Kuras hamers met ingeperste steel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kuras hamers met ingeperste steel"

Transcriptie

1 Kuras hamers met ingeperste steel Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop Kuras 5S 300 gr 114 mm 55 mm 330 mm Kuras 6S 500 gr 140 mm 65 mm 360 mm Kuras 7S 700 gr 145 mm 75 mm 360 mm De Kuras hamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk Daarnaast zijn de uiteinden van de kop verstevigd met een vezelversterkte ring tegen het splijten. De steel van deze hamer is ingeperst en geborgd middels een houten deuvel. Deze methode zorgt voor extra veiligheid en gebruikers gemak omdat de hamerkop extra vast zit aan de steel.

2 Kuras hamers met ingedreven steel Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop Kuras gr 114 mm 55 mm 330 mm Kuras gr 140 mm 65 mm 360 mm Kuras gr 145 mm 75 mm 360 mm De Kuras hamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk Daarnaast zijn de uiteinden van de kop verstevigd met een vezelversterkte ring tegen het splijten.

3 Meubelmakershamer Model Gewicht Kop grootte Kop dikte Lengte steel + kop Schreiner sml 1200 gr mm 60 mm 390 mm Schreiner lrg 1700 gr mm 60 mm 410 mm De Meubelmakershamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt Door de langwerpige vorm is de hamer het verlengde van de arm van de timmerman. De hamer is perfect voor het in elkaar zetten van houtverbindingen en het monteren en kloppen van lijmverbindingen. Door de vorm van de steel weet de timmerman met zijn ogen dicht of hij de hamer goed vast heeft.

4 Hobbyhamer achtkant met ingedreven steel Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop gr 90 mm 45 mm 315 mm gr 110 mm 55 mm 330 mm gr 130 mm 65 mm 360 mm 865S 750 gr 180 mm 65 mm 360 mm De Hobbyhamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk samengeperst en dan ontstaat er een materiaal dat kwalitatief veel beter is dan natuurhout. Omdat deze hamer met een relatief eenvoudig productieproces te maken is ontstaat het Budget broertje van de Kuras. De Hobby hamer is uitstekend geschikt voor op de werkbank en mag niet ontbreken in de gereedschapkist van de semiprofessionele- en hobbytimmerman.

5 Timmermanshamer met ingeperste steel Model Gewicht Kop grootte Kop dikte Lengte steel + kop 445S 500 gr 115 mm 58 mm 300 mm 450S 700 gr 140 mm 58 mm 360 mm 25S 850 gr 185 mm 58 mm 400 mm De Timmermanshamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden Door de langwerpige vorm is de hamer het verlengde van de arm van de timmerman. De hamer is perfect voor het in elkaar zetten van houtverbindingen. Veiligheid voorop met de ingeperste steel en borging van de hamerkop door middel van deuvels. Menig (scheeps-) timmerman heeft deze hamer in zijn gereedschapskist.

6 Timmermanshamer met ingedreven steel Model Gewicht Kop grootte Kop dikte Lengte steel + kop gr 115 mm 58 mm 300 mm gr 140 mm 58 mm 360 mm gr 185 mm 58 mm 400 mm De Timmermanshamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden Door de langwerpige vorm is de hamer het verlengde van de arm van de timmerman. De hamer is perfect voor het in elkaar zetten van houtverbindingen. Menig (scheeps-) timmerman heeft deze hamer in zijn gereedschapskist.

7 Tonmodel met deuvel versterkt Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop 7041S 400 gr 130 mm 60 mm 330 mm Het Tonmodel hamer speciaal van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt Extra ten opzichte van de 7041 zitten er deuvels in de hamerkop als versteking tegen het barsten. Een allrounder voor een keur aan timmermanswerkzaamheden. Montage van meubelen, fijn beitelwerk, enzovoort..

8 Tonmodel 7041 Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop gr 130 mm 60 mm 330 mm Het Tonmodel hamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt Een allrounder voor een keur aan timmermanswerkzaamheden. Montage van meubelen, fijn beitelwerk, enzovoort..

9 Sleg 401 Model Gewicht Kop grootte Kop Lengte steel + kop gr 228 mm 100 x mm De Sleg van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk samengeperst en dan ontstaat er een materiaal dat kwalitatief veel beter is dan natuurhout. Door zijn omvang en lengte is hij geschikt voor het zware werk zoals het inslaan van weidepalen, montage van houtconstructies en dergelijke. De perfecte hamer voor het zware werk van de timmerman, tuinman en boer.

10 Bank- of Modelbouwhamer Model Gewicht Kop grootte Kop Lengte steel + kop Bank klein 150 gr 110 mm 30 x 30 mm 290 mm Bank groot 350 gr 140 mm 30 x 30 mm 350 mm De Bank- of modelbouwhamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt De Bank- of modelbouwhamer is uitstekend geschikt voor de modelbouwer waar precisie vereist is en mag dus niet ontbreken in de gereedschapkist van de professionele en semiprofessionele modelbouwer.

11 Beeldhouwhamer Flesmodel B1, B2 EN B3 Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop B1 (A) 550 gr 120 mm 75 mm 250 mm B2 (B) 750 gr 120 mm 95 mm 250 mm B3 (B) 1000 gr 120 mm 110 mm 250 mm De beeldhouwhamer/klopper flesmodel van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden Door de vorm kan de beeldhouwer de beitel op alle gewenste manieren aanslaan zonder de hamer steeds anders vast te hoeven pakken.

