concept jeugdtheater

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "concept jeugdtheater"

Transcriptie

1 concept jeugdtheater

2 intro Eindhoven is een mooie stad om te wonen. De stad bruist en onderscheidt zich in techniek, design, kennis en sport. Daar mogen wij trots op zijn en dat zijn wij ook. Een complete stad heeft ook een breed cultuuraanbod. Zo hebben steden als Amsterdam en Antwerpen een theater dat speciaal is afgestemd op de jeugd. Een theaterplek speciaal voor de techneuten, ontwerpers, wetenschappers en topsporters van de toekomst. Zoiets zou Eindhoven als stad kindvriendelijker, completer en (nog) wereldser maken.

3 Wij denken aan een sympathiek en laagdrempelig gebouw met een coole identiteit. Waar de jeugd zich thuis voelt, even los komt van computergames en wat cultuur meepikt in een prettige en inspirerende ambiance. Door de week kunnen scholen hier terecht om het gesubsidieerde jeugdtheater schoolprogramma te aanschouwen.

4 Het voormalige Plaza Futura Theater aan de Leenderweg in Eindhoven is hiervoor bij uitstek geschikt. Het is sfeervol, kleinschalig van opzet en qua indeling prima geschikt voor de programmering. Met een aantal minder ingrijpende interieur aanpassingen is het bij uitstek de plek waar gezinnen met jonge kinderen zich helemaal thuis zullen voelen. Met het Jeugdcafé Monkee biedt De Klappende Aap tevens een oplossing voor de alcoholvrije doelgroep van 13 tot 18 die hier terecht kan voor dans-, YouTube- en DJ-avonden. Het restaurant in de foyer is naar buiten gericht en voor iedereen toegankelijk. Het bedienend personeel informeert de restaurantbezoekers over het programma en moedigt aan tot theaterbezoek.

5 De Klappende Aap, het theater van vandaag. Voor de politiemensen, bakkers, wethouders en verpleegsters van morgen. Voor de kinderen van NU! jeugdtheater

6 missie De toekomstige Stichting Junior Plaza Jeugdtheater stelt zich ten doel om zonder winstoogmerk met een brede programmering kinderen en jeugd te vermaken en een positieve bijdrage te leveren aan de culturele, educatieve, culinaire, wetenschappelijke en sociale ontwikkeling van deze doelgroep.

7 podium en aanbod Het theater biedt een podium aan jeugdtheatergezelschappen, vertoont films, organiseert en produceert evenementen, (kook-)workshops en exposities gericht op jeugd tot ca. 18 jaar.

8 faciliteiten Om het bovenstaande te kunnen realiseren beschikt Junior Plaza aan de Leenderweg in Eindhoven over een theaterzaal, 2 filmzalen, een atelierruimte, een multifunctionele zaal, een foyer/restaurant, een keuken, een bar, een buitenterras, kleedruimte en diverse kantoorruimtes.

9 eten en drinken Vanuit de centraal gelegen keuken worden kinderkook-workshops gecoördineerd en menuutjes voor kinderfeestjes geserveerd. Het restaurant heeft een compacte menukaart met kwalitatief hoogwaardige, gerechten. Een plek waar de ouders graag nog een drankje nemen terwijl de kids zich elders in het gebouw of in de speeltuin ernaast (te onderzoeken optie) vermaken. Voor de personele invulling van de horeca putten wij uit twee verschillende bronnen. Aan de professionele kant zijn we in overleg met een chef-kok/horeca adviseur om het horecadeel op poten te zetten. Hij heeft een realistische exploitatiebegroting aangeleverd (met personeelsbezetting) voor restaurant en kook studio. Tevens zijn we met mevrouw Anita Verbeek van het Summa college in Eindhoven in overleg om van De Klappende Aap een stage/leerbedrijf te maken.

