Prosecco Millesimato Superiore docg (Veneto) Montelliana 100% Prosecco Fris en zacht van smaak met een mooi fruitig aroma.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prosecco Millesimato Superiore docg (Veneto) 26.00 Montelliana 100% Prosecco Fris en zacht van smaak met een mooi fruitig aroma."

Transcriptie

1 Carta dei vini

2

3 Vini spumanti Prosecco Millesimato Superiore docg (Veneto) Montelliana 100% Prosecco Fris en zacht van smaak met een mooi fruitig aroma. Franciacorta Brut docg (Lombardia) Contadi Castaldi 80% Chardonnay, 10% Pinot Nero, 10% Pinot Bianco Harmonieuze mousserende wijn, vol en droog van smaak. Franciacorta Brut Cuvée Prestige docg (Lombardia) Ca Del Bosco 75% Chardonnay, 10% Pinot Bianco, 15% Pinot Nero Vol en sappig van smaak, lange afdronk. Franciacorta Brut Cuvée Prestige docg (Lombardia) Ca Del Bosco 60% Pinot Nero, 40% Chardonnay Elegante schuimwijn, aroma van rode vruchte, fris en zacht in de mond. Top franciacorta. Vino bianco Arneis docg Capural (Piemonte) Montaribaldi 100% Roero Arneis Strogeel met een groene flits, Aroma: Rijk en intense denken aan acacia bloemen, honing en kamille. Smaak: Volle en zachte zuurgraad die versheid en smaak geeft. Langhe Chardonnay Educato doc (Piemonte) Elio Grasso 100% Chardonnay 7 maanden op eiken vaten gerijpt Frisse neus met peer en citrus fruit. In de mond is er leuk mineraliteit en levendige zuurgraad met zachte citrus en steenfruit smaken. Medium plus lichaam met een verse groene appel afwerking. Heel goed. Droog, tropisch fruit, lange afdronk, een top Chardonnay!!!

4 Scagliola Chardonnay doc (Piemonte) Scaliola Sansi 100% Charconnay 6 maanden franse barrique. Zeer speciaale en exclusieve Chardonnay elke etiket is anders en met de hand gemaakt, zeer beperkte verkoop worden maar 3000 flessen per jaar geproduceerd. Stro gele kleur meer of minder intense met groene reflecties, met een intens aroma, elegant en continue uitgebreide noten van vanille, zachte en harmonieuze smaak, vol van karakter, maar met een goede drinkbaarheid. Pensiero Infinito doc (Piemonte) Bricco Maiolica magnum 1.5l % Chardonnay 30 maanden op Franse eiken vaten gerijpt. Elke oogst produceren ze 1000 magnum genummerd van nr.1 tot nr.1000 En sinds het jaartal 2008 ook de 0.75cl op de markt gebracht. Deze Chardonnay heet Pensiero Infinito en betekent oneindige gedachten want elk jaar heeft hij een andere label, dat is een reproductie van een schilderij van een onderwerp voor een gebeurtenis, een persoon, een plaats of een tijd dat onze familie niet zal vergeten. Deze Chardonnay is met anderen woorden gezegd uitstekend en absolute top. Langhe chardonnay Rossj bass doc (Piemonte) Gaja 0.375ml % Chardonnay, de eerste gisting plaats in roestvrij stalen vaten, vervolgens vindt de verdere rijping plaats in eiken barriques. Fris jonge witte wijn met een heerlijke geur van bloemen en hints van eikenhout. De smaak is vol, complex, romig, licht kruidig, met een voortreffelijke lange afdronk. Deze Chardonnay behoord tot de top van Italie. Curtefranca Bianco doc (Lombardia) Ca Del Bosco 0.375ml % Chardonnay, 20% Pinot Bianco goudgele kleur met een sterke groene reflecties in het glas. Fruitig boeket, met dominante citrus en passievrucht notities. Fluweelachtige frisse smaak. Chardonnay terre di Franciacorta doc (Lombardia) Ca Del Bosco 100% Chardonnay 10 maanden barrique, rijping op fles 2jaar en 6 maanden. Prachtig boeket van rijp fruit, boter, bloemen en subtiel hout. Deze Chardonnay is prachtig vol met een fruitige smaak en een romige afdronk die lang blijft hangen. Volgens Robert Parker één van de beste Chardonnay s uit Italië. Pinot grigio doc (Trentino-Alto Adige) Albino Armani 100% Pinot Grigio Fris, elegant, fruitig boeket, mooie zuren, toetsen van witte bloemen en rijpe peer. Geweldige structuur en evenwicht in de mond, lang en complex.

5 Vorberg Pino Bianco doc (Trentino-Alto Adige) Terlano 100% Pinot Bianco 12 maanden barrique Strogeel glanzend, Het is een zeer divers en rijk boeket van facetten die wordt verzameld in dit wijn, met fruitige noten van rijpe meloen, witte perzik, peer of appel genot, maar ook met aroma s van kweepeer gelei en gedroogd fruit, peer, sinaasappel en ananas, grafiet en een vleugje jasmijn neiging om mineralen. Smaak: De combinatie van de componenten van fruitige smaak, aromatische en hartige is eens te meer in de mond, waar zachte en romige kenmerken komen krachtiger tot een zeer aromatische smaak, aanhoudend en duidelijk minerale waarnemen. Riesling Sûdtiroler Brixner (Trentino-Alto Adige) Kôfererhof 100% Riesling Donkere stro kleur, gouden, intens en helder. De neus van citrus, citroenschil en groene appel. In de mond fris en knapperig, maar tegelijkertijd vol en intens van smaak. Schoon en vol persoonlijkheid. Lange afdronk. Droog, maar met een duidelijke zoetheid, in evenwicht gehouden door perfect aangename zuurgraad. Nova Domus doc (Trentino-Alto Adige) Terlano 60% Pinot Bianco, Chardonnay 30%, Sauvignon Blanc 10%, 12maanden barrique en 12 maanden op fles. Licht geel met lichte groenachtige tinten. De aromatische structuur van duiven variëteit Terlaner is veelzijdig. Een sluier van kruiden en specerijen, zoals anijs, munt en salie, maar ook fruitige smaak nuances, vooral abrikoos, mandarijn, meloen en passievrucht. Alle verrijkt met minerale tonen en zout. Het effect van Nova Domus is complex en gestructureerd in de mond, met een romige smaak en in tegenstelling tot de zachte aromatische noten en mineralen, waardoor een symbiose boeiend dat blijft voor een lange afdronk. Soave Vigneto Du Lot Superiore doc (Veneto) Inama 100% Garganega 9 maanden barriques op nieuwe eiken vaten. Intens gele kleur. De neus is krachtig en rijp met romige, vanille ondertoon en bloemige noten. In de mond van de wijn toont uitstekende structuur en het gewicht met een intense, romige, complexe afdronk. Sauvignon Vulcaia Fumé igt (Veneto) Inama 100% Sauvignon 10 maanden barrique. Intense gouden kleur. Neus van gebrande koffie met hints van eiken en tropische vruchten. In de mond: grote fruit concentratie met grapefruit, ananas, passievrucht en citrus. Sterk en lange afdronk van alle smaken. Bianco San Zuan doc (Friuli) Ronco Del Gnemiz 100% Friulano 9 maanden barrique. Dichte boeket van witte perziken en peren, bloemen en een subtiele aardsheid. Vol en rond in de mond, droog, fris, fruitig, aromatisch, evenwichtig.

6 Chardonnay Villa Angela igt (Marche) Velenosi 100% Chardonnay Strogeel met groene flits, Aangenaam boeket, intense en verfijnde geur met hints van exotische vruchten, citrusvruchten, acacia en jasmijn bloemen, balsamico, kruiden, meidoorn en banaan, gemengd met andere nieuwe, ongewone gewaarwordingen en origineel. Smaak: In de mond, een frisheid bestaat dat vergroot de kenmerken van de rassen aroma s. Deze wijn beheert een zure smaak, vers en zoete tegelijkertijd combineren. Een ongewoon elegantie die resulteert in haar beroep te doen op zelfs de meest veeleisende gehemelte. droog, fris, fijne afdronk. Bisci Verdicchio doc Di Matelica (Marche) Bisci 100% Verdicchio, 6 maanden inoxen vaten en 4 maanden op fles. Deze droge, medium body en fruitige witte geeft een eenvoudige en middelgrote neus. In de mond, zijn levendige zuurgraad en een brede textuur voorafgaan een medium afwerking. Villa Gemma Bianco (Abruzzo) Masciarelli 80% Trebbiano, 15% Cococciola, 5% Chardonnay, 3 maanden barriques Kristalhelder tot een lichtgele kleur met een sterke tinten groen. De neus toont een vrij intens boeket en geur. De smaak is fruitig bloemen met hints van geel fruit, appel, banaan, witte bloemen, jasmijn. Het heeft een elegante materiaal dat een sterk en volledig. Testa Rossa Bianco igt (Abruzzo) Pasetti Trebbiano /Pecorino 12 maanden barriques Smaakvolle, complexe wijn. De wijn is goudgeel van kleur en heeft een rijk boeket van honing, passievrucht, bergamot, vanille en salie. Het alcoholpercentage ligt boven de 14% wat de wijn een prettige power geeft. Volle body, elegant van smaak en lange afdronk. Colle Civetta igt (Abruzzo) Pasetti 100% Pecorino 2 maanden inoxen vaten en 10 maanden op fles De neus opent met zoete noten om plaats te maken voor een namaak van rijpe vruchten gemaakt intrigerende door een palet van kruiden, rozemarijn, bloeiende brem. Smaak: heerlijk van smaak vult de mond, goed contrast tussen de zachte vlezige vruchten en zuurgraad. Sluit met een lange rail minerale. Goud geel van kleur, fruitig, kruidig, rozemarijn, rijp fruit. Elegant van smaak en lange afdronk.

