Met de GOSA Maaseik naar boeiend POLEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met de GOSA Maaseik naar boeiend POLEN"

Transcriptie

1 Met de GOSA Maaseik naar boeiend POLEN EEN 8-DAAGSE BUSREIS NAAR HET HART VAN EUROPA VAN 18 september TOT EN MET 25 september 2016 Ongeveer 25 jaar geleden is het IJzeren Gordijn tussen West- en Oost-Europa gevallen en werd de Europese Unie wezenlijk uitgebreid. Daardoor is de aantrekkingskracht om de Oost-Europese landen te bezoeken sterk verhoogd, zeker voor het land Polen als grootste nieuwe lidstaat. Bezoek samen met de Grootouders en 55-plussers van de Gezinsbond dit indrukwekkend land met zijn uitgestrekte natuur, de aparte bezienswaardigheden, het bewogen historisch verleden, de gastvrijheid en het eenvoudig levenspatroon van zijn bevolking, de sterke verbondenheid met het rooms-katholiek geloof en de vrolijke en kleurrijke folklore. Deze reis wordt volledig begeleid door een Nederlandstalig en Poolssprekende gids komende vanuit de Poolse Gemeenschap Genk. Naast de kennismaking met de vele facetten van dit land wordt er eveneens voldoende tijd voorzien om tijdens de dagelijkse uitstappen te wandelen, te winkelen en zelfstandig op verkenning te gaan. Korte reisbeschrijving als eerste indruk van dit interessant land (uitgebreide versie achteraan). Zondag 18 september om 6:00u. vertrek per autocar uit Bree. We rijden deze dag met de nodige rustpauzes door tot Zfotorya in Polen ± 900 km. Hier komen we rond 19:30u. aan in hotel Qubus waar we een warme maaltijd krijgen en de eerste nacht doorbrengen. Maandag 19 september na het ontbijt vertrekken we om 8:00u. voor een bezoek aan Wroclaw. Na het uitgebreid bezoek rijden we tot Szczyrk waar we rond 19u. arriveren en 5 dagen verblijven in het Vakantiecentrum Panorama. Hier hebben we iedere avond onze hoofdmaaltijd en s morgens ons ontbijt. We vertrekken iedere morgen per autocar om Zuid-Polen te verkennen. We bezoeken de volgende plaatsen: Dinsdag 20 september musea Auschwitz-Birkenau (concentratiekamp 2de wereldoorlog) en de zoutmijnen van Wieliczka. Woensdag 21 september zien we Wadowice (geboortehuis Johannes-Paulus II) en Sucha en Beskidzka, een rit per kabeltrein naar top van de Gubalowka met zicht op de bergstad Zakopane. Donderdag 22 september bezoeken we Istebna, Koniakow en BielskoBiala Vrijdag 23 september rijden we naar Krakow met Wavelburcht, Mariakerk en Lakenhalle. Swietego Idziego Zaterdag 24 september bezoeken we Czestochowa (Zwarte Madonna), Klasztorna en Kamienic en rijden naar ons hotel van dag 1 Qubus in Zfotorya waar we zoals op dag 1 ons warm avondmaal krijgen, slapen en ontbijten.

2 Zondag 25 september om 8:00u. vertrek richting Bree waar we omstreeks 20:30u. zullen aankomen. Richtprijs: Deelnameprijs vol pension op basis van een 2 persoonskamer: 750. Toeslag voor singles: 80. Prijs voor niet-leden Gezinsbond is 790 In de prijs inbegrepen: Busvervoer en alle verplaatsingen, taksen, gids, toegangsgelden en drinkgeld chauffeur. Overnachtingen in vol pension vanaf avondmaal op zondag tot en met ontbijt Niet inbegrepen: Reisverzekering (met eventueel repatriëring) en annuleringsverzekering Drank bij lunch en avondeten Algemene info: Denk aan uw Identiteitskaart, dit is verplicht! Verkrijgbaar via het ziekenfonds ook de World of Eurocross card meenemen voor medische hulp. Tijdens de heen- en terugweg worden voldoende stopplaatsen voorzien om de benen te strekken, sanitaire of rookstops. Op de heenreis kan men eventueel een picknick voorzien of van de eetgelegenheden langs de Duitse autowegen gebruik maken. Zelf een kussentje meenemen kan comfortabel zijn tijdens de ritten. Aan de grenstop met Polen kan er Pools geld aangeschaft worden. Er wordt uitgegaan van +/- 50 voor de dagelijkse drankjes bij het eten. Op de terugweg kan dit weer ingewisseld worden (zelfs munt geld wordt aanvaard). Munteenheid is zloty en is onderverdeeld in 100 groszy. Voor 1 krijg je 4 zloty. Aankopen met kredietkaarten bv Visa kaart of geldautomaten gebruiken kan probleemloos geschieden. Vakantiecentrum Panorama voert een regionale Poolse keuken zodat enkele Poolse culinaire gerechten geproefd kunnen worden. Polen is voornamelijk een theeland, koffie is meestal ook te verkrijgen. Oploskoffie meenemen is raadzaam, kokend water is kosteloos te verkrijgen. Het is aan te raden zelf enige handdoeken en toiletgerief mee te nemen.