10 theater De intieme theaterzaal biedt plaats aan maximaal 120 kinderen. Luka Kooimans en Michelle Rijzewijk zijn twee jonge, talentvolle theaterdames afgestudeerd aan de HBO Theateropleiding in Tilburg. Zij hebben als samenwerkend koppel de nodige ervaring in het produceren en acteren en willen samen het culturele aanbod binnen de De Klappende Aap gestalte geven. Dat betreft de inkoop van theater, film, cabaret en dans, het organiseren van workshops en het zelf produceren van passende voorstellingen en entertainment. Het jeugdtheatergezelschap HetPaarddatVliegt gebruikt de theaterzaal nu tijdelijk voor repetities en kleine uitvoeringen en kan hier haar intrek nemen als huisgezelschap. De medewerkers van HetPaarddatVliegt; Annemieke Mijer, Loek Beckers, Annemiek Nienhuis en Reem Wittenbols beschikken over jarenlange ervaring in het theatervak en kunnen Luka en Michelle daar waar nodig ondersteunen. De heer Dujardin van Artemis gaf aan dat het belangrijk is voor Eindhoven om dit kleinschalige theater overeind te houden en wil graag concreet samenwerken en tevens meedenken om invulling te geven aan een programma tijdens de vakantieperiodes. De Klappende Aap wil verder met iedere culturele instantie samenwerken die jeugd en theater een warm hart toedraagt. Er zijn derhalve voldoende aanknopingspunten om een goede bezetting van de theaterzaal te realiseren.

11 f ilm In de grote filmzaal (60 personen) en kleine filmzaal (30 personen) zullen naast de populaire films ook bijzondere kinderfilms geprogrammeerd worden. Films met net wat meer diepgang die je in de bekende grote filmhuizen zoals Pathé niet snel zal zien. Daarnaast kan de kleine filmzaal ook worden ingezet voor doorlopende (teken-)films waar kinderen vrij toegang hebben terwijl hun ouders in het restaurant dineren, borrelen of loungen. Of wanneer broer of zus in een andere zaal een film of theaterstuk bekijkt voor een andere leeftijdscategorie.

12 feesten en partijen De feestzaal op de benedenverdieping wordt ingezet als ruimte voor kinderfeestjes, de kinder-kook-studio, andere gelegenheden en verhuur aan derden. kinder-kook-studio Kook clinics en kook competities zijn momenteel actueel, ook onder de jeugd. De Klappende Aap beschikt over een kookstudio waar groepen kinderen onder begeleiding van onze huiskoks zelf kunnen koken. Dit is een wezenlijk onderdeel van het verdienmodel. creatieve ruimte Hier kan onder begeleiding naar hartelust worden geknutseld en getimmerd, zowel in groepsverband als vrij toegankelijk tijdens restaurant uren.

13 monkee jeugdcafé Dit concept is een deelconcept onder de paraplu van De Klappende Aap. Op gezette tijden verandert het theater in een coole ruimte voor jongeren tussen pakweg 13 en 18 jaar. Nu de alcoholwetgeving is aangescherpt dreigt de jeugd in deze leeftijdscategorie enigszins uit de boot te vallen. Het Monkee Jeugdcafé is een beschermde hangplek waar de jeugd uit Stratum kan samenkomen. Ze kunnen hier eventueel ook zelf dj- en YouTube avonden verzorgen. Zonder alcohol.

14 evenementen en exposities Naast theater en films organiseert en programmeert De Klappende Aap allerlei evenementen, workshops en exposities. Denk aan een kinderschaaktournooi of een expositie over zonneenergie waarbij de succesvolle Stella racewagen van de TUE van nabij kan worden bekeken. Dergelijke kleine, wisselende exposities en evenementen trekken steeds weer een ander publiek naar het theater. Hiermee stimuleer je de horeca omzet en breng je de mensen dichter bij cultuur (of cultuur dichter bij de mensen).

15 interieur Hal-2 Interieurarchitecten zal het concept omzetten naar een bijpassend interieurontwerp. Vanuit een ruime ervaring in inrichtingsprojecten zijn de initiatiefnemers in staat om een maximaal resultaat voor een minimaal budget te realiseren. Het gaat er in eerste instantie om een omgeving te creëren waar De Klappende Aap zijn bestaansrecht kan aantonen.

