Voorwaarden voor deelname BMW Golf Cup Special Edition Thailand. 24 november 4 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden voor deelname BMW Golf Cup Special Edition Thailand. 24 november 4 december 2016"

Transcriptie

1 Voorwaarden voor deelname BMW Golf Cup Special Edition Thailand 24 november 4 december 2016 Elke deelname aan de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 die door BMW Belgium Luxembourg NV (hierna BMW ) wordt georganiseerd, is onderworpen aan de volgende voorwaarden. Door het online inschrijvingsformulier in te vullen, bevestigt de deelnemer kennis te hebben genomen van deze voorwaarden, en deze te aanvaarden. De deelnemer-consument heeft het recht aan BMW mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. 1. Inschrijving Inschrijving is enkel mogelijk via het online inschrijvingsformulier. De inschrijving is slechts definitief indien het inschrijvingsgeld binnen de 7 kalenderdagen gestort wordt op rekeningnummer Deutsche Bank Brussel BE met vermelding voornaam/ naam/ BMW Golf Cup Special Edition Thailand Bij gebreke aan betaling binnen voormelde termijn, vervalt de inschrijving. Zodra de tijdige betaling ontvangen werd en de inschrijving definitief is, ontvangt de deelnemer een bevestigingsmail. De bevestiging van deelname is niet overdraagbaar. Gezien het beperkt aantal plaatsen passen we het systeem toe van First In, First Served. 2. Deelnamevoorwaarden Om op een actieve manier te kunnen deelnemen aan de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 dient de deelnemer aan volgende voorwaarden te voldoen: - Minimum 18 jaar oud zijn - Golfspeler met minimum handicap van 36 - In het bezit zijn van een geldig golf federatienummer 3. Geldige internationale reispas. Iedere deelnemer moet beschikken over een geldig internationaal paspoort/reispas, minstens geldig tot 6 maanden na het vertrek. Deelnemers met een niet-belgisch paspoort moeten bovendien alle visumformaliteiten vereist door Thailand vervullen, en dienen zich dienaangaande te informeren bij hun respectievelijke ambassade. BMW staat niet in voor reizigers die niet aan de vereisten van huidig artikel 4 voldoen en die om deze reden de toegang tot Thailand zouden worden geweigerd. In geen geval kan de deelnemer aanspraak maken op een schadevergoeding of op een terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

2 4. Afstand van aansprakelijkheid Deelname aan de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 gebeurt volledig op eigen risico. De deelnemer stemt ermee in afstand te doen van zijn recht de aansprakelijkheid in te roepen van BMW en haar dochterondernemingen, filialen, leveranciers, contractanten, alsook van de kaderleden, bestuurders, werknemers en mandatarissen van deze ondernemingen, en hen te vrijwaren tegen elke vordering of aanspraak, met inbegrip van, doch niet beperkt tot, persoonlijk letsel, overlijden of beschadiging aan of verlies van eigendom, voortvloeiend uit de deelname aan de BMW Golf Cup Special Edition Thailand Deze uitsluiting van aansprakelijkheid vervalt ingeval de schade geleden door de deelnemer veroorzaakt werd door grove nalatigheid van BMW of haar dochterondernemingen, filialen, leveranciers, aannemers, alsook van de kaderleden, bestuurders, werknemers en mandatarissen van deze ondernemingen. 5. Veiligheidsvoorschriften Deelnemers van de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 dienen zich uiterst gedisciplineerd te gedragen en dienen de aanwijzingen van de medewerkers van BMW en de organisatie strikt op te volgen. 6. Beeld- en geluidsopnames BMW heeft het recht om tijdens de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 beelden/of geluidsopnames te (laten) maken en deze te gebruiken voor pers- en PR-doeleinden alsook voor commerciële acties. Door de deelnemers zelf gemaakte beeld- en/of geluidsopnames mogen enkel gebruikt worden voor privédoeleinden. 7. Wijzigingen en annuleringen door BMW BMW behoudt zich op ieder moment het recht voor om de inhoud van het programma te wijzigen of een training te annuleren als gevolg van slechte weersomstandigheden, overmacht of andere onvoorziene omstandigheden die de uitvoering van de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 onmogelijk maken. In het geval de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 wordt geannuleerd zal het totale inschrijvingsgeld worden terugbetaald aan de deelnemer. De deelnemer zal in geen geval aanspraak kunnen maken op een bijkomende vergoeding. 8. Wijzigingen en annulering door de deelnemer Een annulering van de deelname aan de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 dient te gebeuren met een naar Annulering van de deelname voor 1 juli 2016 is kosteloos. In geval van annulering vanaf 1 juli 2016 is 50% van het inschrijvingsgeld verschuldigd. In geval van annulering vanaf 1 september 2016 is 75% van het inschrijvingsgeld verschuldigd. In geval van annulering minder dan 30 dagen voor de vertrekdatum is 100% van het inschrijvingsgeld verschuldigd.