7 Fiano Di Avellino docg Pietracupa (Campagna) Pietracupa 100% Fiano 6 maanden inoxen vaten De Pietracupa Fiano is een glinsterende, vage gouden kleur in het glas. De neus is ongelooflijk schoon. Ik krijg aroma s van verse regen, sommige rozenblaadjes, en een krijtachtige mineraliteit, bijna graniet geur, dat komt uit een zeer licht, zeer onbezwaarde, en heel mooi. De wijn is medium body en droog, en is meestal aards in zijn smaakprofiel. Een charmant, schoon, complex, mooie witte wijn uit het zuiden van Italië. Greco Di Tufo docg Pietracupa (Campania) Pietracupa 100% Greco 6 maanden inoxen vaten Deze vlezige, volle witte wijn, met frisse minerale en amandel aroma s. Elegante in de mond dat geeft het frisheid en finesse. De neus is zeer complex en aangename fruitige geur en je voelt alsof je wilt blijven genieten van het ongelofelijke aroma, een wijn zo zonnig en mooi is niet gemakkelijk te vinden. Il Preliminare igt (Basilicata) Cantina Del Notaio Aglianico, Moscato, Chardonnay, Malvasia strogeel Crystal,de neus toont aantrekkelijke aroma s van amandel en vers exotisch fruit: ananas, mango en papaja. Smaak wordt gekenmerkt door de sterke smaak en aangename frisheid vergezeld van een tapijt van licht fruitige en groene vruchten, droog, fruitig, evenwichtig. Efeso igt Val Di Neto(Calabria) Librandi 100% Mantonico - 8 maanden Franse barriques droog, vol, intens van smaak, lange en fijne afdronk, evenwichtig. Toont een vleugje hout op de neus toont dit aantrekkelijke aroma s van citroen, hesp, salie en citroengras. Een beetje zoetheid van te voren doet geen afbreuk aan de wulpse, zeer aantrekkelijke mondgevoel. Deze streelt echt de mond met ragfijne rijkdom. Het heeft een aantal aantrekkelijke smaken ook, een soort van subtiele en gelaagde met een romige, nootachtige rand naar de kern van zoete appel en groene meloen. Er is een mooi specerij hoogste noot, maar dit is rond let op de meest complexe wijn, het is gewoon complex genoeg en verleidelijk genoeg om iedereen te behagen. De afwerking laat een met gras begroeide kant aan dit met kruiden, komt uit de streek waar onze Chef Giò afkomstig van is een aanrader dus!!! Angimbé igt (Sicilia) Cusumano 0.375ml % Insolia 30% Chardonnay Niet krachtig maar interessante aantekeningen van jasmijn en lychee achtergrond citrus, spreekt meer dan de neus, vette textuur genoeg bewijs van zeer rijp fruit, zoethout, alcohol zeer aanwezig. Fruitige aroma s met hints van rijpe ananas, vol en elegant lichaam met veel fruit, aangenaam, lange afdronk.

8 Etna Bianco Carricante doc (Sicilia Etna) Cottanera 100% Carricante Een grote witte wijn, diverse geuren van verse citrusvruchten (vooral pompelmoes) tot lichte plantaardige aroma s. Sommige kenmerken zijn koolwaterstof ook verworven met de leeftijd. De reductieve evolutie van deze wijn geeft een aantal mineralen, vuursteen achtige notities die eenmaal gegoten geven het een kenmerkend karakter. Bij het proeven onthult grote lichaam met de juiste zuurgraad en van een frisse, langdurige sensatie. Vigna Di Gabri dop (Sicilia) Donnafugata 70% Ansonica, 25% Chardonnay, 5% Catarratto, Sauvignon Blanc e Viognier, voornamelijk gerijpt op inoxen vaten waarvan 10% op franse barrique Fijn en elegant, intens boeket en complex, meest in het bijzonder fruitige noten van appel en acacia bloemen, gecombineerd met geuren en zilte mineralen. Costamolino Vermentino (Sardegna) Argiolas 100% Vermentino De kleur van deze witte wijn is strogeel met licht groenige tinten. Geur is aangenaam, met hints van wit fruit en grapefruit. De smaak is vol, met een kruidige aanzet van rijp wit fruit. De afdronk is aangenaam met een klein bittertje op het einde. Sei Mura Bianco (Sardegna) Sei Mura Cagliari 100% Vermentino Prachtig wit. Een wijn vol tropisch fruit, aangename geur, delicaat aroma met een vleugje anijs en een licht bittere afdronk.

9 Vino Rosato Ceraso Rosa-Rosso Di Toscana igt (Toscana) Panizzi 100% Sangiovese Kleur doet denken aan rijpe kersen, robijn tinten. Helder en glanzend. Franse parfum een geurige wijn met een veelzijdig assortiment van aroma s van rode bes, framboos, braam en violet. De smaak is evenwichtig, eerlijk en goede textuur. Laat een overtuigende uitstraling van kleine rode vruchten. Delicaat en sterk tegelijk. Five roses doc (Puglia) Leone De Castris 90% Negroamaro, 10% Malvasia nero di Lecce Kleur aardbei roze en vol met aroma s van rijpe kersen en aardbei. zacht en fris van smaak, lange afdronk. Il Rogito Aglianico Del Vulture Rosato igt (Basilicata) Cantina Del Notaio 100% Aglianico Roze, kristalhelder, glanzend. De neus onthult aroma s van rode bessen op een tapijt van aangename tonen van gedroogde bloemen en kruiden. De smaak is fris en omhullend, met ingang zachte en aanhoudend vergezeld door constante verwijzingen van fruit een bloemen.

10 Vino Rosso Tris Langhe Rosso doc (Piemonte) Bricco Maiolica 34% dolcetto, 33% barbera, 33% merlot, 9 maanden barrique. Intense robijnrode kleur met granaat reflecties. Volle smaak met gebalanceerde tannines en nasmaak van fijn hout.wijn is vol, zacht, omhullend, lang en fruitig met hints van cassis, pruim, violet en bessen goed gemengd met een vleugje vanille in de afdronk. Nebbiolo Langhe doc (Piemonte) Produttori Del Barbaresco 100% Nebbiolo 9/12 maanden barrique. aroma s van teer, leder, rozen en rood fruit. Perfecte tanninestructuur en ellenlange afdronk. Deze schitterende wijn met z n redelijk lichte kleur (typisch voor Nebbiolo). Barbera D alba doc (Piemonte) Pio Cesare 100% barbera 18 maanden hout mooi in balans met een verfijnde structuur, vol, rijp fruit. Du Gir Barbera D Alba (Piemonte) Montaribaldi 100% Barbera 12 maanden barrique. Typische en fijne Barbera aroma s: zwarte bessen en zachte specerijen. Elegante smaak. Rijk en krachtig met mooie fruit tannines. Lange afdronk. Barbaresco docg (Piemonte) Produttori Del Barbaresco 100% Nebbiolo 24 maanden barrique 12 maanden op fles aroma s van teer, leder, rozen en rood fruit. Perfecte tanninestructuur en ellenlange afdronk. Eigenlijk moeten we spreken van elegantie in het kwadraat. Dit is een wijn met een onwaarschijnlijke aromatische lengte. Barbaresco docg Asili Riserva (Piemonte) Produttori Del Barbaresco 100% Nebbiolo 36 maanden barrique en 6 maanden op fles. Volle body uitstekende met intense rijke aroma s veel rood rijp fruit, krachtige tannines en zeer lange afdronk wijngaard met karakter intens en complexe wijn, grote verfijning. Sito Moresco Langhe doc (Piemonte) Gaja 0.375ml % Nebbiolo, 35% Merlot, 30% Cabernet-Sauvignon elegant, zacht in tannine, vol en fruitig, harmonisch in afdronk.

