HET BENEFIETGALA. Ter ere van het 15 e lustrum van de Jonge Balie Amsterdam presenteren wij u hierbij:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET BENEFIETGALA. Ter ere van het 15 e lustrum van de Jonge Balie Amsterdam presenteren wij u hierbij:"

Transcriptie

1 Ter ere van het 15 e lustrum van de Jonge Balie Amsterdam presenteren wij u hierbij: HET BENEFIETGALA ten behoeve van Lawyers 4 Lawyers in Tobacco Theater aan de Nes op 19 juni 2014 If we do not protect the lawyers, no justice will be done.

2 PROGRAMMA 18:00 18:45 uur: Loyens & Loeff ontvangstborrel 18:45 19:30 uur: Plaatsnemen + welkomstwoord Deken AOvA en introductie Lawyers 4 Lawyers door voorzitter Phon van den Biesen 19:30 21:00 uur: Voor- en hoofdgerecht 21:00 21:15 uur: Entertainment Boom Chicago 21:15 21:45 uur: NautaDutilh benefietveiling deel I 21:45 22:10 uur: Dessert 22:10 22:45 uur: NautaDutilh benefietveiling deel II 22:45-00: 30 uur: After dinner drinks + DJ en bekendmaking veilingopbrengst Dresscode: black tie

3 MENU Op tafel Zuurdesembrood met olijfolie, boerenboter, peper en fleur de sel Voorgerecht In padouk gerookte wilde zalm, cannelloni van komkommer gevuld met tartaar van rauwe zalm, crème van wasabi geserveerd met salade van gegrilde groene asperges, witte asperges en structuren van radijs Hoofdgerecht Geroosterde parelhoen gevuld met farce van groene kruiden, chutney van mostarda di cremona, crème van pastinaak, geroosterde oerbiet, aardappelfondant en jus met gesuikerde lente-ui en sinaasappel Dessert Verschillende bereidingen van aardbeien, witte chocolade mousse, panna cotta en limoen cress

4 LAWYERS 4 LAWYERS Wie zijn Lawyers for Lawyers? Lawyers for Lawyers ( L4L ) is een onafhankelijke en non-politieke Nederlandse stichting. L4L bevordert het goed functioneren van de rechtsstaat wereldwijd door een vrije en onafhankelijke beroepsuitoefening van de advocatuur na te streven. L4L doet dit door advocaten die in hun werk worden bedreigd of onderdrukt wereldwijd te ondersteunen met alle middelen die in de gegeven omstandigheden effectief en beschikbaar zijn. Wat doet Lawyers for Lawyers? L4L brengt de positie van bedreigde advocaten wereldwijd onder de aandacht van nationale en internationale instellingen en organisaties, zoals de Verenigde Naties en het Europees parlement en de betrokken autoriteiten van het land waar de advocaat zich bevindt. Ook organiseert L4L waarnemingsmissies, schrijfacties en fact finding missies. Daarnaast publiceren wij regelmatig over individuele zaken. Proceswaarnemingsmissies Een beproefde methode om advocaten monddood te maken is hen te veroordelen en/of op oneigenlijke gronden van het tableau te (laten) schrappen. L4L zendt daarom advocaten uit om processen tegen advocaten, die hoogstwaarschijnlijk om politieke redenen plaatsvinden, bij te wonen en daarover te rapporteren. Dankzij de opbrengst van de vorige benefietveiling van de

5 Amsterdamse Jonge Balie kon Lawyers for Lawyers (L4L) onder andere meerdere advocatenprocessen in Turkije bijwonen. Waaronder: Lawyers Trial Op 22 november 2011 werden in Turkije 46 advocaten gearresteerd op verdenking van het werken voor, of behoren tot, een terroristische organisatie. L4L monitort de Lawyers trial vanaf de start ervan, in juli 2012, en heeft inmiddels al zeven zittingen in het proces bijgewoond. De volgende zitting is in november Proces tegen deken en Raad van Toezicht Istanbul L4L volgt het proces tegen de Deken en de Raad van Toezicht van de Orde van Advocaten van Istanbul die begin 2013 in Istanbul werden aangeklaagd voor beïnvloeding van de rechter nadat zij het opnamen voor de rechten van advocaten die als raadslieden van de verdachten optraden in een massaproces. In Turkije staat hierop een gevangenisstraf van twee tot vier jaar. L4L heeft al deze zittingen waar genomen. Op 24 februari jl werden de deken en Raad van Toezicht door de rechter vrijgesproken, waarna het OM in hoger beroep is gegaan. Voor meer informatie:

