Persoonlijke gegevens. Opleiding. Ervaring. Werkervaring

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Persoonlijke gegevens. Opleiding. Ervaring. Werkervaring"

Transcriptie

1 cv

2 Persoonlijke gegevens Naam: Klaas Tegenbos Adres: Prinses Clementinalaan Gent Tel.: 0473/ Geboren: Herentals, 7 november 1983 Nationaliteit: (Belg) Burgelijke staat: Ongehuwd Website: Opleiding Postgraduaat Multimedia KHM, Mechelen. Ervaring Professionele Bachelor Bedrijfsmanagement, afstudeerrichting Marketing Hogeschool Gent, Gent Communicatiebeheer, optie: Bedrijfscommunicatie / Reclame Plantijnhogeschool, Antwerpen Humane Wetenschappen St.-Jozefinstituut, Herentals Werkervaring 16/02/2009-8/06/2009 Cantab Marketing Services - Derbystraat Gent Met vestigingen in Gent, Amsterdam, Parijs en Londen is Cantab een sterk groeiende internationale speler op het gebied van B2B Marketing. Cantab levert haar diensten aan bedrijven die actief zijn in de ICT en Telco sector. Teams van Cantab vervangen feilloos de marketing binnendienst van hun klanten o.a. op het gebied van prospecting en marktverkenning. Jobomschrijving: Als beginnende Marketeer maak je deel uit van wisselende teams en voer je samen interessante marketing opdrachten uit voor marktleiders en uitdagers in de B2B wereld. Je hebt contacten met managers op hoog niveau waardoor je je algemene marktkennis zeer snel uitbreidt. Wanneer je ontwikkeling en resultaat hebt bewezen word je na enkele maanden gepromoveerd tot Team Leader. In deze fase zet je dan je eerste stappen in het begeleiden van andere mensen en projecten. Ik ben geëindigd in de fase van teamleader. Ik begeleid nu mee starters die samen met mij en de PM projecten tot een goed einde brengen. Ik heb voor klanten als Sony, IBM, Zetes, Phi Data, Colt Telecom, Oracle en nog veel andere meegewerkt en naast gewone campagnes ook aan profilings van verschillende bedrijven gedaan. Over het algemeen heb ik veel bijgeleerd omtrent communiceren met managers, veel marktkennis opgedaan in alle mogelijke bedrijfssectoren, in het begeleiden van mensen en in het detecteren van opportuniteiten in gesprekken met DMU s.

3 01/11/ /01/2009 Hot Cuisine In september ben ik verhuisd naar Gent om samen te wonen met mijn vriendin en er werk te zoeken. Aangezien de economische crisis was het verre van evident om werk te vinden in de richting die ik gestudeerd heb. Daarom heb ik gedurende deze periode als arbeider gewerkt in bedrijven zoals Hot Cuisine om tussendoor verder te zoeken naar een vaste job. 10/04/ /08/2007 IJsboerke, Pentair,... Gedurende deze periode ben ik actief geweest als arbeider. In verschillende bedrijven heb ik gewerkt van productiearbeider tot logistiek medewerker om op deze manier het inschrijvingsgeld te verdienen voor het postgraduaat Multimedia. 15/11/ /12/2006 Service Innovation Group SIG is een innovatieve trendsetter bij de ontwikkeling en omzetting van specifieke dienstverleningen op het vlak van Sales, marketing en Retail. Functie: Binnen de Sales ben ik actief geweest als vertegenwoordiger. Ik heb meegewerkt aan verschillende projecten zoals Proximus, American Express en Nuon. (D2D en B2B) Opleidingen: Voor de verschillende projecten heb ik telkens een verkoopsopleiding gekregen. Referentie: Sandra Van De Velde, Regional Sales Manager. 0494/ Stage/Project 2008: Stage gelopen op multimedia bedrijf BoulevArt nv, te Schelle. Gedurende mijn stage heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het designen en opstellen van online nieuwsbrieven in html en een business studie omtrent een website voor de gemeente Nijlen. 2006: Opstellen van communicatieplan voor beschutte werkplaats Zonnehoeve. 2005: Project bij reclamebureau TenAdvertising te Antwerpen. Hierbij heb ik projecten uitgewerkt voor bedrijven als Jet (benzinestation) en Bobbejaanland. 2000: Meegewerkt op de afdeling productontwikkeling van het bedrijf Kings te Hong Kong aan de ontwikkeling van een isolerend zakje voor een sixpack Coca-Cola. Vakantiejobs 2006: Henco, Herentals, als magazijnier, orderpicker en logistiek medewerker. 2005: Mc Cain, Grobbendonk, als productiemedewerker. (nachtwerk) 2004: Speelpleinwerking, Herentals, als monitor. Henco, Herentals, als magazijnier. Best Foods, Olen, als productiemedewerker. (nachtwerk) : Biobest, Oevel, als insectenverzorger.