12 Beeldhouwhamer kegelmodel B4 Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop B gr 95 mm 150 mm 230 mm De beeldhouwhamer/klopper kegelmodel van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk samengeperst en dan ontstaat er een materiaal dat kwalitatief Door de vorm kan de beeldhouwer de beitel op alle gewenste manieren aanslaan zonder de hamer steeds anders vast te hoeven pakken.

13 Beeldhouwhamer vierkant B5 Model Gewicht Kop grootte Kop dikte Lengte steel + kop B gr 130 mm 105 mm 230 mm De beeldhouwhamer/klopper vierkant van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces worden Naast dat deze klopper een aangename aanvulling is op de ronde modellen, is deze zeer geschikt voor houtsnijwerk.

14 Loodklopper Model Gewicht Kop lengte Lengte steel + kop Loodklopper 550 gr 200 mm 330 mm De Loodklopper van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk Het kent niet de fouten en scheuren zoals bij natuurhout. Het is sterker, zwaarder, elastischer en taaier dan natuurlijk beuken. Deze eigenschappen komen natuurlijk ten goede aan de Een klopper met een rond slagvlak en een rond handvat. Deze sierlijke klopper is speciaal ontworpen voor het bewerken van platen zink, lood, koper en aluminium. Met deze Lignostone klopper kunt u het werkstuk zeer gecontroleerd bewerken met de juiste slagkracht. De vorm van de Lignostone klopper maakt het mogelijk eindeloos te variëren.

15 Zinkklopper Model Gewicht Kop lengte Lengte steel + kop Zinkklopper 750 gr 200 mm 330 mm De Zinkklopper van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt de fineerlagen onder hoge temperatuur en extreem hoge druk Het kent niet de fouten en scheuren zoals bij natuurhout. Het is sterker, zwaarder, elastischer en taaier dan natuurlijk beuken. Deze eigenschappen komen natuurlijk ten goede aan de Een klopper met een plat slagvlak en een rond handvat. Deze sierlijke klopper is speciaal ontworpen voor het bewerken van platen zink, lood, koper en aluminium. Met deze Lignostone klopper kunt u het werkstuk zeer gecontroleerd bewerken met de juiste slagkracht. De vorm van de Lignostone klopper maakt het mogelijk eindeloos te variëren.

16 Voorzittershamer Model Gewicht Kop grootte Kop dia Lengte steel + kop VH 250 gr 81 mm 55 mm 270 mm De Voorzittershamer van Lignostone heeft door het toegepaste materiaal meer gewicht in de kop dan een hamer van natuurhout. De kop is vervaardigd van geperst en gelamineerd beukenfineer. Tijdens het fabricageproces wordt Een sierlijke en gestileerde hamer met een slagplankje tegen het beschadigen van de ondergrond. Welke voorzitter of veilingmeester wil nu niet met een originele Lignostone voorzittershamer de vergadering tot de orde roepen of de hoogste bieder afslaan.

560 www.facom.com HAMERS - MOKERS - DRIJFHAMERS. Terugstootloze mokers... 571 Mokers met verwisselbare hamerdoppen... 572

560 www.facom.com HAMERS - MOKERS - DRIJFHAMERS. Terugstootloze mokers... 571 Mokers met verwisselbare hamerdoppen... 572 HAMERS MOKERS DRIJFHAMERS 562 MOKERS 571 Hamers met steel van grafiet... 562 Hamers met steel van Hickoryhout... 566 Mokers en drijfhamers... 570 Terugstootloze mokers... 571 Mokers met verwisselbare hamerdoppen...

Nadere informatie

Hamers Hamers Peddinghaus Hamers Ega Master. Bankhamer Peddinghaus Duits model met hickory steel DIN 1041

Hamers Hamers Peddinghaus Hamers Ega Master. Bankhamer Peddinghaus Duits model met hickory steel DIN 1041 Hamers Hamers Peddinghaus Hamers Ega Master Bankhamer Peddinghaus Duits model met hickory steel DIN 1041 320100 100 gram 320101 200 gram 320102 300 gram 320103 400 gram 320104 500 gram 320105 600 gram

Nadere informatie

nr:... schooljaar

nr:... schooljaar klas: nr: schooljaar 20 20 Vakleerkrachten: B Coene/ S Weyts 10 TAAK 1 De werkbank en het opspannen van werkstukken (IF 18) 1 Schrijf naast de foto s: de juiste benaming het doel van het spangereedschap

Nadere informatie

RECINTO COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Recinto Composiet Schutting

RECINTO COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Recinto Composiet Schutting * Handleiding Recinto Composiet Schutting Gefeliciteerd met uw aankoop van de Recinto Composiet Schutting, een onderdhoudsvriendelijke schutting vervaardigd uit hout/kunststof composiet planken met houtnerfstructuur

Nadere informatie

UNIQUE COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Unique Composiet Schutting

UNIQUE COMPOSIET SCHUTTING. * Handleiding Unique Composiet Schutting * Handleiding Unique Composiet Schutting Gefeliciteerd met uw aankoop van de Unique Composiet Schutting, een onderdhoudsvriendelijke schutting vervaardigd uit hout/kunststof composiet planken met houtnerfstructuur

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt.