11 Barolo Dagromis Docg (Piemonte) Gaja 100% Nebbiolo De wijn heeft in z n jeugd al mooie aroma s van rode bessen, cassis, tabak, mineralen en eik en rooktonen. Kenmerkende dropsmaak naast indrukken van kruiden en aarde. Plus een stevige tannineuze, maar brede finale. Vol, krachtig, rijk aan tannines, lange afdronk. Barolo Cannubi docg (Piemonte) Pira & Figli 100% Nebbiolo - 24 maanden Franse barriques 12 maanden op fles Krachtig, droog, levendig, vol, prettig elegant. Fraai gestructureerd, rijpe tannines, lange geweldige finish. Robijn rood. Heel karakteristiek en intens. Munt, eucalyptus, fruitig, bloemig, absolute topper krachtig, vol, goed gestructureerd, rijpe tannines, lange afdronk. Maurizio Zanella igt (Lombardia) Rosso Del Sebino Ca Del Bosco 50% Cabernet-Sauvignon, 20% Cabernet-Franc, 30% Merlot Het heeft een smaakprofiel van buitengewone complexiteit. Wij erkennen de eerste noten van rood fruit koeler met een vleugje kruiden rood fruit (pruim, braam, kers), rode bloemen, jam waar te nemen, dan hoort u de noten van vanille, zoethout, balsamico, grafiet en gebrande koffie. De smaak blijft een complexe en elegante wijn. Zijn robuuste structuur en opmerkelijke finesse, is zacht, vol en rijk, weer, hoort u de noten van rood fruit en dan die van munt, zoethout, vanille en toast, met een licht bittere twist op het einde wat een mooi contrast geeft. Valpolicella Superiore Ripasso doc (Veneto) Corte Figaretto Acini Ameni Corvina, Rondinella, Molinara, Oseleta, Corvinone en Croatina 12 maanden franse barrique en 6 maanden op fles Intense robijnrode kleur, met een grote en karakteristieke bouquet, zachte noten van rijp rood fruit, kruidig, hout, volle body mooi in evenwicht. Fra I Broli Merlot doc (Veneto) PiovenePorto Godi 100% Merlot 12 tot 15 maanden franse barrique. Met een intensieve donker-rode kleur. Zeer elegante spel van aroma s van rijpe kersen, rode vruchten en aromatische kruiden. Super veel wijn voor het geld en kan wedijveren met werelds beste Merlots Uitgeroepen tot mooiste Merlot wereldwijd in Lausanne Zwitserland in Amarone Della Valpolicella doc (Veneto) Corte Figaretto Brolo Del Figaretto 1,5l Corvina, Rondinella, Molinara, Oseleta, Corvinone en Croatina 24 maanden franse barrique en 6 maanden op fles Donkere robijnrode kleur, wordt geleverd met zachte tonen van rijp rood fruit, hints van kruiden en leer, volle body, rond, zacht, zeldzaam elegant en lange afdronk.

12 Pietramora Superiore Riserva doc Fatoria Zerbina (Emiglia-Romagna) 97% Sangiovese, 3% Ancelotta 12 maanden barrique franse eiken vaten en 12 maanden op fles. Kenmerken: gestructureerd rode wijn, met dichte tannines en complex, goed ondersteund door een aangename zuurgraad dat maakt het een elegante wijn met een goede potentiële veroudering capaciteit. Chianti classico docg (Toscana) San Giusto A Rentennano 90% Sangiovese, 10% Canaiolo, 10 maanden barrique. fris, heel toegankelijk, pure chianti op zijn fruit. Smeriglio sangiovese cortona doc (Toscana) Baracchi 0.375ml % Sangiovese 12 maanden barrique en 6 maanden op fles donker, vol, zacht met lichte chocolade toetsen. Zalige drank zonder de scherpe Toscaanse zuurtjes, rond en bijna mollig. Topper 94/100 op de top100 van de beste uit Toscana van James Suckling. Rosso di Montalcino doc (Toscana) Gianni Brunelli 100% Sangiovese - 12 maanden barrique. 100% Sangiovese, 6 maanden sloveense barrique. Intense robijnrode kleur. Fruitig aroma met rijp fruit goed gemengd met het zachthout waarin het gerijpt is. Uitgebalanceerde smaak, zacht, vol, zeer mooi elegant, rijp. Chianti Classico docg (Toscana) Fontodi 0.375ml % Sangiovese - 12 maanden barrique. Eén van de top Chianti s in de markt. Een grootse wijn met de juiste houtlagering. 89 punten bij Robert Parker. Aantrekkelijk rijp rood kersenfruit, mooie structuur, goede evenwichtige zuurgraad, sappig, mineralen, stevige tannine, heel plezierig. Vino nobile di montepulciano (Toscana) Cantina Dei 0.375ml % Sangiovase 24 maanden sloveense eik, 6 maanden op fles lichte robijnrode kleur, de neus heeft intense aroma s van rijpe kersen en pruimen, terwijl de smaak toch droog is, evenwichtig en persistent. Promis Igt (Bolgheri Toscana) Ca Marcanda-Gaja 55% Merlot, 10% Sangiovese, 35% Syrah Donker van kleur zeer geconcentreerd en precies op de neus, met een full body, heerlijk zijdezachte tannines en een fruitige, lichte nasmaak. Levendig en heerlijk reeds 90 Pts Wine Spectator zachte wijn met veel fruit, perfecte tannines.

13 Magari Igt (Bolgheri Toscana) Ca Marcanda-Gaja 0.375ml % Merlot, 25% Cabernet -Sauvignon, 25% Cabernet -Franc. Tinten van blauwbessen, een bijna visuele taal van de elegantie, Sensueel rijp, pruimachtig cassis fruit en kruiden op de neus, pruimen verder door op het gehemelte met afwisselende rushes van framboos, espresso en chocolade. Goede mineraliteit en zuurgraad, perfect geïntegreerd eiken, met stijlvolle tannines verleidelijk gehuld door zachtheid van de wijn ronde persoonlijkheid. Afwerking lang en glad, zonder een rasp of harde rand in zicht. Elegant, kruidig, fruitig. Flaccianello Della Pieve Igt (Toscana) Fontodi 100% Sangiovese Een frisse en doordringende wijn. De aroma s van verschillende donkere vruchten nemen toe naarmate de wijn langer lucht heeft gekregen. Een geweldige lengte, warm en zuiver met een mooie balans. Mooi potentieel. De Flaccianello heeft een robijnrode kleur met intense fruitige aroma s van pruimen en kersen, viooltjes en vanille. Volle en sappige smaak dankzij de zachte tannines. De afdronk is complex met impressies van cacao, tabak en fruit. (wine spectator 96/100) intens, verfijnd, top grand cru in Toscana. Brunello di Montalcino docg (Toscana) Gianni Brunelli 100% Sangiovese 30 maanden Sloveense eiken vaten. Intense robijnrode kleur, duidelijke en omhullende neus met intense kers, zeer typische Droge mond en tannine, intens en krachtig, sterk Sangiovese karakter Elegant, kruidig, smaak intens en krachtig gekenmerkt door de Sangiovese druif. Brunello Di Montalcino Riserva docg (Toscana ) Gianni Brunelli 100% Sangiovese 36 maanden Sloveense eiken vaten. Kleur robijn rood, helder. Neus sober en opmerkelijke met vermoedens van het eiken hout waar de wijn in werd gerijpt, goed gemengd met een etherische geur. Smaak sterke en gestructureerde tannine, zacht en toch krachtig, met sterke en harde karakter krachtig, kruidig, rijk aan tannines. Sassicaia doc (Bolgheri Toscana) Tenuta San Guido 85% Cabernet-Sauvignon, 15% Cabernet-Franc, 24 maanden barriques - 6 maanden op fles wijn met klasse, de smaak is zacht en verfijnd met nobele tannines een absolute topper in ons mooie Italie. Roggio Del Filare Rosso Piceno Sup. (Marche) Velenossi 60% Montepulciano, 20% Sangiovese, 10% Cabernet-Sauvignon, 10% Merlot Robijn rood en helder met licht granaten. Intens en gestructureerd, met fruitige aroma s noten van jam, bramen, kersen passen perfect in de kruidige tonen van hout. In de mond heeft goede vlees en rijpe tannines. De smaak is warm, slepende, volle body en uitgebalanceerd, maken het een gedistingeerde en charismatische wijn. Elegant met ronde tanninen, lange en intense afdronk.