16 BAR/ DRANKOPSLAG KEUKEN / SPOELKEUKEN FOYER / LOUNGE / RESTAURANT KOOKSTUDIO/ FEESTZAAL/ PARTIJEN CREA RUIMTE

17 FILMZAAL 60 PERS. THEATERZAAL 120 PERS. FILMZAAL 30 PERS.

18 de klappende aa initiatiefnemers Frank Coolen en Jac van Geloven

19

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond Inhoud Inhoud Huidige situatie Introductie Osteria Concept Introductie Osteria Concept Foodboard Doelgroep omschrijving Plattegrond Moodboard interieur/ sfeerimpressie

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

VERHUUR RADION AMSTERDAM

VERHUUR RADION AMSTERDAM VERHUUR RADION AMSTERDAM RADION RADION is sinds 2014 gevestigd in het voormalig Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in Amsterdam Nieuw-West, gelegen vlak bij de A10 en metrostation Henk Sneevlietweg.

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

HORECA NATLAB 2.0 EINDHOVEN

HORECA NATLAB 2.0 EINDHOVEN HORECA NATLAB 2.0 EINDHOVEN PROJECTGEGEVENS: project: NatLab 2.0 onderwerp conceptbrief t.b.v. aanbesteding horeca exploitatie versienummer 1.2 datum 26-06-2012 behandeld door de heer R.H. Bongers HORECA

Nadere informatie

Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS -

Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS - Horen zien en zwijgen - CONFUCIUS - Ontmoeting aan de Amstel In 2016 opent aan de promenade/boulevard in het hart van Uithoorn een nieuwe ontmoetingsplaats. Onder de naam Confucius wordt een plek gecreëerd

Nadere informatie

WE ARE FAMILY. Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf!

WE ARE FAMILY. Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf! WE ARE FAMILY WE ARE FAMILY Een bedrijfsfeest en open dag in één. Eén feest om de binding te versterken binnen uw bedrijf! Dat kan, met het WE ARE FAMILY bedrijfsevenement van Billy s Playground! Steeds

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Raadsvragen van de raadsleden mevrouw M. Verhees en de heer

Raadsvragen van de raadsleden mevrouw M. Verhees en de heer gemeente Eindhoven Dienst Maatschappelijke Onnvikkeling Raadsnummer o8.rz86o.oox Inboeknummer o8bstoa886 Beslisdatum B%Wa december 2008 Dossiernummer 8qg asb Raadsvragen van de raadsleden mevrouw M. Verhees

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

WELKOM CreativeHaus is een unieke plek, nabij de levendige Dappermarkt en dichtbij het Tropenmuseum en oosterpark, temidden van het creatieve

WELKOM CreativeHaus is een unieke plek, nabij de levendige Dappermarkt en dichtbij het Tropenmuseum en oosterpark, temidden van het creatieve Onze verhuur opties WELKOM CreativeHaus is ontstaan vanuit de behoefte van twee zussen, die als werkende moeders in Amsterdam - Oost een mooie plek misten, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten

Nadere informatie

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk

WELKOM. Wij zien u graag in CreativeHaus! Isah & Anouk WELKOM Wij heten u graag welkom in Creativehaus. Als zussen en werkende moeders misten wij een mooie en creatieve plek, waar mensen kunnen samenkomen om zich te laten inspireren. Toen we het geheel lege

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Theater de Omval brengt de cultuur dichterbij

Theater de Omval brengt de cultuur dichterbij Theater de Omval brengt de cultuur dichterbij Beleidsplan Stichting De Omval 2018 2022 6 december 2017 Inhoud Inleiding 1 Onze missie 2 Onze visie 2 Ons profiel Theater, Beheer, Horeca 2 Aandachtspunten

Nadere informatie

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.

