1. Staande voor NS-Station Nijkerk met uw rug naar het stationsgebouw LINKS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Staande voor NS-Station Nijkerk met uw rug naar het stationsgebouw LINKS."

Transcriptie

1 Fietsroutes Startplaatsen U kunt de route op twee plaatsen starten. Bij beide stations is parkeerruimte aanwezig. *Startpunt NS-Station Nijkerk: afstand 30 km of naar wens: 42 km (lange route via Putten). Routebeschrijving: 1. Staande voor NS-Station Nijkerk met uw rug naar het stationsgebouw LINKS. Tip: Het stationsgebouw van Nijkerk is gebouwd in een vorm die ooit door de Spoorwegmaatschappijen in Nederland als standaardtype (met 3 verschillende afmetingen) werd gebruikt. U kunt dit type stationsgebouw ook nog op andere plaatsen in Nederland tegenkomen. Parkeerruimte is bij het station aanwezig. 2. (± 120 m) Bij einde weg ziet u links de spoorwegovergang. U gaat RECHTS de Spoorstraat in. 3. (± 300 m) 3e weg LINKS (Kleterstraat). Tip: U rijdt langs enkele oude Nijkerkse panden, w.o. het 'Nutsgebouw' en enkele oude pakhuizen. Nijkerk was ooit een bloeiende tabak producerende stad. De 'GRUNO' was de laatste tabaksverwerkende industrie in Nijkerk, die pas enkele jaren geleden de poorten sloot. 4. (± 140 m) Schuin links de Langestraat in. Tip: U rijdt langs nog meer monumentale panden en voor u ziet u de bekende kerktoren van Nijkerk. Toen deze kerk werd gesticht op de plaats waar eerst een ander Godshuis stond, sprak men van de 'nije kerck' (nieuwe kerk). Men sprak dus al snel van Niekerk, Nijekerck en later Nijkerk. Sinds 1413 heeft Nijkerk stadsrechten verkregen van Hertog Reijnout IV van Gelre. 5. (± 280 m) Als u naast de kerk staat, gaat u RECHTS (Torenstraat).

2 Tip: Voor de grote kerk vindt u een beeldje van de 4 Heemskinderen op het Ros Beiaard (Een Belgische legende uit Dendermonde). 6. (± 160 m) 2e weg RECHTS Nieuwstraat. Deze straat komt uit op het marktplein. 7. (± 100 m) U rijdt nu het 'Plein' op. Tip: Op dit marktplein werd vroeger elke maandag een veemarkt gehouden (zie standbeeldje). Elk jaar in april is er nog steeds een feestelijke 'Boerenmaandag'. LINKS van u staat het vroegere 'Waaggebouw' met daarin tegenwoordig een vestiging van de ANWB/VVV. Voor het gebouw staat een monumentale lantaarn, in 1935 geschonken door de bevolking aan burgemeester J.C.A.M. Kluyve bij diens 25 jarig ambtsjubileum. Het Waaggebouw 8. Op het Plein LINKS. Volg de Kolkstraat langs de beek tot aan de havenkom. 9. (± 260 m) Bij de Havenkom gaat u LINKS. Tip: Rechts van de havenkom op de hoek ziet u het oude gemeentehuis van Nijkerk. Let op de gevelsteen met de waterhoogten bij diverse overstromingen van de Zuiderzee. 10. (± 30 m) Volg rechtdoor de Havenstraat. Tip: U rijdt langs het nieuwe gebouw 'De Bundel' van Brandweer, Politie en Rode Kruis. 11. (± 340 m) U gaat RECHTS de Watergoorweg op Tip: Eerder ziet u ook LINKS de Watergoorweg, maar die moet u NIET in! 12. (± 550 m) Bij de verkeerslichten de rondweg Ambachtsstraat (N301) oversteken. 13. U vervolgt de weg en rijdt na enige tijd over een brug over de snelweg A28.

3 Tip: U rijdt nu de uit 1356 daterende zeepolder 'Arkemheen' binnen. Voor u het weidse polderlandschap, waar nooit ruilverkaveling werd toegepast en waar sommige sloten nog het duizenden jaren geleden door de zee gevormde kronkelende verloop hebben. De polder is een vogelreservaat en als u geluk hebt, kunt u afhankelijk van jaargetijde, veel weide- en roofvogels ontdekken (o.a. grutto, tureluur, kievit, buizerd). 14. (± 1880 m) Op de kruising rechtdoor Nekkeveld in. 15. (± 2940 m) Aan het einde van de Nekkevelderweg in het gehucht Nekkeveld RECHTS de Zeedijk op. Volg bordjes Arkemheenroute. Tip: Ter hoogte van Nekkeveld is de dijk in 1916 voor het laatst doorgebroken en stroomde de - toen nog zoute - Zuiderzee de polder binnen, waardoor o.a. het grootste deel van Nijkerk onder water kwam te staan. 16. (± 2050 m) Bij het stoomgemaal RECHTS. Tip: Stoomgemaal 'Hertog Reijnout' heeft van 1883 tot 1983 de polder Arkemheen droog gehouden. In het bezoekerscentrum vindt u informatie over de natuur in de polder. En natuurlijk kunt u de prachtige oude stoommachine bewonderen. Op zgn. 'maaldagen' werkt de stoommachine ook. U kunt hier verder koffie, frisdrank, ijs, etc. verkrijgen. Op zondag en maandag gesloten. 17. U rijdt terug naar de Zeedijk en gaat RECHTS de dijk weer op en vervolgt deze. Tip: Na ongeveer 1 km ziet u Rechts onderaan de dijk boerderij de 'Ark'. 18. Als u geluk hebt, kunt u een schaapskudde op de dijk aantreffen. Tip: Deze kudde zorgt in opdracht van het waterschap voor het kort houden van het gras op de dijk en voor aanstampen van het dijklichaam. 19. (± 2000 m) Bij de sluis gaat u de brug over en vervolgt de Zeedijk. Tip: U steekt hier de Arkervaart over. Dit is een in de 17e eeuw gegraven vaart, die de vroegere