14 Rosso Del Duca doc (Abruzzo) Villa medoro 100% Montepulciano - 12 maanden barriques en 4-6 maanden op fles. Donker robijnrode wijn met een harmonieus boeket van verfijnd geurende bloemen. De smaak is droog, vol, zijdezacht, met hints van donkerrood fruit, kersen, leer, vanille en zachte tannines. Testa rossa doc (Abruzzo) Pasetti 100% Montepulciano 18 maanden barrique en 6 maanden op fles wijn is diep rood gekleurd. Zijn intensiteit vindt niet alleen de kleur maar ook de geur. Het complex boeket ruikt naar rode rijpe vruchten, bramen en bosbessen, tabak specerijen, vanille en kaneel. Deze wijn heeft een goede, solide structuur en langdurige persistentie. Neromoro docg (Abruzzo) Nicodemi 1.5l % Montepulciano,18 maanden barrique en 18 maanden op fles. Een ongebreideld rijk, indrukwekkend evenwichtige 100% Montepulciano geboren uit een zeer oude wijnstokken. Revolutionaire is te temmen een woord om de verblindende kracht van deze zeer originele cuvee te beschrijven. De neus doet vermoeden leer en wierook, met jeneverbes en gepocheerde pruimen op de achtergrond. Medium boy en zeer kruidig, de mond onthult lagen van room en gemalen bramen. Ceder en komijn mengen met vers geraspte gember en kaneel. Een adembenemende wijn die zal blijven haar schatten te onthullen voor decennia. Elke jaar valt deze top cuvee in de prijzen een topper. Salice Salentino doc (Puglia) Apollonio 80% Negroamaro, 20% Malvasia nera di Lecce 6 maanden franse en Russische eiken vaten en 6 maanden op fles. Kleur robijn rood, Rijke, volle, stevige en kruidige rode wijn, de geur kenmerkt door een verfijnd boeket van rijp rood fruit en vanille met een hint van rozen en marsepein. De smaak is vol en krachtig met een overvloed van rood fruit en sappige, zachte tannine. Sessantanni Primitivo di Manduria doc (Puglia) Feudi di San Marzano 1.5l % Primitivo 6 maanden franse eik. Robijnrode kleur en elegant boeket, complex, fruitig met hints van pruimen, kersen jam en hints van tabak, licht kruidig. Een wijn van grote klasse. Zachte tannines en met een finale die hints van cacao, koffie en vanille geeft. vol van structuur, fluelen tannines, volle en lange afdronk, topwijn!

15 L Atto Igt (Basilicata) Cantine del Notaio 100% Aglianico - 12 maanden franse barriques. Intens robijnrood, de neus heeft hints van rood fruit met kruidige hints. Rijke, volle, met zeer fijne tannines geven lengte en persistentie. Frisse aangename geuren, heeft een mooie structuur en een laatste volledige doet denken aan vers fruit. rijp, kruidig, zachte tannines en aangenaam fruit. La Firma Doc (Basilicata) Cantine del Notaio 100% Aglianico - 12 maanden Franse barriques en 12 maanden op fles. Kleur Robijnrood met levendige paarse tint, licht en ondoordringbare. De neus is complex en wordt gekenmerkt door aroma s van kleine zwarte bessen in jam, zoethout, johannesbrood en Griekse hooi op een kruidige achtergrond. Smaak: De smaak is krachtig en soepel, gekenmerkt door fluweelzachte tannines en een lange afdronk en aangename balsamico. Volle en krachtige smaak, kruidig, rijk aan tannines. Gravello igt (Calabria) Librandi 60% Gaglioppo, 40% Cabernet-Sauvignon - 12 maanden Franse barrique. De kleur is robijnrood met paarse tinten. Elegante neus, onverwacht koel en gecomponeerd. Media persistentie en opmerkelijke karakter. En rijk aan fruit, maar verzacht door een fijne balsamico en kruidig. Onder hen, zwarte peper, zoethout, koffie en gedroogde vijgen. In de mond onthult een intense body. Hartige afdronk met een vleugje aangename bitterheid. Komt uit de streek waar onze chef Giò afkomstig van is één van zijn lievelingen zeker de moeite waard om te proeven. Benuara igt (Sicilia) Cusumano 0.375ml % Nero D avola, 30% Syrah. Donkerrood gebalanceerd rijpe zwarte pruimen en bramen smaken met lichte zuurgraad en teerachtige minerale tonen. Nog vers door de degelijke afwerking, die blijft hangen met een nasmaak van kreupelhout en kruid Vol, krachtig, elegant van smaak. Etna rosso doc (Sicilia) Firriato 80% Nerello Mascalese, 20% Nerello Capuccino. Heldere robijn kleur met paarse tinten, typisch notities van minerale, rijp en elegant, afwisselend, intense aroma s van cassis en goed gedefinieerd,bosbes, pruim jam, zwarte kersen, zoethout, peper en gedroogde violet. Evenwichtige, harmonieuze, voorschotten met energie en vitaliteit, rijk, warm en verfijnd, met zachte tannines en indrukwekkende afkomst, om te benadrukken.

16 Hierà igt (Sicilia) Carlo Hauner Calabrese,alicante, nocera 3 maanden barrique. Ongelooflijk jong en fris rode wijn, veel kruiden en het karakter van het vulkanische eiland Salina. Robijnrode kleur, hint van rijpe rode vruchten, kersenjam, echt een vlotte en aangename wijn met een lange afdronk. Noà Igt (Sicilia) Cusumano 40% Nero D avola, 30% Merlot, 30% Cabernet-Sauvignon - 12 maand barrique. Een ondoordringbare granaat rode kleur,een volle, rijke geur van jam, cacao, specerijen en zoethout. Een volle body smaak met zoete tannines,welke maken dit tot een rijke, langdurige wijn, met hints van zoethout en specerijen,welke blijven hangen in je mond. vol en stevig van smaak, elegant, zachte tannines. Sole Di Sesta igt (Sicilia Etna) Cottanera 100% Syrah 12 maanden franse barrique en 18 maanden op fles. Kleur donkere robijnrode met paarse tinten heeft aroma s samen met tonen van rood fruit in goede synergie met een frisse groene nuance en achtergrond, kruidig en bloemig. Smaak boeiend, vol, gebalanceerd, rijke pulp, gespierd lichaam rijk aan tannines goed ondersteund door goede zuren, hoge klasse. Vino Dolce Moscato D asti Righeij docg (Piemonte) Montaribaldi 100% Moscato Dolce Frizzante. Intense, aromatische en fruitige dessertwijn. Zuiver zoet met een goede zuur balans, waardoor een frisse afdronk blijft.

17 Grappa Sarpa di Poli Poli (bianco) 5 cl 5.00 Merlot, Cabernet - Sauvignon Jonge grappa met kruidachtige verse munt, roos, geranium. Rustiek, mannelijk,oprecht en genereuze. Alcohol percentage 40 Villaprato Elevata Berta 5 cl 6.00 Grappa riserva basis Alcohol percentage 28 Elisi Berta 5 cl 9.00 Barbera, Cabernet op barriques Allier Het is het resultaat van een zorgvuldige selectie van uitstekende grappa geproduceerd en gerijpt in de afgelopen jaren in vaten van verschillende houtsoorten. De assemblage van verschillende wijngaarden en verschillende rassen geeft dit grappa elegantie, complexiteit van de aroma s en emoties die alleen de grote geesten van de wereld zijn Top Grappa. Alcohol percentage 43 Bric del Gaian Berta 5 cl Moscato d Asti - 8 jaar gerijpt in Tronçais Allier Complex, delicaat en omhullende, met grote persoonlijkheid. Onder de vele sensaties gevoeld staan scharlei, kleine bessen, grapefruit, vanille. Rich, rond, heeft een zijdezachte textuur die lang in de mond. Alcohol percentage 45 Sassicaia Riserva Jocobo Poli 5 cl Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc 6 maanden barrique op de vaten waar de Sassicaia wijn in heeft gerijpt. Complex, gestructureerde en majestueuze smaken. Hout, vanille, cacao, koffie en drop toetsen. Alcohol percentage 40 Paolo Berta Riserva Berta 5 cl Nebbiolo da Barolo, Barbera - 20 jaar gerijpt barriques Allier. Complex, groot, rond, met een grote persoonlijkheid. Prachtige concert van gewaarwordingen in die staat de rijp fruit, kersen, tabak, cacao en vanille. Rijk, omhullend de bevindingen verleidelijke sensaties ervaren in het aroma. Alcohol percentage 45