6 Sophie Bremers De NautaDutilh Benefietveiling staat onder leiding van veilingmeester Sophie Bremers. Sophie Bremers (1980) is specialist Old Masters & 19th Century Art en veilingmeester bij Christie s Amsterdam, dat in miljoen omzet draaide, een solide basis voor de nieuwe koers. Christie s organiseert zes schilderijenveilingen per jaar van Oude Meesters tot en met Hedendaagse kunst en blijft daarnaast privé collecties aanbieden, zoals dit najaar The Hofland Collection en The I.Q. van Regteren Altena Collection. Sophie studeerde Oude Beeldende Kunst en Kunstnijverheid aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar stage bij het Rijksmuseum Amsterdam deed zij onderzoek naar de harnassen van de 16e eeuwse Italiaanse wapensmid Pompeo della Chiesa - met een scriptie over dit onderwerp behaalde zij in 2005 haar bul. Van 2005 tot 2008 werkte Sophie bij Sotheby s op de afdeling Old Master Paintings. In 2008 begon zij als Junior Specialist bij Christie s Amsterdam op de afdeling Old Masters and 19 th Century Art, waar zij in 2010 werd gepromoveerd tot Associate Specialist en in 2013 tot Specialist. Daarnaast treedt Sophie sinds 2009 op als veilingmeester zowel bij Christie s Amsterdam als op benefietveilingen.

7 Kaveloverzicht NautaDutilh Benefietveiling Op de navolgende pagina s presenteren wij met veel plezier de kavels die zullen worden geveild bij de NautaDutilh Benefietveiling onder leiding van Christie s. Per kavel wordt kort omschreven wat deze inhoudt en wordt het bedrijf dat deze kavel ter beschikking heeft gesteld, omschreven. De kavels zijn kosteloos ter beschikking gesteld door deze bedrijven. Wij zijn hen daar bijzonder dankbaar voor. Tevens gaat onze dank uit naar NautaDutilh, die de Benefietveiling mede mogelijk heeft gemaakt. Ook Christie s Amsterdam en in het bijzonder Sophie Bremers zijn wij veel dank verschuldigd, voor het kosteloos leiding willen geven aan de veiling. Geniet van het mooie aanbod en beslis vast waarop u wilt meebieden! De NautaDutilh Benefietveiling staat onder leiding van:

8 Kavel 1 Aangeboden door: The Cloakroom Kavelomschrijving: een VIP stijlsessie door een van de personal shoppers van The Cloakroom. De sessie vindt plaats in de showroom van The Cloakroom (of op uw kantoor), waar onder het genot van een goed glas whisky uw persoonlijke stijl wordt besproken. Het blijft niet bij woorden: nadat de personal shopper u heeft voorzien van een stijladvies op maat, zal u direct in het nieuw worden gestoken (tot max. 500)! Het concept the Cloakroom is een personal shopping service in het hart van Amsterdam. Na het invullen van een stijlquiz voorziet uw personal shopper u van advies en krijgt u wanneer het u uitkomt een box met drie outfits toegestuurd. Alles kan thuis worden gepast; u betaalt slechts de kleding die u besluit te houden, de rest kan gratis worden teruggestuurd. Een bewezen concept dat ervoor zorgt dat mannen nooit meer zelf hoeven te winkelen.

9 Kavel 2 Aangeboden door: Tobacco Theater Kavelomschrijving: een kookworkshop onder leiding van een professionele kok voor 8 personen in het Tobacco Theater. Bij deze workshop krijgen alle deelnemers een paar ovenwanten met illustratie van Willem van Maanen (oud-voorzitter Lawyers 4 Lawyers) Neem uw afdeling mee en leer de fijne kneepjes van de kookkunst in de gewelven van het prachtige Tobacco! Tobacco Theater is de ultieme locatie voor commerciële kanjers, creatieve chaoten en verwende fijnproevers. In de woorden van Ron Blaauw: Menig sterrenrestaurant beschikt niet over deze kookruimte en apparatuur. Fantastisch!.

10 Kavel 3 Aangeboden door: PAN Amsterdam Kavelomschrijving: twee toegangskaarten voor de besloten opening op 22 november 2014 en twee toegangskaarten voor een reguliere beursdag met rondleiding. Op PAN Amsterdam bekijk je in een paar uur tijd de collecties van 125 van de beste galeristen, antiquairs en kunsthandelaren. Je vindt er ruim jaar geschiedenis. Van objecten uit oude, verre culturen tot moderne en hedendaagse kunst. Ruim 80 keuringsexperts beoordelen de werken voorafgaand aan de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie. PAN Amsterdam 2014 vindt plaats in de RAI van 23 november tot en met 30 november. Tijd voor het echte werk. Tijd voor PAN Amsterdam!

11 Kavel 4 Aangeboden door: BMW Driving Experience Slotemakers Kavelomschrijving: Een BMW Powerslide training voor drie personen op het circuit van Zandvoort. Altijd al willen leren driften? Dan is de BMW Powerslide training op het circuit van Zandvoort uw kavel! Deze training is op het lijf geschreven van de sportieve rijders! Waar de focus bij andere trainingen ligt op veiligheid is deze training gericht op plezier. Na de cursus, die een dagdeel duurt, kunt u moeiteloos driftend de hoek om, een strakke 360 slip maken of nonchalant op kantoor inparkeren met een 180 slip. Durft u het aan?