4 Zuiderzee verbond met de stad Nijkerk. Op de hoek staat het 'Ampt van Nijkerk' waar vroeger tol werd geheven op de binnenkomende scheepvaart. Later was dit de sluiswachterswoning. 20. (± 620 m) Steek de N301 over en vervolg de Zeedijk (VOORZICHTIG, het verkeer op de N301 rijdt 80 km/u). 21. (±1240 m) Volg de weg RECHTS de dijk af (Middelbeekweg). Volg bordje Arkemheenroute. 22. (± 530 m) Op splitsing LINKS (Arlersteeg). 23. (± 120 m) LINKS de oprit van het Putter Stoomgemaal in. Tip: Het Putter Stoomgemaal is een kleinere versie van het Stoomgemaal Hertog Reijnout in Nijkerk. Dit gemaal werd gebouwd in 1886, omdat gebleken was dat beide delen van de polder Arkemheen verbonden door een duiker onder de Arkervaart door, niet met uitsluitend het gemaal Hertog Reijnout droog konden worden gehouden. De duiker bleek echter niet groot genoeg en daarom moest er een tweede gemaal worden gebouwd. Na langdurige restauratie is ook dit gemaal vanaf 2006 weer in werkende staat. 24. Vanaf de oprit van het gemaal RECHTS (terug in de richting vanwaar u bent gekomen dus). 25. (± 120 m) Splitsing RECHTS terug naar de Zeedijk. 26. (± 530 m) Boven op de dijk RECHTS, het fietspad op de dijk weer op en dit volgen tot 'Strand Nulde'. Tip: U komt langs het elektrisch gemaal (Rechts) dat het Putter stoomgemaal vervangen heeft. Links ziet u de Delta Schuitenbeek, waar het met o.a. fosfaten verontreinigde water uit de Schuitenbeek door de ondiepe delta met o.a. riet en waterplanten wordt geleid, waardoor dit water op natuurlijke wijze wordt gezuiverd. 27. (± 4000 m) Over het bruggetje RECHTS Strand Nulde Tip: Op een schiereiland vlakbij 'Strand Nulde' staat een vogelobservatiehut die toegankelijk is (te voet!). 28. Over het bruggetje LINKS kunt u desgewenst te voet naar de vogelobservatiehut. Het is een onduidelijk wandelpad en zeker voor fietsers onduidelijk aangegeven. Tip: Er is bij 'Strand Nulde' een restaurant, een jachthaven en een tankstation. 29. (±230 m) Ga RECHTSAF door de tunnel onder de A28. Blijf deze weg rechtdoor volgen (Hoornsdam). 30. (± 950 m) KRUISPUNT. LET OP: Voor de korte route (30 km) gaat u NU verder met punt 56. U komt dan niet in Putten. Gaat u verder met het volgende punt dan volgt u de route door Putten (42 km).