18 Amaro & liquori Limoncello 5 cl 4.00 Amaretto Di Sarono 5 cl 4.00 Sambuca Molinari 5 cl 4.00 Amaro Averna 5 cl 4.00 Amaro Montenegro 5 cl 4.00 Amaro Lucano 5 cl 4.00 Vecchio Amaro Del Capo 5 cl 4.00 Sambuca Opalnera 5 cl 5.00 Amaro Quintessentia Nonino 5 cl 5.00 Amaro di Berta 5 cl 6.00

19

20

Carta dei vini. Vini spumanti

Carta dei vini. Vini spumanti Carta dei vini Vini spumanti - Proseco Millesimato superiore docg ( Veneto ) 26.00 Montelliana 100% prosecco fris en zacht van smaak met een mooi fruitig aroma - Franciacorta brut docg ( Lombardia ) 35.00

Nadere informatie

Carta dei Vini VINO DELLA CASA RISTORANTE DA BRACCINI. Spumante

Carta dei Vini VINO DELLA CASA RISTORANTE DA BRACCINI. Spumante VINO DELLA CASA Spumante Carta dei Vini Zacht mousserende wijn. Een beetje tropisch fruit met een frisse verkwikkende afdronk. Niet te droog en een heerlijk aperitivo! Levendig fris en droog met een verleidelijke

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

Witte wijnen. Turkije

Witte wijnen. Turkije Mousserende wijn fles Prosecco Spumante Extra Dry, Col de Salici, D.O.C. Prosecco, Veneto, Italië 31,50 Druif: Prosecco Heerlijk verfrissend met feestelijke bubbels. Aromatisch en elegant met naast een

Nadere informatie

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano WINE BY Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename en aanhoudende nasmaak achter met duidelijke noten van exotische vruchten.

Nadere informatie

Witte wijnen. Arpeggio Bianco. Pinot Grigio. Verdicchio Castelli di Jesi. Rosé wijnen. Arpeggio Rosato. Rode wijnen.

Witte wijnen. Arpeggio Bianco. Pinot Grigio. Verdicchio Castelli di Jesi. Rosé wijnen. Arpeggio Rosato. Rode wijnen. Wijnkaart Witte wijnen Jaar Glas Fles Arpeggio Bianco 4,95 24,50 Settesoli, Sicilië Elegant / fruitig / verfijnd / zachte zuren Pinot Grigio 5,50 27,50 Galatheo, Veneto Verfrissend / puur / rijp / slank

Nadere informatie

Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend

Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend GlAS 4,75 29,75 Pol Roger Mousserend / Frankrjk, Champagne / Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Feestelijk, fris

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

Proefdoos: Toscaanse top wijnen

Proefdoos: Toscaanse top wijnen Proefdoos: Toscaanse top wijnen 2009 Pianirossi Sidus DOC De CEO van Tod's & Hogan is de eigenaar van dit domein. Een middelzware fruitige wijn is de beste typering. Veel fruit, sap met mooie tonen van

Nadere informatie

Wijnkaart. Deze wijnen hebben we persoonlijk voor jullie geselecteerd. Vini selezionati e raccomandati da AURELIE & MATTEO

Wijnkaart. Deze wijnen hebben we persoonlijk voor jullie geselecteerd. Vini selezionati e raccomandati da AURELIE & MATTEO Wijnkaart Vini selezionati e raccomandati da Deze wijnen hebben we persoonlijk voor jullie geselecteerd AURELIE & MATTEO Huiswijn WIT - ROSE - ROOD EEN GLAS... 1/4 LITER... 1/2 LITER... 1 LITER... Huiswijn

Nadere informatie

Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart

Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart Huiswijnen Rode wijnen Sangiovese 3. 75 Lambrusco d Emilia rosso i.g.t., Cantina Giacobazzo Karaf 1.0L Karaf 0.5L 9.75 3.50 Witte wijnen Chardonnay 3. 75 Lambrusco

Nadere informatie

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC CIABOT BERTON La Morra Piemonte Langhe Favorita Alissa DOC De wijngaarden in Canale, Roero, een heuvelachtig gebied (250 m boven de zeespiegel), naar het oosten gepositioneerd. 100 % Favorita 2000 flessen/jaar

Nadere informatie

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood WINE BY watertip: chaudfontaine rood Fiano 12,5% vol 3.20 19.50 FIANO I.G.T. 85% FIANO 15% ANDERE WITTE DRUIVENSOORTEN In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename

Nadere informatie

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO

MOUSSEREND. Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO WIJNKAART MOUSSEREND Frizzante Pinot Nero 'Sacchetto' Zachtzoet fruitige licht mousserende wijn met tonen van rood fruit als framboos en aardbei. ROSÉ, ITALIE, VENETO Frizzante Prosecco 'Sacchetto' Fijne

Nadere informatie

Carta dei Vini. Friuli Friulano wit La Tunella Friulano Col Livius wit La Tunella Refosco rood La Tunella 34.50

Carta dei Vini. Friuli Friulano wit La Tunella Friulano Col Livius wit La Tunella Refosco rood La Tunella 34.50 Carta dei Vini Piemonte Langhe Arneis wit Cristina Ascheri 33.00 Gavi del Comune di Gavi Minaia wit Nicola Bergaglio 33.00 Barberesco Nubiola rood Pelissero 47.50 Barolo La Fusina rood Azienda Agricola

Nadere informatie

Montepulciano d Abruzzo

Montepulciano d Abruzzo Montepulciano d Abruzzo Rosso di Montepulciano Montepulciano d Abruzzo Plaats Montepulciano Druif Vino Nobile di Montepulciano Rosso Piceno Superiore Wijn 1 Wijn 1: Tesoruccio Montepulciano d'abruzzo

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

Limosecco, limoncello met prosecco 4.50. Bellini, perziksap met prosecco 4.50. Aperol Spritzz, bitterlikeur met prosecco 22,50 4.

Limosecco, limoncello met prosecco 4.50. Bellini, perziksap met prosecco 4.50. Aperol Spritzz, bitterlikeur met prosecco 22,50 4. Aperitivo, om de avond goed te beginnen! Limosecco, limoncello met prosecco 4.50 Bellini, perziksap met prosecco 4.50 Aperol Spritzz, bitterlikeur met prosecco 22,50 4.50 Martini Royale: bianco of rosato

Nadere informatie

Huiswijnen wit. Huiswijn rose

Huiswijnen wit. Huiswijn rose Huiswijnen wit Pasqua, Le Collezioni, Chardonnay Druif: Chardonnay Fris, fruitig, mild en makkelijk. Met de zwoele aroma's van exotisch fruit en een frisse, citrusachtige afdronk. Aangenaam en evenwichtig.

Nadere informatie

Piemonte Toscane Alto Adige Veneto Friuli

Piemonte Toscane Alto Adige Veneto Friuli Carta dei Vini Wij selecteren onze wijnen met zorg voor ons restaurant en zijn altijd opzoek naar nieuwe interessante wijnen die qua smaak en geur volledig voldoen aan het karakter van de streek. Woorden

Nadere informatie

Alto Adige Kerner wit Villscheider Sauvignon wit Colterenzio Schreckbichl Pinot Grigio wit Cantina Vivallis 27.50

Alto Adige Kerner wit Villscheider Sauvignon wit Colterenzio Schreckbichl Pinot Grigio wit Cantina Vivallis 27.50 Carta dei Vini Piemonte Langhe Arneis wit Cristina Ascheri 30.00 Gavi del Comune di Gavi Minaia wit Nicola Bergaglio 30.00 Barbera d Alba rood Feyles 35.00 Barberesco Nubiola rood Pelissero 47.50 Barolo

Nadere informatie

Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Per fles (huiswijn) 18,75 Per glas 3,50 Preda del Falco Sagrantino di Montefalco D.O.C.G.

Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Per fles (huiswijn) 18,75 Per glas 3,50 Preda del Falco Sagrantino di Montefalco D.O.C.G. Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Een droge robijnrode wijn uit Umbrië van de druivensoorten Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Canaiolo. Veel body en verfijnd in Franse eiken vaten. Past

Nadere informatie

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Naturalys Chardonnay Deze frisse sappige biologisch chardonnay heeft mooie tonen van tropisch fruit. Naturalys Rosé Deze frisse biologische wijn

Nadere informatie

Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00. Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00

Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00. Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00 Vino della Casa Huiswijn Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00 Lambrusco Rosso e Bianco Bicchiere-glas 4,00 ¼ L 7,00 ½ L 10,00 1 L 18,00 Vin du Patron Tenuta Pepe Antica Fattoria(Campania) Aglianico

Nadere informatie

la Galera WINE LIST - WIJNKAART

la Galera WINE LIST - WIJNKAART la Galera WINE LIST - WIJNKAART Mousserend glas fles La Gioiosa, Prosecco, Friuli-Venecia-Giulia 4,00 20,00 Druivenras: Prosecco Deze klassieke Prosecco heeft een fijn en elegant bouquet van bloemen en

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

Witte wijnen - Italië

Witte wijnen - Italië Feudi di San Marzano - I Tratturi Sauvignon Malvasia Bianco Druivenras: 30% Verdesca, 30% Malvasia Bianco, 40% Trebiano Karakteristieken: Intens boeket waarin de rijpe witte perzik domineert, vergezeld

Nadere informatie

Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50

Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50 Wijnen wit Fles ITALIE Trebbiano di Lugana Santa Cristina 29,50 Druif Trebbiano di Lugana. Beleving Intense wijn met elegante tonen van bloemetjes en citrusvruchten. Zeer zuivere wijn met een prachtige

Nadere informatie

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Bubbles Mont Blanc 362 - Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Mooie uitgebalanceerde cava. Fris met fijne bubbels. Mooie hinten van noten en appel. Perfecte balans tussen

Nadere informatie

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco Ciro Bianco Druiven: Greco Bianco Vinificatie: na handmatige oogst (eind september) zachte pressing, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur, rijping in stalen vaten, één maand op fles bij gecontroleerde

Nadere informatie

Proefdoos: Italiaanse klasse wijnen

Proefdoos: Italiaanse klasse wijnen Proefdoos: Italiaanse klasse wijnen 2011 Damilano Barbera d'asti DOCG 100% Barbera uit wijngaarden in Casorzo, gelegen in de heuvels van Monferrato in de provincie Asti. Uit dit specifieke gebied komen

Nadere informatie

Chileense huis wijnen

Chileense huis wijnen Wijnkaart Chileense huis wijnen Pionero Viña Morande Chardonnay In deze droge witte wijn proeft u aroma's van fris fruit zoals perzik, peer, citrus en meloen. Smaaktype: soepel, aromatisch met houtrijping.

Nadere informatie

Italiaanse wijnen. Kortom: Een wijnland dat wijnen produceert voor elke wijnliefhebber!

Italiaanse wijnen. Kortom: Een wijnland dat wijnen produceert voor elke wijnliefhebber! Ballaró Wijnkaart Italiaanse wijnen Italië kan worden gezien als één van de allergrootste en belangrijkste wijnproducerende landen ter wereld. Wereldwijd worden Italiaanse wijnen geroemd om hun zeer goede

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

Ballaró. Wijnkaart. Scheepersdijk 1B Oisterwijk 5062 EA

Ballaró. Wijnkaart. Scheepersdijk 1B Oisterwijk 5062 EA Ballaró Wijnkaart Scheepersdijk 1B Oisterwijk 5062 EA 013 521 6404 info@ballaro.nl Sommelier Selectie Mousserende Wijnen Frizzante Brut, Cuvée Fratelli Graziano Elegante mousse, goede balans tussen rijpheid

Nadere informatie

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST Met veel zorg selecteren wij in samenwerking met de wijn therapeut de wijnen, hierbij houden wij rekening met de seizoenen, maar bovenal met de gerechten van onze

Nadere informatie

Carta dei vini Wijnkaart Weinkarte

Carta dei vini Wijnkaart Weinkarte Carta dei vini Wijnkaart Weinkarte Vini della casa - Huiswijnen Rode wijnen - Vini Rossi Saporito rosso tappo vite (Merlot - 11,5%) per glas 3,60 Negroamaro (Negroamaro - 13,5%) per glas 3,80 Witte wijnen

Nadere informatie

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich mag verheugen in duidelijke seizoenswisselingen: in de zomer warm en droog, in de winter koud en regenachtig. Het lijkt onbelangrijk,

Nadere informatie

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Heerlijke frisse witte wijn uit de Languedoc gemaakt van de Rhone druif viognier. De wijn heeft in de geur elementen van gedroogde perzik en abrikoos.

Nadere informatie

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart.

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart. Italië is erg veelzijdig in zijn wijnen. Met honderden inheemse druivensoorten, duizenden hectare aan wijngaarden en talrijke gepassioneerde wijnproducenten deelt Italië de eerste plaats als grootste wijnland

Nadere informatie

Presentatie SOPHIE PLUIM

Presentatie SOPHIE PLUIM AUSTRALIAN VALLEY WINES Presentatie SOPHIE PLUIM http://www.australianvalleywines.nl/nl/ AUSTRALIE WIJNLAND MET DIVERSITEIT Australië is het wijnsucces van de afgelopen decennia. Niet alleen in kwantiteit,

Nadere informatie

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart.

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart. Italië is erg veelzijdig in zijn wijnen. Met honderden inheemse druivensoorten, duizenden hectare aan wijngaarden en talrijke gepassioneerde wijnproducenten deelt Italië de eerste plaats als grootste wijnland

Nadere informatie

Carta dei Vini. Friuli Pinot Grigio Russulo wit 2013 Russulo 27.50

Carta dei Vini. Friuli Pinot Grigio Russulo wit 2013 Russulo 27.50 Carta dei Vini Piemonte Roero Arneis wit 2013 Pace 27.00 Barbera d Asti CA di Pian rood 2010 La Spinetta 36.00 Barberesco Bordini rood 2009 La Spinetta 49.50 Barolo Rocche Rivera rood 2007 Luigi Oddero

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

Wijnkaart. Italie is pure passie

Wijnkaart. Italie is pure passie Wijnkaart Italie is pure passie Eten en drinken is iets waar ik zelf graag tijd voor neem. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede maaltijd is, iets wat vaak gepaard gaat met een mooi glas

Nadere informatie

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Ti n t o H ui s WIT Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Callia Alta - Chardonnay - Argentinië Een volle romige Chardonnay,

Nadere informatie

VERSLAG WIJNDESGUSTATIE WIJNEN UIT PIEMONTE DOOR STAPPATO OP 10/05/2016.

VERSLAG WIJNDESGUSTATIE WIJNEN UIT PIEMONTE DOOR STAPPATO OP 10/05/2016. VERSLAG WIJNDESGUSTATIE WIJNEN UIT PIEMONTE DOOR STAPPATO OP 10/05/2016. Vandaag laat Jeroen Vandensande, bestuurder van Stappato, ons proeven van wijnen uit Piemonte. Hij heeft zelf een keuze gemaakt

Nadere informatie

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Huiswijnen wit Urmeneta, Sauvignon Blanc Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Een typisch Chileense Sauvignon. Hij is milddroog, makkelijk en zit vol exotische aroma s van onder andere passievrucht.

Nadere informatie

APERITIVO Aperitief. LAMBRUSCO Zoete Mousserende Wijn. BIANCO Witte Wijnen. ROSATO Rose Wijnen. ROSSO Rode Wijnen. Crodino Aperitivo Non Alcolico 4,5

APERITIVO Aperitief. LAMBRUSCO Zoete Mousserende Wijn. BIANCO Witte Wijnen. ROSATO Rose Wijnen. ROSSO Rode Wijnen. Crodino Aperitivo Non Alcolico 4,5 APERITIVI & VINO Met veel zorg hebben wij een aantal prachtige wijnen geselecteerd die prima aansluiten op onze heerlijk gerechten. Deze wijnen komen uit verschillende streken als ; Veneto, Toscane, Abruzzo,

Nadere informatie

Graag willen wij u verwennen en kennis laten maken met een 3 of 4 gangen menu met regionale gerechten. Iedere maand een nieuw menu.

Graag willen wij u verwennen en kennis laten maken met een 3 of 4 gangen menu met regionale gerechten. Iedere maand een nieuw menu. Ons wijnassortiment is zo breed, dat we niet alles in deze kaart kunnen vermelden. Buiten deze kaart hebben we nog ca 40 verschillende wijnen uit de diverse regio s van het land. Voor advies van wijn of

Nadere informatie

Degustatiepakket Alle Bubbels. Degustatiepakket Wit en Rosé. Prijs in

Degustatiepakket Alle Bubbels. Degustatiepakket Wit en Rosé. Prijs in Degustatiepakket Alle Bubbels BO13 Riviera Bianco Frizzante Riesling Italico + Pinot Bianco 0,75-11,5 1 Licht sprankelende witte droge wijn ontstaan door natuurlijke fermentatie volgens de Charmat methode.

Nadere informatie

Mouserende wijnen ROSE

Mouserende wijnen ROSE Mouserende wijnen Prosecco di Valdobbiadene extra dry VENETO 6.00-33.00 Mousserend. Plezierig zacht, droog en evenwichtig met fruitige smaak en een aromatisch tintje. Frisse afsluiting van getoaste amandelen.