Paradiddle-drums Drumstokken. Zo worden drumstokken gemaakt. Paradiddle-drums Drumstokken Zo worden drumstokken gemaakt. 1 Bij stokken fabrikanten komen complete boomstammen binnen die in kleine langwerpige blokjes worden gezaagd. De blokjes worden op pallets gestapeld

Nadere informatie

Beitels, hamers & breekmateriaal

Beitels, hamers & breekmateriaal 13 Beitels, hamers & breekmateriaal Beitels 150 Hamerstelen 152 Hamers 152 Mokers 155 Voorhamers 156 Koevoeten 157 Betonpuntbeitels Mob Gesmede veiligheidskop: beschermt de hand en voorkomt versplintering

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF

Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF SPEELHUIS GIRAF Onderdelen lijst SPEELHUIS GIRAF Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Staanders 1 7x7 L.78 4 Staanders 2 7x7 L.145 2 Zij dragers 3 2,7x5,5

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER

Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER SPEELHUIS TIJGER Onderdelen lijst SPEELHUIS TIJGER Omschrijving Nummer Onderdeel Hoeveelheid hoeveelheid 1 1 Vloerplaat-terras 1 4 2 2 Vloerplaat-speelhuis 1 5 3 3 dakpaneel 1 4 4 4 dakpaneel 2 1 5 5 Verbindingsstrook

Nadere informatie

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK

STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE TUIN SOLIDO CERAMICA 3 CM DIK KERAMIEK STONE BASE SINDS 1996 Stone base B.V. is sinds 1996 een krachtig familiebedrijf, gedreven door passie, kwaliteit en de best mogelijke service. Stone base

Nadere informatie

De Marcovis Eisys stelschroef is beschikbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van de dikte van de isolatie.

De Marcovis Eisys stelschroef is beschikbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van de dikte van de isolatie. stelschroef Doel De Marcovis Eisys is een stelschroef, speciaal ontwikkeld voor het beperken van de thermische verliezen bij het bevestigen van geventileerde gevels. Het isolatieschild wordt slechts ter

Nadere informatie

04 DIN en Norm artikelen

04 DIN en Norm artikelen 04 DIN en Norm artikelen Bouten en schroeven.......................................... 2 Draadeinden.................................................. 32 Parkers.........................................................

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PINGUIN

Onderdelen lijst SPEELHUIS PINGUIN SPEELHUIS PINGUIN Onderdelen lijst SPEELHUIS PINGUIN Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Vloerplaat 1 Voorgemonteerd paneel 1100x620 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 1170x1140 1 Achterwand

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS WASBEER

Onderdelen lijst SPEELHUIS WASBEER SPEELHUIS WASBEER Onderdelen lijst SPEELHUIS WASBEER Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Vloerplaat 1 Voorgemonteerd paneel 79X1-1.114 2 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 114X1-1.117 1

Nadere informatie

Gebruikers, uitleners en organisatoren van aktiviteiten moeten deze gebruiksaanwijzingen lezen alvorens de Becasine te gebruiken.

Gebruikers, uitleners en organisatoren van aktiviteiten moeten deze gebruiksaanwijzingen lezen alvorens de Becasine te gebruiken. Loopstoel - Gebruiksaanwijzingen Gebruikers, uitleners en organisatoren van aktiviteiten moeten deze gebruiksaanwijzingen lezen alvorens de Becasine te gebruiken. Introductie De Becasine is geinspireerd

Nadere informatie

Inhoudsopgave Kleptuinbank

Inhoudsopgave Kleptuinbank Pakketten: 13 / 14 /52 / 200s Inhoudsopgave Kleptuinbank Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De armleuningen:... 3 Stap 1a. De armleuning monteren:... 3 Stap 2. De bodem:... 4 Stap 2a.

Nadere informatie

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG

Draaibare en kantelbare muurbeugel APM-70 INSTALLATIE HANDLEIDING 35 KG INSTALLATIE HANDLEIDING Draaibare en kantelbare muurbeugel Waarschuwing! overschrijd nooit het maximale gewicht! Ernstig letsel kan hier tot gevolg van hebben. APM-70 35 KG VERSIE 1.0 JUL 2013 Lees eerst

Nadere informatie

10. ZINKEN EN DRIJVEN Experimenteer met de volgende stoffen! Zet een kruisje in de juiste kolom!

10. ZINKEN EN DRIJVEN Experimenteer met de volgende stoffen! Zet een kruisje in de juiste kolom! 10. ZINKEN EN DRIJVEN Experimenteer met de volgende stoffen! Zet een kruisje in de juiste kolom! steen hout was piepschuim kurk stukje beton stof zinken drijven Wat kan je zeggen over het soortelijk gewicht

Nadere informatie

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk ProGold vulmiddelen De andere helft van uw werk Getest en heel erg goed bevonden Vakmanschap en goed materiaal: dat levert topkwaliteit op. Het eerste is uw specialisme, het tweede de onze. ProGold ontwikkelde

Nadere informatie

124.025 Zonnecel vakwerkmolen

124.025 Zonnecel vakwerkmolen is uniek 124.025 Zonnecel vakwerkmolen Onderdelenlijst: 1 x vierkant geperforeerd blik 0,5 x 12 x 100mm 20 x latten 10 x 10 x 250 mm of 10 x latten 10 x 10 x 500 mm 2 x latten 5 x 10 x 300 mm of 2 x latten

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE

Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE SPEELHUIS LIBELLE Onderdelen lijst SPEELHUIS LIBELLE Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Vloerdeel binnen 1 Voorgemonteerd paneel 795x1230 4 voorwand 2 Voorgemonteerd paneel 795x1380

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD

Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD SPEELHUIS SCHILDPAD Onderdelen lijst SPEELHUIS SCHILDPAD Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Paal voorkant 1 68x68 L.1250 2 Paal achterkant 2 68x68 L.570

Nadere informatie

PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN

PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN UITVAART KISTEN PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN Plaatmateriaal Gelaagd Multiplex / Triplex zijn plaatmaterialen gemaakt van massief hout, ze zijn opgebouwd uit een oneven aantal

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA

Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA SPEELHUIS PANDA Onderdelen lijst SPEELHUIS PANDA Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid Voorwand 1 Voorgemonteerd paneel 119X1-1.114 1 Zijwand 2 Voorgemonteerd paneel 173xh.114 1 Achterwand

Nadere informatie

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar,

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, 1 SPECIFICATIES Legende oogte reedte Diepte onderaan Diepte bovenaan Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: vervaardigd uit aluminium, laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, roestvrij

Nadere informatie

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie.