3 9. Herroepingsrecht De consument-koper wordt bij deze ingelicht aangaande zijn herroepingsrecht. Herroepingsrecht U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de overeenkomst werd afgesloten. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u BMW Belgium Luxembourg NV (adres: Lodderstraat 16 te 2880 Bornem guy.le-compte@bmw.be. via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of ) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website [webadres invullen]. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u onverwijld op een duurzame gegevensdrager (bijvoorbeeld per ) een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

4 Modelformulier voor herroeping (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) - Aan [hier dient de handelaar zijn naam, adres en, indien van toepassing, zijn fax en e- mailadres in te vullen : - Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*) - Besteld op (*)/Ontvangen op (*) - Naam/Namen consument(en) - Adres consument(en) - Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) - Datum (*) Doorhalen wat niet van toepassing is." 10. Reisverzekering/annulatieverzekering. Reis- en/of annulatie verzekeringen zijn niet inbegrepen. De deelnemer staat zelf in voor het afsluiten van een annulatie- en/of reisbijstandsverzekering indien gewenst. Deze annulatie en/of reisbijstandsverzekering kan aangevraagd worden bij het reisbureau HRG. Voor een offerte kan u hen contacteren op het volgend adres Evelyn.VanHoorick@hrgworldwide.com 11. Golf Play De BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 wordt gespeeld in Single Stableford. Met deze spelformule speelt de speler individueel tegen de par, rekening houdend met zijn exacte handicap. De speler ontvangt dus een aantal strokes naar verhouding met zijn werkelijke handicap en deze worden verdeeld over de moeilijkste holes in functie van hun index. De marker neemt nota van de brut scores op de kaart van zijn partner. De marker is slechts aansprakelijk voor totale brut score. De winnaars worden bepaald door de cumul van de punten gespeeld tijdens de twee rondes:1 e ronde in Thai Country Golf Club en de 2 e ronde in de Blue Canyon Country Club Phuket.

5 In geval van betwisting zal enkel het Sportief Comité van de BMW Golf Cup International in staat zijn om beslissingen te nemen. Wanneer op het einde van het parcours een gelijkstand plaatsvindt, zal de uiteindelijke verdeling bepaald worden door het kiezen van: - De speler die de beste netto score heeft over de 9 laatste holes - In geval van gelijkstand op de laatste 9 holes, zal het de speler zijn die de beste netto score over de laatste 6 holes heeft behaald - In geval van gelijkstand op de laatste 6 holes, zal het de speler zijn die de beste netto score over de laatste 3 holes heeft behaald - In geval van gelijkstand op de laatste 3 holes, zal het de speler zijn met de laagste handicap. - In het geval van gelijkstand tijdens een wedstrijd georganiseerd in shotgun, zullen de laatste 9 holes van de scorekaart van de speler in acht genomen worden (de holes 10 tot en met 18). 12. Vluchten en Bagage De rechtstreekse vluchten heen en terug gebeuren met Thai Airways. Zowel in Economy & Business Class heeft u recht op handbagage niet zwaarder dan 7 kg met de toegestane maten 56 x 36 x 23cm. Wat de ingecheckte bagage betreft heeft u recht op maximum 30 kg in Economy Class per persoon (bagage en golftas samen max 30 kg) en 40 kg in Business Class per persoon (bagage en golftas samen max 40 kg). Indien u deze overschrijdt zal u persoonlijk ter plaatse bij de check-in dienen bij te betalen. 13. Optionele activiteiten Optionele activiteiten zoals extra greenfees, spabehandelingen, zijn niet inbegrepen in de deelnameprijs en dienen bijkomend persoonlijk door de deelnemer betaald te worden. 14. Persoonsgegevens en privacy BMW verzekert u de vertrouwelijke verwerking van uw persoonsgegevens overeenkomstig de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Deze gegevens zullen door BMW worden verwerkt voor het beheer van haar commerciële relatie met u en om promotie te voeren voor diensten en producten van BMW, met haar verbonden ondernemingen of haar preferentiële partners. Behoudens verzet van uw zijde, kunnen uw gegevens ook worden overgemaakt aan vennootschappen verbonden met BMW of aan andere vennootschappen waarmee BMW nauwe contractuele banden onderhoudt (haar verdelernet). U beschikt te allen tijde over het recht op toegang tot deze gegevens, verbetering of verzet tegen het gebruik ervan. Verantwoordelijke voor de verwerking is BMW Belgium Luxembourg NV, Customer Relations, Lodderstraat 16, 2880 Bornem (contact.be@bmw.be).