Nadere informatie

Wijnkaart il Senso. Geachte gast,

Wijnkaart il Senso. Geachte gast, Wijnkaart il Senso Geachte gast, In samenwerking met het proefpanel van onze vaste wijnleverancier selecteerden wij onze wijnen, die door hun aangename karakter een perfecte begeleider vormen voor tal

Nadere informatie

Dinsdag 1 juni 2010: ITALIAANSE WIJNEN door ANDRE POES (LICATA)

Dinsdag 1 juni 2010: ITALIAANSE WIJNEN door ANDRE POES (LICATA) Dinsdag 1 juni 2010 ITALIAANSE WIJNEN door ANDRE POES (LICATA) PROEFNOTITIES Vandaag 1 juni 2010 is Andre Poës, freelance bij wijnhandel Licata, gastspreker en zal ons 12 Italiaanse wijnen laten proeven.

Nadere informatie

Prosecco 'll Vino dei Poeti' Prosecco rosé 'll Vino dei Poeti' Moët Ice Imperial 32,95. Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië

Prosecco 'll Vino dei Poeti' Prosecco rosé 'll Vino dei Poeti' Moët Ice Imperial 32,95. Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië Prosecco 'll Vino dei Poeti' Dis+lleria Bo2ega, Veneto, Italië 32,95 In de geur zacht steenfruit en een lichte hint van amandelen. Verfrissend frui+g droog,. Mooie fijne mousse. Prosecco rosé 'll Vino

Nadere informatie

Witte wijnen. Oostenrijkse. Huiswijn Franse 1 fles 3/4 l... 18,00 1/2 l... 13,00 1/4 l... 7,00 1 glas... 4,00

Witte wijnen. Oostenrijkse. Huiswijn Franse 1 fles 3/4 l... 18,00 1/2 l... 13,00 1/4 l... 7,00 1 glas... 4,00 Witte wijnen Huiswijn Franse 1/2 l......................... 13,00 1/4 l.......................... 7,00 1 glas......................... 4,00 Sauvignon/Chardonnay uit de Ardèche. Deze worden zodanig aangeplant

Nadere informatie

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E

D E S S E RT W I J N. Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L D E RT J E D E S S E RT W I J N M I G U E L T O R R E S, M O S C A T E L O R O F L O R A L I S S PA I N Een zachte, zoete dessert- en kaaswijn met de zonnige smaak van rozijnen. G L A S 4, - T G E H E I M E K E L

Nadere informatie

Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart

Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart Grande Selene Ristorante Italiano Wijnkaart Huiswijnen Per glas Pasqua Le Collezione, Chardonnay 3,75 17,25 Druivensoort: Chardonnay Fris, fruitig, mild en makkelijk. Een Chardonnay zonder houtlagering

Nadere informatie

De ripasso Austero wordt gemaakt van niet gedroogde druiven en vervolgens geweekt in de schillen van de Amarone s.

De ripasso Austero wordt gemaakt van niet gedroogde druiven en vervolgens geweekt in de schillen van de Amarone s. Pietro Zardini maakt mooie wijnen in de typische -lijn: van de rode van niet-gedroogde druiven, via een ripasso tot een tweetal s van gedroogde druiven. Wijnlijst De ripasso Austero wordt gemaakt van niet

Nadere informatie

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart.

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart. Italië is erg veelzijdig in zijn wijnen. Met honderden inheemse druivensoorten, duizenden hectare aan wijngaarden en talrijke gepassioneerde wijnproducenten deelt Italië de eerste plaats als grootste wijnland

Nadere informatie

LA CARTA DEI VINI WIJNKAART

LA CARTA DEI VINI WIJNKAART LA CARTA DEI VINI WIJNKAART MAPPA D ITALIA CON LE REGIONI KAART VAN ITALIË MET REGIO S 1 3 2 5 4 6 7 8 9 10 11 13 12 14 15 16 17 19 18 20 1. Trentino-Alto Adige 2. Lombardije 3. Valle d Aosta 4. Friuli-venezia

Nadere informatie

Wine & Bubbels. drankenkaart

Wine & Bubbels. drankenkaart Wine & Bubbels drankenkaart Proeverij 4 Heerlijke wijnen proeven Niet één maar diverse heerlijke wijnen proeven en natuurlijk serveren wij hier passende hapjes bij! Proeverij 29,50 p.p. (minimaal 6 personen)

Nadere informatie

Huiswijnen (ook per glas te bestellen)

Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Wijnkaart Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Opta Wit Dão Vinho Branco 2015 20,50 Sappige, droge witte wijn uit de Dão regio. Deze wijn is gemaakt van de Encruzado, Malvasia Fina en Cerceal Branco.

Nadere informatie

BIANCO. Casa Soave Classic 85% Garganega, 15% Trebbiano Fris/citrus/banaan/ananas

BIANCO. Casa Soave Classic 85% Garganega, 15% Trebbiano Fris/citrus/banaan/ananas BIANCO Glas 0,15 fles Casa Soave Classic 85% Garganega, 15% Trebbiano Fris/citrus/banaan/ananas Pinot Grigio Gregoris Pinot Grigio Fris/citrus/groene appel/amandelen/walnoten Torre Del Vescoci 100% Chardonnay

Nadere informatie

DRANKKAART. pizza restaurant CAESAR PIZZA RESTAURANT. Kraailandhof

DRANKKAART. pizza restaurant CAESAR PIZZA RESTAURANT. Kraailandhof DRANKKAART pizza restaurant CAESAR PIZZA RESTAURANT Kraailandhof 121 033 785 39 65 www.caesarpizzarestaurant.nl info@caesarpizzarestaurant.nl FRIS Coca-Cola Light Coca-Cola Fuze Tea Spark Fuze Tea Green

Nadere informatie

The Golden Bull s Huiswijnen

The Golden Bull s Huiswijnen Wijnkaart The Golden Bull s Huiswijnen De huiswijnen van The Golden Bull zijn zorgvuldig geselecteerd in combinatie met uw topsteak. Glas Fles Astica Merlot Malbec 4.95 24.50 Astica Chardonnay 4.95 24.50

Nadere informatie

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25 Wijnkaart Witte wijnen per glas of per fles: Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30 Per fles 16.25 : Wine of origin Robertson : Robertson (Zuid-Afrika) : Colombard 80% en sauvignon 20% : Lichte witte wijn

Nadere informatie

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral WITTE WIJNEN Val de Loire, Collection Blanc - Chenin Blanc, Chardonnay Stuivende geur met een heerlijk smaakpallet van jong tropisch wit en groen fruit, in de afdronk zacht en licht mineralig. Côtes de

Nadere informatie

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Huiswijnen Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00 Soepele fruitige rode wijn met wat stevigheid en een klein pepertje (syrah-grenache). Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Fruitige droge witte

Nadere informatie

De Betere wijnhandel met meer dan 40 jaar wijnervaring!

De Betere wijnhandel met meer dan 40 jaar wijnervaring! Beste wijnliefhebber, Wij verzorgen ook uw relatiegeschenken en geschenkverpakkingen. Volledig assortiment van likeuren en sterke dranken in voorraad! Al onze wijnen bewaren en rijpen in donkere en koele

Nadere informatie

Presentatie PETER SPRONCK

Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Wijngaarden in Nederland 1997 2017 De nieuwe druivenrassen Johanniter Muscaris Riesel Solaris Lijkt

Nadere informatie

Wijnen Huiswijnen Diepe Gronde Zuid Afrika - Chenin Blanc Een vriendelijke mild droge, makkelijke witte wijn met verfrissende fruitige aroma s. Een altijd-goed wijn! Glas 3,20 Karaf 11,50 Fles 15,75 Moreau

Nadere informatie

Grappa. Amari / Bitters. Brandy / Cognac. Liquori / Likeuren

Grappa. Amari / Bitters. Brandy / Cognac. Liquori / Likeuren Grappa Bonaventura Maschio - Grappa Tipica 903 (wit) 45% vol. 5,00 (1) - Grappa Tipica Barriques 903 40% vol. 5,50 (2) - Prime Uve Bianche (wit) 40% vol. 6,00 (3) - Prime Uve Nere Barriques 42% vol. 6,50

Nadere informatie

Karakteristieken: Volle, evenwichtige en zijdezachte wijn. Rood rijp fruit en fijne noties van heerlijke confituur.