12 Aangeboden door: O Quirey Kavel 5 Kavelomschrijving: 2 paar schoenen naar keuze 1 Laat u verleiden en begeleiden naar een mode statement aan uw voeten! O'Quirey staat voor eigenzinnige, originele en kleurrijke ontwerpen met een uitstekende pasvorm. Het merk O'Quirey heeft zowel dames- als herenschoenen en is in 2006 gelanceerd toen Jan Palmen zijn eerste gekleurde brogues ontwierp. In Nederland werd O'Quirey vooral bekend toen Johan Derksen, een Nederlandse sport persoonlijkheid, ze begon te dragen in zijn tv-programma. Alle O'Quirey schoenen zijn handgemaakt in Europa. Dit prachtige merk biedt u aan tweepaar schoenen naar keuze bij O Quirey. Kom naar de winkel, laat u voorzien van deskundig advies en treedt naar buiten op een stel (twee stellen) puike stappers. 1 Tot een waarde van max 500,00

13 Kavel 6 Aangeboden door: Vliegclub Flevo Kavelomschrijving: Vliegles voor 2 personen in een Cirrus SR20X inclusief lunch op Texel Altijd al eens zelf willen vliegen in een Cirrus SR20X? Dit is uw kans! U en uw gast worden meegenomen door Vliegclub Flevo en mogen zelf de stuurknuppel hanteren. U vliegt, onder begeleiding van een ervaren instructeur, vanaf Lelystad Airport naar Texel en geniet daar van een heerlijke lunch. Na deze tussentop vliegt u of uw gast weer terug naar Lelystad airport. Trakteer uzelf en een vriend(in) op deze unieke mogelijkheid en u bent een geweldige ervaring rijker!

14 Aangeboden door: Debat.nl Kavel 7 Kavelomschrijving: Overtuigtraining van de Europees en wereldkampioen debatteren van Debat.nl: Sharon Kroes Met dossierkennis alleen overtuigt u niet. In onderhandelingen met de wederpartij of met uw cliënt, tijdens pitches voor nieuwe zaken en tijdens het pleiten speelt uw overtuigingskracht een essentiële rol. Laat u trainen door de Europees en wereldkampioen debatteren van Debat.nl: Sharon Kroes. Op deze manier ontvangt u (of uw afdeling) precies de juiste overtuigtips om uzelf en uw praktijk (nog) overtuigender te maken!

15 Aangeboden door: AimAtArt Kavel 8 Kavelomschrijving: volg met maximaal 12 personen het programma In the Picture van AimAtArt 2 AimAtArt heeft een methode ontwikkeld om nieuwe inzichten te realiseren door middel van kunst. Kunst biedt een 'gekantelde' blik en zorgt zo voor nieuwe invalshoeken. Daarnaast is kunst als visueel communicatiemiddel een verhelderende aanvulling op tekstuele communicatie. Deze eigenschappen maken kunst tot een krachtig instrument voor het bedrijfsleven. Concreet biedt AimatArt een vernieuwende teambuildingsactiviteit met kunst aan. AimAtArt daagt jullie team uit om met de blik van een kunstenaar naar het team en de onderlinge samenwerking te kijken. Door vanuit een ander perspectief te kijken, worden nieuwe inzichten gerealiseerd. Het levert concrete handvatten op (en kunstzinnige foto s) om de samenwerking te optimaliseren. Het anders kijken en creatief denken wordt gestimuleerd! 2 De precieze datum zal in onderling overleg met AimAtArt worden besproken

16 Kavel 9 Aangeboden door: De Buurtboer Kavelomschrijving: écht lekkere bedrijfslunch met biologische & ambachtelijke producten voor 25 personen 3 De Buurtboer levert dagelijks verse lunchproducten op kantoor. Samen met lokale, ambachtelijke, duurzame en/of biologische producenten stelt de Buurtboer dagelijks de allerlekkerste lunches samen. Dagvers brood, huisgemaakte salades, ambachtelijke scharrelvleeswaren, biologische zuivelproducten en vers geplukt Beemsterfruit. Kortom; alles voor de perfecte keukentafellunch! Op maat welteverstaan, want in overeenstemming met u worden alle wensen en voorkeuren in detail besproken. 3 Te gebruiken tot 31 december 2014 op een doordeweekse dag op een kantoor in de Randstad.

17 Kavel 10 Aangeboden door: Rob peetoom Kavelomschrijving: VIPtreatment voor 2 personen in de Private Salon Rob Peetoom en toegang tot een film première in Pathé Theater. De filosofie van Rob Peetoom is : Wat bij je past, maakt je mooi. De Rob Peetoom Private salon is een luxueuze besloten ruimte op de Elandsgracht te Amsterdam, die chic, stylish en comfortabel is. Hier kunt u in privésfeer genieten van de vertrouwde expertise van onze stylisten en visagisten. Rob Peetoom Salon biedt een ware VIP treatment voor twee personen aan in de Private salon. Uw haar wordt gestyled en u krijgt een prachtige avondmake-up om vervolgens naar een Film Première te gaan in een Pathé theater. Laat u verwennen en live the life of a superstar!