6 15. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken Alle aspecten van de BMW Golf Cup Special Edition Thailand 2016 zijn onderworpen aan het Belgische recht. In geval van geschillen zijn uitsluitend de rechtbanken van het arrondissement Brussel bevoegd.

Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015

Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015 Voorwaarden voor deelname BMW M Power Experience Las Vegas (USA) van 8 tot 13 mei 2015 Elke deelname aan de BMW M Power Experience 2015 die door BMW Belgium Luxembourg NV (hierna BMW ) wordt georganiseerd,

Nadere informatie

BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ

BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ BMW Golf Cup Special Edition 2018 Mauritius Practicalia - FAQ Vluchten - Hoeveel tijd op voorhand moet ik op de luchthaven zijn? We vragen aan alle deelnemers om ten laatste 2u30 vóór het vertrekuur aanwezig

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens quelbordel Begijnenstraat 31, 2800, Mechelen info@quelbordel-design.be 0485 06 67 14 Ondernemersnummer: 0652.935.407 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Informatie rondom garantie & retour

Informatie rondom garantie & retour Informatie rondom garantie & retour Retourneren U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour

Nadere informatie

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten 1. Toepassing Deze Productvoorwaarden zijn een aanvulling op de Leveringsovereenkomst voor Elektriciteit en/of Gas aan consumenten en de daarop geldende

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE 1 Uitbater van webwinkel en gelding van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiting van de overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd van

Nadere informatie

bijlage A: Vrijopnaam modelcontractvoorwaarden

bijlage A: Vrijopnaam modelcontractvoorwaarden bijlage A: Vrijopnaam modelcontractvoorwaarden Vrij Op Naam B.V. gevestigd te Rotterdam, postadres: Postbus 37019, 3005 LA Rotterdam, KvK 62138073, Handelend onder de naam "Vrijopnaam en Klant: Naam: Adres:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brandfield.be

Algemene voorwaarden Brandfield.be Algemene voorwaarden Brandfield.be 1. INFORMATIE OVER ONS Deze website wordt beheerd en de goederen die u koopt zal door Brandfield B.V. ( "wij" of "Brandfield" ) worden geleverd. Wij zijn geregistreerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Mode GmbH & Co. KG 1 Exploitant van de Online Shop en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiten van overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018

Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018 Deelnemersvoorwaarden FitStap Bijgewerkt op: 12 januari 2018 Algemeen: Deze deelnemersvoorwaarden zijn van toepassing op het beweegprogramma FitStap, een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (juni 2018)

Algemene Voorwaarden (juni 2018) Algemene Voorwaarden (juni 2018) Artikel 1: Definities 1.1 JSO: Stichting Expertisecentrum JSO, statutair gevestigd te Gouda. 1.2 Opdrachtgever: de natuurlijke- of rechtspersoon met wie een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

energiedirect.nl Klantgegevens W. van Lierop Geboortedatum: Telefoon:

energiedirect.nl Klantgegevens W. van Lierop Geboortedatum: Telefoon: Aanvraag voor levering van energiedirect.nl Altijd Voordeel 3 Jaar door Klantgegevens Naam: Mvr. W. van Lierop Geboortedatum: 16-02-1957 Telefoon: 0623955058 E-mailadres: wimvanlierop.coach@hetnet.nl Leveringsadres