3 Inschrijving GOSA POLEN van t/m Inschrijvingsformulier voor 15 mei 2016 sturen: per post: Carla Verschuren, Gerststraat 15, 3930 Hamont-Achel per mail: Na het betalen van voorschot van 250 euro per persoon op rek. nr. BE van: Gezinsbond Gewest Maaseik GOSA, Bergerstraat 86 te 3680 Neeroeteren ben je ingeschreven. Naam en voornaam:... Naam echtgenote / reispartner... Lidnummer Gezinsbond: Adres:... Straat nr.... Postcode:.... Gemeente:. Telefoonnummer of GSM :... / Wij zijn met. personen en storten. x 250 =.. voorschot. Gegevens per deelnemer Inschrijver:.. /.. / echtgeno(o)t(e) of reisgezel.. /.. / Indien uw adres graag:

4 UITGEBREID REISPROGRAMMA Zondag Vertrek in de vroege ochtend op de afgesproken plaats en uur. Vanuit Noord-Limburg wordt de reis naar zuid-polen aangevat doorheen Nederlands-Limburg en Duitsland (via Berlijn ) met regelmatige halteplaatsen langsheen de autosnelweg. Aankomst aan de Duits-Poolse grens omstreeks 17h00. Regelen van eventuele verplichtingen voor de autobus. Mogelijkheid tot geldwisseling in de grenswisselkantoortjes. Aankomst omstreeks 19h00 in Zlotoryja Hotel QUBUS Adres; Plac Reymonta 4, Zlotoryja. Daarna kamerverdeling en avondmaal Maandag Ontbijt in hotel Qubus. Vertrek omstreeks 08h00 naar de stad Wrocław voor een bezoek door middel van een stadswandeling en dit van het oudste gedeelte naar het hedendaagse stadscentrum. Middagmaal in het oude stadscentrum. Namiddag bezoek aan het Panoramisch schilderij van Racławice en doorreis naar vakantiecentrum PANORAMA in Szczyrk nabij Bielsko-Biała een landelijk stadje met een gezellig winkelcentrum gelegen nabij het vakantiehotel waar we omstreeks 19h00 aankomen. Adres vakantiecentrum Panorama: ul.wczasowa 20, Szczyrk. Verdeling van de kamers en avondmaal. Dinsdag Ontbijt in Panorama en daarna vertrek naar Oświęcim voor een uitgebreid en geleid bezoek aan het Staatsmuseum van het voormalig concentratiekamp uit de tweede wereldoorlog te Oświęcim-Brzeżinka Auschwitz-Birkenau. Dit is eveneens bekend als achtergrond voor de bekroonde filmdocumentaire Schindlers List. Middagmaal in het Museum van Auschwitz. Namiddag bezoek aan de zoutmijn in de stad Wieliczka, nabij Kraków met een wandeling te midden van een verrassende omgeving van gangen en spelonken. Avondmaal in vakantiecentrum Panorama. Woensdag Ontbijt in Panorama en vertrek naar de bergstad Zakopane met onderweg een bezoek aan het geboortestad van wijlen paus Johannes Paulus II in de stad Wadowice. In Zakopane, het centrum van bergtoerisme en een bergketen van de Karpaten wordt na aankomst een vrij bezoek gebracht aan de plaatselijke folklore- en boerenmarkt. Het middagmaal wordt gebruikt in een plaatselijke herberg. Daarna een rit met de tandradbaan naar de top van de Gubałówka-heuvel (onder voorbehoud indien niet in onderhoud ). Verder in de namiddag vrij verblijf met als attracties de levendige winkelwandelstraat Krupówki of het oude houten kerkje met het kerkhof in de Kościeliskastraat. In de late namiddag terugkeer naar Panorama voor het avondeten met een stop onderweg in een oude herberg. Donderdag Na het ontbijt rustige rondrit in het Beskidengebergte met een bezoek aan een oudheidkundige hut met demonstratie van oude herdersinstrumenten en aan een dorpsmuseum van kant met tentoonstelling van en uitleg over huisnijverheidkant.

