algemene informatie: Meer info op: www.obsdekring.nl Maandopening Sinds dit schooljaar openen we met de hele school samen de nieuwe maand. Iedere maand is een

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 61 Vrijdag 19 februari 2016 Vakantie- en

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 26 januari 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Carnaval is het feestelijke begin van de vasten. Vasten is de periode van veertig dagen voor

Nadere informatie

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur

Beste ouders, Beste vrienden, Carine Favoreel Directeur Volkslaan 27 8930 Menen - 056/513578 10 februari 2012 Kalender Krokusvakantie van zaterdag, 18 februari 2012 tot en met zondag, 26 februari 2012 Instap nieuwe kleuters maandag, 27 februari 2012 Schoolfeest

Nadere informatie