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nest thermostaat

Algemene voorwaarden Nest thermostaat Artikel 1. Definities Consument: iedere natuurlijke persoon die in het kader van deze overeenkomst uitsluitend voor niet-beroepsmatige doeleinden optreedt. Zakelijke klant: iedere natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Contract: Altijd Voordeel 1 Jaar Vast

Contract: Altijd Voordeel 1 Jaar Vast Datum: 03-12-2014 Contract: Altijd Voordeel 1 Jaar Vast Uw gegevens: Geslacht Man Voorletters R. Tussenvoegsel van Achternaam Dongen Geboortedatum 23-01-1971 Straat Beellaan Huisnummer 31 Huisnummer toevoeging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden De Godevaart voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van De Godevaart De Godevaart Sint-Katelijnevest 23 BE 2000 Antwerpen BTW-nummer: BE 0458733289 Hierna De Godevaart genoemd.

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Fair Play Fabrics Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kaars & Co

Algemene voorwaarden Kaars & Co Algemene voorwaarden Kaars & Co Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - Herroepingsrecht Artikel 6 - Uitsluiting

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C Ondernemingsgegevens Bikesolutions Coudeveldt 17 8490 Varsenare info@bikesolutions.be 0032/496 170 770 BE0806.921.323 Eenmanszaak Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen

Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen Inschrijfformulier praktijkopleiding Makelaar/Taxateur Woningen Persoonlijke gegevens Achternaam: Voornaam: Overige voornamen: Roepnaam: Geslacht: man vrouw Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Huisnummer:

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Fabrimode NV

Algemene Voorwaarden van Fabrimode NV Algemene Voorwaarden van Fabrimode NV Deze website is eigendom van Fabrimode NV. Maatschappelijke zetel: Fabrimode NV België Telefoon: +32 (0)56/ 73 12 81 Bereikbaarheid: Vanaf maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Privacy policy. Laatst bijgewerkt 31/05/2018

Privacy policy. Laatst bijgewerkt 31/05/2018 Privacy policy Laatst bijgewerkt 31/05/2018 I. Toelichting Deze Privacy Policy is gebaseerd op artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en bevat de rechten en plichten van de organisatie

Nadere informatie

Herroepingsrecht. Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org

Herroepingsrecht. Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org Herroepingsrecht Léon Mölenberg, Jurist e-commerce & privacy Thuiswinkel.org Inhoud Termijn en uitoefening bedenktijd Wijze van herroepen Termijn, kosten en risico retour Termijn en wijze van terugbetaling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 ARTIKEL 2: IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER ALGEMENE VOORWAARDEN - 1 NOVEMBER 2018 Download hier de algemene voorwaarden ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden dient te worden verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer

Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Verkoopvoorwaarden aan boord van de treinen van het binnenlandse en grensoverschrijdende verkeer Artikel 1 Gegevens van NMBS 1. Identificatie: Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (hierna NMBS

Nadere informatie

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Potonline.nl. Algemene Voorwaarden Consumenten. Versie: 1 Januari Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Potonline.nl Algemene Voorwaarden Consumenten Versie: 1 Januari 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. de klant: de consument die niet handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop

Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop Algemene Voorwaarden van Naturana Webshop gevestigd en kantoorhoudend te Duiven Naturana webshop is een onderdeel van Naturana Nederland B.V. gevestigd te Duiven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop

Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop Algemene Voorwaarden Zelfhulpprogramma VerbeterJeRelatie en webshop Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens FJA-OEYEN MOL NV Asstraat 2, 2400 Mol, België info@fja-oeyen.be Tel.: +32 (0)14 31 13 92 Fax: +32 (0)14 31 54 08 Ondernemingsnummer: 0444.678.682

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Koop op afstand Verslingerd

Algemene Voorwaarden Koop op afstand Verslingerd Algemene Voorwaarden Koop op afstand Verslingerd Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Overeenkomst: een overeenkomst waarbij de Koper producten verwerft in verband met een

Nadere informatie

Service voor Siemens Huishoudtoestellen

Service voor Siemens Huishoudtoestellen Telefoon: 02/475.70.02 E-mail: Internet: www.siemens-home.bshgroup.com/be Voorwaarden Verlengde Waarborg Siemens Indien de Siemens Verlengde Waarborg werd afgesloten via de website van Siemens heeft de

Nadere informatie

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid voorwaarden 1.1. Het accepteren van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestellingg of het doen van een aankoop houdt in dat de klant de toepasselijkheid