Al onze producten zijn verdeelt in twee categorieën; YATO Standaard en YATO Industrie. Met trots presenteren wij u de YATO catalogus, een nieuw Europees merk handgereedschappen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, wat zich met gemak kan meten met elk ander gerenommeerd Europees, Amerikaans

Nadere informatie

Voor afmetingen waarvoor geen bewerkingsprijs staat vermeld gelden de prijzen op aanvraag

Voor afmetingen waarvoor geen bewerkingsprijs staat vermeld gelden de prijzen op aanvraag 19 x 13 x 19 x 1,5 mm 0,57 314,00 324,00 344,00 364,00 20 x 15 x 20 x 1,5 mm 0,61 314,00 324,00 344,00 364,00 25 x 15 x 25x 2 mm 0,96 227,00 237,00 257,00 277,00 10 x 20 x 10 x 2 mm 0,56 227,00 237,00

Nadere informatie

Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN

Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN SPEELHUIS EEKHOORN Onderdelen lijst SPEELHUIS EEKHOORN Omschrijving Nummer Onderdeel Maat in mm hoeveelheid PLATFORM Voorgemonteerd paneel Staanders 1 68x68x1450 10 Ligger 2 26x52x2325 2 Middenligger

Nadere informatie

Façapanel gevelbekledingspanelen

Façapanel gevelbekledingspanelen Ervaar de natuurlijke uitstraling van een duurzame houten gevel Façapanel gevelbekledingspanelen Façapanel gevelbekledingspanelen Façapanel is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De panelen zijn vochtbestendig,

Nadere informatie

DOMINO verbindingssysteem

DOMINO verbindingssysteem Overzicht producten en toepassingen 176 Freesmachines DOMINO DF 500, DF 700 178 Accessoires en verbruiksmaterialen Het Festool systeem 180 www.festool.be 175 Overzicht producten en toepassingen Pagina

Nadere informatie

LOOD NAADLOOS GEGOTEN

LOOD NAADLOOS GEGOTEN LOOD NAADLOOS GEGOTEN FRERIKS-WERKEN GIETERIJ GEEN SOLDEERNADEN RUBBER RING OPTIE 400% BETERE HECHTING GEBORSTELDE PLAKPLAAT GEEN OXIDATIE IN DE LASZONE SNELLE VERWERKING UITGEVOERD IN BDA DIKTE GEEN SOLDEERNADEN

Nadere informatie

Spaarpot met geheim slot

Spaarpot met geheim slot 9.7 Benodigd gereedschap: Figuurzaag Decoupeerzaag Schrijf-/tekenpotlood Liniaal Houtlijm ø ø0 Schuurpapier Werkplaatsvijl Boortjes Verstekzaag Geodriehoek Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen

Nadere informatie

Houten lijsten maken met klassieke (contra)profielfrezen

Houten lijsten maken met klassieke (contra)profielfrezen Nr.: 108 Houten lijsten maken met klassieke (contra)profielfrezen Omschrijving Afb. 108/ 01 Houten lijsten voor klassieke meubelfronten (deuren, kasten), binnenpanelen en wanddecoraties zijn te maken met

Nadere informatie

Prijslijst vensterbank. www.ekookna.pl

Prijslijst vensterbank. www.ekookna.pl jslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank Prijslijst vensterbank PWK Binnenvensterbanken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

PRAkTISCHE InFo. HET BESTE SlooPMATERIAAl FUBARS. WonDER BARS. koevoeten En SlooPBEITElS. PRECISIE koevoeten. Harry Van Den Broeck, elektricien

PRAkTISCHE InFo. HET BESTE SlooPMATERIAAl FUBARS. WonDER BARS. koevoeten En SlooPBEITElS. PRECISIE koevoeten. Harry Van Den Broeck, elektricien PRAkTISCHE InFo HET BESTE SlooPMATERIAAl Harry Van Den Broeck, elektricien FUBARS Een uniek gereedschap van Stanley voor meerdere doeleinden, verkrijgbaar in meerdere maten. Ze kunnen gebruikt worden voor

Nadere informatie

M4131 Antwoorden 1 Borenstandaard. Aluminium

M4131 Antwoorden 1 Borenstandaard. Aluminium 1 M4131 1 Hoeveel onderdelen heb je nodig om de borenstandaard te maken? 6 2 Van welk materiaal moet je de grondplaat maken? Aluminium 3 Streep het foute antwoord door. a. De dopmoer is gemaakt van staal

Nadere informatie

PRIJSLIJST ARS Snoeischaren

PRIJSLIJST ARS Snoeischaren hk16-01-2019 ARS Snoeischaren Incl. btw Ex. Btw ARSVS-8XZ 118188 Lichtgewicht snoeischaar 230 gr 59 48,85 Mes vervaardigd uit gehard verchroomd staal en daardoor erg sterk en beschermd tegen roest. Vervangbare