4 Softwarekennis MS Word MS Excel MS Powerpoint MS Outlook MS Access Adobe Illustrator Adobe Indesign Adobe Photoshop Adobe Flash ActionScript 2.0 Dreamweaver Html Css JavaScript MX Director 2004 Ik kan zowel met Mac als PC werken. Talenkennis Nederlands: moedertaal Frans: (schrijven en spreken) Engels: (schrijven en spreken) Spaans: (schrijven en spreken) Vrijetijdsbesteding Jeugdbeweging: Al 19 jaar lid en hiervan 7 jaar actief leiding. Andere interesses zijn reizen en het beste uit het leven halen. Karaktereigenschappen Ik ben een ambitieus iemand, een echte teamplayer die altijd bereid is om nieuwe dingen te leren. Hierbij komt dat mijn sociale vaardigheden een absoluut pluspunt vormen. Volgens de MBTI - test kan ik mezelf omschrijven als een ENFP-type.

5 Klaas Tegenbos 0473/

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin

PORTFOLIO. Pieter Dumoulin PORTFOLIO Personalia Schreverland 7 3550 Heusden-Zolder Tel.: 011 427279 GSM.: 0478 381040 pieterdumoulin@hotmail.com http://www.pieterdumoulin.be Geboren te Hasselt op 4 december 1979 Nationaliteit: Belg

Nadere informatie

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Aanvraag Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Algemeen» personalia, studies, talenkennis Naam: Adres: Tel: GSM: e-mail: Nationaliteit: Burgelijke staat: Geboren op: Geboren te: Geslacht:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com

Curriculum Vitae. Niels Hermans. Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Curriculum Vitae Niels Hermans Hobbemakade 94 1071 XS Amsterdam Tel. 06-23305363 Email. niels.hermans@gmail.com Persoonsgegevens Naam: Niels Hendrikus Gerardus Maria Hermans Geboortedatum: 12 November

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 Personalia Naam: Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 E mail: info@easy.nu Geboortedatum: 02 01 1987 Geboorteplaats: Putten Nationaliteit:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

C V R E N S K E D E M A E S S C H A L C K

C V R E N S K E D E M A E S S C H A L C K C V R E N S K E D E M A E S S C H A L C K PROFIEL Bijlokehof 34 9000 Gent, België 20/11/1988 GSM: 0476/654739 Email: demaesschalck.renske@gmail.com In bezit van rijbewijs B Gedreven, leergierige en georganiseerde

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2017 Locatie Wilrijk

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2017 Locatie Wilrijk OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2017 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 30/1 27/3 22/5 17/7 11/9 6/11 MS Word basis 4+6/1 1+3/3 26+28/4 21+23/6 16+18/8 11+13/10 6+8/12 MS Word gevorderd 1+3/2

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht

Curriculum Vitae. Barry van Zanten. 1995-1999 Grafisch Lyceum Utrecht Utrecht Curriculum Vitae Barry van Zanten Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Weimarstraat 289 Postcode + woonplaats: 2562HJ Den Haag Mobiel: 06-52682464 E-mail: barry@isolf.nl Geboortedatum: 09 september

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2018 Locatie Wilrijk

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2018 Locatie Wilrijk OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2018 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 5/1 26/2 23/4 18/6 10/9 5/11 MS Word basis 31/1 + 2/2 28+30/3 23+25/5 18+20/7 12+14/9 7+9/11 MS Word gevorderd 3+5/1 28/2

Nadere informatie

QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA. QUANTUM LEAP Design Studio BVBA

QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA. QUANTUM LEAP Design Studio BVBA QUANTUM LEAP DESIGN STUDIO BVBA QUANTUM LEAP Design Studio BVBA Technische vectortekeningen/illustraties voor handleidingen Interface Design voor CD-Roms/DVD WordPress Content Management Systeem Creatie

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2019 Locatie Wilrijk

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2019 Locatie Wilrijk OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2019 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 4/1 25/2 26/4 17/6 9/9 4/11 MS Word basis 30/1 + 1/2 27+29/3 22+24/5 17+19/7 11+13/9 6+8/11 MS Word gevorderd 2+4/1 27/2

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015

Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015 CV Wouter Schong Designer, Marketeer en Ondernemer CV & PDF Portfolio v1.1 - november 2015 CV Wouter Schong Designer, Marketeer & Ondernemer wouterschong W.nl M @gmail.com T 06 34269749 Ik ben Wouter Schong,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Curriculum Vitae Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Roepnaam Jordi Adres Van Limburg Stirumstraat 8 Postcode en woonplaats 5051 KB, Goirle Geboortedatum 28-07-1994 Geboorteplaats Nationaliteit

Nadere informatie

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB

IK ZOEK EEN STUDENTENJOB Je bent student. Je zoekt een studentenjob. Je gaat naar een interimkantoor. Daar moet je je eerst inschrijven en dan kan je een job krijgen. Wat moet je doen? 1. Vul het inschrijvingsformulier in op blad

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 4/1 29/2 25/4 20/6 16/8 10/10 5/12 MS Word basis 3+5/2 30/3 + 1/4 25+27/5 20+22/7 14+16/9 7+9/11 MS Word gevorderd 6+8/1

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem 2 jan 27 23 apr 18 jun 20 15 okt 10 dec 29 & 2 22 & 24 28 &

Nadere informatie

Computeropleidingen catalogus 2010

Computeropleidingen catalogus 2010 Computeropleidingen catalogus 2010 Onze cursussen Inter-Company zijn groepsopleidingen van max. 6 personen die plaats vinden Bischoffsheimlaan 27 1000 Brussel van 09h tot 17h. Lunch (Alleen in Brussel)

Nadere informatie

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64

Barry van Zanten. Ux Designer / Developer. Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Barry van Zanten Ux Designer / Developer Kokosnootstraat 39, 2555 XB Den Haag www.uthinkicreate.nl - barry@uthinkicreate.nl - 06 52 68 24 64 Personalia Naam: Barry van Zanten Adres: Kokosnootstraat 39

Nadere informatie

vrijstellingen office management 2013/2014

vrijstellingen office management 2013/2014 vrijstellingen office management 201/201 1 Office Management Bedrijfscommunicatie/1 () Toepassingen ICT/1 () Bedrijfseconomie/1 () Boekhouden & handelsdoc. (deel 1)/2 () Bedrijfscommunicatie/2 () Toepassingen

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2016 Locatie Wilrijk DAGOPLEIDINGEN MICROSOFT MS Windows 4/1 29/2 25/4 20/6 1 240,00 16/8 10/10 5/12 MS Word basis 3+5/2 30/3 + 1/4 25+27/5 20+22/7 14+16/9 7+9/11 MS Word gevorderd

Nadere informatie

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG NAAR EEN TOPCARRIÈRE IN DE LOGISTIEK! Welkom in onze kleine bundel; een kleine bundel vol mensen met grote dromen. Aan het einde van maart 2016 beëindigen we met 15 gemotiveerde

Nadere informatie

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows 28 jan 25 17 jun 9 sep 1 240,00 4 nov 30 dec MS Word basis 30 jan & 1 27 & 29 MS Word gevorderd 2 & 4 jan 18 & 19 24 & 26 apr

Nadere informatie

BACHELOR IN HET OFFICE MANAGEMENT VRIJSTELLINGEN ACADEMIEJAAR 2013-2014

BACHELOR IN HET OFFICE MANAGEMENT VRIJSTELLINGEN ACADEMIEJAAR 2013-2014 BACHELOR IN HET OFFICE MANAGEMENT VRIJSTELLINGEN ACADEMIEJAAR 2013-2014 1 Inleiding 2 2 ONDERWIJSINSTELLING Hogeschool Gent 3 2.1 Opleiding Office management 3 2.2 Opleiding Bedrijfsmanagement 4 3 ONDERWIJSINSTELLING

Nadere informatie

1998 2000 Licentiaat Handelswetenschappen Niet geslaagd Veel kennis vergaard rond economie en management

1998 2000 Licentiaat Handelswetenschappen Niet geslaagd Veel kennis vergaard rond economie en management Curriculum Vitae Personalia Naam en Voornaam: Filip Baert Adres: Heirbaan 122 B-9220 Hamme Telefoon: 052 47 66 28 0477 303 505 Fax: 052 47 66 28 E-mail adres: filip.baert@skynet.be Geboorteplaats: Sint-Niklaas

Nadere informatie

M O D U L E S MICROSOFT

M O D U L E S MICROSOFT K ALENDER OPEN OPLEIDING Locatie Berchem 2011 M O D U L E S MICROSOFT Microsoft Windows 3/1 31/1 28/2 28/3 26/4 23/5 20/6 18/7 29/8 26/9 24/10 21/11 19/12 Microsoft Word - basis 5 & 7/1 2 & 4/2 2 & 4/3

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 9 feb 10 apr 1 jun 27 jul 1 240,00 21 sep 16 nov 22

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Bram Vanhaeren graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Ervaring 2006-2009 2009-2010 2011-2013 2004-2013 2006-2013 2006-2013 2012-2013 2013 2013-2014 2014 Diploma Sociaal Technische

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING

FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING FULL-TIME MASTER MASTER IN HET MANAGEMENT ONDERSCHEID JEZELF MET EEN PRAKTIJKGERICHTE MANAGEMENTOPLEIDING COMBINEER MANAGEMENT- KENNIS MET PRAKTISCHE MANAGEMENTVAARDIGHEDEN Deze Master in het Management

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29

THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29 THOMAS CORNELIS PORTFOLIO student ir.-architect website: www.thomascornelis.be email: thomascornelis@gmail.com phone: +32 (0) 478 51 60 29 THOMAS CORNELIS CURRICULUM VITAE PERSOONSGEGEVENS Naam Thomas

Nadere informatie

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN PERSONALIA Naam: van Straten (D.A.N.A) Roepnaam: Roderick Geboortedatum: 30-06-1973 Woonplaats: Gorinchem Adres: Burgstraat 18, 4201 AC www: roderickvs.nl E-mail: info@roderickvs.nl Twitter: @roderickvs

Nadere informatie

OPO & POP 1 OPO & POP

OPO & POP 1 OPO & POP Bachelor in het Office Management 2014-2015 Campus Brussel Wijzigingen in het opleidingsprogramma van de eerste opleidingsfase Het OPO Bedrijfscommunicatie 1 van 3 studiepunten verandert van naam. Het

Nadere informatie

Your Future, our boost!

Your Future, our boost! Your Future, our boost! www.e-boost.be 1 E-BOOST: WIE ZIJN WE, WAT DOEN WE? e-boost, da s een groep van 4 jonge wolven en ervaren rotten in het vak die Drupal ademen, denken, dromen... Altijd op zoek naar

Nadere informatie

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008 Debbie Kreike Vormgever Portfolio 2008 Onderwijs en opleiding 2000-2004 Studierichting: Visual Marketing Naam onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam, Amfi (HBO) 1997-2000 Studierichting: Reclame

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 28 jan 25 mrt 17 jun 9 sep 4 nov 30 dec 30 jan & 1

Nadere informatie

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing

Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0. Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing CV Passie: Vanuit verouderde systemen de stap maken naar een business model 2.0 Uitdaging: Groeien op persoonlijke effectiviteit en zelfontplooing Kracht: Brede ervaring in de retail met een groot analytisch

Nadere informatie

HBO, Journalistiek (behaald) Christelijke Hogeschool Ede, Ede

HBO, Journalistiek (behaald) Christelijke Hogeschool Ede, Ede Naam: Sabine de Lucht Adres: Floreslaan 46 6714 AS Ede Telefoon: 0614647959 Email: Digitale portfolio: sdelucht@hotmail.com www.sabinedelucht com Geboortedatum: 06/01/1994 Geboorteplaats: Nieuwegein Geslacht:

Nadere informatie

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015 Een deel van mijn werk Opdracht: Het verbeteren van de complete accessoirelijn, binnen de huidige stijl. Het optimaliseren van de afmetingen op het retailschap. Concept: Constructief ontwerp van de doos

Nadere informatie

Of actie en organisatietalent? Eigen accenten. Smaak te pakken? In English en Français JE OPLEIDING BEDRIJFS- MANAGEMENT

Of actie en organisatietalent? Eigen accenten. Smaak te pakken? In English en Français JE OPLEIDING BEDRIJFS- MANAGEMENT Of actie en organisatietalent? Ben je eerder te vinden voor actie en organisatie, dan denk je misschien aan een marketingdiploma (zie p. 20) of een diploma Logistiek Management (zie p. 22). In dat geval

Nadere informatie

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen!

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen! Over Mij Mijn naam is Dennis Willems. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ooij, een dorp onder de rook van Nijmegen. Mijn hobby s zijn muziek, en de grafische wereld, en ben ik hier thuis ook veel mee bezig.

Nadere informatie

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012

Wanneer : September 2008 t/m januari 2012 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam Voornaam : Jonkman : Ilse Opleidingen September 1999 t/m augustus 2005 Heerbeeck College te Best Opleiding : VWO Diploma : VWO-diploma behaald in mei 2005 :

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ken jezelf! Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS

CURRICULUM VITAE. Ken jezelf! Inhoud. Doelgroep. Vakgebied. Materialen. Doelen STERKE SCHAKELS CURRICULUM VITAE In dit lespakket maken jongeren hun cv. Vermits sommige jongeren al van bij het begin van het schooljaar op zoek gaan naar een job of stageplaats, maken ze zeer snel een eerste exemplaar

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Didier Lebrun business development & account management

Didier Lebrun business development & account management Vertaling Localisatie Didier Lebrun business development & account management De onderneming biedt vertaal-en lokalisatiediensten aan in meerdere talen en is gespecialiseerd in: o marketing materiaal o

Nadere informatie

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008

Jongeren ten opzichte van hun eerste job 15-09-2008 Jongeren ten opzichte van hun eerste job Samenvatting 15-09-2008 van de resultaten a Market Probe division Doelstelling van het onderzoek 2 3 Kennis over de jongeren ten aanzien van het einde van hun studies

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

Thomas Vandromme. Summary. Experience. Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu

Thomas Vandromme. Summary. Experience. Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu Thomas Vandromme Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu Summary Resultaatgericht, ondernemend, creatief-commercieel profiel met aandacht voor duurzame klantenrelaties.

Nadere informatie

http://www.kdgheb.be/vrijstellingen_v1/print_alle_aanvragen.php

http://www.kdgheb.be/vrijstellingen_v1/print_alle_aanvragen.php pagina 1 van 6 Departement en Artesis Hogeschool Antwerpen Bachelor in de industriã«le wetenschappe Bouwkunde 2009-2010 Statistiek (3stp) Arteveldehogeschool 2010-2011 Management (6stp) Arteveldehogeschool

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Status: goedgekeurd. Karel de Grote-Hogeschool. Artesis Hogeschool Antwerpen Bachelor in het bedrijfsmanagement Financie- En Verzekeringswezen

Status: goedgekeurd. Karel de Grote-Hogeschool. Artesis Hogeschool Antwerpen Bachelor in het bedrijfsmanagement Financie- En Verzekeringswezen Departement Handels en Bedrijfskunde Artesis Hogeschool Antwerpen Bachelor in het bedrijfsmanagement Financie- En Verzekeringswezen 2012-2013 ICT (6stp) Artesis Hogeschool Antwerpen Bachelor in het bedrijfsmanagement

Nadere informatie

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden

Niels van den Hoek. Persoonlijke gegevens. Wie ik ben, in een notendop. Opleidingen en cursussen. Kennisniveau en vaardigheden CV Niels van den Hoek Persoonlijke gegevens Naam Niels van den Hoek Woonplaats Hoogland Geboortedatum 15 oktober 1980 Nationaliteit Nederlandse Burgerlijke staat Getrouwd Talen (woord) Nederlands, Engels

Nadere informatie

Status: goedgekeurd. Karel de Grote-Hogeschool Bedrijfsmanagement Financie- En Verzekeringswezen 2013-2014 Financieel Management FVE2 (4stp)

Status: goedgekeurd. Karel de Grote-Hogeschool Bedrijfsmanagement Financie- En Verzekeringswezen 2013-2014 Financieel Management FVE2 (4stp) Departement Handels en Bedrijfskunde Hogeschool van Amsterdam Financial Service Management Financial Service Management 2010-2011 Project Ondernemen (6stp) HUB-Brussel Bachelor in handels Handels 2012-2013

Nadere informatie

SDV MARKETING Curriculum 2010-2011

SDV MARKETING Curriculum 2010-2011 Vooropleiding: Bedrijfsmanagement, Internationaal ondernemen Legende: EVK = vrijgesteld Onderwijsinstelling: Karel de Grote-hogeschool Totaal studieduurverkortingsprogramma: 64 blauw = keuzevak Deeltraject

Nadere informatie

Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf?

Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf? Projectdossier: Hoe organiseer ik een hybride evenement zodat het een meerwaarde geeft aan mijn bedrijf? Studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Opleiding Bachelor in het Toerisme en recreatiemanagement

Nadere informatie

ed.de.tollenaer@deictuitgever.nl http://www.deictuitgever.nl http://www.linkedin.com/in/eddetollenaer

ed.de.tollenaer@deictuitgever.nl http://www.deictuitgever.nl http://www.linkedin.com/in/eddetollenaer CURRICULUM VITAE Personalia Naam Voornamen Roepnaam Adres Postcode en plaats Telefoon Mobiel E- Mail Website LinkedIn Geboortedatum en - plaats Nationaliteit Burgerlijke staat Geslacht Rijbewijs Tollenaer,

Nadere informatie

DAGOPLEIDINGEN van 9u00-12u00 en van 13u00-16u00. Prijs / opleiding (excl. BTW) opleiding in dagen 1 240, , ,00

DAGOPLEIDINGEN van 9u00-12u00 en van 13u00-16u00. Prijs / opleiding (excl. BTW) opleiding in dagen 1 240, , ,00 KALENDER OPEN OPLEIDING Locatie Berchem 2011 M O D U L E S MICROSOFT MS Wdows 3/1 31/1 28/2 28/3 26/4 23/5 20/6 18/7 29/8 26/9 24/10 21/11 19/12 MS Word basis 5 & 7/1 2 & 4/2 2 & 4/3 30/3 & 1/4 28 & 29/4

Nadere informatie

Wouter Schong. Designer, Marketeer & Ondernemer. wouterschong W.nl T Skills. Ik ben Wouter Schong,

Wouter Schong. Designer, Marketeer & Ondernemer. wouterschong W.nl T Skills. Ik ben Wouter Schong, cv 1 / 2 Wouter Schong Designer, Marketeer & Ondernemer wouterschong W.nl M @gmail.com T 06 34269749 Ik ben Wouter Schong, in de zomer van 2015 ben ik afgestudeerd als marketeer. Na een tussenjaar vol

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Voor welke functie solliciteer je? Spontane sollicitatie Geef aan voor welke afdeling(en) jij zou willen werken Administratieve zetel Thuiszorgdiensten Technische afdeling WZC Warmhof Openstaande vacature

Nadere informatie

Portfolio Elja Coelman All rights reserved

Portfolio Elja Coelman All rights reserved Portfolio Elja Coelman All rights reserved Welkom bij mijn portfolio. Als student Industrieel Product Ontwerpen vertel ik u graag meer over mijn studie, over mijn projecten en over mij. Dit portfolio is

Nadere informatie

Inhoudsopgaven. . Werkervaring 2... KT groep 2.1 Pide Pain 2.2 La Place 2.3

Inhoudsopgaven. . Werkervaring 2... KT groep 2.1 Pide Pain 2.2 La Place 2.3 Lau Dijksterhuis Inhoudsopgaven Persoonlijke informatie 1 Werkervaring 2 KT groep 21 Pide Pain 22 La Place 23 Stage 3 Dr PCM Bosschool 31 CBS De Vuurvlinder 32 CNS De Brugge 33 Opleidingen & kennis 4

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

SAMENVATTING ERVARING. Programmeur, All-In-Media Delden, Overijssel 2012-heden. Winkelmedewerker, Dirk van den Broek Delden, Overijssel 2009-2012

SAMENVATTING ERVARING. Programmeur, All-In-Media Delden, Overijssel 2012-heden. Winkelmedewerker, Dirk van den Broek Delden, Overijssel 2009-2012 Roy Spoolder Vossenbrinkweg 54 7491 DE, Delden 074 376 4143 063 630 2979 roy-spoolder@live.nl royspoolder.nl kieknwatwordt.nl SAMENVATTING Als kleine jongen al geobsedeerd door computers en andere techniek.

Nadere informatie

Portfolio Harald Pouwels

Portfolio Harald Pouwels Portfolio Harald Pouwels www.haraldpouwels.nl Curriculum Vitae Opleidingen 2010-2015 HAVO, Economie & Maatschappij Oostwende College, Bunschoten 2015 - Heden HBO, Digitale Media & Communicatie Hogoschool

Nadere informatie

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST

INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST INSCHRIJVEN VOOR DE TAALTEST Wil je in België studeren aan een hogeschool of aan een universiteit? Als je je diploma secundair onderwijs niet in het Nederlands gehaald hebt, moet je een taaltest afleggen.

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 23-04-1990. Rijbewijs: Inzetbaar als. Servicedeskmedewerker. Profiel Personalia Naam: Joyce Geboortedatum: 23-04-1990 Woonplaats: Krommenie Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Nee Inzetbaar als Servicedeskmedewerker Profiel Joyce is in staat om zich snel aan te passen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Tine Fiems. Troeven

Curriculum Vitae. Tine Fiems. Troeven Curriculum Vitae Tine Fiems Troeven Enthousiast persoon; positieve ingesteldheid Harde werker. Doing the etra mile with a smile ;-) Dynamisch, passie voor de job Analytisch inzicht Oog voor detail, nauwkeurig

Nadere informatie

Persoonlijk OntwikkelingsPlan

Persoonlijk OntwikkelingsPlan Persoonlijk OntwikkelingsPlan Naam: Docent: Frans Dugour Vak: Professional Skills Datum: 31-05-2012 Klas: IS106 Inhoudsopgave 1. Curriculum Vitae... 3 2. Zelfportret... 5 Over mij... 5 Hobby s... 5 Studie...

Nadere informatie

B rand M arketing M anage r

B rand M arketing M anage r Looking fo r a B rand M arketing M anage r Functieomschrijving Brand Marketing Manager Als Brand Marketing Manager bepaal je mee de look & feel van onze interne en externe communicatie. Je geeft leiding

Nadere informatie

1) Opmaak van een sterk CV

1) Opmaak van een sterk CV 1) Opmaak van een sterk CV Je visitekaartje Het eerste wat men van jou in handen krijgt Een eerste stap naar een mogelijke baan Een voet tussen de deur en zoveel meer! TIP: De CV is het eerste wat het

Nadere informatie

WINKEL- MANAGEMENT. Graduaat in het Winkelmanagement HBO5. 2015-2016 Antwerpen, Geel, Mechelen, Turnhout

WINKEL- MANAGEMENT. Graduaat in het Winkelmanagement HBO5. 2015-2016 Antwerpen, Geel, Mechelen, Turnhout WINKEL- MANAGEMENT Graduaat in het Winkelmanagement HBO5 2015-2016 Antwerpen, Geel, Mechelen, Turnhout Jij Je hebt een hart voor retail. In een winkel voel jij je als een vis in het water. Je kijkt ernaar

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Katalysator voor netwerkend ICT

Katalysator voor netwerkend ICT Katalysator voor netwerkend ICT Nieuwsbrief uitgave juni 2014 ONDERWERPEN 1. 2. 3. 4. 5. Nieuwe website Regitel Nieuw bestuurslid Ledenvergadering juli 2014 komt eraan Stagiair gestart voor Regitel Stand

Nadere informatie

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid Persoonlijke gegevens Naam: Jan van Aardenne Woonplaats: Utrecht Nationaliteit: Nederlands Geboortedatum: 9 Juni 1986 te Den Haag Opleiding 2005 - heden Universiteit Utrecht, Faculteit Rechtsgeleerdheid

Nadere informatie

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE

Voor deze opleiding ben ik nog steeds op zoek naar een stageplaats. Ik beschik over eigen vervoer en rijbewijs B,C,CE Mijn naam is Patricia De Witte en woon in Sint-Niklaas. Ik heb verschillende jaren gewerkt in de confectie-industrie als patroonmaakster/modelliste. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van transport

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam: Erwin van Helden Geb.datum: 20-7-1973 Adres: Hoogaars 30 3251 PC Stellendam Telefoon: 0187 490161 0630 220505 E-mail: erwin@praktischemarketing.nl Persoonlijkheid Mijn talenten

Nadere informatie

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0 Stage verslag 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam Versie 1.0 Pagina 0 Inhoudsopgave Opdracht 1 het stage bedrijf... 2 A beschrijving van het bedrijf... 2 B geschiedenis van het bedrijf... 2 C een plattegrond...

Nadere informatie