Koffiecorners Health & Wellness - Spa; behandelingen, Hamman & Saun. Gratis parkeergelegenheid LANDGOED DUINLUST INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST. LANDGOED DUINLUST DUINLUSTWEG 16 2051 AA OVERVEEN T. 023 5100651 F. 023 5100650 INFO@DUINLUST.COM WWW.DUINLUST.COM LAND NDGO GOED DUI NLUST IN HET KOR T Prachti ge natuur aansluitend op Middenduin Stijlkame

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES. Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES Ontdek de Kracht van Kunst voor Teambuildingsactiviteiten en Bedrijfsuitjes Cultuurhuis Wherelant is het centrum voor kunst en cultuur in Purmerend met een breed aanbod voor

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede Inspirerende congres- & evenementenlocatie WELKOM LOCATIES Welkom in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een indrukwekkend theater én inspirerende

Nadere informatie

Optimaliseer uw exploitatie. Igor Grevers Mark van Rotterdam. Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze

Optimaliseer uw exploitatie. Igor Grevers Mark van Rotterdam. Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze Optimaliseer uw exploitatie Igor Grevers Mark van Rotterdam Agenda 1 2 Introductie Hoe optimaliseert u de exploitatie van een MFA? Pauze Hoe kiest u de juiste horecaformule voor uw MFA? Afronding en borrel

Nadere informatie

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven

werken, vergaderen ontmoeten seats2meet strijp-s eindhoven seats2meet strijp-s eindhoven werken, vergaderen ontmoeten SEATS2MEET STRIJP-S IN EINDHOVEN, DÉ PLEK OM HET WERKEN VAN NU TE ERVAREN! ont-moeten dan mag dus alles! Voorheen het gesloten terrein van Philips,

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Evenementen vergaderen ontmoeten

Evenementen vergaderen ontmoeten Evenementen vergaderen ontmoeten Seats2meet Eindhoven Strijp-S dé plek om het vergaderen van nu te ervaren! Voorheen het gesloten terrein van Philips, nu een toegankelijke smeltkroes van design en innovatie.

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Galerie Beeldend Gesproken

Galerie Beeldend Gesproken Galerie Beeldend Gesproken locatieverhuur voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concer ten. Marcel de Jong Damrak op een zondagochtend Welkom Welkom bij Galerie Beeldend Gesproken,

Nadere informatie

BURGER WEESHUIS VERHUUR

BURGER WEESHUIS VERHUUR BURGER WEESHUIS VERHUUR burger weeshuis Het Poppodium van Deventer Burgerweeshuis is al meer dan 30 jaar dè plek in Deventer voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een pracht

Nadere informatie

Meeting rooms. Informatie

Meeting rooms. Informatie Meeting rooms Informatie Of het nu voor een spannende film première is of een grandioos feest. Een interessante conferentie of prikkelende prijsuitreiking. Een cocktail shake workshop of wereldvredecomité.

Nadere informatie

zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing

zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing welkom in Culturele en culinaire ontmoetingsplek De drie zalen van De Balie (Grote zaal, Salon en

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter!

Uw geslaagde evenement begint hier. Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Uw geslaagde evenement begint hier Zakelijke en feestelijke locatie met karakter! Altijd een podium op maat Wat u ook wilt organiseren en voor wie: Concordia is ervoor gemaakt. Samen met het team van horecapartner

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

HEMA maakt trouwen toegankelijk

HEMA maakt trouwen toegankelijk conceptboek HEMA maakt trouwen toegankelijk intro jouw onvergetelijke dag wordt een belevenis met de bestaande producten van HEMA. intro Vandaag de dag behoord trouwen tot een trend. We willen steeds

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof, plek van cultuur en ontmoeting

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof, plek van cultuur en ontmoeting Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof, plek van cultuur en ontmoeting In deze notitie worden de verbouwingsplannen van de Agnietenhof toegelicht. Het is bedoeld om, na de beeldvormende avond van afgelopen

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek

Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek BIJLAGE 2 Uitwerking ontwerp Cichoreifabriek Beschrijving van varianten De Cichoreifabriek bestaat constructief uit een vloer, verdieping en kapconstructie die een onlosmakelijke verbinding met elkaar

Nadere informatie

Toplocatie met inspirerende theaterambiance

Toplocatie met inspirerende theaterambiance Welkom Toplocatie met inspirerende theaterambiance Centraal gelegen in Nederland Orpheus: hèt podium voor uw evenement! Orpheus is niet zomaar een theater. Orpheus, gelegen in Apeldoorn, is ook de meest

