Ons succes is het uwe! Perfect toch?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons succes is het uwe! Perfect toch?"

Transcriptie

1

2 Ons succes is het uwe! Perfect toch? Perfecta bewijst keer op keer haar winstgevendheid. Dat blijkt wel uit het feit dat de winnaar van de cafetaria top 100 van zowel 2007 als 2008 een Perfectagebruiker is. Zelfs de voorpagina van de Telegraaf is al eens gehaald door tevreden Perfectagebruikers. Zij zijn door het publiek uitgeroepen tot beste frietbakkers van heel Nederland. Door gebruik te maken van een Perfecta frituurinstallatie is de eerste stap in de richting van winstgevendheid gezet. Zonder gedreven ondernemerschap is succes niet mogelijk, maar daarnaast mag u best een beetje geholpen worden toch? Winnaar 2007 Cafetaria Top 100, Eetplezier de Bestse Cafetaria, Best Winnaar 2008 Cafetaria Top 100, Snack-plaza Willem de Boer, Urk

3 Beste frietbakker van Nederland, Manneken Pis, Amsterdam.

4 De Perfecta beleving Perfecta is opgericht in Het is het oudste bakwanden merk van Europa met een even oude rijke geschiedenis. Door de jaren heen is te zien dat de frituurfornuizen steeds mooier, krachtiger en zuiniger geworden zijn. Maar er zijn meer dingen die nooit veranderen. Een Perfecta gaat lang mee, kan enorme hoeveelheden bakken, verbruikt weinig gas én is zuinig met vet of olie. Kortom het bakken in een Perfecta is een beleving die u niet mag missen.

5 Ook technisch perfect Perfecta is de grondlegger van bijvoorbeeld de SnackManager en de PerfectControl+. Deze toepassingen zijn ontwikkeld om meer klanten tegelijk en sneller te kunnen helpen. Onze filosofie is dat wij moeten bouwen wat goed is voor uw winstgevendheid. Wat wij u bieden is een enorm vermogen, 15 tot 40 kilowatt. Een gasrendement van 75% tot zelfs 94% en een economisch kleine ketelinhoud. Dit resulteert in wereldwijd de hoogste effectieve opwarmcapaciteit (kilowatts/liter) in een frituurketel. Perfecte service Onze servicemonteurs staan altijd voor u klaar om u snel te helpen. Elke servicemonteur heeft zeer ruime Perfecta ervaring en wordt continu opgeleid naar de nieuwste ontwikkelingen. De servicebus die de servicemonteur bij zich heeft is soms te vergelijken met een rijdend magazijn. Hij is voorzien van praktisch alle onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. In de uitvoeringen met de Snack-Manager geeft het fornuis op het tekstdisplay de eventuele storing aan. Met één telefoontje van u, weet de monteur meteen wat hij moet doen. En dat bespaart u tijd en geld. Vergeet ook niet eens te vragen naar de aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten die Perfecta biedt. Perfect rendement Met behulp van robots brengen wij tot 590 stalen ribben aan, op de buitenkant van de ketel. De Eco ketel wordt daardoor een soort accu waarin de warmte wordt opgeslagen. De warmte wordt daarna heel geleidelijk door gegeven aan het vet of de olie. Dit garandeert een maximale levensduur van uw vet of olie. Doordat wij daarnaast om de Eco ketel heen een tweede buitenketel bouwen wordt een gasrendement van 94% behaald. Dat kan een halvering van uw huidige gasrekening betekenen! De perfecte Eco-pan 60 tot 75% van de variabele kosten is vet- of olieverbruik. Daarom is het van het allergrootste belang dat u een friteuse koopt met de kleinst mogelijke ketelinhoud. Perfecta voldoet hieraan. Een ronde Eco ketel heeft slechts liter nodig. Een rechthoekige Snack-Eco ketel met 3 manden slechts 15 liter.

