Take a look at my life 7

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Take a look at my life 7"

Transcriptie

1 Take a look at my life 7 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 09 februari 2015

2 maakte fruit, hoorde alvast Ik deze week een aantal keren smoothies van heerlijk dat had je in me vorige post ook al kunnen zien. Dit dus bij mijn project #gezondenfit2015 Dit bereide ik de avond voor om deze dag te kunnen drinken.

3 Ontbi jten dan maar, schaaltje yoghurt 2 mandarijnen kop thee en ja een glas water. Dinsdag 10 februari 2015

4 Weer een smoothie maken van heerlijk fris fruit.

5 Zo leuk ik vond dit pakje op een openbare plek. Hier wordt je toch vrolijk van. Kon het ook wel even gebruiken. Ben daarna maar even op de facebook groep gaan aanmelden en deze foto geplaatst. Wat zijn er toch lieve mensen die dit soort dingen droppen.

6 Smoot hie time Woensdag 11 februari 2015

7 Vanda ag was het weer tijd, na 3 weken om naar de psycholoog te gaan. Wat kunnen 3 weken dan lang duren. Na dit traject met haar ga ik hopelijk een lang traject in bij Psyq voor al het andere wat gaande is in me hoofd. Eerst moet ik dan weer naar de huisarts voor een verwijzing. Afspraak al ingepland ervoor. Sinds ik geen EMDR krijg bij haar voelt het soms wat ongemakkelijk om met haar te praten. Ze is echt voor trauma verwerking dus sommige dingen weet ze niet veel te zeggen of te vragen waardoor er dus vele stiltes vallen. Hopelijk heb ik bij de volgende gelijk een goede klik, zodat ik goed verder kan. Donderdag 12 februari 2015

8 S,avo nds ging ik samen met mijn man even de stad in, met een doel. We zouden naar een tattoo shop gaan om wat te informeren om iets te laten zetten voor beide. Helaas bleek hij onverwachts dicht te zijn. Later kreeg ik te horen dat hij ook niet meer open gaat. Ze stond er al een tijdje alleen voor de eigenaar is opgepakt. Dus opzoek naar een ander. Vrijdag 13 februari 2015

9 Even een selfie met mijn nieuwe muts die ik had gevonden. Mijn mama is vandaag gezellig een dagje geweest. Heerlijk om haar weer even te hebben gezien.

10 Even een verwen momentje, me eigen privé boterkoek kreeg ik. Zelfgemaakte is toch een heel stuk lekkerder. Zaterdag 14 februari 2015 De dag van de liefde, valentijnsdag Hier heb ik vrij weinig

11 mee. E ven weer de stad in geweest met mijn man, op weg naar weer een tattoo shop. Mijn man heeft nu een afspraak staan. Ik wil toch de mijne laten zetten in Den Haag waar ik me eerste heb laten zetten. Hopelijk gaat dat ook lukken met inplannen. Want ja is ook niet echt om de hoek, maar het er wel voor over. Toen zijn we nog maar even een broodje gaan eten bij de V&D. En nam er een heerlijke verse smoothie bij van sinaasappel en banaan.

12 Ja af en toe moet dit kunnen, zo slecht pizza maar wilde dit al een tijdje proberen. Pizza van Domino,s. Heb hem zelf samengesteld, koos ook een pizza met een rand met kaas erin. Zo lekker, maar wel heel machtig hoor. Voorlopig genoeg pizza gegeten dus.

13 Deze dag kreeg ik zo een lief kaartje van iemand die ik alleen maar via twitter ken. De tekst die erop stond was nog liever dan het kaartje.

14 Een speciale dag dus een speciaal kaarsje voor mijn kleine schatje. Hij vierde Valentijn met al zijn vriendinnetjes in de hemel. Zondag 15 februari 2015

15 Omdat ik vrij laat uit bed was geen ontbijt, daarom maar een combinatie van het ontbijt en lunch. Had hierbij ook nog een mandarijn op en een glas water. Moet echt wat strenger voor mezelf zijn want echt goed gaat het niet met afvallen. Ben zelfs aangekomen.

16 Take a look at my life 6 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 02 februari 2015 We gaan deze week er weer vol tegenaan met gezond eten en sporten Daarom als tussendoortje een appeltje

17 Vroeg in de avond heb ik even flink actief gedaan met sportoefeningen thuis voor de buis. Ja echt actief dus niet op de bank zitten kijken. Daarna lekker een tv avondje zoals elke avond eigenlijk. Dinsdag 03 februari 2015 In de ochtend een beetje gerommeld in huis, gezorgd voor warm eten omdat me man middag dienst heeft.

18 S,mid dags ben ik op de fiets gestapt om naar Daan* te gaan. Eerst onderweg gestopt nieuwe bloemen gekocht voor hem.

19 Weer mooie paarse bloemen voor mijn kleintje. Helaas leven de bloemen nu niet zo lang. Maar zonder bloemen is het ook wel heel kaal. Dus regelmatig even wat nieuwe bloemen kopen voor hem.

20 Daarn a voor het eerst alleen naar het winkelcentrum Paddepoel geweest. Is vlakbij het crematorium, dus kon ik wel even langs fietsen. Eindelijk kocht ik de viltstiften die ik al een tijdje graag wilde hebben. Thuis aangekomen was ik echt kapot. Maar hoefde gelukkig niet echt meer iets te doen.

21 Allee n nog even een gezonde maaltijd voor mezelf maken. De rest van de avond lekker relax op de bank tv kijken. Woensdag 04 februari 2015

22 Heb me nieuwe stiften geprobeerd, ze kleuren heel fijn. Ben er dus super blij mee. Dat wordt nu denk vaker kleuren in mijn kleurboek voor volwassenen.

23 Verse jus erg lekker zeker als je normaal alleen maar water en thee drinkt. Donderdag 05 februari 2015

24 Er was sneeuw gevallen, daardoor belde mijn mama weer af voor de volgende dag. Dat was helaas al de 2e keer. Maar het risico was te groot met de gladheid.

25 maakte ik het Daarna in het Ik me kleurplaat af en vind hem best mooi geworden. Al zeg zelf. Wat vinden jullie ervan? ging ik nog even naar de sportschool even lekker mezelf zweet werken.

26 Na de sportschool liep ik nog even de Albert Heijn in waar ik dit handige bakje vond en dus mee nam. Op vrijdag ga ik tegenwoordig in de ochtend naar yoga, maar daarna heb ik altijd trek. Aangezien ik daar om klaar ben. Tegen de tijd dat ik thuis ben, is het al weer een uur later. Dus ging ik steeds in de stad een broodje eten. Maar dit is een stuk gezonder. Dus dit had ik alvast klaar gezet voor de volgende dag. Vrijdag 06 februari 2015

27 Eerst maar even lekker ontbijten. Daarna door naar de sportschool voor de yoga. Ga dus nu elke week naar de yoga, maar het ging vandaag niet heel erg lekker. Tijdens de yoga heb ik vaak huilbuien. Gelukkig weet de lerares de reden. Had er nu wel erg veel last van. Daardoor lukte het allemaal niet zo goed. Volgende keer weer beter.

28 Vroeg in de avond begon ik met een erg koud klusje. De vriezer was al denk zo,n 2 jaar niet meer ontdooit. Werd dus hoog tijd om daar iets aan te doen. Ben zo,n 2 uur bezig geweest voordat hij helemaal schoon was. Ben blij dat het weer klaar is. Zaterdag 07 februari 2015 Boodschappen dag Verder heb ik nog even wat gekleurd. wat tv gekeken. De rest van de dag verveeld eigenlijk. Geen goede dag voor mij vandaag. Was gewoon niet helemaal lekker. Zondag 08 februari 2015 Een echte zondag, dus een lekker niks-doen-dagje.

29 Even een lekker broodjes, oke 2 broodjes ei eten. Daarna ben ik erwtensoep gaan maken voor de avond. Jammie, alleen zoveel werk is het.

30 Take a look at my life 5 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 26 januari 2015 Schoonmaak ochtend gehad. De woonkamer gestoft, de wc schoongemaakt en daar de vloer even goed geboend. In de middag toen me man uit bed was, kon ik de slaapkamer stoffen.

31 Even een heerlijke gezonde avond snack: appel rozijnen en kaneel.

32 Dit kaarsje brandde ik speciaal voor een klein down meisje die overleden is. Weer een prachtig sterretje erbij. Daan* krijgt het druk met ze verwelkomen. Dinsdag 27 februari 2015

33 Vandaag even gewoon een broodje eten tussen de middag. Het hoeft niet altijd koolhydraat vrij te zijn. Woensdag 28 januari 2015 Weer even aan het werk geweest, had bijna afgebeld aangezien ik de halve nacht niet heb geslapen door pijn in me maag. Heb toen op bed tv gekeken. Mijn man had toch nachtdienst. Toch is het gelukt naar me werk te gaan.

34 Ik maakte een mango sapje met alleen mango en water. Alleen vond hem nog wel wat te dik, misschien volgende keer meer water of iets minder mango kan ook. Donderdag 29 januari 2015

35 Weer een heerlijk warm ontbijtje. de banaan zit eronder verstopt. Zo lekker als de banaan warm wordt door de havermout.

36 Toen ging ik maar even wat boodschappen doen bij de Aldi De volgende dag nog even naar de andere supermarkt om de rest te halen.

37 Later in de middag ging ik nog even naar de sportschool toe. even 20 minuten fietsen en 20 minuten lopen. Vrijdag 30 januari 2015 Mijn verjaardag was het vandaag, daar kon je al eerder wat over lezen. Ik werd trouwens 34, wat een leeftijd alweer he

38 We hadden wat sneeuw gekregen, helaas vanwege de gladheid durfde me mams het niet aan om te komen. Dus ik ben de ochtend maar naar yoga gegaan.

39 Daarn a had ik trek, vergeet steeds gewoon zelf iets van brood mee te nemen. Maar dacht mag me best wel even verwennen met dit lekkere broodje van de subway. het was me daar druk. Er stond een enorme rij mensen te wachten om iets te bestellen. Had het daar nog nooit zo druk gezien.

40 Kijk zo voel ik me wel jarig, een leuk pakje via de post krijgen van een vriendin.

41 Ook nog bloemen krijgen, deze kwamen van mijn mama vandaan. Ook al zo lief.

42 S,avonds kwamen me schoonouders en zwager op bezoek. Ik maakte lekkere broodjes warm voor ons. Daarvoor hadden we al een lekker stukje kwarktaart op. dat mag toch als je jarig bent. Zaterdag 31 januari 2015

43 We gingen naar Ikea vandaag, nieuwe lampen kopen. Deze werd het. We kochten nog een klein hanglampje erbij. Later gingen we nog even naar praxis, we wilde een kleuren lamp hebben. Die zit er nu dus in. We kunnen vele verschillende kleuren nu aanzetten. Zo leuk. Zondag 01 februari 2015

44 Ik at tussen de middag wraps, 2 soorten. Ik verklap nog niet wat erin zit, er komen over een tijdje recepten online met wraps.

45 De tulpen die ik kreeg staan mooi in bloei. Staat mooi zo op tafel. Take a look at my life 3 xl Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

46 instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 12 januari 2014 Lekke r een weekje op vakantie, we zijn op het park aangekomen. Nu is het eigenlijk even wachten tot we het huisje in mogen. Dan maar even stukje lopen. We zijn helemaal terug gelopen naar de weg, want ik wilde dit bord op de foto zetten. Mijn man was er niet zo blij mee hihi. Bleek toch een stuk verder te lopen dan

47 ik in me hoofd had. Maar ik vond het geen probleem. Even een kopje thee drinken bij aankomst in het huisje. Het wordt een weekje van uitrusten en leuke dingen doen.

48 Dit is ons uitzicht vanuit het huisje, zo dichtbij van alles hebben we nog nooit gezeten. Ja we zijn al veel vaker op dit park geweest. Er zit alleen wat water tussen de winkels restaurants en ons huisje. Dus maar een klein stukje lopen steeds erheen.

49 We hadden voor de avond vla mee genomen met slagroom, vakantie staat voor genieten. En dit is genieten. Dinsdag 13 januari 2014

50 Douch en, dat kan hier gewoon elke dag als je dat wilt. Thuis kost het je geld, daarom gaan we thuis niet elke dag douchen. Dat doe ik dan hier gewoon de hele week. Heerlijk hoor.

51 Brood jes aan de deur bezorgt s,morgens, wat een luxe he! Ik hou ervan. Dus even heerlijk ontbijten.

52 Relax en doet een mens goed, dat hoop ik dan ook maar. Maak er zeker gebruik van. Niks moet alles kan.

53 Dan ook maar even wat lezen, hierin ben ik al een hele tijd geleden aan begonnen. Nu is hij eindelijk uit. Review komt nog.

54 Altij d als we hier op vakantie zijn gaan we gourmetten. Dit kan je bestellen, wordt dan bezorgt aan je huisje. Dit keer bestelde we het via de app. Helaas ging dat niet helemaal goed bij hun. We zaten te wachten, maar aangezien we weten dat ze altijd vrij op tijd zijn. Zijn we maar even gaan informeren. Het was niet doorgekomen bij hun. Werd geregeld. Na bezorging zijn we gelijk lekker gaan eten.

55 Echt veel krijg je altijd, daar betaal je dan ook voor hihi.

56 We hadden bij de winkel ook nog even chocolade muffins gekocht, dus die aten we s,avonds nog. Woensdag 14 januari 2014

57 ag zit er een Goedemorgen!!! croissant bij het ontbijt. Vanda Lekker

58 Helaa s is het hier wel veel aan het regenen, maar ondanks dat vermaken we ons wel.

59 Even een soepje eten. De middagen hebben we niet veel gegeten omdat we laat aan het ontbijt zaten elke ochtend. Maar voor we gingen wandelen moest er even iets naar binnen.

60 Eindelijk daar is het zonnetje dan, wel koud maar dat is niet zo erg. Het is droog dus tijd om even te gaan wandelen.

61 Onze eerste avond uiteten. Dus even wat leuks aan doen ervoor.

62 We gingen naar de Grill toe. Het restaurant bestaat 25 jaar, dat werd gevierd. We kregen een drankje om te proosten met z,n allen. Maar ik drink geen sterke drank en Bert ook niet. Dus we kozen voor de limonade. Er werd aan iedereen gedacht. Pas veel later toen we heerlijk aan het eten waren vroeg hij ons de aandacht en te gaan staan. Er werd op Mexicaanse wijze getoost. Toen was ik helemaal blij dat we limonade hadden. Het moest er in een keer in.

63 Heerl ijk genoten in het restaurant. Lekker gegeten. Heb onbeperkt spareribs gegeten. Mijn man aan een hele grote dubbele hamburger. Vooraf een heerlijk soepje. Natuurlijk ook nog een nagerecht. Fijne eerste avond uit op het park.

64 Badde ren heerlijk, thuis hebben wij geen bad dus geniet hier extra van. Na een week elke dag in bad heb ik het wel gezien hoor. Dus thuis mis ik niks hiervan. Merk wel dat het erg rustgevend is Soms zelfs zo erg dat ik spontaan in tranen zat. De aanleiding van de vakantie is namelijk niet zo leuk. Donderdag 15 januari 2014

65 Slape n, het is een ramp hier voor beide. Ik had al zoveel pijn in me rug in de nachten, maar hier nog veel erger. Slaap halve nachten van de pijn. Draaien is haast geen optie, maar kan ook niet de hele tijd op me rug of een zij liggen. Geweldig dus NOT.

66 Dan maar even de sauna uitproberen deze dag. Helaas kwamen we erachter dat hij het niet goed deed. Dus even bellen of ze hem komen maken. Gelukkig was er al snel iemand, voor we het wisten konden we er van genieten. Maar ik vind het een mietjes sauna. Wordt niet warmer dan 75 graden. In bad kreeg ik het nog warmer dan in dat ding. Al snel waren we het dus zat. Jammer want had me hier zo op verheugd. Voorheen hadden we vaak een opgiet sauna, die is pas heerlijk.

67 Avond je 2 uiteten. Dit keer een lopend buffet. Dus eten wat je wilt. Daar hebben we heerlijk van gesmuld. Alleen ze kwamen na de eerste keer drinken niet meer terug. Dus geen 2e biertje voor mijn mannetje. Ach hij ging nog wel even bier in de winkel halen. We hebben ons weer rond gegeten. Vrijdag 16 januari 2014

68 Ook alweer zo slecht, dat wordt echt afvallen na de vakantie. Veel sporten en gezond eten om al dat lekkers er weer af te krijgen. Maar nu geniet ik nog even door. Het is vakantie.

69 Een keertje zwemmen moesten we ook zeker gaan doen. Wat wordt je daar moe van als je dat al zolang niet meer heb gedaan. Toch ben je snel verveeld. Vroeger kon ik me veel makkelijker daar vermaken dan nu. Maar hebben even genoten van het golfslagbad, de glijbaan en het bubbelbad. Ook nog van de wildwaterbaan.

70 Van zwemmen krijg je trek, ook al is het een rare tijd wij gingen heerlijk snacken in de snackbar.

71 In de winkel kochten we nog wat drinken. Ik wilde wel een keertje aan de Jillz. Maar merkte al snel dat ik niet heel goed er tegen kan. Lekker was het wel voor een keertje. Die 4 flesjes gaan we gewoon nog soldaat maken. Deze avond dronk ik er 2. Zaterdag januari 2014

72 Er is vandaag opkikker dag op De Eemhof. Dit hebben we al eens eerder gezien hier. Dus wij gingen even aan de wandel. Het was zelfs heerlijk weer. Zonnetje en niet eens koud. We gingen kikkers vangen. LOL

73 Natuurl ijk moest er ook eentje gekocht worden voor Daan* Zo hebben we hun een beetje gesteund. En ik blij met deze lieve kikker.

74 Nu gingen we eens uitgebreid lunchen. Ik bestelde een heerlijke smoothie van banaan en mango. Hij was idd heel erg lekker.

75 En ik koos voor een clubsandwich. Heerlijk Mijn man wilde nog een ijsje eten, dus dat deden we daar ook nog even na ons broodje.

76 Ik zei dat ik niet naar huis ging zonder iets voor Daan* te kopen. Ja de kikker was al voor hem bedoeld, maar die zetten we niet op zijn plekje neer waar zijn urn staat. Wil daar echt geen knuffels hebben. Maar moet wel beetje kind uitstralen daar. Liet het inpakken, pas als we het gaan brengen pakken we het uit. Dus jullie moeten nog even wachten om te zien wat we kochten voor hem.

77 De laatste avond genieten van de openhaard. Alles is nu op gebrand Vind het wel gezellig zo,n vuurtje. Maar het aansteken laat ik aan me vent over hoor. Zondag 18 januari 2014

78 Dit is echt de meest luie dag van onze vakantie. Nog niet het huisje uit geweest Maar bloggen gaat ook door op vakantie. Dus ben een hele tijd met dit weekoverzicht bezig geweest. Zoveel foto,s deze week.

79 Toen ik hier mee bezig was vroeg me man hoe veel hij voor kwam in dit weekverslag Ik moest bekennen, geen een keer. Zijn we samen op vakantie maak je niet eens een foto van je vent. Dat is niet helemaal waar, want heb hem wel op de foto gezet toen hij in bad lag. Alleen niet gedeeld op IG. Maar maakte dan maar deze luie foto van hem. Tevreden Bert? De laatste dag van onze vakantie was echt een hang dag Hebben jullie nog iets leuks de afgelopen week gedaan?

80 Take a look at my life 2 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 05 januari 2015

81 We gaan weer gezonder eten, daar horen dus #food foto,s bij. Lekkere warme havermout met appel en rozijnen en kaneel. Warm ontbijten is heerlijk als je koud bent nadat je uit je warme bedje komt. Genieten dus.

82 Ga ook weer proberen iets minder koolhydraten binnen te krijgen, dus weer aan de wok gerechten. Gewoon allerlei groenten erin gooien die je lekker vind, beetje vlees erbij en beetje woksaus. En je hebt een gezonde maaltijd voor de middag.

83 Ook was het weer de bedoeling in het nieuwe jaar terug te gaan naar de sportschool. Had het wel weer gezien bij de fysio sporten. Dus werd tijd terug naar de sportschool te gaan. Heb me gelijk aangemeld weer en lekker gaan sporten. Helaas toen ik heerlijk aan het sporten was kreeg ik een paniek aanval (hyperventileren) Heb ik zo nu en dan met ambulances, helaas reed er tot 3 keer toe zo,n kreng langs en bleef daar lekker staan. Ik had het niet meer. De eigenaar zag dat het niet goed ging en heeft me geholpen met rustig ademhalen. Nog even tot rust komen op de bank. Daarna had ik het ook wel gehad met sporten, lekker douchen en naar huis. Sta je bij de bushalte komen er weer 2 ambulances langs, dit keer ging het goed.

84 Dinsdag 06 januari 2015 Vanda ag een lekkere salade, heb echt allemaal gezonde dingen in huis gehaald voor deze week. Zegt goed bezig

85 Ik ging de stad in met tegenzin dit keer. Wilde/moest gaan baby shoppen. Uiteindelijk belande ik bij Musjes om bij te komen met een kop thee. Hier meer over in een volgende blog. Woensdag 07 januari 2015

86 Goede morgen, ik krijg er geen genoeg van dit uitzicht blijft geweldig.

87 Nog even eentje van de zon die lekker fel scheint op ons huis.

88 Toen was het tijd om te werken op de kinderboerderij. Lief geitje, die moest gewoon even op de foto

89 Natuu rlijk een gezond tussendoortje. we zijn nu toch bezig met gezonde foto,s dus ook mijn appeltje moest eraan geloven. Donderdag 08 januari 2015

90 Weer een heerlijke salade in de middag, dag 4 alweer tussen de middag geen koolhydraten. Bevalt prima weer. Maar ben niet van plan dit altijd te doen hoor. want een boterham blijft ook lekker. Maar zal wel vaker dit soort lunchen gaan worden. Vrijdag 09 januari 2015

91 Wasda gje Alles weg werken voordat we op vakantie gaan. er moet toch kleding mee op vakantie. Dus moet het ook droog zijn voor die tijd. Zaterdag 10 januari 2015 Vandaag zijn we op kraamvisite geweest, lees je nog meer over. Daarna nog even naar Daan* geweest. Kan niet op vakantie zonder nog even bij me kleine mannetje te zijn geweest. Ik weet hij is altijd bij ons in ons hart maar toch. Het waait zo hard dat ik even moest kijken hoe het erbij staat daar. De vaasjes die er staan waaien steeds om dus moesten ze even in de grond gegraven worden. De bloemen waren ook niet echt super meer, maar na de vakantie krijgt hij wel weer nieuwe bloemen.

92 Zondag 11 januari 2015 Druk met inpakken geweest vandaag, niks vergeten hopelijk. de laatste dingen gaan voordat we weg gaan nog ingepakt worden. Maar ik ben er klaar voor. Mijn man uiteraard ook. Lekker een weekje vakantie. ZIN IN!!!

93 Take a look at my life 1 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Inmiddels zijn alle feestdagen weer verdwenen, het gewone leven kan weer opgepakt worden. Eindelijk is het dan 2015, een moeilijk jaar afgesloten. Afscheid genomen van het jaar waar Daan in is geboren maar ook in is overleden. Vreselijk, maar we moeten door. Voor hem maar ook voor ons zelf. Maandag 29 december 2014

94 We zijn weer even bij Daan* geweest. Zijn beloofde kerstcadeautjes moest hij nog krijgen. Daar staan ze dan Olaf en Sven (i love Olaf) Jongen hoop dat je er blij mee bent.

95 Ik kocht ook nog even nieuwe bloemen, degene die er stonden waren niet meer zo mooi. Het was duidelijk het moesten dit keer paarse bloemen worden. Wat staan ze er mooi. Hoop dat hij er even van kan genieten.

96 Harti ge cupcakes maakte ik. Erg lekker, is gewoon een kant en klare mix waar je zelf lekkere dingen aan toevoegt. Hier ging paprika, ui, uitgebakken spekjes en kaas doorheen. Daar aten we lekker een stukje vlees bij. Maaltijd was dus compleet. Dinsdag 30 december 2014

97 Had zin in een warm ontbijtje de laatste tijd en heb het nu maar weer eens gemaakt. Als je lekker warm uit bed komt, is het zo koud in de ochtend dus een lekker warm ontbijtje is een verwennerij.

98 Even samen met mijn man naar het winkelcentrum Paddepoel. Daar kochten we een hotdog, helaas was die koud dus niet zo lekker. Besloten dus in de winkel een pak mee te nemen om ze thuis eens te maken.

99 Ik kocht daar een mooi lingerie setje. Mijn man had zijn zinnen gezet op een ander setje maar die stond niet mooi omdat de maat niet helemaal goed was voor mij. Dus deze werd het die ik zelf wel erg leuk vind.

100 Van pita broodjes maakte ik pizzaatjes. Alleen te veel tomatenpuree gebruikt zodat het nogal te heftig smaakte. Volgende keer beter. Woensdag 31 december 2014

101 Weer een lekker warm ontbijtje maken, dit keer met banaan in plaats van appel. Ja ik probeer weer de gezonde weg te kiezen.

102 Jummi e nasi maken Donderdag 01 januari

103 Zo wat gezond weer zeg Mooi he al die kleuren bij elkaar. Dit alles in een pan met kip voor in de pita broodjes. Food. Vrijdag 02 januari

104 We hadden het wel eens eerder gemaakt cake in een mok, maar dat was niet zo,n succes. In het kerstpakket van mijn man zat een mix hiervoor. Dat moest even geprobeerd worden natuurlijk. Heel slecht maar wat was hij lekker. Ook heel erg machtig. Geniet momentje. Zaterdag 03 januari De hele dag Disney films gekeken op sbs6, erg leuk. Verder ben ik dus eigenlijk nergens aan toe gekomen. Ja alleen gehaktballen gemaakt voor de volgende dag bij het avond eten. Zondag 04 januari

105 Ben nu net 2 dagen bezig met een leuk project voor me blog. Je kan je alvast aanmelden op de facebook pagina. Een project om samen met mij de gezonde weg in te gaan. Meer komt er nog online.

106 In de middag gingen we op verjaardag visite. Hier waren we weer onderweg naar huis. We moesten op tijd naar huis om te eten, zodat me man kon gaan slapen. Hij moest de nachtdienst weer in. Een nieuw jaar dus, hebben jullie nog goede voornemens?

107 Take a look at my life 52 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 22 december 2014 Ik maakte een afspraak met Martini ziekenhuis, waar ik Verder verklap ik niet veel, online. Wel kan ik vertellen voor een aantal uurtjes. Dinsdag 23 december 2014 een heel lief persoon in het deze dag meteen naar toe ging. want daar komt nog een blog van dat ik op de kinderafdeling was

108 Ik kreeg mooie oorbellen, engelen vleugels. Hoe toepasselijk kan het zijn. Daan* ik denk aan je lieverd.

109 Kerst kaarten, inmiddels zijn er wat meer bij gekomen. We hebben ze dit keer maar op de deur geplakt. Ziet er wel gezellig uit.

110 S,avo nds maakte ik lekker pannenkoeken voor ons. Als laatste maakte ik er 2 met kaas erover. Zoooo lekker. Woensdag 24 december 2014 Ik ging vandaag weer naar de fysio om te sporten. Hierna nog 1 keer en dan ga ik in het nieuwe jaar terug naar de sportschool.

111 Kwam weer thuis van de fysiofit. Thuis deed ik lekker helemaal niks meer. Donderdag 25 december 2014

112 1e kerstdag. We aten in de middag kerststol en suikerbrood. Dit doen we eigenlijk elk jaar met kerst.

113 We waren later die dag dus bij me schoonouders zoals jullie al hebben kunnen lezen. Ook hun denken aan Daan* en hebben dezelfde kerstbal in de boom als wij thuis.

114 En kijk dan hoe lief, de kerstman past op Daan* Vrijdag 26 december 2014

115 Dit was toen we de nacht naar huis liepen vanuit me schoonouders. Het was me toch flink aan het hagelen. Wel heel mooi gezicht.

116 Ik maakte alvast heerlijke gevulde eieren voor de avond.

117 Onze heerlijke hapjes tijdens de films die we keken vanavond. Zaterdag 27 december 2014

118 Een dagje uit met mijn vriendin Hennie, ze had kaartjes gewonnen voor Dreamgirls We gingen samen met de trein erheen. Helemaal naar Rotterdam toe.

119 Wat een smerige boel. We zijn in Rotterdam bij het Luxor theater.

120 Verwe lkomt met een heerlijk hapje en drankje. Genoot van een appelflap en een appelgebakje. En toen moesten we snel de zaal in. We waren wat verlaat omdat de trein vertraging had opgelopen. Nee niet door het weer, maar er was ineens geen conducteur meer toen we in Amersfoort waren. Beetje vreemd

121 We zaten op het balkon helemaal bovenaan, echt hoog en raar om naar beneden te kijken. Maar wel hele mooie plekken daar boven.

122 Wat een leuke mooie show. Wat zingen ze goed, wat hebben we genoten ervan.

123 In de pauze heerlijke hapjes, alweer ja. Dit keer broodjes, wraps en zeiseisenbroodjes. Snel ons volgepropt hihi, en wat lekkers gedronken. dan snel weer de zaal in voor de rest van de show.

124 Om 15:00 begon het en om 18:00 was het afgelopen, we kregen nog een lekker afscheid cadeautje. Een reep chocolade, tony,s Daarna weer helemaal met de trein terug naar Groningen. Wat was ik moe toen we in de trein zaten. En was ik blij dat ik thuis was om een uurtje of Zondag 28 december 2014 Grimm marathon gehouden vandaag. Heb echt wel een aantal afleveringen gekeken ervan. Had toch niks beters te doen.

125 Er zat zaterdag iets liefs bij de post, zo mooi deze kaarsjes. Kreeg deze van een lief persoon die ik alleen online ken.

126 Eigen lijk vind ik het zo zonde om ze te branden, maar daar zijn ze wel voor bedoeld. Speciaal voor Daan* zijn ze. Dankbaar ervoor. Hebben jullie nog wat leuks gedaan in de week?

127 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 15 december 2014 Mijn dagen worden steeds leger en saaier. Ik weet af en toe gewoon niet wat ik moet doen. Zit steeds meer thuis, heb dan ook steeds minder afspraken. Aan de ene kant wel lekker, maar ook soms heel vervelend. Er zijn zelfs dagen bij dat ik liever niet me bed uit wil komen. Blijf dan ook lang in de ochtenden liggen.

128 Vanda ag maakte ik eens water met een smaakje. Ik deed er dus citroen in. Best lekker zo voor een keertje.

129 Werel dlichtjesdag was het vandaag. In Groningen deden ze hier ook aan. Waar ik ook al over schreef. Vond het zo mooi al die lichtjes te zien. Kon natuurlijk niet anders dan dat ik er foto,s van moest maken.

130 Deze leuke gekleurde ballen hingen er ook. Hier had ik al de hele tijd me oog op, deze paarse bal. Paars is echt de kleur van Daan* Dus ook even een kiekje van moeten maken. Dinsdag 16 december 2014

131 De hele dag leek het wel nacht in huis. Zo donkere dag was het, helemaal niks aan gewoon. Ondanks het zo slecht weer was, donker en best veel regen ben ik de stad in geweest. Dat thuis zitten ben ik zo zat Ging op cadeautjes jacht voor 2 post pakketten. Voor een jarige vriendin en eentje die het gewoon even verdiend.

132 Af en toe neem ik toch een gezonde keuze. En nu stond er een heerlijk fruithapje in de planning. Jammie ananas en banaan, ben er gek op. Woensdag 17 december 2014

133 zijn de 2 pakketten spulletjes erin. dus geworden, met allemaal Dit fijne

134 S,avo nds ontplofte mijn soacial media met het nieuws over Elara. De dappere dodo met de staartjes is overleden. Ik kon alleen maar huilen, het kwam zo dichtbij. Voor haar en haar ouders branden ik dit kaarsje. Ik denk aan jullie Donderdag 18 december 2014 Deze middag was het weer tijd om naar mijn psycholoog te gaan. Dit keer geen EMDR kwam ik achter. Ze vroeg me hoe het ging nu ik de therapie kreeg. Ik vertelde haar dat ik wel wat rustiger werd ervan. Ze vond ook dat ik dat uitstraalde. En dus wilde ze graag weten wat ik nog wilde behandelen met haar. Of ik daar over na had gedacht. Ehmm nee, dat moest ik dan maar even doen op het moment daar. Hmmm, ze wilde dat ik me ogen sloot

135 en ging nadenken. Nou dan ben je bij mij verkeerd. Dat is een stukje vertrouwen wat ik weg moet geven en dat vind ik lastig. Ze wilde het makkelijker voor me maken Neem een punt om naar te kijken, geen contact maken met mij en ze zal af en toe wat zeggen en soms stiltes laten vallen. Nou doen dacht ik dan kan ik beter wel me ogen dicht doen want dat werkt helemaal niet. Dus deed me ogen dicht, dat ging eigenlijk best goed. Daarna kon ik haar ook vertellen wat me nog erg bezig hield. In het nieuwe jaar is mijn volgende afspraak, duurt echt nog lang pas 22 januari. Want ik ben van de EMDR altijd paar dagen van slag. Dus geen goed idee vlak voor mijn vakantie nog te gaan. Wel als er iets is, kan ik haar gewoon vanaf 5 januari bereiken, of altijd nog een afspraak maken. Vrijdag 19 december 2014 Heb de moed verzameld om op tijd uit bed te komen, om naar me werk te gaan Heb dus even lekker weer 2 uurtjes gewerkt. Wel had ik onwijs veel last van me rug deze dag. In de middag heb ik een lang telefoon gesprek gehad met mijn mams. En moest ik nog even naar het centrum, de pakjes wegbrengen Rouwkaartje kopen, versturen En nog wat boodschapjes doen. Heb de avond dan ook doorgebracht in de slaapkamer met de tv aan. Was best moe. Zaterdag 20 december 2014

136 Heerl ijk ik ging croissants maken met knakworsten erin.

137 Lekke r eten, jammie Zondag 21 december 2014

138 Eigen lijk verveelde ik me deze dag Maar mijn man zei ga dan aan de slag met de kaarten van Daan* Daar ben ik dan maar even mee bezig geweest. Onder een genot van warme choco met marsmello,s die ik van me schatje kreeg.

139 Toen kreeg ik ook nog een zakje met smoeltjes, maar die kreeg ik niet allemaal op hoor

140 Er zitten weer wat kaarten in, maar echt opschieten doet het niet. Al die mooie teksten op de kaarten, lees ze steeds weer als ik er voor ga zitten. Maar uiteindelijk komt het wel af. Ik merk dat ik soms dagen gewoon geen foto,s maak, blijkbaar kost me dat soms veel moeite Maar dit was dus mijn week, hoe was jullie week?

141 Take a look at my life 50 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 08 december 2014

142 Weer vroeg op pad. Op controle bij de huisarts. Even babbelen hoe het nu gaat. Hij vond dat ik er beter uit zag, ook rustiger overkwam. Ja dat kan wel kloppen. Hoef niet meer terug te komen. Wel natuurlijk aan de bel trekken als er iets is.

143 Nog altijd donker nadat ik bij de huisarts was. Besloot nog niet naar huis te gaan.

144 Toch maar even het CJG in, zou weer mandala tekenen zijn, maar degene die het geeft was ziek. Dus we zijn maar gewoon wat gaan kleuren. Lekker de rust vinden, ondanks ik er zeker niet alleen was.

145 We waren van het weekend even bij Tuinland geweest. Kochten daar wat dingetjes voor de kerst. Dit voor ons thuis. Voor Daan een kerstboompje enz Dinsdag 09 december 2014 Weer vroeg me bed uit, dit keer voor fysiofit. Normaal ga ik op woensdag, maar deze week ging dat niet lukken.

146 Even paar boodschapjes doen. Ohhh zo slecht maar lekker. Brie Wanneer houden die vreetbuien nou eens op. Het lukt me echt nog niet.

147 Op de terug weg naar huis Woensdag 10 december 2014 Vandaag staat er een leuke dag op de planning, ga jullie nog niet veel vertellen. Er komt namelijk nog een blog hiervan online.

148 In de tram bijna op bestemming Artis Amsterdam.

149 Flami ngo,s. We stonden te wachten op wat komen zou.

150 Rondl eiding dierentuin Artis

151 Hapje s in overvloed.

152 All hail King Julien, verder laat ik nog niks los. Donderdag 11 december 2014 Donderdag is het therapie dag. EMDR bij de psycholoog. Weer zo heftig. Ben dan ook in de middag weer in bed beland. Gewoon even helemaal niks hoeven. Vrijdag 12 december 2014

153 Ik was al begonnen met de kerstkaarten, vandaag heb ik het afgemaakt. Ze zijn inmiddels ook al verstuurd. Ben benieuwd of er ook reacties komen op de tekst, aangezien we de naam Daan* erin hebben gezet. Voor ons voelt het goed, maar misschien vinden sommige het niet fijn. Dat is dan hun probleem, maar toch!!!

154 Ja ik weet het, slecht slecht slecht. Ik moet het echt eens gaan aanpakken weer die slechte gewoontes. Zaterdag 13 december 2014

155 Ik schreef weer een heftig blogje over ons lieve mannetje. Merk dat dit soort dingen wel heel erg leeft. Veel aandacht wordt hieraan geschonken. Fijn om al jullie lieve reacties te lezen. Zo weet ik ook dat het geen probleem is dat ik hier best veel over schrijf. Des te meer reden om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Mijn eigen boek, alleen de opstart valt nog niet mee.