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Benijts Somers Advocaten.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is Benijts Somers Advocaten. Privacybeleid Deze beleidsnota regelt de verwerking van uw persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: Benijts Somers Advocaten, 2200 Herentals, Lierseweg 271-273, BE0643.872.736, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid algemene voorwaarden Artikel 4: Het aanbod en de totstandkoming van de overeenkomst

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH

ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH 1 ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE VOOR KLANTEN van C&A Online GmbH 1 Exploitant van de Online Shop en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiten van overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd

Nadere informatie

De Klant heeft de mogelijkheid om online te bestellen via bestelnummers vermeld op de Site.

De Klant heeft de mogelijkheid om online te bestellen via bestelnummers vermeld op de Site. Algemene voorwaarden online verkoop BOSCH 1. Inleiding Deze algemene voorwaarden worden enerzijds gesloten tussen de N.V. BSH Home Appliances, met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Laarbeeklaan 74

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LC Photography & Design

Algemene voorwaarden LC Photography & Design Algemene voorwaarden LC Photography & Design 1. Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op offertes, aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit voortvloeiende uitvoeringen en diensten van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek

Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Algemene Voorwaarden De Migraine Specialist, Boek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS*

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* Artikel 1. De wedstrijd en het wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd *Win een plooifiets*, hierna genoemd de Wedstrijd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand

Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand Algemene voorwaarden Racket en Party Centrum voor verkoop op afstand 1. Contactgegevens van Racket en Party Centrum Racket en Party Centrum Van Leeuwenhoekstraat 10 NL 2693 BG 's-gravenzande BTW-nummer:

Nadere informatie

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PLANTONDERWEG Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden. De verkoper wijst de klant-consument met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV Inhoud: Paragraaf 1 Toepassingsgebied. Paragraaf 2 De aanbieding

Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV  Inhoud: Paragraaf 1 Toepassingsgebied. Paragraaf 2 De aanbieding Algemene Voorwaarden Hendriks Graszoden BV www.gazon-online.be Inhoud: Paragraaf 1 Paragraaf 2 Paragraaf 3 Paragraaf 4 Paragraaf 5 Paragraaf 6 Paragraaf 7 Paragraaf 8 Paragraaf 9 Paragraaf 10 Paragraaf

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Casa 93 vzw Golflaan 93 9830 Sint-Martens-Latem Casa93@telenet.be 0474 33 41 03 Ondernemingsnummer 0887288989 Artikel 1: Algemene bepalingen De e-commerce

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden Merchandise. Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Voorwaarden Merchandise Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Qurikancha

Algemene Voorwaarden Qurikancha Algemene Voorwaarden Qurikancha Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6

Nadere informatie

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ).

1.2 Senicom B.V. (KvK-nummer ) is gevestigd aan de Grote Berg 18a, te 5611 KK Eindhoven (hierna: Senicom ). VOORWAARDEN SENIORENVOORDEELKAART 1. Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle aanbiedingen, lidmaatschappen, overeenkomsten en leveringen van producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Claim it

Algemene Voorwaarden Claim it * * * Algemene Voorwaarden Claim it Laatst gewijzigd op 30 maart 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid & voorwaarden Artikel 3 Ons aanbod en uw serviceorder

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. kindradar.nl

Algemene Voorwaarden. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. kindradar.nl Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTIKEL 1 - DEFINITIES De volgende woorden hebben de volgende betekenis in deze Algemene Verkoopvoorwaarden. Bedenktijd : De termijn waarbinnen de Consument gebruik kan maken

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Pauwels Schoenen bvba Turnhoutsebaan 336-340 2970 Schilde België e- mail: webshop@pauwelsschoenen.be T.: +32 3 383 08 27 Ondernemingsnr.: 0424.980.457

Nadere informatie

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Welkom op het InformatOnline web-platform (hierna het Platform ). Het Platform wordt beheerd door GO! De Berk Paal (001867), (hierna de School, wij

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoudsopgave: Identiteit van de verkoper

Voorwaarden. Inhoudsopgave: Identiteit van de verkoper Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht Artikel 5 De prijs Artikel 6 Betaling Artikel