6 Perfecta Nederland: Hoofdkantoor Dealers: Bakker Professional Droogers Horeca - apparatuur Wihofecta Moeleker Internationaal: KFE ltd Perfecta frituur installaties bvba Perfecta frituur installaties bvba Perfecta Catering Equipment Belgium NV K.P.E.P. sl Martin food equipment Woerden Berlikum Surhuisterveen Belfeld Kapelle Engeland, Peterborough België, Ostrozebeke België, Lummen (Meldert) België, Tiegem Spanje, Torrevieja (Alicante) Ierland, Dundalk

7

8 Service Onze servicemonteurs staan altijd voor u klaar om u snel te helpen. Elke servicemonteur heeft zeer ruime Perfecta ervaring en wordt continu opgeleid naar de nieuwste ontwikkelingen. De servicebus die de servicemonteur bij zich heeft is soms te vergelijken met een rijdend magazijn. Hij is voorzien van praktisch alle onderdelen die ervoor kunnen zorgen dat u snel weer aan de slag kunt. In de uitvoeringen met de Snack-Manager geeft het fornuis op het tekstdisplay de eventuele storing aan. Met één telefoontje van u, weet de monteur meteen wat hij moet doen. En dat bespaart u tijd en geld. Vergeet ook niet eens te vragen naar de aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten die Perfecta biedt. Kenmerken: - We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar - Elke servicemonteur heeft zeer ruime Perfecta ervaring - De servicebus die de monteur bij zich heeft is te vergelijken met een rijdend magazijn - In de uitvoeringen met de Snack-Manager geeft het fornuis op het display de eventuele storing in, met één telefoontje van u weet de monteur meteen wat hij moet doen. - Perfecta heeft aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten

9

10 Technisch perfecta Ook technisch perfect Perfecta is de grondlegger van bijvoorbeeld de SnackManager en de PerfectControl+. Deze toepassingen zijn ontwikkeld om meer klanten tegelijk en sneller te kunnen helpen. Onze fi losofi e is dat wij moeten bouwen wat goed is voor uw winstgevendheid. Wat wij u bieden is een enorm vermogen, 15 tot 40 kilowatt. Een gasrendement van 75% tot zelfs 94% en een economisch kleine ketelinhoud. Dit resulteert in wereldwijd de hoogste effectieve opwarmcapaciteit (kilowatts/liter) in een frituurketel. We bieden: - Enorm vermogen, 15 tot 40 kilowatt. - Gasrendement van 75% tot zelfs 94%. - Een economisch kleine ketelinhoud. - Wereldwij de hoogste effectieve opwarmcapaciteit (kilowatts/liter) in een frituurketel.

11

12 Perfect rendement Met behulp van robots brengen wij tot 590 stalen ribben aan, op de buitenkant van de ketel. De Eco ketel wordt daardoor een soort accu waarin de warmte wordt opgeslagen. De warmte wordt daarna heel geleidelijk doorgegeven aan het vet of de olie. Dit garandeert een maximale levensduur van uw vet of olie. Doordat wij daarnaast om de Eco ketel heen een tweede buitenketel bouwen wordt een gasrendement van 94% behaald. Dat kan een halvering van uw huidige gasrekening betekenen! De Eco ketel garandeert: - Een maximale levensduur van vet of olie - Een gasrendement van 94% Dat kan een halvering van uw huidige gasrekening betekenen!

13

14 De perfecte Eco-pan 60 tot 75% van de variabele kosten is vet- of olieverbruik. Daarom is het van het allergrootste belang dat u een friteuse koopt met de kleinst mogelijke ketelinhoud. Perfecta voldoet hieraan. Een ronde Eco ketel heeft slechts liter nodig. Een rechthoekige Snack-Eco ketel met 3 manden slechts 15 liter.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 Frituurinstallatie op maat We zien dat het assortiment in de winkels steeds uitgebreider wordt en merken daarbij ook dat de eisen met betrekking tot de bereidingswijze steeds hoger worden. Van Bain Marie tot een volledig geïntegreerde bakplaat Perfecta maakt het mogelijk. Diverse accessoires: - Bain Marie - Bakplaat - Disposablehouders - Uitschepbak - Sausdispenser - Vetfi lterinstallatie

29 Accessoires De perfecte bakplaat Of u een bakplaat links, rechts of liever tussen twee frituurketels in hebt maakt bij Perfecta niet uit. De bakwand is namelijk volledig naar wens in te delen waarbij alle componenten naadloos in het werkblad geïntegreerd worden. De bakplaat is tevens leverbaar in diverse maten.