Nadere informatie

Handgesmede tuingereedschappen www.sneeboervandriel.nl sinds 1913 onovertroffen in kwaliteit en afwerking De vestiging van het bedrijf was in Nieuw-Vennep, de bakermat van de bollenstreek. Het familiebedrijf

Nadere informatie

Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) Quatrex Fine artikelcode: 535

Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) Quatrex Fine artikelcode: 535 Kortingoverzicht Groep 535 Gelaste blanke profielbuizen volgens EN 10305-5 (DIN 2395/C) E235 + CR1 (RST.37.2 BKM) artikelcode: 535 bruto-regelwaarde in euro's Algemeen Van Leeuwen Precisie heeft een nieuw

Nadere informatie

BUITENMEUBELEN Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken

BUITENMEUBELEN Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken BUITENMEUBELEN 2019 Picknicktafels Tafels, banken & stoelen Bloembakken Picknicktafel recht model, 45mm dik. geïmpregneerd Art. 0409 385.00 Lengte 230cm Breedte 160cm Bladhoogte 76cm Zithoogte 46cm Art.

Nadere informatie

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter De originele meters zijn mooi, maar hebben een kwetsbaar mechaniek dat na meer dan 40 jaar vaak faalt. Omdat de thermometers niet onbelangrijk zijn, heb ik besloten

Nadere informatie

MÉÉRWAARDE ONDER DE DEUR.

MÉÉRWAARDE ONDER DE DEUR. MÉÉRWAARDE ONDER DE DEUR. Duurzaam en betrouwbaar: de automatische valdorpels van Ellen! Onzichtbaar onder in de deur doen ze jaar na jaar waarvoor ze gemaakt zijn: tocht, stof en vocht weren! Maar niet

Nadere informatie

PRAkTISCHE InFo. DE BESTE klemmen om AAn UW BEHoEFTEn TE VolDoEn. HoEkklEMMEn. FATMAX EEnHAnDSklEM. VEERklEMMEn. C-klEMMEn.

PRAkTISCHE InFo. DE BESTE klemmen om AAn UW BEHoEFTEn TE VolDoEn. HoEkklEMMEn. FATMAX EEnHAnDSklEM. VEERklEMMEn. C-klEMMEn. PRAkTISCHE InFo DE BESTE klemmen om AAn UW BEHoEFTEn TE VolDoEn Harry Van Den Broeck, elektricien Bij het maken van uw keuze moet u altijd in gedachten houden wat u met de klem wilt gaan doen en aan de

Nadere informatie

Geluksbrenger. Sleutelhouder N 200.502

Geluksbrenger. Sleutelhouder N 200.502 Sleutelhouder Geluksbrenger Hier willen we het een keer niet over jou of het werkstuk hebben. Ja, je hebt gelijk, dat is ook heel belangrijk. Ook willen we niet praten over het opruimen of laten rondslingeren

Nadere informatie

OP MAAT TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN ATS-RIJPLATEN.NL T STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN

OP MAAT TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN ATS-RIJPLATEN.NL T STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN OP MAAT OOK LEVERBAAR TOPSPECIALIST IN RIJ- EN STEMPELPLATEN KUNSTSTOF RIJPLATEN STALEN RIJPLATEN STEMPELPLATEN T 010 437 71 01 ATS-RIJPLATEN.NL ATS Trading is al jaren met veel succes actief als leverancier

Nadere informatie

Textures a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s

Textures a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s Textures Textures KENMERKEN Natuurlijke uitstraling Duurzaam Resistent tegen klimaatverschillen Vier soorten steenslag Slag- en stootvast Eenvoudige en snelle

Nadere informatie

De grootste keuze uit. ESSEM Zelfsmerende sinterbronzen glijlagers. info@kracht.nl www.kracht.nl T (0)70 387 68 00. Uitgave 2014.

De grootste keuze uit. ESSEM Zelfsmerende sinterbronzen glijlagers. info@kracht.nl www.kracht.nl T (0)70 387 68 00. Uitgave 2014. Uitgave 2014 De grootste keuze uit ESSEM Zelfsmerende sinterbronzen glijlagers Gesinterde zelfsmerende sinterbronzen glijlagers worden gefabriceerd door een mengsel van bronspoeder samen te persen tot

Nadere informatie

PRODUCTEN Thermohardende laminaten - oftewel duro plasten - worden gemaakt door diverse lagen voorgeïmpregneerd materiaal onder hoge druk en temperatuur samen te persen. Het voormateriaal (prepreg) kan

Nadere informatie

Het maken van een kleine messing hamer

Het maken van een kleine messing hamer WWW.HOBBYHOUTBEWERKING.NL Het maken van een kleine messing hamer Een kleine hamer in de werkplaats is niet onmisbaar, maar wel bijzonder handig voor de kleinere klusjes waarvoor de grotere familieleden

Nadere informatie

Dhr. P. Adriaenssens VTS Sint-Niklaas Klas:.. Naam leerling:

Dhr. P. Adriaenssens VTS Sint-Niklaas Klas:.. Naam leerling: Zaag- en steekoefening op 90 Dhr. P. Adriaenssens VTS Sint-Niklaas Klas:.. Naam leerling: INHOUD 1 ORGANISATIE... 3 1.1 INLEIDENDE BEGRIPPEN... 3 1.2 WERKTEKENING... 5 1.3 TE GEBRUIKEN GEREEDSCHAPPEN...