5 Middagmaal in een nabijgelegen herberg. Namiddag per bus naar het centrum van de stad Bielsko-Biała voor een vrij verblijf winkelen. Avondmaal in het hotel. Vrijdag Ontbijt in Panorama en vertrek richting Kraków. Programma in de voormiddag : kort bezoek met een plaatselijke Nederlandstalig gids aan het voormalig Joods stadsdeel Kazimierz, vervolgens bezoek aan de Paleisvertrekken en de Kathedraal van de Wawelburcht (met een omvangrijke verzameling middeleeuwse Vlaamse wandtapijten. Daarna een begeleide wandeling langsheen de Koninklijke Route richting Grote Markt en bezichtiging van diverse monumenten zoals het middeleeuws Kanunnikenstraatje, de Lakenhalle ingericht als kunst- en folkloremarkt, de Mariakathedraal met imposante houtsculpturen en de middeleeuwse Florianuspoort. Middagmaal in het oude centrum van Kraków en daarna vrije tijd in Kraków-centrum. Terugkeer naar de bus via het middeleeuws Universiteitsgebouw en de groengordel Planty. Avondmaal in het hotel. Zaterdag ntbijt in Panorama. Inladen van de bagage en vertrek naar de stad Częstochowa, het nationaal bedevaartsoord van Polen. Bezichtiging van het Kloosterkomplex met het aanschouwen van de miraculeuze icoon van de Zwarte Madonna, de symbolische koningin van Polen. s Middags gezamenlijk middagmaal in het Kloostercomplex. Namiddag vrije tijd in en rondom het Kloostercomplex. Vertrek om 16h00 richting Zlotoryja Hotel QUBUS Kamerverdeling en avondmaal. Zondag Ontbijt in hotel Qubus. Vertrek 08h00 richting grens Polen-Duitsland. Vermoedelijke aankomst aan de grens omstreeks 09h00. Mogelijkheid tot het terug inwisselen van het Pools geld. Aankomst in Maaseik in de late avond.

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland

Uitnodiging. We verblijven in één vast hotel: het Parkhotel in Rüdesheim, Rheinstrasse Rüdesheim am Rhein, HE Duitsland Uitnodiging GOSA Gewest Maaseik nodigt u in het voorjaar 2017 uit voor een 5-daagse busreis van dinsdag 18 april tot zaterdag 22 april 2017 naar de Romantische Rijn. Deze prachtige afwisselende omgeving

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 POLEN Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni 2017 Per luxe touringcar Bezoek aan o.a. Fulda, Krakau, Wadowice, Auschwitz,

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Programma Parijsreis 2013

Programma Parijsreis 2013 Beste ouders, beste leerlingen Met deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van het programma van de boeiende Parijsreis die voor de deur staat Programma Parijsreis 2013 Uren zijn richttijden.

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst

Beste COV-vrienden. Marleen De Brauwer COV senioren Aalst Beste COV-vrienden Vorig jaar konden wij u tijdens de reis naar Duitsland, Tsjechië en Polen enkele vrij onbekende, maar toch zeer mooie hoekjes van deze landen laten ontdekken. Een paar van de toen bezochte

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK Stichting PPL en schaakvereniging Bloemendaal kondigen u aan: DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK NAAR POLEN Schaakweek naar Polen, 2009 1 Van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni gaan we, samen met de hulporganisatie

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017

Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017 Mailing 8-daagse busreis naar Polen 2017 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, telefoon 038-4446929 Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle E-mailadres aczwolle@ssen-spenzwolle.nl

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 3 juli 2015 Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Cultuur Connaisseur 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 Cassel In de ochtend brengt de autocar ons

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde 15 JAAR LEIF VZW Soestduinen Amsterdam Van 12 tot 14/15 april 2018 Een initiatief van W.E.M.M.E.L, expertisecentrum «Waardig Levenseinde» eif Onder auspiciën

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Tarief per persoon/ per nacht, kamer met ontbijt, incl lakenpakket: Standaardkamer (gemeenschappelijk sanitair) - -

Tarief per persoon/ per nacht, kamer met ontbijt, incl lakenpakket: Standaardkamer (gemeenschappelijk sanitair) - - Schoolreis naar de Oudste stad van België Waar? Tongeren heeft als "oudste stad van België" heel wat te bieden. Zo zijn er talrijke historische overblijfselen en gebouwen te bezichtigen. Zeker de moeite

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland

Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland Riviercruise doorheen Frankrijk, Duitsland, Zwitserland + een daguitstap met de Glacier Express Een ongewone reis door de mooiste gebieden van de drie landen!!! Van zondag 25 juni tot donderdag 29 juni

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië

Met Fotografie naar Bretagne - Normandië Met Fotografie naar Bretagne - Normandië PROGRAMMA BRETAGNE - NORMANDIË De magistrale, gekartelde kustrand van Noordwest Frankrijk vormde het decor voor binnenvallende Vikingen en, tijdens WOII, voor

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. De JH verzorgt maaltijden JH Brugge De charmes van Brugge, het "Venetië van het Noorden", waar kunst voor het rapen ligt en waar historische panden zich spiegelen in het water van de kanalen, zijn genoeg bekend. Brugge is immers