30 Accessoires Bain Marie De bainmarie kunt u geheel naar eigen wens indelen in uw frituurinstallatie met de bakken naar keuze.

31 Accessoires Bain Marie De bainmarie kunt u geheel naar eigen wens indelen in uw frituurinstallatie met de bakken naar keuze.

32 Accessoires Kookcomfoor De naadloos ingelaste kookcomfoor kunt u in alle maten in uw bakwand laten inbouwen, en is verkrijgbaar op zowel gas als op elektriciteit.

33 Accessoires Vetfiltersysteem Een Perfecta bakwand kunt u van alle gemakken voorzien. Zo ook van het vetfi ltersysteem, hierdoor kunt u in een handomdraai uw vet fi lteren.

34

35 QBTEC Nederland, samen sterk! Onderscheid is ons succes. QBTEC is de overkoepelende organisatie voor de drie A-merk frituurinstallaties Perfecta, Smitto en Kiremko. Een rotsvaste en sterke combinatie. Een zeer indrukwekkend productieproces en een groot team van toegewijde medewerkers. Een organisatie die zich onderscheid met een schat aan ervaring en unieke karaktereigenschappen. Wat is de betekenis van de naam QBTEC? De grondlegger van het produceren van frituurinstallaties is Quirinus Bakker. De initialen van zijn naam QB hebben we gebruikt om onze overkoepelende naam te beginnen. TEC staat voor technologie en techniek want met het ontwikkelen en vervaardigen ervan zijn we dagelijks bezig.

36 Vandaag de dag zijn we vele jaren van ontwikkeling verder. Wat toen voor onmogelijk werd gehouden is vandaag de dag de gewoonste toepassing van de wereld. Vol automatisch vet fi tleren of boven een temperatuur van 175 C waarin gefrituurd wordt een koeling voor de producten plaatsen die een gemiddelde temperatuur heeft van 5 C. We zijn gegroeid en dat is te zien. Beste te e e d Unieke R&D afdeling Met een team van ervaren Technical Engineers zijn we dagelijks aan het innoveren en ontwikkelen. We volgen de veranderingen in de wetgeving rondom hygiëne, milieu en veiligheid nauwkeurig om ervoor te zorgen dat we de ondernemer een professionele werkplek bieden die aan alle eisen voldoet. Naadloos voor schoonmaakgemak, energiezuinig en oerdegelijk. Een betrouwbare frituurinstallatie die we blijven fi ne-tunen. We kijken graag kritisch naar ons product omdat we weten dat u dat ook doet. Unieke computer in testruimte Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de ovens die de fabriek verlaten aan de hoge eisen voldoet die we stellen hebben we een unieke testruimte laten inrichten. Voordat een oven gereed gemaakt wordt voor transport wordt deze altijd grondig getest en doorgemeten. Hiervoor hebben we speciaal een veiligheidstester laten plaatsen. Uniek in Nederland heeft QBTEC een test computer die het mogelijk maakt de frituuroven tot op het kleinste detail te testen of de installatie goed is ingericht. Het apparaat test de hoogspanning, isolatie stromen en aardlekken. Het voert verschillende functietesten uit en hiermee garanderen we dat elke frituurinstallatie die de fabriek verlaat aan de EN , EN normen (Europese veiligheidsnorm), NEN-EN 203 norm en de 90/396/EEG (gasrichtlijn) voldoet.