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Uw evenement in EYE. Brochure 2017

Uw evenement in EYE. Brochure 2017 Uw evenement in EYE Brochure 2017 EYE FILMMUSEUM AMSTERDAM eyefilm.nl/evenementenlocatie EYE als evenementenlocatie Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? EYE, het

Nadere informatie

Theaterzaal Thorbeckepark

Theaterzaal Thorbeckepark Theaterzaal Thorbeckepark Utrecht Informatie zaalverhuur & catering Ontdek middenin de Utrechtse wijk Ondiep de theaterzaal Thorbeckepark, perfect voor uw feest, voorstelling, vergadering of bijeenkomst.

Nadere informatie

Groots Genieten van Kleine Gerechten

Groots Genieten van Kleine Gerechten Groots Genieten van Kleine Gerechten Houd je van de authen-eke Mediterrane keuken, ben jij iemand die liever geniet van drie kleinere gerechten dan van één compleet menu en hou jij van kwaliteit die je

Nadere informatie

zaalverhuur Prinsenkwartier

zaalverhuur Prinsenkwartier zaalverhuur Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier Het Prinsenkwartier is dé natuurlijke plek waar kunst, kennis, design, technologie, innovatie en cultuurgeschiedenis op uiteenlopende en onorthodoxe wijze

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804

Notel 42 Oirschot, Code: MIKL 3804 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon: 06-53 298 925

Nadere informatie

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING 1 PODIUM VOOR HET VRIJE WOORD, EIGENTIJDSE KUNST, POLITIEK EN CULTUUR 3 5 De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING

DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING DEBAT, LEZING, CONFERENTIE, FILM, FEEST, DINER, VERGADERING, CURSUS, WORKSHOP VIEWING 1 PODIUM VOOR HET VRIJE WOORD, EIGENTIJDSE KUNST, POLITIEK EN CULTUUR 3 5 De Balie is gehuisvest in een voormalig gerechtshof

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Workshop: VOORt methodiek en alcoholmatigingprojecten

Workshop: VOORt methodiek en alcoholmatigingprojecten Workshop: VOORt methodiek en alcoholmatigingprojecten A. van Leeuwenhoeklaan 9 3721 MA Bilthoven Postbus 1 3720 BA Bilthoven www.rivm.nl KvK Utrecht 30276683 T 030 274 91 11 F 030 274 29 71 info@rivm.nl

Nadere informatie

Het ontwerp van lnbo Architecten voor de combinatie hotel, bioscoop en casino, met vijftig meter hoge hoteltoren langs de A7. BEELD INBO ARCHITECTEN

Het ontwerp van lnbo Architecten voor de combinatie hotel, bioscoop en casino, met vijftig meter hoge hoteltoren langs de A7. BEELD INBO ARCHITECTEN 23 november 2012 NHD Vd Valk hotel, casino en bioscoop te Hoorn Het ontwerp van lnbo Architecten voor de combinatie hotel, bioscoop en casino, met vijftig meter hoge hoteltoren langs de A7. BEELD INBO

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

het Peel en Maas bad een bad voor en door de gemeenschap

het Peel en Maas bad een bad voor en door de gemeenschap het Peel en Maas bad een bad voor en door de gemeenschap Uitgangspunt De Bubblemates, Heldense Reddingsbrigade en de Heldense Zwemvereniging spreken samen de intentie uit om vanaf 2016 het beheer van de

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS

SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS SCHOUWBURG KUNSTMIN ENERGIEHUIS Uw event op een unieke locatie in Dordrecht KUNSTMIN.NL Kunstmin EVENTS 1 Robuust, stijlvol, industrieel De Schouwburg en het Energiehuis bieden voor elk denkbaar event

Nadere informatie

PATHÉ GRONINGEN V1.0

PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN V1.0 PATHÉ GRONINGEN Pathé Groningen is een modern theater in het bruisende centrum van Groningen. Het theater heeft 9 zalen verspreid over 4 verdiepingen, met een capaciteit variërend