Nadere informatie

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan

Artikel 8 - Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering

ONZE ATELIER-SERVICE. 1. Levering ONZE ATELIER-SERVICE Levering Snel en gemakkelijk geleverd Verzendingskosten Herroepingsrecht Europees modelformulier voor herroeping Uw betalingswens Vragen en opmerkingen Ruilen Acties Een klacht melden

Nadere informatie

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE 1.1 Klant is gerechtigd om de aankoopovereenkomst te herroepen om welke reden ook, zonder boete en zonder dat hij hiertoe een verklaring moet opgeven, binnen 14 (veertien)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons

Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons Algemene Voorwaarden en informatie voor klanten van NoButtons 1. Exploitant van de NoButtons webwinkel en geldigheid van deze Algemene Voorwaarden. 2. Deze webwinkel wordt geëxploiteerd door NoButtons.

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP I.LEC TRO

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP I.LEC TRO A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP I.LEC TRO Ondernemingsgegevens [I.Jitte bvba] [i.lectro] [Dr. Vandeperrestraat, 366, 2440 Geel] [info@ilectro.be] [014 58 72 83] [BE 0478 961 947 RPR Antwerpen, afdeling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017

Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Algemene Voorwaarden Trouwen doe je zo November 2017 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Duurzame gegevensdrager

Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Aanvullende overeenkomst Bedenktijd Consument Dag Digitale inhoud Duurovereenkomst Duurzame gegevensdrager Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Verplichtingen

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Algemene voorwaarden van DP Nederland bv Inhoudsopgave 1. Omvang 2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid 3. Prijzen en verzendkosten 4. Verzending 5. Herroepingsrecht 6. Garantie

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Bij de bestelling van een geschenkbon rekenen wij 1,50 aan voor administratieve kosten.

Bij de bestelling van een geschenkbon rekenen wij 1,50 aan voor administratieve kosten. Algemene voorwaarden 1. Bestellen zonder risico Binnen 2 weken ontvangt u alle artikelen 14 dagen vrijblijvend op zicht bij u thuis. Zijn er artikelen die u niet bevallen, dan kunt u deze kosteloos omruilen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V.

Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Algemene voorwaarden Arctic Blue Omega B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qurrent webshop Allestegeninkoopprijs.nl

Algemene voorwaarden Qurrent webshop Allestegeninkoopprijs.nl Algemene voorwaarden Qurrent webshop Allestegeninkoopprijs.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

2. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

2. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden vereniging MarketingMinds De Algemene Voorwaarden vereniging MarketingMinds zijn mede gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (hierna: Thuiswinkel.org),

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM 1. Voorrang en aanvaarding van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden 1.1. Onder WWF wordt in de zin van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden het volgende

Nadere informatie

Totstandkoming Overeenkomst

Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor

Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor Algemene voorwaarden Informatie voor consumenten bij overeenkomsten op afstand en klanteninformatie voor www.gusti-leer.nl 1 Toepassingsgebied Voor zakelijke relaties tussen ons en de klant zijn de volgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Bijscholingscentrum Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten van Bijscholingscentrum, hierna te noemen Bijscholingscentrum, gevestigd

Nadere informatie

Bevestigingsbrief. wanneer dit anders is dan het adres onder 'uw gegevens')

Bevestigingsbrief. wanneer dit anders is dan het adres onder 'uw gegevens') Bevestigingsbrief Geachte [klant], Welkom als klant bij [leverancier]. Inleiding vrij invulbaar. Indien de overeenkomst tot stand is gekomen via een wederverkoper kan dat hier worden uitgelegd. In dat

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren. Algemene Voorwaarden Beleefboerderij De vliertuin Laatste aanpassing: 10/12/2018 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen.

Algemene voorwaarden Rijker Leven. 1 Inleiding. 2 Algemeen. Algemene voorwaarden Rijker Leven 1 Inleiding. 1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van de overeenkomst die Rijker Leven (dat ben ik, Meike van Zandvoort oftewel de gebruiker ) gaat afsluiten of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Chantelle Alyssa Hair & Make-up Veenendaal 01-11-2014

Algemene Voorwaarden Chantelle Alyssa Hair & Make-up Veenendaal 01-11-2014 Algemene Voorwaarden Chantelle Alyssa Hair & Make-up Veenendaal 01-11-2014 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Chantelle Alyssa Hair & Make-up Artikel 3 - Toepasselijkheid

Nadere informatie