37 Unieke Technische buitendienst Door de samenvoeging van drie technische diensten zijn we nu nog beter in staat om snel ter plaatse te zijn wanneer er zicht onverhoopt een storing voordoet. Met ons gedreven team van servicemonteurs staan we 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Ze zijn allemaal ervaren en getraind om snel een storing te kunnen opsporen en verhelpen. Onze mensen Dagelijks werkt een toegewijd team van medewerkers met zorg en deskundigheid aan iedere frituurinstallatie die onze fabriek verlaat. We weten als geen ander dat een frituuroven het hart van de zaak is. Dat daar met veel zorg mee om wordt gegaan is vanzelfsprekend. Uiteindelijk zie je dat terug in onze prima kwaliteit. Unieke producten Smitto al 95 jaar, Perfecta ruim 65 jaar en Kiremko inmiddels 43 jaar een begrip binnen de branche van frituurinstallaties en visbakovens. En al die ervaring heeft zich nu gebundeld om u nog beter van dienst te zijn. Onderscheidende technieken, ongekende capaciteit en alle ovens voorzien van hun eigen stijlvolle design. Feiten QBTEC 5000 m2 productievloer 750 m2 kantoor verwerkt 500 ton RVS op jaarbasis heeft 135 medewerkers

38

Kiremko. al meer dan een halve eeuw baanbrekend in frituren! Waarom Kiremko? Een frituurinstallatie van Kiremko is uniek vanwege haar:

Kiremko. al meer dan een halve eeuw baanbrekend in frituren! Waarom Kiremko? Een frituurinstallatie van Kiremko is uniek vanwege haar: NL SIGN OF SUCCESS Kiremko al meer dan een halve eeuw baanbrekend in frituren! Kiremko is sinds 1966 producent van professionele frituurinstallaties en visbakovens. Kiremko ontwerpt, produceert en levert

Nadere informatie

Perfecta. Perfecte timing. Perfect gebakken.

Perfecta. Perfecte timing. Perfect gebakken. Perfecta. Perfecte timing. Perfect gebakken. Perfecta. Perfecte oven. Perfect bakresultaat. Perfecta is opgericht in 1942 en is daarmee Europa s oudste merk frituurovens. Door de jaren heen is de frituuroven

Nadere informatie

Kiremko, fabrikant van professionele frituurinstallaties.

Kiremko, fabrikant van professionele frituurinstallaties. Kiremko, fabrikant van professionele frituurinstallaties. Kiremko, fabrikant van professionele frituurinstallaties. 1962 Oprichting Kiremko Food Processing Equipment, fabrikant van industriële verwerkingslijnen

Nadere informatie

Florigo s HR-Plus solo unit friteuses en bakwanden: ideaal voor Chinese horeca

Florigo s HR-Plus solo unit friteuses en bakwanden: ideaal voor Chinese horeca Florigo s HR-Plus solo unit friteuses en bakwanden: ideaal voor Chinese horeca Breder assortiment? Extra capaciteit nodig? Dat kan met beperkte investeringen. Florigo s solo unit friteuses zijn voorzien

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw.

Kookunits gas De gaskookunits zijn verkrijgbaar met 2 of 4 branders. De hoogrendement gietijzeren branders hebben 3,5 kw en 5,7 kw. Algemeen Een professionele keuken waarbij gekozen kan worden uit alle denkbeeldige apparatuur en toch slechts een diepte van 600 mm voor elektrische- en 650 mm voor gasapparatuur. De elegante vormgeving

Nadere informatie

Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid. Bakwanden

Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid. Bakwanden Moderne technologie & bewezen betrouwbaarheid Bakwanden Bewe PREMIUM QUALITY APPROVED S I N C E 1 9 8 5 Oerdegelijk en volledig beproefd. Dat zijn de bakwanden van HAKTO. Van oudsher niet meer weg te denken

Nadere informatie

Service. Feel the. power

Service. Feel the. power Service Feel the power Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, handelde oorspronkelijk in hogedruk hydraulische gereedschappen voor de scheepsbouw. Tegenwoordig ontwikkelen, produceren en testen we hydraulische

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Over kwaliteit gesproken: het gebeurt regelmatig dat Florigo bakwanden veel langer meegaan dan de klant verwachtte. Recent vroeg men om een

Over kwaliteit gesproken: het gebeurt regelmatig dat Florigo bakwanden veel langer meegaan dan de klant verwachtte. Recent vroeg men om een de Florigo Factor Over kwaliteit gesproken: het gebeurt regelmatig dat Florigo bakwanden veel langer meegaan dan de klant verwachtte. Recent vroeg men om een thermostaat voor een Florigo friteuse uit 1965

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

onderneemt maatschappelijk verantwoord

onderneemt maatschappelijk verantwoord onderneemt maatschappelijk verantwoord www.coffeefresh.nl Coffee Fresh investeert in MVO Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar een kopje koffie. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden.