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert

Meerdaagse tourtocht 2015 Côte d Opale. 4-6 september 2015. VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 4-6 september 2015 VVK West - Vlaanderen Hendryckx Myriam De Backer Geert 1 Inleiding : Beste oldtimervrienden in 2015 wensen we jullie opnieuw mee te nemen op een meerdaagse buitenlandse reis richting

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

WIK concertreis augustus 2013 Kleinwalsertal, Oostenrijk

WIK concertreis augustus 2013 Kleinwalsertal, Oostenrijk Hoge bergtoppen, bossen, malse weiden, een kolkend bergriviertje en geen doorgaand verkeer: op een dag rijden van huis vinden we een echt natuurparadijs, het Kleinwalsertal. Slechts 3 dorpen en een gehucht

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

3-DAAGSE AUTOCARREIS

3-DAAGSE AUTOCARREIS Bruisend bezoek aan de Champagnestreek met Reims, Epernay en Troyes Frankrijk Une visite pétillante 3-DAAGSE AUTOCARREIS 1 Programma De Champagne is een van de meest geliefde streken voor een sprankelende

Nadere informatie

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014 Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5 12 Maart 2014 Welkom Idee achter de studiereizen Keuze van de bestemmingen Overige informatie Idee achter de studiereizen Groepsvorming Educatief

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

29 juni t/m 5 juli daagse reis naar Krakau NL Politieorkest

29 juni t/m 5 juli daagse reis naar Krakau NL Politieorkest 29 juni t/m 5 juli 2017 7-daagse reis naar Krakau NL Politieorkest 160324-4 Veilig op reis met Pelikaan Reizen Programma Meer dan vijf eeuwen lang was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Hoewel

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Bordeaux. Dinsdag 2 november

Bordeaux. Dinsdag 2 november Bordeaux Let op! We geven iedereen de kans om de valiezen op voorhand af te geven aan onze bus chauffeur Willem. (Willem vertrekt maandag 1 november alleen met onze bus). Dit is normaal voorzien voor zondag

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD

KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU Het Firenze van Polen 11-13/11/2016 13/11/2016 EEN CULTURELE WERELDSTAD KRAKAU, EEN CULTURELE WERELDSTAD Meer dan vijf eeuwen was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Vandaag is dat niet langer

Nadere informatie

37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017.

37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017. 37 ste jaargang, nr. 403, maart 2017. Twee historische aspecten de Gulden Sporenslag en de vlasnijverheid - staan speciaal in de kijker bij ons eendaags bezoek aan die Zuid-West-Vlaamse stad. Maar uiteraard

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN 53 8370 BLANKENBERGE 050 42 84 97 REKENINGNUMMER BE34 4727 0645 2190 REDACTIE NIC OTTEVAERE ERIC DE VILLE IVAN DE LEU LAY OUT FRANKY MAELSTAF NIEUWSBRIEF HET

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

Krakau. Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij

Krakau. Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij Fotoreis 14 t/m 19 oktober Krakau Weelde, Wonder en Waanzin. Hans van Rhoon en Eduard Evenblij KRAKAU We maken een reis door het heden en verleden van Krakau. De stad wordt wel het "Florence van Polen"

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW Van vrijdag 10 juli t/m zondag 19 juli 2015 Door het blijvend succes van onze stages in Norcia (Italië) hebben we beslist om de bestemming niet te veranderen. Dus gaan we voor de achtste maal terug naar

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018

Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018 Vlaamse actieve senioren - VLAS - LOKEREN 5 dagen Normandië van 16 tot 20 september 2018 Normandië, het land van de Noormannen. Willem de Veroveraar, Mathilde van Vlaanderen en de landingsoperatie van

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant,

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Dit jaar organiseren we terug een 4daagse reis. Ditmaal richten we onze schreden naar prachtige stad BERLIJN. We nodigen jullie zeer hartelijke uit om deel te

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Antwerpen Nergens vindt men een wereldstad die gemoedelijker en gastvrijer is dan de Scheldestad. In Antwerpen valt altijd wat te beleven. De stad is niet alleen wijd en zijd vermaard om zijn wereldhaven,

Nadere informatie

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel

Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Beste Leden, KBO SAMBEEK Driedaagse Busreis naar Friesland en Texel Maandag 22 september t/m woensdag 24 september 2014 De KBO heeft in 2013 een enquête gehouden onder haar leden. 42% Van de leden die

Nadere informatie

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare.

25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. 25 jaar contact Hazerswoude-Filpisu-Mare. Bezoek Filpisu-Mare en 4 daagse Rondreis Roemenië Van Donderag 21 Juni 2018 tot Zaterdag 30 juni Dag1 : donderdag 21 juni Deze dag vertrekken per vliegtuig vanaf

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie