Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 maart Arnoud Rodenburg burgemeester

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 maart 2015. Arnoud Rodenburg burgemeester"

Transcriptie

1 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 maart Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder) Piet Houtenbos (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Peter Veenman (secretaris) Om uur Persbijeenkomst. Vastgesteld in de vergadering van 10 maart 2015 Peter Veenman gemeentesecretaris Arnoud Rodenburg burgemeester 1 B&W-vergadering, 3 maart 2015.

2 Agendapunt: 1. Afdeling: BMO Vaststelling besluitenlijst van 24 februari De besluitenlijst van 24 februari 2015 wordt vastgesteld. Agendapunt: 2. Afdeling: BMO. Uitnodigingen en activiteitenoverzicht maart VNG Bestuurdersdag mei Startevent Greenport Westland-Oostland. 3. Activiteitenoverzicht. 1. Wordt bijgewoond door wethouder Hans Horlings. 2. Wordt bijgewoond door wethouder Hans Horlings. 3. Voor kennisgeving aangenomen. Agendapunt: 3. Afdeling: BMO Nummer: Herbenoeming leden bezwaarschriftencommissie. Het college besluit: 1. om als lid van de bezwaarschriftencommissie Midden-Delfland voor de zittingsduur van de huidige raad te herbenoemen: a. de heer mr. R.H.L. Dallinga. b. de heer O.A. Dijkstra. c. De heer H.F.M. de Kok. 2. als plaatsvervangend lid voor de zittingsduur van de huidige raad te herbenoemen: a. de heer mr. R.G. Mazel. b. de heer mr. F.T.T. van der Heijde. 3. de herbenoeming met terugwerkende kracht in te laten gaan op 27 maart 2014 (datum aantreden van de nieuwe raad). 4. de commissieleden en de raadsleden schriftelijk informeren over de herbenoemingen. Agendapunt: 4. Afdeling: BMO Nummer: Rapportage geoorloofde staatssteun Het college besluit om kennis te nemen van de rapportage geoorloofde staatssteun De rapportage staatssteun 2014 wordt ingediend bij Europa Decentraal. 2 B&W-vergadering, 3 maart 2015.

3 Agendapunt: 5. Afdeling: BMO Nummer: Instemmingverklaring MijnOverheid voor digitaal raadplegen WOZgegevens. Het college besluit om de instemmingverklaring voor het aansluiten op MijnOverheid te ondertekenen. Agendapunt: 6. Afdeling: Inwonerszaken Nummer: Wmo-toezicht. 1. de bevoegdheid als bedoeld in artikel 6.1 lid 1 Wmo 2015 om personen aan te wijzen die belast zijn met het houden van toezicht op de naleving Wmo-voorzieningen te mandateren, gedurende de looptijd van de dienstverleningsovereenkomst, aan de directeur Publieke Gezondheid GGD Haaglanden. 2. in te stemmen met doormandatering van deze bevoegdheid door de directeur Publieke Gezondheid GGD Haaglanden aan personen in dienst van de GGD-Haaglanden. 3. de jaarlijkse kosten van 3.333,- ten laste te brengen van het programmabudget Sociaal Domein. De burgemeester besluit om het afdelingshoofd Inwonerszaken, Jan Braam, te machtigen om de dienstverleningsovereenkomst met GGD Haaglanden voor twee jaar met een optie tot verlenging te ondertekenen. Agendapunt: 7. Afdeling: Inwonerszaken Nummer: Compensatie minima met zorggerelateerde meerkosten. 1. de collectieve aanvullende verzekering in Midden-Delfland per direct uit te breiden bij zorgverzekeraar DSW. 2. de mogelijkheden te verkennen om de inkomensgrens voor de collectieve aanvullende verzekering per 1 januari 2016 te verruimen naar 120%. 3. een verkenning uit te voeren naar het afsluiten van een collectieve aanvullende verzekering bij andere zorgverzekeraars. 3 B&W-vergadering, 3 maart 2015.

4 Agendapunt: 8. Afdeling: Inwonerszaken Nummer: Beslissing op het bezwaarschrift tegen terugvordering van een uitkering. 1. het bezwaar ontvankelijk en ongegrond te verklaren. 2. de terugvorderinggrond te wijzigen naar artikel 58, tweede lid, aanhef en onder f, ten eerste, van de WWB. 3. de verrekeningsgrond te wijzigen naar artikel 60, derde lid, van de WWB. 4. in de beslissing op bezwaar de terugvordering en verrekening van de ten onrechte verleende bijstand beter te motiveren. Agendapunt: 9. Afdeling: Inwonerszaken Nummer: Jeugdsportfonds/Jeugdcultuurfonds. Het college besluit om aan te sluiten bij het Jeugdsportfonds/Jeugdcultuurfonds en te starten met het Jeugdsportfonds/Jeugdcultuurfonds Midden-Delfland. De gemeenteraad wordt hierover schriftelijk geïnformeerd. Agendapunt: 10. Afdeling: BMH Nummer: Voorontwerp bestemmingsplan Lookwatering (Lookwest-Noord 2013). Het college besluit om in te stemmen met het voorontwerpbestemmingsplan en het plan vrij te geven voor het wettelijk vooroverleg. Agendapunt: 11. Afdeling: BMH Nummer: Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning bouwen 2 bruggen project A4. Het college besluit om in te stemmen met de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het bouwen van twee bruggen voor het project A4 Delft-Schiedam. De burgemeester besluit om het afdelingshoofd BMH, Albert Hoeksema, te mandateren om de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken te tekenen. 4 B&W-vergadering, 3 maart 2015.

5 Agendapunt: 12. Afdeling: Mededelingen Nummer: Uitwisseling over vergaderingen van gemeenschappelijke regelingen en deelnemingen, intergemeentelijk overleg en contacten met maatschappelijk middenveld en inwoners 2. Bouw & Nieuwsbrief. 3. A4, IODS en veiligheid 4. Afspraken MiddenIn. 5. Cittaslow Expo 6. Planning raadsonderwerpen. 1. Voor kennisgeving aangenomen. 2. Voor kennisgeving aangenomen. 3. Het college kondigt via de lijst van vaste onderwerpen aan, dat de raad in juni a.s. een brief kan verwachten over alle afspraken en problematiek rondom de realisering van de (verlengde) A4. 4. Voor kennisgeving aangenomen. Er zal een ambtelijk advies worden voorbereid dat richting geeft aan de verdere ontwikkelingen van/bij MiddenIn in Maasland. 5. Voor kennisgeving aangenomen. 6. Het college stemt in met verzending van de brief aan de raad over aanpassing van de planning. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Midden-Delfland. 5 B&W-vergadering, 3 maart 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 juni 2014 om uur.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 juni 2014 om uur. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 3 juni 2014 om 09.30 uur. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 12 mei 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder) Piet

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 11 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december Arnoud Rodenburg burgemeester

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december Arnoud Rodenburg burgemeester Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 17 november 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 17 november 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 17 november 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 20 september 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 24 maart 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder) Piet

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 26 januari 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 28 maart 2017.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 28 maart 2017. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 28 maart 2017. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 18 maart 2014.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 18 maart 2014. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 18 maart 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Tineke van Nimwegen van Wieringen (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 29 augustus 2017.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 29 augustus 2017. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 29 augustus 2017. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 december 2014.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 december 2014. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 december 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 juli 2013.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 juli 2013. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 16 juli 2013. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Tineke van Nimwegen van Wieringen (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 13 mei 2014.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 13 mei 2014. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 13 mei 2014. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Tineke van Nimwegen van Wieringen (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 4 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 4 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 4 oktober 2016. Aanwezig: Hans Horlings (locoburgemeester) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder)

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 25 augustus 2015.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 25 augustus 2015. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 25 augustus 2015. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Annemiek de Goede-van Tiel (wethouder) Hans Horlings (wethouder)

Nadere informatie

Vergadering van B en W

Vergadering van B en W Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AFWEZIG 12/08/2015 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen Wethouders Goldhoorn en Spil BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 09 12 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 13.096955 No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 november 2017 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink- T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R

Besluitenlijst d.d.: 20 december 2016 Weeknr. 51 O P E N B A A R Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings de wethouder, S.I.S. Heijboer-Klapwijk de wethouder, A.J.F. Potters de secretaris, drs. H.C. de Visch Eybergen Besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 07 2013 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 augustus 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 augustus 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 augustus 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek de

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 23 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst No. 32 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER R. VAN HEMERT,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 13/10/2015 week 42 (1). 1. Domein Samenleving Vaststellen regeling briefadres Burgemeester Van Schaik 15.00339

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

besluitenlijst College B&W Grave

besluitenlijst College B&W Grave ADV/G/14/00322 Z/G/14/07903 Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van 15 juli 2014. Secretaris De besluitenlijst van de laatst gehouden

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING VASTGESTELD No. 08 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.30 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK R.J. VERMEER E.R. TRIEMSTRA,VOORZITTER,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42)

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) OPENBARE B&W-BESLUITEN n.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) Nr. O Interne controleplan gemeente Veenendaal 2015. O Subsidieregeling Rijden op groen gas Veenendaal. O Wijziging CAR/UWO

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 29 04 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder M.H. van der Eng, Wethouder L. Maat,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST (28) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST (28) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 1 september 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 25 11 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 28/10/2014 week 44. 1. Voorbespreken agenda voor de vergadering van het Dagelijks Bestuur van het RNV Voorbesproken.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 17 januari 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit BP

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit BP Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 27 september 2016 om 09.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen. Aanwezig: Burgemeester H.H. de Vries

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 02 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 08 JANUARI 2013 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

C. Visser, Communicatie

C. Visser, Communicatie Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 23 10 2012 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester C.J.M.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (35) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 23 oktober 2018

BESLUITENLIJST (35) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 23 oktober 2018 BESLUITENLIJST (35) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 23 oktober 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen

Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai, Steffens-van de Water, Reneman, Reinders Van den Ham, Van der Meulen Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 10 november 2015 Aanwezig: Ambtelijk: Weterings (voorzitter), Brugman (secretaris), Nederstigt, Horn,, Steffens-van de Water,, Reinders

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. W.A.R. Visser W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 10 oktober 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C en 9C

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten.

Reg.nr. Onderwerp Advies Besluit. Het opleggen van een drietal lasten onder dwangsom Conform advies besloten. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 31 maart 2015 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig De heer J.P.J. Lokker De heer B. Marinussen

Nadere informatie

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden.

Met een enkele aanpassing akkoord en vastgesteld. wethouders d.d. 18 juli en 25 juli Burgerparticipatie. Geen bijzonderheden. Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 8 augustus 2017 om 9.00 uur Afwezig: burgemeester Beenakker en wethouder Driessen Onderwerpen voorzien van een

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn

Akkoord-geparafeerde agendapunten Wethouder S. Satijn Wethouder S. Satijn Beh.team MOPIO Reg.nr. 14-11741 Openbaar Ja, uitgesteld (één week) Onderwerp Financiële afwikkeling gymnastiekonderwijs 2014. Advies 1. De schoolbesturen van het primair- en speciaal

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19 november 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015

BESLUITENLIJST (26) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 BESLUITENLIJST (26) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 14 juli 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris GEMEENTE LOPIK Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 27. Programma 8 - toezicht en handhaving Portefeuillehouder

OPENBARE BESLUITEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 27. Programma 8 - toezicht en handhaving Portefeuillehouder OPENBARE BESLUITEN VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS WEEK 27 C o l l e g e v o o r s t e l registratienummer 2017-11233 Programma 8 - toezicht en handhaving Portefeuillehouder Beslissing op bezwaar R.A.J.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 8 maart 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden.

uur Presentatie Snippergroen Arie de Jong en Petra Campfens Presentatie gehouden. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (39) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018

BESLUITENLIJST (39) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018 BESLUITENLIJST (39) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 20 november 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018

*88* B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 *88* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 3 juli 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder); De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 10-04-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris

T. Heijsteeg, Loco-secretaris C. Visser, Communicatieadviseur Afwezig: H. Romeijn, Secretaris Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 16 09 2014 Deze lijst is niet openbaar dus alleen voor intern gebruik. Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert

Besluitenlijst college B&W Mill en Sint Hubert Vergadering: 1. ADV/M/17/10747 Z/M/16/38342 Secretaris J.P. Ruyters Vaststelling besluitenlijst incl. aanvulling college 12 juni 2017 4. ADV/M/17/10729 Z/M/16/38185 A.A.M.J. Walraven Keuze voor kunstwerk

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. College van burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018

BESLUITENLIJST. College van burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018 MEESTER EN WETHOUDER S College van burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018 Datum 27 november 2018 Tijd 10.00 13.00 uur. AANWEZIG Voorzitter Secretaris Wethouders Burgemeester A.M.A. van Ardenne

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016. College Leesmap Voor kennisgeving aangenomen BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 19 APRIL 2016 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester Baas, de wethouders Olierook, Kok, De Jong en Wijnne, secretaris Reus en loco-secretaris

Nadere informatie

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering

CONCEPT. Besluitenlijst HL B&W vergadering CONCEPT enlijst HL B&W vergadering Datum 25-06-2018 Tijd 11:00-14:00 Locatie HL Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Toelichting burgemeester, secretaris, 1.1 Openbare besluitenlijst vergadering

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16026796 Documentnummer: INT - 16105\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 2 februari 2016 Aanwezige collegeleden: burgemeester Ronnes, wethouders Briels, Buter, Meulensteen (muv agendapunt

Nadere informatie

GEMEENTE VA LK E N SWAARD. Aldus vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 29 juni 2011 van de gemeente Valkenswaard.

GEMEENTE VA LK E N SWAARD. Aldus vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 29 juni 2011 van de gemeente Valkenswaard. V GEMEENTE VA LK E N SWAARD Raadsbesluit De raden van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard; ieder voor zoveel het hun bevoegdheden betreft; gezien de voorstellen van de colleges; gelet

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en locosecretaris

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 24 juli 2018 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Ben van Assche, wethouder; mevrouw Sonja Suij,

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 21 november 2017 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 28 november 2017 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie 0 = Algemeen/BMO

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 november 2017 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 JANUARI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 22 december 2015

BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. 22 december 2015 BESLUITENLIJST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 22 december 2015 Aanwezig: Frank den Brok, 1e loco burgemeester, plaatsvervangend voorzitter Tom de Laat, plaatsvervangend gemeente secretaris

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer P.

Nadere informatie

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders:

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders: VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS datum overleg dinsdag aanwezig voorzitter: secretaris: : de heer T.J. Romeyn mevrouw C.C.H. van de Meent mevrouw D.H. Schmalschläger de heer H.

Nadere informatie

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 24 oktober 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 januari 2016;

Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 januari 2016; Volgnummer : 3 Kenmerk : stafafdeling bestuurlijke zaken en middelen Onderwerp : Bezwaarschriftencommissie De raad, het college en de burgemeester van de gemeente Brielle; Ieder voor zover het hun bevoegdheid

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 02-03-2004 02-03-2004 No. 10 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.00 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER,

Nadere informatie

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631 Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie