Lentetrip met Hemelvaart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lentetrip met Hemelvaart"

Transcriptie

1 Telefoonnummer voor de Looier Suites Lentetrip met Hemelvaart Wij gaan van 12 t/m 19 mei, de week waarin Hemelvaart valt, naar Italië en u kunt nog mee! Ons geliefde Antona blijft boeien. Appartement Il Lussuosa in het huis Giocare, is bezet evenals Il Focolare en lo Studio, maar Il Primitivo en Nido di Rondine zijn nog vrij. De gasten die Il Focolare gehuurd hebben zijn heel gezellig, maar bridgen niet. Als u meegaat zouden we enkel uit- Het uitzicht op Altagnana vanaf het terras van Il Primitivo. stapjes naar bridgeclubs in de buurt kunnen maken om wat tegenstand te vinden, want wij zijn slechts 2 e klasse spelers. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want met tweeën betaalt u voor Il Primitivo 189,25 inclusief bewassing en schoonmaakkosten voor een hele week! In Nido di Rondine kunt u, als u de bedbank gebruikt, met vieren slapen. Dat apparte-ment heeft een badkamer met ligbad, een keuken en een impo-sante woonkamer en een Italiaans balkon met uitzicht op zee. De prijs in mei van dit vakantieadres is 603,- voor een week.

2 De Callantsoger Staete in juni In Callantsoog, dat eveneens op ons programma staat, gebruiken wij het grote appartement. De 2- tot 4-persoons flats zijn nog te huur. Voor die trip heeft u, in tegenstelling tot die naar Toscane, geen auto nodig. De charmante plaatsjes in de omgeving van Antona zijn zonder auto moeilijk bereikbaar, maar naar Callantsoog brengt de trein u tot Schagen en de kustbus, die op het station voor u klaarstaat, stopt voor onze deur. Om naar het strand te gaan behoeft u enkel het duin over en als u de deur uitstapt staat u al op het dorpsplein. Natuurlijk behoeft u niet te speciaal te huren als wij er ook zijn, maar als u de zekerheid wilt hebben dat u af en toe een kaartje kunt leggen, is het misschien wel handig om juist dan te gaan. Art Suite De naam Duin Suites die wij voor de appartementen in Callantsoog bezigen is prima. Toch willen wij ook de appartementen benoemen. De grootste flat biedt vanaf het balkon uitzicht op het duin. Vanaf de Loggia heb je zicht op het pleintje en als de lucht klaar is, kijk je over de daken tot aan den Helder toe. Drie slaapkamers met 2 bedden en een bedbank in de gigantische woonkamer met open keuken, zorgen ervoor dat u er met 8 personen riant kunt verblijven. Weinig origineel, maar wel toepasselijke werd Weidse Blik de naam van deze suite. De andere appartementen zien uit op een straatje. Het ene heeft een terras en de ander een loggia. De beschutte loggia vinden duiven ideaal. Een lantaarn dient hen tot zitplaats. Zelfs een gepannen net kon niet voorkomen dat zij het balkon tot hun huis maakten. In de lente probeerden zij er zelfs te nestelen, zo heerlijk vonden zij het er. Het bijbehorende appartement is ruim voorzien van kunstvoorwerpen. Art Suite leek ons daarom een geschikte naam. Het gelijksoortige appartement dat er boven ligt heeft ook kunst aan de muur, maar die de verlichting is uit de winkel, terwijl op de eerste verdieping drie lampen van Roy Jongeling en voor een unieke sfeer zorgen.

3 Foto links: Drie kunstwerken samen: Een beeld gemaakt door Brobbel, een ets van dansende nonnen en een zelfportret van... geheten:: Ben ik dat? Het unieke aan het appartement twee hoog is het terras. Met regen is dat wat minder, maar een ontbijt in de ochtendzon heeft mij altijd bekoord. Het straatje waarop je uitkijkt is niet bijzonder, maar je zit er leuk en het is veel lichter dan het intieme appartement op één hoog. Een Licht Ontbijt leek als naam recht doen aan deze vakantiewoning. Alle suites zijn als galerie ingericht. Kunst is alom vertegenwoordigd en is te koop! Dat is opmerkelijk, want waar huurt u een appartement waarvan de kunst die de wanden siert te koop is? In onze appartementen in Callantsoog is dat het geval! Werk van Annemarie de Groot, Brobbel en vele anderen kunt u er vinden. Soms is het erg goedkoop, want de Looier zit via haar internetveiling voor Kunst & Antiek een prima ingang om koopjes te halen. Hans Becker, veilingmeester en tevens exploi-tant van Kunst- & Antiekcentrum de Looier, is er als de kippen bij om een bod uit te brengen als iets tegen een bodemprijs niet verkocht dreigt te worden. De Suites lijken een uitstekende extra verkoopmogelijkheid voor alle ingekochte kunst. Als u deze zomer dus een weekje tussen de kunst wilt bivakkeren: Callantsoger Staete is the place to be.

4 Tarieven Callantsoger Staete 2007 Appartementen Periode 2 pers. 4 pers. 6 pers. 8 pers. 05/01-30/03/ ,- 360,- 380,- 395,- 30/03-13/04/ ,- 555,- 590,- 625,- 13/04-11/05/ ,- 435,- 465,- 490,- 11/05-22/06/ ,- 545,- 580,- 610,- 22/06-25/08/ ,- 795,- 850,- 895,- 25/08-21/09/ ,- 435,- 465,- 490,- 21/09-26/10/ ,- 555,- 590,- 625,- 26/10-21/12/ ,- 360,- 380,- 395,- 21/12-06/01/ ,- 555,- 590,- 625,- Verplichte bijkomende kosten en extra s: Schoonmaakkosten 55,00 per huurperiode Toeristenbelasting 0,81 per persoon per nacht Huisdier 4,00 per nacht Huur dekbedovertrek etc. 7,50 per persoon per wissel Huur handdoekset 5,00 per persoon per wissel Mocht u een periode willen vastleggen: Wacht niet te lang want de Callantsoger Staete is hot! Het onderstaande feuilleton gaat over één van de huizen die wij in Toscane als vakantieverblijf aanbieden. Nostalgie door een schoenenwinkel (vervolg van het boek Buon Natale in Antona) deel 21 Het centrum van Massa heeft een vrij groot en luxueus winkelbestand. Dat komt omdat het een groot deel van de regio bedient. Omdat we tot nog toe nog nauwelijks in het centrum gewinkeld hadden, besloten we de tijd die ons nog restte hier te besteden. Het liep al tegen enen en tussen één en drie wordt er gegeten. Sommige zaken gaan zelfs pas om vier uur weer open. We zagen Standa voor de eerste keer. Het was ons nog nooit opgevallen en omdat we nog van alles nodig hadden, gingen we er binnen om het aanbod te bekijken. Het meest opvallende vond ik een Bata vestiging binnen die supermarkt. Een grote reclame voor Bata, n meter of vijftien de winkel in kun je namelijk niet missen. Hier is een winkel van de Bata binnen die van Standa gevestigd. Hoewel ik me vagelijk meen te herinneren de naam in Nederland af en toe nog steeds tegen te komen, kan ik me geen exacte

5 plaats waar zo n zaak te vinden zou zijn voor de geest halen. Hier vind ik het enig om iets van vroeger terug te zien en enthousiast roep ik dan ook naar Wim die wat achter loopt; Goh Wim de Bata, wat leuk, laten we daar even gaan kijken, misschien kan ik er passende slippers kopen. Nostalgische herinneringen komen boven. Vroeger kocht mijn moeder er rubber kaplaarsjes voor als het regende. Ook de hoge schoenen, die in verband met mijn doorgezakte voeten nodig werden bevonden en gympen, schafte moeder daar aan. Er hing altijd een geur van rubber in die winkel. Die gaf er een air van goedkoopte aan en ik ben er, toen ik ouder werd, nooit terug gegaan. Dáár wilde ik nu beslist iets kopen. De badslippers die ik bij Carrefour had aangeschaft pasten niet, omdat mijn wreef wat hoog is uitgevallen. Nee, klompvoeten heb ik niet, maar toch moet ik schoenen altijd een paar maten groter kopen dan je met mijn voetlengte zou verwachten. Gelukkig is dat precies de maat die Wim heeft, dus Wim had nu nieuwe slippers en ik zocht andere. Hier was ik op het juiste adres. Er is een enorm aanbod van slippers. Alle maten, kleuren en soorten voorradig. Er staat er van elk model één uitgestald en daarboven staan, in een hele hoge stapel, de dozen met datzelfde model in de verschillende maten. Mijn maat, maat 40, staat natuurlijk onderop, maar is voorradig. Dat is al heel wat, want bij maat 40 ligt de grens tussen kinderschoenen en schoenen voor volwassenen. Ik trek de doos naar voren. De zes dozen die erbovenop gestapeld waren donderen met veel geraas over de grond. Het voordeel is dat er direct personeel is om je te helpen. Er is geen betere methode om snel geholpen te worden. In een mum van tijd stonden er twee verkopers naast ons om te helpen. Begrijpelijk, want zij moeten straks de rotzooi opruimen en een onderling gesprek over koetjes en kalfjes is dan toch, ook voor hen, net iets onbelangrijker. Je zelf de bende laten opruimen vertrouwen ze je niet toe. De maat is goed, die wil ik hebben. Dus gaan we naar de kassa om af te rekenen. Toen ik afrekende kreeg ik even het gevoel in een theatershow van Wim Sonneveld terecht gekomen te zijn. Wilt U nog veters, lakschoenen, bergschoenen, laarzen, gympen.... Het hele assortiment werd opgesomd voor ik uiteindelijk de rekening in handen kreeg en kon betalen. Oh ja, we zoeken nog sokken.

6 Ja, maar daar kan ik u niet aan helpen, die staan om de hoek en daar gaan wij niet over. Lachend rekenen we af en gaan op de sokken aan. Inderdaad, naast de Bata, die in een verder afgesloten gedeelte ligt, was een sokkenafdeling. Hier hingen de effen 100% katoenen sokken die onze leraar Italiaans zo van node had. Rijen dik in verschillende kleuren en maten. Geen mix met acryl of polyamide, heerlijk echt puur natuur. De kleuren zijn wat bedaagder en minder spectaculair dan bij Calzedonia, maar fil d Ecosse klinkt zo ouderwets vertrouwd, dat we die saaie kleuren maar voor lief nemen. We kopen de 25 paar lange sokken voor Maarten. Zelf ben ik ook een sokken-freak dus kocht ik voor mezelf ook de nodige paren. Wim wil dan niet achterblijven, dus liepen we even later met stapels sokken een kassa te zoeken, want waar je moest afrekenen was niet geheel duidelijk. Gelukkig werden we, voor we afgerekend hadden, niet voor winkeldieven gehouden, dat had er nog net aan ontbroken. Om bij de voedselafdeling te komen moet je, net als bij Carrefour, door een tourniquet. Daar vonden we een assortiment dat je bij ons in Albert Hein aantreft. De Pannetones uit de mand die ik gewonnen had stonden hier hoog opgestapeld. Suiker kochten we hier, want ik vond het toch wat armoedig om overal de suikerzakjes en klontjes mee te nemen, ook al heb je er voor betaald. We hadden ons daarmee tot nu toe aardig kunnen redden, want Wim gebruikt geen suiker in de koffie. Het was hem tot nu toe gelukt mij, voor de vele thee die ik drink, van suiker te voorzien. Ook een dweil werd aangeschaft zodat, mocht ik nog eens iets breken, het toiletpapier niet voortijdig zou opraken. Alles werd afgerekend en toen we weer buiten stonden was het net één uur. Ook een weekje Amsterdam valt niet te versmaden. In Amsterdam kunt u in onze bridge suite terecht. valt in ons geval op twee manieren te interpreteren. Het uitzicht op de brug naar de Marnixstraat of het bridgespel in club de Looier waaraan u, als huurder van het daarboven gelegen appartement, gratis mag deelnemen. Wij verhuren deze centraal gelegen locatie van vrijdag t/m vrijdag voor 430,- per week. U krijgt daarvoor een grote woonkamer met open keuken en bedbank. Daarnaast een slaapkamer met tweepersoons bed en een badkamer met douche en toilet.

7 Houd de volgende dagen bij de Looier in de gaten! 10 maart Mode & Klederdracht 17 maart Schrijvers Debut 18 maart Schrijvers Debut 24 maart Glas & Kristalbeurs 25 maart 31 maart Spullendag Woensdag 2 april Start competitie Gay Prize 7 april Paasbeurs 8 april Paasbeurs Maandag 9 april Paasbeurs Open voor Individueel Looier Syst. Maandag Veiling Maandag Veiling 14 april Beurs voor Sieraden & Bijous 15 april De Alzheimerdrive 16 april Algemene veiling 23 april Muntenveiling bij genoeg aanbod 29 april 5 mei Spullendag Maandag 7 mei Veiling Algemene veiling Start competitie Individueel Suites 12 mei Beurs voor oud hang & sluitwerk vanaf 15 uur Aankomst trip Antona

8 Maandag 19 mei Gereedschapbeurs 26 mei Pinksterbeurs 27 mei Pinksterbeurs 28 mei Pinksterbeurs 2 juni Spullendag Maandag 4 juni Veiling Algemene veiling Vrijdag 8 juni Suites Vanaf 15 uur Aankomst voor Trip Callantsoog 9 juni Militaria aan Callantsoger strand Maandag Vrijdag 16 juni Beurs voor Klokken & Horloges 23 juni Beurs voor Abstracte kunst 24 juni 30 juni Gezocht n thema voor deze dag 29 juli 26 augustus 27 augustus Looier Cash Toernooi. 14 september Looier All Round Tournament 15 september Looier All Round Tournament 16 september Looier All Round Tournament

www.looier.com LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd

www.looier.com LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd LOOIERNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Ons tijdschrift in vier delen over: Kunst & Antiekcentrum de Looier/ de suites/ de bridgeclub & de veiling Tel.: 020-420 69 88 www.looier.com Foto boven:

Nadere informatie

Last minute 25% korting

Last minute 25% korting September t/m novem. 2007. Jaargang 14 nr 3 Telefoonnummer voor de Looier Suites 00 (0)20-420 69 88 Giorgio Giromella (vervolg van het boek Buon Natale in Antona) deel 23 In de bar was op dat moment Giorgio

Nadere informatie

Gratis op de mailinglist.

Gratis op de mailinglist. Telefoonnummer voor de bridgeclub 020-6279380 Gratis op de mailinglist. Het wordt steeds drukker bij de Looier. De themabeurzen staan in de kinderschoenen, maar zij dragen wel bij aan die groei! Het loopt

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Thema In en om het huis.

Thema In en om het huis. http://www.edusom.nl Thema In en om het huis. Les 22. Een huis zoeken Wat leert u in deze les? Praten over uw huis Informatie over het vinden van een nieuwe woning Praten over wat afgelopen is Veel succes!

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Dharma DE WARME CHARME VAN

Dharma DE WARME CHARME VAN REPORTAGE Dharma DE WARME CHARME VAN Het enthousiast kloppend hart van Kortrijk heeft er sinds kort een uniek adresje bij. Met Bed&Breakfast Dharma maakt gastvrouw Linda haar droom waar en garandeert ze

Nadere informatie

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang.

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Met vlaflip toe. Ik hoop dat de klap niet te hard

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Voorzieningen in de buurt. Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift. Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Huizen van Hoekstra & van Eck Albert Luthulistraat 9 c, 1091 NP Amsterdam Zien is kopen! Deze wijk zit in de lift Prima 2-kamerbovenwoning met balkon Voorzieningen in de buurt Leuke starterswoning H16

Nadere informatie

Luxe vakantieflat aan zee.

Luxe vakantieflat aan zee. Internetveiling de Looier tel.: 020-420 69 88 Aug. t/m okt. 2008. Jaargang 15 nr 2 Luxe vakantieflat aan zee. Foto boven: Een stukje van de huiskamer en de loggia met boven de schommelstoel zeegezicht.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Last minute 25% korting

Last minute 25% korting Telefoonnummer voor de Looier Suites 020-420 69 88 Last minute 25% korting De 2 tot 4 persoonsappartementen in Callantsoger Staete zijn dit jaar niet volledig verhuurd. Onbekend maakt onbemind en om daar

Nadere informatie

Researchverslag: rituelen Joanna Siccama GAR1-B 11-10-2014 leraar: Harald Warmelink

Researchverslag: rituelen Joanna Siccama GAR1-B 11-10-2014 leraar: Harald Warmelink Researchverslag: rituelen Joanna Siccama GAR1-B 11-10-2014 leraar: Harald Warmelink Inleiding Om onderzoek te doen naar rituelen is het in eerste plaats belangrijk om te definiëren wat een ritueel is.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

www.looier.com VEILINGNIEUWS Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd

www.looier.com VEILINGNIEUWS Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht 185-187 Asd VEILINGNIEUWS 13e JAARGANG NR 3 sept. t/m nov. 2006 Ons tijdschrift in vier delen over: Kunst & Antiekcentrum de Looier/ de suites/ de bridgeclub & de veiling Tel.: 020-420 69 88 www.looier.com Foto boven:

Nadere informatie

MARIAN HOEFNAGEL. De nieuwe buurt. Uitgeverij Eenvoudig Communiceren

MARIAN HOEFNAGEL. De nieuwe buurt. Uitgeverij Eenvoudig Communiceren MARIAN HOEFNAGEL De nieuwe buurt Uitgeverij Eenvoudig Communiceren 1 4 Een nieuw huis Dit is nu ons nieuwe huis. De auto stopt en Kika s vader wijst trots naar het huis rechts. Kika kijkt. Het is een rijtjeshuis

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand

Antwoordenmodel. Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1. Oefening 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009. 255 euro per maand 272 euro per maand Antwoordenmodel Herhalingsoefeningen De Sprong, Thema 1 Oefening 1 1. studiejaar 2007/2008 studiejaar 2008/2009 255 euro per maand 272 euro per maand 182.000 studenten 200.000 studenten 5.800 Nederlandse

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

STUDIO OOSTDUINKERKE

STUDIO OOSTDUINKERKE STUDIO Studio op het einde van de zeedijk in de residentie Twenty One op het 9de verdiep met panoramisch zicht op zee en strand. Studio met veel POTENTI- EEL mits enkele opfrissingen. (209) EPC 175 kwh/m²

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina

Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina Case di Gello Italië Toscane Val di Cecina 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Case di Gello - (Italië Toscane Val di Cecina) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

Ria Massy. De taart van Tamid

Ria Massy. De taart van Tamid DE TAART VAN TAMID Ria Massy De taart van Tamid De taart van Tamid 1 Hallo broer! Hallo Aziz! roept Tamid. Zijn hart klopt blij. Aziz belt niet zo dikwijls. Hij woont nog in Syrië. Bellen is moeilijk in

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

Thema 1: Wie zijn wij?

Thema 1: Wie zijn wij? Thema 1: Wie zijn wij? Verhaallijn We zitten in een nieuwe groep en we moeten allemaal nog een beetje aan elkaar wennen. Op een ochtend vinden we een brief van een wezentje. Hij vraagt of hij in onze klas

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl

Julianalaan Haarlem. Huurprijs 1.100,- per maand. Meer informatie op www.ehr.nl Julianalaan Haarlem Huurprijs 1.100,- per maand Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Haarlem Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

De middelbare school. Succes met het kiezen van je school na groep blauw. Boub. De zes kinderen.

De middelbare school. Succes met het kiezen van je school na groep blauw. Boub. De zes kinderen. De zes kinderen. Het eerste knd houdt van sport. Daarom is hij niet kort. Het tweede kind houdt van muziek. Daarom wordt hij nooit ziek. Het derde kind houdt van slapen. En ligt altijd te gapen. Het vierde

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak.

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak. Tik-tak - Lees het gedicht tik-tak voor. Doe dit in het strakke ritme van een langzaam tikkende klok: Tik - tak - tik - tak Ik tik - de tijd - op mijn - gemak. Enzovoort. - Laat de kinderen vrij op het

Nadere informatie

Inhoud Slaapkamer 6 Opwarming 8 Een jaar later 10 Genoeg 12 Terrorist 14 Geheim 16 Olie 20 R.O.A. 23 Betty 26 Vertrouwen 29 Feiten 32 G.O.F. 35 Protest 38 Warm 42 Reuzenmachine 44 Een bewaker! 47 Terrorist?

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Krabbie Krab wordt Kapper

Krabbie Krab wordt Kapper E-boek Geschreven en Vormgeving Esther van Duin Copyright Esthers Atelier www.esthersatelier.nl email info@esthersatelier.nl Krabbie Krab wordt Kapper Krabbie krab was een kunstenaar. Hij maakte beelden

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

binnenkijken BINNEN KIJKEN BIJ DE UNIEKE SCHATJES-VILLA IN BREDA Interieurtrends doen ons niets, wij hebben liever onze eigen stijl in huis

binnenkijken BINNEN KIJKEN BIJ DE UNIEKE SCHATJES-VILLA IN BREDA Interieurtrends doen ons niets, wij hebben liever onze eigen stijl in huis binnenkijken BINNEN KIJKEN BIJ DE UNIEKE SCHATJES-VILLA IN BREDA Interieurtrends doen ons niets, wij hebben liever onze eigen stijl in huis 12 De schitterende witte villa aan de Dr. Batenburglaan in Breda

Nadere informatie

Branding van een wijk

Branding van een wijk Het Nieuwe Westen Branding van een wijk Het doel van het project Branding NW en aanpak Het Nieuwe Westen Thema s 1.Altijd anders Altijd anders Maike: Ik heb ook iets in mijn huis wat niet mag hoor.

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Relais La Tenuta del Gallo Italië Umbrië Macchie

Relais La Tenuta del Gallo Italië Umbrië Macchie Relais La Tenuta del Gallo Italië Umbrië Macchie 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais La Tenuta del Gallo - (Italië Umbrië Macchie) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

vignet Nieuw samengesteld

vignet Nieuw samengesteld 2 vignet Nieuw samengesteld Hoe maak je van twee kleine vakantieappartementen aan zee een modulaire woon- en werkplek voor een koppel, maar waar ook veel logees welkom zijn? Architecte Sofie De Clercq

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Hoofdweg 137 -II, 1057 CN Amsterdam. centrale ligging. uitvalswegen. openbaar vervoer. uitgaan. goed onderhouden H6H

Huizen van. Hoekstra & van Eck. Hoofdweg 137 -II, 1057 CN Amsterdam. centrale ligging. uitvalswegen. openbaar vervoer. uitgaan. goed onderhouden H6H Huizen van Hoekstra & van Eck Hoofdweg 137 -II, 1057 CN Amsterdam centrale ligging uitvalswegen openbaar vervoer uitgaan goed onderhouden H6H Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist?

PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS. W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? PRESENTATIE NML DESIGN, VT W ONEN&DESIGN BEURS W aarom zou jij m oeten kiezen voor een interieurstylist? Ik ben Nathali Meurs-Pas, mijn bedrijf heet NML Design Interieurontwerp & Styling. Ik woon in Amsterdam,

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aquarelvakantie op Terschelling 2009

Aquarelvakantie op Terschelling 2009 Aquarelvakantie op Terschelling 2009 Aquarellisten gegroet, Dit jaar organiseert Ellen ten Kroode een aquarelvakantie op Terschelling. De cursus is van maandag 18 mei tot vrijdag 22 mei. Ik heb een gezellige

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

Ik heb geen zin om op te staan

Ik heb geen zin om op te staan Liedteksten De avonturen van mijnheer Kommer en mijnheer Kwel Voorbereiding in de klas: meezingen refrein Het Dorp Het is weer tijd om op te staan Maar ik heb geen zin Hij heeft geen zin Om naar m n school

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Balkon op het oosten. Toplocatie. Frans balkon. Vrij uitzicht. Ruime woon- en slaapkamer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Balkon op het oosten. Toplocatie. Frans balkon. Vrij uitzicht. Ruime woon- en slaapkamer Huizen van Hoekstra & van Eck Verbindingstraat 5 -II, 1073 TJ Amsterdam Toplocatie Vrij uitzicht Frans balkon Balkon op het oosten Ruime woon- en slaapkamer H13 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift

DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN. 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift DORPSVERNIEUWING SCHOOLSTRAAT PUTTEN 4 grondgebonden seniorenwoningen 2 x 4 appartementen zonder lift Wijk Oost De Schoolstraat ligt in de wijk Putten Oost. Een rustige wijk met veel jaren zestig huurwoningen,

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Bungalowpark Hoogwolde prijzen zomer 2019

Bungalowpark Hoogwolde prijzen zomer 2019 Bungalowpark Hoogwolde prijzen zomer 2019 Datum Robijn Smaragd G4 G6 korting Gezellig ingerichte woonkamer met Zoals type Robijn Gezellig ingerichte woonkamer met Zoals type G4 zit-en eethoek annex open

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s Wonen op 112 m2 indeling met 3 slaapkamers Leuk en helemaal van deze tijd! Maak een verticale kruidentuin in de keuken. Zo heb je altijd verse kruiden bij de hand tijdens het koken. En met zo n ruim dakterras

Nadere informatie

LOOIERNIEUWS Apr. t/m juni JAARGANG 14 nr 1 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht Asd

LOOIERNIEUWS Apr. t/m juni JAARGANG 14 nr 1 Elandsgracht 109 Amsterdam Lijnbaansgracht Asd LOOIERNIEUWS Apr. t/m juni. 2007 JAARGANG 14 nr 1 Ons tijdschrift in vier delen Kunst- & Antieknieuws Suitenieuws Veilingnieuws berichten www.looier.com Foto boven: Barry geeft zaterdagmiddag oefenbridge

Nadere informatie

Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos

Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos Finca las Rosas - La Tanquera Spanje Tenerife Los Realejos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca las Rosas - La Tanquera - (Spanje Tenerife Los Realejos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Ze moet wel twee keer zo veel eten als Anne, en altijd weer die pillen vooraf.

Ze moet wel twee keer zo veel eten als Anne, en altijd weer die pillen vooraf. 1. Susan Susan ligt op een bed in haar tuinhuisje. De twee deuren van het huisje staan wijd open, zodat er frisse lucht naar binnen komt. Vanuit haar bed kan Susan precies tussen de struiken door de achterdeur

Nadere informatie

2.7 In de supermarkt **

2.7 In de supermarkt ** 2.7 In de supermarkt ** Je hoort. Ze gaat naar de supermarkt. In de supermarkt zoekt ze alle boodschappen. Maar ze kan de koffie niet vinden. Ze vraagt het aan iemand die in de supermarkt werkt. verkoper

Nadere informatie

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen!

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Rozengracht 55-sous+bel in Amsterdam Eerste indruk: Deze ruime kantoorruimte in combinatie met woonruimte is gelegen in een mooi monumentaal herenhuis in de

Nadere informatie

Callantsoger Staete / Callantsoog

Callantsoger Staete / Callantsoog Callantsoger Staete / Callantsoog 1 Welkom in Callantsoog! Verscholen tussen de duinen. 2 3 Foto: Marcel Coltof 4 Beschrijving Appartement 0.7 (begane grond aan de Zeeweg!) Dit compleet ingerichte driekamerappartement

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Huizen. Instap klaar appartement met berging en parkeerplaats. Luxe keuken en badkamer Aangenaam uitzicht en veel lichtinval

Huizen. Instap klaar appartement met berging en parkeerplaats. Luxe keuken en badkamer Aangenaam uitzicht en veel lichtinval Huizen vanhendriks Sint Eustatiusstraat 36, 5046 GC Tilburg Instap klaar appartement met berging en parkeerplaats Uitvalswegen en winkelvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen in directe nabijheid Luxe

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Klaar voor de eerste gasten. logeren in stijl

Klaar voor de eerste gasten. logeren in stijl logeren in stijl Klaar voor de eerste gasten Veel mensen dromen erover: het beginnen van een Bed & Breakfast. Maar vaak blijft het daarbij. Jeroen en zijn partner Dominic zetten die bijzondere stap wel.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Karakteristiek woning. Rustig, maar toch vlakbij stad. Alle voorzieningen in de buurt. Charmant Tuindorp Nieuwendam

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Karakteristiek woning. Rustig, maar toch vlakbij stad. Alle voorzieningen in de buurt. Charmant Tuindorp Nieuwendam Huizen van Hoekstra & van Eck Kwadijkerstraat 6, 1023 EH Amsterdam Rustig, maar toch vlakbij stad Alle voorzieningen in de buurt Charmant Tuindorp Nieuwendam Karakteristiek woning Voor de handige klusser

Nadere informatie