5 LET OP: Als u in Putten bent gestart, dan NIET de korte route volgen, maar hier doorgaan met de volgende opdracht. 31. Rechtdoor de Stenenkamerseweg in. Richting PUTTEN. 32. (± 820 m) LINKS (Kuiterweg). 33. (± 620 m) RECHTS (Zuiderzeestraatweg). 34. (± 1000 m) NS station Putten. Tip: Dit is het alternatieve Start en Eindpunt. Als u in Putten start, is dit uw begin en eindpunt. Parkeerruimte is bij station aanwezig. 35. Volg de Stationsstraat. Richting CENTRUM. 36. (± 450 m) Op rotonde rechtdoor Stationsstraat volgen. Richting CENTRUM. 37. (± 1200 m) Bij rotonde rechtdoor. Dorpsstraat volgen en blijven volgen. 38. (± 390 m) Bij ING bank kruising oversteken. 39. (± 70 m) Splitsing LINKS aanhouden. Dorpsstraat blijven volgen 40. INFO VVV Putten: Als u het VVV zoekt, ga dan vlak voor de NH Kerk LINKS en direct weer LINKS. U ziet dan het VVV gebouw. 41. (± 280 m) Bij NH Kerk RECHTS de Kerkstraat in. Tip: Let op de gedenksteen in de zijgevel van de kerk. Vandaar werd op 1 en 2 oktober 1944 bijna de gehele mannelijke bevolking van Putten afgevoerd als represaille voor de door het verzet gepleegde aanslag op 30 september 1944 op enkele Duitse officieren. Zeven mannen uit Putten werden terstond doodgeschoten. 661 mannen werden afgevoerd waarvan er uiteindelijk totaal 545 omgekomen zijn in kampen of aan de gevolgen daarvan. Ook werd een groot deel van het dorp Putten door de Duitsers platgebrand. 42. (± 210 m) RECHTS (Achterstraat). 43. (± 100 m) LINKS (Molenstraat). 44. (± 230 m) Bij de molen rechtdoor de Halvinkhuizerweg in. Tip: De oorspronkelijke korenmolen Hert brandde af. In 1899 werd een complete molen vanuit de Zaanstreek naar Putten vervoerd ter vervanging van de molen t Hert. Tot Nijkerk per schip over het water en verder van Nijkerk naar Putten over de weg. 45. (± 850 m) Rotonde RECHTDOOR. Halvinkhuizerweg blijven volgen. 46. (± 500 m) RECHTS de weg vervolgen (Hooiweg). 47. (± 450 m) Kruising oversteken. 48. (± 120 m) Schuin LINKS de Hellerweg in. Geniet van de prachtige natuur om u heen! 49. (± 2600 m) Einde weg RECHTS. Tip: Rechts van u ligt een stuk ongerepte natuur van het landgoed 'Oldenaller'. 50. (± 870 m) Direct NA spoorwegovergang LINKS (Withagerweg). 51. (± 600 m) Weg gaat kortstondig over in een zandpad.

6 52. (± 200 m) RECHTS het fietspad volgen langs de Hoofdlaan Oldenaller. Tip: U rijdt door een met statige bomen overgroeide oude oprijlaan van het landgoed 'Oldenaller'. 53. (± 380 m) Steek de Nijkerkerstraat over (VOORZICHTIG SNELVERKEER). 54. Ga schuin LINKS de Oldenallerallee op. Tip: Let op de gedenksteen bij het bruggetje. Hier werd 30 september 1944 een aanslag gepleegd door het verzet op enkele Duitse officieren. Als represaille werden 7 mannen uit Putten terstond doodgeschoten. 661 mannen werden afgevoerd waarvan er uiteindelijk totaal 545 omgekomen zijn in kampen of aan de gevolgen daarvan. Ook werd een groot deel van het dorp Putten door de Duitsers platgebrand. Klik hier voor meer informatie. 55. Ga nu verder met punt Ga nu RECHTS de Waterweg in. Richting NIJKERK. 57. (± 770 m) RECHTS de weg vervolgen. 58. (± 300 m) Na de brug over de Schuitenbeek LINKS de Waterweg vervolgen. Richting bordje Arkemheenroute. 59. (± 1200 m) Vlak voor de Nijkerkerstraat gaat u RECHTS de Oldenallerallee in. Tip: Let op de gedenksteen bij het bruggetje. Hier werd 30 september 1944 een aanslag gepleegd door het verzet op enkele Duitse officieren. Als represaille werden 7 mannen uit Putten terstond doodgeschoten. 661 mannen werden afgevoerd waarvan er uiteindelijk totaal 545 omgekomen zijn in kampen of aan de gevolgen daarvan. Ook werd een groot deel van het dorp Putten door de Duitsers platgebrand. Klik hier voor meer informatie. 60. (± 1000 m) Links van de weg ligt het 'Kasteel' Oldenaller. Tip: De Oldenallerallee is de oprijlaan van het 'Kasteel' Oldenaller. Landgoed Oldenaller (445ha) was ooit een versterkte boerderij met een verdedigingsgracht. Het huidige 'Kasteel' Oldenaller werd in 1655 gebouwd. In 1850 werd het gemoderniseerd en in 1975 gerestaureerd en gedeeltelijk teruggebracht in de oude stijl. In het parkbos groeien onder andere bosanemonen en wilde hyacinten. Het 'Kasteel' is NIET voor publiek toegankelijk, maar het landgoed WEL.

7 61. (± 30 m) Hier gaat u LINKS tussen de bomen door langs de kasteelgracht (ZANDPAD). U rijdt langs de kasteelgracht door het landgoed. 62. (± 500 m) Blijf het zandpad langs de kasteelgracht volgen tot u links weer het kasteel ziet met een bruggetje. Ga hier RECHTS de (mogelijk met gras begroeide) verharde oude klinkerweg op. 63. (± 1500 m) Bij de schaapskooi de weg oversteken en de klinkerweg blijven volgen. Rechts ziet u 2 schaapskooien. 64. (± 500 m) Na het 'Jagershuis' gaat u RECHTS het fietspad langs de Nijkerkerstraat op. 65. (± 2300 m) Links ligt het landgoed Salentein. U blijft hierna het fietspad langs de Nijkerkerstraat vervolgen. Tip: Het huis op landgoed 'Salentein' is van oudsher een boerenhoeve. Dit is goed te zien aan de fraaie schuren met daarachter de boerderij, die tegenwoordig in gebruik is als luxe restaurant. De in 1906 toegevoegde hoektorens geven samen met de kantelen de indruk van een bescheiden kasteel. Ook de gebouwen met blauwwitte luiken behoren tot het landgoed. Het landgoed is in bezit van Pon-Holdings en helaas niet voor publiek toegankelijk. 66. (± 500 m) Bij de rotonde gaat u rechtdoor en ook de daarop volgende rotonde rechtdoor. 67. (± 1000 m) Rotonde bij het Univé gebouw gaat u driekwart rond richting NS station (Oranjelaan). 68. (± 400 m) NS-Station Nijkerk. Als u bij NS-Station Putten bent gestart, ga dan verder met punt 1 t/m 34.