18 Kavel 11 Aangeboden door: Landgoed De Holtweijde Kavelomschrijving: Landgoed de Holtweijde speciaal arrangement voor 2 personen Diep verscholen in het Twentse coulisselandschap ligt Landgoed de Holtweijde. Een oase van rust, ruimte en luxe, waar u in een exclusieve ambiance met volle teugen kunt genieten van al het aangenaams dat stijlvol landleven te bieden heeft. Het arrangement is inclusief: - Warm welkom en twee overnachtingen in een Royalsuite voor twee personen; - Elke ochtend een ambachtelijk ontbijtbuffet, één avond een driegangen menu du chef in t Spieck en fruit à la carte en Nespresso koffie en thee op de suite; - Gebruik van tennisbanen, sauna, zwembad, fitness, kinesis studio, driving range en pitchand putting greens. Welkom op De Holtweijde, het mooiste landgoed van Nederland!

19 NautaDutilh Benefietveiling Veilingvoorwaarden 19 juni 2014 De Stichting Jonge Balie Activiteiten Amsterdam (hierna: de Stichting ) deelt hierdoor mee aan allen die aan de veiling deelnemen, dat de veiling wordt gehouden onder de hierna volgende voorwaarden en dat een ieder die aan de veiling deelneemt daardoor te kennen geeft dat hij de toepasselijkheid van deze voorwaarden volledig aanvaardt: 1. De koper is degene aan wie een kavel is toegewezen op grond van het feit dat door hem het bod is uitgebracht dat de veilingmeester als hoogste heeft aanvaard. Elk bod is onvoorwaardelijk en onherroepelijk. Indien de veilingmeester tijdens de veiling van oordeel is dat daartoe termen aanwezig zijn, zal hij de betreffende kavel terstond opnieuw in veiling brengen. De koper wordt steeds geacht voor zichzelf te hebben gekocht. 2. De biedingen worden met 21% BTW verhoogd, tegelijk met de koopsom te betalen zonder enige korting of inhouding. 3. Alle goederen worden verkocht in de toestand waarin de te verkopen goederen zich op het ogenblik van de toewijzing bevinden. 4. Omschrijvingen op de veilinglijst en alle inlichtingen schriftelijk of mondeling gegeven, worden geacht naar beste weten van de zijde van de Stichting te zijn gedaan en kunnen nimmer aanleiding geven tot aansprakelijkheid van de Stichting of onttrekking aan de plichten van de koper om de goederen of diensten van de kavel tot zich te nemen en te betalen.

20 5. Onmiddellijk na de toewijzing door de veilingmeester zijn de verkochte goederen voor rekening en risico van de koper en is ontbinding van de koopovereenkomst uitgesloten. Veilingstukken blijven echter eigendom van de Stichting totdat de factuur volledig is voldaan. 6. De Stichting zal aan de koper een factuur zenden voor de gekochte goederen. De Stichting zal hierbij gebruik maken van de door de koper verstrekte gegevens. De Stichting hanteert een betaaltermijn van 14 dagen. Bij niet tijdige betaling heeft de Stichting de mogelijkheid aan de koper (de wettelijke) rente in rekening te brengen vanaf de datum van toewijzing van de kavel. 7. De Stichting zal zich in verbinding stellen met de koper om nadere afspraken te maken omtrent het tijdstip en de wijze van bezorging van de gekochte goederen. 8. Indien bij een toewijzing van een koop twee of meer personen tegelijk aan het bod zijn of moeilijkheden rijzen over de toewijzing of anderszins, zoals bijvoorbeeld vergissingen van de veilingmeester, beslist hierover de Stichting en heeft zij in ieder geval het recht de kavel terstond opnieuw te doen herveilen met dezelfde rechten. 9. De Stichting dan wel de veilingmeester is gerechtigd de volgorde van de te veilen kavels te wijzigen, samen te voegen, dan wel te splitsen, één of meerdere kavels uit de veiling te nemen of aan de veiling toe te voegen en tijdens de veiling over de kavels aanvullende of afwijkende informatie te verschaffen. 10. Elke aansprakelijkheid van Christie s Amsterdam B.V., de Stichting en enige aanbieder en/of verkoper met betrekking tot de inhoud/toestand/authenticiteit van de

21 kavels die tijdens de veiling worden aangeboden / verkocht is uitgesloten, behoudens opzet of bewuste roekeloosheid. 11. De koper zal zich nimmer kunnen beroepen op onbekendheid met de voorwaarden van de veiling. 12. Alle kosten die de Stichting redelijkerwijs heeft moeten maken ter zake van het niet nakomen van enige verplichting door de koper voortvloeiende uit deze voorwaarden zijn voor rekening van de koper. 13. Op de rechtsbetrekking tussen de koper en de Stichting is Nederlands recht van toepassing. Amsterdam, 12 juni 2014

22 MET DANK AAN ONZE SPONSOREN

a.partycentrum La France BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer KvK 28057498.

a.partycentrum La France BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer KvK 28057498. Algemene Voorwaarden Lafrance.nl/feestveiling is een online-platform waarop feestarrangementen door middel van online veilingen worden aangeboden en verkocht. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid.

Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid. Algemene voorwaarden veiling. Artikel 1. Toepasselijkheid. Deze algemene veilingvoorwaarden gelden voor iedere door verlatenboot.nl gehouden veiling en iedere (aan)bieding en iedere in dat kader gesloten

Nadere informatie

foto: John Lewis Marshall

foto: John Lewis Marshall foto: John Lewis Marshall 1 beeradvocaten Specialisten in letselschade Museum Plaza (tegenover Rijksmuseum), Weteringschans 85-87, 1017 RZ Amsterdam, 020-67 32 199, www.beeradvocaten.nl 2 Als toonaangevend

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK

Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK Beachhotel de Vigilante ZAKELIJK INHOUD 1. Introductie 2. Overnachten 3. Vergaderen 4. Eten & Drinken 5. Teambuilding 1. INTRODUCTIE Geachte gast, In deze map vindt u informatie over de mogelijkheden voor

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 Algemeen: 1.1 Deze veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten, op de veulenveiling tussen verkoper en koper, met betrekking tot via de

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

SOROPTIMISTCLUB KIWANIS CLUB YOUNG PROFESSIONALS

SOROPTIMISTCLUB KIWANIS CLUB YOUNG PROFESSIONALS DIENSTENVEILING SOROPTIMISTCLUB KIWANIS CLUB YOUNG PROFESSIONALS NIJMEGEN 20 JUNI TEN BATE VAN: BACK TO SCHOOL i.s.m unicef TABLETS VOOR KINDEREN IN CWZ &20 juni in Fletcher Hotel Val-Monte om 19.30 VOORWOORD

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden;

Het proces van het online bieden via de website gedurende een vooraf kenbaar gemaakte periode overeenkomstig de toepasselijke voorwaarden; ALGEMENE VOORWAARDEN GOED NIEUWS MAKELAARS Artikel 1. Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze onderhavige algemene voorwaarden; Biedproces: Het proces van

Nadere informatie

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN SHETLAND PONY SELECT SALE Begrippen In deze algemene veilingvoorwaarden wordt verstaan onder: Veiling: de Shetland pony Select Sale. Notaris: de notaris of zijn plaatsvervanger

Nadere informatie

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we Omdat verschillende opstellingen mogelijk zijn kunt u altijd het gevoel houden in een sfeervolle loft of moderne eetkeuken te toeven. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te

Nadere informatie

Catalogus Verkoop bij inschrijving. Voorraden Special Trees

Catalogus Verkoop bij inschrijving. Voorraden Special Trees Catalogus Verkoop bij inschrijving Voorraden Special Trees w.o. ca. 500 dadelpalmen, 10 waaierpalmen en diverse struiken Goederen thans opgeslagen Liempdseweg 31 Sint Oedenrode 1 Na telling omvatten de

Nadere informatie

Derde Degene die, anders dan de curator, opdracht heeft gegeven aan De Kok Veilingen om zaken namens hem/haar te verkopen;

Derde Degene die, anders dan de curator, opdracht heeft gegeven aan De Kok Veilingen om zaken namens hem/haar te verkopen; Algemene Online Veiling- en Gebruiksvoorwaarden van De Kok Veilingen Artikel 1 Definities Aanbod Een onderhands aanbod van De Kok Veilingen, hetzij uit eigen naam of in opdracht van een derde, tot verkoop

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL

WWW.GOLFBAANBLEIJENBEEK.NL Vergaderen 2013 Contactgegevens Bleijenbeek 14, 5851 EE, Afferden E: info@golfbaanbleijenbeek.nl T: 0485-530084 www.restaurantbleijenbeek.nl 2 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Golfbaan Landgoed

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2014 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Vergaderbrochure 2015

Vergaderbrochure 2015 Vergaderbrochure 2015 Welkom Voor u ligt de vergaderbrochure van Paviljoen Bleijenbeek. Voor diverse gelegenheden kunt u gebruik maken van onze Martin Cuypers vergaderzaal. De Martin Cuypers vergaderzaal

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe!

Namens al onze medewerkers wensen we u een smakelijke maaltijd en fijne avond toe! Waarom Brasserie Groene Buren? Met een knipoog naar het gezegde het gras is altijd groener bij de buren, heet onze Brasserie Groene Buren. Wij willen de buren zijn waar iedereen zich thuis voelt, dus zijn

Nadere informatie

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden;

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden; Algemene Veiling Voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vidaxl B.V., gevestigd te Venray (KvK nummer 52904822 ) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen, gedeponeerd

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen.

De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen. De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen. De veiling geschiedt overeenkomstig de Belgische Wetgeving. Bij eventuele geschillen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Executieveiling: De door Gemeente Rotterdam georganiseerde verkoop in het openbaar via de Website ExecutieVeiling.nl van Kavels;

Executieveiling: De door Gemeente Rotterdam georganiseerde verkoop in het openbaar via de Website ExecutieVeiling.nl van Kavels; Algemene Veilingvoorwaarden Executieveiling Gemeentebelastingen Rotterdam Artikel 1. Definities Aflevering: bezitsverschaffing van de Kavel door Gemeentebelastingen Rotterdam als houder van de Kavel, zulks

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2015 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ. Hofstede Landduin

VERGADEREN BIJ. Hofstede Landduin Frisse lucht, zonneschijn en de geuren van het land zetten alle zintuigen op scherp om creatief samen te werken aan een probleem, een nieuw product, of een nieuwe koers. Hofstede Landduin Schouwberg 8

Nadere informatie

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten

In een sfeervol en ontspannen ambiance genieten van eerlijke gerechten VERRASSINGSMENU Laat u verrassen door de chef! Een compilatie van de mooiste producten die de markt op dit moment te bieden heeft. Het enige wat de chef wil weten zijn uw voorkeuren en eventuele allergieën.

Nadere informatie

Bereidingen van makreel: gerookt, tartaar en gemarineerd 13,50 met een kleine salade van augurkjes, sjalot, peterseliewortel en citrus

Bereidingen van makreel: gerookt, tartaar en gemarineerd 13,50 met een kleine salade van augurkjes, sjalot, peterseliewortel en citrus Onze koude voorgerechten Bereidingen van makreel: gerookt, tartaar en gemarineerd 13,50 met een kleine salade van augurkjes, sjalot, peterseliewortel en citrus Noordzeekrab, ijsbergsla, wortel, gember,

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2011. van Nederland! NIEUWSBRIEF MEI 2011

Nieuwsbrief mei 2011. van Nederland! NIEUWSBRIEF MEI 2011 Nieuwsbrief mei 2011 13e van Nederland! NIEUWSBRIEF MEI 2011 - Sieradenparty & high tea - Vrijwilliger van de maand - Fairtrade bedrijf aan het woord (Kastanjelaan 11) - World Fairtrade Day in Arnhem in

Nadere informatie

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht

Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht Vergaderen in de oude rechtbank van Utrecht De Rechtbank & Court Hotel beschikken over zeven vergaderruimtes in twee unieke, monumentale panden waar wij u kunnen verzekeren van een geslaagde bijeenkomst.

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid 1. Algemeen 1.1 Degene die met Libel kinder-jongerencoach een overeenkomst voor advies of coaching aangaat, wordt verder cliënt genoemd. 1.2 Deze leveringsvoorwaarden worden geacht deel uit te maken van

Nadere informatie

VERGADERFACILITEITEN

VERGADERFACILITEITEN VERGADERFACILITEITEN Bereikbaarheid / Ligging Business Center Alfred is gevestigd in Résidence Rijnstroom, een historisch pand uit de 18e eeuw. Het is gelegen in het hartje van de Randstad in de rustieke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

Algemene voorwaarden horende bij de inbreng van roerende zaken, met als doel deze middels veiling te verkopen.

Algemene voorwaarden horende bij de inbreng van roerende zaken, met als doel deze middels veiling te verkopen. Algemene voorwaarden horende bij de inbreng van roerende zaken, met als doel deze middels veiling te verkopen. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle onderdelen

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn.

Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. OMSCHRIJVING Wat een unieke kans! Op een mooie en ruime kavel (760m²), in het mooiste dorp van Gelderland, staat deze woning met kantoorruimte en magazijn. Kortom, zoekt u een ruime kluswoning met kantoorruimte,

Nadere informatie

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.

Verklaring van Deelname. In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester. Verklaring van Deelname In verband met deelname aan de Faillissementsveiling: Zeegaande Woonkotter RAN van Onlineveilingmeester.nl In origineel getekend en voorzien van kopie paspoort/id-kaart als hierna

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN

ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN VOOR CONSUMENTEN van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVA Auctions B.V., gevestigd te Amersfoort (KvK nummer 32118690) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen,

Nadere informatie

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee

VERGADERARRANGEMENT. Kapel aan Zee VERGADERARRANGEMENT Kapel aan Zee Pagina 1 Vergaderen in de Kapel aan Zee Met veel plezier bieden wij hierbij ons vergaderarrangement in Kapel aan Zee aan. Deze bijzondere locatie zal alle deelnemers van

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert

Voorgerechten. Tussengerechten. Hoofdgerechten. Dessert Chefs menu 1 3 gangen 31,50 per persoon 4 gangen 36,50 per persoon Voorgerechten Vegetarisch, vis- en vleesgerecht van de chef Tussengerechten Kreeftensoep tartaar van gamba Courgettesoep Hollandse garnaal

Nadere informatie

Welp a la carte keuze menu

Welp a la carte keuze menu Welp a la carte keuze menu Restaurant Welp is bij uitstek dé plek waar je heerlijk kunt borrelen, een snelle hap kunt eten of uitgebreid kunt tafelen. De chef en zijn team laten zich keer op keer inspireren

Nadere informatie

Pasen & 2 April Paasbrunchbuffet Paas High Tea Buffet Paasmenu Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze reguliere dinerkaart!

Pasen & 2 April Paasbrunchbuffet Paas High Tea Buffet Paasmenu Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze reguliere dinerkaart! Pasen 2018 1 & 2 April Pasen; de tijd om gezellig samen te zijn, te ontspannen en te genieten van de aankomende lente. Dit jaar kunt u genieten van een Paasbrunch buffet, Paas High Tea buffet en een heerlijk

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Deurne Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude sigarenfabriek, midden in het bruisende dorp Deurne. Al sinds 1800 is deze

Nadere informatie

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum):

Uiterlijke datum indiening biedingen (sluitingsdatum): Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FIN SHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be Aanbesteding van 23 tropisch

Nadere informatie

Deze gerechten worden geserveerd op mais- of donker ambachtelijk vloerbrood

Deze gerechten worden geserveerd op mais- of donker ambachtelijk vloerbrood menukaart lunch smaakvolle BROODJES Deze gerechten worden geserveerd op mais- of donker ambachtelijk vloerbrood Broodje gezond met boerenkaas, tomaat, zoetzuur van wortel, groene asperges en rauwe ham

Nadere informatie

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk!

De tijd om aan te melden is beperkt, dus doe dit zo snel mogelijk! We schrijven 6 december 1970 als BES wordt opgericht door een enthousiaste vriendengroep. BES is in de griekse mythologie een oerlelijke dwerggod maar wat onze vereniging betreft is het gelukkig de afkorting

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

Eindejaars Arrangementen

Eindejaars Arrangementen Lunch of Brunch Torentjes Een etagère waar de diverse lekkernijen op worden geserveerd. Ongedwongen en gezellig eten en borrelen in groepsvorm vanaf 4 personen. Italiaans Torentje Ontvangst met een glas

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030)

menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat AD Utrecht (030) menukaart Restaurant Aan Tafel Nachtegaalstraat 61 3581 AD Utrecht (030) 2 40 04 43 info@restaurantaantafel.com www.restaurantaantafel.com Welkom bij ons Aan Tafel. Aan Tafel staat voor heerlijk ontspannen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

VAN HARTE WELKOM IN BRASSERIE BUITENLUST

VAN HARTE WELKOM IN BRASSERIE BUITENLUST VAN HARTE WELKOM IN BRASSERIE BUITENLUST Welkom in onze sfeervolle Brasserie met een knipoog naar het verleden. Ongeveer 100 jaar geleden was Buitenlust een stations restauratie aan de toenmalige spoorlijn

Nadere informatie

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is

Wanneer er een * bij een gerecht staat betekent dit dat het gerecht vegetarisch is Welkom bij Restaurant De Oude Betuwe Wij hebben voor u deze menukaart samengesteld naar onze visie op smaak en seizoen. Op de volgende pagina s vindt u bovenaan de gerechten waaruit u een keuze kunt maken

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april 2014.

Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april 2014. - 1 - Bijzondere voorwaarden inzake veiling Stal Eurocommerce door BVA Auctions B.V., te houden van 4 tot en met 7 april 2014. 1. Algemeen a. Deze veilingvoorwaarden zijn aanvullend dan wel -waar deze

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Catalogus Verkoop bij inschrijving. Winkelinventaris

Catalogus Verkoop bij inschrijving. Winkelinventaris Catalogus Verkoop bij inschrijving Winkelinventaris 1 Verkoop bij inschrijving van executoriaal in beslag genomen winkelinventaris. In opdracht van mr. E. van der Kolk van Molkenboer & van der Kolk Advocaten

Nadere informatie

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I

A l g e m e n e v o o r w a a r d e v a n K O E K & E I Artikel 1 algemeen 1.1. In deze voorwaarden wordt onder Koek & Ei verstaan: mw. Y. Singer, handelende onder de naam Ambachtelijke bakkerij Koek en Ei, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Banquetingmap Villa Dorrepaal

Banquetingmap Villa Dorrepaal Banquetingmap Villa Dorrepaal Voor u ligt onze banquetingmap voor het jaar 2015. In deze banquetingmap presenteren wij u een overzicht van de mogelijkheden waarmee wij u met onze banquetingservices van

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten

Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Fantasie en verbeelding komen terug in de gerechten Van harte welkom in restaurant Miró! De Spaanse schilder Joan Miró werd geboren op 20 april 1893 in Barcelona. Hij studeerde aan de School voor Schone

Nadere informatie

Voorgerechten. Zalm bombe gevuld met Noorse garnalen, ricotta kaas en limoen mayonaise 14,25. Marbré van gevogelte met marmelade van rode ui 14,50

Voorgerechten. Zalm bombe gevuld met Noorse garnalen, ricotta kaas en limoen mayonaise 14,25. Marbré van gevogelte met marmelade van rode ui 14,50 Voorgerechten Inktviscarpaccio met een frisse tomaten salsa, rucola en krokant gebakken gamba 12,- Zalm bombe gevuld met Noorse garnalen, ricotta kaas en limoen mayonaise 14,25 Carpaccio van gerookte ossenhaas

Nadere informatie

Keukenveiling bij Kroonkeukens

Keukenveiling bij Kroonkeukens Keukenveiling bij Kroonkeukens Omdat er 2 showroom keukens plaats moeten maken voor nieuwe showroom keukens gaat Kroonkeukens 2 keukens veilen tijdens de inspiratiedag. De veiling is open voor particulieren,

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016

VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016 VEILINGVOORWAARDEN LIMBURGSE VEULENVEILING 2016 1. ALGEMEEN 1.1 Hendrix Events BV [zaakdoende onder de naam Limburgse Veulenveiling] (hierna zowel afzonderlijk als gezamenlijk te noemen: LVV), organiseert

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

VEILING REGLEMENT. van de S-HERTOGENBOSSCHE FILATELISTENVERENIGING. Pagina 1

VEILING REGLEMENT. van de S-HERTOGENBOSSCHE FILATELISTENVERENIGING. Pagina 1 VEILING REGLEMENT van de S-HERTOGENBOSSCHE FILATELISTENVERENIGING Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1 Regels Inzender 3 2 Bezichtiging Kavels 4 3 Regels Koper 5 4 Wilde Veiling 6 5 Percentages en

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Robin Hood. Leren, werken en meedoen

Robin Hood. Leren, werken en meedoen Robin Hood Leren, werken en meedoen Wijkrestaurant In de Voortuin is een initiatief van Stichting Robin Hood Eindhoven. Bij Robin Hood staat Leren, werken en meedoen centraal. Wij zijn een leerwerkbedrijf

Nadere informatie

Daar waar tradities nog steeds bestaan!

Daar waar tradities nog steeds bestaan! Daar waar tradities nog steeds bestaan! Op een steenworp afstand van Amsterdam, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid- Kennemerland, ligt het schitterende Landgoed

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest Directeur Jan-Willem Besselink kijkt er naar uit om weer nieuwe mensen te verrassen met al het moois dat restaurant en het kasteel te bieden hebben. Het is fijn om te zien hoe verrast onze gasten zijn

Nadere informatie

Veiling HOV. financiering concertreis A orkest zomer Zaterdag 25 mei Aanvang 20hr00. Locatie: Cultuurcampus. Burchtpoort 5, Vleuten

Veiling HOV. financiering concertreis A orkest zomer Zaterdag 25 mei Aanvang 20hr00. Locatie: Cultuurcampus. Burchtpoort 5, Vleuten Veiling HOV financiering concertreis A orkest zomer 2019 Zaterdag 25 mei Aanvang 20hr00 Zaal open: 19hr00 Locatie: Cultuurcampus Burchtpoort 5, Vleuten Voorwoord Deze zomer zal het A orkest van Harmonie

Nadere informatie

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake ALL-IN MEETINGPAKKET MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) LUNCH: broodjeslunch Beenham, kaas, charcuterie, vis- en vleessalades Koffie, thee, mineraal en bruisend water en frisdranken

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Catalogus Verkoop bij inschrijving. MD Handelsonderneming. Goederen thans opgeslagen De Hoogt 47 Loon op Zand

Catalogus Verkoop bij inschrijving. MD Handelsonderneming. Goederen thans opgeslagen De Hoogt 47 Loon op Zand Catalogus Verkoop bij inschrijving MD Handelsonderneming Goederen thans opgeslagen De Hoogt 47 Loon op Zand 1 Het betreft een verkoop bij inschrijving van de volgende machines: 5 nieuwe afzuigunits NEDERMAN

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten.

GALERIE BEELDEND GESPROKEN. voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. GALERIE BEELDEND GESPROKEN voor vergaderingen, workshops, cursussen, feesten en kleinschalige concerten. Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z n minst een beetje gekte Aristoteles, filosoof WELKOM

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Workshop ambachtelijk brood

Workshop ambachtelijk brood Workshop ambachtelijk brood Minimaal aantal personen 10 Maximaal aantal personen 30 Duur is 2,5 uur 2 broden per persoon (Als je met 20 personen bent of meer, krijg je 1 brood en 4,50 korting.) 14,50 per

Nadere informatie

Biologische tomatensoep 7,50 geserveerd met een dikke snee biologisch bruinbrood belegd met oude kaas en radijssnippers

Biologische tomatensoep 7,50 geserveerd met een dikke snee biologisch bruinbrood belegd met oude kaas en radijssnippers Soep Biologische tomatensoep 7,50 geserveerd met een dikke snee biologisch bruinbrood belegd met oude kaas en radijssnippers Heldere runderbouillon 6,50 met knapperige groenten, geserveerd met zuurdesembrood

Nadere informatie