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

DENIM. Simply working hard

DENIM. Simply working hard DENIM 1 SOLARCLARITY DENIM De Solarclarity DENIM productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en heeft een uitstekende garantie en een high-end uitstraling.

Nadere informatie

FRITUREN MET KENNIS. F1rst Cool b.v. Vaartweg PP Lelystad. tel

FRITUREN MET KENNIS. F1rst Cool b.v. Vaartweg PP Lelystad. tel Friteuses: Friteuses: de de wereld wereld is is groter groter dan dan Nederland. Nederland.! l o v s e c c u s d ij w d l e Al 100 jaar wer FRITUREN MET KENNIS BESPAAR MEER DAN 50% OP UW VETVERBRUIK EXTREEM

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot

Slechts 300gr briketten. Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Slechts 300gr briketten Tot 2,5 uur gebruiksduur Ideaal voor thuis, camping en boot Binnen 2 minuten bakken, grillen, koken, wokken en braden. Zonder stroom of gas Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Nadere informatie

Metaal vormt de basis

Metaal vormt de basis Metaal vormt de basis Geerts, dé specialist in dieptrekken geertsmetaalwaren.nl Een staaltje van dieptrekwerk Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal, aluminium, koper, messing en rvs in welke

Nadere informatie

DENIM. a product by Solarclarity

DENIM. a product by Solarclarity DENIM a product by Solarclarity 1 SOLARCLARITY DENIM De Solarclarity DENIM productlijn is met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en heeft een uitstekende garantie en

Nadere informatie

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens Over Schoondergang Schoondergang is totaal-leverancier voor professionele keukens: van advies, ontwerp, fabricage, begeleiding en plaatsing tot

Nadere informatie

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 GNS Brinkman (Entry & Safety Solutions) maakt deel uit van de Value8 Tech Group. Deze onderneming heeft naast GNS Brinkman nog drie dochters: Buhrs International

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Itho HR-combiketel Kli-Max 2 Overal tegelijk warm water. En dat allemaal uit zo n kleine cv-ketel.

Itho HR-combiketel Kli-Max 2 Overal tegelijk warm water. En dat allemaal uit zo n kleine cv-ketel. CONSUMENTENBOND I T H O K L 2 I - M A X Itho HR-combiketel Kli-Max 2 Overal tegelijk warm water. En dat allemaal uit zo n kleine cv-ketel. Altijd warm en behaaglijk, Itho zorgt ervoor Itho bewijst dat

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! Remeha Calenta en isense VERWARMING

Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! Remeha Calenta en isense VERWARMING VERWARMING SANITAIR Introductiekorting NU 200,- VOORDEEL! ELEKTRA KLIMAAT Remeha Calenta en isense Supersnel warmte; Royaal warm water; Bij aanschaf van een Remeha Calenta in combinatie met de isense nu

Nadere informatie

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl

Verwarmen én besparen. Cv ketels van DELTA. www.delta.nl Verwarmen én besparen Cv ketels van DELTA www.delta.nl Niets is zo vanzelfsprekend als een behaaglijk klimaat in huis of warm water uit de kraan. Dat vanzelfsprekende comfort heeft wel een prijs. Het gas

Nadere informatie

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt

Itho Daalderop Condenserende cv-ketels. comfortabel. & efficiënt Itho Daalderop Condenserende cv-ketels comfortabel & efficiënt Cube One - Royaal warm water tot 16 liter per minuut volcontinu - Hoogste tapwaterrendement - Intelligente comfortregeling - Geschikt voor