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Uitwerking van de gehele route

Uitwerking van de gehele route Uitwerking van de gehele route Bij Gazelle Experience Center, Nijkerkerstraat Hoevelaken Start Nijkerkerstraat Nijkerkerveen en Nijkerk Frieswijkstraat Nijkerk Oosterstraat Nijkerk Molenplein Nijkerk Vetkamp

Nadere informatie

STRUINBULLETIN 22. September Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed

STRUINBULLETIN 22. September Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed STRUINBULLETIN 22 September 2012 Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed Jeneveren in de Boshuijzer Bergen Begeijsteren op het Landgoed Door: Frans Sijben - Nijmegen 22 : Landgoed

Nadere informatie

2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele

2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele 2007 Stichting ReCreatief Fietsen Traject 1 uit Fietsen langs Hunebedden Deze route mag alleen gebruikt worden voor eigen gebruik en op geen enkele andere manier worden vermenigvuldigd of verspreid. traject

Nadere informatie

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen Alternatieve NS-wandelroute dag 2 Er zijn twee redenen om een alternatief te bieden voor deze bekende NS-wandeling. De eerste is dat op dit moment in de uiterwaarden langs de IJssel gewerkt wordt aan het

Nadere informatie

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Overijssel 4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Deze route kunt u vanuit twee startplaatsen (Deventer, station

Nadere informatie

Wandelroute café du Midi (9,5 km)

Wandelroute café du Midi (9,5 km) Wandelroute café du Midi (9,5 km) 7 Wandelroute Café du Midi (9,5 km) Stempelplaats Café du Midi, Noordeindseweg 70, Delfgauw. wwwdumididelfgauw.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur zaterdag

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

Uitwerking van de gehele route

Uitwerking van de gehele route Uitwerking van de gehele route Bij Gazelle Experience Center, Nijkerkerstraat Hoevelaken Start Nijkerkerstraat Nijkerkerveen en Nijkerk Frieswijkstraat Nijkerk Oosterstraat Nijkerk Molenplein Nijkerk Vetkamp

Nadere informatie

Traject Assen - Anderen 11,5 km

Traject Assen - Anderen 11,5 km 1 Hondsrugpad Assen - Drouwen Traject Assen - Anderen 11,5 km Deze Assen variant is een afsplitsing van het Hondsrugpad tussen Emmen en Groningen. Het begint bij het station van Assen en gaat in zuidoostelijke

Nadere informatie

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht

: Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten. Bijzonderheden : onverhard 80% : heide, bos en ven : Versie februari Restaurant Boszicht Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 KM : Drenthe : Echten : P van Restaurant Boszicht : Zuidwolderweg 38 : 7932 PR Echten RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden :

Nadere informatie

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade

Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade Bewonersplatform Kerkrade-Oost- Wandelen in Kerkrade WETENSWAARDIGHEDEN Startpunt: Museumplein. Hier kunt u uw auto parkeren. Duur: 45 tot 70 minuten. Heuvelachtig Niet geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Gemeente Steenbergen. Fietsroute. De ronde van groot Steenbergen

Gemeente Steenbergen. Fietsroute. De ronde van groot Steenbergen Gemeente Steenbergen Fietsroute De ronde van groot Steenbergen Fietsroute de ronde van 'groot' Steenbergen Deze fietsroute laat u kennismaken met alle kernen van de gemeente Steenbergen. Tot de gemeente

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE De Meeldijk vormt de grens van s-heer Arendskerke en de Ankeverepolder. Beide polders bevinden zich op een oude kreekrug, die zich van Goes via s-heer Arendskerke richting Lewedorp uitstrekt. 12. Meeldijk

Nadere informatie

MGCC Regio Midden-Nederland

MGCC Regio Midden-Nederland MGCC Regio Midden-Nederland Start: Pannenkoekenhuis De Stapel(b)akker Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt Oude Waag 21 4153 RC BEESD Tel. 0345-618901 Tijdstip: Ontvangst vanaf: 11.30 uur Start: wanneer

Nadere informatie

De Vuursche. Scootmobiel. Door de bossen met de scootmobiel

De Vuursche. Scootmobiel. Door de bossen met de scootmobiel Staatsbosbeheer Regio West Naritaweg 221, 1043 CB Amsterdam T 020-7073700 www.staatsbosbeheer.nl Scootmobiel De Vuursche Door de bossen met de scootmobiel Scootmobielroute in De Vuursche In deze folder

Nadere informatie

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof)

1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) Wandeling:2 Liempde-Olland-Kasteren-Liempde Start: Café Het Wapen van Liempde 1) Dorpsstraat oversteken en L-af voor langs het (oude) gemeentehuis van Liempde, bij splitsing R-door(Den Achterhof) 2) Bij

Nadere informatie

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be

27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen. www.wandelwiki.be 27-12-2013 Wandelroute Twente Hezingen Galgenberg en Paardenslenkte. We maken een prachtige wandeling in het buitengewoon stille en glooiende grensgebied van Nederland en Duitsland ten noorden van Ootmarsum.