Karakteristieken: Volle, evenwichtige en zijdezachte wijn. Rood rijp fruit en fijne noties van heerlijke confituur. Bellero - Barbera Jaar: 2011 Druivenras: Barbera Karakteristieken: Volle, evenwichtige en zijdezachte wijn. Rood rijp fruit en fijne noties van heerlijke confituur. Lekker bij: Alle soorten vlees, half

Nadere informatie

WIJNKAART BUBBELS glas fles 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo

WIJNKAART BUBBELS glas fles 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo BUBBELS 1. Cava Brut, Vilarnau, D.O. Cava, Penedès, Spanje 5,50 28,50 Druiven: Macabeo, Parellada & Xarel.Lo Frisse mousserende wijn met een fruitige geur met een fijne mineraliteit, lichte tonen van citrus,

Nadere informatie

Carta dei Vini Piemonte Kleur Jaar Producent Prijs Roero Arneis wit 2011 Pace 27,00 Dolcetto Dogliani Sori dij But rood 2011 Anna Maria Abbona 28,00

Carta dei Vini Piemonte Kleur Jaar Producent Prijs Roero Arneis wit 2011 Pace 27,00 Dolcetto Dogliani Sori dij But rood 2011 Anna Maria Abbona 28,00 Carta dei Vini Piemonte Kleur Jaar Producent Prijs Roero Arneis wit 2011 Pace 27,00 Dolcetto Dogliani Sori dij But rood 2011 Anna Maria Abbona 28,00 Barbera d'asti CA' di Pian rood 2005 La Spinetta 36,00

Nadere informatie

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse.

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. BUBBELS Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. Rosanti Spumante Rosé Extra Dry fles 30 Italië - Treviso Licht roze

Nadere informatie

Terre des Anges 2013

Terre des Anges 2013 Terre des Anges 2013 Sauvignon Blanc - Frankrijk Frisse, fijne witte wijn. Beschikt over een palet aan primair fruit en een expressief smaakpatroon. Per fles: 6,50 /st Per 6 flessen: 6,25 / st Per 12 flessen:

Nadere informatie

LA CARTA DEI VINI WIJNKAART

LA CARTA DEI VINI WIJNKAART LA CARTA DEI VINI WIJNKAART Geachte en geliefde gast, Wat betreft Italië als wijnland... anders dan ieder ander wijnland en volledig uniek. Laat u daar niet door afschrikken, maar juist enthousiasmeren!

Nadere informatie

Buon Gusto staat voor goede smaak! Hier in het hart van Bergeijk halen wij het beste uit de Italiaanse keuken.

Buon Gusto staat voor goede smaak! Hier in het hart van Bergeijk halen wij het beste uit de Italiaanse keuken. Buon Gusto staat voor goede smaak! Hier in het hart van Bergeijk halen wij het beste uit de Italiaanse keuken. Dagelijks worden verse producten, kruiden en geurige olijfolie tot (h)eerlijke gerechten bereid.

Nadere informatie

Bierzo, Spanje Bitterzoet Kruidig Geel fruit 6,95 Guerra Rode Vermouth

Bierzo, Spanje Bitterzoet Kruidig Geel fruit 6,95 Guerra Rode Vermouth Wijnen per glas Apιritief & Mousserend Guerra Witte Vermouth Bierzo, Spanje Bitterzoet Kruidig Geel fruit 6,95 Guerra Rode Vermouth Bierzo, Spanje Bitterzoet Kruidig Sinaasappelschil Rood fruit 6,95 Lunetta

Nadere informatie

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH Malbec, Syrah, Merlot Luján de Cujo, Mendoza CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH : Stevige en toch ook zachte wijn met veel rood fruit, een mild pepertje en van de Malbec herkenbare kracht in smaak en afdronk

Nadere informatie

WIT. Frankrijk. Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50. Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik

WIT. Frankrijk. Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50. Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik WIT Frankrijk Chateau Valcombe 2016, Marsanne & Vermentino 4,75 / 22,50 Zacht en elegant van smaak met hinten van noot en perzik Hugel Classic 2014, Gewurztraminer 39,50 Bloemige en kruidige van smaak,

Nadere informatie

Wijnpakket Noord-Italië

Wijnpakket Noord-Italië Wijnpakket Noord-Italië Cantine Lenotti Massimo Rosso Soort: Rode wijn Druivensoorten: corvina veronese, sangiovese Alcoholpercentage: 14.5% Deze wijn toont het beste van Italië s: finesse en elegantie.

Nadere informatie

monsieur cyrano moëlleux

monsieur cyrano moëlleux TINI WIT Droge witte wijn Land: Italië Druivensoort: Trebbiono, Chardonnay Karakter: heldere, strogele kleur. Fruitige tonen van meloen en ananas, de smaak is vol en fris. TINI ROOD Land: Italië Druivensoort:

Nadere informatie

Cascina del Pozzo. Gianmario en Stefano Marchisio uit Castellinaldo Met als gasten:

Cascina del Pozzo. Gianmario en Stefano Marchisio uit Castellinaldo Met als gasten: Cascina del Pozzo 2012-03-10 Met als gasten: Gianmario en Stefano Marchisio uit Castellinaldo Via del Pozzo, 15 12050 Castellinaldo, Piemonte - Italia 1 Decimo Vino Spumante Brut,12 alc., ( 7) 50% chardonnay,

Nadere informatie

wijn www.waterreus.nl

wijn www.waterreus.nl wijn www.waterreus.nl wijn HUISWIJN Rood: Montado Tempranillo Gonzalez Byass, Toledo, Spanje Volle Tempranillo met de zoete smaak van chocolade die perfect in balans is met de aroma s van de bramen. glas

Nadere informatie

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50 Geachte gast, Hierbij presenteren wij u met trots onze wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de seizoengerechten die wij serveren. Bij het selecteren van onze wijnen laten

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S

I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S P I S T A C H E C O C K T A I L S & B U R G E R S WIT URMENETA SAUVIGNON BLANC Geurige sauvignon met het exotische van passievrucht en het frisse van grapefruit. Makkelijk met milde afdronk. VENEA VITALI

Nadere informatie

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart.

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart. Italië is erg veelzijdig in zijn wijnen. Met honderden inheemse druivensoorten, duizenden hectare aan wijngaarden en talrijke gepassioneerde wijnproducenten deelt Italië de eerste plaats als grootste wijnland

Nadere informatie

WIT. Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit

WIT. Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Ti n t o H ui s WIT Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië 11.50 60.00 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Callia Alta - Chardonnay - Argentinië Een volle

Nadere informatie

De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak.

De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak. HUISWIJN WIT SAUVIGNON BLANC İ TERASSES DU SUD De wijn heeft een helder gele kleur en geeft hinten van citrus en bloemen met een levendige, elegante smaak. VERDEJO İ DIEZ SIGLOS İ RUEDA İ SPANJE Een volle

Nadere informatie

De Wieling BUBBELS. Cava van het huis coupe 6,00 fles 32,00. Champagne van het huis coupe 7,50 fles 38,00. Piper-Heidsieck fles 49,00

De Wieling BUBBELS. Cava van het huis coupe 6,00 fles 32,00. Champagne van het huis coupe 7,50 fles 38,00. Piper-Heidsieck fles 49,00 Cava De Wieling BUBBELS Cava van het huis coupe 6,00 fles 32,00 Champagne Champagne van het huis coupe 7,50 fles 38,00 Piper-Heidsieck fles 49,00 Druif: Pinot Noir & Chardonnay Kleur: Licht goudgeel Aroma:

Nadere informatie

Kleur Licht strogeel. Smaak Zuivere smaak met frisse citrustoetsen en lichte kruidigheid, afgerond met amandelbitter.

Kleur Licht strogeel. Smaak Zuivere smaak met frisse citrustoetsen en lichte kruidigheid, afgerond met amandelbitter. Fratelli Pardi Montefalco Umbria Colli Martani Grechetto familiebedrijf uit Montefalco, een gemeente in de provincie Perugia in het hartje van Umbrië. De Colli Martani, de productiezone rond Todi waar

Nadere informatie

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart.

Het is een uitdaging om dit prachtige land tot zijn recht te laten komen in deze zeer gevarieerde wijnkaart. Italië is erg veelzijdig in zijn wijnen. Met honderden inheemse druivensoorten, duizenden hectare aan wijngaarden en talrijke gepassioneerde wijnproducenten deelt Italië de eerste plaats als grootste wijnland

Nadere informatie

Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend

Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend Prosecco Mousserend / Italië, Veneto / Glera Aangenaam mousserend, geurig, verfrissend Pol Roger Mousserend / Frankrjk, Champagne / Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier Feestelijk, fris droog, lange afdronk

Nadere informatie

Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment

Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment Esteio Vihno Branco - 4,40 Nieuw in assortiment Heerlijke lichte mousserende wijn uit Portugal. Land: Portugal Streek: Beiras Type: Wit Druivensoort: Fernão Pires Geur: Deze jonge Portugese wijn heeft

Nadere informatie