Nadere informatie

nergiebespaar Concept

nergiebespaar Concept nergiebespaar Concept Totaalpakket - Warmtepomp Zonneboiler CV-ketel Iets meer investeren, veel meer besparen: Zeer hoge energiebesparing! Zeer hoge subsidie! Zeer veel comfort! Waarom duurzaam? Drie redenen

Nadere informatie

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum

Process Solutions Process Installations. The smart way forward in food and beverage. Find your optimum Process Solutions Process Installations The smart way forward in food and beverage Find your optimum Find your optimum The smart way forward in food and beverage. In de food & beverage-industrie bent u

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Denim. a product by Solarclarity

Denim. a product by Solarclarity Denim a product by Solarclarity SOLARCLARITY DENIM De Solarclarity DENIM (poly) en VELVET (mono) productlijnen zijn met de uiterste zorgvuldigheid ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en hebben

Nadere informatie

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN!

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! WELKOM, LED verlichting is de toekomst LED-verlichting biedt ons vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden om een natuurlijke

Nadere informatie

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio.

DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. DICHTBIJ EN BETROUWBAAR Een betrouwbaar, milieubewust en innovatief datacentrum bij u in de regio. EEN UITERST MODERN EN KLANTVRIENDELIJK DATACENTRUM. Gelegen op een perfecte locatie tussen Groningen en

Nadere informatie

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD

DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD PROFESSIONEEL BAKKEN OP GIETIJZER DE ENIGE PROFESSIONELE GIETIJZEREN BAKPLAAT WAAROP JE ALLES SNIJDT EN BEREIDT MET MINDER VET IN MINDER TIJD BAKT BETER MET MINDER 1 IN HET KORT geen smaakoverdracht snel

Nadere informatie

Itho Daalderop Badkamer- en keukenboilers. warm water. comfort

Itho Daalderop Badkamer- en keukenboilers. warm water. comfort Itho Daalderop Badkamer- en keukenboilers warm water comfort Elektroboiler: Boostboiler: - Warmwatertoestel op elektriciteit - Royaal warm water - Optimaal gebruik van nachtstroom - Aan te sluiten op iedere

Nadere informatie

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge

Maatwerk in. E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Maatwerk in F o o d Te c h n o l o g y E ffici en cy t hr o ug h kn owl edge Rendement door kennis, techniek en ervaring Venema Techniek & Service is al jarenlang dé specialist op het gebied van het ontwerpen,

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging

somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging somfy.nl Somfy Home Motion Brengt uw huis in beweging Flexibel veelzijdig Somfy Home Motion... brengt uw huis in beweging! Of het nu gaat om binnen of buiten: u heeft volledige controle over uw huis met

Nadere informatie

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1

N 1. solution. climate BUILDINGS. for sustainable - 1 NL1 N 1 climate solution for sustainable BUILDINGS NL1-1 Een SAPP ceiling is zowel ecologisch als architecturaal het aangewezen klimaatsysteem voor zeer uiteenlopende projecen. Smart Acoustic Passive Power

Nadere informatie

Klimaatklachten of een hoog verbruik? Maak gebruik van de Agema Installatie Monitor.

Klimaatklachten of een hoog verbruik? Maak gebruik van de Agema Installatie Monitor. Klimaatklachten of een hoog verbruik? Maak gebruik van de Agema Installatie Monitor. Als verantwoord ondernemer wilt u zo veel mogelijk besparen op energieverbruik. Als modern ondernemer wilt u goede prestaties

Nadere informatie

VOOR PERFECTIE IN HET HART VAN UW ZAAK

VOOR PERFECTIE IN HET HART VAN UW ZAAK VOOR PERFECTIE IN HET HART VAN UW ZAAK UW PARTNER IN KEUKEN- EN KOELTECHNIEK VOOR PERFECTIE IN DE BASIS Droogers Horeca Apparatuur is als totaalleverancier recht-door-zee, proactief en levert alleen kwaliteit.

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie

Nefit SolarLine II zonneboilers. SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboilers SolarLine II Warm water met zonneenergie Nefit SolarLine II zonneboiler Eindeloos profiteren van de zon Thermische zonne-energie is noodzakelijk voor een duurzame toekomst.

Nadere informatie

van Ommeren Installaties heeft specialisten in dienst om onderhoud uit te voeren aan uw installaties.

van Ommeren Installaties heeft specialisten in dienst om onderhoud uit te voeren aan uw installaties. SERVICE EN ONDERHOUD Onderhoud is een belangrijk onderdeel om installaties zo goed mogelijk te laten werken. Uitval moet zoveel mogelijk worden voorkomen, daarom is voor bepaalde apparatuur onderhoud noodzakelijk.

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

Van plantage tot kop koffie: stappen om verder te verduurzamen. Duurzaamheid

Van plantage tot kop koffie: stappen om verder te verduurzamen. Duurzaamheid Van plantage tot kop koffie: stappen om verder te verduurzamen Duurzaamheid Vanzelfsprekende duurzaamheid Basis voor groei Duurzaamheid, de basis om koffie en ons bedrijf te laten groeien. De klant wil

Nadere informatie

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex!

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! ZON Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! Al 75 jaar staat Bulex er voor in dat u niet in de kou staat.

Nadere informatie

Zanussi Promoties 2008

Zanussi Promoties 2008 Zanussi Promoties 2008 Kooklijn N700 Gasfornuis temperatuur: 140 tot 300 C op open onderstel 4 identieke gasbranders (5,5 kw), traploos regelbaar eenvoudig qua onderhoud met thermokoppel en waakvlam

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit:

Specifieke kenmerken van de Art Cool unit: Bent u op zoek naar een unieke airconditioner, eentje die anders is dan de rest? Kies dan voor Art Cool, een stijlvolle, innovatieve en aantrekkelijk ogende airconditioner. Vormgegeven als een kunstwerk,

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE

Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider SERVICE 4 5 6 7 8 9 Service en onderhoud voor uw veiligheid van de marktleider 10 11 12 SERVICE volgende keuringsdatum: 2 13 16 17 De veiligheid van uw medewerkers komt op de eerste plaats de servicetechnici van

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER GRANITE READERS STYLISH WHENEVER Dreamcom ApS is een Deens bedrijf en de officiële en exclusieve distributeur van Granite Eyewear in Nederland. Granite Eyewear is een van de 4 belangrijkste eyewear merken

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

Isah maakt het met TOPdesk en TFS

Isah maakt het met TOPdesk en TFS Juni 2014, nummer 2, jaargang 16 Isah maakt het met TOPdesk en TFS Verder in dit nummer: Shared Service Management in de praktijk Service leveren zoals uw klant het wil Wat kunt u leren van uw concurrent?

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

E - s e r i e. - s e r i e. De kwaliteitsnorm in de middenklasse. ATAG CV-ketels. Belééf warmte

E - s e r i e. - s e r i e. De kwaliteitsnorm in de middenklasse. ATAG CV-ketels. Belééf warmte E - s e r i e De kwaliteitsnorm in de middenklasse Topkwaliteit Blijvend hoog rendement (RVS) Compact design 5 Jaar garantie op onderdelen 15 Jaar garantie op de warmtewisselaar Vol-kunststof spatwaterdichte

Nadere informatie

Hydroflow de doorbraak in waterontharding!

Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Hydroflow de doorbraak in waterontharding! Group@dolphin-ta.com Tel. +31 (0)575-503121 Bespaar nu met technologie die wel werkt! HydroFLOW gepatenteerd waterbehandelingsysteem is een grote doorbraak op

Nadere informatie

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter Vaillant geotherm warmtepomp De betere warmtepomp Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor

Nadere informatie

Hoe word je een energiebewuste handelaar?

Hoe word je een energiebewuste handelaar? Hoe word je een energiebewuste handelaar? Verlichting die onnodig brandt, kantoorapparatuur die niet of nauwelijks uitgeschakeld wordt, verwarming, koeling en ventilatiesystemen die onnodig ingeschakeld

Nadere informatie

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SmartLine Basic HR-ketels. Nefit houdt Nederland warm Nefit SmartLine Basic HR-ketels Nefit houdt Nederland warm SmartLine Basic HR-ketels De absolute zekerheid van De meeste ervaring, de hoogste kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Van ontwikkeling tot plaatsing!

Van ontwikkeling tot plaatsing! Duplex Karton Non Food Industrie Food Industrie Van ontwikkeling tot plaatsing! Waar u op kunt vertrouwen Wat u als klant van A-Pak benelux kunt verwachten? Een breed spectrum aan dienstverlening: full-service.

Nadere informatie

MR-D1. Milking Robot.

MR-D1. Milking Robot. MR-D1 Milking Robot www.boumaticrobotics.nl HET REVOLUTIONAIRE dubbel MELKEN MR-D1 Milking Robot Een revolutionaire melkrobot die het geautomatiseerd melken op een geheel andere wijze dubbel benadert.

Nadere informatie

Bespaar-toptips. die watt opleveren. samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl

Bespaar-toptips. die watt opleveren. samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl Bespaar-toptips die watt opleveren samen@heuvelrugenergie.nl www.heuvelrugenergie.nl Bespaar-toptip 1 Waterbesparende douchekop (max. 8L per minuut doe de emmerproef om dit te testen) ± 90 p.j. De groenste

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Intersteno Ghent 2013- Correspondence and summary reporting

Intersteno Ghent 2013- Correspondence and summary reporting Intersteno Ghent 2013- Correspondence and summary reporting DUTCH Wedstrijd Correspondentie en notuleren De wedstrijdtekst bevindt zich in de derde kolom van de lettergrepentabel in art. 19.1 van het Intersteno

Nadere informatie

De kritische consument

De kritische consument De kritische consument Inleiding Om producten te kunnen maken heb je grondstoffen nodig. Mensen werken met deze grondstoffen en maken er producten van die we consumeren. Een ondernemer is tevreden als

Nadere informatie

Condenserend warmwater doorstroomtoestel

Condenserend warmwater doorstroomtoestel Product-Data-Blad Remeha WH/WHC Condenserend warmwater doorstroomtoestel 42-56 kw Remeha WH/WHC Condenserend warmwater doorstroomtoestel 42-56 kw Warmwater unit voor eindeloos op constante temperatuur

Nadere informatie

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u.

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. 30 sec. installatietijd

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Klima

Kracht door samenwerking. VDL Klima Kracht door samenwerking VDL Klima VDL Klima De voortgang van uw processen en uw productie, daar draait het om bij VDL Klima. Soms kunnen we die voortgang waarborgen met een standaardproduct. Veel vaker

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

De kwaliteitsnorm in de middenklasse

De kwaliteitsnorm in de middenklasse E n i g m a Q De kwaliteitsnorm in de middenklasse Topkwaliteit Blijvend hoog rendement (INOX) Compact design 15 Jaar garantie op de warmtewisselaar Vol-kunststof spatwaterdichte mantel Hoog warmwater

Nadere informatie

Lessuggesties energie Ter voorbereiding van GLOW. Groep 6, 7, 8

Lessuggesties energie Ter voorbereiding van GLOW. Groep 6, 7, 8 Lessuggesties energie Ter voorbereiding van GLOW Groep 6, 7, 8 Eindhoven, 8 september 2011 In het kort In deze lesbrief vind je een aantal uitgewerkte lessen waarvan je er één of meerdere kunt uitvoeren.

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel. voltalimburg.nl/cvketels Meer wooncomfort en minder energieverbruik door de juiste CV-ketel voltalimburg.nl/cvketels Wist u dat... De nieuwste HR-ketels slim gebruik maken van restwarmte en daardoor al een rendement hebben dat

Nadere informatie

De Aqua-Max van Itho. Een wonder van een HR-combiketel

De Aqua-Max van Itho. Een wonder van een HR-combiketel De Aqua-Max van Itho Een wonder van een HR-combiketel De slimste technieken stap vooruit op het gebied van niet alleen het rendement opti- in één toestel HR-combiketels. Een ontwikke- maal is, maar dat

Nadere informatie