Nadere informatie

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d Rijkdom in Broek in Waterland Versie 3 d.d. 25-09-2014 Rijkdom in Broek in Waterland Beste puzzelaar, Je staat nu midden in Broek in Waterland. Broek betekent een moerassig gebied. In de omgeving zijn

Nadere informatie

14 km, 70% kleine asfaltweggetjes, 30% graspad. Met 2 uitbreidingen ongeveer 17 km.

14 km, 70% kleine asfaltweggetjes, 30% graspad. Met 2 uitbreidingen ongeveer 17 km. Rondje Loppersum Routebeschrijving vanaf spoorwegstation Loppersum, oktober 2016 14 km, 70% kleine asfaltweggetjes, 30% graspad. Met 2 uitbreidingen ongeveer 17 km. Horeca Je zou het niet verwachten op

Nadere informatie

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE

ARENDPAD 1 en 2 WANDELINGEN ROND S-HEER ARENDSKERKE Het start- en eindpunt van de wandeling is bij het Heer Arendhuis, Torenring 46 in s-heer Arendskerke, vlak bij de kerk. Er zijn 2 routes, Arendpad 1: 6,8 kilometer en Arendpad 2: 9,3 kilometer. Arendpad

Nadere informatie

Wandeltocht rondje Oele (4,6 km)

Wandeltocht rondje Oele (4,6 km) Wandeltocht rondje Oele (4,6 km) Een afwisselende wandeling vanaf het rustpunt Erve het Geurts De wandeling voert u door een landelijke omgeving in Oele (verouderd ook: Eule, Nedersaksisch: Eul genoemd).

Nadere informatie

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk.

U start bij het beeld van Albert Mol en loopt de Dorpsstraat in richting de kerk. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Gelderland - Achterhoek : Laren : Plein bij (div horeca) : Deventerweg 1 : 7245 AW Laren RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden

Nadere informatie

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard

: Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 21 km : Drenthe : Gees : Tourist Info Gees : Dorpsstraat 47 : 7863 PB Gees Bijzonderheden : bos, heide, mooie ven : 70% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD =

Nadere informatie

Het eerste stuk gaat door het centrum van Putten en aan het einde komt u weer door het centrum

Het eerste stuk gaat door het centrum van Putten en aan het einde komt u weer door het centrum Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 17 KM : Gelderland : Putten : P Gemeentehuis : Brinkstraat : Putten : Bos en heide : Horeca op 2 derde : 80 % onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40 Fietsroute Ede P=paddenstoel / Y=wegwi jzer / ri =richting / 62/80/79=knooppunt / LA=linksaf / RA=rechtsaf / RD=rechtdoor Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39

Nadere informatie

LIEMERS-KNOOPPAD. H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant) Beschrijving route 3. (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda

LIEMERS-KNOOPPAD. H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant) Beschrijving route 3. (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda LIEMERS-KNOOPPAD Beschrijving route 3 (Zevenaar, Groessen, Pannerden, Ooij, Zevenaar) Legenda = Markering = Markering: looprichting = Markering: hier niet ingaan H = Horeca (koffiehuis/café/restaurant)

Nadere informatie

Auto- en motorroute. Gemeente Roermond. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 39 km

Auto- en motorroute. Gemeente Roermond. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 39 km Gemeente Roermond Overzichtskaart Route informatie Lengte: 39 km Deze route brengt je door de gemeente Roermond en alle kerkdorpen van de gemeente Roermond. Je ontdekt tijdens de route waarom Roermond

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015

Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Saleminkpad (Terborg, Silvolde, Sinderen, Ulft) versiedatum 16 maart 2015 Naar: Ondankbare Grond, een boerenepos, door Leo en Theo Salemink. Uitgeverij Fagus, Aalten [ISBN 978-94-91634-25-3] http://www.fagus-uitgeverij.nl/site/verschenen/artikelen/2014/11/15_ondankbare_grond.html

Nadere informatie

115 Twee beekjes over en door beeldentuin, landgoed Quadenoord.

115 Twee beekjes over en door beeldentuin, landgoed Quadenoord. 115 Twee beekjes over en door beeldentuin, landgoed Quadenoord. Op kruising met betonfietspad rechtsaf. Waar fietspad afsplitst, pad rechts Pad boven langs beek volgen, verderop onder langs beek. Door

Nadere informatie

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp)

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) START FIETSPROEF Goed langs de rechterzijde van de straat rijden tot op het einde. Aan het kruispunt moet je oversteken en linksaf het

Nadere informatie

Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km

Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km Welkom op Huis te Eerbeek Wandelroute over landgoed Huis te Eerbeek. Lengte: 5 km Landgoed Huis te Eerbeek ligt aan de rand van het Veluwse dorp Eerbeek. Centraal op het landgoed ligt het Huis te Eerbeek.

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT Een van de mooiste marktpleinen van Brabant ligt in Oirschot. Dit marktplein is beschermd dorpsgezicht en de kastanje- en lindebomen, de gaaf bewaarde oude huizen,

Nadere informatie

Jubileum uitgave 50 jaar IVN-Oisterwijk

Jubileum uitgave 50 jaar IVN-Oisterwijk 50 Jubileum uitgave 50 jaar IVN-Oisterwijk Inhoudsopgave Voorwoord Voorzitter.pag 1 Felicitaties pag 2 IVN landelijk NME IVN Boxtel Heemkundekring Natuurmonumenten LNMH Brabants Landschap Werkgroepen pag

Nadere informatie

ETAPPE 1 ASSEN - GASTEREN

ETAPPE 1 ASSEN - GASTEREN ROUTEWIJZIGINGEN LOOP LANGS DE HUNEBEDDEN (181203, blad 1) In maart 2017 verscheen de tweede editie van De Loop van de Hunebedden waarin we de wijzigingen die op dat moment bekend waren, uiteraard meegenomen

Nadere informatie

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km Route 6 47.1 km Midden-Delflandroute Midden-Delfland is een mini-groen Hart, dat ingeklemd ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Delft. Het is nog steeds verrassend rustig en landelijk in dit mooie polderland.

Nadere informatie

Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie

Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie Fietsroute Gelderse Vallei en Grebbelinie Deze route wordt aangeboden 50 50 Hotel Belmont Start- en eindpunt: 50 50 Hotel Belmont, Goorsteeg 66 in Ede Afstand: 39,5 km Op de rand van Veluwe en Gelderse

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Fietsen Polderpadroute: Van stadse frats naar lekker groen

Fietsen Polderpadroute: Van stadse frats naar lekker groen Fietsen Polderpadroute: Van stadse frats naar lekker groen 27 km Nog geen tien minuten nadat je station Rotterdam-Noord heb verlaten, fiets je al temidden van het groen. Het fluitenkruid bloeit, kleine

Nadere informatie

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Inleiding We beginnen in de Zuidplaspolder op de kruising van de Ringvaartlaan en het fietspad dat omhooggaat naar de Gele Brug en het Oude Dorp. Bij het

Nadere informatie

De route vinden. De wandeling van Sarah

De route vinden. De wandeling van Sarah De route vinden Sarah logeert bij haar oma in Utrecht. Oma woont naast een molen. Oma zegt: "Ga eens naar de Dom wandelen. De Dom zie je al vanaf de hoek van de straat. Als je terug gaat, let je goed op

Nadere informatie

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler

STRUINBULLETIN. Juni 2010 KORTE STRUIN 7. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler. Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler STRUINBULLETIN Juni 2010 KORTE STRUIN 7 Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Canadese Erebegraafplaats Groesbeek Door het Nederrijk naar het Duitse Wyler Door Frans Sijben, Nijmegen Hoe bereikt u het

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Exloo Valthe - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 24 km Schaapskooi tegenover het gemeentehuis Exloo parkeerplaats bij Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen 1

Nadere informatie

PROEF DE POLDER. 1 e etappe 11,48 km. Vertrek Brasserie Kade (U begint met koffie en gebak tussen uur.

PROEF DE POLDER. 1 e etappe 11,48 km. Vertrek Brasserie Kade (U begint met koffie en gebak tussen uur. PROEF DE POLDER 1 e etappe 11,48 km Brasserie Kade 10 033 246 40 42 (U begint met koffie en gebak tussen 10.00 11.00 uur.) 1. Met uw rug naar Brasserie Kade 10 slaat u rechtsaf (Westkadijk). 2. Op het

Nadere informatie

LANDGOED VILSTEREN - WATER

LANDGOED VILSTEREN - WATER LANDGOED VILSTEREN - WATER ROUTE 4,5 km Welkom op het ca. 1.051 hectare grote particuliere landgoed Vilsteren, eigendom van de familie Cremers, waar naast bos, heide en cultuurland ook veel water te vinden

Nadere informatie

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren.

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren. Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Rij over de Bruistensingel richting s-hertogenbosch Rij langs het Shell benzinestation. (volg het bord Avonturenland).

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

specimen Dorpsommetje Izakje de Vries Zuidwest Drenthe www.drenthe.nl Wandelen en genieten van de omgeving! De lengte van deze route is 12 kilometer

specimen Dorpsommetje Izakje de Vries Zuidwest Drenthe www.drenthe.nl Wandelen en genieten van de omgeving! De lengte van deze route is 12 kilometer Dorpsommetje Izakje de Vries Zuidwest Drenthe De lengte van deze route is 12 kilometer Wandelen en genieten van de omgeving! www.drenthe.nl Dorpsommetje Izakje de Vries De Dorpsvereniging Nijeveen heeft

Nadere informatie

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Deze fietstocht laat u de mooie plekjes en locaties zien waar wij van het hoogheemraadschap en de vereniging Molenvrienden Rottemerengebied trots op zijn. De fietsroute

Nadere informatie

Wandel mee met de SP!

Wandel mee met de SP! Wandel mee met de SP! De Veghelse Verbindingsroute De SP in Veghel heeft een wandelroute bedacht, de Veghelse Verbindingsroute, om aandacht te vragen voor de natuurwaarde van het Duits Lijntje. Er zijn

Nadere informatie

Fietsen over het Regge fietspad C.

Fietsen over het Regge fietspad C. Fietsen over het Regge fietspad C. In het buitenland zijn ze er al jaren, goed bewijzerde fietspaden langs rivieren. Zo kun je in Duitsland fietsen langs de Moezel, de Donau of de Elbe. Ook kleinere rivieren

Nadere informatie

tuinwijk vogelenbuurt pijlsweerd wijk c Utrecht CS Met de trein naar Utrecht

tuinwijk vogelenbuurt pijlsweerd wijk c Utrecht CS Met de trein naar Utrecht Met de trein naar Utrecht In het Centraal Station loopt u door "Hoog Catharijne" naar de uitgang "Vredenburg". Op het plein loopt u langs het Muziekcentrum richting het kantorencentrum La Vie de "Lange

Nadere informatie

Fiets route ZAANROUTE 30/45/65KM

Fiets route ZAANROUTE 30/45/65KM VVV Stichting Toerisme Wijk aan Zee Julianaplein 13-15 1949 AT Wijk aan Zee Tel: 0031 (0) 251 374253 Fax: 0031 (0) 251 375464 www.visitwijkaanzee.nl e-mail: infovisitwijkaanzee.nl www.visitwijkaanzee.nl

Nadere informatie

KORTE STRUIN 17. Maart Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen

KORTE STRUIN 17. Maart Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen KORTE STRUIN 17 Maart 2018 Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen Door Frans Sijben Nijmegen Deze korte Struin vertrekt vanuit Hatert. U loopt een tijd langs de rand van de wijk. Maar al gauw

Nadere informatie

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM STROOMAFWAARTS De afstand van zuil 1 (Cottessen) tot zuil 14 (Stokhem) is circa 14 km. De gedichtenroute in de Gemeente Gulpen-Wittem begint bij de Heimansgroeve:

Nadere informatie

Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe

Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe Fietsen langs rietgedekte hooibergen in de Betuwe Hooibergen, boomgaarden en bloesem route Een fietstocht door de Betuwe, onder meer langs de Linge en Mariënwaerdt. 35 km. Versie april 2008 Over hooibergen

Nadere informatie

: Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde. : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde. : 60 % onverhard

: Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde. : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde. : 60 % onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 18 KM : Gelderland-Achterhoek : Lichtenvoorde : Restaurant Skik & Zo : Boschlaan 26 : 7131 RC Lichtenvoorde : Landelijk : 60 % onverhard : versie november

Nadere informatie

: Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen. : Horeca in Rolde

: Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen. : Horeca in Rolde Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 21 KM : Drenthe : Assen-Rolde vv : Achterkant Station Assen : Bij de looptunnel naast de P : Oosterparallelweg : Assen Bijzonderheden : 70% onverhard hei, weiland

Nadere informatie

Fietsen langs de Zoom

Fietsen langs de Zoom Fietsroute langs de turfvaart de Zoom Fam. Blankers 2-mrt-17 Deze fietstocht gaat door bossen, langs bosranden, langs open landerijen en door de stad Bergen op Zoom. De fietsroute begint in Bergen op Zoom,

Nadere informatie

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Exloo - Ees : Bussemaker Diner Cafe : Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

Fietsroute Prinsentuin College Odenbosch

Fietsroute Prinsentuin College Odenbosch Fietsroute Prinsentuin College Odenbosch Fietsroute Prinsentuin College Oudenbosch De start van de route is de rotonde St. Janstraat / Noorderstraat / Rucphensebaan. Hier vandaan rijden we over het fietspad

Nadere informatie

STRUIN BULLETIN STRUINROUTE Augustus Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder

STRUIN BULLETIN STRUINROUTE Augustus Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder STRUIN BULLETIN STRUINROUTE 26 16 Augustus 2015 Nijmeegse Waal-Wildernis en Boerenland Ooijpolder Door Frans Sijben Nijmegen Deze Struinroute start midden in de bewoonde wereld van de stad Nijmegen. Maar

Nadere informatie

Deze fietstocht wordt u aangeboden door. In samenwerking met. Ter gelegenheid van

Deze fietstocht wordt u aangeboden door. In samenwerking met. Ter gelegenheid van Deze fietstocht wordt u aangeboden door In samenwerking met Ter gelegenheid van Editie met zonder beschrijving van de interessante punten. 2 Punt Afstand routebeschrijving De fietstocht start voor het

Nadere informatie

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl De ommetjes van Gemeente Boxmeer De ommetjes van Gemeente Boxmeer Gekoppeld aan het wandelroutenetwerk zijn verspreid over de gemeente Boxmeer korte wandelroutes uitgezet. Tijdens de wandeltochten kunt

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg. Les 6: Speurtocht door Maastricht

Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg. Les 6: Speurtocht door Maastricht Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg Les 6: Speurtocht door Maastricht Les 6:Speurtocht door Maastricht Opdrachten Deze speurtocht is speciaal voor jullie uitgezet. Ze voert

Nadere informatie

Routewijzigingen Groot-Frieslandpad (1 e druk 2016)

Routewijzigingen Groot-Frieslandpad (1 e druk 2016) Routewijzigingen Groot-Frieslandpad (1 e druk ) 21 6 t/m 15 04 terug Gedurende sommige delen van het jaar loopt er een stier door het weiland bij de Dwangburcht. Dan geldt er een omleiding die in het veld

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

[Z]aan de Wandel. [Z]aan de Wandel - 5e Editie. Hembrugterrein 10 KM ROUTEBESCHRIJVING. Samen strijden tegen borstkanker!