Nadere informatie

SCHILTZ N0048 POSITIONEER- EN SPANSYSTEEM BALL LOCK JIC

SCHILTZ N0048 POSITIONEER- EN SPANSYSTEEM BALL LOCK JIC SCHILTZ POSITIONEER- EN SPANSYSTEEM BALL LOCK JIC 1 5 5 1 2/3 4 6 6 Dit "Ball Lock" systeem maakt een nauwkeurig positioneren en bevestiging van werktuigopspanplaten mogelijk op tussenplaten of direct

Nadere informatie

Nr.: 112 Deuvelverbindingen maken met de VS 600

Nr.: 112 Deuvelverbindingen maken met de VS 600 Nr.: 112 Deuvelverbindingen maken met de VS 600 Omschrijving Houtverbindingen met ronde deuvels behoren tot de meest gebruikte houtverbindingen in de meubelbouw. Deze verbindingssoort is erg stabiel en

Nadere informatie

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS Inhoudstafel Identificatie van uw medewerkers en bezoekers Identificatie voor uw evenementen & conferenties IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS Stevige badgehouders 1 kaart Stevige badgehouders

Nadere informatie

Technische Fiche. Geïsoleerde kanalen. Clima Construct. Rechthoekige geïsoleerde kanalen. luchttechniek groothandel - fabrikant

Technische Fiche. Geïsoleerde kanalen. Clima Construct. Rechthoekige geïsoleerde kanalen. luchttechniek groothandel - fabrikant Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Geïsoleerde kanalen Technische Fiche Met onze voorgeïsoleerde luchtkanalen in schuimplaat bieden wij oplossingen voor al uw koelings en verwarmingstoepassingen.

Nadere informatie

CONNECTION. Wall to Floor. altijd een passende oplossing voor elke situatie. ConneCtion. WFC uw leverancier en monteur van plintsystemen

CONNECTION. Wall to Floor. altijd een passende oplossing voor elke situatie. ConneCtion. WFC uw leverancier en monteur van plintsystemen WALL tofloor Wall to Floor ConneCtion altijd een passende oplossing voor elke situatie WFC uw leverancier en monteur van plintsystemen WALL tofloor Wie wij zijn WFC is een jong en modern bedrijf dat zich

Nadere informatie

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat.

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Installatie handleiding SEF DB met 1 contact Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Controleer of het juiste SEF hekwerk aanwezig is: SEF 700 minimale

Nadere informatie

b. Krukrozet, sleutelrozet BB/50Q WB of PZ/50Q WB en wc-rozet WC/50Q WB

b. Krukrozet, sleutelrozet BB/50Q WB of PZ/50Q WB en wc-rozet WC/50Q WB 1 1. Gebruik Deurbeslag geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Voor toepassingen met standaardsloten voor binnen- en buitendeuren. 2. Vorm en afmetingen (zie ook technische fiche) a. Deurkruk PH1920/50Q

Nadere informatie

Jepoglass. Jepoglass 1

Jepoglass. Jepoglass 1 Jepoglass Productomschrijving Jepoglass is een luchtkanaal dat bestaat uit een geperste glaswolplaat van 25 mm dik met een volumieke massa van 78 kg/m 3. Aan de binnenzijde is het luchtkanaal bekleed met

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar,

SPECIFICATIES. Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, 1 SPECIFICATIES Z2 Y Legende X Y Z1 Breedte Hoogte Diepte onderaan X Z2 Diepte bovenaan Z1 Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: vervaardigd uit aluminium, laag gewicht: makkelijk

Nadere informatie

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn BK- Waterslagen zijn aluminium waterslagen die in ieder bouwkundig ontwerp passen. Leverbaar met een zichtzijde van 25mm en 40mm, heeft u altijd een esthetisch

Nadere informatie

Aluminium onderdorpels

Aluminium onderdorpels Aluminium onderdorpels LUVEMA ALUMINIUM ONDERDORPELS Een mooi resultaat, makkelijk gemonteerd! Voor deuren, hefschuifdeuren, ramen en combinaties. ies. Luvema aluminium onderdorpels bieden een mooie én

Nadere informatie

Inhoudsopgave Loungebank (Kubus)

Inhoudsopgave Loungebank (Kubus) Pakketten: 1 / 2 / 3 / 2x4 / 200s Inhoudsopgave Loungebank (Kubus) Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De kubussen:... 3 Stap 1a. De buitenzijden:... 3 Stap 1b. De zittingzijden:...

Nadere informatie

Brochure Lounge Sytemen

Brochure Lounge Sytemen Brochure Lounge Sytemen Januari 2014 Mood Lounge Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe

Nadere informatie

Tenso P-14. met voorspanclip. www.lamello.be. Sneller lijmen, voor alle hoeken

Tenso P-14. met voorspanclip. www.lamello.be. Sneller lijmen, voor alle hoeken Tenso P-14 met voorspanclip Sneller lijmen, voor alle hoeken + www.lamello.be Sneller en eenvoudiger lijmen met de Tenso P-14 en de voorspanclip Bespaar tijd en geld! Geen drukplekken en beschadigingen

Nadere informatie

Beachvlaggen en accessoires. Beachvlaggen met je eigen print! Leverbaar in 5 modellen. Reclame

Beachvlaggen en accessoires. Beachvlaggen met je eigen print! Leverbaar in 5 modellen. Reclame Beachvlaggen met je eigen print! everbaar in 5 modellen Reclame Beachvlaggen en accessoires Beachvlaggen zijn de ideale oplossing voor reclame op elke locatie, zowel binnen als buiten. Eenvoudig te monteren,

Nadere informatie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Een product van: 999.1600.16 Bouw het met Wood Design gevelbekleding Ga voor driedimensionaal met Wood Design. Deze volschuim potdeksel gevelbekleding

Nadere informatie

8 DIVERSEN. COOLTOOL Tel Fax

8 DIVERSEN. COOLTOOL Tel Fax 8 DIVERSEN DIVERSEN VEERTREKKERS -130 mm 80.TR.7110 Veertrekker 130 mm -180 mm 80.TR.7112 Veertrekker 180 mm -210 mm 80.TR.E188 Veertrekker 210 mm -175 mm 80.TR.1820 Veertrekker 175 mm GEREEDSCHAP VOOR

Nadere informatie

WIELEN EN BANDEN 11. Capri 11: Sektie 11-1. Januari 1974

WIELEN EN BANDEN 11. Capri 11: Sektie 11-1. Januari 1974 WIELEN EN BANDEN 11 Inhoud Blz. Algemene beschrijving 2 Onderhouds afstellingen en controles 3 Speciale gereedschappen-indentificatie 4 Onderhouds- en reparatiebewerkingen inhoud 5 Onderhouds- en reparatiebewerkingen

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

Module 7. Coil in de goot. Tata Steel Ref LRG-0008 BH Issue 1

Module 7. Coil in de goot. Tata Steel Ref LRG-0008 BH Issue 1 Module 7 Coil in de goot Tata Steel Ref LRG-0008 BH Issue 1 Coil afmetingen 750mm Maximaal 2000mm diameter Minimaal 750mm breed 2000mm Coil eigenschappen Stabiel Kantelgevoelig Stabiele coils: Diameter

Nadere informatie

Montage voorschriften STB-DW

Montage voorschriften STB-DW Montage voorschriften STB-DW Het STB-DW is TNO gekeurd volgens NEN 6062 en mag worden toegepast voor gas-, olie- en houtgestookte toestellen. Het STB-DW is een hoogwaardig product, vervaardigd uit een

Nadere informatie

Pakketten: 28 / 30 / 50s. Inhoudsopgave Tuintafel (0.6m x 0.6m)

Pakketten: 28 / 30 / 50s. Inhoudsopgave Tuintafel (0.6m x 0.6m) Pakketten: 28 / 30 / 50s Inhoudsopgave Tuintafel (0.6m x 0.6m) Inhoud van pakket:... 1 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De tafelpoten:... 2 Stap 1a. De tafelpoot monteren:... 2 Stap 2. Het tafelblad:...

Nadere informatie

Wij KIEZEN voor kwaliteit!

Wij KIEZEN voor kwaliteit! Wij kwaliteit! KIEZEN voor Inleiding Primodak Dakdekkers is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan

Nadere informatie

WERPPIJPEN THROWING STICKS/ Waarom? Hoe? De ontwikkeling, tot heden ten dage

WERPPIJPEN THROWING STICKS/ Waarom? Hoe? De ontwikkeling, tot heden ten dage THROWING STICKS/ WERPPIJPEN De ontwikkeling, tot heden ten dage Waarom? Throwing sticks oftewel werppijpen bieden de (karper)visser de mogelijkheid om ronde boilies over zeer grote afstanden te werpen,

Nadere informatie

Renovatie Motorluik ONJ LB-44 EX-AXXI

Renovatie Motorluik ONJ LB-44 EX-AXXI Renovatie Motorluik ONJ LB-44 EX-AXXI Arend Schram Algemeen Het originele motorluik heeft als basis een plaat multiplex met een toplaag van teak en ingerubberde naden. Hoewel de rubbernaden suggereren

Nadere informatie

Leuningen en borstweringen

Leuningen en borstweringen Leuningen en borstweringen Aluminium (binnen - buiten) Hout (binnen) 25 1987 2012 Configurator en montagevideo s online www.sogem-sa.com Square S1 S3 S5 Vierkante alu paal voor borstwering of trapleuning

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij

Nadere informatie

Naturals a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s

Naturals a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s Naturals KENMERKEN Natuurlijke uitstraling van texturen en decoren Licht in gewicht Homogeen Door en door gekleurd Slag- en stootvast Naturals Eenvoudige

Nadere informatie

LEDlamp constructie. 2inkijkexemplaar. Datum Blz 1. Probleemstelling 4 2. Ontwerp 4 2.1. Hoe kun je meer licht krijgen op je werktafel?

LEDlamp constructie. 2inkijkexemplaar. Datum Blz 1. Probleemstelling 4 2. Ontwerp 4 2.1. Hoe kun je meer licht krijgen op je werktafel? 1inkijkexemplaar LEDlamp constructie 2inkijkexemplaar Datum Blz 1. Probleemstelling 4 2. Ontwerp 4 2.1. Hoe kun je meer licht krijgen op je werktafel? 4 2.2. Je LEDlamp moet esthetisch zijn 5 2.3. Je LEDlamp

Nadere informatie

Design SSV. EE4- Building a SSV - Team PM1. 9 mei 2014

Design SSV. EE4- Building a SSV - Team PM1. 9 mei 2014 Design SSV EE4- Building a SSV - Team PM1 9 mei 2014 Inhoudsopgave I. DESIGN SSV 3 FRAME 3 WIELEN 5 ASSEN 6 LAGERS 6 MOTOR 7 ZONNEPANEEL 8 II. KOSTEN ANALYSE 9 2 In deze case word ieder onderdeel van de

Nadere informatie

INSTALLATIE GIDS VOOR ALUPATH SYSTEMEN

INSTALLATIE GIDS VOOR ALUPATH SYSTEMEN INSTALLATIE GIDS VOOR ALUPATH SYSTEMEN AZZ10 hoekstuk voor afwerkrand AH40 Alupath houder AP50 Alupath profiel AZK10 kopstuk voor afwerkrand AZ105 zijstuk voor afwerkrand AR randprofiel Dit is een schematische

Nadere informatie

Montage loopdeur op maat. Handleiding

Montage loopdeur op maat. Handleiding 1 Montage loopdeur op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen loopdeuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

Antwoorden B6 deel 3 Hoofdstuk 2: Ronde tafel

Antwoorden B6 deel 3 Hoofdstuk 2: Ronde tafel 1 Antwoorden 226055-B6 deel 3 Hoofdstuk 2: Ronde tafel 1 Op voorgaand figuur zie je een klauwhamer. Schrijf de namen van de drie delen op. a. Steel b. Klauw c. Kop 2 Een timmerkracht trekt met een klauwhamer

Nadere informatie

BEVESTIGING PM04. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

BEVESTIGING PM04. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het BEVESTIGING PM04 Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Technisch magazine Massief NT - TMA01-012015 BEVESTIGINGSSYSTEMEN BEVESTIGINGSSYSTEMEN Er zijn diverse bevestigingssystemen verkrijgbaar voor

Nadere informatie

meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm

meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm meubelwerktekening bijzettafel pilar Afmetingen eindproduct: D 40 x B 40 x H 50 cm benodigdheden Materiaal: plaatmateriaal, dikte 18 mm: massief hout, multiplex en/of mdf zie de zaaglijst hieronder houtlijm,

Nadere informatie

1 PRODUCTBESCHRIJVING SAMENSTELLING GAMMA 3 2 EIGENSCHAPPEN MECHANISCHE EN FYSISCHE EIGENSCHAPPEN 3 3 TRANSPORT EN OPSLAG 3

1 PRODUCTBESCHRIJVING SAMENSTELLING GAMMA 3 2 EIGENSCHAPPEN MECHANISCHE EN FYSISCHE EIGENSCHAPPEN 3 3 TRANSPORT EN OPSLAG 3 NOVEX ONDERDAKPLATEN technische gegevens INHOUDSTAFEL 1 PRODUCTBESCHRIJVING 3 1.1 SAMENSTELLING 3 1.2 GAMMA 3 2 EIGENSCHAPPEN 3 2.1 MECHANISCHE EN FYSISCHE EIGENSCHAPPEN 3 3 TRANSPORT EN OPSLAG 3 4 BEWERKING

Nadere informatie

GEREED- SCHAPPEN/ TOEBEHOREN. thinking about new VIJFENTACHTIG / GEREEDSCHAPPEN, TOEBEHOREN

GEREED- SCHAPPEN/ TOEBEHOREN. thinking about new VIJFENTACHTIG / GEREEDSCHAPPEN, TOEBEHOREN GEREED- thinking about new SCHAPPEN/ TOEBEHOREN VIJFENTACHTIG /, TOEBEHOREN .05 / 050509 met holpijpjes 2 mm - 5 mm.05 / 050507 Draadklemmen Incl. Holpijpjes Maten: 2 / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 / 5 mm Draadklemmen.05

Nadere informatie

Montage sierhekken. Handleiding

Montage sierhekken. Handleiding 1 Montage sierhekken Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen sierhekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Bijgewerkt tot en met augustus 2015 (wijzigingen / correcties en zetfouten voorbehouden).

Bijgewerkt tot en met augustus 2015 (wijzigingen / correcties en zetfouten voorbehouden). FLEXIBELE RVS AANSLUITLEIDINGEN BREED ASSORTIMENT SUPERIEUR IN PRIJS & KWALITEIT PRODUCTAANBOD Flexibele RVS aansluitleidingen 2 x knel binnendraad x knel 2 x binnendraad binnendraad x buitendraad buitendraad

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

Set van 4 poten 60 compleet met adapter, bouten en schroeven.

Set van 4 poten 60 compleet met adapter, bouten en schroeven. Set van 4 poten 60 compleet met adapter, bouten en schroeven. H 710 60 mm. Grijs. H 710 60 mm. Bruin. H 710 60 mm. Chroom. H 710 60 mm. Inox. H 710 mm 60 mm. Wit. H 710 mm 60 mm. Zwart H 710 60 60 mm.

Nadere informatie

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking.

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Waarom? Wanneer de hall effect sensor kapot is dan is de methode die BMW

Nadere informatie

Siliconen verwarmingsmatten

Siliconen verwarmingsmatten Flexibele, siliconen verwarmingsmatten zijn voor zeer veel verschillende toepassingen bruikbaar. De verwarmingsmatten worden toegepast in onder andere laboratoria, ruimtevaart, machinebouw, tankindustrie

Nadere informatie

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax:

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax: Frank Treuren BV tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 Golfplaten uit hard PVC Leveringsprogramma van PVC licht doorlatende golfplaten Profiel Totale breedte mm Nuttige breedte mm Dikte mm 1100 1050 1.1

Nadere informatie

Voor welke materialen/voorwerpen gebruik je het. Naam gereedschap. Gereedschapkennis Klas 2. Wat doe je er mee (Vaak kun je meer dan 1 ding noemen)

Voor welke materialen/voorwerpen gebruik je het. Naam gereedschap. Gereedschapkennis Klas 2. Wat doe je er mee (Vaak kun je meer dan 1 ding noemen) Gereedschapkennis Klas 2 Naam gereedschap Wat doe je er mee (Vaak kun je meer dan 1 ding noemen) Voor welke materialen/voorwerpen gebruik je het 1 Draadkniptang Knippen van t/m 5 mm 2 Nijptang Voor het

Nadere informatie