156 Dan ook maar de kerst in huis halen. Alles gaat gewoon door, hoe moeilijk ik het ook vind. Toch gaan we er een gezellige kerst van maken. Met de juiste kerst versieringen.

157 Nog even de kerstboom van dichtbij. Hij is weer goed gelukt, al zeg ik het zelf. Zondag 14 december 2014

158 Natuu rlijk vergeten we Daan* hier ook niet. Zijn eigen mooie kerstbal hangt in de boom te pronken.

159 En nog een lieve baby kerst engel voor ons kleintje. Deze hangt ook bij hem in zijn boompje. Is jullie huis al in kers stemming? Take a look at my life 49 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me

160 zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt. Maandag 01 december 2014 Wat moeilijk om de hele dag thuis te zijn. Deze week ben ik echt veel alleen thuis geweest. Weinig afspraken dan maar eens wat doen in huis. Ben begonnen aan de keuken op te ruimen en schoon te maken. Daar heb ik wel even een paar dagen voor nodig. Vandaag is 1 kant klaar, daar ben ik dan toch best wel trots op dat ik het heb gedaan. S,avonds lekker een gebakje eten. Heel slecht voor de kilo,s, maar wel erg lekker. Dinsdag 02 december 2014

161 Dag 2 aan de schoonmaak in de keuken. Nu ben ik begonnen aan de andere kant, dat zal nog wel even duren voordat het daar klaar is. Wat een rot klus zeg. Maar met een beetje muziek op gaat het toch wel prima. Woensdag 03 december 2014 Dan mag ik toch vandaag weer even de deur uit. Tijd voor sporten bij de fysio. Het gaat de laatste 2 weken goed met sporten. Heb wel laatste tijd meer last van me rug. Zeker in de nachten, zo vreselijk als je dan niet kan slapen daardoor. Maar kan dus echt weer goed genieten van het sporten. Tot einde van het jaar nog even bij de fysio sporten. Daarna ga ik weer terug naar de sportschool. En misschien zelfs wel aan de yoga beginnen. Eerst maar eens een

162 proeflesje nemen. Vind het altijd wel wat spannend in een groep sporten. Onverwachts kreeg ik in de middag bezoek. Had bijna de deur niet open gedaan. Ze bellen hier vaak aan en dan moeten ze bij de buren zijn. Maar toch deed ik open, nadat er voor de tweede keer werd aangebeld. Mijn oude buurvrouw kwam langs. Ze had 2 mooie cadeautjes mee genomen. Ik ben helemaal verliefd op me eigen prachtige mannetje. Moet je zien hoe mooi een tekening van onze kleine Daan* Ook kreeg ik deze canvas, met het mooie gedichtje erop. Zo super lief. En vond het fijn dat er iemand spontaan langs kwam. Donderdag 04 december 2014

163 In de ochtend gelijk maar eten gemaakt. Ik moest namelijk naar mijn psycholoog voor EMDR therapie. En als ik me net als de vorige keer zo voelde, dan kwam er niks van het eten terecht. En ja hoor, ben daarna me bed ingekropen en er pas s,avonds weer uit gekomen. Wat komt er een hoop los met die therapie. Niet fijn als je zo voelt, maar het is wel goed dat alles eruit komt. Vrijdag 05 december 2014 Eigenlijk moest ik werken, maar in de ochtend toen me wekker ging stuurde ik een berichtje dat ik niet kwam. Ben lekker blijven liggen. Kon me er niet toe zetten. Pas na 11 uur me bed uit gegaan. En eigenlijk daarna er weer in gegaan. Tot Bert me kwam halen na het werk voor de boodschappen. Helaas moest dat ook gebeuren. Maar wel een reden om naar buiten te gaan. Zaterdag 06 december 2014 Ik had met mezelf afgesproken dat ik naar Daan* zou gaan. Dat ben ik dus gaan doen, op de fiets. Zijn papa was weer eens aan het werk.

164 Kwam zijn flessenpost brengen. Hier komt nog een artikel over. Maar dat duurt nog even. Het is namelijk een uitnodiging, waar ik heen ga. Zondag 07 december 2014 Lekker rustig wakker worden Eten met gekookte eieren jammie. Op de is om kocht meer. planning staat naar het tuincentrum gaan. De bedoeling een schepje te kopen, zodat ik ook de plantjes die ik voor bij Daan* te kunnen planten. We kochten nog veel Zodat we kerst naar ons mannetje kunnen brengen.

165 eens. Maar Daan* Bij ons staat de kerstboom nog niet heeft er al wel eentje. Zijn eigen kerstboompje. Een speciale kerstbel met baby erop. Die kochten we ook voor thuis. En een mooie bal als sneeuwpop met zijn naam erin. De volgende keer komt er nog een piek op. Maar dat kregen we nu niet voor elkaar. Thuis maakte ik heerlijke erwtensoep. Had het Bert al een tijdje beloofd. Dan moet je het ook een keertje nakomen.

166 Dit was dus het resultaat. Lekker dat die was. We hebben ons buikje helemaal volgegeten ermee. Er was dan ook niks meer over.

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Take a look at my life 7

Take a look at my life 7 Take a look at my life 7 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014

Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Take a look at my life week 3&4 Maandag 13 januari 2014 Eerst maar eens een heerlijk warm ontbijtje gemaakt, het ziet er misschien wat vies uit maar het is zo lekker. Daarna met tegenzin op de fiets gestapt

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 21~~ [social_share]

~~Weekly Diary 21~~ [social_share] ~~Weekly Diary 21~~ [social_share] Eind mei alweer, nog een week en dan zitten we in Juni de maand waarin mijn mannetje jarig is en mijn beste vriendin ook. Maar zover is het nog niet. Helaas nog steeds

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Take a look at my life 14

Take a look at my life 14 Take a look at my life 14 Een week van een hoop geregel en stress omdat ik graag een behandeling wil gaan volgen. Hoop gedoe met geld en vergoedingen. Maar ik ben er gelukkig uit. Toch ben ik er nog niet

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

Take a look at my life 30

Take a look at my life 30 Take a look at my life 30 Er is weer een week om gevlogen, en jullie moeten er echt aan gaan geloven maar het is voornamelijk Daan spam op me blog hihi. Ik kan het niet laten om dat heerlijke snoetje op

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken.