[Z]aan de Wandel. [Z]aan de Wandel - 5e Editie. Hembrugterrein 10 KM ROUTEBESCHRIJVING. Samen strijden tegen borstkanker! 10 KM ROUTEBESCHRIJVING - 5e Editie Startlocatie: Hembrugterrein Hemkade 18 / 20 - Zaandam Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 6 SEPTEMBER 2015 Loop niet midden op de weg of op fietspaden en geef de overige

Nadere informatie

Pagina/Regel/Kaart Richting Melding Tekst wijzigen in/nieuwe situatie 33 t/m 43-07, 09 10, en 11

Pagina/Regel/Kaart Richting Melding Tekst wijzigen in/nieuwe situatie 33 t/m 43-07, 09 10, en 11 Routewijzigingen Streekpad WaddenWandelen (1 e druk 2013) 33 t/m 43-07, 09 10, en 11 33 t/m 43-07 t/m 11 Van maart t/m september 2019 is op verschillende stukken de aangegeven route buiten de dijk afgesloten

Nadere informatie

: Hotel Restaurant Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 80% onverhard. Route samengesteld door Wandelvanuit.nl.

: Hotel Restaurant Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 80% onverhard. Route samengesteld door Wandelvanuit.nl. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 12 KM : Drenthe : Ees : Hotel Restaurant Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees Bijzonderheden : Bos, heide, stormbos : 80% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam. Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014

Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam. Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Startlocatie: Zaanlands Lyceum Vincent van Goghweg 42-1506 JD Zaandam Starttijd: 11.30 uur - ZONDAG 7 SEPTEMBER 2014 Loop niet midden op de weg of op fietspaden en geef de overige weggebruikers de ruimte.

Nadere informatie

De wandelroute is op de kaart te bekijken via:

De wandelroute is op de kaart te bekijken via: Wandelroute Gelderland DR 2016.05 Deze Op Verkenning beschrijft een ongeveer 16,3 km lange lijnwandeling vanaf halte Hoofdige Boer in Almen (beginpunt) naar het station van Vorden als eindpunt. Lijn 54

Nadere informatie

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen.

Vanaf de Tippe als je er met de rug naar toestaat. RA. Van Royenlaan. Daarna tweede RA fietspad ri. Vledderveen. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 17 Km : Drenthe : Vledder : Restaurant de Tippe : Lesturgeonplein 5 : 8381 EX Vledder Bijzonderheden : bos, heide en vennen : 90% onverhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre Wintelre Vessem beers n Waalre Veldhoven Knegsel Zandoerle Oerle Eindhoven Eindhoven Airport 51 52 82 83 62 88 60 61 07 44 45 28 30 49 40 15 18 91 02 03 41 35 38 53 86 63 42 43 25 22 16 04 48 36 37 10

Nadere informatie

Rondwandeling Wolfheze

Rondwandeling Wolfheze Rondwandeling Wolfheze 10.6 km wandelen Gevarieerde rondwandeling door de geheimzinnige Wolfhezer bossen, uitgezet door boswachter Herman Veerbeek. Wandel langs machtige Wodanseiken, stokoude dennen, golvende

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Zuid-Holland Bodegraven-Reeuwijk 900m 35.7 (ongeveer 2:04 u.) Fietsroute 115186 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Zuid-Holland Bodegraven-Reeuwijk

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

Net over de grens 37 km

Net over de grens 37 km STARTPUNT: Postelhoek Laagsestraat 56, 7637 PC Oud Ootmarsum Overijssel Net over de grens 37 km De fietsroute Net over de grens brengt u vanaf eetcafé Postelhoek in Oud-Ootmarsum al snel in Duitsland.

Nadere informatie

: Diever, Drents Friese Wold. : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever

: Diever, Drents Friese Wold. : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Diever, Drents Friese Wold : P Diever : bij informatiecentrum : Bosweg 2a : 9781 LE Diever RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting

Nadere informatie

Wandelen in Elsendorp door alle windstreken

Wandelen in Elsendorp door alle windstreken Wandelen in Elsendorp door alle windstreken Kerkplein Paradijs Kassen Gerele Peel Limbraweg Stichtingseweg Totale route ca. 20 km (blauwe route, wandelen) West route ca. 5 km. (gele route) Noord route

Nadere informatie

paadjes langs de gasopslag bij Langelo, via Westervelde terug naar Norg.

paadjes langs de gasopslag bij Langelo, via Westervelde terug naar Norg. Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 20 KM : Drenthe : Norg : P op de Brink voor de kerk : Norg Bijzonderheden : Bos, heide en essen : 80% onverhard : versie Augustus 2017 RA = Rechtsaf LA = Linksaf

Nadere informatie