Nadere informatie

De Kleine Aarde Nieuwe Stijl

De Kleine Aarde Nieuwe Stijl De Kleine Aarde Nieuwe Stijl Het Plan Culinair centrum Toeristische en recreatieve trekpleister in Brabant Landelijk platform voor Herenboeren Nederland Educatie centrum voor Horeca, Agrarisch, Techniek

Nadere informatie

zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing

zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing zaalverhuur debat / lezing / conferentie film / feest / diner / vergadering cursus / workshop / viewing welkom in Culturele en culinaire ontmoetingsplek De drie zalen van De Balie (Grote zaal, Salon en

Nadere informatie

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars

restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars restaurant lars Presentatie ten behoeve van de Crowdfunding voor restaurant Lars Eet u straks met ons mee? Inhoud Welkom bij Lars...05 Even voorstellen...07 Onze droom...09 De locatie...11 Help mee onze

Nadere informatie

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten.

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten. Een juweeltje Aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden staat het kleinste Jugendstil-theater van Europa. In 1904 werd het geopend als verzekeringskantoor door de Utrecht verzekeringen. Sinds 1 september 2013

Nadere informatie

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014)

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TURNEN DAMES WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon.

ABORA BY LOPESAN. Abora is de Canarische eilanden, Abora is Zon. ABORA BY LOPESAN Abora by Lopesan is het recht om lol te hebben: een nieuw hotel brand concept dat entertainment combineert met gevarieerde gastronomie. Abora was, volgens de Guanche legende, de originele

Nadere informatie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie

Zorgen! Ontzorgen. wij. Het Professionele DESIGN & ADVIES BURO voor de gastronomie Zorgen! wij Ontzorgen Onze visie en missie In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat wij voor u kunnen betekenen en van welke diensten u gebruik wenst te maken Wij vertalen uw organisatie cultuur

Nadere informatie

Over Michiel. Over BAUT

Over Michiel. Over BAUT Over BAUT Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT, op elke locatie weer. Een pop-up restaurant waar je niet alleen kan eten, maar waar je ook terecht kan voor exposities

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2019 Kinderboerderij de Veldhoeve Plaats Helmond Datum 13-05-2015 Opdrachtgever Kinderboerderij de Veldhoeve Opgesteld door WBV Volksbelang Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Organisatie...

Nadere informatie

arrangementen en trainingen

arrangementen en trainingen arrangementen en trainingen Alstublieft, Hiermee ontvangt u inspirerende informatie over een aantal heel speciale workshops en trainingen die de Kookerij Culinary College voor de zakelijke markt heeft

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

The Summer Village 2013

The Summer Village 2013 The Summer Village 2013 Versie: 2 juli 2013 Inleiding Op het Berlageveld (voormalige bouwkundeterrein) verrijst de Green Village als levend en levendig duurzaam ondernemend dorp waar wetenschap en bedrijfsleven

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS

HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS opdrachtgever categorie programma oppervlakte projectteam aannemer interieur / styling periode locatie BOEi (herbestemming/casco), EVE (bouwkunding interieur) transformatie

Nadere informatie

!"#$"%!"&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren

!#$%!&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren !"#$%"#&' 400 m2 ontmoeting & idee 400 m2 550 m2 experimenten & leren verbeelding & verbinding ()*+#,-#'%)#* 900 m2 innovatie & ondernemerschap 1500 m2 maken & doen 450 m2 presenteren & ontspanning Herontwikkeling

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen.

Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Kwaliteit met een sportieve glimlach Wij vinden De Kemmer n prachtig sportcentrum waar alles mogelijk is op het gebied van sport, horeca, recreatie en evenementen. Breng n bezoek aan De Kemmer, wij doen

Nadere informatie

AMBIANCE AMBIANCE. workshop. evenement. bedrijfsfeest ZAKELIJKE EVENEMENTEN, MAAR DAN ANDERS

AMBIANCE AMBIANCE. workshop. evenement. bedrijfsfeest ZAKELIJKE EVENEMENTEN, MAAR DAN ANDERS business as unusual workshop Een bedrijfsfeest of ander zakelijk evenement is pas echt geslaagd als alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en ook de locatie bijdraagt aan het creëren van de juiste

Nadere informatie