Diary December. Ik maakte voor het eerst warme oatmeal met melk appel kaneel en wat honing om het zoeter te maken. Diary December December, de laatste maand van het jaar met de kerstdagen en oudejaarsavond. Het is officieel winter nu, maar eigenlijk is er niks van te merken. De kou is nog vrij mild, en het regent in

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij

Glimlachmomentjes #1 China Light Vuurwerk Feestdagen vrij Glimlachmomentjes #1 In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist

Nadere informatie

Take a look at my life 39

Take a look at my life 39 Take a look at my life 39 Weer eens een week vol met foto,s, ja ik kan het nog wel aan denken om foto,s te maken over de dag Lees maar weer even gezellig mee hoe mijn week is geweest. Maandag Ik ging film

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang.

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Met vlaflip toe. Ik hoop dat de klap niet te hard

Nadere informatie

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22

Woordeloze Woensdag 18. Glimlachmomentjes #22 Woordeloze Woensdag 18 Ik heb weer een blok Stralend de wereld in gehad en zo bijzonder is het soms hoe alles bij elkaar gaat passen. Ook dit keer weer werd er geëindigd met een heel mooie passend nummer

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Gezond en fit weer oppakken

Gezond en fit weer oppakken Gezond en fit weer oppakken Ik heb mijn facebook pagina Gezond en fit uit het stof gehaald. Voorheen was het nog Gezond en fit 2015, maar dat heb ik dus veranderd. Ik heb het moeilijk met gezond eten.

Nadere informatie

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film

Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Zondag favorieten, Let,s Gro, Sinterklaas, Film Dankbaar voor kleine of misschien wel grote momentjes in het leven en wat is het toch mooi om ze af en toe te delen met jullie. Maar het is mezelf ook bewust

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen.

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen. Woensdag Ik denk dat ik gek word! Dat moet wel, want ik heb net gehoord dat mijn moeder kanker heeft. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat. Nee. Het zit door haar hele lijf.

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag

~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag ~~Weekly Diary 28~~ [social_share] Zondag 07-07-2013 We zouden vandaag naar de De luie tuinman gaan, daar aangekomen ziet het er al vanuit de auto als een rommeltje. En we dachten alle 2 hetzelfde, gas

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen.

Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. My weekly 31 t/m 36 Vandaag heb ik een best lang foto verslag van vijf weken. Dus geniet van alle leuke foto,s en de verhalen die erbij horen. Tijdens therapie even een moment voor mijzelf nemen. Ik kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong

Twee blauwe vinkjes. Door: Lenneke Sprong Twee blauwe vinkjes Door: Lenneke Sprong Nog steeds maar een vinkje. Buiten begon de zon te schijnen, waardoor er schaduwen op de lichtblauwe muur ontstonden. Waarom ontvangt hij niet mijn berichtje vroeg

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

Kerstwerkboekje. Naam: www.jufsharona.bekijknu.nl

Kerstwerkboekje. Naam: www.jufsharona.bekijknu.nl Kerstwerkboekje Naam: De Kerstman heeft een gedichtje voor je. Lees het maar eens! Kun jij de rijmwoorden vinden? Geef de woorden die rijmen allemaal dezelfde kleur! Kun jij het gedichtje netjes overschrijven

Nadere informatie

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven.

Water Egypte. In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Water Egypte In elk land hebben mensen hun eigen gewoontes. Dat merk je als je veel reist. Ik zal een voorbeeld geven. Ik ga naar een restaurant in Nederland. Daar bestel ik een glas water. De ober vraagt

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Tours, maandag 19 mei 2008

Tours, maandag 19 mei 2008 Tours, maandag 19 mei 2008 Nadat ik thuis afscheid genomen had, heeft L.J. me vanmorgen naar Schiphol gebracht. Daar, op het treinstation, eerst de NS- High-Speed balie opgezocht. Daar krijg ik alle service,

Nadere informatie

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen

Toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen 1. Print deze tekst 2. Download het geluidsbestand en luister Je gaat een toets Geletterdheid en Begrijpend Lezen maken. Dit is een leestoets. De toets heeft vijf delen. Deel A, B, C, D en E. Deze toets

Nadere informatie

Het leven van Max en z,n mama *week 11*

Het leven van Max en z,n mama *week 11* Het leven van Max en z,n mama *week 11* Op naar de drie maanden toe, want Max is nu 11 weken oud. Daarna nog een maand van aftellen, dan zitten de vier maanden erop die Daan heeft geleefd. Hopelijk wordt

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

21 mei ben je welkom in Houten.

21 mei ben je welkom in Houten. Rode neuzen run Kimberly de mama van vlinderkindje Elara. Elara speelt net als Daan (misschien wel samen) daar hoog boven in de wolken. Deze mama wilt net als mij dat de naam gezegd blijft worden, het

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet!

Gevaarlijke liefde. Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Ik geloof dat hij Ramon heet! Gevaarlijke liefde Gevaarlijke liefde In de pauze Mooi hè, Kim? Maar wel duur! Weet jij wie die jongen is? Zit hij ook bij ons op school? Als je verliefd wordt ben je in de wolken. Tegelijk voel je je

Nadere informatie

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen

Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen september 2003 Eetgewoonten van schoolkinderen Vragenlijst voor kinderen 630101 Hoe vul je de vragenlijst in? Beste leerling, Deze vragenlijst gaat over voeding. We willen graag weten hoe je daarover denkt.

Nadere informatie

Gezond en fit 2015 Opdracht 4

Gezond en fit 2015 Opdracht 4 Gezond en fit 2015 Opdracht 4 Hoeveel water heeft ons lichaam nodig? Wist je dat al het leven op aarde grotendeels bestaat uit en afhankelijk is van water? Zelfs 71 procent van het aardoppervlak wordt

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Take a look at my life 24

Take a look at my life 24 Take a look at my life 24 Ik begin er aardig aan te wennen om bij Mirre te zijn. Het voelt goed de rust te vinden en alleen met mijn gedachten er te zijn. Hoe heftig de emoties ook zijn. Maar hierdoor

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie.

Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie. Jij krijgt een operatie van de KNO-arts. Hieronder lees je het verhaal van Jaap, hij krijgt ongeveer dezelfde operatie. Het verhaal begint thuis, en op de foto zie je Jaap. Vandaag gaat Jaap met zijn moeder

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2

FLIPPEN. Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 FLIPPEN Naam: Ruben van Dijk Datum van inlevering: 28/11/06 Klas: M1C Tutorgroep: 2 Verantwoording: Opleiding: Media Vormgeven School: Media college Amsterdam Jaar: 1 Projectomschrijving: Het maken van

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie